Uncategorized

ilus elu Männikul

12. september 2017

Täna on lihtsalt nii hea ja intensiivne päev olnud, et ma ei julge Lendetki magama panema minna, sest ma kardan lihtsalt magama jääda. Seda aga lubada ei saa, sest mul seened keevad. *Ma nüüd panin Lentsu magama ja suutsin ise ka üles jääda, juhhuu!*

Ühesõnaga, täna jõudsin ma ära võõrustada kolm beebit, kõik nii nunnud, nagu väiksed konnapojad. Pildid tulid ka imearmsad, viimane sessioon pole veel valmis töödeldud, aga sellega ma just praegu tegelengi. Seente soolamise kõrvalt. Beebid on ikka da best!

Kohe kui viimane pildistamine läbi sai, siis jooksin vaatama ühte valmimisel olevat stuudiot, mida me kaalume koos raatidega rentima hakata. Mega äge koht ja potensiaali on sellel majal ikka kõvasti. Eks me veel arutame, aga noh, äge värk ja äge, et sellised pakkumised ja mõtted tulevad. Tänud sellele blogilugejale, kes oma abikaasale mainis, et Mallukas stuudiot otsib!

Ja vähe sellest, et juba niigi äge päev olnud oli, siis läks see veel paremaks, sest sõber Andre võttis mu metsa kaasa ja viis mu seenele. Teel seenele minnes sain ma kõne, mis viitas, et mu üks suurimaid eesmärke võib täitsa vabalt täituda, kui natsa kaasa aidata. Ja siis… Siis me korjasime seeni ja ei eksinudki metsa ära. Ja oma korvitäiest seentest tegin ma praeseeni ja ülejäänud soolan sisse. Ahjaa, kuna enamus inimesi hoiavad seenekohti sama salajasena, kui…mis on salajane? Igatahes läksime meie kuskile Kiisa kanti ja keerasime metsa sisse kuskilt, kus oli 7T märk 😀 Rohkem ei oska juhatada, sest ma ise ei oska sõita, seega ma ei pannud tähele täpselt sõidu trajektoori, sorri.

Ma hakkaks kohe soolama, aga mul on jalad nii väsinud ja üldse uni murrab, niiet ma parem teen asju, mida saab istudes teha. Söön kommi, vaatan Netflixist jampsi ja töötlen. Äkki tuleb täna veel jõud sisse, et need paar purki soolaseeni hakkama panna. Ahh…keda ma petan, ma ei suuda ennast isegi sundida püsti tõustma, et vetsu minna, nii et ma kavatsen edasi lamada ja mõelda oma ilusa elu üle.

Head ööd sõbrakesed!

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

6 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply L. 12. september 2017 at 22:29

  Midagi head ei juhtunud 😀 täiesti tavaline päev oli.

  • Reply Mallukas 13. september 2017 at 08:54

   Mh, no mõtle hoolega, MIDAGI ägedat juhtus raudselt 😀

 • Reply kiara 12. september 2017 at 21:44

  Oi, neid seeni sööks isegi 🙂
  Aga kuidas sa seeni soolad? Palju soola paned?

  • Reply Mallukas 12. september 2017 at 21:46

   Ma ausalt pole enne ise teinud, aga Andre ütles, et pigem rohkem soola kui vähem 😀

   • Reply Veroonika 12. september 2017 at 22:56

    Mu onu on totaalne seenemanjakk ja tema käest sain imehea seente soolamise retsepti. 1 liitri vee kohta 2 teelusikat soola ja 1 supilusikas äädikat. Algul mõtlesin et midaa, äädika maitse jääb ju tunda, aga proovisin järgi. Äädika maitse on null ja seened on kergelt soolased. Ja mis peamine, säilivad purgis väga kaua 🙂

    • Reply Vaike 13. september 2017 at 09:08

     Ma kopeerin selle siit oma retseptikogusse praegu. 🙂 Senitehtud on tulnud head, aga kaua ei säili, aga talv ilma männiriisikasalatita pole kellegi talv!