ILUKRAAM TESTIN JA ARVUSTAN

kullakreemid vol 3

3. juuli 2017

Umbes aasta tagasi kuulsin ma esimest korda kullakreemidest. See tähendab seda, et ma olen Blessixi kreemidega algusest peale tuttav olnud. SIIN kirjutasin sellest esimest korda, SIIN teist korda. Eelmine nädal sain kätte nende kolmanda laari ja pean tunnistama, et kui ma alguses arvasin, et tegu on hea kreemiga, siis nüüd see kolmas sats on vaieldamatult kõige parem. Seda nii pakendikujunduselt, kui ka sisu poolest.

Esiteks räägime siis pakendist. Kui alguses oli saadaval vaid purgivariant, siis lisandus õige pea ka pudeliversioon. Mõni väidab, et pudelis on hügieenilisem, aga purgiga tuleb kaasa ka see väike spaatlike, nii et näppupidi kreemis solberdama ei pea kummagagi. Jah, pudel on mugavam kasutada, aga see metallist kuldne purk on minu meelest palju luksuslikum.

Mis minu jaoks veel uus on, on lõhn! See lõhnab nagu sireli ja liilia segu ja ma olen mõlema lõhna suur fänn! Mul sai eelmine kullakreem nii ammu otsa, et ma isegi ei suuda meenutada, mis lõhnaga eelmised satsid olid? Vaatasin oma postitusest järgi ja nüüd meenus küll, enne oli rohkem rohelist teed tunda ja kreem oli pigem sellise ravimtaime lõhnaga, nüüd on ehtne lillekas! Tegelikult on see hästilõhnav komponent jasmiiniõli, mida on ühe totsiku peale lausa 1 ml (ehk siis 8000 õiekese jagu!).

Kreem on reaalselt ideaks primeriks või öökreemiks. Kõlavad nagu kaks erinevat asja, aga tegelikult mina kasutan mõlemaks. Primerina seetõttu, et ta on selline natukene rasvane ja… haakuv? Meik jääb väga hästi peale. Ainult, et kreemitamise ja meikimise vahel võiks olla pool tundi.

Kuna see on nii niisutav ja rasvane, siis ma soovitaks seda pigem kuiva nahaga naistele. Rasuse naha puhul võib see ehk liiga niisutav olla. Mul on kombineeritud nahk ja mina näiteks otsaesisel seda ei kasuta, mujale panen julgelt. Muuseas – kellel hea näonahk, võib seda sillerdavat kreemi kasutada ka täitsa jumeka asemel.

Sellise komplekti hind on muidu 55€, aga praegu kestab veel kampaania, millega saab komplekti kätte 49€ eest! Kui tunned huvi, siis soetada saab kodulehelt www.blessix.com (LINK), aga ka Tallinnas Viru Keskuse vastas, A.Laikmaa 5 Aura Allure kaupluses. Alates 1. augustist tõusevad kõikide toodete hinnad märkimisväärselt, selle tingib kvaliteetne pakend, kallis tooraine ja disain, seega kes tahab soodsamalt saada, kiirustage!

Kui ma tootepilte tegin, siis tuli üks tegelane ka otse pudrukausi tagant kreeme proovima. Need on nii keemiavabad, et polnud lugu, et laps endale näkku hõõrus kreemi. Midagi paha seal sees ei ole.

Ühe sellise komplekti loosin välja ka. Selle jaoks hakka Kullakreemide sõbraks Facebookis (SIIN) ja jäta kommentaar maha, et soovid osaleda :) Komplekti loosin välja juba kolmapäeval!

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

309 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Helena 12. juuli 2017 at 13:36

  Sooviks väga proovida.

 • Reply Alice 12. juuli 2017 at 01:52

  Nädalapäevadest pole aimugi- ehk jôuab veel loosis osaleda :D

 • Reply Margit 11. juuli 2017 at 12:55

  Soovin osaleda

 • Reply Kaidi 10. juuli 2017 at 21:19

  Soovin osaleda.

 • Reply Jaana 9. juuli 2017 at 23:36

  Soovin osaleda :)

 • Reply Siiri 9. juuli 2017 at 22:16

  Soovin osaleda

 • Reply Jennifer 5. juuli 2017 at 23:52

  Soovin osaleda! :)

 • 1 2