Aa issand, mida ma unustasin teile eile rääkida! Kui ma Mangiga telefonitsi juttu puhusin, hakkas ta uurima, et mis tähtkujust ma olen ja mis aastal sündinud ja kõike seda, eksole. Nagu te teate, siis ta ütles, et oluliselt muretseda ei ole vaja, et läheb hästi. Ma midagi seal vastasin, et eks näis, kui hästi läheb, mille peale tuli tal äkki hea idee:

“Tellige minult aga horoskoopi, ma ütlen teile täpselt, kui hästi teil veel see aasta läheb.”

Ma üritasin talle selgitada, et ma juba tegelikult ju ostsin Maalehe horoskoobi ja ma olen juba kursis kõigega, mis see aasta tema sõnul toob, aga Igor ei jätnud jonni. “Ma kirjutan teie andmed üles ja kirjutan valmis. Horoskoop ei ole väga kallis!” kinnitas ta, et personaalse ja palju täpsemat horoskoopi on võimalik lubada küll.

“No kui on odavam kui 6500… ” kõhklesin ma edasi.

“On on, alla saja,” naeris Mang ja hakkas mult vastust ootamata kirja panema mu sünniandmeid, kohta ja kellaaega. Teate, ega ma väga seda aastahoroskoopi just ei ihka, aga ma ei tahtnud Igorile ära ka öelda, teine veel nii kenasti oli sõbralik ja ennustas head aastat. Seega mõtlesin ma, et no okei, inimene nii usinalt pakub ja kui mu elu üks suur Mangi ümber trall on, siis las ta olla aga rahumeeli edasi. Ma ei tihanud talle ei ka öelda, kui inimene nõnda rõõmsalt pakub.

“Kui päriselt tellid, siis ma hakkan kohe tööle!” lubas Mang.

-“No ma tellin siis päriselt…”

“Veebruariks teen valmis! Aga tore, helistame, kõik läheb hästi!” lõpetas Mang rõõmsameelselt kõne.

Ma oleks ka vist rõõmus olnud, kui ma selle kõne umbes soti võrra “rikkamana” lõpetaks :D

Aga jah, lapsed. See on lugu, kuidas Igor Mang suutis mulle mu kõige horoskoobivaenulikumal ajal sajaeurise personaalse horoskoobi maha parseldada. Mis see väljend eskimote ja lumega oligi?

Jaga: