0
LAPSED PILDID

oh päike, ma igatsesin sind!

9. november 2017

How ya doin’ 😀

daam mõtlikult arbuusi nosimas

Käisime täna “korraks poes”, mis tähendas kahetunnist trippi üles ja alla mägesid. Kogu aeg tahtsime näha, et mis seal edasi veel on. Ütleme nii, et tagasitulles prognoosin ma enda kaaluks 3 kilo. Eks näis, kas läheb täppi. Muidu on siin konkreetselt nii mõnus, et haume plaani iga aasta siin natukene pikemalt aega veeta. Ok, ma ei viitsi enam netis olla, lähen päevitama!

 

Loe ka neid postitusi!

11 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K. 11. november 2017 at 09:44

  Mina Tenerifel ja Grannis muudkui kosun. Šokolaad on parim sõber ja pistab seda näost sisse. 2a pärast, kui lõpuks Taani tagasi kolime, kaalun 400g..
  Miks just šokolaad? Tripid on nii pikad, et šoks on hea kiire ning maitsev lahendus endale suust sisse ajads. Lisaks eelistan seda ka mäki vms rämpsu asenel. Seega 400kg, here we come! (Lastele teen alati normaalsed söögid kaasa ?)

 • Avatar
  Vasta KK 9. november 2017 at 18:35

  Haha Lende naeratus on Kardosse 😀

 • Avatar
  Vasta Keiu 9. november 2017 at 17:44

  Ähh ma ei kommenteeri muidu kunagi, aga täna kuidagi pidin. Vaatasin ühte pilti, mis olid enne pannud ja siis see üks palm ja tee tundus nii tuttav ja siis meenus, et whaat ma ise olin 3 ndl tagasi täpselt samas kohas reisil. Te olete supper kohas, parim koht, kus olla 🙂 Sealt bensukast edasi on minu meelest maailma lahedam suurte lainetega rand ja veel edasi jalutades nii ilusad kohad 🙂 Ise peatusin täpselt selle bensuka üleval olevas hotellis. Ohh ma tahaks sinna tagasi, see on nii armas ja soe koht. Ootan kunas penskar olen, siis võtan oma kaks asja ja lähen sinna meie kohutavate talvede eest ära.

  • Avatar
   Vasta K. 11. november 2017 at 09:47

   See suurte lainetega rand in tõesti tore. Nädalas korra helikopter fishib sealt inimesi välja. Sel aastal on väga palju, just turiste, ookeani ohvriks langenud.
   Laine on suur kui tagasi minev laine on väga tugev, vahel tõmbab jalust nõrgaks. Lastega tuleb eriti ettevaatlik olla.

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 11. november 2017 at 11:08

    Jaa, me ei julge minna, kui punane lipp on (siiani on olnud iga päev)

 • Avatar
  Vasta Astra 9. november 2017 at 17:34

  Ojaa, seda tunnet see Tenerife tekitabki! 🙂
  Ise ei jõua märtsit ära oodata- sõidame ka veits rohkem kui kaheks nädalaks sinna tagasi 😛

 • Avatar
  Vasta Marju 9. november 2017 at 17:12

  Mõnusat puhkust teile ja no su tüdrukud näevad ikka supper välja. Mari tundub juba nii suur neiu ja kui Lende oli peale sündi nii tõsine siis nüúd küll seda enam öelda ei saa. Täielik rõõmupall

 • Avatar
  Vasta Kiku 9. november 2017 at 17:01

  Käisite lidlis või mercadonas? Jaa need mäed on seal mõnusad aga sai on ka kuradi maitsev☺

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. november 2017 at 17:54

   kus see lidl siin on?

   • Avatar
    Vasta Kiku 9. november 2017 at 20:47

    Kogu aeg peatänavat edasi. Jätsikohviku poole jne.Sinu maja eest siis vasakule poole. Jõudsitegi mercadonasse? Siis pöörasite ära kuskilt paremale, eks?

   • Avatar
    Vasta Marika 9. november 2017 at 20:51

    Mega-odav ja kahekorruseline lidl- oli vist los gigantes-is. See on .kui mööda peateed sõita saare vasakult poolelt ülesspoole. Seal ka võimsad vaatekad mere äärest. Gps-i kaart näitab ka.et pildistamiskoht. Kindlasti käige ära Loro-pargis. Lihtsalt fantast. Varuge aega nii.et hommikul vara juba lähete. Meie marssisime avamisega sisse ja välja tulime siis.kui kõlaritest hakati ütlema.et suletakse peatselt. Kasulikum osta sealtsamast ãra ka Siam veepargi piletid. Kõik kokku tuleb odavam.kuna pargid kuuluvad ühele omanikule. Vastupidi saab ka. Mina soovitaks auto rentida ja ise sõita.tuleb jälle odavam.kui reisibüroost osta ja saab valida kohalviibimise aja. No ja kui midagi jama.saab alati kirjutada ja nõu küsida.?