Lasteasjad

ei reklaami

23. mai 2017

Vahelduse mõttes siin suure reklaamimise keskel võtan need paar minutit, et midagi… antireklaamida? On selline sõna olemas? Igatahes kargab mulle iga päev FBi seinale ette mingi firma nimega BabyBoo Eesti, kes teevad mingisuguseid… katteid. Selliseid.

Ma lihtsalt ei saa aru. Miks? Koduleht väidab nii:

  • Turvahällikate kaitseb beebit tuule, tolmu, uudishimulike pilkude ja päikese või muu ereda valguse eest.
  • Imetamiskate annab 360-kraadise peidupaiga, nii saab beebi rahulikku söögikorda nautida ja ema olenemata asukohast alati privaatselt imetada.
  • Katte avausest on võimalik beebit jälgida.
  • Lihtne kasutada.
  • Sobib kõikidele turvahällidele.
  • Praktiline ja armas katsikukingitus igale uuele emmele.

Esiteks, tuule ja tolmu kätte ei maksa imikut nagunii külitama jätta. Uudishimulike pilkude eest kaitsta? Ah? Mingi maikel tsäksonid on kõik oma beebidega või :D? Nagu võõraid nii väga huvitaks suva titte “uudishimutseda” ja kui huvitabki, siis mis selles paha?

Imetamiskatetest ei saa ma nagunii aru. Ma kannan lihtsalt riideid, millega on mugav diskreetselt imetada, mingit telki endale peale visata ei viitsiks.

Katte avausest on võimaik beebit jälgida, aga ilma katteta on seda ka võimalik teha, kujutate ette 😀

Ma ei tahaks elusees kingiks seda räbalat ja ise ka kellelegi ei kingiks. Tarbimishull või mitte, siis ma ei näe pointi maksta 45€(!!!) selle eest, et ma oma titekese kuskile hauduma mässida saan. Praegu nii soojad ilmad ja KINDLASTI ei soovita ma seda üle turvahälli või vankri tõmmata, päris kindlasti! Seal hakkab beebil hirmus paha. Päikse eest saad last kaitsta nii, et keerad vankri teistpidi. Pole vaja vaesekest ilma õhuta kuskile sauna jätta. Issand, mis video ma nende fbist leidsin SIIN, apppi. Nagu mingi kassipoeg oleks kotti topitud, las rabeleb seal, peaasi, et silma alt ära on ja jumala eest keegi uudishimuliku pilguga ei vaataks.

Hesus.

Nagu turvahällide burkad oleks keegi leiutanud

ah ma siin disreetselt imetan, keegi ei saa raudselt arugi, et ma siin armeetelgis koos lapsega, tiss ripakil olen!

Kui keegi mulle selle kingiks, siis ma arvaks, et see on vihje, et mu laps on nii kole, et parem oleks ta maailma eest ära peita 😀

Aga no kui kellelegi meeldib kuumarabanduses laps ja telkides elamine, siis mul on teile veel mõned imelised tooted pakkuda:

diskreetne majakate, mis peidab teie perekonda kurja silma eest

Leidsin veel diskreetsema imetamiskatte, no nüüd on küll kindel laks, et ükski nip-slip ei tule!

Kui sind on alati juhtimisel häirinud see, et mingid matsid sulle aknast sisse vaatavad, siis su probleemile on imeline (ja loomulikult diskreetne) lahendus!

Loe ka neid postitusi!

59 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. juuni 2017 at 08:34

    Tere, kas keegi oskab parem öelda mis vanker Marilyn Jurmani beebil on?
    Niiiiii ilus lihtsalt 🙂

    Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Marii 26. mai 2017 at 11:34

    Mul mees väitis, et see valge autokate on asjalik, hoiab auto tänava ääres puhtana, kaitseb linnusita jne ees, aga veider vaadata küll.

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. mai 2017 at 09:40

    Minul oli paar aastat tagasi, kui poeg väike, ka probleem, et üldse ei soovinud laps päikest vankrisse. No kui natukenegi kumas juba, siis ei maganud ja oli väga rahutu. Sättisin siis õhukese salli selliselt, et pool vankriavast oli kaetud ja päike ei paistnud sisse, samas pool ava oli jumala avatud ja õhk pääses sisse. Pidevalt katsusin beebit ka, et ega tal palav pole jne. Laps oli enamasti vaid mähku väel ja ilma tekita (olid 25-kraadised ilmad). Jaluitasin alati ka viludamal ja varjulisemal teepoolel või puude all.
    Aga see kate on nüüd küll liiast. Kuidagi täitsa tihedalt trimmi sinna peale tõmmatud ja ava olematud ju. Imetamiseks (ka diskreetseks) ei sobi üldse. kes tahab “hõlsti peale visata”, siis mingi suurem rätik või vastav imetamispluus on ju väga mugavad, aga see kate on nagu kohmakas, taaskord jälle pingule! tõmmatud telk. Mõttetu vidin, täitsa nõus.

  • Avatar
    Vasta Hels 24. mai 2017 at 19:36

    Jube suur poleemika nüüd tõstetud. Ma saan aru et ülekuumenemisoht ja sellest tuleb rääkida, aga kogu toodet sellepärast maha teha, no ma ei tea.
    Tundub mulle samast materjalist olema nagu see tuub oli ja seda küll kõik kandsid ja kiitsid et väga heast hingavast materjalist on, ma ei tea miks see siis õhku läbi ei peaks laskma?

    Aga võibolla tõesti ei lase, omal ei ole, ei oska öelda. Aga minu üllatuseks on kõik sallid ja asjad on ka millegi pärast risti löödud, ma saan aru et mingit paksu vammust ei tasu sinna vankri peale visata, aga mu arust viimasel paaril aastl nii õhulised sallid moes, paistavad igat pidi läbi ja ühekordselt katteks ees olles laseb kindlasti normaalselt õhku läbi. Ema näeb läbi selle last ja lapsele ei sira päike nii hirmsasti näkku.

    Sellest imetamise kallal ilkumisest ei saa ma ka aru. pildil oli naine veits tobedalt sinna sisse pugenud jah, aga no see “keegi ei saa nüüd aru et ma siin armee telgis tiss ripakil olen” kommentaar oli küll inetu. Ega idee ei ole ju see, et keegi ei tea et sa seal imetad, vaid saad ennast soovi korral katta. Minule näiteks ei meeldiks teiste silme all tissi välja võtta.

    Sellest katte asja juurde tagasi tulles, siis minu arvates suurimks puudujäägiks on sellel just see et läbi selle last ei näe. Aga sügisel või talvel võiks last näiteks õue magama viies selle kasutusele võtta küll, ei saaks ükski kass sooja kaissu magma pugeda ja võibolla aitab pimedus paremale unele kaasa ka.

    • Avatar
      Vasta M 24. mai 2017 at 21:22

      Täpselt sama mõte . Kui ise proovinud pole siis miks materdada lampi suunas siin – .-

    • Avatar
      Vasta Tyy 25. mai 2017 at 08:45

      NO kui kass tahab, siis ka saab sinna sisse, pealegi on see asjandus ilmselt venivast materjalist ja ava mis seal olemas on kassile piisav. Pigem see kate varjab tema olemasolu seal, avatud vankrist märkaksid seda otsemaid. Seega mina leian et see on üsna ohtlik vidin. Omal ajal ostsin sääskede vastu võrgu vankrile aga kui taipasin et ISEGI VÕRK ei lase õhul vabalt liikuda ja mõõtsin temp. seal sees, siis ilma suure vajaduseta seda kasutada küll ei tahtnud enam.
      Imetamise kohalt ei oska miskit arvata , kuigi mulle ka need paljastused ei sobi ja ei meeldi ka vaatepilt.
      Oma hinda ta küll väärt ei ole. Sellise tuutu hind on maksimaalselt 12 eur koos kasumi ja maksudega.

  • Avatar
    Vasta niisama 24. mai 2017 at 19:16

    Marilyn Jurman ostis selle oma Rumile. Kärule panekuks. Ju on moodne.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. mai 2017 at 19:29

      talle saadeti kingitusena see

  • Avatar
    Vasta s 24. mai 2017 at 15:25

    see lapse ülekuumenemise oht on kõige jubedam suviti. eriti kui veel staarid” välismaal suurte katetega palavas oma lapsi peidavad.
    kunagi oli jube lugu välismaal, isa läks tööle või kuhugi, ja unustas” lapse autosse, kuumenes üle, ellu ei jäänd, hapnikupuudus, tugev päike ja aknaid polnud lahti, mitu h oli ära. päris jube. mees kahetses ja karistada ei saanud ebaõiglane ja nii rumal ei saa mees olla ..
    su melu tv on jah kuidagi kaardivärgiks üle läinud ja muud polegi.
    liiga palju toimetusi võtnud enda kanda jah:P.

  • Avatar
    Vasta Sandra 24. mai 2017 at 12:32

    Ma küsiks hoopis, kas Melus midagi peale tarovärgi ka veel tulemas on? :/ 😀

  • Avatar
    Vasta Erika 24. mai 2017 at 11:57

    Täitsa pekkis , noo kurat küll hiljem kes seda katted kasutavad ,emmed käivad mööda arste , et laps haige . Loogiline , et laps sul koguaeg haige , laps haudub sul seal siis sa korra vōtad ära , kuskil tuleb mingi tuul läbi ja “Appi! ” sul lapsel palavik ,vōi nohu ,vōi köha ….
    Mallu ma olen 100% sinu pool , sest selliseid asjad ei ole kuidagi kasulikud väikse beebile .

    Peaks neid emmesi ise toppima väikse korvi ja seda katet peale 😀

  • Avatar
    Vasta L 24. mai 2017 at 10:15

    Lisaks sellele, et se easi näeb tõesti ajuvaba välja ja mina isiklikult ei näe sellel ka mingit mõtet, siis on see tõesti ju otseselt ohtlik. Nende instas üks teine blogija oli võrrelnud hüppekiikude ja lamamistoolidega (või midagi, ma tõesti ei viitsi vaadata), et see kalts täiesti ohutu tekike lihtsalt, aga kui need ei ole ju OTSESELT ohtlikud, siis see kate küll. Youtube videosid täis, kui kiirelt ja kui kiireks temperatuur niimoodi tõusta võib. Minu meelest väga vajalik postitus. Ja no kui kõik muu kõrvale jätta, siis 45 euri ?! 😀 Mille eest?

  • Avatar
    Vasta Yutulind 24. mai 2017 at 09:00

    Pisarates….vabsee hirnuks praegu kui laps ei magaks.

  • Avatar
    Vasta Käärid 24. mai 2017 at 08:50

    Haaaa, haaa- norid tasuta kraami, eks?:)
    Inimesed erinevad, mõnel äkki just varjavat ja lämmatavat asja vaja? Samas mõni äkki peab Malluka kolakasti mõttttetuks testrihunnikuks 🙂
    Kõik ei imeta tissid kohvikus paljad, äkki tõmbabki selle skafandri selga ja varjub?
    Sind ei huvita teiste arvamus, keda peaks Sinu arvamus üldse huvitama?:)

    • Avatar
      Vasta s 24. mai 2017 at 11:49

      🙂
      Kas sul? 🙂
      On väga paha 🙂
      Olla:)
      ? 🙂

      • Avatar
        Vasta Fännikas 24. mai 2017 at 12:35

        Ole hea ja võta need käärid ja lõika oma netijuhe läbi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. mai 2017 at 12:40

      Norin tasuta majakatet 🙂
      Tahaks diskreetsem olla 🙂
      On sul anda? 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiisukeauh 24. mai 2017 at 08:41

    Jummel, no kui lolliks veel minna saab? Ja need nartsu tootjad reaalselt ka usuvad, et neil on igavesti asjalik ja lahe toode? Really? Ega nad ei tahaks oma vaimset tervist kontrollida lasta? Ma loodan, et meie noortel emadel on rohkem mõistust peas sellist ohtlikku toodet mitte kasutada. Ammugi veel 45 eurot sellise nartsu eest välja käia!

  • Avatar
    Vasta Marta 24. mai 2017 at 06:44

    See on suht kohutav. Ma saaks beebina vist trauma mingis kinnises “ruumis,” kus suvel pole õhkugi.
    Ilmselgelt “pole tootega seotud” on tootega seotud. No kuulge! Kes ostaks oma lapsele sellise lämmutamiseriide?

    • Avatar
      Vasta Triin 24. mai 2017 at 11:12

      Aga sügisel ja talvel?
      Mäletad, need aastaajad on ka täitsa olemas?

  • Avatar
    Vasta muksi 24. mai 2017 at 00:11

    mis selle blogipostituse mõte on? et lihtsalt kellegi toodet maha teha ja niisama kiruda..
    selline suhtumine on minu jaoks pettumus. ma lihtsalt ei suuda mõista, miks on vaja ette võtta mingi toode, praegusel juhul isegi asjalik asi, ja lihtsalt seda kottima hakata..jääb sügavalt mõistetamatuks. ja nimetada toodet ‘räbalaks’…kammoon, eks.

    ps. ei ole mainitud tootega ega tootjaga kuidagi seotud ei otseselt ega kaudselt, lihtsalt läks kellegi lambist mahategemine hinge. nüüd tükk aega siia blogisse ei tule.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. mai 2017 at 00:19

      lambist mahategemine? selle toote reklaam on otseselt lastele eluohtlik, mitte “niisama kirumine”.

      • Avatar
        Vasta L 24. mai 2017 at 08:02

        Olen mallukaga nõus!
        Ja reklaampilt on ka kohutav…turvahälli ei tohi kuhugile tumba peale nii panna!

        • Avatar
          Vasta Ingrid 24. mai 2017 at 08:22

          See video oli veel jubedam – allkiri “õnnelikult kodus” – no võta kodus siis vähemalt see kate ära!

  • Avatar
    Vasta Kiku 23. mai 2017 at 22:57

    Sellest viimasest pildist ma saan aru. Omalgi selline autol, sest lihtsalt seisab ju. Aga lapsele, ma ei saa aru mis inimestel viga on. Siingi kuuma käes käterätt vankril peal ja titt karjub ja vanemad hämmingus. Täitsa segased.

  • Avatar
    Vasta M 23. mai 2017 at 22:23

    Issand, ma vastasin seda esimest pilti alguses kuidagi väga “vasakule”….nagu suurte tissidega naise büst, aga ilma peata… Prrr

  • Avatar
    Vasta Kertu 23. mai 2017 at 20:32

    Mida võrdlused ????????????

  • Avatar
    Vasta Carry 23. mai 2017 at 20:16

    Antireklaam on ka reklaam)). Inimesed, ärge te jumala eest suvel seda asja kasutage – beebi võib väga kiiresti kuumarabanduse saada. Tootja peaks selle eest ju hoiatama…

  • Avatar
    Vasta Jonna 23. mai 2017 at 19:06

    Tee vihje tarbijakaitseametile..

    • Avatar
      Vasta TN 23. mai 2017 at 20:06

      Ja mida seal vihjama peaks? Tarbijakaitseamet kaisteb tarbijat ebaausate kauplejate eest, mitte pole ette nähtud kurtimiseks, et kuulge mulle selle ettevõtte toodang ei meeldi, pange neil putka kinni.

      • Avatar
        Vasta Jonna 23. mai 2017 at 21:10

        Peaksid vist tooteohutust ka hindama. Või terviseamet.

        • Avatar
          Vasta Kiisukeauh 24. mai 2017 at 08:43

          Sellest tuleks kindlasti teatada. See on täiesti ohtlik toode!

          • Avatar
            Triin 24. mai 2017 at 11:05

            Mida sa ootad siis?

  • Avatar
    Vasta Kai 23. mai 2017 at 18:58

    Mina sain beebi eelmise aasta septembris ning mida aeg edasi, siis sügise vihmade ning ka talve vihmadega tundsin sellisest asjast puudust.
    Aga tõesti ainult seetõttu, et saaksime oma õhukeselt riietatud beebsu autosse.
    Veidi hiljem uurides avastasin muidugi, et on ka spets turvahällidele soojakotid ja vihmakiled.. siis hakkas kevad paistma juba (..kas ikka hakkas?!) ning enam ei ostnud miskit.
    Lahendus meie probleemile oli pleed selleks hetkeks üle hälli tõmmata või nii kõrge äärega peale ehitada, et miskit sisse ei puhunud või sadanud.

    Torusall.. aaaahhh miks ma selle peale ise ei tulnud?!

    • Avatar
      Vasta Vesper 24. mai 2017 at 08:37

      Tõenäoliselt oleks sellel potentsiaali tuulise ilmaga, et igasugust risu ei lendaks vankrisse ja lapsele otse näkku. Mul olid lapsevankril nii vihma- kui tuulekaitse ostuga samas kaasas, nii et ei pidanud mingit tuubi lisaks ostma hakkama.
      Ja no see imetamisvariant… Hee hee.

  • Avatar
    Vasta Inks 23. mai 2017 at 18:33

    Vbl mõni laps tahab vankris magada, vbl peale sinu imetamisriideid ei osta. Äkki enne mõtleks-sest sellist jura nagu mingi “juurikas” jalgade vahele magmiseks /imetamiseks oli sul hädasti vaja (mingi padi ja hind…). Ise pole kasutanud, aga vbl on beebil vaja pimedust magamiseks, ei mõelnud… no milleks

    • Avatar
      Vasta Sikk 23. mai 2017 at 19:56

      Inks sa mingi selle jubeduse tootja või, et niimoodi kõrri kargad? Oled sa mees või naine ise? Oled rase olnud? Oled imetanud? Tead, ma ostsin ka endale (suht kalli raha eest kujuta ette) selle “juurika” kui rase olin, sest muud moodi oli viimaks kõhuga niivõrd ebamugav, et ei saanud üldse magada. Ja parim ost ever! Ei oleks suutnud raseduse lõpuni enam elu ilma selleta ette kujutada. Nii et ära lahmi tühja siin. Suht võrreldamatud asjad. Äkki on beebil vaja pimedust magamiseks? Ma arvan, et rohken kui pimedust, on beebil vaja ÕHKU magamiseks!

  • Avatar
    Vasta Piia 23. mai 2017 at 18:08

    Tänan teise arvamuse eest, just mõtlesin, kas sügislapsele soetada seda või mitte. Igaks juhuks siis mitte ?
    Kas Mallukas piltide “laenamise” eest autoriõiguseid ei karda rikkuda? ??

  • Avatar
    Vasta Kadi 23. mai 2017 at 17:50

    Tavaline hiigel torusall ajaks ka sel juhul asja ära ju. ? Ok ilma naljata. Täiesti ajuvaba asi välja mõeldud. Ma ei kujuta ette end seda tarbimas.

  • Avatar
    Vasta Liisbett blogib 23. mai 2017 at 17:44

    Tänapäeva kaks kõige ohtlikumat asja beebi jaoks! Tolm ja uudishimulikud pilgud! 😀 😀

    • Avatar
      Vasta K 24. mai 2017 at 11:27

      +1???

  • Avatar
    Vasta E 23. mai 2017 at 17:28

    See imetamispilt!!! 😀 Nagu oleks endale püksid otsmikuni tõmmanud ja siis vahib sinna sisse. 😀 Kohutav toode muidugi.

  • Avatar
    Vasta Erika 23. mai 2017 at 17:23

    See imetamispilt!!! 😀 Issand, kui tragikoomiline.

  • Avatar
    Vasta Kats 23. mai 2017 at 17:11

    Lapse varjamise mõttes peaks see sobima sellele blogija Missliina vms ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. mai 2017 at 17:15

      No see, et ta blogisse pilte ei pane, see ei tähenda, et ta tänaval teda varjaks ju 😀

    • Avatar
      Vasta Miisu 23. mai 2017 at 19:29

      ta pole ainuke selline blogija ju, vb peaks teistele pakkuma? üldiselt tal ikka ilublogi, et miks ta peaks sinna lapse pilte panema?

      • Avatar
        Vasta E 23. mai 2017 at 22:50

        Tal yt perekanalis ka ei näita oma last

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. mai 2017 at 00:21

          aga miks ta peakski, kui ta ei taha?

          • Avatar
            kuks 24. mai 2017 at 16:13

            Ärgu siis näidaku,aga kui laps mehe süles ja laps keerab nägu kaamera poole,siis mees käega keerab lapse nägu teiselepoole..surub kapuutsi pähe jne..milleks siis üldse selle lapsega seal kaamera ees kooserdada,kui nii varjata tahavad 😀

  • Avatar
    Vasta Janne 23. mai 2017 at 17:08

    Kusjuures see toode ja idee on veel copy paste. Originaalidee autoriks peaks olema http://www.milksnob.com, kes oli oma ideega ka Shark Tankis.

  • Avatar
    Vasta K 23. mai 2017 at 17:01

    Instagramis oli pilt et ka Marilyn Jurman kasutab oma lapse kàrul antud toodet. Vaesed lapsed kes peavad taluma seda kuumust ja ôhupuudust mis seal katte all tekib ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. mai 2017 at 17:04

      Marilyn ei tõmba seda üle vankri esiava, ma juba hoiatasin teda ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 23. mai 2017 at 16:58

    See video oli kuidagi eriliselt kriipiv :/
    Ma ei oska isegi seletada täpselt miks, aga võibolla see, et video pealkiri ja klipp olid kuidagi erilises vastuolus.

  • Avatar
    Vasta Kati 23. mai 2017 at 16:51

    Kasutaksin seda ehk kui väga kehva ilmaga autoga poodi lähed, et vahemaal auto- pood. Aga et koguaeg jalutaks ringi laps “kotis”? Ilmselt imetamisega tõmbab nii veel enam tähelepanu kui see lihtsalt vaikselt ära teha. Ja 45€ :O
    Ei ostaks, ei kingiks.

  • Avatar
    Vasta K. 23. mai 2017 at 16:49

    Issand, kui õudne! Laps kuumab ära sinna ju?!

  • Avatar
    Vasta Hel 23. mai 2017 at 16:47

    Selle toote puhul ei saa ma üldse aru, kus seda võiks vaja olla. Miks on laps kärus vms vaja nii kinni katta üldse? Linnapildis ka kärusid, mis on nii kinni, et laps õhku ei saagi.
    See ülekuumenemise teema suvel lisaks veel.
    Lisaks ei ole beebi seljale hea liiga pikalt turvahällis olla.

    • Avatar
      Vasta Kiisukeauh 24. mai 2017 at 08:47

      Ma olen näinud lauspäikesega vankreid millel on üleni kilest vihmakate peal! Laps tõenäoliselt oli seal juba kuumarabanduse saanud 🙁

      • Avatar
        Vasta Kätlin 24. mai 2017 at 20:50

        Aga palun ära mine ometigi emadele ütlema, et selline asi ohtlik on, eks? Ses-suhtes, et siia targutama tulla on ju palju lahedam 🙂 hiljem muidugi surmakuulutusi või väikse lapse matusepilte vaadates saad ka kõvatada, et nägin jahh koguaeg neid jalutamas käru kinni kaetud. Mulle ei mahu pähe, mis inimestel viga on, et nad on kõvad targutama, aga aitama teist…oi ei! Sain isegi 3 aastat tagasi palaval juulikuul esimese lapse- TOTAALNE võhik. Uskuge, laps ei tulnudki koos kasutusjuhendiga emakast välja! Olin nii teadmatuses, et panin esimest korda jalutama minnes beebi liiga paksult riide. Tänan Taarat ja muid jumalaid, et kõigest 5-10 minutit jalutasin. Muidu oleks asi ülekuumenemisega lõppenud.
        Arvatavasti vahtisid mind sinusugused samuti tänaval viltu…vait ja kodus parastades…aitäh!

  • Avatar
    Vasta Sandra 23. mai 2017 at 16:45

    Lugesin ja naersin! Aga tegelikult on kurb kui inimesed päriselt ka neid ostavad :O ?!! See on puhas idiootsus ja lapse hapniku piiramine ;( ;(