KINGILOOS LAPSED LASTEASJAD LENDE MARI JOHANNA

lähme sõidame…

31. Juuli 2017
Kunagi nägin, et Lipsukene ostis enda lastele elektrilised ATV’d ja kohe hakkas minu peas genereerima ka mõte, et Marile on ka RAUDSELT vaja. Meil paari tuttava lapsel on sellised suured elektriautod, päris uhke värk muidugi, aga vot meil pole. Ei olnud Mari nendega ka enne sõitnud, seega tundus natukene tobe mitu sotti hakkama panna, et sellist kaadervärki endale osta. Õnneks on mul palju toredaid sõpru ja ühe sõbranna sugulane tegelebki lasteautode rendiga, ning ta oli valmis meile külla tulema, et Mari saaks proovida natukene sõita.
Sedapuhku oli tegemist puldiga versiooniga ja kuigi alguses esimesed minutid tundus Maril lõbus olevat, siis ühel hetkel ütles ta kategooriliselt “EI TAHA” ja kebis auto seljast maha. Kuna inimesed juba auto siia tarinud olid, siis mõtlesime pulli pärast Lentsu sõidutada ja temale meeldis see kaadervärk palju rohkem.

They see me rollin…

Ma pean tunnistama, et Lende on VÄGA tõsine noor daam ja enamasti saan ma temast naervaid pilte vaid läbi häda – keegi peab täiega häälitsema ja hüppama ja kargama, siis ta korraks naeratab. Täna ei õnnestunud meil välja pigistada naeratusepoegagi, aga sellegipoolest meeldivad need pildid mulle väga. Lende on nagu elutarkust (ja -pettumust) täis :D

Huvitav, kas mul jäi kodus triikraud sisse?

Nonii, kes väiksele tiirule tuleb?

Oota, MIDA sa mu ema kohta ütlesid?!??!

Ah ma siin niisama, leebe

Aku sai tühjaks….

Ühesõnaga on mul hea meel, et ma nüüd tean, et ei hakka selle ostuga kiirustama, küll aga sain ma huvitava mõtte, mida kunagi mingil lastepeol meelelahutusena pakkuda. Minu laste sünnad on küll oktoobris ja neid naljalt suvel ei pea, aga kes keelab lastele suvepidusid niisama korraldada? Lasteautod pakuvadki võimalust pidulisi just autodega lõbustada.
Lasteautode kontseptsiooni lõid kaks ema, et pakkuda oma lastele interaktiivset tegevust, mille käigus saaksid lapsed lõbutseda ning samaaegselt õppida. Lasteautodega saavad sõita kõik 1-5 aastased lapsed, kel soov lõbutseda ja sõidurõõmu nautida. Nende eesmärk on pakkuda lastele sõidurõõmu erinevatel suveüritustel, lapsevanemad saavad raja ääres oma lastele kaasa elada ja nende üle uhked olla.

Kus Lasteautodega sõita saab? Suurematel suveüritustel: laadad, festivalid, suvepäevad. Sellest kirjutavad nad iga kuu enda blogis SIIN (augusti üritused panevad nad homme blogisse üles!). Augustis on nad oma Lasteautodega Peetri Laadal, Madfestil Lauluväljakul, Hauka Laadal ja Lasnamäe Päeval.

Lasteautosid saate ka teie enda üritustele kutsuda (suvepäevale, lapse sünnipäevale, firmapeole jm). Ainuke nõue on see, et lasteautosid saab üritusele rentida vaid koos instruktoriga. Seda lihtsalt turvalisuse huvides, ekspert teab ikka paremini, mida ja kuidas silmas pidada.
Loosime ka ühele Malluka lugejale välja 1 h sõiduaega Lasteautoga. Nii et kelle lapsel suvel sünna ja plaanis seda kuskil väljas tähistada, siis võtke aga osa. Võitu saab realiseerida Harjumaa piires ja aeg tuleb eelnevalt kokku leppida e-mailil: info@lasteautod.eu / või numbril 53840058. Loosimisel osalejad peavad panema LIKE Lasteautode FB lehele SIIN ja jätma kommentaari, et soovivad osaleda. 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

35 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Kätlin 10. August 2017 at 22:19

  Kui pole veel hilja sooviksime kaa osaleda! Meie nunnul on 21.08 sünnipäev!

 • Reply Anni 2. August 2017 at 19:06

  Uuuuu, khuul! Mina soovin osaleda ??
  Tütrel varsti sünnipäev tulemas ? ????

 • Reply Kadi 1. August 2017 at 22:58

  Ups autojuht ikka *

 • Reply Kadi 1. August 2017 at 22:57

  Lende on väääga asjalik aurojuht. ?Meenutab mulle ennast.. Olin ka väiksena jumala tõsine vend. Eriti piltide peal. Käisime sageli fotograafi juures, tehti sada imet, et naeratus tuleks, aga ei midagi. Kui vanu fotosid vaatan, siis kõikidel kulm kortsus alati. Olen ka oktoobrilaps. Ehk mingi ühine joon oktoobrikatel. ?

 • Reply Mari-Liis 1. August 2017 at 21:20

  Soovin osaleda

 • Reply Kaisa 1. August 2017 at 16:51

  Soovin osaleda! Meil just augusti lõpus tore vabaõhu sünnipäev tulemas!

 • Reply Ines 1. August 2017 at 15:09

  Soovin osaleda ?

 • Reply Siiri 1. August 2017 at 13:00

  Osalen loosis :)

 • Reply Annika 1. August 2017 at 08:36

  Oi, meie lapsed just pühapäeval sõitsid nendega Viimsis- 4ne tütar nautis väga, kohe 3ne poeg ka, kuigi tal oli veel roolikeeramisega veidi abi vaja. Gaasipedaal muidugi oli mõlemil kohe selge nagu seebivesi ? Väga lahe teenus, abivalmid instruktorid, soovitan!

 • Reply Sirts 1. August 2017 at 03:42

  Soovin osaleda loosis.

 • Reply stefanie 1. August 2017 at 00:16

  Jee, see loos on täpselt ôigel ajal. Meie Jasminaator armastab autosid ja augustis esimene sünnipäev tulemas.
  Seega soovin loosis osaleda ?

 • Reply Kaija 31. Juuli 2017 at 23:08

  Soovin osaleda! Minu poisil on ka varsti sünnipäev ja ta oleks täiega sillas sellisest asjast!!

  Lende nägu on minu arvates nendel piltidel täiesti asjakohane. Sellise auto roolis peabki natukene gängsta nägu olema! ?

 • Reply Margit 31. Juuli 2017 at 23:06

  Soovin osaleda. Poja saab augustis 2 ja kuna on plaan pidada sünnipäev aias, siis ongi vaja mõelda lastele midagi põnevat. See oleks superluks tegevus, sest enamus külalised on väikesed poisid, kes sooviks ringi rallida. :)

 • Reply Signe 31. Juuli 2017 at 22:39

  Soovin osaleda

 • Reply Liisi 31. Juuli 2017 at 22:39

  Jaaa meie soovime! ❤

  Preili saab suve lõpus 1 aastaseks, sünnipäeva peame oma aias ja selle roosa fordiga kimaks küll iga pisike külaline ?

 • Reply Klaarika 31. Juuli 2017 at 22:06

  Soovin osaleda

 • Reply Annika 31. Juuli 2017 at 21:48

  Soovin osaleda

 • Reply Lalli 31. Juuli 2017 at 21:38

  Minu 1.4k vana kutt on tâielik autode haige .. kôik suured auto uksed tahab ise kinni panna- kui papa töölt koju tuleb jookseb kutt vastu kiirelt, et papa võtaks sûlle ja tema saaks signaali anda ja veits rooli edasi-tagasi keerata ?
  Lapsel kahjuks suvel sûnnat küll pole- aga papal(62a) on tulemas varsti ja vãga kift oleks kutil oma “autoga” ta sûnnale ilmuda . ✌

 • Reply Raily 31. Juuli 2017 at 21:36

  Soovin osaleda

 • Reply Heldi 31. Juuli 2017 at 21:28

  Osalen!

 • Reply Inger-Liis 31. Juuli 2017 at 21:24

  Muidugi osalen!! See oleks ûlilahe lisand lapse sûnnipäevale! ?

 • Reply Merili 31. Juuli 2017 at 21:20

  Soovin osaleda

 • Reply Pix-rix 31. Juuli 2017 at 21:14

  Soovin osaleda.

 • Reply elina 31. Juuli 2017 at 21:12

  Osalen

 • Reply Getter 31. Juuli 2017 at 21:07

  Osaleks ka ,tütrel 11.09 sünnipäev ja ta pole ka saanud elektriautot kunagi proovida,äkki meil veab loosiga ?☺

 • Reply Kristi 31. Juuli 2017 at 20:59

  Soovin osleda, mõlemal kraagel sunnipäev suvel, kuluks väga ära ?

 • Reply Anneli 31. Juuli 2017 at 20:57

  Soovin osaleda

 • Reply Kätlin 31. Juuli 2017 at 20:52

  soovin osaleda :)

 • Reply Rale 31. Juuli 2017 at 20:47

  Soovin osaleda!

 • Reply Marit 31. Juuli 2017 at 20:45

  Soovin loosis osaleda?

 • Reply Marin 31. Juuli 2017 at 20:44

  Soovin osaleda! Meil juba 06.08 sünnipäev :))

 • Reply Marina 31. Juuli 2017 at 20:37

  kas peab just sünnipäev olema või lapsed saaks ka niisama suve nautida ja sõita autoga?
  Kui sünnipäev pole olulisem osa loosis siis osaleme =)

 • Reply Reet 31. Juuli 2017 at 20:37

  Minu arust tõsised beebid on niiii lahedad :) mu oma poiss oli ka kuni 2aastaseni. Pidin ikka suurt vaeva nägema ja päris usinasti võimlema, et muie näole saada.

 • Reply Heli-Liis 31. Juuli 2017 at 20:36

  Osalen :)

 • Reply meow 31. Juuli 2017 at 20:36

  Lende on Kardo moodi, Mari on miniMallu jällegi ?