Meil läheb täna öösel kell 5 lennuk, mis tähendab seda, et lennujaamas peame olema tsutt enne nelja. Seega peame kodust lahkuma umbes pool neli, mis tähendab omakorda seda, et kell kolm öösel peab lastele kargu alla ajama. Ma pole siiani otsustanud, et kas peaks Mari pigem üleval hoidma, et ta lennukis magaks, või mitte? Selle üleval hoidmisega on muidugi see ka, et ta võib näiteks kell 1 ikkagi koomaunne vajuda :D

Lisaks pakkimine. Ma ei ole üldse seda tüüpi inimene, kes megalt asjadeks ette valmistuks. St minu ettevalmistumine reisiks hõlmab pigem seda, et ma proovin kõikide oma töötlemistega ja reklaamartiklitega mäele saada, et ma puhkusel väga palju tõmblema ei peaks. Miskipärast olen ma tänasesse päeva võtnud veel triljon kohustust, nagu näiteks juuksurisse minek ja ühe uue sõbraga kohtumine, seega pakkima pole ma veel hakanudki. Ise mõtlesime, et palju asju nagunii kaasa ei tassi, eks siis näis, mis ma siin välja mõtlen. Enamus meist on tüdrukud, seega on lihtne – kleidid, t-särgid, seelikud.

Küll aga tuleb mõelda ka tegevustele lennukis, isegi kui ma panustan, et nad võiks ju magada. Selle jaoks võtan lihtlabaselt kaasa tab’i, sest ma ei tea midagi muud, mis veel nii kenasti tähelepanu maailmast eemale juhiks, kui see vidin. Ilmselt pakin kaasa ka ühe värviraamatu ja paar vildikat, aga ülejäänu saame vast kohapealt kui vaja. Nagunii istub Mari enamasti ainult basseinis, ma olen jumala kindel.

Krt, reiside kõige sitem osa on see minek ja tulek :D

Mida ma raudselt peaks kaasa võtma, mille maha jäämist hiljem kahetseks?

Jaga: