Käisime ükspäev Kardoga linnas asjatoimetusi ajamas, kui äkki jäi meie teele Tatari kirbukas. Ma kuskilt-midagi olen selle kohta kuulnud, on kutsutud ennegi sinna kaema, eks ma siis astusin sisse. Enne oli mul kogemusi vaid Sarapuu kirbukaga, seega saan võrrelda vaid neid kahte, aga mulle jättis väga hea mulje. Jah, kõvasti väiksem, aga puuduvad need hirmsad uued hiina kaupadega letid, mida Sarapuus täiega palju on. Lisaks tundus mulle, et ka hinnad olid mõistlikumad. Näiteks:

Kassidega Espiriti pluus oli vist viiekas ja see lipsukesega valge pluus kaks euri. Mõlemad sobisid ka ilusasti, instas puha pildidki olemas. Valge pluusiga käisin Sarita juures, kui ta mulle uue sonksi tegi ja kassipluusiga käisin eile laste sünnal. Seitsme euri jagu pluuse küll ja veel.

Marile sain kahe euriga P.o.Pi vihmajopekese. Mul küll üks oli, aga see oli nii odav, et ma ei saanud Mari suurust sinna jätta ka. Saabki ühe näiteks lasteaeda või mu ema juurde jätta. Absoluutselt mitte mingisuguseid kulumisjälgesid ei suutnud tuvastada.

Lisaks tellisin ma Marile ju punased talvesaapad, seega kui ma nägin seda Mari suuruses punase-mustaga mantlit, siis krahmasin selle ka. 7€ eest pole paha saak. Nüüd tuleb vaid saapad ära oodata ja vaadata, kuidas kokku sobivad.

Mina ei viitsi enam üldse oma asju kuskile viia, aga teie viige ikka. Tataris nägin täpselt kaht vaba boksi, aga no uurida võib. Pange asjad hea hinnaga müüki, ma lähen siis uuesti shoppama :D

Kust teie viimati head saaki saite?

Jaga: