Kunagi nägin, et Lipsukene ostis enda lastele elektrilised ATV’d ja kohe hakkas minu peas genereerima ka mõte, et Marile on ka RAUDSELT vaja. Meil paari tuttava lapsel on sellised suured elektriautod, päris uhke värk muidugi, aga vot meil pole. Ei olnud Mari nendega ka enne sõitnud, seega tundus natukene tobe mitu sotti hakkama panna, et sellist kaadervärki endale osta. Õnneks on mul palju toredaid sõpru ja ühe sõbranna sugulane tegelebki lasteautode rendiga, ning ta oli valmis meile külla tulema, et Mari saaks proovida natukene sõita.
Sedapuhku oli tegemist puldiga versiooniga ja kuigi alguses esimesed minutid tundus Maril lõbus olevat, siis ühel hetkel ütles ta kategooriliselt “EI TAHA” ja kebis auto seljast maha. Kuna inimesed juba auto siia tarinud olid, siis mõtlesime pulli pärast Lentsu sõidutada ja temale meeldis see kaadervärk palju rohkem.

They see me rollin…

Ma pean tunnistama, et Lende on VÄGA tõsine noor daam ja enamasti saan ma temast naervaid pilte vaid läbi häda – keegi peab täiega häälitsema ja hüppama ja kargama, siis ta korraks naeratab. Täna ei õnnestunud meil välja pigistada naeratusepoegagi, aga sellegipoolest meeldivad need pildid mulle väga. Lende on nagu elutarkust (ja -pettumust) täis :D

Huvitav, kas mul jäi kodus triikraud sisse?

Nonii, kes väiksele tiirule tuleb?

Oota, MIDA sa mu ema kohta ütlesid?!??!

Ah ma siin niisama, leebe

Aku sai tühjaks….

Ühesõnaga on mul hea meel, et ma nüüd tean, et ei hakka selle ostuga kiirustama, küll aga sain ma huvitava mõtte, mida kunagi mingil lastepeol meelelahutusena pakkuda. Minu laste sünnad on küll oktoobris ja neid naljalt suvel ei pea, aga kes keelab lastele suvepidusid niisama korraldada? Lasteautod pakuvadki võimalust pidulisi just autodega lõbustada.
Lasteautode kontseptsiooni lõid kaks ema, et pakkuda oma lastele interaktiivset tegevust, mille käigus saaksid lapsed lõbutseda ning samaaegselt õppida. Lasteautodega saavad sõita kõik 1-5 aastased lapsed, kel soov lõbutseda ja sõidurõõmu nautida. Nende eesmärk on pakkuda lastele sõidurõõmu erinevatel suveüritustel, lapsevanemad saavad raja ääres oma lastele kaasa elada ja nende üle uhked olla.

Kus Lasteautodega sõita saab? Suurematel suveüritustel: laadad, festivalid, suvepäevad. Sellest kirjutavad nad iga kuu enda blogis SIIN (augusti üritused panevad nad homme blogisse üles!). Augustis on nad oma Lasteautodega Peetri Laadal, Madfestil Lauluväljakul, Hauka Laadal ja Lasnamäe Päeval.

Lasteautosid saate ka teie enda üritustele kutsuda (suvepäevale, lapse sünnipäevale, firmapeole jm). Ainuke nõue on see, et lasteautosid saab üritusele rentida vaid koos instruktoriga. Seda lihtsalt turvalisuse huvides, ekspert teab ikka paremini, mida ja kuidas silmas pidada.
Loosime ka ühele Malluka lugejale välja 1 h sõiduaega Lasteautoga. Nii et kelle lapsel suvel sünna ja plaanis seda kuskil väljas tähistada, siis võtke aga osa. Võitu saab realiseerida Harjumaa piires ja aeg tuleb eelnevalt kokku leppida e-mailil: info@lasteautod.eu / või numbril 53840058. Loosimisel osalejad peavad panema LIKE Lasteautode FB lehele SIIN ja jätma kommentaari, et soovivad osaleda. 
Jaga: