Ma lihtsalt ei tea, kas nutta või naerda, aga mul juhtus praegu maailma kõige haigem asi. Nimelt ma kirjutasin Facebookis, et otsin töömeest, kes ämma saunamaja natukene tuuniks ja üks sõbranna nalja pärast kirjutas mulle e-maili. Noh, kirjavigadega, et “dere, olegsin walmis värvima” vms pulli tegi. Vahetasime siis omavahel paar e-maili (sest me oleme nii täiskasvanulikud), kui ühel hetkel tahtsin ma talle kirjutada, et “ok, saime hinnas kokkuleppele, aga kas selle raha sees on ka seksuaalteenused?”. Ei, palun ärge küsige, miks ma nii lapsiku huumoriga olen, aga no sellise kirja ma teele panin.

Vahepeal kirjutas üks restoran ja küsis hinnapakkumist, et palju maksab nende juurde minek ja arvustuse kirjutamine. Mul on selline stampvastus kopi peistiga alati notes’ites olemas ja selle ma neile teele paningi.

Kolm sekundit hiljem mõistsin ma, et selle asemel, et neile vastata, et “blabla, tere-tere, üldiselt reklaamartikkel maksab nii ja naa palju” olin ma neile kopinud JA ÄRA SAATNUD LAUSE:

“Lisaks tahtsin küsida, et kas see on mõeldav, et pakute selle raha eest ka seksuaalseid teenuseid?”
Mida ma nüüd edasi teen? Kirjutan neile, et oih, vabandust, läks valele inimesele see meil. KELLELE selline meil õigem oleks? Kellelt see Mallukas seksuaalseid teenuseid tahab? Jeesus küll, ausalt, ma naeran nii kõvasti, et ma hakkasin luksuma. Mul vist pole sellest muud pääsu, kui ma vastan neile lihtsalt selle blogipostituse lingiga :D
Ups! Enam mina meilitsi nalja ei tee! Ja ka laivinaljad lõpetan ära! Enne kui ma kuskil seksuaalse ahistamise paragrafi peale saan!
Jaga: