Uncategorized

niisama piltidega

29. detsember 2017

Aasta vaikselt lõppeb, mina tiksun üksi kodus. Kuigi ma ei tea, miks ma ütlen ÜKSI, sest tegelikult on Lende ja Lotte ka kenasti esindatud. Täna oli igati mõnus päev, seega oleks patt see ära unustada. Mida ma kirja ei pane, läheb mul enivei meelest, seega mõtlesin tänaõhtase postituse kirja panna piltide abil.

Kuna hommikul kutsusime inimesi kaasa lööma uuel aastal tervislikum olema, siis tundus imelik kohe peale seda eilset pitsat süüa, seega keerasin ühe mõnusa omleti kokku.

Peale hommikusööki ootas mind Sarita. Ma polnud 7 nädalat juuksuris käinud! 7!! Tavaliselt ikka kord kuus käin. Vanasti muuseas käisin heal juhul aastas korra, aga peale Saritaga tutvumist ma lihtsalt pean tema juures oma juukseid üles pimpimas käima. Asi oli juba päris hull ja Tenerife päiksega olid juuksed maru kuivaks läinud.

Jeee! Peale lõikust ja värvimist olin niiii õnnelik! Ma tulen Sarita juurest alati õnnelikuna koju.

Kuna ma juba Kristiines olin, siis käisin poes ka ja ostsin AINULT tervislikku toitu. Isegi mitte coca poega ei lipsanud mu toidukorvi. Plaanis oli teha salatit ja kana ja kartulat.

tehtuuuud!

Sain Mari uued saapad lõpuks kätte. Mul oli nendega see teema, et täishinnaga ei raatsinud osta ja siis tuligi ale, jeee! Ostsin kiirelt ära, aga mida ma siis 3 päeva hiljem nägin – VEEL SUUREM ALE! See muuseas ikka käib, kes lastele midagi ägedat tahab (näe, siin).

Siis tulid mulle külla üks perekond, kellele aitasin kunagi raha koguda. Nii vahva perekond ja mul on hea meel, et nad abi said ja raskest olukorrast välja said, ning natukene õnnetunnet keerulisel ajal tunda võisid. Aitäh teile ka, kes perekond Veiksaart aitasid – teie raha läks õigesse kohta! Niiiiiii toredad inimesed! Tõid mulle kingituseks pildil oleva ilusa lille ka. Niii armas kuidagi. Ma ei suuda meenutada, kas ma üldse olen kunagi kedagi näinud, keda ma aidanud olen, või kes ise minuga kohtuda oleks soovinud 😀 Harukordne juhus minu jaoks, aga mega nunnu.

Lõpetuseks üks just praegu tehtud pilt (23:25). Ma ei tea, mis värk Lendel viimasel ajal on, aga ta ärkab mingi 22-23 üles ja on lihtsalt… üleval. Ei nuta, tahab lihtsalt voodist välja tulla ja oma elu edasi, ringi sahkerdada. See on väga imelik, sest terve aja Tenekal läks lende 19-20 ööunne ja EI ärganud üles, nüüd lihtsalt lambist ärkab. Ma olen isegi proovinud, et ei lase tal päeval rohkem kui ühe une teha – ikka ärkab.

Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, et see väike rõõmsameelne väike inimene siin ringi sahmib ja “tätäätätätättäää” laliseb. Lihtsalt noh, ta on väike titt ja võiks ju nigu magada või nii 😀

Et siis jah, sjuuke päev.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta hettarin 30. detsember 2017 at 19:38

    “mis kassist saanud on”, esitasin puhtalt seepärast, et kuna sa viimasel ajal pole teda isegi maininud mitte. Ka siis mitte, kuin tulite tenerifelt koju, mainisid vaid kuidas oleks tore Lotet paitada, aga Kurest polnud juttugi, mistõttu ma arvasin et kas ta enam sul eluski on, sa ei armasta seda looma eriti. Ka siis kui juba kodus olite, mainisid Lotet, tegid temast pilte jne, aga Kurge ei kuskil. Ja sina ära vasta alti nii vastikult ja sarkastiliselt ja ylbelt. Pole vaja. Saaksid hakkama ka pareminil Head vana.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. detsember 2017 at 19:55

      Raske on mitte ülbe ja sarkastiline olla, kui sa lendad platsi väitega, keda ma armastan ja mitte, aga eks ma proovin. Lottest tegin Tenerifel juttu, sest teda hoidnud neiu saatis mulle temast tihtipeale videosid ja pilte ja koer on siiski loom, kes on kogu aeg meiega koos. Kass tuiab ikka rohkem oma radu ja kuna meie majas on tal võimalus minna nii ämma juurde, kui tulla siia + ringi rännata, siis pole imestada, et me väga tihti teda ei näe. Kurg ei ole ka oluliselt sülekass, et teda niimoodi paitada ja kallistada, nagu Lottet.

      Maininud pole teda, sest ju siis pole midagi mainida tema kohta olnud. Postituses mainimine “Kurg käis täna kodus söömas” ei oleks vist kuigi huvitav, seevastu kui ta ära surema peaks, siis ma seda vast ikka mainiksin.

      Head vana sulle ka 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 30. detsember 2017 at 14:09

    Orhidee kinkisid nad sulle 😀 Soovitan natuke uurida, kuidas selle eest hoolitsemine täpsemalt käib.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. detsember 2017 at 14:47

      Jah, ma tean, et see on orhidee 😀

  • Avatar
    Vasta Mer 30. detsember 2017 at 12:54

    Juba Roaldi saates see perekond tundus ja nägi välja super armsad ja mul ka heameel ,et just neile abi läks . Sest nii armsad inimesed ja armsaid inimesi tuleb alati aidata .Ja nägin ka all pool ,et keegi uuris kuidas neil tänaseks läheb ,mind huvitab täpselt sama ma ei mäleta ka kas Roaldi ,,Sügis ,, saates näitas või mitte vb näitas nii vähe ,et ei ole meelde jäänud .

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. detsember 2017 at 13:19

      Nad elavad mustakal, oma loomadega koos 🙂 Neil läheb palju paremini kui enne 🙂

  • Avatar
    Vasta hettarin 30. detsember 2017 at 11:40

    mis kassist saanud on

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. detsember 2017 at 11:42

      Mis tast saama peaks, polnud kodus lihtsalt sellel momendil 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 30. detsember 2017 at 01:34

    Tervisliku toidu osas mind mõneti häirib teadmine, et palju me tegelikult poes müüdavatest puu-ja juurviljadest kasu asemel kahju saame. Päris, päris puhas toit tuleks maalt ja sita seest. Loodetavasti taluturunduse paremad päevad veel ees.

  • Avatar
    Vasta Kristi 30. detsember 2017 at 00:42

    Kuidas perekond Veiksaarel täna läheb? Mis korterimurest sai? Kas koer ja kass said perega kaasa? Tõesti hästi sümpaatne pere.

  • Avatar
    Vasta Liisu 30. detsember 2017 at 00:40

    Meil ka piiga vahepeal ärkas sellel kellaajal ülesse, siis kui oli ainult ühe une päeval teinud. Nüüd jälle teeb kaks und aga magama jääb ikka 23-00. Võtsime võrevoodilt mõned pulgad ära, jookseb voodist välja kui tuttu jääda ei taha ??.
    Muide niiiii ilus juuksevärv. Ma pole juba rohkem kui kaks aastat juukseid värvinud, olid jubedad juba. Nüüd oma värv ja juuksed pole ammu nii mõnusad olnud. Aga nüüd vist vahelduseks tahaks värvida jälle. ☺

  • Avatar
    Vasta J 30. detsember 2017 at 00:06

    Mulle Lende nii nii meeldib! Ta on üli kift nägude tegija! Môningatel piltidel pole sônu vajagi ?
    Ootan juba aega kui ta rààkima hakkab! Tal on kindlasti mega mahlakad jutud ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. detsember 2017 at 00:08

      ta täna ütles “lotte” ja “kaka” aga see võis ka minu hallar olla 😀