Mul on suur dilemma ja ma ei tea, mida teha! Nimelt ma olen teie eest ühte asja varjanud, kuid nüüd on vaja teha suur otsus ja mul oleks teie nõu vaja. Nimelt on mul suur kaotamisprobleem, mis eriti kehtib võtmetele. Enne poleks muret olnd, sest mul polnud võtmeid, aga mul ON nüüd võtmed. Ja mitte ühed, vaid KAHED võtmed. Stuudio omad ja kodu omad sain ka lõpuks endale. Kuna ma enne kuskil eriti ei käinud, siis polnud mul võtmevajadust. Ja no kui käisin, siis… jätsin ukse lukust lahti. Mulle tundus alati, et no kes see ikka uksi katsuma tuleb, et meid paljaks röövida. Mul nüüd käib uks lukus, sest noh, võtmed on ja värki. Nii et enam pole mõtet tulla ust katsuma ja mind paljaks röövima.

Dilemma on selles: kas hoida võtmeid koos, ühes kimbus ja riskida sellega, et kui võtmed kaotan, siis kodu ja stuudio omad korraga. Või hoida neid eraldi ja riskida sellega, et punt on väiksem ja ma kaotan selle pärast emmad-kummad, või mõlemad ära?

Mida teha?!

Kardo soovitas, et ma peaks võtmed paelaga kaela panema :D

I have a huge dilemma and I just don’t know what to do! I have been hiding something from you, but now I have to make a massive decision and need your advice. I have a big problem with losing things, namely my keys. Before it would not have been a problem, because I just didn’t have keys, but now I DO have keys. And not just one set, but two sets. Studio keys and I finally also got a set of my house keys. Since I didn’t really go anywhere there was no need for keys either. And well, even if I did go somewhere I left the door unlocked. I always felt like no one is going door to door trying to get in and rob us blind.

Here’s the dilemma part: should I keep my two sets of keys together and risk losing all my keys at once or separate and making each set of keys lighter and risk losing either of them or both at the same time?

What should I do?

Kardo suggested wearing all my keys around my neck :D

Jaga: