Lasteasjad

käruarvustus: Cybex Balios M

19. august 2017

Nonii, tegin kohe jutti teise arvustuse ka ära, sest noh, ega kauaks tal minu juures ikka asja pole ja seega tuleb video enne ära teha, kui ma seda veel oman 😀 Kuna ma alles üleeile selle sain, siis ma polnud jah kahjuks väga kursis, mismoodi see kinni-lahti käib (olin tegelt korra proovinud ainult), et sealkohal pole asi kärus, vaid siiski minu enda oskuste taga. Osavamad saavad isegi ühe käega seda kinni panna, eks see ole harjutamise asi.

Kaalub umbes 11 kg, mitte rohkem. Kannatab 17 kilost last, ehk siis väidetavalt kuni neljaaastast saab selles ringi sõidutada. Ma oleks teinud pilti siis ka, kui Mari sees on, aga ta tol hetkel ei olnud eriti huvitatud, vaid jooksis siin niisama naerdes ringi.

Ühesõnaga, käru juures on väga palju, mis meeldib, aga ütleme nii, et päris 100% ma rahul ei ole ja seetõttu peab ta endale uue kodu leidma. 2017 aasta mudelit saab osta Beebicentrist (link) hinnaga 449€, aga vanemaid on ka netist võimalik tellida ja muidugi ka parema hinnaga. Punase suhtes, seda ma ei tea, kust saaks, aga näiteks khaki tooni on 260€ eest võimalik siit saada (link), no sinna läheb muidugi saatmiskulu ka veel juurde.

See käru sobib ideaalselt inimesele, kes liikleb linnatänavatel ja kuskile võssi vahele väga palju asja ei tee. Mitte, et käru hakkama ei saaks, aga nagiseb teine. Samas kui sul sellest suva, siis on see ilus ja hea käru küll!

 

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Helina 21. august 2017 at 08:47

  Mul ka see käru. Leian ka nii plusse kui miinuseid. Aga kui üldse miinuseid käru juures ei taha, siis peabki inimene ilmselt lihtsalt rohkem raha välja käima. Selle hinna eest on käru väga hea. Minu jaoks miinused, et kokku pannes sang läheb vastu maad ja nii tekkivad kergesti kriimud. Kokku panemine on jah harjutamise asi, aga päris ühe käega seda ikka teha ei saa. Metsas tõesti ilmselt kärutada ei saaks, aga minul see nö poekäruna kasutuses ja selleks küll ideaalne – suur pakikorv, väga hea manööverdus 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 21. august 2017 at 09:14

   No ma usun, et igal kärul on omad miinused ja plussid. Eks olebki palju sellest, et kus sul käru vaja kasutada.

 • Avatar
  Vasta Kkk 20. august 2017 at 20:47

  Mul kyll mudel Iris. Muidu sama mis balios. Rattad vaid vàiksemad. Kokku panekul panen ikka istumisosa teistpidi peale ? ja pole mingi probleemi. Lykke sangale tellisin 3 euri eest alist selle nahast katte, et seda vahtkummi vms kokkupanekul àra ei rikuks. Poes ideaalne kui laps istub sss. Viskan poekorvi sinna alla. Ei pea kàe otsas tassima ja pàrast hops hops kotid alla.

 • Avatar
  Vasta Lana 20. august 2017 at 11:38

  EI NOH, KUI RAHA ON WHY NOT 😀 :S

  • Avatar
   Vasta Käta 20. august 2017 at 13:18

   Kas hääles on kadedust??

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 20. august 2017 at 13:27

    Ei no mul ei pea ju palju raha olema, kui ma siiski vahetan kärusid, mitte ei kogu neid 😀

 • Avatar
  Vasta Lauren 20. august 2017 at 08:58

  Mul on see linnakäruna/poekäruna (turvahäll + rattad) kasutusel ja selle hinna eest (340 oli mul 2017 a. mudel prams.net’ist) olen rahul küll. Siledal teel liigub nagu sulavõis ja saab ühe käega südamerahuga manööverdada. Krobelisemal teel jah loksub, alguses ehmatas päris ära, aga laps jääb hästi magama loksudes 😀

  Ma eriline kärufanatt pole ja uut otsima ei hakka, aga üks asi häirib selle käru juures küll: see, et ainult rattaid kokku pannes ei saa seda lihtsalt seisma jätta, peab kuhugi toetama ja siis see ka toetub rataste ja käepideme (!?) peale.. muud häda pole, võib lihtsalt koledaks minna kui õues või koridoris seisaks.

 • Avatar
  Vasta Maria 19. august 2017 at 22:06

  Ma pole nüüd vist kursis…ehk et miks sul uut vankrit vaja on? Rahutu hingega ja tahad vaheldust või pole need eelnevad olnud ikka need päris need õiged ja head? Või lihtsalt igavusest proovid?
  Talvel sellised kergvankrid suurest lumest läbi ei lähe. Vist.

  Küll on tore, et meil kaksikud on. Vankrite valik oli kesine (nüüd mõni aasta pisut parem) ja peale korraliku vankri saamust isegi ei mõelnud vahetamise peale. Hing vist polnud ka rahutu?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. august 2017 at 10:17

   Tahaks jah leida seda ideaaaaalset lihtsalt 😀

 • Avatar
  Vasta Liis 19. august 2017 at 20:44

  Kas seda Cybex hääldataksegi Kübeks?? 😀 ma arvasin alati et nagu Saibeks 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 19. august 2017 at 20:46

   Ma isegi ei tea, ma olen alati kübeks öelnud 😀

  • Avatar
   Vasta Helin 22. august 2017 at 08:52

   Ikka Saibeks ?

 • Avatar
  Vasta A. 19. august 2017 at 20:13

  Oot müüd ära? Mis hinnaga , oleks huvi ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 19. august 2017 at 20:26

   kolme sotiga

 • Avatar
  Vasta Mariliis 19. august 2017 at 19:58

  Kas see läheb müüki ? 🙂 mis hinnaga?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 19. august 2017 at 20:26

   läheb jah, müün sama hinnaga, mis ise ostsin – 300€.