Kingiloos SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

mahlale-mahlale!*

13. veebruar 2018

Mul on tunne, nagu ma oleks mahlapaastul…Ma muidugi liialdan, sest mingit paastu ma ei pea, kuid ma olen siin eilsest saadik suht mahla peal elanud. Ma ei tea, kas te olete kuulnud Heyday Organic mahemahladest, aga ma sain neilt mekkimiseks ühe kuu varu mahlasid. Ehk siis igast maitsest kasti. Ilmselgelt on minu isiklik mahlakaanimise sagedus vist tihedam kui tavaliselt, sest “kuuvarudest” on alles vaid paar üksikut pudelit. Lihtsalt ei ole isu midagi süüa ja siis on palju mõnusam lihtsalt midagi head juua.

Kuna ma neid siin alla kulistan, siis tean täpselt milline minu lemmik on,kuid üllatavl kombel sellist, mis ÜLDSE ei maitseks, ei olnudki. Näiteks see lilla, deep foresti nimeline jook on selline….Ma enne just mõtlesin, et mis on earthy eestikeelne versioon? See peet annab sellele mõnusa maalähedase maitse ja kõik mekib lihtsalt ülivärskelt. Ainult, et noh…peet! Lapsele juua andes enne vaadata, et ega tal valged riided pole, sest muidu on neid keeruline puhtaks saada (õppisime oma vigadest) ja kindlasti tasub ka pissile minnes meenutada, et ma olen peeti joonud, mitte, et midagi siseorganitel viga oleks 😀 (õppisin oma vigadest).

Heyday on muuseas esimene ettevõte Eestis, kes toodab külmpressmeetodil mahemahla, neid tehakse siinsamas, Kristiines! Heyday mahlad teeb eriliseks ka see faktor see, et need valmivad ainulaadse kõrgsurvemeetodil, mis yvitab kahjulikud bakterid ja mikroorganismid, kuid jätab alles marjade, puuviljade ja juurikate värskuse, toitained ja kasulikud mineraalid. See tähendab siis seda, et kui ühe pudeli head mahla sisse jood, saadki kätte oma päevase vajaliku koguse vilju. Mis eriti hea, toorainend on neil sertifitseeritud mahemärgistusega ning ka kõikide meie mahlade retseptid on väljatöötatud siinsamas Tallinnas nende enda tiimi poolt.

Mulle endale isiklikult meeldib see ka, et kui te vaatate neid koostisosi, siis enamik asju kasbav siinsamas Eestis väga vabalt ja on niiöelda kohalik kraam. Meie perele maitsevad need täiega. Lende joob hea meelega, Mari kaanib ka suure hurraaga, minust ja Kardost rääkimata. Ja kui mõni tühi pudel jääb korgita ripakile, üritab isegi Lotte sealt seest väärt kraami kätte saada. Ma tahtsin teile pilte teha, kus Lende on suurte ja punaste mahlavuntsidega, aga ma vannun, et ma lihtsalt ei suuda püsti tõusta ja pildistada ja värke teha, ei ole see haige inimese elu kerge.

Milline aga mu lemmik on? Muuseas on see ka Kardo lemmik, niiet võib-olla see ongi siis nendest maitsetest parim? Ma ei tea! Eks see ole selline maitseasi, aga see kollane sunbeam…. Mmmmm… Ma ei saa isegi kirjapilti panna neid sõnu, mida Kardo mõmisedes kasutas, kui ta esimese pudeli ära jõi, sest noh… Need pole kuigi sündsad 😀 Aga kollane mahlakarp sai meil esimesel päeval esimesena otsa, nii et ma pidin lausa ise endale neid juurde ostma, kuigi teisi maitseid veel oli. Jah, nad on üsna krõbeda hinnaga, seega kui te raatsite vaid ühte proovida, siis proovige seda!

Muuseas, Heyday annetab iga pudeli pealt 5 senti SOS lasteküladele, mis on minu meelest mega armas!

Oeh, mul tuli selle suure trükkimise peale nüüd endale mahlaisu peale. Aga teil? Juhuks kui tuli, siis mul on teile “tagasihoidlik” kingitus välja pakkuda, millega on igast maitsest karp Heyday mahlasid. Nagu Mari ütleb, hästi peenikese häälega: “Tahad???”. Ikka tahate, ma arvan.

Et endale kuuvaru Heyday mahlasid võita, jätke postituse alla kommentaariks, mis on teie lemmik mahl. See ei pea olema muidugi Heyday oma, kui te ei ole seda veel mekkinud, aga mis mahla te üldse üldiselt poest ostate? 

Ma igaks petteks mainin ka, et kui keegi veel ei tea, siis need mahlajoogid, mis poes müüakse on tervislikkusest kaugel ja koosnevad väga suurel hulgal suhkrust. Seega ma neid üldse osta ei soovita – neil on sama palju suhkruid sees, kui näiteks karastusjookidel, seega lastele neid ka anda ei maksa. Heyday’d annan ma aga isegi Lentsule rahuliku südamega 🙂

Muuseas, kõik tooted, mis on müügil Eesti poodides ja mille kategooriaks on pakendil või hinnasildil märgitud “mahl”, on tõepoolest 100-protsendilised mahlad, ning tarbija võib olla kindel, et tegemist on tervisliku tootega, millele ei ole lisatud suhkrut ega muid aineid.

Täismahl ehk 100-protsendiline mahl on samaväärne viljadest ja marjadest pressitud mahladega ning sellele ei tohi lisada suhkrut ega muid aineid. Mahlade kõrval on müügil veel nektarid ja mahlajoogid. Erinevalt mahladest on nektarites lubatud kasutada suhkrut, mett ja sidrunhapet. Mahlajookides võib, aga ei pruugi olla suhkru ja sidrunhappe kõrval ka teisi lisandeid.
Mahlatoote nimetus – mahl, nektar või mahlajook – määrab ära, mis tüüpi tootega on tegemist ja mis võib olla selle mahlaprotsent.

Mahlasisaldus erinevates kategooriates:
Mahl 100%
Nektar 25–50% (sõltuvalt puuviljast või marjast)
Mahlajook ei ole määratletud, kõige sagedamini 10–15%
Smuuti ei ole määratletud

Lihtsalt, et te saaksite natukene aimu, mida osta ja mida mitte!

*Postitus sündis koostöös Heyday’ga

Loe ka neid postitusi!

500 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Annika 21. veebruar 2018 at 18:16

    Õunamahl. Kodukootud ikka!

  • Avatar
    Vasta Leen 20. veebruar 2018 at 09:26

    Minu lemmik on värske apelsinimahl ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. veebruar 2018 at 00:00

    Kui on vaja poest osta, siis Don Simoni omi. Aga Statoilides on need mahlapressid ka nüüd abiks. Ja talvel meeldivad need R.kioski väiksesed shotid, need vist käivad ka mahla alla. Jood selle ingveri laksu ära ja gripp käib kaarega mööda.

  • Avatar
    Vasta Sirle S 18. veebruar 2018 at 10:55

    Värskelt pressitud apelsinimahl või siis maakodus tehtud õunamahl! Poemahlad on üldiselt jamad! Kalleid osta ei raatsi!

  • Avatar
    Vasta Evely 18. veebruar 2018 at 09:27

    Ploomimahl

  • Avatar
    Vasta Laura 17. veebruar 2018 at 09:55

    Mu vaieldamatu lemmikmahl on enda tehtud õunamahl!

    Poest olen ostnud aga multinektarit. 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 17. veebruar 2018 at 02:06

    Oi, nii hea loos! Kõige tihedamalt joon mahladest ilmselt apelsinimahla kindlasti jääga ja kui on õunaaeg, siis joon suurima hea meelega omatehtud õunamahla.?

  • Avatar
    Vasta Kersti 16. veebruar 2018 at 17:24

    Isetehtud värskelt pressitud apelsinimahl või siis Heyday Sunbeam või siis Kadarbiku õun,sidrun, piparmünt on ka väääääga hea.

  • Avatar
    Vasta Anelle 16. veebruar 2018 at 16:32

    Mu vaieldamatu lemmik on Pure apelsinimahl! Tahaks neid ka proovida, sest mulle meeldib avastada uusi mahlasid, mis pole sealjuures suhkrupommid.

  • Avatar
    Vasta Egle Virve 16. veebruar 2018 at 11:46

    Deep Forest on minu lemmik! Sai lemmikuks suvel, alguses oli harjumatu maitse, (mullamaitse ja hapukas) kuid muutus väga kiiresti lemmikuks ? (õde soovitas, sest sisaldab peeti ja pohla, mis tegid kõhu ja seedimise korda ?). Siis teine lemmik on sunbeam, magusam ja kuna ma muidu mahlasid ei joo üldse, siis neid ikka vahel raatsin osta. Kõige paremad mahlad üldse, soovitan kõigile !

  • Avatar
    Vasta Carol 16. veebruar 2018 at 10:58

    Minu lemmikuks on värskelt pressitud apelsinimahl, tavalisi poemahlasid ei osta peaaegu kunagi 🙂 HeyDay mahlasid prooviksin hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. veebruar 2018 at 09:03

    Prooviks küll seda mahla. Lemmik on muidu anassimahl.

  • Avatar
    Vasta Triin 16. veebruar 2018 at 07:37

    Mu lemmikmahlade hulka kuuluvad värskelt pressitud apelsinimahl, värske apelsini-greibimahl, astelpaju toormahl ja Heyday Sunbeam 🙂 hinna poolest tõesti kallis, aga kuna ma arsmastan selle maitset, meeldib kogu see kõrgsurveteema ja kontseptsioon, siis vahel ikka ostan omale tööle kaasa – enesele preemiaks ja ergutuseks! 😀

  • Avatar
    Vasta Marii 16. veebruar 2018 at 00:42

    Pure ananassimahl ja Kadarbiku porgandimahl on siiani olnud suured lemmikud:) Prooviks suurima heameelega ka Hayday mahlasid!

  • Avatar
    Vasta Tiina 15. veebruar 2018 at 22:35

    Õunamahl ja apelsinimahl on minu lemmikud. Viimasest Don Simone viljalihaga lemmik.

  • Avatar
    Vasta Ele 15. veebruar 2018 at 21:35

    See sama sunbeam mul täiega lemmiik!!

  • Avatar
    Vasta Kristi Lootus 15. veebruar 2018 at 21:21

    Minu lemmik ka HeyDay kollane mahl ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 15. veebruar 2018 at 19:14

    Pure mahlad on siiani olnud lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 15. veebruar 2018 at 14:47

    Olen suur mahla sõber! Lemmik mahl on hetkel aura apelsinimahl, kindlasti tahan proovida HayDay mahlajooke. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu. 15. veebruar 2018 at 14:31

    Kodukootud õunamahl, mõnusalt hapukas on ikka kõige parem. Aga neid mahlu tahaks proovida küll!!!

  • Avatar
    Vasta Ketter 15. veebruar 2018 at 12:10

    Ananassimahl

  • Avatar
    Vasta Grete 15. veebruar 2018 at 11:33

    Tavaliselt joon õunamahla.
    Hayday mahlad näevad väga head välja, hea meelega prooviks neid.

  • Avatar
    Vasta Sille 15. veebruar 2018 at 00:36

    Kadarbiku omad on viimase aja menüüs. Seda peediga olen proovinud kuskil ja oli hea küll.

  • Avatar
    Vasta A 15. veebruar 2018 at 00:18

    Mu lemmikud on värskelt pressitud, eriti greibi- ja porgandimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 14. veebruar 2018 at 23:50

    Üldiselt poemahlu olengi vältinud just ebanormaalse suhkrusisalduse tõttu ja ka maitse pärast. Kui kunagi oli tavaline juua vähe suurem kogus magusat mahla ära, siis nüüd süües teadlikumalt, on nende aura jms mahlade maitse väga..hm..ebameeldiv? 😀 Keegi tõi külakostiks homemade õunamahla, kuid see sai kahjuks otsa. Selline laar NATURAALSEID mahlasid oleks küll väga hää ja teretulnud.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 14. veebruar 2018 at 23:44

    Minu lemmik on värskelt pressitud aplesini mahl 🙂

  • Avatar
    Vasta sandra 14. veebruar 2018 at 23:41

    pure apelsinimahl on lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 14. veebruar 2018 at 23:36

    Lemmik on várske ôunamahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairi 14. veebruar 2018 at 23:03

    Kõige rohkem saab poest ostetud apelsinimahla. Heyday mahladest meeldib enim Bonfire 🙂

  • Avatar
    Vasta R 14. veebruar 2018 at 22:52

    Minu lemmikuks ongi hetkel see heyday sunbeam! Aga äkki see muutuks, sest pole teisi veel proovinud ?

  • Avatar
    Vasta Annika 14. veebruar 2018 at 22:14

    Minu lemmik on just see deep forest peedi oma. Mmmmm..

  • Avatar
    Vasta Helery 14. veebruar 2018 at 21:21

    Joon freshi mahla(jooke?) ? kast haydayd kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta T 14. veebruar 2018 at 19:35

    Mu lemmikmahlaks on apelsini mahl, aga kui mingeid vähe erilisemaid mahlu vaadata siis seal kus ingverit mingisse segusse pandud on nii head 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 14. veebruar 2018 at 19:16

    Minu lemmikmahl on virsikunektar ja värskelt pressitud apelsini oma 🙂 neid võiksin päevas liitrite kaupa luristada.

  • Avatar
    Vasta Kims 14. veebruar 2018 at 19:05

    Minu lemmik on värskelt pressitud apelsinimahl. Mmmm see värskus ja tsut viljaliha, taevalik!!!
    Kahjuks ei oma mahlapressi ja joon seda siis kui kuskil väljas käies menüüs silma hakkab. Seega täielik pidupäeva jook mul :p
    Osaleks hea meelega loosis ja mekiks ka hea kraami ära. Olen poes näinud, aga ei ole siiani raatsinud osta.

  • Avatar
    Vasta Agnes 14. veebruar 2018 at 18:28

    Olen proovinud kahte nendest- Evergreen ja Into the Wild. Laps tõi miskiselt kooli ürituselt neid. Üldiselt ma mahla ei joo, kui siis apelsini mahla või kadarbiku mahlasid.
    Aga nendest meeldis enam Evergreen.

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. veebruar 2018 at 18:27

    Minu lemmik on kodune õunamahl. Hayday mahlad kuluks sellisel sombusel ajal vägagi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Alice K 14. veebruar 2018 at 18:13

    Noo üks mu lemmikumaid maitseelamusi oli granaatõunamahl, mis pressiti mahlaks omaenda silmade all, ulme maitseelamus. Poodidest mahlade järele eriti ei haara, aga ananass on üks lemmikuimaid.

  • Avatar
    Vasta Lillllll 14. veebruar 2018 at 17:45

    Siiani on mu lemmikmahl maailmas Kadarbiku porgandi/õunamahl. Pressiks ise ka samadest viljadest mahla, oleks vaid vajalik atribuutika endal olemas :D. Heyday mahlasid sooviksin küll hirmsasti proovida, need viljakombinatsioonid tunduvad megaaa maitsvad.

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. veebruar 2018 at 17:03

    Poest väga harv juhus kui ostan, ise pressitud mahlad kõikse paremad.
    Ainult, et alati ei ole aega teha, eriti kui jõuad töölt alles pool 11 öösel koju. Siis kipuki juhtuma, et kui ikka suur isu siis tuleb seda mitte just kõige paremat poe kraami osta.
    Mmm, ajasidki mahla isu peale nüüd 😀

  • Avatar
    Vasta Kairit 14. veebruar 2018 at 16:13

    Värskelt pressitud mahlad on kõige paremad! Muidugi ka oma tehtud õunamahl..

  • Avatar
    Vasta Kerit 14. veebruar 2018 at 15:16

    Heyday mahla pole kunagi proovinud. Kui ma üldse mingisugust mahla koju ostan siis on see PURE naturaalne apelsinimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika P. 14. veebruar 2018 at 14:49

    Minu lemmik on ema tehtud õunamahl ??

  • Avatar
    Vasta N 14. veebruar 2018 at 14:31

    Uuu näevad väga isuäratavad välja, prooviks meeleldi 🙂 Pole kuulnudki nendest mahladest.. huvitav kus ma elanud olen? :O aga minu lemmik siiani apelsinimahl. 🙂

  • Avatar
    Vasta E 14. veebruar 2018 at 14:08

    Kui mahla joon, siis peaaegu alati Pure apelsinimahla. Nii hea on 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 14. veebruar 2018 at 14:03

    Mina jumaldan kranaatõuna ja greibi mahlasid, kuna ma olen jubedalt hapu sõber ja tarvitaks igal vabal ajal kas haput jook, komme või puuvilju. 😛

  • Avatar
    Vasta Kirsika 14. veebruar 2018 at 14:02

    Mulle kusjuures meeldib ka see lilla peedikas – no on hea ? Ja pudelit on hiljem hea lastele kaasas kanda ja nt veega täita, mõnus suurus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi Sihv 14. veebruar 2018 at 13:57

    Vanasti maitses ananassimahl. Nüüd joon oma 1aastasega pirni mahla. Maksab küll hea koguse raha aga noh welll ??

  • Avatar
    Vasta Birx 14. veebruar 2018 at 13:52

    Lemmik siiani on aura apelsinimahl! haydayd prooviks heameelega ?

  • Avatar
    Vasta Meryt 14. veebruar 2018 at 13:46

    Poest mahla ei osta, pigem joon oma aia õunamahla 😉

  • Avatar
    Vasta Katriin 14. veebruar 2018 at 13:14

    Minu lemmik on värske apelsinimahl, aga tahaks nüüd ka seda kollast Hayday oma proovida!

  • Avatar
    Vasta Dagmar 14. veebruar 2018 at 13:08

    Apelsini ja võimalikult palju vilhalihaga, njämm!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 13:12

      Haha, ma lugesin: apelsini ja võimalikult vihaga 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 14. veebruar 2018 at 12:58

    Minu lemmikud on kodused emme tehtud mahlad- mustsõstar, punane sõstar, kirss, aroonia, vaarikas 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 14. veebruar 2018 at 12:49

    Ma üldiselt joon vett ? aga kui ostan mahlu, siis 100%. Näiteks Pure (cappy oma vist), rimi selection jms. Aga neid hey day omi pole veel proovinud. Võita kuu varu oleks päris ideaalne. Mul oleks just neid tühje pudeleid vaja ? tahaksin meisterdada sensoorika pudeleid ?

  • Avatar
    Vasta Mariel 14. veebruar 2018 at 11:59

    Minu lemmik on Pure viljalihaga apelsinimahl. Ka 100% viljadest tehtud 😛

  • Avatar
    Vasta Mari 14. veebruar 2018 at 11:38

    Mina Hayday mahlasid veel proovinud pole.. poest ostan enim tomatimahla ?

  • Avatar
    Vasta Helen 14. veebruar 2018 at 11:30

    Maitsesin esimest korda Hayday mahlasid Kalamaja päevadel – KÕIK MAITSESID! Nii head!
    Lemmik oli Sunbeam ja kohe järgi tuli Bonfire. Paraku suhteliselt hinnalised ning väga tihti ei satu neid poest ostma. Lemmikmahlad on koduspressitud õunamahlad või siis vanaema punasesõstra siirupist tehtud jook 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 14. veebruar 2018 at 11:28

    Don Simon viljalihaga apelsinimahl. HeyDay rohelist sain kunagi proovida, väga hea ja mõnus oli.

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 14. veebruar 2018 at 11:04

    Mana valmistatud õuna-mustsõstramahl on viimasel ajal meie pere lemmik☺ Igati tervislik ja kasulik.
    Hayday mahlasid tahaks igal juhul proovida! Kui ma seda kastitäit ka ei võida, siis lähen poodi ja kindlasti ostan ?

  • Avatar
    Vasta Kirsi 14. veebruar 2018 at 10:44

    Deepforest ja Evergreen on lemmikud! Muid ei ostagi, kusjuures.

  • Avatar
    Vasta Leili 14. veebruar 2018 at 10:29

    Hayday mahlasid pole veel õnnestunud maitsta kuigi väga tahame kõhubeebiga proovida ?? pakimahlasid ostan üliharva. Tihemini satub korvi kadarbiku porgandi või peedimahl ?

  • Avatar
    Vasta Mai 14. veebruar 2018 at 10:19

    Varem jõin apelsinimahla, kuid nüüd ei lähe see ka enam alla, kõik nii suhkruid täis. Hayday’d proovinud pole, kuid prooviks heameelega

  • Avatar
    Vasta Marit Uusväli 14. veebruar 2018 at 10:18

    väga harva ostan poest mahlasid ja kui siis tomati oma

  • Avatar
    Vasta Keiu 14. veebruar 2018 at 10:06

    Seni olen ainult rohelist joond ja meeldis vâga (kuigi värvus muutis mind natuke skeptiliseks ?)! Aga Sinu jutu peale võtaks endale ja tõbisele lapsele paar kollast pudelit vitamiine ka ?

  • Avatar
    Vasta Killu 14. veebruar 2018 at 10:01

    Vaarika maitselised mahlad on lemmikud.
    Rõngul oli kunagi õunasiirup suhkruvaba, see oli supper hea morsi tegemiseks.

  • Avatar
    Vasta D 14. veebruar 2018 at 09:21

    Olen ka bonfire ja deep forestit proovinud, kui need mingi aeg soodukaga olid, mõlemad meeldisid täiega ja jään nüüd seda kollast maitset otsima – pole veel poles näinud

  • Avatar
    Vasta Krete 14. veebruar 2018 at 09:18

    Lemmikud on Kadarbiku õuna-porgandi mahl. Pahatihti on just alati see maitse poeriiulitelt otsas, kui isu tuleb. Teise koha lemmikute seas saab sama tootja apelsini-porgandi mahl.

  • Avatar
    Vasta Anette 14. veebruar 2018 at 09:10

    Ei osta kunagi poest mahla, kuna ei taha neid lisatud suhkruid tarbida ja tihtipeale on poemahlad liialt magusad. Meeldib enda tehtud värdke porgandimahl, aga vot see pressi puhastamine on tüütu…
    Hea meelega prooviks neid mahlasid – imetava emana võtan iga päev pihuga vitamiine ja lisaenergiat läheks kindlasti vaja, mida ma usun, et need mahlad ka annaks.

  • Avatar
    Vasta Yutulind 14. veebruar 2018 at 09:06

    Ma olen ostnud kaks korda bonfire. Väga hea. Teisi pole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Kairi Vainonen 14. veebruar 2018 at 08:44

    Lemmikuks on viinamarjamahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 14. veebruar 2018 at 08:23

    Heyday bonfire on mega hea.. kahjuks ei raatsi seda väikest pudelikest väga tihti osta, äkki joppab ja võidan seekord. 😀

  • Avatar
    Vasta Vivian 14. veebruar 2018 at 08:14

    Ei ole Hayday mahlasid veel proovinud kuigi nüüd ajasid isu peale ikka küll 😀 Lemmikmahl on vanaema õunamahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 14. veebruar 2018 at 07:55

    Ei olegi väga selline, kes ise poest mahla ostaks. Vahest satub kodus olema mõni aura oma siis on sedagi vaja veega pooleks lahjendada, sest noh.. räme magusad on ikka. 😀 Olekski tore kui saaks mõne uue lemmiku mahla.

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. veebruar 2018 at 07:41

    Lemmikmahlaks on hetkel Salvesti ploomimahl.

  • Avatar
    Vasta Margit 14. veebruar 2018 at 07:32

    Minu lemmikud on ise pressitud mahlad. Apelsin ja porgand koos on eriti nämma.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. veebruar 2018 at 02:17

    Mulle meeldib Compali pirnimahl ja mangomahl ja tomatimahl. Meeldib ka endatehtud peedi-porgandimahl aga sellega on palju jubimist.

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. veebruar 2018 at 02:14

    Vàrske ananassimahl vòi kodune pastöriseeromata òunamahl, omg kui hea!

  • Avatar
    Vasta Mariann 14. veebruar 2018 at 01:54

    Mahla poest ei osta, aga ema tegi mitu pudelit aroonia mahla kodus ise, sest mäletas, et see on minu lemmik. Hayday mahladest tahaksin väga Sunbeami oma proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna-Silvia 14. veebruar 2018 at 01:53

    Minu lemmik on ka üks neist, aga ma enam ei mäleta, milline 😀 Kallid on jaa, sp tihti ei osta, aga mm, kuuvaru sooviks küll 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta C 14. veebruar 2018 at 01:43

    Minule meeldib poest saadavatest Don Simoni apelsinimahl. Aga isetehtud õunamahl on ikka kõige parem.

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. veebruar 2018 at 00:59

    Minu suurim lemmik on hetkel greibimahl..see klaaspudelis. Muid polegi hetkel ostnud.
    Aga seda hayday’d sooviks küll proovida nüüd väga. ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. veebruar 2018 at 00:52

    Heya Mallukas!

    Ma olen seda Bonfire ja Deep Foresti omasid proovinud ja mine pekki, need on töesti eriiti mönnad.
    Ma poest ei ostagi mahlasid ,ainult seda Kadarbiku porgandimahla vahel.
    Ma armastan värskelt pressitud mahlasid.
    Minu lemmikud koos on: porgand, peet, öun, ingver ja natuke sidrunit, uuh!
    Aga hästi hea ja pönev on ka Öuna-kiivi-rohelise viinamarja ja piparmündi kombo, soovitan 😉

  • Avatar
    Vasta Liisi 14. veebruar 2018 at 00:48

    Minu lemmikuf on apelsini, granaatõuna ja peedi-õuna-valge viinamarja mahl ? mmmmmm kui head. Aga neid tahaks küll väga proovida… Nägin ühte saadet kus nendest mahladest ja sellest masinast rääkis millega neid tehakse ja juba siis tekkis suur huvi aga no ei raatsi juu… Nii kallid on ☹️

  • Avatar
    Vasta Kaidy 14. veebruar 2018 at 00:42

    Minu lemmikuks hetkel Mana mahlad – apelsini või õuna 🙂 aga hea meelega prooviks ka seda Sunbeami maitselist mahla 🙂

  • Avatar
    Vasta eveliska 14. veebruar 2018 at 00:39

    Jagan ,ÖUNAMAHLA!

  • Avatar
    Vasta kerttu 14. veebruar 2018 at 00:24

    semu astelpaljumahla joon heameelega aga heyday varu
    kuluks igati ära ?

  • Avatar
    Vasta Anu 14. veebruar 2018 at 00:15

    Apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Johanna 14. veebruar 2018 at 00:13

    Mina olen hästi suur hapu fänn. Seega – greip , suhkruvaba apelsin, sidrunimahl(olen täitsa saanud madala suhkrusisaldusega väga haput), ananass jne. Minu mureks tavaliselt jah , et hästi palju suhkrut ja megamagus.Hullult meeldivad need igasugused toormahlad ja mehud , kus viljaliha veel sees ja suhkru sisaldus poololematu, aga hinnad on neil ka üsna krõbedad reeglina ?
    Mulle kuluks ära palun, jah, jah! 😀

  • Avatar
    Vasta Triin S 14. veebruar 2018 at 00:11

    Kodune õunamahl on lemmik.

  • Avatar
    Vasta J 14. veebruar 2018 at 00:08

    See sama kollane mahl ongi! Lisaks sellele veel pure apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Kaie 14. veebruar 2018 at 00:04

    Värskelt pressitud apelsinimahl on minu lemmik ???

  • Avatar
    Vasta A. 14. veebruar 2018 at 00:04

    Üldiselt ostan poest segumahla kuid lemmikud on apelsin ja jõhvikas 🙂 Jõhvikat joon alati siis kui olen haige ja apelsini terve suvi. Aga jah enamuse ajast ostan ikka segumahla xD
    Olen suur suur mahlasõber , seega kaks kätt kaks jalga püsti võtan loosist osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 14. veebruar 2018 at 00:01

    Poemahlad on jah katastroof
    ?ma pressin ise apelsinist. Ploomimahl meeldib ka aga selles jälle kg suhkrut.
    Niiet kuluks ära?tervislikumad mahlad

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. veebruar 2018 at 23:48

    Lemmik on apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta K.K. 13. veebruar 2018 at 23:36

    Hayday mahlu jooks küll hea meelega.

    Muudest mahladest on lemmik Don Simoni apelsini mahl viljalihaga.
    Frooshi smuutid on ka väga head.

  • Avatar
    Vasta Rille-Riin 13. veebruar 2018 at 23:35

    Minu lemmik on apelsini mahl või multifruit.

  • Avatar
    Vasta Riin 13. veebruar 2018 at 23:35

    100% apelsinimahl on lemmik.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2018 at 23:18

    Teen ise mahla või smuutit, aga kui satun poodi ja hull mahlaisu, siis ostan astelpajumahla või porgandimahla. Mmmm. Mulle siuksed hapud ja maalähedased maitsed väga meeldivad 🙂 peedimahla joon ka isuga

  • Avatar
    Vasta Merilin Musthallik 13. veebruar 2018 at 23:14

    Minu lemmikuks on isetehtud õunamahl, poest väga mahla ei osta kuna enamusel nii suur suhkrusisaldus. Hayday mahl on aga väga öko ja tervislik, seega sooviks seda proovida küll.

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. veebruar 2018 at 23:08

    Minu lemmikuks on ananassimahl.

  • Avatar
    Vasta Kirke 13. veebruar 2018 at 23:01

    Päris, mitte kontsentraadist valmistatud apelsinimahla ?

  • Avatar
    Vasta Carolin 13. veebruar 2018 at 23:00

    Minu lemmik mahl on apelsinimahl.Aga usun, et kui saaksin neid Hayday mahlu proovida, leiaksin uue lemmiku? ja kindlasti oleks ka laps nendest mahladest suures vaimustuses!

  • Avatar
    Vasta Kat 13. veebruar 2018 at 22:56

    Vaieldamatu lemmik on värskelt pressitud porgandi-apelsini mahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia 13. veebruar 2018 at 22:50

    Ma armastan värskeid mahlasid!
    Kindel lemmik on kodus tehtud värskelt pressitud apelsinimahl, aga HeyDay mahlasid armastan ma ka!
    Olen proovinud nendest vaid kahte, aga see auhind tõesti rõõmustaks mind meeletult! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. veebruar 2018 at 22:49

    Minu kõikide aegade lemmik on apelsinimahl, nii et see kollane kõlab tõesti isuäratavalt

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. veebruar 2018 at 22:48

    Harva kui ostan poest mahla. Alati joon pigem enda thetud omasid, kus tead ka, mida sisse on pandud. Eriti suur lemmik on õuna oma. ?
    Kuid seda Heyday oma tahaks kindlasti ka proovida ?

  • Avatar
    Vasta Keidi 13. veebruar 2018 at 22:46

    Kindlasti Sunbeam!

  • Avatar
    Vasta Aigely 13. veebruar 2018 at 22:45

    Kõige rohkem meeldib see oma tehtud õunamahl ?

  • Avatar
    Vasta Keity Konetski 13. veebruar 2018 at 22:42

    Värskelt pressitud apelsinimahl. Poest ostes eelistan Pure mahlasid.

  • Avatar
    Vasta san 13. veebruar 2018 at 22:40

    Lemmik mahl on PURE apelsinimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Neti 13. veebruar 2018 at 22:34

    Minu lemmik on greibi mahl, hea ja hapu. Hayday mahlasid veel proovinud ei ole

  • Avatar
    Vasta C 13. veebruar 2018 at 22:30

    Nii väga tahaks! Mu lemmikuks on praegu Pure firma apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Katre Kärner 13. veebruar 2018 at 22:29

    Minu üheks lemmikuks on Kadarbiku sidruni, õuna ja piparmündi oma. Hayday’d ma proovinud pole, kuid prooviks hea meelega ära. Tervislikud mahlad on üldiselt kõik siiani head olnud ☺️

  • Avatar
    Vasta Terttu 13. veebruar 2018 at 22:27

    Minu suu jookseb vett seda Sinu lemmikut HayDay’d ja selle koostisosi vaadates.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2018 at 22:25

    Lemmikmahlaks on mustsõstra-vaarika mahl, ikka kodukootuna. Poest kui üldse mahla ostan, siis ploomimahla selleks puhuks, kui ühel lapsel kõht liiga kinni kipub minema ja tükk aega pole nr. kahele saanud. Joob pakitäie ära ja siis on kempsu minek ka kindel. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 13. veebruar 2018 at 22:24

    Apelsini või viinamarja

  • Avatar
    Vasta mercca 13. veebruar 2018 at 22:20

    Hayday Into The Wild!

  • Avatar
    Vasta Annu 13. veebruar 2018 at 22:11

    Mulle meeldib porgandi-apelsini-ananassi või mingi sellise kooslusega mahlajook 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. veebruar 2018 at 22:01

    Mahlu ei joo, joon vett, kuid seda mahla kulistaks küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 13. veebruar 2018 at 21:58

    Esimese rasedusega tekkis meeletu isu jõhvikamahla järele. See on siiani ainus mahl, mida tarbin.

  • Avatar
    Vasta Karin 13. veebruar 2018 at 21:52

    Üldjuhul poest väga mahla ei osta. Kõige lemmikum on kodune õunamahl. Kui aga poest osta, siis pure apelsinimahl. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 13. veebruar 2018 at 21:52

    Kuna Sunbeam sisaldab apelsini ja piparmünti, siis see maitseks kindlasti väga.
    Poest pakimahla ei ostagi, mul on mahlapress, aga seda nii tüütu pesta, et igapäev ei viitsi küll ise teha.

  • Avatar
    Vasta Kati 13. veebruar 2018 at 21:49

    Minu lemmikute lemmik on see sama peediga. See maitseb niii lahedalt ja samas tugevalt, selline tunne mingi jõudu andvat elueliksiiriga jooks ?. Ja nagu ikka head ja kvaliteetset asjad maksavad üsna palju.. olen ma valmis endale ikka seda vehel lugema. Kunagi lugesin pudeli pealt koostisosi ja see peet seal nimistus kuidagi ei kõnetanud ja see on mu üks viimase 2 aasta suurim üllataja olnud ?

    • Avatar
      Vasta Kati 13. veebruar 2018 at 21:50

      *no lahedalt ka aga algselt mõtlesin ikka mahedalt ?

  • Avatar
    Vasta Kati 13. veebruar 2018 at 21:48

    Minu lemmikute lemmik on see sama peediga. See maitseb niii lahedalt ja samas tugevalt, selline tunne mingi jõudu andvat elueliksiiriga jooks ?. Ja nagu ikka head ja kvaliteetset asjad maksavad üsna palju.. olen ma valmis endale ikka seda vehel lugema. Kunagi lugesin pudeli pealt koostisosi ja see peet seal nimistus kuidagi ei kõnetanud ja see on mu üks viimase 2 aasta suurim üllataja olnud ?

  • Avatar
    Vasta Doris 13. veebruar 2018 at 21:42

    Apelsinimahl on lemmik, aga üldiselt ei taha jah neid poe mahlasid, kuna palju suhkrut ja muid aineid ka lisaks. Mahe Eesti toodangut võiks proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit-Helen Rebane 13. veebruar 2018 at 21:37

    Lemmikuteks mahladeks on ananassimahl ja kodune õunamahl..mmmMMmmm 🙂 HeyDay mahladest on mu vaieldamatuks lemmikuks Deep Forest, see on nii mõnusalt hapukas aga samas värske maitsega. Liialt magusad mahlad ei ole mulle kunagi peale läinud 😉

  • Avatar
    Vasta Diana 13. veebruar 2018 at 21:33

    Värskelt pressitud apelsinimahl. 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 21:32

    Apelsinimahl ?

  • Avatar
    Vasta Helina 13. veebruar 2018 at 21:28

    Multi- ja apelsini on lemmikud 🙂

    HeyDay mahladest ära ei ütleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. veebruar 2018 at 21:18

    Pure viljalihaga apelsinimahl on siiani lemmik. Heyday mahlasid pole veel proovinud 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 13. veebruar 2018 at 21:17

    Poest üritan enamasti osta 100% apelsinimahla. Ei meeldi üldse igasugused sehumahlad või muu suhkru-vee segu.
    Tegelikult kõige lemmikum on oma aia õuntest tehtud õunamahl, mida võin ikka jube suurtes kogustes juua, sest tean, mis seal sees on (ja mida seal sees ei ole).
    Hayday mahlasid prooviks hea meelega, ehk leian lisaks apelsinimahlale uue tervisliku lemmiku 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. veebruar 2018 at 21:16

    Aplesinimahl!

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. veebruar 2018 at 21:06

    Lemmik on segumahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. veebruar 2018 at 21:05

    Minu lemmikuks on ploomimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 13. veebruar 2018 at 21:03

    vanaema õuna ja sõstramahl 😛

  • Avatar
    Vasta K 13. veebruar 2018 at 20:59

    Minu lemmik on apelsini mahl :)…kuu jagu mahla kuluks ka meie väiksemale perele marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Krista Leppik 13. veebruar 2018 at 20:57

    Meie pere armastab jõhvika mahla.

  • Avatar
    Vasta Triinu T 13. veebruar 2018 at 20:54

    Mulle meeldib väga Don Simon apelsinimahl, sest seal on palju viljaliha sees ning maitseb ülihästi. Kahjuks väga ei raatsi osta, sest maksab päris hästi. Kuna nüüd olen ise gripis, siis olen endale mõned pakid siiski lubanud, et end hellitada ja c-vitamiini varusid täiendada – äkki saan rutem terveks.

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. veebruar 2018 at 20:53

    Ploomimahl on suht lemmariks saanud praegu aga Marli Vital astelpaju, mandariini ja apelsiniga on kauaaegne lemmik

  • Avatar
    Vasta Heidi 13. veebruar 2018 at 20:51

    Minu lemmik on peedi-porgandi-õuna mahl, mida sügisel ise mitu raksu tegin, aga tegemine oli nii tüütu ja aeganõudev ja suurem mässamine. Edaspidi sai laiskus võitu ja rohkem pole teinud. Aga mega hea oli küll, terve pere kiitis. Sellist tervislikkuse laksu oleks küll hädasti tarvis 🙂

  • Avatar
    Vasta TN 13. veebruar 2018 at 20:47

    Värskelt pressitud apelsinimahl, kui ta on hommikul kohvi ja võiku kõrvale. Kohv ja võiks on oluline osa mahla maitsvamaks muutmisest 🙂 Muul ajal võib vett juua. Kui ise pressida ei viitsi, siis härra Don Simon on ka tubli töö ära teinud.

  • Avatar
    Vasta Jaana 13. veebruar 2018 at 20:44

    Maakodus tehtud õunamahl on maailmaparim!

  • Avatar
    Vasta Tuuleke 13. veebruar 2018 at 20:42

    Deep Forest aga nagu Sa mainisid siis ka mina ei saa öelda, et neil oleks mõni maitse mis ei meeliks. Kõik on mõnusad.

  • Avatar
    Vasta Mary 13. veebruar 2018 at 20:42

    Niisama poemahla naljalt ei osta, vahel lastele neid “Pure” mahlasid ja vahel endale granaatõuna mahla, sest njämm!
    Hayday’d tahan ka kindlasti proovida, ainult cett ei saa ju ka koguawg juua, aga lastele tahaks ju ikka alati parimat!

  • Avatar
    Vasta Teele 13. veebruar 2018 at 20:41

    Siiani on olnud kodukootud õunamahl, siis tean, et ikka hüva kraam ?

  • Avatar
    Vasta Andra 13. veebruar 2018 at 20:40

    Õunamahl!!! Vanaisa-vanaema tehtud:)

  • Avatar
    Vasta Jana 13. veebruar 2018 at 20:39

    Minu lemmikmahl on ka seesama kollane HeyDay mahl!

  • Avatar
    Vasta Merlindp 13. veebruar 2018 at 20:33

    Ainuke hea! mahemahl, mis ma saanud olen, ongi HayDaylt ja lemmik on oranž (ei mäleta koostisosi).
    Muid mahlu üldse ei ostagi, ainult HayDay omasid, kui on alla hinnatud (rott nagu ma olen :D)

  • Avatar
    Vasta J.J 13. veebruar 2018 at 20:30

    Mulle maitseb mingisugune ökoloogiline suhkruta mahl chia seemnetega. Täpset nime enam ei mäleta. Ja muidugi ka enda tehtud toormahlad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Janika 13. veebruar 2018 at 20:29

    Maarjamaa astelpaju-jõhvika mahlajook on mu lemmik. Selline mõnus maa lauda maitse on sellel juures minu jaoks. Lapsepõlv tuleb millegipärast meelde selle mahlaga. 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. veebruar 2018 at 20:25

    Mul tekkis selline mahla isu su postituse peale! Minu lemmik mahl oleks üks mahe/öko? mahl mille ma kiirelt R-kioskist kaasa haarasin rongile. See oli rabarberi ja chia seemnetega. Imeline! Kahjuks praegu seda ei ole rohkem leidnud. Samas ma harjunud, et kõik head asjad kaovad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Giisela 13. veebruar 2018 at 20:23

    PURE apelsinimahl on mu kõige suurem lemmik, kuid ka sellel on suhteliselt krõbe hind minu jaoks.

  • Avatar
    Vasta Kellu 13. veebruar 2018 at 20:21

    Ma ei joogi poe mahlasid,teen ise siirupeid ja siis joon morssi.

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. veebruar 2018 at 20:16

    Tomatimahl on hea.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 13. veebruar 2018 at 20:11

    Minu lemmikuks on kodune mustikamahl. Hayday mahla veel pole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Kersti 13. veebruar 2018 at 20:09

    Lemmik on vaieldamatult värskelt pressitud apelsinimahl! ??

  • Avatar
    Vasta Marit 13. veebruar 2018 at 20:04

    Lemmik mahl on värskelt pressitud mahl apelsinist-porgandist-õunast.

  • Avatar
    Vasta Pesukaru 13. veebruar 2018 at 20:00

    Minu lemmik mahl on porgandimahl ❤❤ Võin juua seda päevas liitrite viisi… 😀 Samas on ka porgandi-õuna/maasika oma väga hea. Loodan,et võidan ,oleks üks maitsev võit 🙂 !

  • Avatar
    Vasta E 13. veebruar 2018 at 20:00

    Minu lemmik “mahl” on täiesti tavaline morss ema tehtud aroonisiirupist 🙂 Hea ja kodumaine!

  • Avatar
    Vasta kty 13. veebruar 2018 at 19:54

    Mulle meeldib Pure 100% apelsinimahl või tavaline segumahl. Üldiselt ostan siiski Värskat, palju tervislikum. Heyday mahlad prooviks ka heameelega ära!

  • Avatar
    Vasta Pille 13. veebruar 2018 at 19:52

    Lemmikmahla mul veel pole aga need tunduvad eriti ahvatlevad!!
    Peedipaanika tuli tuttav ette ka haha??

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. veebruar 2018 at 19:49

    Minu lemmikmahl on värskelt pressitud apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Pirjo 13. veebruar 2018 at 19:45

    Minu lemmik ongi Heyday roheline mahl ehk siis õuna, kurgi, spinati, sidruni, peterselli ja ingveriga. Neil teised ka muidugi väga head. Tahaks neid juua tihemini, aga hinnad tõesti kõrged (samas arusaadav ka miks nii on).

  • Avatar
    Vasta Leila 13. veebruar 2018 at 19:43

    Minu lemmik kodumahl on punasesõstramahl 🙂 Poest üldjuhul ostan viinamarja omi. Kuu ajane mahlavaru oleks vägagi tore, kuna enamjaolt asendan ma vee limonaadiga, mis ei ole grammigi tervislik ja hea mu kehale.

  • Avatar
    Vasta Sirle 13. veebruar 2018 at 19:42

    Minu lemmikuks on segumahl ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. veebruar 2018 at 19:41

    Heyday mahlad meeldivad väga ning siis mingid Taani või Norra mahlad kah, need musta värvi pakid, mis smuutidega koos külmas on. Kadarbiku porgandimahl on ka das best endiselt. Nö suva pakimahlu ei joo.

  • Avatar
    Vasta Martin 13. veebruar 2018 at 19:40

    Ananassimahl on lemmik

  • Avatar
    Vasta Maiken M 13. veebruar 2018 at 19:39

    Ei joo tavaliselt poe mahlasid, kuid nende maitsmine pakub küll huvi. Harva ostan mõne väiksema paki, mis on vähema suhkru kogusega ja muud sellist. Ise väga tihti puuvilju ei söö, mahl oleks täpselt paras, et kõik vajalik kätte saada?

  • Avatar
    Vasta Sirle 13. veebruar 2018 at 19:35

    Apelsinimahl on lempar. 🙂

  • Avatar
    Vasta Carolina K 13. veebruar 2018 at 19:34

    Kõige lemmikum on ilmselt värskelt pressitud apelsinimahl, kuid poest ostan enamasti granaatõuna mahla 🙂

  • Avatar
    Vasta K 13. veebruar 2018 at 19:31

    Minu lemmik on kodukootud punasesõstra- ja õunamahl ning pressitud apelsini mahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Keter 13. veebruar 2018 at 19:27

    Minu ostukorvi kukub ka viimasel ajal aina tihemini Hayday mahlapudeleid. Esimese maitsmisega mulle see peedi oma ûldse ei meeldinud aga nüüd on mu suur lemmik

  • Avatar
    Vasta Käts 13. veebruar 2018 at 19:20

    Värskelt pressitud apelsinimahl on nii hea ja muidugi poes müüdavad smuutid, aga need on nii krõbeda hinnaga, et tihti ei raatsi osta.

  • Avatar
    Vasta Helena 13. veebruar 2018 at 19:20

    Hayday mahla sain tasuta proovida ühel üritusel paar kuus tagasi. Nii hea oli, et varastasime sõbrannaga käekotid pudeleid täis nagu vaeslapsed 😀 Lemmik oli see kollane.

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. veebruar 2018 at 19:19

    Peale seda kui u 2 aastat tagasi avastasin, kui suuuur kogus suhkrut poe mahlades on, ostan poest väga harva mahla. Olen ikka üritanud ise suvel erinevatest marjadest ja õuntest, mis parasjagu kuskilt saada on, talveks mahlu ja siirupeid teha. Lemmik omatehtud mahl on aroonjatest. Küll aga oma mahladele vahelduseks rändab vahel poes siiski minu ostukorvi ka tomatimahl.

  • Avatar
    Vasta Gigi 13. veebruar 2018 at 19:17

    Meeldib kodune õunamahl. Poemahladest köögiviljamahl. See on rohkem söögi kui joogi eest.

  • Avatar
    Vasta Katu 13. veebruar 2018 at 19:15

    Bonfire on ära proovitud, oli superlux ja nüüd janunen kollase järgi.. njomm njomm, palun mulle mahla:)))

  • Avatar
    Vasta Karmel 13. veebruar 2018 at 19:11

    Pole eriline mahlaostja – kunagi sai proovitud Kadarbiku sidrunimahla, mis oli mega hea, aga enam pole kuskilt leidnud. Heyday mahlasid prooviks ka hea meelega, leiab ehk uue lemmiku!

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 19:10

    Õunamahl

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. veebruar 2018 at 19:05

    Cappy apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Arle 13. veebruar 2018 at 19:00

    Lemmikud on õuna, pirni ja ananassimahl. Kuna raua näitajad viletsad tarbin ka peedimahla. Hayday mahlasid veel proovinud ei ole kuid edaspidi olen teadlik mis valik poes teha.

  • Avatar
    Vasta Lotte 13. veebruar 2018 at 18:58

    Granaatõunamahl 100 prossa lemmik.

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. veebruar 2018 at 18:56

    Poes mahlariiuli juures seistes tõuseb käsi haarama Cappy mahlu – küllap see mingil põhjusel on ka lemmikuks saanud. Kuid nüüd, kui kogun kodulaenu sissemakseks raha, on mahl üks neist asjadest, mille võin oma poenimekirjast kustutada 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 13. veebruar 2018 at 18:40

    Heyday minu lemmikud mahlad ja minu jaoks ka sellised suht toitvad. Olen joonud neid kõiki ja vist kõige lemmikum oli see sama punane – peediga ?
    Ja mina ei osta ka juba aastaid poest mahla, just selle suhkru pärast.
    Kindlastiiii soovin loosis osaleda, sest need mahlad niiiiiiii head ?

  • Avatar
    Vasta Merili 13. veebruar 2018 at 18:23

    Minu lemmikmahlaks on kõiksugu apelsinimahlad, ja muidugi parim on värskelt pressitud. Kuid samuti meeldivad erinevate lisanditega apelsinimahlad ja ka Heyday sunbeam üks minu lemmikutest.
    Teiseks lemmikuks on värsked passionfruiti mahlad, kahjuks pole eestis neid leidnud, kui kellelgi vihjeid, siis olen üksi suur kõrv! Läheks hea meelega seda mõnda kohvikusse jooma 🙂
    Ja lõpetuseks meeldivad mulle hapukad rabarberimahlad. Nüüd tuli kevadeigatsus… Kastike vitamiine aitaks küll 😉

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. veebruar 2018 at 18:22

    Mulle meeldivad värsked ja hapukad mahlad nt kiivi, õun, apelsin. Olen ka Hayday mahlasid ostnud aga enam ei mäleta täpselt milliseid.

  • Avatar
    Vasta K 13. veebruar 2018 at 18:21

    Minu lemmik on segumahl.

  • Avatar
    Vasta Marilin 13. veebruar 2018 at 18:19

    Värskelt pressitud apelsinimahla ei ületa miski! 🙂

  • Avatar
    Vasta Pauliine 13. veebruar 2018 at 18:16

    Üldiselt ma poest mahlasid ja muid maitsejooke üldse ei osta, sest tõesti suhkrusisaldus on jube! Joon pigem vett ning teen smuutisid, kui ikkagi on magusaisu. Hayday mahla veel proovinud pole 🙂

  • Avatar
    Vasta H.V. 13. veebruar 2018 at 18:06

    Minu lemmikmahl on poe omadest ploomimahl. Endatehtud mahladest on lemmik õunamahl ja vahel saab seda ka poest ostetud (:

  • Avatar
    Vasta K&T 13. veebruar 2018 at 18:05

    Poe mahladest on siiani lemmik olnud apelsini.

  • Avatar
    Vasta Terje 13. veebruar 2018 at 18:03

    Lemmikmahl on viljalihaga apelsinimahl?

  • Avatar
    Vasta Katrina 13. veebruar 2018 at 17:54

    HeyDay mahlad on lemmikud ?? Peedi ja kurkumiga ? Joon neid kuna on tervislikud ja vitamiinipommid.. ♥️ Kuna mu keha on “pörgust” läbi käinud siis hädasti vajan seda !

  • Avatar
    Vasta Kiivi 13. veebruar 2018 at 17:46

    Ananassimahl! Ja oma aia magusatest õuntest värskelt pressitud mahl. Salvesti porgandimehu on ka selline asi, mille järgi vahel täiesti vastupandamatult isutab, aga see ei lähe vist mahlana arvesse ?

  • Avatar
    Vasta Grete 13. veebruar 2018 at 17:46

    Poest väga tihti mahla ei osta aga PURE omad maitsevad küll. Mahemahla vitamiinikuur kuluks küll hädasti ära!

  • Avatar
    Vasta Enely 13. veebruar 2018 at 17:45

    Kirsimahl on vaieldamatu lemmik. Heyday mahlasi veel maitsnud pole 🙂

  • Avatar
    Vasta R 13. veebruar 2018 at 17:41

    Minu lemmikmahl on Aura viinamarja mahl. Sooviks väga võita.?

  • Avatar
    Vasta Kati 13. veebruar 2018 at 17:34

    Oi igasugused toormahlad on lemmikud! Porgand ja greip meeldivad eriti kohe.

  • Avatar
    Vasta Elli 13. veebruar 2018 at 17:32

    Punasesõstra mahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. veebruar 2018 at 17:28

    Pure mahlad, Kadarbiku porgandi- ja peedimahlad, lisatud suhkruta granaatõunamahl ja kui käsi tõuseb, siis Heyday mahlad 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. veebruar 2018 at 17:26

    Värskelt pressitud greibimahlaga on keeruline võistelda, aga olen proovinud Hayday seda rohelist mahla ja see oli ka supeeer!

  • Avatar
    Vasta Jane 13. veebruar 2018 at 17:23

    Minu lemmik on ise tehtud greibi-apelsini mahl mmmm 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 13. veebruar 2018 at 17:14

    Mulle maitseb apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta R 13. veebruar 2018 at 17:14

    Värskelt pressitud apelsini mahl on lemmik. Muidu üldse mahla ei joo, maitsevad kõik, aga just selle suhkrusisalduse tõttu hoian eemale.

  • Avatar
    Vasta Elina 13. veebruar 2018 at 17:10

    Mulle maitseb jühvikamahl:)

  • Avatar
    Vasta Maigi-Ly 13. veebruar 2018 at 17:05

    Minu lemmik on apelsinimahl. ?

  • Avatar
    Vasta Mia 13. veebruar 2018 at 17:02

    Mulle meeldib poestgreibimahla osta, see on nii sõltuvust tekitav 🙂

  • Avatar
    Vasta Madleen 13. veebruar 2018 at 17:00

    Tomatimahl ?

  • Avatar
    Vasta Maris 13. veebruar 2018 at 16:53

    Mu lemmik on apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. veebruar 2018 at 16:48

    Heyday* (vigade parandus) 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. veebruar 2018 at 16:47

    Värskelt pressitud õunamahl on üks lemmikutest. Samuti meeldib Loodusväe metsmustikamahl. Heyday deep forestit olen proovinud. Maitses väga hästi. Tihti neid mahlu lubada ei saa aga kui ostan, siis naudin täiega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. veebruar 2018 at 16:46

    Värskelt pressitud õunamahl on üks lemmikutest. Samuti meeldib Loodusväe metsmustikamahl. Hayday deep forestit olen proovinud. Maitses väga hästi. Tihti neid mahlu lubada ei saa aga kui ostan, siis naudin täiega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. veebruar 2018 at 16:40

    Apelsinimahl ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 13. veebruar 2018 at 16:40

    Oma tehtud mahlades vaieldamatu lemmik on ehtne õunamahl ? aga kui see on otsas ja tuleb osta poest, siis on marli mahlad (segu/mult) omad lemmikud on 🙂 aga neid uusi mahlasid pole veel proovida jõudnud, see kollane on tõesti ahvatlev??

  • Avatar
    Vasta Mariliis 13. veebruar 2018 at 16:40

    Meie pere lemmik on Largo apelsinimahl..lihtsalt, võrrratu ! Hayday mahlasid kahjuks proovinud ei ole aga kindlasti maitsevad hästi ja kes siis ühe kuu varudest ära ütleb 😀

  • Avatar
    Vasta Šaarik 13. veebruar 2018 at 16:39

    Poest praktiliselt mahla ei ostagi, just selle meeletu suhkrukoguse pärast, kuigi maitsevad need mahlad mulle küll, eriti ploomi- või viinamarjamahl. Kui kodust väljas söömas käin, ostan apelsinimahla. Sügiseti soetan kuskilt värsket õunamahla. Eelistan siiski päris puuvilju mahlale.
    Aga kui võidan, siis kingiksin mahlavaru oma beebiootel tütrele ?.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. veebruar 2018 at 16:39

    Viljalihaga apelsinimahl on lemmik:)

  • Avatar
    Vasta Anu 13. veebruar 2018 at 16:33

    Mulle meeldib mangoga mahlad. Nii mõnusad ?

  • Avatar
    Vasta Anette 13. veebruar 2018 at 16:24

    Segumahl on lemmik. 🙂

  • Avatar
    Vasta Christina 13. veebruar 2018 at 16:19

    Minu üheks suureks lemmikuks on ka kadarbiku porgandi-apelsini mahl, ja muidugi ka värskelt pressitud aplsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. veebruar 2018 at 16:14

    Minu lemmikmahl on granaatõunamahl. Tahaksin seda auhinda täiega võita, sest püüan tervislikumalt toituda, aga mahla täiega tahaks. Poe omasid aga pole eriti mõistlik juua.

  • Avatar
    Vasta Kaisa Kullamaa 13. veebruar 2018 at 16:08

    Ma olen suhteliselt kindel, et see sama kollane hayday mahl on ka minu uus lemmik. Koostist vaadatest hakkas juba suu vett jooksma!

  • Avatar
    Vasta Karola 13. veebruar 2018 at 16:05

    Mahlasi ostan poest harva, kui tuleb väga mahla isu, siis kas Pure ananassi mahl või Kadarbiku porgandimahl. Enim meeldivad värskelt pressitud mahlad mis kaupluste külmletis koos smuutidega on aga need päris krõbeda hinnaga. Heyday pudeleid olen piilunud aga ei ole raatsinud proovida veel.

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. veebruar 2018 at 16:05

    Minu lemmik mahl on äkki mango-apelsini, mis tegelikult on küll smuuti, aga ma usun, et läheb ka mahlana arvesse.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. veebruar 2018 at 16:02

    Ananassi mahla on super hea! Aga sooviks tõesti nende seast uue lemmiku leida

  • Avatar
    Vasta Galina 13. veebruar 2018 at 15:59

    Minu lemmik on apelsinimahl. Hayday mahlasid pole proovinud, aga katsetajaid mul jagub- poja ja tütar prooviksid hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. veebruar 2018 at 15:58

    Sunbeam on lihtsalt parim!

  • Avatar
    Vasta Ka 13. veebruar 2018 at 15:49

    Minu lemmik on värskelt pressitud mahlad ja ema valmistatud õubamahl, mida oleme juba liitrite kaupa perega sellel aastal joonud,sest see kõige naturaalsem:)

  • Avatar
    Vasta Helen 13. veebruar 2018 at 15:47

    Lemmikuks on värskelt pressitud apelsinimahl või kodukootud õunamahl. Poodides leiduvatest variantidest meeldib ka väga Kadarbiku apelsini-porgandi mahl.

  • Avatar
    Vasta Kairi 13. veebruar 2018 at 15:40

    Olen pikalt tahtnud proovida Hayday mahlasid, aga pole raatsinud, loodan, et nüüd loosiõnn naeratab 🙂 Kuid lemmik mahlaks on Harboe pure apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Andra 13. veebruar 2018 at 15:40

    Poest üldiselt mahla ei osta, just nimelt nende suure suhkrusisalduse tõttu. Kuid maitse poolest eelistaksin õunamahla.

  • Avatar
    Vasta T. 13. veebruar 2018 at 15:40

    Ei osta väga poest mahla, enda tehtud õunamahla tarbin 🙂

  • Avatar
    Vasta Reimo 13. veebruar 2018 at 15:38

    Apelsini v multifruit

  • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2018 at 15:36

    Tomatimahl mu lemmik!

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. veebruar 2018 at 15:36

    Granaati ostan tavaliselt

  • Avatar
    Vasta K. 13. veebruar 2018 at 15:35

    Säästu 6unamahl. Hea ja odav!

  • Avatar
    Vasta Liina 13. veebruar 2018 at 15:26

    Värskelt pressitud õunamahl on asi mida ma võiksin lõputuult juua. Aga kuna need värskelt pressitud mahlad on nii kallid,siis ei raatsi ültse neid osta. Joon pigem neid pakimahlasi,ning vahepeal ka annan lapsele neid juua,kuigi tean,et need pole kasulikud aga lapse ees mahla juues,paratamatult tahab ka tema mahla juua.

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. veebruar 2018 at 15:25

    Kõige lemmikum mahl mida nüüdseks enam poelettidel ei ole on Largo troopiline mahl 🙁 värsketest mahladest on lemmik värskelt pressitud apelsini mahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Katariina 13. veebruar 2018 at 15:24

    Neid suhkrupomme ei joo. Ikka 100% mahl ilma lisatud suhkruta peab olema ja punase greibi oma on lemmik! Enamustele vist ei meeldi, sest see parajalt mõru, aga mina armastan!

  • Avatar
    Vasta Pille 13. veebruar 2018 at 15:24

    Minu lemmik on Kadarbiku porgandi-õunamahl. Lihtsalt niiiiii hea. Võiks kohe 10 tk korraga ära juua. Kahjuks ainult nii kallis (minu sissetuleku juures), et saab pidupäeval lubada.

  • Avatar
    Vasta Mia 13. veebruar 2018 at 15:23

    Poesmahlasid ei osta, aga olen teinud porgandi-apelsinimahla ja see on superhea 😀

  • Avatar
    Vasta Marju 13. veebruar 2018 at 15:22

    Ostan aeg ajalt ploomi või tomatimahla.Ei,ei suuda öelda ka porgandinädalat,see on ka mu 2,5a poja lemmik.

  • Avatar
    Vasta Susann 13. veebruar 2018 at 15:21

    Minu lemmik on granaatõunamahl.

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. veebruar 2018 at 15:20

    Minu lemmikmahl on ananass-apelsin-porgand. Heyday mahlu olen ka proovinud, aga mitte kõiki ja see mahlavaru kuluks meie perele täiega ära 😉

  • Avatar
    Vasta Susann 13. veebruar 2018 at 15:20

    Minu lemmik on granaatõunamahl, Haydayd pole veel proovinud.

  • Avatar
    Vasta J. 13. veebruar 2018 at 15:19

    Poest ostan vaid apelsini või jõhvikamahla, aga seda võibolla kord paari kuu jooksul. Muidu on lemmik enda vanavanemate tehtud õunamahl! 🙂

  • Avatar
    Vasta Noora 13. veebruar 2018 at 15:18

    Värskelt pressitud apelsinimahl ❤️

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. veebruar 2018 at 15:13

    Lemmik on kodune värske õunamahl!

  • Avatar
    Vasta Aila 13. veebruar 2018 at 15:13

    Hayday kusjuures ongi minu lemmikute seas ja see peediga mahl kuidagi eriti värske, iga kord Biomarketis käies käsi juba tõuseb, aga tudengi jaoks ikka väga kallis, kuigi vahest ikka ostan :)) võit tunduks nagu unelm!!!! 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. veebruar 2018 at 15:13

    Minu lemmik on värskelt pressitud apelsini mahl, mida aegajalt Kaubamaja toidumaailmast endale pudelisse lasen :).

  • Avatar
    Vasta Kairi 13. veebruar 2018 at 15:09

    Tais oli põhiline arbuusimahl ?aga värske apelsiinimahl on ka?

  • Avatar
    Vasta Karolin 13. veebruar 2018 at 15:09

    Minu lemmik on Aura jõhvikajook.. tervislik küll ei ole aga maitseb hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 13. veebruar 2018 at 15:08

    Pakimahlu üldiselt ei joo, sest nii magusad morsikad on. Aga kui on kellegi enda tehtud kodune õunamahl, siis see on hea!
    Sooviks osaleda ka loosis ja proovida neid häid ja kasulikke mahlasid 🙂

  • Avatar
    Vasta Liselle 13. veebruar 2018 at 15:06

    Minu lemmik on apelsinimahl =)

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. veebruar 2018 at 15:06

    Ma teen iga päev erinevaid smuutisid, olenevalt mis kodus olemas on. Lemmikud on veel kodus tehtud õunamahl, värskelt pressitud apelsinimahl ja ema tehtud kirsi- aroonia mahl.

  • Avatar
    Vasta Marion 13. veebruar 2018 at 15:06

    Apelsini- ja mangomahl meeldivad. Muidugi värskelt pressitud. Suurima hea meelega prooviks ka need mahlad ära.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 13. veebruar 2018 at 15:06

    Enamasti on lemmikuteks õuna või siis apelsinimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. veebruar 2018 at 15:03

    Ma joon iga päev smuutisid ja topin kõike värsket ja külmutatud marju sinna, olenevalt mis kodus on. Mahladest on lemmikud kodune õunamahl ,viljalihaga apelsinimahl ja ema tehtud kirsi-aroonia mahl.

  • Avatar
    Vasta Eliis 13. veebruar 2018 at 15:03

    Jôhvikamahl, õunamahl ja ananassimahl ?

  • Avatar
    Vasta Kelly L 13. veebruar 2018 at 15:01

    Apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. veebruar 2018 at 14:58

    Viljalihaga apelsinimahl is da best!

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. veebruar 2018 at 14:55

    Mina olen maailma suurim punase viinamarja mahla austaja.. pole olemas midagi paremat.. siiani. Niiet loodame loosiõnnele, et enda suhkrupomm millegi tervislikuma vastu vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Merili 13. veebruar 2018 at 14:54

    Minu lemmik on kas värskelt pressitud apelsini- või õunamahl.

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. veebruar 2018 at 14:54

    Minu lemmikmahl on värskelt pressitud apelsini-sidrunimahl. Olen suur õunamahla fänn ka, koduse muidugi. Poest mahla ei osta üldiselt, heal juhul 2-3x aastas tuleb ette.

  • Avatar
    Vasta Elo 13. veebruar 2018 at 14:51

    Minu lemmikuks on segumahl ☺

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. veebruar 2018 at 14:50

    Kodus pressin ise apelsinimahla. HeyDay omadest on minu lemmik ka Sunbeam.

  • Avatar
    Vasta E 13. veebruar 2018 at 14:50

    Ma tahan võita!!
    Lemmikmahlad on värskelt pressitud apelsinimahl, mahlaapelsinidest. Ja kindlasti viljalihaga! Ise muidugi ei pressi, õde vahel viitsib teha..
    Poemahladest valin ilma lisatud suhkruta mahlad ja joon 1:4 lahjendusega mulliveega 😀

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. veebruar 2018 at 14:47

    Minu lemmikmahl on värskelt pressitud mahl: õuna, apelsini, ananassi või mis iganes muu hea magus vili. Aga kui seda ei saa, siis Hey Day Sunbeam on tõsiselt võrratu alternatiiv.
    Jõudsin just tagasi kuu aega kestnud soojamaareisilt, kus kulistasin igapäevaselt kohalikest viljadest tehtud mahlasid. Kuna siin naljalt midagi nii head ei leia, siis oleks suurem kogus Hey Day mahlasid küll üks täkkesse kingitus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagne 13. veebruar 2018 at 14:46

    Poest mahla me üldse ei osta. Kui üldse mahla joome, siis kodust viinamarja, punase- või musta sõstra või õunamahla. Ise suvel marjad korjatud ja mahl pressitud. Ka viinamarjad on eestimaised. Vot need on head mahlad (:
    Aga kui aus olla, siis muidu on minu lemmik värske apelsinimahl- seda pressin turult/poest toodud apelsinidest ise. See kollane HeyDay näeb muidugi juba pudelis niiiii hea välja, et peab ka vist sammud poodi seadma. Või siis õnnele lootma jääma.

  • Avatar
    Vasta Janne 13. veebruar 2018 at 14:45

    Poest ostame vaid kord kolme kuu jooksul mahla, sest ei tarbi muidu poemahlasid. Kui ostan, siis mustika-õuna oma maitseb pojale. Väga meeldiks perega ära proovida antud mahlad. Olen pojale maast madalast õpetanud, et kõige parem jook on vesi!

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. veebruar 2018 at 14:44

    Muidu ploomi,tomati,porgandi,aga nendest Sunbeam 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. veebruar 2018 at 14:44

    Tahaks väääga proovida. Enda lemmik on ikka ema tehtud õunamahl! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii 13. veebruar 2018 at 14:42

    Igasugu “pakimahlasid” ei ostagi üldse. ? Ise väga üldse mahlasid ei joo, lastele aeg-ajalt olen ostnud mingeid smuutisid, aga HayDay omasid pole proovinud. Hea meelega prooviks. ? ehk saab minust endast ka tänu nendele mahlajooja. ??

  • Avatar
    Vasta Maria 13. veebruar 2018 at 14:35

    Hmmm, porgandimahl kindlasti ja väljas söömas käies olen alati endale ploomimahla tellinud. Üldiselt on ju igas söögikohas need pakimahlad, milles pole kübetki tervislikkust, aga mis sa ära teed, kui tahaks toidu kōrvale juua peale vee ka midagi mahla taolist.

  • Avatar
    Vasta Katariina 13. veebruar 2018 at 14:35

    Apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Kerstin 13. veebruar 2018 at 14:35

    Sunbeam on minu lemmik, see ikka kõige parem. Mu unistus oleks juua neid mahlu iga hommik (no kasvõi kuu) sest jah, hinnad on tõesti krõbedad. Aga ma armastan neid mahlasid ???

  • Avatar
    Vasta Triin 13. veebruar 2018 at 14:34

    Minu igaveseks lemmikuks jääb Inglismaalt ostetud tundmatu firma mahlapudelike, mis oli rohelist värvi ja (vist) sisaldas kiivit, avokaadot ja veel midagi veidrat. Jõin selle ära 2 aastat tagasi ja siiamaani leian ennast selveri porgandite kõrvalt neid mahlapudelikesi piilumas, et ehk veab ja leian midagi samaväärset. Väga nihel olukord ?

  • Avatar
    Vasta Triin 13. veebruar 2018 at 14:32

    Heyday mahlad on lihtsalt ülimad! Kindlasti parimad mahlad, mida meie kaubandusest saanud olen. Kusjuures, minu lemmik on ka just seesama kollane Sunbeam ?
    Ainus, mis mulle nende mahlade juures ei meeldi on hind, muidu vist jooks küll lausa iga päev neid.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. veebruar 2018 at 14:31

    Minu lemmikmahl on apelsinimahl. Pojale maitseb vaarika mahl. Nii tore oleks ed mahlast ogaraks juua ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa-Helery Laas 13. veebruar 2018 at 14:31

    HayDay mahlu pole veel mekkida jõudnud, aga muidu on lemmikuim isepressitud värske apelsinimahl! Poevalikust valides mekib kõige paremini 100% granaatõunamahl. 🙂

  • Avatar
    Vasta M-M 13. veebruar 2018 at 14:30

    apelsinimahl on lemmik!Võtan sellise,mis on kampaaniaga ehk iga kord erineva firma oma:)
    Väga tahaks tervisliku mahlu proovida, mmmm…?

  • Avatar
    Vasta Triin 13. veebruar 2018 at 14:29

    Viimasel ajal enam mahlasid ei joo eriti, just sp et ei taha seda suhkurt nii palju, aga vahel ostan ananassi oma, sest see on nii hea lihtsalt, et kui isu peale tuleb siis enne ei kao kui isu täis joodud. Aga, mida me ikka ostame on Nõmme talu õunamahl Nõmme turult suurtes 3l pakkides, nämma Eestimaine õunamahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 13. veebruar 2018 at 14:28

    Arooniamahl, mis on tehtud kirsilehtedega. Samuti rabarberimahl on oma aia lemmikuteks. Poe mahladest on lemmik tomatimahl

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 14:28

    Hayday roheline ja kollane on lemmikud, aga neid ei raatsi poest osta. Muidu mahla väga ei joogi, kui siis tööl, kus värskelt pressida saab.

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. veebruar 2018 at 14:24

    Raseduse ajal jõin ohtralt ananassimahla, sest mõnusalt magus ja muidugi mõnusalt andis kaalu juurde. Aga muidu lemmikud on olnud alati ploomimehu ja ananassimahl. Mahemahla pole eales joonud ?

  • Avatar
    Vasta T 13. veebruar 2018 at 14:20

    Kõrvitsamahl

  • Avatar
    Vasta H 13. veebruar 2018 at 14:18

    See Hayday Sunbeam mahl on kõiiiigeeee parem! Seda võiks ma kindlalt paar tk päevas juua 🙂

  • Avatar
    Vasta Gea 13. veebruar 2018 at 14:18

    Mulle meeldib TÄIEGA ananassimahl. Neid HeyDay mahlu tahaks ka proovida. See kollane näeb juba pildil mega yummy välja?

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 13. veebruar 2018 at 14:17

    Minu lemmik on üldiselt kodune õunamahl, sest meie hoovi puudest tuleb nii magus mahl, et raske on tuttavaid veenda selles, et ma sinna suhkrut pole sisse keetnud! Aga poest ostan üldiselt mingit viljalihaga apelsinimahla!

  • Avatar
    Vasta Annika 13. veebruar 2018 at 14:17

    HeyDay mahlu ei ole proovinud, seega on hetkel lemmikuks R-Kioskis müüdav PALAEO õuna-maasika-ingveri mahl. See on Taani toodang ning samuti looduslik ja valmistatud külmpessimist kaustades. Ülihää kraam, mis teeb seest soojaks, sest ingveriga ei ole koonerdatud :).

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. veebruar 2018 at 14:16

    Minu kõige lemmikum on värskelt pressitud külm apelsinimahl, see lihtsalt parim ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 13. veebruar 2018 at 14:15

    See on see koht vist kus võib kasutada fraasi “omggg tahaaaan!!” ??
    Kui üldse poest mahla ostan siis tavaliselt kas apelsin või õun. Vahel ka multinektari.
    Üldjuhul joome siiski vett või vanaema tehtud marjamahla.

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. veebruar 2018 at 14:15

    Meil on oma koduaia õunamahl, ülihää!

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. veebruar 2018 at 14:14

    Värskelt pressitud apelsini- või greibimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirili 13. veebruar 2018 at 14:13

    Mulle maitseb Semu astelpajunektar,aga tavaliselt ei ostagi poest mahla, sest nad tõesti nii magusad, et janu nad kindlasti ei kustuta vaid pigem tekitavad juurde.

  • Avatar
    Vasta N 13. veebruar 2018 at 14:11

    Viinamarjamahl???

  • Avatar
    Vasta J 13. veebruar 2018 at 14:10

    Mu lemmikmahl on ananassimahl või siis värskelt pressitud apelsinikas. Hayday omadest on vist see lilla mu lemmik, aga samas kollast pole ma saanud ega üldse seda kuskil näinud.

  • Avatar
    Vasta Anna 13. veebruar 2018 at 14:09

    mu lemmikud on värskelt pressitud mahlad

  • Avatar
    Vasta Marite 13. veebruar 2018 at 14:09

    Minu lemmikmahl on apelsinimahl!

  • Avatar
    Vasta Sigrit 13. veebruar 2018 at 14:07

    Kõige rohkem maitseb apelsini- või segumahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. veebruar 2018 at 14:06

    Kadarbiku porgandimahla ostan kòige enam 🙂

  • Avatar
    Vasta Janet 13. veebruar 2018 at 14:04

    Olen ise saanud maitta seda peedi oma ja oli täitsa huvitav. Teistsugune ja isegi meeldis. Muidu meie ka üldiselt mahlasid ei joo, aga kuna praegu on viiruste ja grippide hooaeg, siis ostame omale Don Simoni apelsini mahla, mida citroseptiga võtta. See on hea viis organismi tervena hoida.

  • Avatar
    Vasta Marie 13. veebruar 2018 at 14:04

    Just nende liigsete suhkrute pärast poemahlu väldingi, õnneks ema suvel usin mahlaaurutaja ja 90%mahladest, mida tarbin ongi just “kodukootud”?

  • Avatar
    Vasta Astrid 13. veebruar 2018 at 14:02

    Värskelt pressitud greibi-apelsini mahl ja kodune õunamahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 13. veebruar 2018 at 14:01

    Värskelt pressitud apelsinimahl lemmik, poe mahlasid ei joo.

  • Avatar
    Vasta Merle 13. veebruar 2018 at 14:00

    Mulle maitseb ananassi mahl. Olen ka vaadanud, et oleks ikka mahl, mitte suhkrupomm 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. veebruar 2018 at 13:59

    Minu lemmik on Haydaylt sunbeam, nii mõnus ja värske?Üldjuhul mahladest joongi värskelt pressitud apelsinimahla.

  • Avatar
    Vasta Kata 13. veebruar 2018 at 13:57

    Mina mahlasid ei osta, just sel põhjusel, et need on liiga magusad ja teps mitte kasulikud, kuid kunagi ostsin viinamarjamahla kogu aeg, ostaksin siiani, kui nii suhkrut täis topitud ei oleks. 😀 Nii et selline tervislik vitamiinipomm sobiks ülimalt hästi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 13. veebruar 2018 at 13:56

    Meie perele maitseb õunamahl.

  • Avatar
    Vasta Agnes 13. veebruar 2018 at 13:54

    Minu lemmikmahl on üldiselt viinamarjamahl, kuid kuna selle suhkrusisaldus on nagu ta on, siis ma seda liialt tihti pigem ei tarbi. Mõnus vaheldus veele on aga kadarbiku porgandi-õunamahl. Porgand annab ju ka hea jume! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. veebruar 2018 at 13:54

    Mustikamahlad on mu lemmikud. Heyday omi proovinud pole, seega oleks hea kogu perega maitsetesti teha 🙂

  • Avatar
    Vasta G 13. veebruar 2018 at 13:54

    Väga maitseb semu astelpajunektar ja kadarbiku porgandi-õunamahl. Poest eelistan veel osta õunamahla, sest sinna pole tavaliselt suhkrut juurde lisatud erinevalt muudest mahlajookidest jne

  • Avatar
    Vasta Margit 13. veebruar 2018 at 13:51

    Joomegi mahla üldiselt vähe, sest ei taha asjatut suhkrut sisse kaanida. Aga kui mahla peaksin ostma, siis pakimahladest kas apelsini või õunamahl, seal peal on kirjas 100% mahla ja targad reklaamid ütlesid, et kui on 100% mahl, siis järelikult 0% lisaruhkrut.
    Aga kui ütled, et need mahlad on tervislikud, siis pretendeeriks auhinnale 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 13:50

    Igasugused pressitud mahlad maitsevda, aga enamasti ostan apelsini 100% pressitud versioone poest. Paar tükki isegi on olemas.

  • Avatar
    Vasta Madli 13. veebruar 2018 at 13:49

    Õunamahl, lapsel ploominektar

  • Avatar
    Vasta Helena 13. veebruar 2018 at 13:47

    Hayday omadest on lemmik Sunbeam. Tavaliselt ostan poest ka neid Aura ja Põltsamaa mahlasid. ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 13. veebruar 2018 at 13:46

    Heyday Sunbeam on minu lemmik???

  • Avatar
    Vasta Liis 13. veebruar 2018 at 13:46

    Viimasel ajal kulistan neid Kadarpiku porgandi ja porgandi-apelsini mahlu. Ju keha yritab imetamisel kaduma läinud vitamiinivaru taastada ?

  • Avatar
    Vasta marlen 13. veebruar 2018 at 13:45

    Minu lemmikmahl on koguaeg olnud apelsinimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 13. veebruar 2018 at 13:45

    Mina ja mu laps joome ainult värskelt pressitud apelsinimahla. 🙂
    Oleksin nii õnnelik, kui saaksime maitsa Hayday mahlasid!

  • Avatar
    Vasta elli 13. veebruar 2018 at 13:45

    pole ammu poemahlu ostnud, aga värskelt pressitud mahladest on lemmikkombod kurgi-õuna ja porgand-ananass-apelsin. aa ja vahel tuleb rändomilt tomatimahla isu! soola ja pipraga, mm.

  • Avatar
    Vasta Getter 13. veebruar 2018 at 13:42

    Hayday mahla ma varem joonud pole, kuid endale maitseb kõige rohkem kirsi ning ananassi mahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 13. veebruar 2018 at 13:41

    Mulle need mahlad ka maitsevad kõik võrdselt,olen nende sage ostja,hind on krõbe ja,aga vähemalt ei aja endale keemiat sisse.

  • Avatar
    Vasta M 13. veebruar 2018 at 13:40

    Lemmik on kirsimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 13. veebruar 2018 at 13:40

    Minu lemmikmahl on tomatimahl. Neid Heydey mahlasid olen poes vaadanud juba kaua, aga pole raatsinud veel osta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kailuu 13. veebruar 2018 at 13:39

    Ise tehtud õunamahl on köige parem. Vahel saab poest osta köögivilja või apelsini mahla.

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. veebruar 2018 at 13:38

    Lemmikud on siiani oma vanaema tehtud õunamahlad. See tunne kui ma seda joon. See kodune ja hea tunne. 😀 Aga ma tahaks väga Hayday mahlu proovida.

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 13. veebruar 2018 at 13:37

    Kõige lemmikum on tegelikult kodune õuna mahl .aga kuna seda harva saada siis tuleb poe omadega läbi ajada.Seda Hayday mahla prooviks hea meelega hetkel on need just hinna tõttu veel proovimata jäänud ?

  • Avatar
    Vasta MariLiis 13. veebruar 2018 at 13:36

    Hayday mahlasid ma proovinud ei olegi veel (ega nendest midagi varem kuulnud) 🙂
    Aga poe mahladest meeldib kõige rohkem ploomimahl ja segumahl. Kuid heameelega jooksin pigem tervislike mahlasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2018 at 13:36

    puhtad apelsinimahlad

  • Avatar
    Vasta Kaili 13. veebruar 2018 at 13:35

    Mina Hayday mahlasid joonud ei ole. Tahaks väga proovida.
    Poest ostan lastele vahest Põltsamaa õunamahla, mida nad joovad veega pooleks. Endale meeldivad juurviljamahlad.

  • Avatar
    Vasta Anette 13. veebruar 2018 at 13:35

    Poest ostan mahla harva, kuna kodus on purkide viisi maal vanemate kodus tehtud must-ja punasõstra mahla, kui aga peaks poemahla ostma, siis on ainult 3 varianti: apelsini-, jõhvika või granaatõunamahlad? suurima hea meelega prooviks ära ka tervislikuma variandi, mis pole poes kahjuks isegi silma hakanud.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. veebruar 2018 at 13:31

    Maitseb kodune õunamahl 🙂 Aga neid HeyDay omasid prooviks suurima hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. veebruar 2018 at 13:31

    Mu kõige lemmikum on sidrunimahl. Kunagi Gutta tegi seda, kuid enam Eestist seda ei leia 🙁 teine lemmik on klassika-värskelt pressitud apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. veebruar 2018 at 13:30

    Minu lemmik on apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Olga 13. veebruar 2018 at 13:30

    Apelsiini naturaalne pressitud mahl! ?

  • Avatar
    Vasta Helen 13. veebruar 2018 at 13:30

    Hayday mahlad on mu lemmikud. Kui haige olin, siis jõin ainult sunbeam mahla 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 13. veebruar 2018 at 13:26

    Lemmikud on õunamahlad. Aga neid tahad küll väga proovida.

  • Avatar
    Vasta Sandrake28 13. veebruar 2018 at 13:25

    Proovisin kord poes degusteerimisel, no TŌESTI head olid need Heydey mahlad? Kollane oli lemmik! Ise poest mahlu koju ei osta, kuna tavalised on nii suhkrut täis ja orgaaniliste peale “hammas ei hakka” hinna tōttu?

  • Avatar
    Vasta Age 13. veebruar 2018 at 13:24

    Sunbeam- minu ja mu pere lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. veebruar 2018 at 13:23

    Lemmikuks mahlaks on Pure ananassimahl

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. veebruar 2018 at 13:23

    Vana hea vanaema õunamahl ?
    Kahjuks muidugi on keldrid varudest tilgatumaks joodud, niiet üks kuujagu heydayd kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta E.R 13. veebruar 2018 at 13:23

    Ma muidu ei joo üldse mahlasid, kui siis harva, kui mõne kokteili tarbeks vaja 🙂 aga neid prooviks küll

  • Avatar
    Vasta Deivy 13. veebruar 2018 at 13:21

    Värskelt pressitud apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Heli 13. veebruar 2018 at 13:19

    Mulle meeldib kodune naturaalne “marjamahl” vōi oleks ōigem öelda morss 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. veebruar 2018 at 13:18

    Heyday sunbeami jook on tõesti tõesti parim! Orgastiline, ma ütleks! Mahla joomist püüan alati arvestada kui söögi-, mitte joogikorda. Kuna need on suhteliselt ebatervislikud, siis ma tavalisi kontsentraatmahlu ei joo peaaegu kunagi, kui siis ainult värskelt pressitud apelsinimahla.

  • Avatar
    Vasta Katre 13. veebruar 2018 at 13:17

    Mulle meeldib väga köögiviljamahl.
    Sellist tagasihoidlikku kingitust sooviks väga 🙂
    Ehk joppab ja saan pärast sünnitust juua neid 😉

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. veebruar 2018 at 13:17

    Minu lemmikud on hapud mahlad! Ja kõige lemmikum ongi see Sunbeam 🙂 samas nii vâike pudel ja krõbe hind- tihti ei raatsi osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 13. veebruar 2018 at 13:16

    Poest ostame mahla harva ja siis ainult ploomi või apelsini oma. Kõige-kõige lemmikumad mahlad on aga isetehtud kirsimahl ja rabarberimahl. Rabarberimahlaga saab pidevalt laineid lüüa 🙂 Kui seda külakostiks viia siis kiidetakse väga. Mahla tehes lisan rabarberile veel kaneeli, teinekord ka kardemoni või näiteks hoopis natuke apelsine , töökest on selle mahlaga küll palju aga lõpptulemus on seda väärt 🙂

  • Avatar
    Vasta Margarita 13. veebruar 2018 at 13:16

    Tunnistan, et ka mina olen ostnud poemahlu ja sellega nii enda kui ka lapse tervisele liiga teinud, kuid samas nad on head ?. Lemmikud ongi siinkohal enamus aura mahlu.
    Aga tunnistan oma viga ja võidu korral jätakski need meeletud suhkrupommid poodi ja hakkaksi tervislikke mahlu enda koju tooma ?.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. veebruar 2018 at 13:20

      Minu ema nt tegi nii, et ostis poemahla ja tegi veega pooleks 😀

  • Avatar
    Vasta Gerlu 13. veebruar 2018 at 13:15

    Minule meeldib põltsamaa jõhvika-mustikajook. Igapäevaselt ma teda ei joo, võibolla ostan ühe paki kuus ja joon isu täis.. Muidu pigem joon ikka vett.
    Aga need on küll huvitavad mahlad, mida suurima hea meelega prooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ehtel 13. veebruar 2018 at 13:12

    Mingil perioodil oli minu vaieldamatuks lemmikuks Kadarbiku porgandi-õunamahl! mmmm peab vist poodi minema 😀 Don Simoni mahlad on ka nii head, aga deem, need on ikka väga kallid. Kodune värskelt pressitud apelsini-sidruni-laimi mahl on teine lemmik (tüütu teha, aga maitse see-eest on super)!

  • Avatar
    Vasta Reilika 13. veebruar 2018 at 13:11

    Neid mahlasid pole veel proovinud, kuid silma on jäänud küll 🙂 Lemmik on apelsinimahl. Õigepea on sündimas pisibeebi ja kiiretel aegadel kuluksid need mahalad nüüd küll ära.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 13:10

    Vanaema õunamahl ofkoors!

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. veebruar 2018 at 13:09

    Vanaisa tehtud õunamahl, millele lisatud sorts gaseeritud vett. Imehea ja tervislik pealekauba!

  • Avatar
    Vasta Helena Reichardt 13. veebruar 2018 at 13:09

    apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. veebruar 2018 at 13:08

    Minu lemmikud on ploomimahl ja ananassimahl! Ploomimahla joon kas niisama, teen smuutisid või jäätisekokteili. Ananassimahla lürbin otse pakist, ei kannata isegi klaasi valada 😀

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. veebruar 2018 at 13:07

    Minule üldiselt mekivad multimahlad ja apelsinimahlad. Küll aga tean, et nõmedalt palju suhkruid nende sees ja hea meelega prooviks neid mahedamaid variante. 🙂

  • Avatar
    Vasta Reilika 13. veebruar 2018 at 13:07

    Neid mahalsid pole veel proovinud, kuid silma on ikka jäänud 🙂 Lemmik on apelsinimahl. Õigepea on pisibeebi sündimas ja kiireteks perioodideks kuluks see mahl küll nüüd ära.

  • Avatar
    Vasta Jansa 13. veebruar 2018 at 13:07

    Minu lemmar on Pure apelsinimahl, neid suhkrupomme ei osta üldse

  • Avatar
    Vasta L.L 13. veebruar 2018 at 13:07

    Tomatimahl on lemmik aga meeldib juua värskelt pressitud porgandi apelsini mahla

  • Avatar
    Vasta Ethel 13. veebruar 2018 at 13:06

    Ei ole veel kahjuks proovinud HeyDay mahla. Kodus oleme tarbinud enamjaolt mu enda tehtud punasesõstramahla, aroonimahla ja õunamahla. Kõik oma kodu marjadest. Kuna aga on olnud paganama pikk pime ja sombune aeg..siis alles on vaid 2 aroonimahla 400ml, samapalju punasesõstra oma ja 3l õunamahla. Ilmselgelt 5 liikmelise perega on need vaid üks avamine ?
    Olen lastele vahel ka Limpa kõrremahla poest ostnud.
    Meeleldi prooviks HeyDay Organic tooted ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. veebruar 2018 at 13:06

    Hayday mahlu pole proovinud, aga mangomahlad on siiani lemmikud olnud:)

  • Avatar
    Vasta Gellu 13. veebruar 2018 at 13:02

    Minu lemmikud kodused oma tehtud mahlad.näiteks õunamahl.Haydayd pole proovinud,sooviks väga.

  • Avatar
    Vasta Celine 13. veebruar 2018 at 13:01

    MU lemmikmahlad on koik 100% viljadest tehtud apelsinimahlad, eriti viljalihaga

  • Avatar
    Vasta Janne 13. veebruar 2018 at 13:00

    Vahest harva ostan ploomi või tomatimahla, just suhkrute pärast eriti poemahla ei tarbigi. Kodu mahladest joon aga punasesõstra ja õuna oma. Mahemahla jooksin küll hea meelega! ?

  • Avatar
    Vasta Janne 13. veebruar 2018 at 12:59

    Lastel lemmikuks ploomimahl (niisama kui ka jäätisekokteilid) ega muidu muid mahlasid väga ei ostagi, väljas käies aga tuleb vahest mõni tomatimahl võtta 😉

  • Avatar
    Vasta RR 13. veebruar 2018 at 12:59

    Sunbeam meeldib mulle ka väga.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. veebruar 2018 at 12:59

    Tahaks küll võita! Siiani on mu lemmik mahl Pure Juice ananassimahl, aga see on nii suur ja ma tunnen alati kohustust see korraga ära juua…nii et jah, sellised väiksed armsad ja head mahlad kuluksid küll marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 13. veebruar 2018 at 12:57

    Mulle maitseb kodune hapu õunamahl 🙂 Hayday mahlu proovin kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Maili 13. veebruar 2018 at 12:57

    Enda tehtud õunamahl.

  • Avatar
    Vasta Liana 13. veebruar 2018 at 12:55

    Mina mahla poest ei osta, just suhkru pärast. Ja pole jõudnudki veel tervislikku mahla proovida. Muidu on alati lemmik olnud apelsini mahl.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. veebruar 2018 at 12:55

    Mulle meeldib apelsinimahl ja greibimahl, vahel ka õunamahl ?

  • Avatar
    Vasta Riina 13. veebruar 2018 at 12:55

    HeyDay mahladest meeldis kõige rohkem deep forest’i oma, teisi pole väga jõudnud maitsta aga tahaks kõik ära proovida. 🙂 aga üldiselt erilist lemmikut pole.

  • Avatar
    Vasta Ege 13. veebruar 2018 at 12:54

    Isetehtud kodune õunamahl on lemmik 🙂
    Heydey mahlu pole proovinud, aga väga tahaks.

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. veebruar 2018 at 12:53

    Minu lemmikud on erinevad õunamahlad. Ma olen reaalselt sõltuvuses. Aga nagu sa ka ütlesid siis ega need poe pakimahlad eriti kasulikud pole. Seega prooviks hea meelega neid Hayday mahlsid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kädi 13. veebruar 2018 at 12:51

    Heyday Sunbeamil on kõige megam maitse- ja lõhnakooslus üldse, mis ühel mahlal võib olla! Juba sellele mõeldes hakkab sülg suhu voolama. Minu lemmik ärataja! Olen mõelnud, et ostan kuu varu ja joon igal hommikul esimese asjana head vitamiinid sisse aga kole kallis on nii tervislik olla 😀 Niiet kui seal jagama hakkad, siis minu kõht oleks küll ühe six-packi eest ülimalt tänulik 😉 😀

  • Avatar
    Vasta Mona 13. veebruar 2018 at 12:51

    Pure mahlad on ka päris head. Vahel, kui tekib ootamatu mahlaisu, siis ostan Pure mahla, on leebem kui tavaline Aura vms mahl. Maitsetest näiteks apelsini oma on mega heaaaa!

  • Avatar
    Vasta Tiia 13. veebruar 2018 at 12:51

    Apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Anny 13. veebruar 2018 at 12:51

    Mul on 3 lemmikut: värsked ja toored kase-, õuna- ja punase apelsini mahl. Nüüd tuli muidugi prego craving seoses nendele mahladele mõtlemisega.

  • Avatar
    Vasta Elina 13. veebruar 2018 at 12:50

    Minu lemmik ongi kusjuures seesamune Heyday kolllane mahl!!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. veebruar 2018 at 12:50

    Porgandi ja apelsini mahl on lemmikud

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 12:49

    Mulle meeldivad kõik greibimahlad. ? Nii mõnus on hommikul ja õhtul midagi haput ja mõru limpsida. Samas olen uue lemmiku otsingul, mida saaks tööle kaasa võtta ja Hayday oleks selleks ideaalne. 🙂

  • Avatar
    Vasta M 13. veebruar 2018 at 12:49

    Mu lemmik on Don Simoni apelsinimahl. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 13. veebruar 2018 at 12:46

    Minu lemmikud on viljalihaga apelsinimahl ja tomatimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelina 13. veebruar 2018 at 12:45

    Ma siiani olen ostud enamasti aura mahlasid vôi mis muidu kätte satub 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. veebruar 2018 at 12:43

    Ma muidu olin suur cocafänn, siis pûûdsin mahlale ûle minna aga noh jah, kohati on tavalistes mahlades suhkrut rohkemgi kui cokas 😀 nûûd ostan mahladest Pure apelsinimahla. Nii hea aga no 3 euri, iga päev ei raatsi juua. Hey Day mahla sain veganmessilt ja nii tahtsin proovida! Aga laps just parasjagu hakkas oksele ja tahtis ruttu juua. Võttis 1 lonksu ja rohkem ei tahtnud. Ja ega enam minagi juua julgend seda 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. veebruar 2018 at 12:41

    100%-lise mahla sisse ei ole lubatud lisada suhkrut ega muid lisandeid, vastasel juhul on tegu mahlajoogi, nektari või millegi muuga. Hayday mahlad sisaldavad ilmselt sama palju suhkrut kui need poe pakimahlad – see on puuviljasuhkur. Haydayd pole proovinud aga hea meelega prooviks ära. Lemmik on apelsinimahl. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2018 at 12:40

    Mu lemmar mahl on Cappy apelsinimahl..nommnommnomm

  • Avatar
    Vasta Annika 13. veebruar 2018 at 12:40

    Lemmik on ikka ise tehtud õunamahl?Nämm?

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. veebruar 2018 at 12:40

    Apelsini-ananassi oma olen proovinud ja tõesti väga maitsev oli! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. veebruar 2018 at 12:39

    Värskelt pressitud apelsinimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 13. veebruar 2018 at 12:38

    Üldiselt ma ei osta poest mahlasid, vaid joon kodumahlasid. Hayday mahlasid ma ei ole veel proovinud, aga mulle tunduvad koostisosade poolest sunbeam ja bonfire kõige huvitavamad, kuid võimalus prooviks kõiki maitseid.

  • Avatar
    Vasta Sol 13. veebruar 2018 at 12:38

    Hea kodune õunamahl ja ploomimahl poest on lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Riinu 13. veebruar 2018 at 12:35

    Poest tihti ei osta mahla. Muidu klassikaline õunamahl läheb hästi, eriti kodune versioon. Rabarberi oma on ka hea sa sinna läheb ikka üksjagu suhkrut ka. Õnneks ämmal on mahlapress, vahepeal ostame kotitäie porgandit, peeti, õuna, apelsini ja teeme ämma juures mahlakas. Avastasin nii, et peedi mahl on väga maitsev.

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 13. veebruar 2018 at 12:35

    HayDay nime kuulen esimest korda, mistõttu senini on lemmikuks olnud apelsinimahl – ikka 100%, eriti hea, kui pole isegi tegemist kontsentreeritud mahlaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 13. veebruar 2018 at 12:34

    Kõige lemmikumad mahlad on ikka oma emme tehtud 🙂 Heyday omadest on parim apelsini oma, aga täiega tahaks kõiki teisi ka proovida!

  • Avatar
    Vasta M 13. veebruar 2018 at 12:33

    Apelsinimahl! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. veebruar 2018 at 12:32

    seni olen joonud Don Simoni apelsinimahla – nagu nad räägivad, siis see ka tervislik ja suhkruvaba ja naturaalne. Aga mis saaks kodumaisele mahekraamist veel parem olla? Nii et tahan-tahan-tahan proovida Heyday´d!

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. veebruar 2018 at 12:30

    Poest ostetud mahladest tarbin ainult tomatimahla, muidu joon enda tehtud õuna- või punasõstramahla 🙂 Väga tahaks HeyDay mahlasid proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 13. veebruar 2018 at 12:29

    Õunamahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 13. veebruar 2018 at 12:28

    Mulle meeldivad kõige rohkem erinevate puuviljade segud. Ega ma palju ei joo mahla tavaliselt, aga kui ostan, siis segusid.

  • Avatar
    Vasta Renna 13. veebruar 2018 at 12:28

    Kui mõtlema hakata siis lemmikut mahla polegi vist. Kõik läheb alla. Või õigemini kõik peale tomatimahla 😀
    Heyday mahlasid ja kõiki neid smuutilaadseid tooteid pisikestes armsates pudelites, mis lausa kaugelt hõikavad mulle, tarbi mind 😀 ma proovinud vist et polegi. Süda tilgub verd aga no hinnad pole minu jaoks. Muidu peaks ülejäänud aja ainult kraaniveepeal elama.

  • Avatar
    Vasta Dinnu 13. veebruar 2018 at 12:27

    Minu lemmik poest oststav mahl on astelapaju toormahl- ma isegi ei tea, kas see on mul nö peas kinni aga kui enesetunne kehv, siis alati ostan ja tunnen, et see justkui aitaks ka? Good morgani mahlad maitsevad ka väga? Hayday’d proovinud ei ole, seega oleks vōit väga tore!?

  • Avatar
    Vasta Elise 13. veebruar 2018 at 12:27

    Mulle väga maitseb viinamarja mahl, aga kuna poes on need jubedalt magusad siis ostan neid harva. Küll aga korjan suvel vanemate kodust marju ja aurutan ära, mahla terveks talveks ja korralikud vitamiinipommid ka! 🙂 Heyday mahlu olen ka proovinud ja kõige rohkem mekib see sama oranžikas mahl, roheliste suhtes on siiani mingi eelarvamus olnud.. 😀

  • Avatar
    Vasta K 13. veebruar 2018 at 12:27

    Värskelt pressitud apelsinimahl!

  • Avatar
    Vasta KS 13. veebruar 2018 at 12:26

    Üldiselt ei ostagi poest mahla, vahel ainult apelsini oma. Endal kodus mahlapress ja vahel saab sellega jamatud või siis lihtsalt värskeid vilju söödud?

  • Avatar
    Vasta Keiti 13. veebruar 2018 at 12:25

    Väga harva, kui on soodukas või kange mahla isu, eksivad minu ostukorvi Cappy apelsinimahl / Semu astelpaju nektar / tomatimahl. Ei ütle ära ka kodusest õunamahlast. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 13. veebruar 2018 at 12:25

    Mulle meeldib PURE apelsinimahl. Hayday omadest olen proovinud Deep Forest mahla peediga ning kiidan väga.

  • Avatar
    Vasta Marilin 13. veebruar 2018 at 12:24

    Ostan mahla suhteliselt harva. Aga kui see mõnikord juhtub on tegemist 100% apelsinimahlaga.

  • Avatar
    Vasta S. 13. veebruar 2018 at 12:24

    Mulle Hayday omadest meeldib Evergreen 🙂 mõnusa värske maitsega.
    Muidu on lemmikuks mahlaks kujunenud vanaema-vanaisa poolt tehtav kodune õunamahl, ka ilma lisasuhkruteta ja täitsa oma õuntest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 13. veebruar 2018 at 12:24

    Apelsini-või õunamahl on lemmikud 🙂 Parim on muidugi õunamahl siis, kui on ise tehtud 😉

  • Avatar
    Vasta Hv 13. veebruar 2018 at 12:24

    Poest väga mahlasid joogiks ei osta,kui siis,vahepeal Cido tomatimahla ja köögiviljamahla.

  • Avatar
    Vasta Maarika 13. veebruar 2018 at 12:23

    Mulle meeldib Pure ananassimahl..mmmmm. Aga see Hayday mis su lemmik, oleks vist nendest maitsetest minu favoriit ka 🙂

  • Avatar
    Vasta kerli 13. veebruar 2018 at 12:22

    Ei osta väga tihti mahlasid koju , kuna sisaldavad nii palju suhkrut kohe tunda , kui jood seda poe mahla , et seal aind suhkrut ongi , aga neid mahlasid tahaks küll väga proovida !?

  • Avatar
    Vasta M. 13. veebruar 2018 at 12:22

    Ma ei kipu poest mahlasid ostma. Tegin suvel suure laari tikrimahla punastest tikritest. Sellega teen kodus siis ise mahla – 1/3 veega. Jube hea on!
    Aga neid mahlu prooviks küll, tunduvad põnevad segud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina S 13. veebruar 2018 at 12:21

    Lemmik on oma kodus ise pressitud kuumutamata õunamahl. Aga tundub, et hayday mahlad võiksid olla meie pere uued lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tea 13. veebruar 2018 at 12:19

    Poest ostan apelsini mahla.

  • Avatar
    Vasta Mariin 13. veebruar 2018 at 12:18

    Üks lemmikuid on Kadarbiku porgandi-apelsinimahl! Heyday’dest olen proovinud vaid Deep Forestit, mis oli tõesti mõnusa naturaalse mekiga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Neiu 13. veebruar 2018 at 12:18

    Kunagi maitses mulle hullult Aura apelsini mahl. Kohe nii hullult, et igapäevaselt jõin terve paki üksi ära. Üsna hapu ja hakkas lõpuks kõhulr haiget tegema. Hiljem läksin Aura kirsimahlale üle. Ka seda kulistasin igapäevaselt paki sisse. Oli ikka hirmus aeg. Kusjuures siiani on need 2 väga suured lemmikud, aga ostan harva.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 13. veebruar 2018 at 12:18

    Mina isiklikult ei tarbi karastusjooke ega mahlasid, ainult vett. See vastu elukaaslane on karastusjoogisõltlane 😀 seegi suurima rõõmuga asendaks selle millegi suhkruvaba vastu 🙂 Peamine valik on segumahl & õunamahl.

  • Avatar
    Vasta Brigitta 13. veebruar 2018 at 12:17

    Poes vahel ikka saab korvi pandud mõni lemmik mango, apelsini või ploomi mahl. Aga enamus aega joon koduseid mahlasi kuna aiasaadusi oma aiast võtta hulgi.. rabarberit, õunasi, sõstraid, maasikaid jne..

  • Avatar
    Vasta E 13. veebruar 2018 at 12:17

    Minule maitseb kõige rohkem hayday punane peediga mahl. Nii mõnus!

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 12:16

    Lemmikuks on saanud Pure mahlad, kuid otsin uusi huvitavaid maitseid ja kodulinnas valminud mahlad tunduvad selleks parimad…:)

  • Avatar
    Vasta Marili 13. veebruar 2018 at 12:16

    Joudsin just Austraalia maalt koju ning seal olid need mahlad eriiiiti head, samuti värsked ja vähese kalori sisaldusega, eestis selliseid väga vähe siiski. Seega oleks selline kingitus eriiti hea!! ?

  • Avatar
    Vasta andra 13. veebruar 2018 at 12:15

    Uhh, nii äge, olen mulle väga Heydey mahlad meeldivad, kahjuks pole kõike veel proovida jätnud, aga Bonfire jättis väga hea mulje. Mulle meeldib, et need on nii värske marjade maitsega ja looduslikud. Mõnus väike pakend teeb asja ka mugavamaks, et igale poole kaasa haarata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 13. veebruar 2018 at 12:15

    Don Simoni apelsinimahl on lemmik, viljaliha seal sees on nii hea. Hey Day omadest olen rohelist proovinud, aga hind on krõbe ja tihti seetõttu ei osta, aga tahaks teisi ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. veebruar 2018 at 12:15

    Don Simoni viljalihaga alpelslnimahl.. Super hea aga koguaeg ei raatsi osta seda seega saab joodud ka neid aura mahlu..

  • Avatar
    Vasta Marje 13. veebruar 2018 at 12:15

    Ma peale peedi pole teisi proovinud. Aga tõesti väga värske maitsega ja ei ole hullult magusad. Ohh kui vaid raatsiks neid ise pidevalt osta, siis tõesti teeks seda, aga kui saaks kas või terveks kuuks neid proovida tasuta – vot siis olen rõõmus!

  • Avatar
    Vasta Pirks 13. veebruar 2018 at 12:14

    Kodu marjadest tehtud mustsõstra siirup ja sellest siis hea mahl?

  • Avatar
    Vasta Anna 13. veebruar 2018 at 12:14

    Mulle meeldivad igasugused metsamarja mahlad ja graanaatõunamahl on püha, samuti ka ananass meeldib.

  • Avatar
    Vasta janeli 13. veebruar 2018 at 12:11

    Pure apelsinimahl on lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. veebruar 2018 at 12:09

    Kadarpiku porgandimahl

  • Avatar
    Vasta Siret 13. veebruar 2018 at 12:08

    Minu lemmikud mahlad on ikka need mis kodus ise tehtud on. Punasesõstramahl ja mustasõstramahl ? nendest ei ole midagi proovinud mida sa pakud.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. veebruar 2018 at 12:08

    Apelsini ja ananassimahla ostan, vahel ka Pai smuutisid ?

  • Avatar
    Vasta Jessica 13. veebruar 2018 at 12:07

    Ma armatan värskelt pressitud apelsini-greibi mahla törtsu ingveriga

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 13. veebruar 2018 at 12:07

    Lemmikud on muidugi värskelt pressitud,
    poest väga harva satub korvi mõni segumahl,aga suhkru tõttu ikka katsun eemale hoida neist 😀
    HayDay omasid olen ka 2 proonud, 1 oli hästi hapu minu meelest,aga maitsev ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 13. veebruar 2018 at 12:06

    Minu lemmikud on apelsini ja segumahlad.

  • Avatar
    Vasta Jana 13. veebruar 2018 at 12:06

    Nii harva kui ma seda ostan, siis Don Simoni apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Helina Spiegel 13. veebruar 2018 at 12:05

    Ei osta poest mahlasid. Sisaldavad palju suhkrut. Midagi uut prooviks hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Anete 13. veebruar 2018 at 12:04

    Joon pigem enda kodus tehtud mahlasid, kuhu pole üleliia suhkrut lisatud. Muidugi meeldivad erinevad smuutid jne, kuid väga ei raatsi neid osta. Pole ka HayDay oma proovinud. Neid mahlasid oleks praegusel ajal väga hea juua, et oma vajalikud vitamiinid ja energia kätte saada!

  • Avatar
    Vasta Ketrin 13. veebruar 2018 at 12:04

    Lapsele meeldivad sellised mahlad väga ja kuna ta ka väga allergiline siis yldiselt sooviks ikka pakkuda talle neid õigeid ja mitte igast jama täis topitud jooke !! Ja neid ta kugistaks meeletult alla endale ?? porgandi ja apelsini omad meeldivad 🙂

  • Avatar
    Vasta kairi 13. veebruar 2018 at 12:04

    Ostan poest tavaliselt Pai smuutisi (lemmikud !) aga väga meeldib ka apelsinimahl (pigem mõru)

  • Avatar
    Vasta Viivika 13. veebruar 2018 at 12:03

    Lemmik on Don Simoni viljalihaga apelsinimahla. See on ainus mahl, mida poest ostan 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 12:01

    Punase viimamarja mahl on üks lemmikutest:)

  • Avatar
    Vasta Brigita 13. veebruar 2018 at 12:01

    Ka mulle maitseb väga Hayday Sunbeam, aga see on ka ainus, mida neist proovinud olen. Teine lemmik on Kadarbiku firma mahl piparmündi, sidruni ja õunaga.

  • Avatar
    Vasta Anett 13. veebruar 2018 at 12:01

    Tarbin vett :D, ei osta tavaliselt poest mahla. Aga neid HayDay-d sooviksin väga proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta E 13. veebruar 2018 at 12:01

    Apelsini, kuid kõige parem mahl tuleb ikkagi värskelt pressitud apelsinidest :)))

  • Avatar
    Vasta Thea 13. veebruar 2018 at 12:01

    Mangomahl on minu lemmik:)

  • Avatar
    Vasta Silvia 13. veebruar 2018 at 12:00

    Otsest lemmikut vast polegi aga pigem vist haarab käsi apelsinimahla suunas tavaliselt, seega ütleks siis, et ilmselt apelsinimahl on lemmik 😀

  • Avatar
    Vasta Vesper 13. veebruar 2018 at 11:59

    Võimalusel eelistan sügisel koduaia õuntest tehtud õunamahla, aga seda reeglina kevadeni ei jätku, sinna juurde siis astelpaju toormahlajook. Mõnus vitamiinipomm ja meeldivalt hapu.

  • Avatar
    Vasta K 13. veebruar 2018 at 11:59

    Apelsinimahl

  • Avatar
    Vasta Kaisa-Liisa 13. veebruar 2018 at 11:57

    Muidu armastan greibimahla, aga hayday omadest meeldib mulle väga samuti sunbeam ja bonfire.

  • Avatar
    Vasta Liia 13. veebruar 2018 at 11:57

    Poest ostan mahla väga harva aga kodus joome enda tehtud raberberi-, aroonia- ja õunamahla. Hayday-d pole veel mahti olnud proovida, aga kindlasti oleksid need hea vaheldus kodustele mahladele.

  • Avatar
    Vasta Kristin 13. veebruar 2018 at 11:56

    Pure Apelsinimahl on lemmik!

  • Avatar
    Vasta Janne 13. veebruar 2018 at 11:56

    Minu lemmik on Pure õunamahl ❤️

  • Avatar
    Vasta Anna 13. veebruar 2018 at 11:56

    Hayday omadest olen proovinud kahte: deep forest ja sunbeam. Kuna aga minu mahlatarbimine on suhteliselt korralik, siis üks lemmikutest on aura mustsõstranektar, mida lahjendan 50-50 veega. Samuti kodune suhkruvaba sõstramahl, mida aegajalt vanemate keldrist välja kougitakse. Tummisematest mahladest meeldivad Pure sarja apelsinimahl ja õuna-kalamansi mahl. Peaasi, et maitseks puuviljaselt!

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. veebruar 2018 at 11:55

    Minu lemmik on apelsinimahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 13. veebruar 2018 at 11:54

    Porgandimahl! ?

  • Avatar
    Vasta Marika 13. veebruar 2018 at 11:53

    Ploomi 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. veebruar 2018 at 11:53

    Sunbeam on ka minu lemmik. Evergreen on hea pohmaka korral 😀 Tahan võita! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 13. veebruar 2018 at 11:53

    apelsin 🙂

  • Avatar
    Vasta Carolin 13. veebruar 2018 at 11:53

    Kui üldse ise poest mahla ostan, siis võtan 100%-list mahla või siis neid klaaspurkides smuutisid. Hayday mahlasid pole veel proovinud(pole isegi poes trehvanud) ehk siis kuluks tõesti marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 13. veebruar 2018 at 11:52

    Enda pressitud peedi-õuna-porgandimahl on lemmik!

  • Avatar
    Vasta Triin 13. veebruar 2018 at 11:52

    Isepressitud apelsinimahl, vahel leiab sealt ka greipi ja porgandit ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 13. veebruar 2018 at 11:52

    Mu lemmik mahl on PURE apelsinimahl. Üldse võiks häid apelsinimahlu lõpmatuseni juua. Jaaa, ikka väga tahaks terve kuu jagu mahlavarusid saada. 🙂 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Liivia 13. veebruar 2018 at 11:52

    OO üks mõnus laar mahla rasedale kuluks ära! Lemmikud on kõik tsitrulised nagu nt Sunbeam 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 13. veebruar 2018 at 11:51

    Mina poest mahla ei ostagi, joon ainult kodus tehtuid ning nendest lemmikuim on õunamahl 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 13. veebruar 2018 at 11:51

    Mulle meeldib orgaaniline ananassimahl. Mmmmmegahea❤️?

  • Avatar
    Vasta Triin 13. veebruar 2018 at 11:50

    See sama sunbeam, mis pildil!

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 11:50

    Viinamarja 🙂

  • Avatar
    Vasta Helku 13. veebruar 2018 at 11:50

    Apelsin ja mustikas

  • Avatar
    Vasta Ketlin 13. veebruar 2018 at 11:50

    Tarbin enamasti vett, kuid oma tehtud smuutid ja apelsinimahl satub ka vahel menüüsse. Hayday-d soovin aga kindlasti proovida! 😉

  • Avatar
    Vasta Egle 13. veebruar 2018 at 11:50

    Kadardbiku porgandimahla joon ainukesena mahladest, sest mulle meeldib selle naturaalne maitse ja see on täpselt sama maitsega nagu ma ise lasen värsked porgandid mahlapressist läbi. Mulle ei meeldi mingid kõrval vms kombineeritud sada erinevat maitset mahlas. Üks koostisosa ja ongi timm. Muidugi need üle suhkrustatud mahladega pole midagi peale hakata ja neid ma ei osta juba ca 10 aastat 😀
    Hea meelega prooviks Hayday”d ja ehk saab mu ainuke mahla favoriit endale kõrvale konkurendi 😀

  • Avatar
    Vasta Kivvu 13. veebruar 2018 at 11:50

    Magus apelsinimahl on absoluutne lemmik! Jooks vist seda vee asemel, kui seal nii palju lisatuid suhkruid poleks 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. veebruar 2018 at 11:49

    Apelsnimahl

  • Avatar
    Vasta Helen 13. veebruar 2018 at 11:49

    Muidu olen poest neid Pai smuutisid ikka ostnud (käivad mahla alla??), või siis seda pudelis apelsini mahla, mis jutu järgi lisatud suhkruta, aga no neid Hayday omi jooks ise kõhubeebiga ja joodaks oma mehele ja suurematele põnnidele küll hea meelega. Kasvav kõht väga vajaks seda vitamiinipommi! ??

  • Avatar
    Vasta Kerlin 13. veebruar 2018 at 11:49

    Aplesin ja Greip 😀 🙂 !!

  • Avatar
    Vasta Merit 13. veebruar 2018 at 11:49

    Apelsinimahl ning usun, et see kollane Hey Day mahl maitseb ka jube hästi (kui koostisosi vaadata ;))

  • Avatar
    Vasta Kerlin 13. veebruar 2018 at 11:48

    Apelsin ja Greip 😀 🙂 !

  • Avatar
    Vasta Teele 13. veebruar 2018 at 11:48

    Poest ostan mahla väga harva..kõige parem ikka kodune õunamahl…sügavkülmutatud maitseb sama hästi kui sügisene värskelt pressitud.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 11:47

    Ei ostagi poest eriti mahla, väga harva, suis apelsini või gefiliuse viievilja mahl. Ämm lihtsalt teeb nii head aroonia siirupit ja õuna ja punasesõstra mahlasid ? aga nüüd neid mahlasid tshaksin väga proovida, eriti see peediga mahl tundub põnev. Hetkel haiguste perioodil oleks selline kingitus, kirsiks koogil ?

  • Avatar
    Vasta Helina E 13. veebruar 2018 at 11:47

    Apelsini ja ploomimahl

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 13. veebruar 2018 at 11:47

    Jõhvika on lemmik ? Mõnusalt hapukas aga samas mahe ja mõnus ?

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 13. veebruar 2018 at 11:47

    Minu lemmik on nüüd raseduse ajal 100% apelsinimahl. Muidu väga ei olegi poest mahla ostnud, sõstra, aroonia ja õunamahl omal keldris olemas. Nüüd aga oma pooleteseaastase ja kõhubeebiga jooksime selle kuuvaru hea meelega ära ?

  • Avatar
    Vasta Christyn 13. veebruar 2018 at 11:46

    Mulle vaga meeldib apelsini mahl, just selline mòrkjas veits. Aga teised lemmikud on nt. viinamarja mahl, õunamahl .

  • Avatar
    Vasta S 13. veebruar 2018 at 11:46

    Minu lemmikmahl kahjuks kadus lettidelt ära, selleks oli Gutta sidrunimahl. See oli täpselt niii hapu ja mõnus ja keegi teine seda juua ei suutnud, seega sain ma rahus oma mahla juua. Ilmselt selle viimase pärast ta ka lettidelt kadus, teiste tootjate sidrunimahlad on magusad ja kunstliku maitsega. Sidrunist on asi kaugel. Agaaa Hayday mahlasid jooks küll hommikusöögi kõrvale väga hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Merit 13. veebruar 2018 at 11:46

    Tomatimahl ?

  • Avatar
    Vasta Kati 13. veebruar 2018 at 11:45

    Lemmikud on viinamarja, porgandi ja ploomimahl.

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. veebruar 2018 at 11:45

    Segumahlad 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliise 13. veebruar 2018 at 11:44

    Muidu ostan aura segu või ananassimahla (ananass on lemmik) aga neid tahaks küll proovida 😛

  • Avatar
    Vasta Liisi Koit 13. veebruar 2018 at 11:44

    Apelsinimahlad maitsevad

  • Avatar
    Vasta Vikike 13. veebruar 2018 at 11:44

    Hello,

    Pole eriline mahla jooja kui siis ainult värskelt pressitud.

    Aga seda mekiks küll!

  • Avatar
    Vasta Katre 13. veebruar 2018 at 11:44

    Ma ostan alati kas puhast apelsinimahla või ploomimahla. Minu puhul aitab ploomimahl ka imehästi kurguvalu korral 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. veebruar 2018 at 11:44

    Ananassi mahl on lemmik, aga ka värskelt pressitud apelsinimahl.

  • Avatar
    Vasta Mi 13. veebruar 2018 at 11:43

    Apelsin ja greip!

  • Avatar
    Vasta kadi lohu-mikk 13. veebruar 2018 at 11:42

    kirsimahl ja apelsinimahl.