Uncategorized

Kaitstud: ostuhullus?

14. august 2017

See objekt on parooliga kaitstud. Vaatamiseks sisesta enda parool:

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta engisekene 31. august 2017 at 18:52

    stress….öeldakse,et mida suurem stress,seda kõrgemale koristades jõuad 🙂 mina jõudsin lagedeni mida pesin 🙂 läheb mööda….

  • Avatar
    Vasta Manona 16. august 2017 at 13:48

    Stress, Mariann! Kui ma jooksin kolm päeva ja ööd mööda aprillirahutusi ringi, kaamera kaelas, käisin igal õhtul kaubamajas närve puhkamas. Boonuseks täienes garedroob.

    Sul on olnud topeltsurve seoses poliitjama ja saatega ning enda saidi korrastamisega. Korraga hakkas lihtsalt karikas üle ajama, ja sa üritad seda kompenseerida. Et oleks korralik, ilus ja hea. Kogud. Mul eelmisel sügisel, mil oli juba teada, et lähen uuesti Naistelehte, tekkis maaniline hoidistamisvajadus – ja ma keetsin viimati moose ja muud staffi 20 aastat tagasi.

    Hinge sisse ja välja ning ilusamad asja osta ära 🙂 Hiljem saabju tagasi saata.

  • Avatar
    Vasta MariE 15. august 2017 at 09:16

    Hahaa, mul oli raseduse üks esimesi tunnuseid, et ma reaalselt tahtsin non-stop midagi osta.
    Mõttekäik oli umbes selline: Mul oleks käekotti vaja, ostaks käekoti. Hmm, aga ostaks siis juba küüliku ka või näiteks roti. Jap, ma kindlasti pean endale roti ostma, mul on VAJA rotti, või uusi kõrvarõngaid jne jne…
    Õnneks see läks üle, äkki see on sul ka lihtsalt mingi hormonaalne seisund 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2017 at 09:18

      ma ei ole rase, alles tundsin neid krdi spiraali traate enda sees. (tore, et ma siin kommentaariumis edaspidi vaid sinuga juttu ajan, sa ainuke veel, kes parooli teab :D)

      • Avatar
        Vasta MariE 15. august 2017 at 10:06

        No ma võin siis põnevuse mõttes (et sul ikka huvitavam lugeda oleks) kirjutada teise nime alt sõimukommentaare sulle, et sa vana paks lehm ükskord elama õpiks jms.