Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

soovitan: tatari turg

10. oktoober 2017

Käisime ükspäev Kardoga linnas asjatoimetusi ajamas, kui äkki jäi meie teele Tatari kirbukas. Ma kuskilt-midagi olen selle kohta kuulnud, on kutsutud ennegi sinna kaema, eks ma siis astusin sisse. Enne oli mul kogemusi vaid Sarapuu kirbukaga, seega saan võrrelda vaid neid kahte, aga mulle jättis väga hea mulje. Jah, kõvasti väiksem, aga puuduvad need hirmsad uued hiina kaupadega letid, mida Sarapuus täiega palju on. Lisaks tundus mulle, et ka hinnad olid mõistlikumad. Näiteks:

Kassidega Espiriti pluus oli vist viiekas ja see lipsukesega valge pluus kaks euri. Mõlemad sobisid ka ilusasti, instas puha pildidki olemas. Valge pluusiga käisin Sarita juures, kui ta mulle uue sonksi tegi ja kassipluusiga käisin eile laste sünnal. Seitsme euri jagu pluuse küll ja veel.

Marile sain kahe euriga P.o.Pi vihmajopekese. Mul küll üks oli, aga see oli nii odav, et ma ei saanud Mari suurust sinna jätta ka. Saabki ühe näiteks lasteaeda või mu ema juurde jätta. Absoluutselt mitte mingisuguseid kulumisjälgesid ei suutnud tuvastada.

Lisaks tellisin ma Marile ju punased talvesaapad, seega kui ma nägin seda Mari suuruses punase-mustaga mantlit, siis krahmasin selle ka. 7€ eest pole paha saak. Nüüd tuleb vaid saapad ära oodata ja vaadata, kuidas kokku sobivad.

Mina ei viitsi enam üldse oma asju kuskile viia, aga teie viige ikka. Tataris nägin täpselt kaht vaba boksi, aga no uurida võib. Pange asjad hea hinnaga müüki, ma lähen siis uuesti shoppama 😀

Kust teie viimati head saaki saite?

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Eliise 11. oktoober 2017 at 11:48

  Kas keegi oskab ka Pärnus häid (odavaid) kohti soovitada? 🙂

  • Avatar
   Vasta Kairi 12. oktoober 2017 at 04:40

   Megakirppar, Moe Ait, Stafi kirbukas, LaBelle.

 • Avatar
  Vasta Ista 10. oktoober 2017 at 20:52

  Tartus on üka uus kirbukas Raatuse tn. Varem oli seal Ohhoo äri. Rendiboksid. 12.- kuus päeva. Minu meelest kallis. Boksid ei mahuta eriti palju.

  Ise leian jätkuvalt norm hinnaga asju Exclusiiv kaltsukatest, Jalaka, Vahi ja Puiestee tn.

 • Avatar
  Vasta Tartu 10. oktoober 2017 at 17:56

  Tartu inimesed, palun soovitage Tartus ka häid kirbukaid ja kaltsukaid 🙂

  • Avatar
   Vasta Sigrid 11. oktoober 2017 at 14:40

   Mecca Raekoja platsis. Mu lemmik juba aastaid pluss nad lisavad fbsse ka kui uus kaup tuleb!

 • Avatar
  Vasta M 10. oktoober 2017 at 17:48

  Kadaka kirbukas mu lemmik, sest kodu lähedal ja pm alati leiab midagi. Täna käisin ja sain 2paari trennipükse. Ühed olid 2euri, teised 5. Pole üldse paha. Kunagi sain sealt adidase jooksupüksid 4 euriga. ?

 • Avatar
  Vasta Marilyn 10. oktoober 2017 at 17:46

  Kõige viimasem kullaauk on Soo tn alguses asuv miski Kalamaja kirbukas. Täpne nimi oli küll midagi muud, aga asub kohe Uulitsa taga (nii et saab šoppamise ja burksi ühendada) ja samamoodi boksitüüpi süsteemiga. Eile skoorisin sealt endale kümneka eest sametmantli, hullult mõnusa Springfieldi kampsuni ja valge pitspluusi, nii et ei saa kurta.

  Paavli kaltsukas ja Nõmme rongipeatuse juures asuv Leiupood on ka ägedad muidu.

  • Avatar
   Vasta Krissu 10. oktoober 2017 at 20:46

   Nõmme rongijaama kaltsukas kuulub Repeati ketti aga seal on alati midagi leida. Vaatamata oma pisikesele ruumile.

  • Avatar
   Vasta iSiil 10. oktoober 2017 at 22:33

   Minu arvates see Soo tänava koht on küll mage – liiga kallid hinnad. Mäletan, et viimati leidsin sealt mingi kleidi ja see maksis 18 eurot. Suht suvakas. Aga oli stangel, kus kirjas -50%. No olgu, üheksa ka veits kallis, aga okei. Müüja ütles, ei, see on nüüd valele stangele lihtsalt pandud. Ja tulema ma tulingi. Enamik asju seal on minu arvates ülehinnatud. Aga pole ka ime, sest boksi rent on suht kallis. Siis inimesed panevadki oma boksi mega asjadest pungile, aga nii on jälle vaadata tüütu. Selline nokk kinni, saba lahti olukord.

  • Avatar
   Vasta Helina 11. oktoober 2017 at 20:31

   kas see leiupood on veel alles? minu andmetel pidi olema pankrotis ..

 • Avatar
  Vasta Kiku 10. oktoober 2017 at 17:03

  Peab minema vaatama. See on meie hambaarsti ligidal ka eks ju?
  Muidu käin ikka Paavlis aga seal nii kitsas ja alati trügin seal.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 10. oktoober 2017 at 19:46

   jaa, hambaarstile väga lähedal 😀

 • Avatar
  Vasta kl 10. oktoober 2017 at 15:54

  Lastekirbukas Kadaka teel. On ainult lasteasjad kui see teema huvitab. On piisavalt suur, et iga kord midagi leiab ja piisavalt väike, et viitsib kõik läbi vaadata. Ise sattusin nädalavahetusel Sarapuu kirbukasse, aga sinna küll enam ei lähe. Nii suur, et kaob igasugune isu seal kaevata, eet midagi leida.

  • Avatar
   Vasta Liisa 10. oktoober 2017 at 17:09

   Lastekirbukaga oli mul täpselt sama kogemusnagu Sarapuuga. Täiesti tühjade kätega tulin tagasi, mitte midagi ei leidnud, liiga suur oli ka.

 • Avatar
  Vasta Liisa 10. oktoober 2017 at 15:42

  Pirita Kirbubutiik rohelises Top-i majas. Väike, aga mõnus. Nii hea on otsida lastele asju, kuna seal on laste boksid eraldi..hinnad ikka väga okeid. Paari euro eest saad pluuse ja kampsuneid.. seal on ka üllatavalt palju brändi kaupa mõistliku hinnaga ( Guess teksad nt 5 EUR jne) . Tavaliselt sellist kaupa nii soodsalt naljalt ei leia ( kui sa pole just kaltsukas tihe külaline).

 • Avatar
  Vasta Jupats 10. oktoober 2017 at 15:36

  Mina käisin paavli sendikas. Soovitan soojalt minna! Sain sealt 12euro eest päris palju riideid. Väga palju ilusaid kleite, minu sugusele pikale inimesele teksapükse. Vaatasin facebookis, et reklaamiti ja käisin ära. Väga meeldiv oli. Soovitan soojalt, seal nii meeste, naiste, laste asju tohutult hea hinnaga.

  • Avatar
   Vasta Tartust 10. oktoober 2017 at 22:14

   Käin aastaid Puiestee Exclusives ja kui aega vaja parajaks teha, siis Humanas. Lisaks muidugi Sarapuu;)