Lasteasjad Lende

jälle jäi midagi koju…

20. august 2017

Me oleme Kardoga maailma kõige ebaorganiseeritumad inimesed. Okei, ma valetan. MINA olen kõige ebaorganiseeritum inimene ja kui enne iga käiku Kardo ei kontrolliks, et kas ikka mähe sai kaasa ja vahetusriided on kotti visatud. Ega ta nüüd ka IGA kord ei jõua meelde tuletada ja seetõttu oli mul väga hea meel, kui me saime kingituseks Nete.Kit koti. Ma ei oskagi seletada, mis see on. Mähkmiskott? Mähkimisalus? Põhimõtteliselt hästi organiseeritud pambuke, mis on meil alati kokku pakitud ja kui kuskile minek on, siis viskame selle vankrikorvi ja siis on kindlasti teada, et kõik vajalik on kaasas. Muidugi kui midagi ära kasutada, tuleb uus asemele panna, aga nii hea on, kui kõik on kenasti ühes kohas koos ja ei pea enne uksest väljumist närvitsema, et kus, mis on.

Selle tootega tuli mõnda aega tagasi üks värske ema, kes lihtsalt vajadusel endale sellise asja õmbles. Et ikka kõik kenasti kaasa saaks. Ja ta tahtis selle teha ka selliseks, et seda oleks mugav pesta, et vähendada ühekordselt kasutatavate aluslinade tarbimist. Need on üsna kallid ja keskkonnale mitte eriti head.

Nete.Kit on veekindlast materjalist, et oleks hea ka näiteks üle õla visata. Vahel on fliis, et beebil päris kõva selle peal lebada poleks ja lisaks kannatab see muidugi ka masinpesu. Iga toote soetaja saab endale kanga ja lisavidinad ise valida, sellest sõltub ka hind (50-80€). Saab sinna juurde lasta teha pudelihoidja, lapse nime ja muud kraami, keda huvitab, võite ise Nete.Kit Facebookist vaadata.

Minul on seal kotis paar vahetusriideid, sedapuhku juhtuvad need olema Dadamora kollane komplektike. Ma polegi pidanud neid kordagi kotist välja võtma, sest läbi ime pole mul selle koti omamise ajal vahetusriideid vaja läinud. Aga võite kindlad olla, et kui need maha jäta, laseb üks ennast pealaest jalatallani täis.

Lutiketi küljes on meil Sophie, sest lutti Lendrootin nagunii ei taha, igaks juhuks on aga hea, kui mingi väike närimislelu kaasas on. Selle all sahtlis on paar mähet ja üks ühekordne pudipõll igaks elujuhtumiks.

Alumises sahtlis on väike pakk snäkke Lastetoit.ee‘st ja paarike sokke.

Mis teil tavaliselt titele kaasa võetud on? Ps! Nete.Kit Facebooki lehel loositakse parasjagu ühte sellist kotti välja ka, minge kaege üle, kes ise õmmelda ei oska ja sellist kaadervärki hädasti vajaksid. Loosi leiad SIIT. Seal ongi hetkel minu meelest ainult 12 osalejat, nii et võitmise tõenäosus on päris hea 😉

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta maria 20. august 2017 at 21:55

    woww kuidas emaks saamine ikka mõtte tööle paneb. Nii lahe toode

    • Avatar
      Vasta Patrioot 21. august 2017 at 06:11

      Oot oot, ma isaks sain siis mul hakkas ka kohe mõte tööle, haamri varre tagumisse otsa puurisin augu, naela lõin töölaua kohale seina ja nüüd saan haamri sinna otsa riputada. Ise olen uhke, esiteks haamril on kindel koht ja teiseks pole ta töölaual jalus. Vahel kui naela otsas tervendab tühjus, saan kohe karjuda “naine raisk, kus haamer jälle on?”. Vahel lähen nii närvi, kui ta peale liha tampimist naela otsa tagasi ei pane, kohe nii nii närvi, et ta mind kolm päeva ei näe – alles neljanda päeva hommikul vasaku silma nurgast hakkab nägema.

      • Avatar
        Vasta Maria 21. august 2017 at 09:39

        Vastik kommentaar, ajad sudame pahaks.
        Su naine peaks votma selle haamri ja sinu pea sellega pehmeks tampima.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 21. august 2017 at 09:41

          Maria, nagu öeldakse, don’t feed the troll :D!

          • Avatar
            Maria 21. august 2017 at 09:55

            Haha uus vanasona ?

        • Avatar
          Vasta Patrioot 21. august 2017 at 14:27

          Ta ei näe ju!!

          Aga olgu, musta huumorit ka enam teha ei tohi.

      • Avatar
        Vasta Janeli 22. august 2017 at 16:07

        Hahahah hea 😀