NALJAKAS

kuidas ma veel ühe Mangi horoskoobi ostsin

8. jaanuar 2018

Aa issand, mida ma unustasin teile eile rääkida! Kui ma Mangiga telefonitsi juttu puhusin, hakkas ta uurima, et mis tähtkujust ma olen ja mis aastal sündinud ja kõike seda, eksole. Nagu te teate, siis ta ütles, et oluliselt muretseda ei ole vaja, et läheb hästi. Ma midagi seal vastasin, et eks näis, kui hästi läheb, mille peale tuli tal äkki hea idee:

“Tellige minult aga horoskoopi, ma ütlen teile täpselt, kui hästi teil veel see aasta läheb.”

Ma üritasin talle selgitada, et ma juba tegelikult ju ostsin Maalehe horoskoobi ja ma olen juba kursis kõigega, mis see aasta tema sõnul toob, aga Igor ei jätnud jonni. “Ma kirjutan teie andmed üles ja kirjutan valmis. Horoskoop ei ole väga kallis!” kinnitas ta, et personaalse ja palju täpsemat horoskoopi on võimalik lubada küll.

“No kui on odavam kui 6500… ” kõhklesin ma edasi.

“On on, alla saja,” naeris Mang ja hakkas mult vastust ootamata kirja panema mu sünniandmeid, kohta ja kellaaega. Teate, ega ma väga seda aastahoroskoopi just ei ihka, aga ma ei tahtnud Igorile ära ka öelda, teine veel nii kenasti oli sõbralik ja ennustas head aastat. Seega mõtlesin ma, et no okei, inimene nii usinalt pakub ja kui mu elu üks suur Mangi ümber trall on, siis las ta olla aga rahumeeli edasi. Ma ei tihanud talle ei ka öelda, kui inimene nõnda rõõmsalt pakub.

“Kui päriselt tellid, siis ma hakkan kohe tööle!” lubas Mang.

-“No ma tellin siis päriselt…”

“Veebruariks teen valmis! Aga tore, helistame, kõik läheb hästi!” lõpetas Mang rõõmsameelselt kõne.

Ma oleks ka vist rõõmus olnud, kui ma selle kõne umbes soti võrra “rikkamana” lõpetaks :D

Aga jah, lapsed. See on lugu, kuidas Igor Mang suutis mulle mu kõige horoskoobivaenulikumal ajal sajaeurise personaalse horoskoobi maha parseldada. Mis see väljend eskimote ja lumega oligi?

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

17 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Haldjapiiga 9. jaanuar 2018 at 13:17

  Kuule, kui nüüd ei lähe hästi see lugu, siis see aasta veel inimesed läksid ja ostsid horoskoobi. Kes tahtis ajalehte nuusutada, kes ära raamida, kellel tärkas huvi. Kui kui nüüd ei lähe, siis ei osta ju keegi su lugejatest seda enam, vaat siis seda majanduslikku kahju sellele grupile, mis ta nüüd oligi… Kellelgi pole siis meeles see, mis pihta läks, vaid see, et kaladel pidi tulema super aasta, aga sa said väga mitu tonni trahvi

  Ma nüüd ei viitsi ajalehte otsima minna, aga mine loe veebruar üle, sest mu arust oli seal mingi rahanõude jutt…

  • Reply Mallukas 9. jaanuar 2018 at 15:24

   seal oli, et lähedased nõuavad raha :D

 • Reply Ann 9. jaanuar 2018 at 11:37

  Väga hea puänt loole Igor Mangiga!

 • Reply Anneli 9. jaanuar 2018 at 01:58

  Hahah ? Jaa mis reklaam mul praegu blogi ülaservas lahti hüppas just ? Maalehe Igor Mangi pilt, klikka ja loe ?

 • Reply Kat 8. jaanuar 2018 at 23:42

  Kuule, aga toda sa võid siis jagada, kui ta valmis teeb? ?

  • Reply Mallukas 8. jaanuar 2018 at 23:49

   Jah ikka, see ju spets mulle, minu sünniaja ja kella järgi :D

 • Reply P. 8. jaanuar 2018 at 15:23

  Tore teada. Ma iial ei helista ühelegi posijale. Raudselt summad hakkavad kohe arvelt kaduma, kuna ilmselt ei tihkaks isegi ära öelda, kui keegi nii õhinal pakub. Kõige parem soolapuhujatest eemale hoida :D Aga noh, ega ei tea ka ju, vahest see tema isiklikumat laadi ennustus toobki sulle ikkagi mingid suured rahavood hoopis tagasi :D Mis selle kõrval siis see üks sott.. :D :D :D

 • Reply 1 ema 8. jaanuar 2018 at 15:16

  Ups, läks 2x. Vôtke palun 1 maha. :) Ükskôik kumb, teise tegin natsa lühemaks vaid, kugi ise oleks ikka samamoodi teinud. :)

 • Reply 1 ema 8. jaanuar 2018 at 15:07

  Oi see oli nüüd küll hea ?. Ma oleks vist samamoodi teinud. No aga mis see sott on vôrreldes 6400 euriga. Teinekord tellidki kord aastas sotase personaalse horoskoobi ja kokkuhoid missugune! Sheeri siis ikka lugejatega ka. Seda vôib. ?

 • Reply Lyna. 8. jaanuar 2018 at 13:58

  Kulla tüdruk vaata palun et sa oma sõnadele ka kindlaks jääd ja arved esitad neile kes su blogi ära kasutavad oma uudistes. Kui sind lüpstakse siis tulebki vastu lüpsta. Pea püsti ja ole sama tore edasi kui seni

 • Reply Jeekim 8. jaanuar 2018 at 13:49

  Mis Sa sellest nüüd veel ostsid? Milline iseloom!

  • Reply Mallukas 8. jaanuar 2018 at 13:51

   ma ei julenud talle ära öelda :D

 • Reply Merlin 8. jaanuar 2018 at 13:36

  oi ma pole nii naernud juba ammu ku seda lugu lugedes-aga kes siis veel nalja teeb eksju kui ise ei tee. Karavan läheb edasi, las penid hauguvad….koera aasta ju ikkagi:)

 • Reply Mary 8. jaanuar 2018 at 13:08

  ?oh Mallu !

 • Reply M. 8. jaanuar 2018 at 12:40

  Einoh, aga nüüd läheb vähemalt raha õigesse kohta – otse temale :)

 • Reply Marju 8. jaanuar 2018 at 12:20

  ???. No see oli kyll nyyd myyk

  • Reply Mallukas 8. jaanuar 2018 at 12:21

   Jah, et keegi helistab sulle, et kle mis sa arvad sellest, et mult sinu horoka eest 6500 euri nõutakse ja ta suudab mind ostma panna veel ühte horokat selle peale :D:D:D