Ma olen iga kord nii pettunud, kui keegi kuskil midagi soovitab ja ma siis avastan, et see maksab miljon eurot. Jajah, kvaliteet versus kvantiteet vms, aga tegelikult on nii palju häid asju, mis on soodsad, aga päriselt soovitamist väärt. Ühe sellise firma leidsin ma oma tavapäraseid ostusid tehes – ma enamasti tellin toitu koju, sest ma tarbin ebanormaalses koguses Värskat ja ma ei viitsi seda lihtsalt ise koju tassida. Siis ongi hea korraga miljon suurt pudelit tellida ja ühtlasi teised toiduasjad ka korraga kätte saada. Kindlat kohta, kust tellida, ei ole. Aeg-ajalt Maximast, siis Primast ja mõnikord Coopist ka. Just sellest viimasest, Coopist, süüa tellides, meenus mulle, et mul on küünelakieemadajat vaja. Nii ekslesin ma sinna ilutoodete kategooriasse ja kuna mul olid just ka meigieemaldussalfakad otsa saanud, siis tellisin ka paki Vivi Verde salfakaid.

Ega ma palju oodanud, sest mul on mega õrn silmaümbrus ja tavaliselt ajavad enamikud tooted mu silmad kipitama, aga kuna see maksis 1.99€, siis ei tundunud suur väljaminek olevat, kui see ka väga heaks ei osutu. Mulle lihtsalt meeldib, kui need salfakad olemas on, saab kuskile minnes kotti visata, näiteks spasse või kuskile. Ühesõnaga, väga head on. Üsna kerge, aga meeldiva lõhnaga, pehmed ja võtavad ka veekindla meigi lebolt maha.

Paar nädalat hiljem olin julge ja tellisin mõned asjad juurde. Kätekreemi, pudelis silmameigeemaldaja, näotooniku ja näopuhastuspiima. Ainuke, millega ma rahule ei jäänud, on see sama näopuhastuspiim. Võib-olla sobiks see rohkem neile, kellel on kuivem näonahk, sest mul kipub ta viimasel ajal pigem rasune olema ja seega kasutan parema meelega toonikut.

Ükski nendest toodetest ei ole kallim kui 3.99€ nii et tõesõna soovitan katsetada, kui ei taha palju raha välja käia, aga miski on just otsa saanud. Kogu nende tootevaliku leiad coopi lehelt (siit). Mul on teile ka väike Vivi Verde kingikott kõrvale pandud. Kui seda endale tahad, siis anna kommentaarides teada mõni asi, mis on sinu katsetuste põhjal odav aga hea! Juba reedel loosin kotitäie kraami välja :)

Jaga: