Uncategorized

tere pühapäeva

4. veebruar 2018

Ma igaks juhuks tunnen survet mainida, et ma teps mitte polnud täis eile oma blogipostituse kirjutamise ajal keset ööd, vaid… Ma olengi selline 😀 Tegelikult ma mõtlesin, et ma kirjutan valmis teksti ja siis teen täna pildid juurde. Sellised, teate küll, et olen mega meigitud, aga teen “nägusid” ja olen nagu izzz ma nii silly nagu 😛 Aga siis ma mõistsin, et suva… Keda ma petan. Ma võin vabalt teha neid pilte ka öösel kell kaks oma arvuti kaameraga ja olla täpselt nii malakas nagu ma tahan, sest noh… Kõik vist teavad, et naine näeb hea välja siis, kui ta TAHAB hea välja näha 😀 Muul ajal võib malakas ka olla ja ma ei häbene seda tunnistada.

Mul oli täna plaanis pühapäevale omaselt lihtsalt kodune olla, aga korraga tuli mulle meelde kaks kohta, kuhu ma minema pidin. Esiteks viisin laste asju Kalamaja Basaari müügile, sest nii Lende, kui Mari on mõlemad suureks kasvanud ja jälle jäi hunnik riideid ette. Ma ise tegin peale enda boksi asjade täis ladumist (boks 3!) ka tiiru peale ja sain stuudiosse mõned lahedad kleidid, mida kliendid siis pildistamistel kasutada saavad. Ikka hea, kui niimoodi varnast võtta on kleite, et saaks erinevaid pilte teha. Homme lähen stuudiosse ja näitan, mis sain.

Teine käik oli, nagu öeldud, ELULINE. Nimelt on mul pinsetid Tenerifele minekust saadik kadunud ja kulmud olid juba nii puhmas, et hakkasin vaikselt Brežnevi meenutama ja raske oli juba kulmupuhma tagant välja näha. Seega käisin jälle Browhouse’is lash liftis ja kulmuhoolduses. Täitsa lõpp, ma näen nüüd nii hea välja, kui üks inimene ise enda kohta nii öelda võib 😀

enne hooldust (värvitud ripsmetega) (isssand, mis parkunud vanamuti nahk mul on :D)

peale hooldust (värvimata)

väga vajalik selfi Mariga, kes käis see nv hoopis vanaemaga Soomes!

Homme saab ka väga kiire päev olema, sest meil on vestlus lastekaitsega! Juba kohe vara hommikul! Peale seda lähen kontrolli, et äkki mul on kõhulihaste diastaas. Ma ei tea, kuidas sellest ise aru saada, aga küllap arstid ikka saavad. Veel pean ma läbi jooksma Pandorast, sest mind ootavat seal kingitus. Ja lõpuks lähen ma stuuidosse, kuhu mulle tulevad homme kohale taustad, kohvimasin, veemasin ja lisaks hunnik TUUB kleite/pluuse kõikidele tulevastele rasedatele kaunitaridele kandmiseks, kes pildistama tulevad.

Oi jah, homme tuleb põnev päev ja muidu olekski kõik ilus, aga mul on lõua otsas konkreetselt maailma suurim punn. Krt.

I feel compelled to mention, just in case, that I was not drunk in the middle of the night yesterday when writing that post. That’s just how I am 😀 I actually had a plan of writing the post and doing the pictures today. You know, the kinds where I am all made up, but make faces like … OMG, I’m so silly LOL 😛 But then I was like, I don’t care… who am I tricking. I can just as well take the pictures at 2 AM with my computers web cam and look just as shaggy and I want, because well… everyone knows that a women will look good, when she WANTS to look good 😀 Other times I can be just a hag and I am not ashamed to admit it.

I had planned to stay in, like usually on Sundays, but suddenly I remembered 2 places I need to go today. Firstly I took the kids’ stuff to the Kalamaja Bassar to be sold, because both Lende and Mari have gotten so big that we had a pile of clothes that were in the way. After I was done putting the stuff up in my cubical (cubical 3!) I made the rounds myself and got a few cool dresses for the studio, that clients can use for their shoots. It’s good to have dresses on stand-by to get different looks. I will head to the studio tomorrow and will show you what I got.

The other errand errand was LIFE OR DEATH situation. My tweezers have been missing since we went to Tenerife and my brows were so bushy, I was starting to look like Brezhnev and it was becoming a challenge to see out from behind those things. So once again I went to Browhouse to get a lash lift and brow maintenance. I look so good now, if I do say so myself.

 Tomorrow is going to be a very busy day, because we have the interview with the Child Protective Services. And that’s first thing tomorrow morning! After that I am heading for a check up to find out if I have abdominal muscle diastase. I don’t know how to figure that out myself, but I guess the doctors will know. I also need to go by Pandora, because apparently I have a gift waiting for me there. And to top that all off, I am going to the studio, where backgrounds, coffee machine, water dispenser, TUUB dressed/tops for all my pregnant photo shoot clients to wear will be delivered.

Oh yes, tomorrow will be exciting and it would all be honky-dory, if it wasn’t for the world’s largest zit on my chin. FFS!

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. veebruar 2018 at 11:10

    Mul tekkis ka peale teise lapse sündi see diastaas vms. Muidu ei saakski midagi aru, aga kui püsti seistes ennast tahapoole painutan, siis tekib nabast ülespoole selline piklik plumps 😀 päris friiki näeb välja. Näitasin perearstile ka, ütles, et tuleb jälgida. Ma ei oskagi sellega midagi peale hakata. Veel ei ole spets harjutusi teinud. Jaga siis siin ka, mis kasulikke nõuandeid sulle jagati diastaasiga seoses 🙂

  • Avatar
    Vasta teadja 5. veebruar 2018 at 09:45

    mallu ja kõik teised huvitatud..
    ülemiste rimis kolimiseelne tühjendusmüük:
    ☆ 6-14 veebruar kõik esmatarbe- ja kauasäilivad kaubad -30%
    ☆ 12-14 veebruar kõik kaubad -30%
    ☆ soodustus ei kehti kampaania- ja tubakatoodetele
    ☆ hüpermarket suletakse 14. veebruaril kell 18 ning supermarket avatakse 15. veebruaril kell 12
    šoppamiseni!

  • Avatar
    Vasta Biku 5. veebruar 2018 at 03:40

    Mu arvates näed sa suht tihti oma piltidel nii rääbakas välja. Sa pead vist tõesti palju vaeva nägema et näha välja vähemalt mitte äsja voodist tõusnud soenguga. Sul on pidevalt mingi täielik kanala peas. Vahest mõtlen et kas sa oma pead ikka kammid 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. veebruar 2018 at 08:46

      Aga… mis siis 😀 ma teengi tihti pilte kodus suva hetkel (antud juhul kell 2 öösel), kui sätitud sa siis oled :D?

  • Avatar
    Vasta Hel. 4. veebruar 2018 at 22:51

    Mari asjad võiksid ju Lendele jääda..?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 23:01

      lemmikumad jätangi 🙂

  • Avatar
    Vasta Karina 4. veebruar 2018 at 22:24

    Kirjuta kindlasti sellest diastaasist kui ise targemaks saad. Palun?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 22:25

      jaaa, ma ka üldse ei leia inffi selle kohta :S

      • Avatar
        Vasta Karina 4. veebruar 2018 at 22:32

        Ei saand aru, sarkasm?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 22:39

          ei olnud 😀 misasja 😀 ma päriselt ei leia, absull ei saa aru, kas mul siis on või ei ole 😀

          • Avatar
            Mari 4. veebruar 2018 at 22:50

            Ma hetkel tegelen oma diastaasist lahtisaamisega ja käin füsioterapeudi juures teipimas ning teen tema soovitatud kõhulihaste harjutusi. Eesti keeles internetist väga pädevat infot ei leiagi, aga kui inglise keeles googeldada “diastasis recti”, siis leiab parasjagu materjali (sh ka videosid), mille järgi ise kontrollida, kas on või ei ole.

  • Avatar
    Vasta Jo 4. veebruar 2018 at 22:20

    Midagi maha magand vist aga kuidas sul see mangi teema edeneb? Kas summa koos või said asjale parema lahenduse ? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 22:25

      pole kuidagi lahenenud, peame kohtuma 😀

      • Avatar
        Vasta Mirjam 5. veebruar 2018 at 12:32

        Aga Mangi personaalse horoka kätte saad, siis teed lugejatele ka ülevaate? 😀

  • Avatar
    Vasta Nimi 4. veebruar 2018 at 22:09

    Haa, ma olen nii loll 😀 😀 lugesin eesti keeles ära ja siis lugesin inglise keeles otsa kuni esimese lõigu lõpuni ja siis ALLES taipasin, miks see nii tuttav lugemine on, loll 😀

  • Avatar
    Vasta tiina 4. veebruar 2018 at 21:38

    Ma iga päevaga imetlen aina enam sind ja seda, mismoodi sa nii hakkamist täis jaksad ja oskad olla. Põnev su tegemistele kaasa elada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirelle 4. veebruar 2018 at 21:19

    Mina hakkasin sinu “fänniks” alles mõned nädalad tagasi, hetkel postitustega nii poole peal. No nii vinge naine oled ikka 🙂 Sinu puhul kehtivad küll laused, et kes palju teeb-see palju jõuab ja ikka kõrgemale-kiiremini-kaugemale. Igaljuhul thumbs up 🙂
    Kaks küsimust ka. Kuidas viitsid inglise keelde kogu jutu kriblada? Ise alustasin inglise keele kursuseid ja no nii raske tundub kuidagi (kooliaaja oma täitsa meelest läinud, olen 28) Mõtlen just õigekirja osa.
    Teine küsimus, et kuidas autokoolis läheb/tundub? Meil abikaasaga pole ka lube ja kogu aeg võtame hoogu. Mina ei julge sõita ja mees lihtsalt ei taha. Nagu peaks tegema aga ei saa vedama 🙁 Nüüd lükkasime suveks.
    Vot selline sai minu esimene kommentaar 🙂

  • Avatar
    Vasta Kat 4. veebruar 2018 at 20:34

    Vaatasin juba FB väikse pildi pealt, et Sul nii ilusad kulmud ja mõtlesin küsida, et kas käid veel Browhouse’is 🙂 Ma ise hakkasin seal käima peale seda, kui Sa Lydiat kiitva postituse tegid ja olen ülirahul. Olen kahele sõbrannale ka soovitanud ja nad nüüdseks seal samuti püsikliendid. Nii et aitäh Sulle selle postituse eest!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 20:36

      Lydia on ikka pro! 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 4. veebruar 2018 at 20:24

    Miks vestlus lastekaitsega?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 20:26

      see on esimene samm, kui tahad lapsendada 🙂

      • Avatar
        Vasta Liis 4. veebruar 2018 at 20:36

        Juba mõtlesin, et jälle karjud oma laste peale 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 20:38

          seda nagunii 😀