Ma nägin täna öösel unes, et ma olin kuskil reisil koos mingite blogijate ja sõbrannadega. Helevalguse Katrel vedas ja ta sai osta 50 euroga komplekti, kus sees oli puidust jalgratas suurtele ja teine lastele, puidust häll, lastele võrevoodi ja söögilaud toolidega. Ma olin unenäos nii kade, et jooksin mööda tänavat, et ehk on kuskil veel selliseid häid diile. Lõpuks jõudsin ma mingisugusesse keldrisse, kus olid imelikud tunnelid. Ma jalutasin seal ringi, et väljapääsu leida, kui ma hakkasin kuulma imelikku kähinat, mis mind hirmutas. Otsisin veel paanilisemalt väljapääsu, kui ühel hetkel mõistsin, et see käin tuli ühe mu tuttava seest, kes kuskil nurgas vereloigus lebas, sest teda oli koer rünnanud.

See oli nii haige, sest ma hakkasin üle keha värisema ja tahtsin appi karjuda ja ukseni jõuda, aga verest tilkudes hakkas mu sõbranna appi karjudes minu poole roomama ja ma lihtsalt tardusin ja ei suutnud enam liigutada, ega joosta, ega miskit. Täiesti halvatud.

Ühesõnaga kuidagi sain sealt välja ja ühel hetkel ma nägin, kuidas mingi üüratu laine tuli üle linna ja kõik uputas ja ujus. Mulle tundus, et ma olen lihtsalt lõputus ookeanis ja see oli nii õudne, et… Ma üldse olen tihti vett unes näinud ja kardan küll vett ja uppumist (kuigi ma oskan tegelikult väga hästi ujuda, kuradima 9 aastat ujumistunde), aga seekord oli mu paanika, et kus mu lapsed on? See oli lihtsalt niiiii õudne, et ma tegin silmad kell 7 hommikul lahti ja enam ei läinudki voodisse tagasi.

Selle segase sissejuhatuse juurest päris teemani – ma hakkasin hommikul mõtlema, et mida ma kardan. Kõrgust nagu kardaks, aga ometi mitte väga paaniliselt ja kui vaja on, siis elan üle kõik kõrgused. Keegi kirjutas kuskil blogis, et kardab, et teeb midagi lihtsalt kogemata ja lolli peaga. No ala, et ronid kõrgustes ja äkki korraks paned silmad kinni ja tasakaal kaob ära ja kukud surnuks. Seda ma kardan ka!

Aga mingisugused ämblikud.. Pheeh, no ei ole mega õnnelik neid nähes, aga ära ka ei sure. Mida veel kardetakse? Ma isegi ei tea, ma vist ainult ära surra kardangi :D

Ei, eksin! Kui ma olen vees ja mingi kala mind puudutab, siis see on super räme! Ja öösiti jalga voodi kõrvale maha ei pane, vaid hüppan eemale, et koll mind puudutada ei saa#kahelapseadekvaatneema.

Mida teie kardate?

Jaga: