Ma igaks juhuks tunnen survet mainida, et ma teps mitte polnud täis eile oma blogipostituse kirjutamise ajal keset ööd, vaid… Ma olengi selline :D Tegelikult ma mõtlesin, et ma kirjutan valmis teksti ja siis teen täna pildid juurde. Sellised, teate küll, et olen mega meigitud, aga teen “nägusid” ja olen nagu izzz ma nii silly nagu :P Aga siis ma mõistsin, et suva… Keda ma petan. Ma võin vabalt teha neid pilte ka öösel kell kaks oma arvuti kaameraga ja olla täpselt nii malakas nagu ma tahan, sest noh… Kõik vist teavad, et naine näeb hea välja siis, kui ta TAHAB hea välja näha :D Muul ajal võib malakas ka olla ja ma ei häbene seda tunnistada.

Mul oli täna plaanis pühapäevale omaselt lihtsalt kodune olla, aga korraga tuli mulle meelde kaks kohta, kuhu ma minema pidin. Esiteks viisin laste asju Kalamaja Basaari müügile, sest nii Lende, kui Mari on mõlemad suureks kasvanud ja jälle jäi hunnik riideid ette. Ma ise tegin peale enda boksi asjade täis ladumist (boks 3!) ka tiiru peale ja sain stuudiosse mõned lahedad kleidid, mida kliendid siis pildistamistel kasutada saavad. Ikka hea, kui niimoodi varnast võtta on kleite, et saaks erinevaid pilte teha. Homme lähen stuudiosse ja näitan, mis sain.

Teine käik oli, nagu öeldud, ELULINE. Nimelt on mul pinsetid Tenerifele minekust saadik kadunud ja kulmud olid juba nii puhmas, et hakkasin vaikselt Brežnevi meenutama ja raske oli juba kulmupuhma tagant välja näha. Seega käisin jälle Browhouse’is lash liftis ja kulmuhoolduses. Täitsa lõpp, ma näen nüüd nii hea välja, kui üks inimene ise enda kohta nii öelda võib :D

enne hooldust (värvitud ripsmetega) (isssand, mis parkunud vanamuti nahk mul on :D)

peale hooldust (värvimata)

väga vajalik selfi Mariga, kes käis see nv hoopis vanaemaga Soomes!

Homme saab ka väga kiire päev olema, sest meil on vestlus lastekaitsega! Juba kohe vara hommikul! Peale seda lähen kontrolli, et äkki mul on kõhulihaste diastaas. Ma ei tea, kuidas sellest ise aru saada, aga küllap arstid ikka saavad. Veel pean ma läbi jooksma Pandorast, sest mind ootavat seal kingitus. Ja lõpuks lähen ma stuuidosse, kuhu mulle tulevad homme kohale taustad, kohvimasin, veemasin ja lisaks hunnik TUUB kleite/pluuse kõikidele tulevastele rasedatele kaunitaridele kandmiseks, kes pildistama tulevad.

Oi jah, homme tuleb põnev päev ja muidu olekski kõik ilus, aga mul on lõua otsas konkreetselt maailma suurim punn. Krt.

I feel compelled to mention, just in case, that I was not drunk in the middle of the night yesterday when writing that post. That’s just how I am :D I actually had a plan of writing the post and doing the pictures today. You know, the kinds where I am all made up, but make faces like … OMG, I’m so silly LOL :P But then I was like, I don’t care… who am I tricking. I can just as well take the pictures at 2 AM with my computers web cam and look just as shaggy and I want, because well… everyone knows that a women will look good, when she WANTS to look good :D Other times I can be just a hag and I am not ashamed to admit it.

I had planned to stay in, like usually on Sundays, but suddenly I remembered 2 places I need to go today. Firstly I took the kids’ stuff to the Kalamaja Bassar to be sold, because both Lende and Mari have gotten so big that we had a pile of clothes that were in the way. After I was done putting the stuff up in my cubical (cubical 3!) I made the rounds myself and got a few cool dresses for the studio, that clients can use for their shoots. It’s good to have dresses on stand-by to get different looks. I will head to the studio tomorrow and will show you what I got.

The other errand errand was LIFE OR DEATH situation. My tweezers have been missing since we went to Tenerife and my brows were so bushy, I was starting to look like Brezhnev and it was becoming a challenge to see out from behind those things. So once again I went to Browhouse to get a lash lift and brow maintenance. I look so good now, if I do say so myself.

 Tomorrow is going to be a very busy day, because we have the interview with the Child Protective Services. And that’s first thing tomorrow morning! After that I am heading for a check up to find out if I have abdominal muscle diastase. I don’t know how to figure that out myself, but I guess the doctors will know. I also need to go by Pandora, because apparently I have a gift waiting for me there. And to top that all off, I am going to the studio, where backgrounds, coffee machine, water dispenser, TUUB dressed/tops for all my pregnant photo shoot clients to wear will be delivered.

Oh yes, tomorrow will be exciting and it would all be honky-dory, if it wasn’t for the world’s largest zit on my chin. FFS!

Jaga: