LAPSED LENDE MARI JOHANNA

pildipostitus: meie nädalavahetus

22. mai 2017

Ma tegin nii palju vahvaid pilte see nädalavahetus, et patt oleks neid jagamata jätta. Iga pildi juurde räägin paari lausega siis, et mis värk oli noh.

Reedel käisime me Kardoga Nõmme turul shoppamas ja sellest on mul terve insta pilte täis, kes veel mind ei jälgi, siis kasutaja on Mallukaz, kui huvi on, saate sealt vaadata. Enamasti on pildid Lentsust ja Kardost, kes siis mind ikka pildistab :D

Esiteks sain ma teha esimesed õue-beebipildid elus! Nii soe ilm oli ja mul oli parasjagu Nõmme turult nii palju ilusaid lilli ostetud, et saime kohe kõik kasutusse panna. Ja see tilluke pöialpoiss oli nii nunnuke ja ilmekas (vaata teisi pilte shootist mu teisest blogist).

“Hmmmm, kas on piima isu või ei ole…?”

“Mina olen pisi-pisi, ära minult salmi küsi!”

Ma ei suuda meenutada, et mida ma siis laupäeval veel tegin, ainult pildistasingi vist. Aga ilm oli lihtsalt nii hea, et patt oli toas olla. Lisaks istutasin ma maja ette natukene lilli, et see majaesine nii suur pommiauk välja ei näeks. Kust saada hea hinnaga ampleid? Tahaks veel!

Kui juba pärg välja kistud oli, tegin Lentsust ka paar pilti GomeraKidsi uue komplektiga. See päev ta veel istuda ei osanud (vaata, kuidas klammerdub oksa külge ja vajus lääpa) uuel päeval juba jäi istuma :D

Ma leidsin Maximast paari euri eest suure karbi kriite ja nüüd tegeleme me Mariga igapäevaselt kalade joonistamisega. “AINULT KALA TAAN!” nagu preili korrutab. Siis mina joonistan kala ja tema sodib selle sinisega üle. Pildil on ta selle pärast nii etteheitev, et noh, teate ju küll, et pildisoovi väga pole :D Pilk on küll selline, et “i kill you!” :D Mõnusalt räämas ka veel.

Mari püksid on LAV-organic poest ja kuna mul on samasugused, tean ma öelda, et need on maailma mugavamad asjad!

Pühapäeva hommikul oli nii soe, et lapsed läksid kohe terrassile elu nautima. Okei, Mari läks ise, Lents vajas assisteerimist.

peaaegu sama suured :D

“Tee ote pai! Tubi tita!” :D

Eile veetsime lõpuks terve päeva Muugal Kardo vanaisa sünnat tähistades. Nii tore oli! Ja mina veel mõtlesin, et ma ei lähe, sest nii palju tööd on vaja teha. Lõpuks tassisin arvuti kaasa, et okei, teen siis seal ja… ei teind essugi! Nautisime seltskonda ja ilma ja nii tore oli!

Vana hea Rolf ringi liipamas

Mari otsustas peale eelmisel aastal mesilase käest nõelata saamist, et kardab KÕIKI putukaid. Ka sipelgaid. Seega istus kärru, et teda “kätte ei saadaks”

Lastevahetus

Mari ja Lentsu onutütar, ehk siis… nõbu?

Lents sünnipäevalapsega (sünnipevavanamees oleks vist imelik öelda :D)

“Ooo, mis uhked rinnakarvad! Härra, kas tohiks krabada?”

Vot, selline tore nädalavahetus oli meil. Mis teie nädalavahetusel head tegite ja kuidas mõnusat ilma nautisite? 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

17 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply J 27. mai 2017 at 19:31

  Appi, Mallu!! See Mari killerpilgu pilt, apppII!! Ma tahan seda koju seinale, see on midagi niii supererilist. Palun talleta see Marile, ma oleksin nii rõõmus kui mul lapsepõlvest midagi sellist oleks. Just see rääbakas olek, see hoiak, see pilk no SUPER! Nagu röövlitütar Ronja. Kõlan nagu hull aga tõesti, su pildistamine on ikka superheaks läinud. Ma lihtsalt mingi mitu minutit vaatasin seda pilti, see halvas mu. Mega kiitus. Nõbu pilt on ka megaa megaa super :)

 • Reply Rita 26. mai 2017 at 09:59

  Ma sain oma lopsaka ampli mega odavalt Nurmiko hulgilaost (ei pea hulgi ostma), eriti saab kui juriidilise isikuna osta. Seal hüpersuurt valikut ei ole, aga üli suured on ?

 • Reply Laura 24. mai 2017 at 14:47

  Vanaisaga pildid on imearmsad!
  Pisar tuli silma kohe. Matsin hiljuti enda taadu, kes mulle isa eest oli…

 • Reply Triinu Liis 23. mai 2017 at 09:49

  Lents on ikkka niiiiiii mõnuuuuuuuuus! Ma olen nii kade, et ta emakast väljas on :D :D

  • Reply Mallukas 23. mai 2017 at 09:53

   on ka tema “sees” aega veetnud :D:D

 • Reply Käärid 22. mai 2017 at 22:03

  Oiiii, missugune nunnnuuu karvik:)

 • Reply SS 22. mai 2017 at 22:00

  Vanavanaisaga pildid on nii armsad ja südamlikud :)

 • Reply ma 22. mai 2017 at 20:21

  Lents on väga armas, eriti pildid kus ta on vanavanaisa syles. Ja ei kartnudki, tihti on nii, et nii väiksed lapsed mõnikord kardavad karvaseid vanemaid inimesi. Lents kuidagi nii julge ja kohe isuga vaatas oma Taadut

 • Reply h 22. mai 2017 at 19:48

  meil oli hull leitsak vahepeal, et kutsu hüppas vahepeal mängimispallirõngaga selga mulle ja nügis et mängi, samas oli palav ja kobis ise varju, sai rahus päikse käes pleesitada, siis varsti pidin isegi varju minema. palav ikkagist.

  • Reply Eriti 22. mai 2017 at 20:03

   diip ju

 • Reply Sandra 22. mai 2017 at 19:07

  Istusin toas ja õppisin. ?

 • Reply Ursula 22. mai 2017 at 15:42

  Laupäeval sõitsime härra sõbra ülikhuuli 1962.a punase Mossega maale grillima. Nii palju pilke tuli ja täitsa uhke tunne oli sellisega sõita. Pärast grilli sain ma üle mitmete aastate hobuse selga. Õhtul linna tagasi ja Muuseumiöö raames jõudsime ka vanaaegsete bussidega sõitma.
  Pühapäeval sõitsime Tartu ERMi ja hiljem jalutasime Emajõe ääres ning nautisime ilma, Ülimõnus nädalavahetus oli!

 • Reply Kaisa 22. mai 2017 at 13:48

  Meie võtsime ette reisi Pärnu kanti vanavanemate juurde. Pidasime üheskoos ämma sünnipäeva, lisaks oli issi tubli spordimees, samal ajal, kui emme linnas lastega koos rahakotti õhemaks tegi :) Järgmine nädalavahetus on siht kaugem- siis juba Tartu manu ja kohe rattarallile :) See kuu pole ühtki nädalavahetust saanud kodus istuda, kogu aeg on tegemist :)

 • Reply Sitarutiin 22. mai 2017 at 13:26

  Terve nädalavahetus toas. Õigemini vetsus potil. Palavik kah. Siuke meeldiv olemine koos ühe nunnu kõhuviirusega.

  • Reply Ketu 22. mai 2017 at 13:34

   ??? norm kajakas tuli praegu ??

  • Reply Mallukas 22. mai 2017 at 13:43

   Eks ikka juhtub mõnikord, saabki “alla võtta” :D

   • Reply Sitarutiin 22. mai 2017 at 18:50

    Ühes ööpäevas läks alla kaks kilo. Parem veel kui paeluss kõhus. Kes tahab, tulge külla. SSS ehk seltsis segasem sittuda :)