PILDID TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

kingad-kingad-kingad

2. november 2017

Ma olen alati mõelnud, et minus ei ole seda stereotüüpset “TAHAN KINGI!” naist, aga peale seda, kui ma Irregular Choice’iga tutvust tegin, siis pean enda sõnu sööma. Ma TAHAN neid kingi! Ma tahan endale nende madalaid kingi, kõrgeid kingi, ühevärvilisi kingi, kirjusid kingi, mustritega kingi… Muidugi ma ei saa ma neid endale kogu aeg kokku osta, sest ma tegelikult annan endale mõista, et enamik efektiivseid kingi on sellised, et otsi tikutulega kohta, kus neid päriselt kanda ka. Seega olen enamasti eelistanud natsa “klassikalisemaid” kingi, kuigi neid on Irregular Choice brändist keeruline leida. No näiteks need valged on madalad, mugavad ja sobivad pea kõigega.

Aga ma ei saanud vastu panna, kui ükskord oli Irregular Choice lehel suur allahindlus ja ma neid kingi nägin. Ma teadsin, et ma tahan neid. Aga kus ma neid kannan? Nii need minust poodi maha jäidki…kuni paar nädalat hiljem avastasin kodukalt VEEL suuremad aled ja neid kingi oli veel järgi ja minu suurust ja ma mõtlesin, et noh, ma võin ju ennast PREMEERIDA. Ma ei tea küll, mille eest, aga no ma tahaaa-aaa-aaan! Ja nii ma nad ostsingi. Kui ma ei eksi, siis mitu mitu mitu kuud tagasi. Ma küll korduvalt otsisin kodust outfiti, millega need kingad sobiks, aga alati tundus, et no MIDAGI on nagu valesti. Ükskord isegi leidsin ideaalse koosluse, aga siis tuli esimene lumi maha ja no kingad jäid jalga panemata.

Kuni eilseni, mil me Fotoraadiga nende näituse puhul pildistamas käisime. Ja siis ma mõtlesin, et vot NÜÜD on need kingad ideaalsed!

Niiet jah, te vist mõistate, et ma tõepoolest armastan oma Irregular Choice kingakogu (siin olen neid näidanud ka). Osad nendest olen koostöö raames kingitusena saanud, aga pooled neist on mul enda soetatud. No, mis teha, kui nii väga meeldivad. Mõnikord tellin UK’st, aga olen ka tellinud Eesti edasimüüjalt Heelstopilt (link). Tema kaudu saate neid proovida-näppida ka.

Mul on hea meel, et saan ka teile ühe paari kinkida. Naised, olge nüüd elevil, sest ma küll olen. Tahaks ise võita, aga seda vist ei juhtu, eks? Igatahes, et loosis osaleda, siis minge rahumeeli Irregular Choice lehele, valige sealt välja enda lemmik kinga/saapapaar ja jätke link mulle kommentaaridesse. JUBA HOMME loosin välja võitja! Ps! Loosis ei osale erikollektsioonide jalanõud, sest neid on nii piiratud koguses (muppets ja mikey mouse). Sorri, sõpsid!

Loe ka neid postitusi!

831 kommentaari

Jäta kommentaar