Ma olen selline lohe, et ma pidevalt unustan enda telefonile kaaned ümber panna. Ma olen mitu kuud hoogu võtnud, et kirjutan oma telefonist ka (Samsung Galaxy 8+), aga ma suutsin just ekraani katki teha. Õnneks tuli telefoniga kaasa SamsungCare, et ma saan ekraani vaid 30€ eest korda, jeee! Seda enam tean ma nüüd, et kaaned PEAVAD olema! Telefoniga sain kaasa ka klapiga kaaned, aga see klapp ausalt öeldes käis mulle pinda ja oli ebamugav kasutada. Muidugi kaitse mõttes päris hea, aga noh, see mu enda probleem, et mulle ei sobinud.

Igatahes jäi Case Stationi inimestele silma, et mul telefon piltide peal “paljas” tundub ja nad pakkusid välja, et ma võiksin endale ise telefonile kaaned kujundada. Ja kui ühele emale see võimalus anda, mis te arvate, kas ma võtsin need oma laste piltidega või jaa? Kuna mul on lapsi kaks, siis pidin kahed kaaned ka võtma, sest muidu oleks ju ebaaus. Eks ma hakkan neid siis kordamööda kasutama :D

Kaaned on head –  ei tee telefoni väga kobakaks, laseb kõiki küljenuppe mugavalt kasutada, pehmed nurgad takistavad ekraani katki minekut (kui mul see juba katki poleks :D) ja kõge parem on ikka see, et selle peal on maailma kõige ilusamad ja ägedamad lapsed! Ikkagi ise tehtud!

nurgad on kaitstud

korpus koosneb kahest osast: sisemine kumm ja pealmine plastikosa.

Kui te tahate ka endale sellist ägedat telefoniümbrist, siis seda saate tellida SIIT. Ja kui panete sisse sooduskoodi MALLUKAS, on telefoniümbris teile lausa 5€ odavam.

Lisaks on mul võimalik viiele õnnelikule anda salajane kood, millega saab telefoniümbrise lausa tasuta tellida. Et võita salajane kood, jäta postitusse kommentaariks, kelle või mille pildiga laseksid sina teha enda personaliseeritud telefoniümbrise? Koodid loosin välja esmaspäeval.

Muuseas, minu meelest kaitseb kõige paremini kallist telefoni just mingisugune kindlustus. Kas siis samsung care, või kodukindlustus, aga no MIDAGI peab olema, sest telefonid on kallid ja üks lödikäe moment võib selle vabalt manalateele saata :D

Jaga: