Uncategorized

hingetuna langen…

22. detsember 2017

See pilt kirjeldab mu praegust olekut kõige paremini. Mingi imelik tunne on, aga päris nagu sõnadesse panna seda tunnet ei oska.  Kodus olen ja see on nagu hea, aga teisest küljest meenub mulle pidevalt kuskilt raamatust loetud mõttetera, et kui sa kuskile lendad, siis su hing jääb maha ja võtab paar päeva aega, kui su vaene hingenirakas tee su kehani tagasi leiab. Ma küll ei arva, et minu moodi läbipaistev kummitus praegu mööda Tenerife lennujaama ringi laseb, aga endal on küll natukene nagu hingetu olla ja raske on aru saada, kus ma olen.

Ma ei tea, kui paljud teie seast on vaadanud seda sarja “Stranger Things”, aga täpselt selline upsidedown tunne tuli peale, kui me laevast maha tulime. Et Tenerifel oli ka igal pool vesi, aga sinine ja sillerdas päiksest ja taevas oli erksinine, aga siin oli täpselt nagu laulusõnades: hülgehall. Ma lausa ootasin, et kuskilt roomaks see kombitsatega koll välja 😀 (Kes veel seda sarja vaadanud pole, siis no soovitan soojalt, eriti lapsevanematele!).

Näiteks vaatan ma pidevalt kella ja hakkan peas arvutama, et mis see Eesti kell ka on. Ja sellised imelikud flashbackid tulevad, et näiteks panin lapsed magama, monitori tööle ja hiilin toast välja. Oleks peaaegu surnuks kukkunud, sest ma olen 6 nädalat seda liigutust teinud, aga teises kohas. Ja seal teises kohas oli ukse ees kohe trepp, niiet ma hakkasin nagu “trepist alla minema”, aga mul on siin hoopis sein 😀

Aga hästi armas on kodus olla. Minu kodu lõhn ja minu asjad ja minu inimesed. Ma tõesti ei mäletanud, et mul nii armas ja mõnus ja hea ja ilus kodu on. Jessake noh! Ja tegelikult kui me laevalt maha tulime ja kuigi kõik nägi välja nagu õudusfilmis, siis neli (!) inimest tutiplutitasid mu lapsi ja natukene tuli tunne, et ei ole siin midagi inimesed külmad ja vastikud.

Eriti nunnu on see, et Kardo käis eile poes ja hommikul leidsin külmkapist feta ja salatipaki. Ma nimelt sattusin Tenerifel tihtipeale hommikuks just sellist salatit sööma, sest mulle ei maitsenud väga kohalik sai (minu jaoks kuidagi hapu) ja lisaks ei maitse mulle niigi eriti sink ja juust, aga Tenerife omad tundusid mulle veel kahtlasemad, seega oli salat nagu selline tuttavam valik. Võiks eeldada, et jube tervislik mutt olin siis, aga tegelikult lüristasin kokat peale, nagu homset poleks.

Igatahes, hea on tagasi olla. Hea on Lottet paitada (kuigi see tõbras sõi täna mul terve lati vorsti ära, kui ma korraks eemale astusin) ja hea on oma voodis magada. ISSSSAND, kui hea! Aga ikkagi, hingetu. Loodan, et see kuradima hing nüüd lähiajal mõne odavlennu peale kebib ja siia tuleb, imelik on ilma.

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Inessa 22. detsember 2017 at 19:48

  Hingetuna langen su käte vahele- laulis vist koit toome kunagi?
  Nii ilus lause

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. detsember 2017 at 21:46

   nexus laulis seda ju :D?

   • Avatar
    Vasta mer 22. detsember 2017 at 23:00

    Mu arust ka Nexus oli see 😀 Youtube ka vastab mu mälule 😀

 • Avatar
  Vasta Carry 22. detsember 2017 at 18:28

  Ma kujutan ette, kui rõõmus Lotte oli teid nähes.. welcome back! Puhake mõnusasti ja siis..jõulumöll 😀

 • Avatar
  Vasta e-m 22. detsember 2017 at 17:00

  Elasin aasta aega teises riigis. Nüüd olen pea kolm kuud tagasi olnud, kuid hing on ikka kuidagi poole vinnaga. Osa nagu on tagasi ja osa on veel seal. Raske periood oli värskelt pärast tagasitulekut, kuid nüüd on õnneks elurütm taastumas.

 • Avatar
  Vasta Mirru 22. detsember 2017 at 13:47

  Me käisime suvel reisimas ja laps jäi mu ema juurde maale. Kuna laps jäi maha, siis kaks päeva enne reisi lõppu tundsin, et võiks kohe lennuki peale istuda ja koju tagasi sõita. Hing vist läkski kaks päeva varem koju ära 😀 Kogu reis ise oli õnneks lühike..10 päeva umbes ja järgmine kord võtaks lapse ka kaasa 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. detsember 2017 at 13:47

   jaa, ilma lasteta on vastik 😀

 • Avatar
  Vasta Jane 22. detsember 2017 at 13:28

  Teretulemast Mallu & Co!

 • Avatar
  Vasta Ketu 22. detsember 2017 at 12:54

  Mul on igakord nii, kui reisilt tagasi tulen. Esimesed päevad nagu oleks siin , aga kuidagi eemal. Viimane kord läksin esimesel Eestis oleku päeval poodi ja ütlesin kassapidajale “Hello,” tema tegi vastu möh ja ilmselt arvas, et ma kell 1 päeval purupurjus, kuna naer oli näos ja nägu pisut punane ka.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. detsember 2017 at 13:01

   Haha, mulle meenus üks feil. Tenerifel oli üks noor kutt koeraga, kerjas, või no istus maas sildiga, et tahaks söögi ja õlleraha. Ma tahtsin ka midagi anda, aga oli aint 10€ sulas. Andsin siis selle ja ütlesin “thank you” 😀 nagu.. wtf 😀

   • Avatar
    Vasta Ma 22. detsember 2017 at 13:14

    Hahahhahahahahahauahahaaaaaaaaaaaa

   • Avatar
    Vasta Kerli 22. detsember 2017 at 21:25

    Ei saa naeru pidama! 😀

 • Avatar
  Vasta Sirly 22. detsember 2017 at 12:36

  ??? hingenirakas odavlennu peale kebib ???

  Ohjahh, tore, et ikka tagasi tulite.

  Ilusat ja loodetavasti, hingelist, jõuluaega Sulle, Mallu ja su perele!!!

 • Avatar
  Vasta Gellu 22. detsember 2017 at 12:14

  Oma kodus on ikka kõige armsam.Tere tulemast tagasi!