Lasteasjad Lende Mari Riided

natukene Geggamojast + loos

22. oktoober 2017

Ma olen teile juba Geggamoja brändi tutvustanud (kes ei mäleta, siis SIIN kirjutasin nendest pikemalt), seega ma ei hakka nüüd ennast kordama. Lühidalt öeldes on tegu Rootsi brändiga, mis toodab kvaliteetsest kangast riideid. Muuseas, enamik rõivaid on nende e-poes unisex, aga minu piltidel see eriti ei kajastu, sest mul on kuidagi palju roosat sisse juhtunud. Igatahes sain ma  just neilt sügise puhul väikse kingipaki ja mõtlesin teilegi näidata, mis seal sees oli.

Pildil on siis roosa hommikumantel Marile, tuuletõkkejope Marile ja mütsid, mis on suuruses 2-4 aastat, aga mulle tunduvad, et mahuvad mõlemale kenasti pähe. Just praeguste ilmadega paras kanda.

See hommikumantel (link) on mega äge, sest seda saab esiteks mõlemat pidi kanda. Teiseks see, et see on lukuga! Miks suurtel lukuga hommikumantleid pole? Mul pidevalt kaob see hommikumantli pael kuskile ära ja siis hoia oma hõlmasid käega kinni, nagu mingi loom. Mis elu see on?!

Pakis oli ka Geggamoja koer (link), mis Lendele täiega meeldib. Ma kasutasin kohe juhust ja klõpsutasin Lendest mõned pildid ka, issand jeesus, kui armas ta mul on! Ärge seda random kohas asetsevat watermarki märgake, ma ei mäletanud, et see sinna peale automaatselt jäi ja hiljem ei viitsinud muuta 😀

EESTIS ON GEGGAMOJA EDASIMÜÜJAD:

Esimesedsammud

Scandikids

Nordic Bebee

Kaubamaja

Geggamoja pakkus välja, et teeksid ühele teist ka kingituse. Mis see kingitus on, seda ei tea mina ise ka, sest see olla auhinnasaajale üllatuseks! Kellele meeldivad üllatused? Et Geggamojalt üllatuskotike saada, siis jäta kommentaariks, kas sina oled kuskil poes üldse Geggamoja tooteid näinud/uurinud? Lisaks palun maini ära oma lapse suurus ja sugu, et kingikotis peituvad asjad just sinu pudinale sobiksid!

Loe ka neid postitusi!

604 kommentaari

Jäta kommentaar