Iga ema vist teab, et lastele shoppamine on lihtsalt nii vahva tegevus. Palju vahvam, kui endale shoppamine. Näiteks iga jumala kord, kui ma astun riidepoodi, kus müüakse asju suurtele ja väikestele, siis sammun ma sirge seljaga kohe titeasju vaatama. Ma tegelikult käin igasugustes poodides – kaltsukates ja kirbukatel ka, aga kõige rohkem meeldivad mulle eeskõike ikka Eesti oma tegijad ja siis vaatan edasi põhjamaade poole.

Okei, see kõlab, nagu ma nüüd megalt jahiks üht või teist brändi, et oleks ikka põhjamaine, muu ei loe :D Aga ei, ei, lihtsalt nii palju kui ma olen erinevate riietega kokku puutunud, on mulle lihtsalt hakanud meeldima sellised firmad nagu Dadamora, MiDeer, Jolemi, Breden Kids, Mimi Disain jne. Kõik, kellel lapsed on teavad neid nimesid ju nagunii. No lisaks siis Geggamoja, Hilp, Vilde&Voldemar ja kindlasti veel sada brändi, mis mulle praegu meelde ei tule.

Ei tasu arvata, et mu lapsed siis ainult sellises uhkes toodangus ringi lasevad. Nagu öeldud, on vahepeal seljas täitsa suvalised kaltsukaleiud, sõbrannadelt saadud asjad, või kiirmoekettide kaup. See, mis sahtlist kätte jääb ja puhas on, läheb selga, sest ma ei jaga ma oma laste riideid koduriieteks ja “ilusateks riieteks” mida siis küla peal kantakse. Kõik võiks ju ilus olla.

Igatahes hakkasin ma siis otsima suvalisi pilte, kus mu lapsed nende firmade riietes oleks ja jäin rändama mälestuste rajale, sest issakene, Mari on ka kunagi nii pisikene olnud! Ettevaatus, hunnik lapsepilte!

Mari Dadamora kiisuseeliku ja pluusiga, aga kuna käimas on ikka vahelduva eduga “ei taha” faas, siis võisin ainult selja tagant pilti teha :D

miDeer jänkubody (LINK)

Mari Mimi Disaini jakikeses

Mari Mimi Disaini kombes

Terve komplekt Mimit – kleit ja kamps

Mimi dressikas

Dadamora kleit

HILP pusa Maril

Mimi sall Lentsul

Lentsu Mimi komplekt

Lentsu Jolemi komplekt

Lents ja Geggamoja

Mari ikka veel oma Dadamora kleidis (juba poolteist-kaks aastat on tal see olnud!)

Lents Breden Kids’is!

Lende Jolemi kombes legodega mängimas

Mul on see asi, et ma hea meelega käin nende firmade väikestes poodides, aga ega ma kuigi tihti kuskil sihitult ei uita. Okei, täna mõtlesin, et kui juba Baltas olen, et käin seal uuel turul Dadamora poest läbi, sest ma hakkasin neid instas jälgima ja vaatasin, et neil nii palju ilusaid uusi asju. Aga üldiselt pole sellist aega ja viitsimist, mistõttu kergem on kõik sellised shoppingud netis ära teha. Selle jaoks ongi mu üheks lemmikuks Nordic Bebee e-pood (LINK). Lihtsalt seda selle pärast, et seal on kõikide erinevate firmade kraam koos ja palju mõnusam on kohe ühe lehe pealt vaadata, et mis uusi asju tehtud on ja mida pakutakse.

Eriti hea on sealt lehelt otsida ka katsikukingitusi neil, kellel endal lapsi pole, aga tahaks kellegi beebile midag ilusat kinkida. Just seal see parim kraam ennast peidab ja tooteid on väga erinevas hinnasklassis.

Kui teile tundub, et tahaksite ka Nordic Bebee e-poes shopata, siis vaadake rahumeeli kodukal ringi, valige välja midagi, mis meeldib ja jätke selle link mulle kommentaaridesse. Kommenteerijate vahel loosin välja lausa 50€ kinkeka! Selle eest saab nende e-poes ikka päris palju lahedaid asju, tsekkige ise! Võitja kuulutan välja juba reedel!

Ps! Nordic Bebee lööb kaasa ka uue kuu lastekarbis, seega kui sul see veel tellimata, kirjuta lastekarp@gmail.com

Jaga: