KODU

kas keegi otsib kodu?

24. august 2017

Juhuks, kui keegi minu lugejatest endale parasjagu Tallinnas kodu otsib, siis näitan teile ka paari pilti, mis ma ühe oma sõbranna korterist tegin. Ta nimelt just müüb seda ja mõtles, et äkki keegi minu lugejatest tunneb huvi. Korter ise asub Meriväljal ja mega armsas rajoonis. Võiks isegi öelda, et meenutas mulle natukene Nõmme kanti. Eramajad, rohelus ja ilus loodus.

Korter asub majas, mis kunagi oli üüratu eramaja, nüüd on sellest tehtud seitse korterit. Üks nendest ongi parasjagu müügid 95 000 euriga. Ma usun, et seal on mingi pisike tingimisvõimalus kah. Korteris on kaks tuba, väga suur walk-in garderoob ja rõdu. Kui ma oleks näiteks üksi ja vallaline, siis ma raudselt tahaksin seal elada. Sobib hästi ka paarikesele. Ma tahaks isegi öelda, et kuna kant on hea ja aed on mõnus, et sobiks ka lapsega perele, aga minu enda isikliku maitse jaoks jääks võib-olla väikseseks. Kuigi eks inimesi on erinevaid ja mõni ei tahagi ehk palju ruumi.

Ühiskasutatav aed

Garderoob, millest saab rõdule

Elutuba

Rohkem infot korteri kohta leiad SIIT (homsest läheb see kuulutus mitteaktiivseks, aga info saate sealt kätte ikka, kellel huvi on). Põhimõtteliselt on korter valmis kohe sisse elama asumiseks, aga mina isiklikult võõpaks veel seinad üle ja nipet-näpet kohendaks. Ps! Korteriga tuleb kaasa keldriboks! Kui oled huvitatud, kirjuta palun helenkaldre@hotmail.com.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mairit 24. august 2017 at 22:12

    Mis see tähendab: läheb mitteaktiivseks? Ei ole enam müügis või mis mõttes?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. august 2017 at 22:41

      Müügis on ikka nii kaua kuni keegi ära ostab, aga ma ei tea, miks see mitteaktiivseks läheb 😀 Sõbranna lihtsalt ütles nii. Vb ei taha enam selle portaali kaudu müüa? Ma ei tea.

      • Avatar
        Vasta Mariza Verismaa 25. august 2017 at 14:26

        Vb kuulutus aegub lihtsalt homsest! ??‍♀️