Kui see suur Prisma kampaania feil oli, et “jälle raamat” siis jagunesid inimesed kaheks. Ühed, kes läksid üli närvi ära, sest nad on ju mega kultuursed ja raamatut saada on õnn ja rõõm, mistõttu säärane labane reklaam saab sobida ainult neile harimatutele matsidele, kes lugeda ei mõista. Teised, ju siis need labased matsid, mõtlesid, et ei tahaks jah jõuludeks raamatut, mis sa ära teed. See näitab kenasti, et mõni asi, mis on mõnele vajalik ja hea üllatus, on teisele suht mõttetu ja raiskab vaid kingitegija raha. Näiteks Kardole oleks sama mõttekas raamatut kinkida, kui jalutule kontsakingi. Kasutust ei leiaks lihtsalt. Olenemata, et mina talle korrutan, et normaalne oleks ikka raamatut lugeda, nagu ristirahvas, rehmab tema käega ja ei loe. No aga mis sa ära teed siis…

Mulle isiklikult tundub, et tarbeasju on hulga mõttekam kinkida, kui selliseid emotsiooni tekitavaid asju. Selles suhtes, et muidugi on emotsioonikingitused väga head, aga selle jaoks pead sa kingisaajat ikka väga-väga hästi teadma. Aeg-ajalt tuleb aga ette, et pead tegema ka kingitusi, mille saajat sa just kõige paremini ei tunne. Ala venna/õe uus kaaslane ja teised tegelased, kes jõululauda kokku voolata võivad. Ja no muidugi on ka neid, kellele lihtsalt meeldivadki kasulikud kingitused (nagu Kardo) ja ei eeldagi kingitust saades sealt nüüd mega stoorit või taustalugu. Jõulud. Siin on kink. Saad sellega pead pesta, lõhnab hästi, asi ants :D

Jajah, nüüd paljud ütlevad, et meie täiskasvanutega kinke ei tee, meie oleme ikkagi midagi alati teinud. Ei pea ju suur asi olema, aga no midagi on ju jõululauas vahva lahti harutada. Seega kui Salon+ pakkus mulle võimaluse nende e-poest paar jõulukomplekti tellida, siis olin ma rõõmuga nõus, sest nagu öeldud – tarbekraam kulub alati marjaks ja mulle isiklikult sobib väga kenasti, kui keegi neid mulle kinkida suvatseb. Nõnda ma paar komplekti kokku panin, mis ma see jõul ära ka kingin. Ma päris seda ei ütle, kellele, muidu pole paki saajatel üldse üllatust.

Reuzel raseerimiskomplekt (link) sobib minu meelest kenasti igasugusele meesisendile. kes habet ajab. Mõnel on ju suur moekas habe peas, sellele pole vast mõtet pakkuda, aga neile, kes igapäevaselt ennast klanivad – ma arvan, et kulub kindlasti marjaks ära ja seisma ei jää. Hetkel on selle firma tooted 30% alla ka hinnatud, seega saab selle komplekti kätte umbes 16 eurtsiga. Selle eest saada kinkekomplektis aftershave ja raseerimiskreem, ei ole ju paha diil.

Naiste puhul on aga kindla peale minekuks šampoon ja palsam. Jah, te võite nüüd mulle öelda, et ei, mina kasutan ainult munavalget ja äädikat pea pesuks, või et mina loputan juukseid iga täiskuu ajal kitseverega, eks issanda loomaaed on lai. Samas enamik meist peseme ikka pead nagu tavalised inimesed, ikka šampooni ja palsamiga. Ja kui mõni sõbranna oleks rohkem kitsevereusku, siis ma tahaks loota, et ta on seda enne jutu sees maininud ja temale siis ei hakkakski sellist kingitust tegema :D Igatahes on Joico väga armastatud üle maailma ja ma olen kindel, et enamik mu sõbrannadest oleks täitsa õnnelikud, kui nad säärase komplekti kuuse alt leiaks. Nii kohevust andev komplekt (link) kui ka niisutav komplekt (link) maksavad ühepalju ja noh, eks tegelikult võid sa ju otsida välja täpselt sõbranna juuksetüübile sobiva vahendi.

Kui teil on tutvusringkonnas mõni preilike, siis enamasti kulub selline kombo ära. Pusakammidega on väikeseid sasijuukseid palju kergem kammida ja need kummist juuksekummid sobivad lastele ideaalselt – ei libise nende siledatest ja kahjustamata juustest välja.

See küll ei ole mingi komplekt, aga just see Rich’i juuksesprei (link) on värk, mida ma olen ammu kasutanud siis, kui ma kõige kiilam välja näen. Ma ise olen maru ludude juustega ja kui ma neid just ei säti, sirgenda ja tupeeri, näen ma enamuse ajast välja nagu lakutud sonksiga klubitaja. See sprei teeb juuksed kohevaks ja mõnusaks, seega sobiks see kenasti mõne ludupea kingikarpi. Nüüd raudselt kõik mu sõbrannad mõtlevad, kes kas nemad on see ludupea. kellest ma räägin :D

Vot, selliseid mõtteid teile siis. Kõikidele nende firmadele, mis ma praegu välja tõin, on SalonShopis -30% allahindlust, nii et kui kellelgi nüüd mõni mõte seoses selle postiga tekkis, on just õige aeg tellida. Kui aga teie peaksite ühe kingituse minu kokkupandud komplektidest saama, siis mille te valiksite? Anna teada, sest ühele teist ka teie soovitud kraami kingin!

Aga kuidas muidu teil on? Hindate selliseid “tarbekaubakingitusi” või pigem mitte?

*Postitus sündis koostöös Salon+’iga

Jaga: