Uncategorized

Kaitstud: miks, jumala eest

17. august 2017

See objekt on parooliga kaitstud. Vaatamiseks sisesta enda parool:

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Alice 18. august 2017 at 07:36

    Aga ütle oma koristajale kuidagi pool -naljaga, et mis viimane kord juhtus, kas sul oli kiire vms, siis saad nt kas vöi paar asja mainida, mis tegemata olid (nt et vannitoa vist unustasid ja esikus olid pesemata vaasid ka). Äkki saab siis aru, sa ikkagi maksad talle ju selle eest. Seega püüa kuidagi pehmelt siis öelda :).

    Muidu, ma pissisin ka öösiti pääris kaua voodisse :D. Aga mul oli tihti pôiepöletik ka, kohe kui kuskil kylmal kivil istusin vms. Mitte päris iga öö aga ikka juhtus. Enam ei pissi, ausöna :D. Seega see läheb löpuks üle, tuleb lihtsalt ära kannatada. Kuidagi sinu jaoks eriti nömedal ajal see sattunud. Vöib kyll kusjuures olla seotud sellega, et Mari tunnetab sinu stressi, eriti kui asi viimasel ajal süvenenud. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. august 2017 at 08:27

      Ma kirjutasin talle 2x A4 suuruse listi asjadest, mida ma tema asemel tegema pidin 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 17. august 2017 at 09:59

    Teraapia on minu arust hea mõte. Ma lähen ise ka kohe jälle, aeg juba kirjas. Varasemalt olen käinud nii tükati ja kasutanud tasuta võimalusi (olen kunagi mingi lingi ka sulle pannud), aga aga ka kohe pooleli jätnud kui suurim mõõn möödas on. Praegune seis näitab, et nüüd tuleb ikka korralikumalt see asi ette võtta. Lõpuks on raha ka, et seda endale lubada. Tunne on küll selline, et ma ei jõua kõiges jälle sorkima hakata, aga ega ma ei jõua sedasi enam edasi ka elada. Midagi peab muutuma ning paremaks.

    Ma pissisin öösiti alla veel isegi siis, kui juba koolis käisin. Tagantjärele pakun, et see oli stressist, sest ma ei ole end kunagi lapsena kodus hästi tundnud. Mitte, et ma siin oma emale või kellelegi etteheiteid teeksin. Ta kasvatas mind nagu oskas ja ma olen talle tänulik. Mari võib-olla tajub sinu raskeid aegu? Võib-olla panen täiesti mööda muidugi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. august 2017 at 10:06

      Ausalt, ma pole sellele isegi mõelnud. Ma ei ütleks, et ma kodus teisiti käituks, et oleks pahane või kuri vms? Ma ei tea. Tõesti.

      • Avatar
        Vasta Vaike 17. august 2017 at 12:09

        Ma ka ei tea, vbl ta lihtsalt tajub, aga vbl pole asi üldse sellega seotud.