Paar päeva tagasi tuulasin niisama netis ja otsisin kergkäru, mida reisil hea kasutada oleks. Bee ajas Kreekas asja kenasti ära, aga ma tegin eile väikse vahetuse – Bee vahetasin Buffalo vastu. Keda väga huvitab, võin mõni päev seda Buffalot ka tutvustada. Igatahes mõtlesin ma kohe, et nüüd on kaks varianti – võtan Buffalo reisile kaasa ja olen eluga rahul, või ostan midagi väiksemat, mida reisile mugav kaasa võtta on. Kärusõltlaste grupis on korduvalt jutuks tulnud Babyzen Yoyo+ käru (LINK) ja seda ma nüüd vaatama jäingi.

Tema plussid on siis see, et on mega kerge, käib ühe käega kokku, kerge kanda ja saab lennukisse ka kaasa võtta. Keda huvitab, siis leidsin ühe toreda tutvustava video ka mingilt vlogerit ja minu meelest tundub päris äge värk. Ma oleks isegi äärepealt ära tellinud, aga siis mõtlesin, et olen ikka ratsionaalne ja otsin enne kellegi, kellel see on, et ma seda enne ostu katsuda/proovida ka saaks. Ja päris ausalt ei suutnud ma otsustada, kas tahan roosat või halli…Kumb teile rohkem meeldib?

Küll aga meenus mulle seal lehel olles, et juba Kreekasse sõites oli mul plaanis Marile kohver osta, aga aeg läks nii kiiresti ja lõpuks jäigi ta ilma. Seal oli üks väga nunnu kohver (LINK) sortimendis olemas ja muuhulgas mõne paari teise vidinaga ostsin ma selle ära. Teiste vidinate seas oli ka pudipõll Lendele (LINK), et kui ta endale kahe käega sööki sisse lahmib, et siis inimene ise natukene puhtamaks jääks. Sellised varrukatega põlled on jumala õnnistus :D

Kui ma oma tavaari kätte sain, siis näitasin Marile kohvrit, et vaata kui äge, saad sellega asju kaasa võtta, aga esialgne reaktsioon oli kergelt öeldes leige. Ei tahtnud ta seda üldse näppida, ega lohistada. Mis seal ikka, mulle igatahes meeldib. Hästi kerge kaaluga ja mõnus järgi vedada, rattad vuravad mõnusalt all.

Kohver pole katki, vaid seal on mu halvasti nokitud kaitsekile näha :D

Alles eile mängisime Mariga kohvri pakkimise mängu ja siis oli ta lõpuks nõus valima välja asjad, mida ta tahab “kotti panna”. Mitte, et tal oleks vist õrna aimugi, mida tähendab reisiks pakkimine ja noh… mitte, et neli kuud enne reisi pakkima peaks, aga tema valik on teie ees :D

Ta on viimasel ajal suur “mimi” ehk siis minionide fänn, nagu näha, siis kaasa tuleks võtta mitte üks, vaid kaks mimit. Lisaks poolenesti mädanenud õun, kõrrejook, natukene komme ja üks raamat. Hea valik!

Miskipärast ostsin ma ühe asja veel, mille kohta ma alles pakki kätte saades mõistsin, et tegelikult ei ole mul sellega eriti midagi teha. Jah, ma ostsin jälle lastetuppa öölambi, kuigi neil on neid lausa sada tükki. Seega mõtlesin, et loosin selle teile välja. Vot selline, pandaga (link).

Kui keegi tunneb, et tahab seda endale, siis jätke mulle kommentaariumisse kommentaar, et mis teile sealt lehelt peale ägeda öölambi veel silma jäi. Ma ise kavatsen järgmise laksuga endale käru tellida Marile selle nüüdisaegse matriooška tellida (siit midagi). Ma tegelt ühe tellisin talle alist ka, aga see käib nii raskelt kinni-lahti, et ei jõua isegi sellega mängida. Päris ausalt on see äge e-pood (ok, vb on tavaline pood ka, ma ei tea :D), kust leiab ilusaid mänguasju, kodusisustust ja lastetarbeid. Näiteks vaadake seda söögitooli! Nii ilus :)

Muuseas, nad ise loosivad praegu oma fbis ühe ägeda tipivoodi välja, kui Maril juba nari poleks, siis tahaks küll sellist, tsekkige ise SIIT.

 

Jaga: