LAPSED Lasteasjad Lende Mari Riided TESTIN JA ARVUSTAN

võida 100€ GugGuu kinkekaart!

23. oktoober 2017

Aasta tagasi loosisime siin blogis välja Gugguu kinkekaardi ja kuna nüüd on uus sügis/talve kollektsioon välja tulnud, siis mis muud, kui kordame traditsiooni. Ma pean tunnistama, et kuigi Gugguu ei ole just kõige odavamate firmade killast, siis need asjad on omanäolised, ägedad, stiilsed, kirjud ja sobivad ideaalselt näiteks kingituseks. Vahet pole siis, kas iseenda lapsele või kellelegi teisele. Mul on hea meel näha, et aina rohkem läheb Gugguu ka Eestis populaarseks, sest muuseas, on see küll Soome firma, aga asjad õmmeldakse siinsamas, Eestis!

Natsa asega tagasi näitasin, mis meie uuest kollektsioonist kingituseks saime (link), aga seekord veel jopesid ja kombet selga saanud polnud, seega parandan ka selle vea ja näitan meie lillasid iludusi. Kahjuks ma polegi lastest koos nende ühesuguste õueriietega pilti saanud, see on tõesti keeruline, sest nad on nii kiired! Selline väike kollaaž siis mu telefonipiltidest 🙂

Tegelikult on GugGuu lehel ÜLI ägedaid asju. Nagu päriselt. Minu silm ütleb, et ehk on isegi rohkem tüdrukutele valikut, aga see oleneb vist kollektsioonist, sest eelmine aasta oli palju rohelist-kollast, sel aastal on roosakad, lillakad, sinakad toonid au sees. Ah, näete, ma kodukalt noppisin ägedaid palakesi välja. Eks ikka enda maitse järgi, aga ma usun, et seal on igale maitsele midagi.

Meie lapsed on asjadega väga rahul, või ma peaks ütlema, et MINA olen rahul, sest lastel teadupärast on täitsa ükskõik enamasti, mis neil seljas on. Ja kuigi need on üsna kallid asjad, siis ma olen märganud, et järelturulgi on nad krõbeda hinnaga, seega, kes viitsib osta-müüa-vahetada, siis saab enda lapse asjad kas teist pudinat ootama jätta, või hoopis maha müüa.

Aga nüüd asja kallale. Kes tahab 100€ kinkekat? Et loosis osaleda, jäta mulle kommentaaridesse link tootest, mida sina endale Gugguu kodukalt kinkeka eest valiksid (nende koduka leiad SIIT) ja lisaks maini ära, kust sina esimest korda Gugguu firmast üldse kuulsid, kui oled muidugi kuulnud.

Kinkekaardi loosin välja juba kolmapäeval! 

PS! Gugguu riided soovitan mina alati tellida number suurem! Need on üsna kitsa lõikega ja pontsakamatele ei pruugi muidu paras olnud number selga minna. Näiteks Lende kannab suurust 80, aga 80 kombekas oli väiksevõitu ja pidin vahetama selle 86 suuruses kombe vastu.

Loe ka neid postitusi!

701 kommentaari

Jäta kommentaar