Uncategorized

kas te kannate rinnahoidjat?

28. detsember 2017

Kui ma Lentsu ootama jäin, siis tekkis mul komme mitte rinnahoidjat kanda. No ma ei tea, ebamugav suht, ahistab nagu kuidagi. Muidugi võimalik, et ma ei oma lihtsalt “häid” rinnakaid ja olen üks pekine kärakas, kellele kõik vanad väiksed on. Mul on reaalselt üks ainukene rinnakas*, mis on ülimugav ja mida ma siis kannan, kui noh… väga peab. Mõndade riietega ei saa nagu ilma, kui ma just eriti palju liputada ei soovi. Kodus on ju suva.

Mingi hetk keegi jättis kuskile kommentaari, et mis see Mallukas oma rippuvate rindadega ringi jookseb, et pangu rinnahoidja ometi selga. Ma ei tea, mis häda inimestel sellega on? Mis vahet seal on, kas kellelegi on rinnahoidja või mitte? Selles suhtes, et ma ise ka vaatan, et läbi ei paistaks midagi, või mõndade riietega on tõesti VÄGA aru saada, aga no ala pusa või kampsuni all küll pole. Vähemalt mina ei saa. No ja kui saakski, siis oleks kõige hullem asi see, et keegi teaks, et mul on tissid 😀 Ma ikka tavaliselt küsin Kardolt ka üle, et kas on aru saada või mitte 😀

*Persse, otsisin seda linki ja nüüd avastasin, et seal on aled! Eiii, mul polnud seda infot vaja 😀 Et teil sama halb oleks, siis ütlen teile ka. Ps! Irregular Choise’is on ka mega aled..

Igatahes, kas teie kannate rinnakaid? Häirib, kui keegi teine ei kanna? 

Loe ka neid postitusi!

78 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lauri 14. august 2020 at 08:00

    Ei, mina ei kanna mitte kunagi. Ausalt öeldes pole ma veel kunagi rinnahoidjat selga pannud. Ja mind ei häiri ka mitte üks põrm, kui teised seda riideeset ei kanna ning minu arust on päris ilus, kui naisel kumava paljad rinnad läbi õhukese pluusi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. august 2020 at 09:24

      😀

  • Avatar
    Vasta Emps 2. jaanuar 2018 at 01:36

    Varem olin 24\7 rinnakatega, ilma ei osanudki aga nüüd kannan tööl ja loomulikult suvel väljas käies. Kodus ja paksema riidekihi all ei näe vajadust kanda ja noh B korv pole ka teab mis ripprind 😀 Laste saamisega kaasnes kuidagi see mugavus mitte kanda ja teiseks mul üks tülikas sünnimärk millele rinnahoidja pael liiga teeb vahel.
    Üldiselt mind ei häiri inimesed ilma rinnakata, igaühe vaba valik 🙂

  • Avatar
    Vasta Camme 1. jaanuar 2018 at 16:19

    Kannan 24/7 , ilma ei suuda kuidagi olla-alasti tunne on?aga eks palju sõltub ka rindade suurusest, ma arvan.

  • Avatar
    Vasta Karin 31. detsember 2017 at 05:59

    Kodus ei kanna. Ebamugavad, eriti see, et on nagu pitsitav pael ümber kere. Ei saa seda päris mugavlõdvana ka panna, sest siis see tuleks kaelakeeks ja ei hoiaks tisse ka. Samas kenam on hoidjaga, et kodust väljas ja külalistega enamasti kannan.

  • Avatar
    Vasta ma 30. detsember 2017 at 12:58

    Mind ei häiri selline asi üldse , ka mul sama teema et aind üks New Yorkeri omasid on üli mugavad ja ime pole ,et siis mingid suvakaid aind kodus kannan . 🙂 Ja muidugi ju see jama ,et New Yorkeri omad pole eriti vastu pidavad siis on eriti hale kui need katki lähevad ja meie kodu kohast ei ole seda poodi . Siis võib mind ka näha tükk aega ilma toestuseta rinnahoidjatega . Aga noo mis teha kui aind need ühed sovivad üli hästi aga teised mitte .

  • Avatar
    Vasta EQ 30. detsember 2017 at 00:16

    Kannan anati, sest mul mingi üliväiksed rinnad ja rinnahoidjaga on nagu riiete alt VEIDI näha et on nagu midagi, ilma oleks täitsa 0. avasin hetkeks lingi, armusin, vaatasin hinna ja sulgesin kiiresti.. konto arvel täpselt 0,08 senti, seega jääb vist ära.. ja nagunii nii väikest suurust pole nagu mul vaja oleks ??

  • Avatar
    Vasta Mann 29. detsember 2017 at 23:44

    plää ma ei saa aru, kas ma olen mingi ainuke kellel iga lingi peale esimesel korral hansapost.ee ette taob ve. panen selle kinni ja avan lingi uuesti, alles siis saab õige asja kätte (see mingi kuu aega juba nii) ilgelt närvi ajab. hansapost ja kaup24 kahekesi terroriseerivad mind.

  • Avatar
    Vasta Külli 29. detsember 2017 at 19:25

    Vaatan seda linki ja no… kergem oli ilma selle olla. Hing karjub: osta ära!! (on võimatu ju ainult ühe asjaga piirduda).. aga õnneks kontojääk toob maa peale ja suunab patja nutma. ?? teinekord hoiata, et *võib tekitada ostmissoovi * vms, siis juba eos ei ava neid asju ?.

    Aga teemasse: kodus-vabadus. Tööl-peidus ja luku taga.

  • Avatar
    Vasta Sirle 29. detsember 2017 at 17:04

    Ma olen kuulnud, et rinnakatega võib just tiss laisaks muutuda. Kui miski teda kogu aeg toestab, siis ta ise ei viitsi end enam hoidagi. ? Niiet ma arvan, et tissid võiksid ise ka vabalt olla vahepeal, teisisõnu ”independent tits” ehk iseseisvad tissid. ?

  • Avatar
    Vasta p. 29. detsember 2017 at 15:33

    Kodus olen suht tihti ilma rinnakata. Hoidjaid kannan muidugi ka aeg-ajalt, aga ainult selliseid spordikaid, kus mingid korvid mind ei vormi ja mu tissi ebaloomulikult mingisse kujusse ei suru. Nii mõnus. Proovisin oma kunagisi rinnakaid, mida enne lapsi kasutasin, ega saa üldse aru, KUIDAS ma neid üldse kanda sain! Maailma kõige ebamugavamad asjad :/ Ja asi pole selles, et nad mulle väikseks oleks jäänud.
    Mind häirib tegelt küll, kui väga silma paistab, et tissid ripakil on. Vahet pole siis kas endal või teistel. No nt riivab mu silma, kui kellegi kikkis nibud mulle silma karjuvad. Ma nagu ei taha jõllitada kellegi tisse, mind ei huvitagi, aga proovi sa mitte märgata kikkis nibusid. Jah, kõigil on tissid ja tagument ja genitaalid, aga kui need nagu väga pilku püüavad, siis pole enam kuigi meeldiv. Minu jaoks umbes sama, et ma olen teadlik, et kõik käivad vetsus oma asju ajamas, aga ma ei taha seda ette kujutada läbi selle, et keegi seda kuiagi rõhutaks. Enda tisse ohjan praegu mingite spordikatega ja imemtamise omadegaka. TUlevikule mõeldes… ma ei tea, mis saama hakkab 😀 never ei taha enam mingeid korvidega tissiveste ette. Pole lihtsalt ühtegi TÕELISELT mugavat veel leidnud.

  • Avatar
    Vasta Keter 29. detsember 2017 at 14:17

    Ma pole 3 kuud peale imetamismaika mitte midagi rinnahoidja taolist asja selga pannud 😀 Enne rasedust ja beebit mõtlesin, et kuidas on ilma võimalik olla…onnnn 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. detsember 2017 at 12:45

    Kodus ei kanna, las ripuvad 😀 Tööl ei saa ilma,olenevalt tootjast ja mudelist c või d korvi peitu 😀 9-aastase poja arvates peaksin kogu aeg kandma, ka magades 🙂

  • Avatar
    Vasta Merily Viiron 29. detsember 2017 at 12:15

    Free by choice . Ma armastan enda vabadust…tissidevabadust!!! Ennem last ootama jaades streikisin oma pisema poolse rinnapartii vastu . No millejaoks vaja neid rinnakaid on kui pole otsest vajadust kanda ( st. Pole rinda A/B korv). Ja see vabadus ja satisfaction mis ilma nendeta olemisest tuleb . Megaaa! Leian et viisakates kohtades jah on mõistlik veidi nippleid peita , aga otherwise , ilus tiss v yldse tissid on siis miks mitte ilma käia. Respektin neid naisi kes piisavalt enesekindlad ja julgevad ilma käia nii et ka natukene siluettis reeta on et neid pole. Mega mega mega seksikas . Kahjuks tänapäeva yhiskond ei keskendu mugavusele ega loomulikusele , tundub et lausa tabu on ilma rinnakateta käia. Max weird. Vaga hea point et “ ja kui inimesed saavadki aru. Siis see tähendaks seda et inimesed saabad teada et mul on rinnad. “ eksole . What a suprise. Eks palju ka nende partiivabade naiste kadedust kes ise nii ebakindlad ning ei julge ilma käia kuskil , saavad veel inimesed teada et all that time on ainuke asi mis rinnahoidjas vormi hoidnud vatt olnud.

  • Avatar
    Vasta B. 29. detsember 2017 at 09:44

    Naudin olekut ilma tissivestita, üldjuhul ikka koduseinte vahel. Kui tööl ka ei kannaks, vöib keegi seksuaalse ahistamise pärast kaebama hakata.

  • Avatar
    Vasta Mari 29. detsember 2017 at 09:18

    Oi-oi, nii naljakas, Mallukas:D Üritad BonBoni, kus su “sõbranna” Eveliis turundsujuht on, endale koostööpartneriks saada või? Loosi ka ei ole ega sooduskoodi, pead lihtsa inimesena linkima ja reklaamima ilma tasu saamata. Vaesed sinu lugejad, kes ei saagi tasuta pesu seekord:D Peavad Eveliisi blogisse minema seekord. Jää ikka oma kena.ee juurde:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. detsember 2017 at 10:53

      Ma ei saa aru, kas sa teed nalja või mitte :D?

      • Avatar
        Vasta Merily Viiron 29. detsember 2017 at 12:17

        oh kadedus kaunis

  • Avatar
    Vasta Riina 29. detsember 2017 at 08:46

    Mul on ilma maru ebamugav olla, ka on selline alasti tunne. Kui mul oleks ilusad vormis rinnad, siis vast ei häiriks, aga no pärast kahte last ja kaalukadu pole neist suurt peale naha midagi järel. Ühesõnaga, rullin igal hommikul oma spanjelikõrvad kenasti rinnahoidjatesse 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 29. detsember 2017 at 06:55

    Kannan 24h. Alates D korvist on soovitav seda teha muidu pätsid nabani. Muidugi on see inimeste enda asi kas kannavad või mitte.Mind ei häiri mitte kandvad inimesed.

  • Avatar
    Vasta Tsein 29. detsember 2017 at 05:56

    Mina loomulikult kannan rinnahoidjaid, sest ilma nendeta on ikka väga ebamugav. Mul on muidugi DD/E korv ka.

  • Avatar
    Vasta Biku 29. detsember 2017 at 01:30

    Rinnahoidjaid kannan ja ei ole ebamugavad. Mul on muidu B korv seega ilma ei ole ka väga hullu kui seljas on liibuv asi mis hoiab rindu rohkem paigal. Ei kujuta ette et kannaksin mingit lohvat pluusi rinnahoidjateta. Siin Austraalias olles olen käinud suht palju ilma. Aga kui nibud kikkis on siis inimesed ikka vaatavad küll, pilk eksleb rinna peale 😀 ei häiri kui teised käivad ilma kuid samas kui keegi ikka mingi ripprindasid demonstreerib siis ikka jääb silma küll.

  • Avatar
    Vasta Eva 29. detsember 2017 at 00:53

    Jaaaaa sest mul on mingi F korv 😀 ilma pole väga võimalik . Aga vähe suva on mu teistel on või ei ole, ausalt.

    • Avatar
      Vasta Mann 29. detsember 2017 at 23:48

      aggggrrrrrhhhhh ja mõni siin otsib A korvist oma praemuna piprateraga eksole.

  • Avatar
    Vasta Eneken 29. detsember 2017 at 00:51

    ? selline küsimus tekib et mis asjus üldse asjus? Mis asjus rinnahoidmine avalik üritus .
    .. Iga Eesti naise rinna poliitika on tema oma asi ja iga osaline avalikusta oma asju omale sobivalt!

  • Avatar
    Vasta K. 29. detsember 2017 at 00:34

    Ennemuiste kandsin ka magades. Peale esimest last otsustas mu keha, et rinnakad on saatanast. Suvel ei kandnud rinnakaid pea üldse aga õnneks siin Hispaanias taune pole, kes rinnahoidjata inimesi halvustavat vaataks (kui keegi seda teeb, on see loomulikult turist), sest kohalik ise käib ka rindade lehvides ringi! ?

    • Avatar
      Vasta jajaa 29. detsember 2017 at 02:51

      Mida tähendab sinu jaoks sõna taun?
      kas sa tead, et see “taun” on teismeliste keeles tuletatud Downi sündroomist.

      Mis toimub su peas kui kasutad selliseid väljendeid?

      • Avatar
        Vasta K. 29. detsember 2017 at 19:30

        Down ja taun on kaks eri asja. Kahju, et sa taun oled ja aru ei saa ?

  • Avatar
    Vasta Helina 29. detsember 2017 at 00:11

    Üldjuhul kannan ikka rinnahoidjaid, v.a kodus olles, siin kedagi ei huvita, kas on või ei ole.

    Kui on juhtunud, et olen rinnahoidjatega kogemata magama jäänud, siis on see õudusunenägu, sest rindkere muutub neist öösel niiii valusaks, et õõhh.. parem ja mugavam on öösiti mitte kanda.

  • Avatar
    Vasta Kati 28. detsember 2017 at 23:54

    Mul just vastupidi.
    Minul on niii ebamugav olla ,kui rinnakaid seljas pole. Selline tunne nagu alasti olen.
    Öössiti jah magan ilma ,sest magada nendega ei saa 😀
    Mul on sõbranna keda ma tean ligi 15 aastat siis temale ka ei meeldi neid kanda. Ainult siis kannab ,kui väljas on ,aga üldjuhul jah tema ka pole väga rinnakate fänn.
    Ma ei tea olen kuulnud ,et kui rinnakaid ei kanna ss.pidid rinnad nn.ära vajuma ??
    Sõbranna on küll suht noor ,aga noh rinnad suht nabani 😀 😀
    Ma ei tea vb.ongi koguaeg sellised olnud 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta M 28. detsember 2017 at 23:30

    Mina hea meelega ei kannaks rinnahoidjaid üldse, aga siis ma oleks eriti poisilik, kuna mul rinda pole ollagi. Magan öösel ilma rinnakateta. Minu suurim unistus on kaalus juurde võtta ja omale suuremad rinnad kasvatada ?

  • Avatar
    Vasta Tikker 28. detsember 2017 at 22:39

    Mul on nii väikesed tissid, et vaja ei ole. Ilma on palju mugavam. Aga kuna kõik viisakamad riided on mul pigem liibuvad, siis rinnahoidja on nendega must be. Ja mingi ülimugav spordirinnakas kahjuks ei tööta, mul on ikka vaja sellist voodriga push up varianti, et naiselikum figuur saavutada. Nii et iga kord, kui töölt või mõnelt ürituselt koju jõuan, viskan rinnahoidja nurka ja naudin vabadust.

    Vaba aja riided on lohvakamad, siis ei ole õnneks vaja kanda. Tööl tunneks vist ilma ebamugavalt ka…

  • Avatar
    Vasta Anette 28. detsember 2017 at 22:39

    Ma rasedusega ei suutnud tinnakaid kanda ja nüüd peale sünnitust läks 9kuud enne kui suutsin esimesed rinnakad taas selga panna. Aga diivani vahetevahel häirib ja ka välja läinud ilma rinnakateta. Nagu tõesti inimesed pole varem rinda näinud v????

  • Avatar
    Vasta Mann 28. detsember 2017 at 22:36

    Kui mina ei kanna,siis paistavad ainult nibud…tisse pole lihtsalt 🙁 kodus ei kanna.

    • Avatar
      Vasta Vaike 28. detsember 2017 at 23:12

      Sama siin, v.a see, et kannan kodus ka. Üldse ei häiri.

  • Avatar
    Vasta Reet 28. detsember 2017 at 22:32

    Kannan koguaeg. Ainult magades ei. Magada ma üldse riietega ei saa, seega naked. Rinnahoidja annab mingiki kumeruse. Muidu olen nagu pesulaud ja ebamugav poisilik tunne on.

  • Avatar
    Vasta LAURA 28. detsember 2017 at 22:23

    Ei kanna rinnakaid – mida sa liputad!
    Kannad retukate alla trussasid – iuu kui rõve.
    Inimesed on imelikud!
    Ise kannan, ilma ei oska ?

  • Avatar
    Vasta Jane 28. detsember 2017 at 22:16

    Kannan koguaeg. Nii öösel, kui päeval. Ebamugav on ilma.

  • Avatar
    Vasta Merje 28. detsember 2017 at 22:08

    Kodus kipun ka järjest enam ilma olema, kodust väljaspool mitte. Lihtsalt tunnen end ilma ebamugavalt, keha on ka selline nagu on. See aga, kui keegi teine rinnakaid ei kanna, ei häiri küll. Mis see üldse minu asi peaks olema 😀 ega see minu keha pole.

  • Avatar
    Vasta Merli 28. detsember 2017 at 22:07

    Õhtuti hakkab ebamugav, siis võtan ära ja hommikul täpselt vastupidi, pärast mõningast toimetamist hakkab ebamugav ja panen selga. Teised kannavad või ei, sellest ükskõik, kuni asi sündsuse piirides on.

  • Avatar
    Vasta K. 28. detsember 2017 at 22:05

    Suvel õues, a talvel jope all ei. Kui just kusagile tähtsasse kohta ei lähe. 2 last, imetamist 2a4k ning jahikoerak6rvad ☺

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. detsember 2017 at 22:00

    Mul kodus essa asjana lendab rinnakas seljast ja see on ka tavaliselt spordikas?. Ma mõtlesin, et ma mingi ainuke keda rinnakas ahistab. Ahhaaa ma vahel ei viitsi isegi sellepärast kuskile peole minna ,et siis peab rinnaka panema muidu mingi kleidiga veic imelik?????. Ma ei saa aru kuidas osad magavad ka rinnakatega. Neveer ei suudaks ma läheks enne vangi?

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. detsember 2017 at 21:56

    Kodus ei kanna, avalikus kohas suvel ikka kannan, sest olen bussiga sõites päris palju pervosid kohanud kes pärani silmi jõllitavad. Talvel jällegi väga tihti selga ei pane 😀

    Minu pärast käigu teised naised nii nagu tahavad.

    Üks kord aastaid tagasi oli ainult ebameeldiv juhus kui üks vanem õpetaja ei kandnud rinnahoidjaid ja läks oma suurte lontis tissidega mulle käe vastu. Noo ei taha eriti kellegi niplit enda vastas tunda 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. detsember 2017 at 21:46

    Jah, kannan, sest 53kg kaalulangetusest on mandariinid sokkides tulemuseks. Oleksin pikka pidanud rinnakat ka öösel kandma, kui kasl langes veel.

    Kodus molutades vahel päev otsa ei kanna.

    Ei häiri üldse, kui keegi teine ei kanna. Ma ei vaata teiste tisse:D

  • Avatar
    Vasta Carry 28. detsember 2017 at 21:29

    Oooo…kui ilus see rinnakason, mille lingi sa andsid. Ma ei tea millist suurust tellida :(( seal pole seda korvi suurust vaid nagu riietel.. äkki jääb suureks või vastupidi…Milline suurus sul endal on? Kas vastab riiete suurusele?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2017 at 21:32

      Jaa, vastab küll. Mul on L suurus 🙂

      • Avatar
        Vasta Carry 28. detsember 2017 at 21:39

        Tänks..ma ka L :))

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 28. detsember 2017 at 21:50

          Ainuke asi on see, et see vooderdus seal sees, see paksem osa eks, see on maru väike, et nippel tahab välja tulla 😀 Ise mõtlen, et vb isegi prooviks XL’i, äkki sellel on suurem?

          • Avatar
            liisu 28. detsember 2017 at 23:10

            MAllu, need rinnakad liiiiga ilusad! Mul polnud mingit plaani pesu shoppama hakata praegu, aga noh… tead isegi 😀

          • Mallukas
            Mallukas 28. detsember 2017 at 23:10

            sorts 🙁

  • Avatar
    Vasta Wiiu 28. detsember 2017 at 21:20

    Mina kannan ja soovitan sulle ka kanda, kui tulevikus spanjeli kõrvu rulli keerata ei taha..
    Gravitatsioon ja vanus teeb oma töö usu mind :D..
    Ja milleks krt sa selle lingi andsid..see on jumalik rinnakas juuuuu :O
    P.S ei häiri kui keegi rinnakata käib..ma ei pane ausalt tähele ka seda.

    • Avatar
      Vasta Sirli 28. detsember 2017 at 22:12

      Niiiiii hea sõnastus ????

  • Avatar
    Vasta Liis 28. detsember 2017 at 21:20

    Vot mina olen nüüd küll see et rinnakas peab olema muidu need tissid jäävad igale poole ette ? praegu imetan siis peab öösel kah olema muidu lekib igale poole ,muidu öösiti aint ei kanna.

  • Avatar
    Vasta P 28. detsember 2017 at 21:14

    Kannan koguaeg, no hommikul ärgates ja toimetades hommikumantel seljas olen ilma. Aga ülejäänud aja on ikka seljas. Ja mind ikka häirib kui pole, sest no kui on natuke külmem, siis ju nibud kikkis ja need paistavad ka läbi pusa või kampsuni, mdea, minujaoks ebamugav 😀 minujaoks veidi aktsepteeritav on ilma rinnakata käimine sellisel juhul kui on väiksed rinnad, no nt A korv, siis pole nii hull, aga kui juba on B+ sealt edasi, siis no ei, rinnakad peavad olema 😀 vb asi minu kadeduses hoopiski, et mul suur rind ja ilma käies on raske 😀 aga no siiski, ei meeldi endal ja ei meeldi ka näha kedagi ilma.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 28. detsember 2017 at 21:13

    Ma läksin su pilte kohe vaatama ? aga ikka aru ei saanud, et rinnajat pole.

    • Avatar
      Vasta Kerttu 28. detsember 2017 at 21:14

      *rinnakat

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2017 at 21:32

      😀

  • Avatar
    Vasta Mammu 28. detsember 2017 at 21:09

    Päriselt? Mul vastupidi, kannan KOGUAEG rinnakaid. Kui teist last ootama jäin, siis sai B korvist D ja no niiiiiii ebamugav oli kui need pommid vabaduses rippusid ? Ehk siis ma magasin ka spets rinnakatega, sest ilma oli nii vastik ja vajusid üksteise peale ? Ma vaikselt saan aru, et mina olen kiiksuga hoopis.. Nüüd peale aastat imetamist sain oma B korvi tagasi ja nüüd ei oska enam ilma rinnakateta olla..öösiti enam ei kanna, aga no see juba väga harjumatu 😛
    Aga mind otseselt ei häiri kui teistel rinnakaid pluusi all pole, aga ise tunnen kül end alasti kui ilma olen.

    • Avatar
      Vasta MMM 29. detsember 2017 at 09:38

      Sa pole ainuke kiiksuga, mina kannan ka koguaeg rinnakaid?? ja isegi öössel, sest ausalt mul on ebamugav. Mul on ka kaks last ?

  • Avatar
    Vasta Tr 28. detsember 2017 at 21:04

    Kannan sest E korv ei kannata ilma olla. Kodus vahel kannan spordirinnakaid (Nikel super hea mudel). Nagu polekski rinnahoidjat aga kõik püsib kenasti paigal.

    • Avatar
      Vasta adghh 28. detsember 2017 at 23:28

      palun linki!

  • Avatar
    Vasta Päevalilleke 28. detsember 2017 at 21:00

    Ei käi ja vahi teiste tisse eriti, seega jätab ÜLDISELT külmaks. Kunagi oli mul aga juhtum, kui käisin suures “laos” abiks paaril päeval, kus oli no oma 100 inimest kindlasti. Sinna tuli ka ajutiselt üks neiu tööle, teisel tööpäeval oli ta helekollase maikaga, no sellise millel paelad sama peenikesed, kui rinnahoidjatel. Ja tal ei olnud rinnahoidjat all, seega põhimõtteliselt sõnaotseses mõttes paistsid ta tissid välja, kuna helekollane topp noh ja mingi eluõhukesest materjalist. Ja väga ebamugav oli selles olukorras küll, kuna rääkides põhimõtteliselt vaatasid mulle tissid otsa 😀 Kahju oli tüdrukust, kuna ta oli vist lihtsalt selline peast teistsugune ka ja no nõme oli see, kuidas kõik lihtsalt vahtisid ja need vanemad olijad, kes põhimõtteliselt kõik olid mutikesed, klatsisid teda valjult taga. No ma saan aru, et ei ole vist täitsa okei aga no ma arvan, et jah, ta vist ei mõelnud või unustas või ma ei kujuta ette. Ise ka midagi ei julgenud ilmselgelt öelda…

  • Avatar
    Vasta Laura 28. detsember 2017 at 20:56

    Kodust väljas kannan, sest muidu vahivad niplid välja aga vaja poleks, mul ilus väike silikoontiss, mis hoiab ise seal kus vaja ?

  • Avatar
    Vasta J. 28. detsember 2017 at 20:55

    Minu rinnad kahjuks sellised, et kõik kohe kindlsti teavad, kui rinnahoidjat pole. Kodus kanna vähem, aga välja ilma minna ei saa. Suur tiss tahab suurt tuge – mu omad on veel suuremad ja rippuvamad. Ainult mõned ilmaimed neid taltsutada suudavad

  • Avatar
    Vasta Mati 28. detsember 2017 at 20:54

    Eee… muuseas, tubli tüdruk, kasutab seda sõna ainsuses, nagu tegelikult peaks ka olema.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2017 at 20:56

      ma muuseas mõtlesin, et huvitav, miks öeldakse “rinnahoidjad”, et hoidja on ikka üks ju 😀

      • Avatar
        Vasta Katrin 28. detsember 2017 at 22:28

        Ma räägin ka ainsuses. Automaatselt ei lähe ju mitmusesse asi, kui sinna sisse panna kaks asja. Poes võtad ka koti ja paned mandariinid sisse, mitte ei võta kotte või ma ei tea…
        AGA… Kuna olen hetkel imetav ema, siis kannan rinnahoidjat peaaegu 24/7. Enne kaalulangust oli mul D,DD või E korv ja siis oli ebamugav ja ka valus käia ilma. Nüüd aga, enne rasedust olin kodus kogu aeg ilma. Tööl ja laval jne aga kandsin ilusti pesu 🙂

  • Avatar
    Vasta Liputaja 28. detsember 2017 at 20:53

    Ei meeldi üldse pesukanda. Teksadega ajan trussaarikud jalga muidu lippab ilma. ?Rinnakaid kannan ka harva. Kui kodus pole ja vahel kodus ka ikka, et mehel oleks midagi lahti pakkida.

  • Avatar
    Vasta K 28. detsember 2017 at 20:52

    Kodus ei kanna, aga mujal kannan. Kui need ära võtta siis nii hea vabastav tunne on:D

  • Avatar
    Vasta E.e 28. detsember 2017 at 20:51

    Kodus ei kanna üldiselt, kodust välja minnes panen selga, kui vähegi viitsimist on. Miskipärast olen päris palju kuulnud juttu, et rinnad vajuvad nabani jne ? mul suht suva.

  • Avatar
    Vasta Kristina 28. detsember 2017 at 20:50

    Ma niikui koju jõuan,heidan rinnakad nurka,üll läheb 8 eurine H&M’i oversized pusa ja võin taas elada… ülim tunne! Niiet,Mallukas,viska high five- rippuva rinnaga! ☺

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2017 at 20:52

      Tahad, et ma rinnaga plaksu lööks v :D?

      • Avatar
        Vasta Kristina 28. detsember 2017 at 20:53

        Mõte oli… ???

  • Avatar
    Vasta Geidi 28. detsember 2017 at 20:50

    mul kodus special pluusid mis ei taha rinnakat. oh seda rõõmu. tööl lannan spordikat, parem tegutseda. Vahel unistan, et ma ei omaks D-korvi a mis teha.

  • Avatar
    Vasta Kelli 28. detsember 2017 at 20:50

    Kodus ei kanna. Kui välja lähen, siis ikka panen, sest rinnad on muidu nabani ja nii on inetu 😀
    Aga ma vihkan rinnahoidjaid. Nii ebamugavad. Koguaeg nihelen. Nii hea, kui koju saan ja saab ennast vabastada.

  • Avatar
    Vasta Ann 28. detsember 2017 at 20:47

    Mu spanjelikõrvad on koguaeg ilma 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2017 at 20:47

      Minu tissid on üllataval kombel peale aastat ja kaht kuud imetamist ikka veel päris kabedad ja ei ripu kuskile 😀

      • Avatar
        Vasta Vikike 28. detsember 2017 at 20:59

        Good for you,et sul ikka kobedad!!!
        Mul on D korv ja ma kannan ikka koguaeg,mul ka aind 1 mugav rinnakas aga see raisk kriuksub vahel kui liigutad käsi 😉
        Olen kaks last imetanud ja no allapoole kōik vajunud ja
        Ilma rinnakata ei mängi välja.