Mulle tuli usast sõbranna külla. Aaah, okei, see lause on nii vale…Petra tuli tegelikult meile külla, mitte ainult mulle. Ja sõbranna on tema kohta nii vähe öeldud, et paha hakkab. Ühesõnaga, kunagi ammu keskkoolis sattusin ma koos teatriklassis käima imelise väikse emolaadse tootega nimega Petra. Ma nüüd sukeldusin oma arvutisügavustesse, aga ei leidnud kooliajast ühtegi pilti, küll aga leidsin ma ühe pildi, mis on umbes 6 aastat vana ja kus me Petraga vähemalt kõrvuti oleme :D

Tegemist oli ühe imelise soolalaivapeoga, ma miskipärast arvan, et me ei olnud kuigi konditsioonis. Aga noh, noored inimesed, asi meil siis täis olla :D

Ühesõnaga… juhtus nii, et kaks aastat tagasi leidis Petra endale abikaasa hoopis usast ja noh, nii läkski, et ta kolis sinna. KAKS AASTAT TAGASI! Saate aru või?! Petra on olnud Grey minu Yangile, sidra mu sifkapakile ja perse mu särgile. Me oleme sõbrannad olnud juba üle kümne aasta, aga sõber on kuidagi vale öelda, sest ta oleks nagu mu õde, keda mul ei ole (kuigi tal on päriselt ka õde olemas:D).

Kas teil on mõni selline sõbranna, kellega te olete öö läbi üleval istunud ja kassinud, nagu tiinekatele kombeks? Kas te olete kunagi pannud muusika nii põhja ja tantsinud nii kaua, et teile politsei kutsutakse? Kas te olete rääkinud teineteisele absoluutselt kõike ja olnud teineteisele toeks absoluutselt iga kell? No vot Petra on  mulle selline inimene.

Ma ei saa öelda, et ta on maailma parim ja lahkeim ja mida kõike veel, sest ilmselgelt laias laastus… kes meist oleks? :D Aga ta on MULLE nii äge ja suure südamega ja humoorikas ja no nii minu inimene, et kui ta Eestisse tuli, oli mul tunne, et mul on jõulud ja sünnipäev korraga! Ma korraldasin talle väikse üllatuspeo ja kui me ootasime, et ta uksest sisse astuks, siis mul oli tunne, et ma saan rabanduse ja suren ära, sest ma olin teda niiiiiii räigelt igatsenud! No ikka niii niii niii kõvasti.

Lausa imelik on mõelda, millised suvalisi inimesi on aastate jooksul elust läbi käinud, mõnda isegi sõbrannaks kutsutud ja lõpuks selgunud, et tegelikult on tegu mingi inimesega, kellega mingit tegemist teha ei taha. Ja siis samal ajal on need inimesed, need SINU inimesed, kes võivad elada teisel pool maakera ja ikka olla kõige armsam, kalllim ja ägedam sõber ever.

No ja kuna ta vaid 10(!!!) päeva Eestis on, siis ma ei suuda olla päevagi teda nägemata. Seega oli teisipäeval see üllatuspidu, eile panin tited tuttu ja läksin korraks Petra ja ta õega linna ja täna lähme õhtul Emotion Factorysse, mis peaks vist olema suht hirmus ja… ma juba eos kardan :D

Ühesõnaga, väike ood mu armsale Petrale, ei miskit muud. Lihtsalt ma olen nii õnnelik, et ta üldse olemas on ja külla tuli ja… ma kavatsen järgnevad 10 päeva lihtsalt võimalikult lahedaks teha. Nii hea on lihtsalt elada ja olla.. mina :D! So, so so so so so HAPPYYY!

Rääkige mulle ka enda parimatest sõbrannadest!

Jaga: