Kingiloos KODU

parim madrats maailmas

13. juuni 2017

Kunagi kirjutasin ka, et kui me magamistoas remonti tegime, siis tundus mulle, et see summa venib juba nii suureks, et hakkasin lolli koha pealt kokku hoidma. Nimelt omaenda mugavuse ja hea une pealt – ostsin suht kõige odavama madratsi mille ma netist leidsin. Ütleme nii, et peale mõnda aega sain aru, et see oli suur viga. Mul mõlema rasedusega selg aina rohkem pekki läinud, just alaselg valutab päris tihti ja aina enam hommikuti tundsin, et selg annab jälle tunda. No pagan, nagu mingi vanamutt ole.

Mõne aja pärast otsustasin, et see ei saa nii jätkuda ja proovisin olukorda parandada kvaliteetse kattemadratsiga. Paremaks läks küll, aga ikkagi oli aru saada, et seal all on see ebamugav ja vastikult pehme madrats, mis siiski päris 100% mugav ei olnud. Nagu mingi pagana printsess herneteral, et ei saa magatud normaalselt.

Mõni aeg tagasi saadeti mulle kingitus, mitte et see eriline haruldus oleks, et mulle kinke saadetakse aeg-ajalt, aga no see oli ikka parim kingitus ever, sest selleks oli uhiuus madrats. Saate aru, madrats, mille vedrusid ma selja all ei tunne, mis ei ole ebameeldivalt pehme, vaid on selline… issand, ma ei tea, mis sõnu kasutada. Tihke? Kas madrats võib olla tihke?

Ühesõnaga, tegu on Napsie madratsiga (LINK). Mina enne sellest firmast kuulnud ei olnud, aga kui ma seda tutvustust lugesin, siis tundus selline casual madratsitutvustus. Eks nad kõik ju lubavad olla eriti mugavad ja eriti uue tehnoloogiaga ja mida kõike veel. Minule isiklikult otseselt pole vahet, kas ma magan 16cm kõrgusel madratsil või 18 cm kõrgusel madratsil. See tähendab, ma alguses arvasin, et mul pole vahet.

·         Hingav disain: Klassikaline madrats koosneb tavaliselt mitmetest samasugustest vahukihtidest, mis on omavahel lihtsalt kokku liimitud. See aga tähendab, et madrats ei hinga ega lase õhku läbi ja kergelt võib tekkida higistamine. Napsie vahuvedrudest põhikiht võimaldab õhul madratsi-siseselt vabalt liikuda, seega saad magada terve öö mõnusa temperatuuriga.

·         Patendeeritud tehnoloogia: Napsie madratsi tehnoloogia on välja töötatud koos juhtiva Belgia “unelaboriga” ja arvesse on võetud ka klientide tagasisidet. Tulemus on lihtsustatud keerukus – kärjekujulise tekstuuriga vahuvedrudega madrats, mille kallal on pead murtud juba tervelt 15 aastat.

·         Rohkem vähema eest: Napsie kõrgus on lausa 18cm, teised madratsid on tavaliselt umbes 14-16cm kõrged. See tähendab omakorda, et saad väiksema raha eest lausa 30% rohkem.

·         Ulmeline kompaktsus: Napsie saabub sulle mugavalt ja lihtsalt pakituna. Madrats on kokku pandud nii, et suurus on ainult viiendik originaalsuurusest ja seda madratsi toimet kahjustamata. Nõnda on meil võimalus transportida Napsiet nii riigisiseselt kui ka –väliselt väiksema summa eest. Mida väiksem pakend, seda soodsam hind!

·         Toetav ja mugav: Tahad tunnet, et magad nagu pilvedel? Me oleme Napsie pealmisel madratsikihil kokku pannud vastava toetuse ja memory-vahu. Inimkeeli: need vähendavad madratsisse sisse vajumist ja toetavad sind terve öö jooksul piisavalt. Tänu vahuvedrudele on keha surve madratsile ühtlaselt jagatud ning just see tekitabki pilvedel magamise tunde.

·         Valmistatud Euroopas, läbimõeldult pakitud: Napsie saabub sulle suhteliselt väikeses pakis, olles vaid viiendik originaalsuurusest. Sellisesse pakki on mahutatud ka kõik vajalik atribuutika. Paki suurus annab meile võimaluse saata see kiirelt ja mugavalt ükskõik kuhu ja millisesse riiki. Seega Napsie saatmine Tallinnast Tartusse läheb maksma vähem kui kokku pakkimata madratsi toimetamine Nõmmelt Viimsisse.

·         101 ööd tasuta prooviööd- Napsie’l on 101 öö pikkune prooviperiood, mille käigus saad omal nahal järgi katsetada, kas madrats meeldib sulle sama palju nagu meilegi. Juhul, kui Napsie pole siiski sinu teema, siis võtame ta tagasi ilma trikkide või lisatasudeta, makstes sulle kogu raha täies ulatuses tagasi.

·         10 aastat garantiid

Nüüd olen ma seda madratsit juba jupp aega kasutanud ja oskan ehk natukene rääkida, kas kodulehel kirjas olevad lubadused ka paika peavad. Hingava disaini kohta ei oska öelda, ma olen tavaliselt ümbritsetud kahe lapse, Kardo, kassi ja mõnikord koeraga ka, seega on mul ikka aeg-ajalt palav olnud. Võib-olla, kui ma kunagi üksi või kahekesti seal magada saaks, saaksin täpsemalt öelda.

Tehnoloogia ekspert ma ka ei ole, aga seda ma võin küll käsi südamel öelda, et see on kõige mugavam madrats, mis maailmas olemas on. Reisil olles ei olnud ma kindel, kas ma igatsen rohkem oma sõpru või oma madratsit. Mul polnud peale Napsie saamist selg mitte kordagi valutanud, aga reisil olles valutasin iga öö ja hommik selga. Tõepoolest on see pehme, aga nagu toekas samal ajal, sest sa ei vaju kuskile madratsi sisse, vaid mega mugav on.

Pakk tuli koju tõesti nii väksena, et ma mõtlesin alguses, et nad on mulle vale asja saatnud, aga oli ikka madrats, jess!

Ühesõnaga – mu voodi on Napsie madratsiga lihsalt nii mugav, et ma parema meelega ei läheks enam iial kuskile ööseks. Enne oli pidevalt see asi, et kui voodis Lendele süüa andsin, siis ta rullus mulle külje alla ja kui ma natukenegi liigutasin, siis võdises terve madrats, näiteks kui ma üritasin voodist välja hiilida. Napsie on pehme, mõnus…. MUL POLE SÕNU!

Kui Kerli ja Kiku mu kodu hodsid meie äraolekul, siis nad mõlemad ütlesid, et mul on maailma kõige mugavam voodi, kus nad elus maganud on. Vot sulle lopsu, uhke värk, ma saan iga öö kodus olles oma pilvel vedeleda 😀 Mitte kunagi, mitte kuskil, pole ma nii mugavas voodis olnud. Ja ma kahtlen, et satun kah.

Nüüd oleks vaja veel leida megapehmed ja superkvaliteetsed voodipesud ja siis ma enam voodist ei välju kah. Järgmine kord kuulete minust siis, kui 400 kilost Mallukat magamistoast välja lõigatakse ja kraanaga haiglasse toimetatakse.

Mul on hea meel öelda, et kui kellelgi on praegu madratsi soetamise soov, siis ma saan pakkuda teile 10% allahindlust. Kood MALLUKAS kehtib nädal aega ja ma tõesti soovitan teil minu vigadest õppida. Jah, ega hea madrats odav lõbu pole, aga kui ostad alguses nadi madratsi + hea kattemadratsi, siis need kokku ongi juba suurepärase madratsi hind. Ma tõesõna garanteerin, et ma julgen ise pea panti panna, et keegi seda ostu küll ei kahetse.

Olen kohe nii kindel selles, et tahan anda ühele lugejale võimaluse saada see “pilveke” või no madrats endale jumala tasuta. Madratsi loosis osalemiseks pead sa hakkama Napsie Eesti FB sõbraks + minema chekkama napsie.ee kodulehele, et mulle öelda, mis suurust madratsit te võita sooviksite, ning postitama siis selle mulle kommentaaridesse. Mäng toimub täpselt 7 päeva! Usu mind, kui sa magad iga öö ebamugava madratsinikatsi peal, siis võta kindlasti osa – su selg tänab sind!!

Loe ka neid postitusi!

1,204 kommentaari

Jäta kommentaar