Ma tihti ei ole just kade, aga ükspäev kargas mulle ette postitus, kus Lilli rääkis sellest, kuidas ta Johanile ise kombe õmbles. Ma ei tea, kas ma panen puusse, aga minu meelest mingi aasta tagasi ta lambist õmblusmasina ostis ja tal ei olnud ju enne mingeid õmblemisoskusi? Eks ta võib mind parandada, kui ma eksin. Aga ma olen niiiii kade, sest kui ma tahaks midagi osata, siis see oleks just õmblemine. Kuidagi nii äge tunduks see mõte, et lähen poodi, vaatan kangast ja õmblen ISE endale midagi. Täpselt sellise nagu ma tahan ja täpselt sellise, nagu minu kehale sobiks.

Just siin keegi kommenteeris, et ma olen nii paksuks läinud, et näen lausa 15(!) aastat vanem välja :D Ma ise tegelikult olen alati arvanud, et paksud inimesed näevad just nooremad välja, sest pekk tõmbab kortsud siledamaks, aga noh, mida ka mina tean.

Huvitav, kui ma lihtsalt õmblusmasina ostaks, kas keegi viitsiks mind aidata natukene, et ma no midagigigigi ise õmmelda suudaks? Ma kunagi tahtsin isegi minna kursustele, aga ma ei tea, mis sellest sai. Rasedaks jäin vist ja siis ei viitsind enam. Ja praegu ma ei tahaks küll sellist püsivat kohustust võtta kuskile minna.

Ja KUI ma ostaks lambist mingi õmblusmasina, milline see olema peaks? Oskab keegi midagi soovitada? Väga palju ka kulutada ei tahaks.

Samas eks inimene võib ju iga asja õppida. Või vähemalt proovidagi. Näiteks kui ma pmst aasta tagasi käisin Lentsu Teesi juures pildistamas, siis ma vaatasin, mismoodi need pildid sünnivad ja mõtlesin, et jeesus, see tundub nii lihtne, peaks ka proovima. Proovisin, ei olnud küll nii lihtne, kui arvasin, aga näed, hakkab ka minust asja saama. Ennist just töötlesin oma tänaste beebide pilte ja mõtlesin, et issand, nii äge, ma olen nagu päris fotograaf varsti :D Jumal teab, äkki õpiksin siis õmblema ka? Kui mitte midagi muud, siis endale mõne telk-kleidi ikka.

Ma idee poolest ei paneks kätt ette, kui ma oskaks küpsetada ka, aga võib olla ongi parem kui ma ei oska. Arvestades siin eelpool mainitud kommentaare :D Laulda tahaks ka osata, aga selleks on vist juba hilja, ma vist liiga vana, et seda ära õppida. Ülejäänud asjade suhtes olen vist leppinud, et ei oska…Aa ei, teate, mööblit tahaks ka osata teha! Aga jah, nõuppp.

Mida teie tahaksite täiega osata, aga ei oska? Ja et liiga depressiivne poleks, siis mida teie olete ära õppinud tegema? Kas siis ise või kellegi abiga? 

Jaga: