Ma pole viimasel ajal üldse leidnud aega, et blogisse jõuda. Seda selle pärast, et ma üritan korraga rabeleda Lende imeliku kõhuviirusega, sellega, et ma sain enda (!) fotostuudio võtmed kätte(!!) ja noh, eluga. Meil on kodus ühtäkki nii palju lauamänge, et kui Mari lasteaiast tuleb, siis on vaja näiteks kanamängu mängida. Kes Maximasse satub, siis meie sealt kümpsiga ostsime – mega naljakas mäng!

Kõige selle elu vahelt pean ma veits ringi jooksma, asju ajama, sebima ja juheitama. Ma ei oleks saanud õnnelikum olla, kui Kätlin eile rääkis, et ta armastab asjade organiseerimist (segane!) ja saime jutule, et ta meie majas ka selle töö ette võtab. Kardo juba kilkas siin nagu väike plika, et kus nüüd kõik tema kadunud asjad välja hakkavad tulema :D

Kardost rääkides, see hakkas siin ühel õhtal ise õlle villima. Ma ei ole kindel miks ja miskipärast ei ole mul üldse usku, et sellest midagi välja tuleb (sry Kardo!), aga kui tuleb siis no palju õnne :D Ma ei olegi Kardo viimaseid juutuubi videosid teile näidanud, ta neid lausa kaks tükki teinud. Üks õlle villimisest ja teine, kus ta jälle midagi kokkas. Ahjaa, enda lemmarit – heeringat ja kartulit. Vot jah, sellise mehega ma siin elan.


Mul on siin paar mõtet olnud, millest veel rääkida, aga ma TEGELIKULT tahaks teile juba oma stuudiot näidata, aga no mida ma pooltühja ruumi ikka näitan. Näitan siis, kui kõik mu tehnika ja värgensid kohal on, ehk siis umbes veebruari keskpaigaks. Hmm, mis veel. Aaa, EBA tuleb taas. Mina sel aastal ei osale ja tean mitmeidki teisi suuremaid blogijaid, kes sel aastal sama rada lähevad. Võtke seda siis nii, et tahame uutele teed anda, või nii, et ei huvitu olemaks osa üritusest, mis elu eest korraldaja näoga on ja korraldaja nägu ja tegu minu enda põhimõtetega ei sobi :) Muidugi edu kõigile, kes osa võtavad, ma põnevusega vaatan seda tralli hoopis kõrvalt.

Ps! Kes mu instat ei jälgi @Mallukaz, siis palun vaadake eilset videot, see oli nii naljakas. Ma tahtsin filmida, kuidas Mari on veeendunud, et ühe lauamängu ploomid ja virsikud on miskipärast pepud, aga hoopis Lotte kargas tagaplaanil oma pesa :( Vot, nii labane huumor meil ongi.

Peace out!

I haven’t found any time to make to this blog lately. That’s because I am battling Lende’s weird stomach bug, getting my very own (!) phtotostudio (!!) and well, life in general. Somehow we now have so many board games at home that when Mari gets home from daycare, we have to play the chiken game for example. We got that game from Maximam it was 10 € and it is a super funny game.

On top of all this life stuff I have to run around, run errands and rejoice. I could not have been happier when yesterday Kätlin told me, that she loves organizing stuff (crazy person!) and we struck a deal that she is going to take on that task in our house too. Kardo was screaming like a little girl about how all of his missing things are now going to magically appear :D

Speaking of Kardo – he started brewing beer the other night. I am not sure exactly why he is doing it and for some reason I have zero faith in the whole thing (sorry Kardo!) but if it does turn out, congratulations!  I haven’t even shown you the latest of Kardo’s Youtube channel, he has made 2 new ones. One about brewing beer and the other is him cooking something again. Oh yeah, his favorite – potatoes and herring. So yeah, that’s the guy I live with.

I have had a couple of ideas about what to talk to you guys about, but what I REALLY want is to show you my studio, but there’s not much to show in a half empty room. I will reveal it when I have all the electronics and thingies in place, maybe around mid-February. Hmm, what else. ooooh, the EBA’s are coming again this year. I will not be participating this year and I know other big bloggers, who are doing the same this year. That is because we are making way for newer creators, or maybe because I don’t want to take part in an event, that is a forceful reflection of the organizer and that reflection does not match up with my principals. I, of course, wish everyone who is participating the best of luck and I will be glad to observe this circus from the sidelines.

PS! Is you are not following @Mallukaz on instagram, please go check out yesterday’s video, it’s just so funny. I wanted to film how Mari is convinced that the plums and peaches in this one board game are tushies, but Lotte was humping her bed in the background instead. So yeah, that’s how vulgar the humor is around here.

Peace out!

Jaga: