KODU TESTIN JA ARVUSTAN

mu voodi on maailma mõnusaim koht!*

21. veebruar 2018

Mõni aeg tagasi ostsime uued padjad ja tekid. Eelmised olid juba vanad ja lödiks vajunud, seega tuli mõte, et ostaks uued. Nagu te vast teate, siis neid tekke-patju on igas hinnaklassis, aga ma lihtsalt ei raatsinud kallima hinnaklassi omi võtta. Mõtlesin, et ah suva, tekk on tekk ja padi on padi. Tekk oli meil tegelikult üsna normaalne, seega ei hakanud sellele üldse raha kulutama, aga padjad valgusid juba püüri sees ühte nurka ja nägi väga nadi välja, seega valisin suht suvalised padjad. Täitsa keskmises hinnaklassis, mingi kuus euri per padi maksid.

Sain nad kätte ja eks nad olid kobedamad küll, kui need vanad ja lääpas padjad. Ilusti punnis ja uhked, aga juba esimesel ööl sain aru, et need on maailma kõige ebamugavamad asjad. Nii “pringid”, et pea jääb öösel ebamugavalt kõrgele ja siis maga seal niimoodi, endal kael kahekorra. Mis seal ikka, võtsin oma vana lääpas padja tagasi, sai vähemalt inimese kombel magadagi. Kardo ei kurtnud, aga no tema ei kurda kunagi.

Siis kirjutas mulle Trendsetter Europe ja pakkus, et tahaksid meie perele kinkida uued tekid ja padjad. Mul ei tekkinud erilist emotsiooni, sest ma just olin ostnud UUED padjad ja no mis tolku nendest olnud oleks. Aga kuna kingitud hobuse suhu ei vaadata, siis olin viisakalt nõus kingituse vastu võtma ja no see oli üks õigemaid valikuid mu elus.

Need tekid ja padjad… Ma olen küll selline, keda on raske vait jääma sundida, aga mul pole sõnu nende kirjeldamiseks. Õhulised, pehmed, siidjad ja mega soojad. Kirjeldaks nagu iga tekki ja patja, aga siin pole muud öelda, kui et peate ise neid katsuma, et veenduda. Kui mulle kirjutati ja küsiti, et kuidas meile tekid ja padjad meeldivad, oli minu vastus sõna-sõnalt selline: “Jeesus küll, niiiiii pehmed ja mõnusad tekid, püha jumal! Mul oleks nagu uus voodi või midagi”.

Minu padjad on need (link) ja need on hetkel lausa poole võrra odavamad! Tekina saime selle (link). Tekk ei ole just odavamate killast, aga kui mõtled, et sa kasutad seda IGA öö ja aastad, siis on ju hea, kui sul on ülimugav ja soe tekk.

Ja täpselt selline tunne ongi, et nüüd lõpuks ma olen jõudnud punkti, kus mul on IDEAALNE voodi. Esiteks meie Napsie madrats (mida praegu müüakse -20% odavamalt) on külje all parajalt pehme ja tihke, et ei lase seljal valutama hakata, ning kannatab ära ka kõige segasemad hüppajad. Meie Trendsetter Europe tekid ja padjad, mis on nagu pilved meie voodil, üks õhuke ja lame peale panemiseks, pilvetutid pea alla sättimiseks ja kirsiks tordil veel Votexi puuvillasatiinist voodipesud*. Ma ei tea, ma ei lahku vist kunagi enam kodust, sest ei kuskil, isegi kõige kallimas hotellis EI OLE nii mugavat ja mõnusat vooodit, kui mul. Ausalt!

Kas teie laste lemmik aeg on ka see, kui voodipesu vahetatakse? Meil kargavad siis kõik pundikesti voodisse ja tahavad mürada, ürita siis niimoodi voodit korda teha, eksole!


*Meie voodipesu nimi on majesteetilik lilla ja sellega sai sellise labase nalja majja löödud, et kui ma näitasin Kardole lehte ja ütlesin, et kuule aita mul valida voodipesu, siis ta ütles “majesteetlik lilla”, siis ma ütlesin: “Ma ütlesin, et aita voodipesu valida, mitte ära loe enda hüüdnimesid ette…”.

Kui te nüüd hoolega järele mõtlete, siis kas teie tekid ja padjad on nii mugavad, kui olla võiks? Ei? No siis ärge muretsege, sest Trendsetter kingib ühele Malluka blogi lugejate tervele perele uued padjad ja tekid. Ei ole midagi nii, et ema-isa magavad oma imeliste tekkide-patjadega ja lapsed vanade “logudega”. Ikka kõigile! Ma vannun teile käsi südamel, et võitja jääb rahule ja hakkab iga õhtu kibelema magama minna, sest seal on NII HEA!

Et loosis osaleda, kirjuta kommentaariks, et mitmele teie perest uusi tekke ja patju vaja on, ning anna teada, millal sa viimati üldse pere tekke-patju “uuendasid” ja kriitilise pilguga üle vaatasid?

PS! Trendsetter Europe tekid on kõik sellised, et ostes saad valida, mis aastaaja tekki soovid. Kas suveks õhemat, talveks paksemat või sügis, mis on selline kuldne keskmine.

*Postitus sündis koostöös Trendsetteriga!

Loe ka neid postitusi!

622 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta natalie 7. märts 2018 at 16:30

    Meil oleks vaja suurt kahe inimese tekki ja kahte patja. Vanad jube ebamugavad ja tekk pole üldse nii kerge ja mõnus nagu Sina oma uut kirjeldad.
    Padjad ja tekk vanad ja ei mäletagi millal soetatud said, ehk uuendamine kuluks ära küll. 🙂

  • Avatar
    Vasta Brita 5. märts 2018 at 10:23

    Meile oleks vaja suurt kahe inimese tekki ja kaht patja ning 3aastasele pojale samuti uut patja ning tekki. Külalised oleks samuti uute patjade eest üliönnelikud, sest seni on neil hiiglasuured vanad sulepadjad. Pole lihtsalt uuenduskuuri nii ammu ette vötnud, et tolmulestad minestavad ka vist ära 🙂

  • Avatar
    Vasta AJ 2. märts 2018 at 20:22

    Endale nagu ei oleks vaja, aga üks hea tekk ei teeks paha. Kindlasti oleks vaja 3 teisel pereliikmel uusi tekke ja patju. Kaua nad ikka nende veneaegsete vatitekkidega magavad – oleks üks hea üllatus neile.

  • Avatar
    Vasta Liia 1. märts 2018 at 22:17

    Meie terve pere vajaks väga tekke mis oleksid soojad. Maja ei pea hästi sooja. Ise ei ole paraku saanud uusi tekke, patju ega voodipesu osta, siiani oleme pidanud leppima teise ringi poodidest pärit asjadega.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. märts 2018 at 21:12

    Meil oleks ka tekki ja 2 patja vaja! Kuna just saime uue kodu remondi valmis! Väga hea oleks kui saaks uues voodis uue teki ja padjaga magada!

    • Avatar
      Vasta Kaisa 1. märts 2018 at 21:14

      Kuna me ju kõik teame, et rahaline seis pärast remonti on väga nadi

  • Avatar
    Vasta Anu 1. märts 2018 at 18:40

    Oi, kriitilise pilguga vaatame neid viimased pool aastat. Kolmel pereliikmel on tekid-padjad viimati vahetatud kaks aastat tagasi. Uutest ja mõnusatest tekkidest-patjadest ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 1. märts 2018 at 18:37

    Vajavad uuendamist 4 pereliikmel, viimati sai uued ostetud 3 aastat tagasi. Uusi tekke ja patju tahaks kogu perele, aga puudub rahaline võimalus.

  • Avatar
    Vasta gerli 1. märts 2018 at 16:05

    Tekid- padjad on ikka kõigil vanad ja väsinud ning vajasid meie 3-liikmelisel perel uuendamist. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 1. märts 2018 at 10:14

    Meil vajaksid uusi tekke ja patju mina abikaasaga ja meie kaks tütart. Ei mäletagi millal viimati sai uusi ostetud, aga kindlasti rohkem kui 4-5 aastat tagasi. Kuna pole majanduslikult võimalik olnud lihtsalt.

  • Avatar
    Vasta Anneli 28. veebruar 2018 at 21:44

    Hea meelega vahetaks kõigil peres padjad/ tekid välja. Meie mehega + 3 last. 5 a tagasi vist sai viimane tekkide uuendus tehtud ja uusi oleks küll juba vaja.

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. veebruar 2018 at 19:08

    Kuna meile meeldib magada padjaga mida on pea all tunda ka ja millega on hea magada, siis selle jutupeale tellisin kohe kaks patja suurest uudishimust kas tõesti on nii head:) (reklaamiohver:D)
    aga uued tekid kulukus ka marjaks ära:)
    Vanad on lambavilla omad mis tunduvad natuke õhukesed, aga mulle endale meeldiks uuteks tekkideks midagi hästi-hästi pehmet ja mõnusat:) ehk talvist vist.
    Peres on meid kolm:)

  • Avatar
    Vasta Alisa 28. veebruar 2018 at 11:41

    Oleks tarvis minule ja minu mehele + lapsele, kokku kolmele. Uuendanud ei olegi. Need, mis viis aastat tagasi kokku kolides ostsime, need on siiamaani.

  • Avatar
    Vasta Lii 27. veebruar 2018 at 22:25

    Tekid on ikka kõigil vanad ja väsinud ning vajasid meie 4-liikmelisel perel uuendamist. Padjad on täpselt sellised nagu sa loo alguses kirjeldasid aga meil ka keegi ei nurise ?

  • Avatar
    Vasta Heldi 26. veebruar 2018 at 23:21

    Meie neljasele perekesele kuluksid ka uued padjad ja tekid ära, igal õhtul vähkren tund-kaks et normaalset asendit ja und saada. Jõudsin järeldusele, et padja ja teki süü on 😀 Vanemal poisil ka varbad piiluvad juba teki alt välja, ilmselgelt on aeg muutusteks 😀

  • Avatar
    Vasta R. 26. veebruar 2018 at 23:04

    Meie peres kasvab kaks pisikest imearmsat röövlit ning voodipesu vahetamine näeb välja samasugune mürgel. 🙂 Kõige pisem magab alles beebipadja ja tekiga, aga oleks aeg ümber vahetada ja kindlasti rõõmustaksime me kõik uute patjade ja tekkide üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirje 26. veebruar 2018 at 14:38

    Meie perele on neljale vaja:)
    Kuna mul on endal krooniline närvipõletik kaelas, siis pean hoolega jälgima, milliseid patju üldse kasutan, padi peaks võtma pea kuju sisse. Viimati vahetasin tekid ja padjad välja 2016.aasta kevadel. 🙂

  • Avatar
    Vasta M.K. 26. veebruar 2018 at 12:58

    Enda tekid ja padjad sai uuendatud paar aastakest tagasi, kui elukaaslasega kolisime. Meie lemmikuteks on saanud Dormeo anatoomilised padjad. Enam ei oskagi nende tavaliste patjadega magada 😀 Tekib täpselt see sama “kael kahekorra” tunne. Küll aga vajaks väljavahetamist minu ema ja noorema õe tekid padjad. Tean, et ema kasutab üht küllaltki elunäinud vatitekki, mis on nii raske, et selle teki tekikoti vahetamine on võrdne korraliku trenniga. Õe puhul oleks uus tekk juba seetõttu hea, kuna teda kimbutavad mitmed allergiad ja nõgestõbi. Uus tekk ja padi teeksid tema tundlikule nahale magades kindlasti parema pai, kui praegused vanad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 26. veebruar 2018 at 09:07

    Padja-teki uuendust vajavad meie peres 6 liiget. Viimat sai uus tekk ja padi ostetud uuele lapsele, 1,6 aastat tagasi:)

  • Avatar
    Vasta Monika 26. veebruar 2018 at 07:43

    Ausalt öeldes on minu lemmikuks saanud ema kingitud suletekk, ca 10 aastat tagasi 😀 . Aga see on ka nii mõnus ja soe ja õhuline et ma lihtsalt ei raatsi seda ‘pensionile’ saata ja veel vähem raatsin ma vaese üliõpilasena uut osta. Padjad pärinevad Jyskist, 10 euri tk. Väga mõttetu ost, sest padi oli hea ainult poes vaadates, mitte pea all. Need on plaanis lähiajal välja vahetada korralikema vastu, sest ööuni on ääretult oluline 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 25. veebruar 2018 at 23:14

    Meil neli liiget, noorimal lapsel sageli juba varbad teki alt piiluvad pisike see beebi tekk juba,aga ei oska valida,liiga kirju see teki-padja maailm.

  • Avatar
    Vasta Kai 25. veebruar 2018 at 22:54

    Kolmele oleks vaja voodipesu värskendust! Patju olen kusjuures viimasel ajal päris mitmeid ostnud uusi… aga asi on selles, et kui mina isiklikult olen nagu sinul Kardo, kellel suht suva, peaasi et padi pea all on, siis meespool ei ole siiani ühegagi rahul olnud, mis olen koju toonud! Olen ostnud, kallimaid, odavamaid, ortopeedilisi… nüüd loobusin, ütlesin et mingu ostku ja valigu ise!
    Aga äkki need Trendsetteri omad oleks sobilikud, vähemalt meie tütrega koos oleksime ônnelikud 🙂
    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Karo 25. veebruar 2018 at 22:43

    Meie kolmekesi vajaks ka uusi tekke ja patju. Just mõtlesin, et järgmine kuu võiks uued soetada, sest vanad on oma aja ära elanud.

  • Avatar
    Vasta Ella 25. veebruar 2018 at 22:32

    Hahaa- minu peres oleks vaja uusi tekki kolmele! Ise olen väga raske tekkide väljavahetaja- nimelt liiga kooner, et superkalleid osta, ja ma väga armastan raskeid sooje tekke- niisiis magangi kadunud vanaema käest saadud vatitekiga- juba aastaid ja kuniks ära laguneb ja seda nii suvel kui talvel!
    Igal aastal môtlen kuskil soodukaid nÄhes, et ei-ei peab ikka uued majja tooma, plikale ostsin paar aastat tagasi uue villaseguse teki, aga no endale ja mehele ikka ei raatsi!
    Patjadest rääkimata!

  • Avatar
    Vasta Aidi 25. veebruar 2018 at 22:30

    Meil oleks vaja kolmele inimesele ehk mina, mees ja laps 🙂 Ja no kui ma ausalt ütlen, siis ma isegi ei tea millal need padjad ja tekid ostetud on millega me praegult magame. Kahtlustan, et oleme lihtsalt mingid järelejäänud kaltsud tekid ja padjad mu ema juurest kolimisega kaasa haaranud, et kohe oma elu peale minnes sellise “mõtetu” asja peale raha ei peaks kulutama…
    Niiet see võit oleks lihtsalt parim ?

  • Avatar
    Vasta Karina 25. veebruar 2018 at 22:19

    Ei mäletagi täpselt millal tekke-patju viimati uuendatud sai…oiii see oleks niii mönus kingitus meile neljale ?

  • Avatar
    Vasta E. 25. veebruar 2018 at 21:56

    Kolmeliikmeline pere oleme ja tekke ei ole juba pea 10 aastat vahetanud padjad on ka juba nii 5 aastat vanad.

  • Avatar
    Vasta Stiina 25. veebruar 2018 at 16:31

    Meie kolmeliikmeline pere tahaks kangesti uusi tekke-patju. Olen asja liiga kaua edasi lükanud.

  • Avatar
    Vasta Birgit 25. veebruar 2018 at 13:37

    Uued tekid ja padjad kuluksid ära tervele perele 🙂 Patju sai uuendattud u aasta tagasi kuid tekk on juba päris mitu, mitu aastat vana.

  • Avatar
    Vasta Hedi 25. veebruar 2018 at 11:51

    Kuna ma pole mitte kunagi mitte ühelgi loosimisel võitnud siis kogusin tegelt end suht kaua,et siia kirjutada sest meie nelja liikmeline pere kus kasvamas kaks imearmast tüdruku tirtsu peale minu ja abikaasa siis just neile mõeldes vajaksime meie ja lapsed uusi tekke ja patju.See uni 1 ja 3aastase lapse kõrvalt on nii vajalik ja see vähenegi võiks olla kvaliteetne.Padjad ja tekid on yjskist aastast….ei mäletagi.Pestud ja tuulutatud neid pidevalt aga unistan just kvaliteetseat voodipesust.Kriitiliselt vaatan neid iga päev kui voodisse lähen kuid kuna laste peale nii palju kulutusi läheb(ka huviringid) siis pole olnud võimalust uusi ja häid soetada.Ütlesin ka teistele pereliikmetele,et pöidlad pihku ja loodame,et loosiõnn meile naeratab??

  • Avatar
    Vasta Veronika 25. veebruar 2018 at 10:55

    Vaja oleks 2 inimesele. Hetkel on padjad ja tekid vähemalt 10 aastat vanad. Kaugemale ei mäletagi.

  • Avatar
    Vasta Merka 25. veebruar 2018 at 10:51

    Meie pere on 4-liikmeline. See aeg on kaugel minevikus, kui me omale uued tekid ja padjad soetasime. See võit oleks justkui rusikas silma auku 🙂

  • Avatar
    Vasta Tairi 25. veebruar 2018 at 10:15

    Kuna meie pere suureneb suvel 4-liikmeliseks siis uusi tekki ja patju oleks vaja ikka kõigile ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 25. veebruar 2018 at 07:36

    Ainult mulle, kuna elan üksi. ? Uue padja ostsin viimati umb. aasta tagasi aga tekki pole küll miljon aastat uuendanud.

  • Avatar
    Vasta Stella 25. veebruar 2018 at 01:14

    Ei mäletagi, millal tekke ja patju uuendatud sai, aga viimasel ajal tunnen, et uut tekki oleks küll hädasti vaja. Meie viieliikmeline pere oleks väga õnnelik selle võidu üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 24. veebruar 2018 at 22:09

    Kokku on meid 2- mina ja mu elukaaslane, kellel on viimasel ajal uinumise ja une kvaliteediga probleeme, mistõttu oleks ta uute mõnusate tekkide ja patjade üle eriti rõõmus. Alles hiljuti said küll padjad kriitilise pilguga üle vaadatud ja ka uued soetatud, kuid see ost ei olnud kahjuks õnnestunud. Väga vahva loos, soovin igal juhul haarata võimalusest, mis aitaks meil jõuda lähemale ideaalsele voodile 🙂

  • Avatar
    Vasta Silva 24. veebruar 2018 at 21:02

    Mina kolisin enda korterisse ning just mõtlesin, et järgmisena panen palgast raha kõrvale ning ostan korraliku padja ning teki. Paraku see juhtuks alles kunagi kevadel. Seega oleksin super õnnelik kui ühe komplekti võidaksin. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 24. veebruar 2018 at 20:57

    Vanematel oleks uusi vaja ehk siis kolmele, aks täiskasvanut ja teismeline. Uusi pole nad omanud juba aastaid vist.

  • Avatar
    Vasta Aivi 24. veebruar 2018 at 19:49

    Ostsime just uue korteri ja väga hea meelega vahetaks tekid ja padjad välja. Praegu kõige muu peale raha läinud, sellisteks esmavajalikeks asjadeks nagu pesumasin ja voodile madratsid jne jne. Oleks supper võit. Vaja oleks suurt tekki ja kahte patja. Ja tahaks veenduda sellest pilve peal magamisest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 24. veebruar 2018 at 17:21

    Meie pere vajab Kolme patja ja kahte tekki ???

  • Avatar
    Vasta awe 24. veebruar 2018 at 17:18

    järgmisel kuul on plaanis tubade vahetus.
    plaanime lastele narivoodi osta ja meie praegusest magamistoast teha neile lastetuba . patju ja tekke peab siis ka välja vahetama ja see kuluks meile nii ära.

  • Avatar
    Vasta Triinu T 24. veebruar 2018 at 16:13

    Meie perel oleks vaja kahte tekki ja kolme patja. Padjad küll ostsime eelmisel kevadel uued, aga on nii ära vajunud, et ebamugav lausa magada. Täidis liigub magades padja ühte nurka – mujalt jääb tühjaks. Maksin ka nende eest tookord ikka üle 20€. Just hiljuti vaatasin tekke ja mõtlesin, et kuluks see ka uus ära

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 24. veebruar 2018 at 12:10

    Meie peres kasvab üks poole aastane pisike ime:) ostsin talle teki jyskist, mis pidavat sobima nii suvel kui talvel. Lapsel sellega öösel kylm, nõnda magab hetkel meie teki all 🙂 uusi tekke patju läheks vaja mehele, beebile ning mulle.

  • Avatar
    Vasta Triin 23. veebruar 2018 at 23:25

    Mul endal küll on täitsa rahuldav tekk, aga päris vana teine ja uue vastu poleks midagi. Lisaks mulle endale, rõõmustaksid uute tekkide-patjade üle kindlasti ka mu neli nunnupräänikut.

    Sinu kunagise Napsie reklaami peale sai ka seesama madrats soetatud ja ma olen ülirahul!! Ma ei tea, kuhu end nüüd lukustama pean, et mitte seda voodipesu hakata nillima…

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. veebruar 2018 at 22:38

    Meie pere 3 liiget sooviks ka väga teada, mis tunne on magada maailma mõnusaimas voodis. Uued tekid padjad oleks ideaalne algus sellele. 🙂
    Vanadest ei taha rääkidagi.

  • Avatar
    Vasta Liis 23. veebruar 2018 at 22:28

    Meil pereliikmeid 4. Poja alles 1.3 ja temal praegu kõik uus. Tütar saab 25.02 9 aastaseks ja temale sai umbes aasta tagasi vist uus padi. Kuna nüüd sünnipäevaks saab uue voodi (LÕPUKS 🙂 ) siis oleks ju super kui saaks ka uue padja ja teki. Niii ja nüüd veel mina ja mu mees…häbi lausa öelda aga mul pole õrna aimugi millal ma meile uusi patju või teki oleks ostnud 🙁 olen küll aegajalt otsinud aga siis ikka pole raatsinud enda peale raisata sest no on ju padi tegelt olemas. Oehh. Usun et need padjad juba paarkümend aastat vist olnud 🙁 appi kui häbi 🙁 Väga väga vajaks ja niii armas oleks kui ma vähemalt 2 patjagi saaks 🙂 Lastele leian kasvõi maaalt raha et vajalikke asju osta aga endale jh pole raatsinud pm midagi osta juba ammu.

  • Avatar
    Vasta hannak 23. veebruar 2018 at 22:22

    Meid on tegelikult kolm, aga magame kõik ühes suures voodis.. Preili ei maga enda voodis ja hetkel panime ta voodi kokku, sest toas oli nii kitsas, kui meie voodi ja tema suurelapsevoodi ka veel. 🙂 Padjad-tekid on meil tegelikult äkki 2-3 aastat vanad. Padjad on sulekad ja nendega olen rahul, aga tekk on miski odav ludri.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. veebruar 2018 at 22:03

    Oleksime ( mina, mees ja tütar) väga õnnelikus uute voodipesude üle. Mees sai eelmine aasta minu poolt kingiks Dormeo padja mida minul ei lubanud valida kuna ma pidavat talle kindlasti mingi ebamugava padja valima, seega käis ise pidulikult valimas. Ma näen et see padi on suur, raske ja kõva ning muudab ta kaela asendi imelikuks aga uhkus ei luba tal midagi mulle kurta ka kuna ta ju siiski “ise valis”. See oleks suurepärane kingitus meile kuna valikut ei teeks me ise ja olen enam kui kindel, et need oleksid mega mugavad.

  • Avatar
    Vasta Maris 23. veebruar 2018 at 21:13

    Meie pere on viieliikmeline. Lapsed siis 11, 8 ja 10 kuune. Vaja oleks kõigile. Meie endi padjad ja tekk on kindlasti mingi 10 aastat vanad. Lastele sai soetatud uued tekid ja padjad kui sai tehtud neile nari voodi (7 aastat tagasi). Jeerum tõesti tükk aega tagasi, imestan isegi.

  • Avatar
    Vasta Aivi 23. veebruar 2018 at 20:27

    Meie peres on 4 inimest. Aasta tagasi ostime uue teki. Uusi asju tahaks ikka katsetada.

  • Avatar
    Vasta Riina 23. veebruar 2018 at 19:22

    Tekk on juba ajast ja arust? oleme koos olnud 10 aastat ja see oli ûks esimesi àsju mis ostsime koos ? padjad said vahetatud aasta tagasi aga on ka juba lössis? meil oleks siis vaja emmele ja issile ning kahele vahvale poisiklutile ?

  • Avatar
    Vasta Raili 23. veebruar 2018 at 15:13

    Meie peres on tekitajaid kolm ja oleks tore uusi asju ikka proovid, kuna meil on just plaanis hakata vanadele tuult alla tegema?

  • Avatar
    Vasta Helle 23. veebruar 2018 at 11:11

    Mina elan kahekesi oma kolmeaastase pojaga. Just olen selles perioodis, et ostsin uue voodi pojale ja vaja on veel madratsit ja uusi patju-tekke. Seega see võit oleks mega. Enda padjad on ka kirjutatud märkmikusse sellel aastal, et on vaja uued osta. Suht rõvedad ja laigulised on juba.

  • Avatar
    Vasta Janne 23. veebruar 2018 at 11:11

    Meid on peres tervelt neli ning uued tekid ja padjad kuluks igati ära. Lisaks juhtus alles hiljuti selline imeline sündmus, et kolisime lapsed (3a ja 5a) oma enda tuppa magama ning saame nüüd mehega kahekesi oma voodis mõnuleda ja ka reaalselt magada ilma, et keegi öösel käega äsab, sipleb või põiki üle mu padja pikitab. Oh, kui vähe on õnneks vaja! 😀

  • Avatar
    Vasta Gerli 23. veebruar 2018 at 11:09

    Meie peres oleks vaja nelja uut tekki ja patja, sest olemas olevad on juba aastast “ma ei teagi” ?

  • Avatar
    Vasta Carolin 23. veebruar 2018 at 10:41

    Meie peres oleks vaja neljale uusi tekke :):)

  • Avatar
    Vasta Maris 23. veebruar 2018 at 10:11

    Tere. Viimati ostsin kõigile uued padjad pool aastat tagasi. Ja uue linase-puuvillasegu teki lapsele. Meie peres on ema-isa ja kolm poega.

  • Avatar
    Vasta Terje 23. veebruar 2018 at 08:58

    Meie pere on varsti 3-liikmeline. Patju olen uuendanud küll aegade jooksul, aga vajuvad suhteliselt kiiresti ära. Patju on meil voodis rohkem kui midagi muud. Meeldib magada padja kuhjaga. Ise kasutan vähemalt 3 patja (üks on väiksem), elukaaslasel 2 patja ja lisaks meie vahel 1 padi. Tekk on meil 1 suur. Seega päris suur hunnik patju meil voodis.
    Meile kuluks ära 4 patja, 1 suur tekk ja sündivale lapsele 1 väiksem tekk.

  • Avatar
    Vasta Lisbet 23. veebruar 2018 at 06:06

    Ostsin ka oma perele uued tekid-padjad mõned kuud tagasi ja juhtus täpselt samamoodi. Kui tekid on enamvähem okeid, siis padjad on sellised pallid, et otsisin ühe vana jälle kapist välja. Kõige hirmsam oli, et said ostetud kallimast hinnaklassist! Nüüd plaan kiiresti leida uued “voodikaaslased”. Enne proovin veel loosiga õnne 😉

  • Avatar
    Vasta Siky 23. veebruar 2018 at 05:15

    Perr on suur, 6 liiget. Tasapisi ikka uuendame, aga paar tekki ja mõni padi tahaks endiselt vahetamist.
    Viimati sai eelviimane laps endale padja ja teki uue voodiga kui võrevoodist ja beebitekist välja kasvas (aasta tagasi).

  • Avatar
    Vasta Anni 23. veebruar 2018 at 02:12

    Minul oleks uut tekki-patja ainult enda tarbeks hetkel vaja. Kolisin just uude korterisse ja polegi otseselt tekki ja patja ? pleed ja diivanipadi ajab hetkel asja ära ? loodan väga, et saaksin mõnna teki-padja omale ?

  • Avatar
    Vasta Päevalilleke 23. veebruar 2018 at 00:10

    Meil oleks vaja! Viimati sai soetatud siis, kui siia korterisse kolisime, ehk pea kaks ja pool aastat tagasi. Mu üks hoiukass sittus meile aga voodisse, kraapis padjad peale ja teki ka 😀 Patjadelt me haisu maha ei saanudki, seega paraku läksid prügisse. Tekk on alles ja tundub, et noh, ei haise 😀 Aga muidu patjadest tunneme just kõige rohkem puudust! Mitte, et me nii vaesed oleks, et patju ei suuda osta, lihtsalt pole aega/jaksu olnud ja resursse, et mingeid normaalseid osta, kuna kui ma juba padja ostan, siis tahaks mingit imeeeelist patja, mitte suvakat näkatsit, meil praegu need dekoratiivpadjad samahead, kui suvalised oleks, seega käib küll. Kuid no uusi oleks niikuinii vaja ja peagi peab soetama ka igatahes!

  • Avatar
    Vasta Kristin 22. veebruar 2018 at 23:49

    Ma magan siiamaani mingite vanade vene patjadega, need eriti suured. Ma vahel mõtlen, et kas ma sealt mingeid lestasid ei saa juba ? aga mugav. Ma polegi kunagi ühtegi tekki ega patja ostnud, vanaemadelt ja vanematelt saadud toodud. Vist peaks väljavahetamisele mõtlema küll..
    Mulle piisaks ühest eriti suurest tekist ja kahest-kolmest padjast eriti hästi ??

  • Avatar
    Vasta Kaija 22. veebruar 2018 at 23:47

    Meil on 3 liikmeline pere. Lapse tekk ja padi ongi sama vanad kui ta ise ehk 3a.
    Mehele ostsin paar aastat tagasi jõulukingiks uue teki, aga minu tekk on küll juba vähemalt 15-20a. vana. Eks emmed ongi ju need kes hoolitsevad kõigi teiste eest peale iseenda. 🙂

  • Avatar
    Vasta kertu 22. veebruar 2018 at 23:34

    meile kuluks kaks tekki ja neli patja väga ära.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 22. veebruar 2018 at 22:44

    Mulle sobiks üks suur kahe inimese tekk ja kaks korralikku uut patja ? nende magamistarvikute vahetusega on ammu juba aeg midagi ette võtta! Tükk aega juba heietame, et tegelikult oleks uusi vaja.. aga no ei raatsi!

  • Avatar
    Vasta Kati 22. veebruar 2018 at 22:25

    Oh, mötlen juba ammu et peaks need tekid-padjad ära vahetama..aga nagu ikka..tuleb alati midagi muud vahele. Meid on peres 3( 2 täiskasvanut ja pisike preili)

  • Avatar
    Vasta Relika 22. veebruar 2018 at 22:20

    Tekk on viie aastane, padjad kuni viis. Olekski aeg pensionile minna. 😉 kui loosiõnn naerataks mulle, saaks viis inimest senisest veelgi õnnelikumaks.

  • Avatar
    Vasta Kaia 22. veebruar 2018 at 22:13

    Oooo! Mul oleks just uut patja vaja, kuna vana on üsna eakas juba ja uus on liiga ebamugav :/ Komplekt oleks kahele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Rix 22. veebruar 2018 at 22:13

    Mina ja mu kolm põnni vajaks uusi tekke ja patju küll. Just plaanisin endale uued padjad osta, sest on ka närud. Tekid alles aasta tagasi Pärnust wendrest ostsin ja need on tegelt veel väga kobedad, aga uut ja head prioviks ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerly 22. veebruar 2018 at 21:59

    Meile kuluks 2 komplekti väga ära. Praegused on juba mitumitu aastat vanad ja ei ole enam soojad. Talvel peab voodikatte ikka tekile peale jätma. ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 22. veebruar 2018 at 21:48

    Meil oleks 2 tekki ja 3 patja 🙂
    10a kindlasti on meie tekid-padjad meid kannatanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 22. veebruar 2018 at 21:45

    Endale ja mehele, 4patja ja üks suur tekk oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 22. veebruar 2018 at 21:36

    Ma ostsin enda perele uued padjad eelmisel nädalal Jyskist. No ja pidin enda vana patja kesed ööd üles otsima, polnud üldse minu tassike teed. Lapsele ostsin uue teki ka, aga see mingi sünteetilineja ei hinga üldse, laps läbimärg selle all, kuigi tundub, et on õhuke. Püha PadjaJumal saada mu 3-liikmelisele perele natuke õnne ja õnnista meid uute vooditarvikutega. Aamen.

  • Avatar
    Vasta Kristel 22. veebruar 2018 at 21:22

    Meil on padjad juba väga loppis ja ammu olen uusi tahtnud. Meie peres neli liiget.

  • Avatar
    Vasta Mia 22. veebruar 2018 at 20:49

    Meil oleks vaja uusi tekke-patju enda pessa. Lai tekk on mul sellest ajast, kui ühikasse elama kolisin kunagi ja siis suurlinnast omale päris oma teki ostsin. Stipipäeval lubasin ikka suurema teki ja nüüd mahume selle alla kahekesi ära. Padjad on mingid vanad
    jyski nässakad ja mina magan enamasti üldse ilma padjata, sest need on nii ebamugavad.

  • Avatar
    Vasta Taimi 22. veebruar 2018 at 20:49

    Eelkõige tahaks uusi patju endale ja mehele. Uus tekk võiks ka muidugi olla. Lapsele päkapikud tõid uue teki ja padja ostsime talle veidi varem uue.

  • Avatar
    Vasta Kaie 22. veebruar 2018 at 20:18

    Kahele inimesele täitsa piisaks:) Hetkel ongi voodiriietega kehvad lood ja kuluks uued ära.

  • Avatar
    Vasta Karin 22. veebruar 2018 at 20:17

    Meil oleks vaja tekke patju kolmele :
    1.)tütar,
    2.)poiss
    3.)meie mehega

    Patju oleme ühekaupa vaikselt sulekate vastu välja vahetama aga tekid on praegu nagu päris magatavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kessu 22. veebruar 2018 at 19:54

    Ka meil on padjad ära vajunud ja tükkis ühes nurgas 😀 Kolm voodit on meil, mis uuenduskuuri vajaksid. Üks beebi, üks suure lapse ja üks abieluvoodi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maimu 22. veebruar 2018 at 19:09

    Tahaks küll ja lausa neljale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 22. veebruar 2018 at 18:57

    Peres 2 last pluss ema ja isa. Viimati paar aastat tagasi ostsime uued tekid-padjad. Praegu kùll minu padi on oma aja vist ära elanud,pole enam mugav. Ja magame mehega molemad kahe padja ja eraldi tekiga. Nii suurt tekki lihtsallt pole,mis meile sobiks?

  • Avatar
    Vasta Helena 22. veebruar 2018 at 18:53

    Meil vaja 5 inimesele – 3 lapsele ja vanematele ;). Vahetasime juba aastaid tagasi ja oleks uusi vaja aga kuna ei oska midagi valida mõistliku hinna ja kvaliteetseid siis ongi seda muudkui edasi lükatud . Meil ka Votexi voodipesu majesteetlik lilla ja üli mõnus on sellega magada.

  • Avatar
    Vasta Mari 22. veebruar 2018 at 18:44

    Olen just padjaotsingutel. Olemas on kaks vatiininiru ja üks JYSKi sulekas, mis torgib ja mille peale tuleb vähemalt 2 padjapüüri tõmmata, et oleks kasutatav. Kui sa nüüd neid konkreetseid patju kiidad, siis olenemata loosi tulemustest peaksin need endale hankima. Ja käisin oma villatekki just paar päeva tagasi tuulutamas ja kloppimas. On teine aastatega ikka saanud korralikku kasutust ning üsna kulunud ja lamedaks vajunud. Mäletan veel väga selgesti kui selle teki endale ostsin. No oli ikka maailma kõige mõnusam tekk küll (…ca 8 aastat tagasi), seega saan ikka väga hästi aru, mis voodiparadiis sul praegu olla võib 🙂 Aga muidu uuendaks tekke-patju kahe komplekti jagu, endale ja emale.

  • Avatar
    Vasta Laura 22. veebruar 2018 at 18:17

    Meid on 2, olen üritanud küll uuendusi teha, aga mehe sōnul on veel kõik okei ja tuleb ka pigem “need ju pmst uued”… ilmselt ei vaataks ka tema kingitud hobuse suhu ja sellest saaks päris hea kompromissi?

  • Avatar
    Vasta KV 22. veebruar 2018 at 18:02

    Kahele täiskasvanule ja märtsis sündivale beebile oleks vaja. Viimati sai mõne aasta eest uued sulepadjad ostetud, kuid nüüd need ära vajunud ja ei aita enam miski, et neid “korda” saada. Olemegi mehega mõelnud, et peab uued padjad vaatama. Tekid said ka mõned aastad tagasi uued ostetud.

  • Avatar
    Vasta Kris 22. veebruar 2018 at 17:52

    Minu suurimaks probleemiks on padajd. Väga raske on leida sellist, mis ei oleks ebamugav (ja mille tõttu ei hakkaks öösel pea valutama). Patju on kodus palju, aga enamasti magan ikka üldse ilma padjata. Seega, hea meelega prooviks neid kõrgelt kiidetud patju nüüd! 😀

  • Avatar
    Vasta Marianna 22. veebruar 2018 at 17:51

    Oi kuidas meil oleks vaja uusi tekke- patju. Kuid meie pere on pâris suur. Mehe 2 last ja minu 3. Uusi sai ei tea millal ostetud. Oleksin vâga ônnelik, kui kas vói lapsed saaks uued. Küll nad alles rõõmustaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 22. veebruar 2018 at 16:34

    Viimati vahetasin tekke-patju kolm aastat tagasi. Aga kuna sai ostetud just mingid odavad, on nad praeguseks jube närakad ? meie peres oleks vaja kahele inimesele uusi tekke-patju ?

  • Avatar
    Vasta Triin 22. veebruar 2018 at 16:32

    Meid peres 5. Padjad-tekid meil ca 5 aastat vanad ja Jyski kraam, ega neil kvaliteeti kahjuks pole 🙁 pesamuna üldse ilma teki ja padjata, magab minu kaisus 🙂 aga tal oleks ka aeg juba enda voodisse üle kolida

  • Avatar
    Vasta Gerli 22. veebruar 2018 at 16:30

    Pean tunnistama, et Su postitus ei saakski tulla enam õigemal hetkel! 🙂 Meil antud teema just arutlusel ja padja ost tundub kuidagi eriti keeruline teema! Tegime isegi ühte kohta tellimuse ca 2 nädalat tagasi, ent vastust pole saanud ja eile saatsin just tellimusest loobumise teate ning otsustasime, et otsime siis mujalt. Viimati soetasime uued padjad ca 5 ja tekid 4 aastat tagasi. Meid on peres 4 ning unekvaliteeti hindame kõik kõrgelt!

  • Avatar
    Vasta Dagne 22. veebruar 2018 at 16:25

    Paar uut patja on vanadele lisaks ostetud, aga muidu teenivad ka väga vanad padjad ja tekk.
    Magajaid oleks meil kaks täiskasvanut ja üks laps.

  • Avatar
    Vasta K.K 22. veebruar 2018 at 16:24

    Meid on omajagu – 6 🙂 Tekid-padjad on täiesti teemaks.. Enda voodis on tekid-padjad juba aastaid 5a ja peale, koguaeg mõtled, et ahh tühja las olla ootaks selle väikelaste pläkerdamis-mäkerdamis aja ära ja siis raatsiks ehk midagi kobedamad ka külje alla otsida..Aga noh olgem ausad kuna see aeg tuleb 😀
    Loosiõnnele peab võimaluse ju andma.

  • Avatar
    Vasta Katrin 22. veebruar 2018 at 16:19

    5 pereliiget vajaksid kõik uusi tekke ja patju. Häbi on isegi kirjutada, kuna mõnel neid vahetatud sai. lastel on vist kõige uuemad variandid, aga neilgi juba 3 aastat trööbatud.

  • Avatar
    Vasta Riin 22. veebruar 2018 at 16:18

    Kolisime just hiljuti ja kuna selle peale on nii palju raha läinud, siis sai jälle edasi lükatud see pisiasi, et oleks vaja kõigile uusi voodiriideid ja tekke-patju. Meie puhul oleks see võit ikka väga teretulud 🙂
    Viimati ostsime nii ammu, et ei mäletagi väga täpselt. Lastele viimati 5a tagasi, endale… jummel – veel kauem aega möödas. Padjad sai küll paar aastat tagasi vahetatud, aga need ka sellised odavama-hinnaklassi-nikatsid.

    Pereliikmeid on neli – kaks suurt ja kaks väiksemat.

  • Avatar
    Vasta K 22. veebruar 2018 at 16:09

    Meil on kodus paras seltskond, meid on 6 😀 uued tekid-padjad on viimased kuud täitsa teemaks olnud..loosiõnne peab proovima 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 22. veebruar 2018 at 15:47

    Minu padi on mul olnud vähemalt kuus aastat(ja kusjuures on veel diivanipadi), mis on lausrõvedus juba, aga olen ostnud patju mitmeid kordi aga lihtsalt ükski ei sobi ja võtan ikka vana tagasi. Ei raatsi enam uutele raha raisata aga õnneks kaasa on selline, kes magab 4-5 padja vahel ja ümber, niiet tal oleks ka kindlasti ühest lisapadjast hea meel. Iseasi kas ma siis enam voodisse ära mahun?

    Tekiga on parem lugu aga see on täielik talvekas, niiet varsti oleks kindlasti midagi õhemat vaja.

  • Avatar
    Vasta Triin 22. veebruar 2018 at 15:42

    Meie peres on üks teadmata ajast pärit padi, mille ùle käib salajane võitlus, magama peaksin sellel mina emana, kuid tihti avastan selle oma emma-kumma lapse voodist, praeguseks otsustas kõige pisem olukorda kontrollima hakata – viskab pikuti end üle padja ja magab. Kokku on meid 5.

  • Avatar
    Vasta Birgit 22. veebruar 2018 at 15:28

    Meie perele oleks vaja 3 .
    Aus olla siis ega ei mäletagi kuna viimati uued said ostetud .

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 22. veebruar 2018 at 15:23

    Meid on peres 4. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 22. veebruar 2018 at 15:12

    Uued tekid-padjad kuluks meile kolmele ära küll. Viimane kord kui uued padjad ostsid, vahetasin need samuti üsna ruttu vanade vastu tagasi ja olengi pidama jäänud oma vanade lötsakate patjade juurde.

  • Avatar
    Vasta Triinu 22. veebruar 2018 at 15:02

    Ausalt öeldes ei mäletagi millal viimati :O
    Kui saaks, oleks kahele vaja uusi 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 22. veebruar 2018 at 15:01

    Ohh, miskit meile! Meil mehega on juba ei-mäletagi-kui-mitu-aastat vanad odavad padjad ja tekid. Ca aasta igatahes juba iga õhtu magama minnes mõtleme, et peaks uurima ja miskit korralikumat pea alla otsima omale. Nii et meile endale oleks patju ja tekki tarvis ning poja voodi võiks ka uienduse saada. Tema kasutab endiselt neid, mis talle enne sündi koos voodipesukomplektiga ostetud sai. Ja poja saab juba kolmeseks. 😉

  • Avatar
    Vasta Liana 22. veebruar 2018 at 14:51

    Mina uuendasin oma tekke-patju 3 aastat tagasi. Kahjuks küll Jyski toodetega, aga parema puudumisel olen ka nendega rahul. Ei taha olla kurtja, sest alati võib seis hullem olla. Mingil hetkel, kui oma kodu remontimisega lõpule jõuan ja kogu raha enam remontimise alla ei lähe, siis kindlasti plaanin korralikud tekid-padjad osta.
    Aus olen, siis ei tahakski endale uut tekki ja patja… mõtlen rohkem, et minu vanematel oleks vaja uusi tekke ja patju. Alles hiljuti, seoses minu noorema venna kodust välja kolimisega said nad elutoa diivanvoodilt kolida magamistuppa, kus on neil on lõpuks päris voodi. (Elasime kahetoalises korteris 4 liikmelise perena ja vanemad tegid magamistoast minule ja vennale toa, ise magasid diivanvoodil elutoas.) Igatahes, lõpuks pärast kõiki neid aastaid said nad endale täitsa oma magamistoa. Suure hoolega tegid seal remonti, ostsid uue voodi ja madratsi, öökapid jms.. aga tean kohe kindlasti, et patju ja tekke nad uusi ei ostnud. Selline üllatus valmistaks neile kindlasti palju rõõmu 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirje 22. veebruar 2018 at 14:40

    Hädasti oleks vaja tekki ja patju kahele inimesele. Tekk on vana hea veneaegne vatitekk, küll kasutusele võetud ca viisteist aastat tagasi. Ka üks patjadest on samast ajast. Vahepeal on mõningaid patju juurde ostetud, aga need muutuvad nii ruttu lörtsakateks

  • Avatar
    Vasta Malle 22. veebruar 2018 at 14:13

    Kuna mul kodus tolmulesta vastu allergiline laps,siis vahetan poole aasta tagant nii teki kui padja.Nii saab tema uued ja üks pereliige tema vanad 🙂 Muidu on meid kuus ja oleks rõõmuga kõigil välja vahetanud korraga 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 22. veebruar 2018 at 13:42

    2 täiskasvanut ja 2 last. Saime uued padjad just jõuluvanalt, aga no olgem ausad – no vot ei ole ka üldse rahul. Tegelikult olen korralikku patja juba aastaid otsinud. Vahetan patju väga tihedalt, üle kahe kuu tagant kindlasti. Nii kui padi ära vajub ei ole enam mugav ja probleem ka see, et kui vähegi padi ära vajub, siis hommikul pead padja pealt kätte ei saa – kõrv nii jubedalt valutab. See ka põhjus miks patju tihedalt vahetan. Olen proovinud ka igasugu patju, mis Saaremaalt leiab (ka igas hinnaklassis), aga näed sobivat pole siiani leidnud. Trendsetter Europe hakkas väga huvi pakkuma, ehk leian sealt lahenduse oma kõrvavaludele. Olen igatahes lootusrikas.
    Tekke pole ka tõesti ammu vahetanud ja tahaks küll mõnusat pehmet unelmate tekki 😀
    Ma olen alati öelnud, et päeva parim osa on õhtul magamaminek, mis oleks veel parem kui nautida seda hetke Trendsetter Europe teki ja patjadega!

  • Avatar
    Vasta Ines 22. veebruar 2018 at 13:38

    Peres on meid 3, kõigile kuluks uued padjad ja tekid ära. Viimati sai ostetud kõigile jyskist umbes aasta tagasi. Ajavad asja ära aga mingit luksust nautida ei saa.

  • Avatar
    Vasta Andra 22. veebruar 2018 at 13:36

    Kuna elan üksinda, siis vajalsin eelkõige ainult endale uut tekki ja patja ? ma ei mäletagi et oleksin kunagi soetanud endale uue teki v padja, kodust vàlja kolides sai mõni kaasa haarata ilmselt

  • Avatar
    Vasta Neiu 22. veebruar 2018 at 13:36

    Meie kuue liikmeline pere oleks väga õnnelik uute patjade ja tekkide üle. Vanad on juba vastikud tuustakad.

  • Avatar
    Vasta K. 22. veebruar 2018 at 13:20

    Meie pere on 4-liikmeline.
    Patju vahetame vast umbes 2 aasta tagant, tekid on küll aga umbes 6-7 aastat vanad.

  • Avatar
    Vasta Minna 22. veebruar 2018 at 13:14

    Meid on 2 ja juba ammu peame plaani, et osta uued padjad ja tekk, kuid pole siiani suutnud selle valikuga tegeleda, nüüd tundub küll ideaalne aeg olevat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Külli 22. veebruar 2018 at 13:12

    Ei mäletagi, millal uued padjad ja teki soetasin. Aga ühikasse sooviksin küll uusi patju ja suurt sooja tekki 😀
    No ja emale ja isale ja õele ka..

  • Avatar
    Vasta Kadri 22. veebruar 2018 at 13:09

    Viimati sai tekid-padjad välja vahetatud viis aastat tagasi. Lapsele saime kingituseks teki ja padja aasta tagasi. Olen viimased aasta aega plaaninud välja vahetada, kuid ei ole leidnud sellist head ja öiget, mille eest raatsiks raha välja käia 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 22. veebruar 2018 at 13:03

    Meid on peres 3. Viimati sai ostetud uus tekk ja padi väiksele pojale, kuid selles mõttes läksime ostuga alt, et tekk krabiseb kohutavalt ja lapse ei saa sellega magatud.
    Enda teki ja padja ostu ei mäletagi, nii ammu oli see. Uued tekid-padjad teeksid suurt rõõmu!

  • Avatar
    Vasta Janne 22. veebruar 2018 at 12:37

    Viimati ostsin uue padja kõige pisemale jyskist – kuna mujalt ei leidnud piisavalt madalat aga mõnusat. Kahjuks see juba tegelikult suht loppis ja kole (ca aasta tagasi sai ostetud). Uued teki ja padjad kuluks ära lastele (3 last). Meie enda tekk on ilmselt mingi 6-7a vana aga jätkuvalt mõnus nagu pilv (firma kohapealt jään vastuse võlgu – hanesulgedest vms). Laste omad pole nii mõnusad ja pehmed ei tekid ei padjad mis hetkel olemas on. Mingi aeg ostsin uued küll aga noh jah – on nagu nad on. Vanad kõik viisin loomadevarjupaigale.

  • Avatar
    Vasta Margit 22. veebruar 2018 at 12:20

    Meie pere on kolmeliikmeline – mina, mees ja laps! 🙂 Patju aeg-ajalt ikka vahetame, aga tekki pole ammuilmas vahetanud, seega see oleks I-M-E-L-I-N-E kink! ?

  • Avatar
    Vasta Margit 22. veebruar 2018 at 12:16

    Meie pere on kolmeliikmeline – mina, mees ja laps! 🙂 Patju me aeg-ajalt ikka vahetame, aga tekki ei mäletagi, millal viimati vahetasime. Olen mõelnud teki vahetamise peale, seega see oleks tõesti I-M-E-L-I-N-E kink! 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 22. veebruar 2018 at 12:13

    Olen juba 7 aastat samade patjade/tekkidega maganud. Mugavad on küll, kuid veidi väsinud juba. Meie peres oleks vaja 3le inimesele 🙂

  • Avatar
    Vasta G 22. veebruar 2018 at 12:09

    Tegelikult vähem kui aasta tagasi saime endale uue teki, aga sinu kirjeldus nendest kõlab nii imeliselt, et me abikaasaga magaksimr hoopis uue teki all heameelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Leen 22. veebruar 2018 at 11:39

    Issand palun jahh, kuna voodi on nagu ta on ja madrats on nagu ta on, siis vähemalt tekid ja padjad võiks olla imelised pehmed. Tekk on tegelikult küll üpris uus aga mitte just parimate küllast. Teeb küll töö ära, kaetud me oleme aga süda ihkab pehmet ja kohevat 🙂 uut komplekti sooviksin endale mehega ja vanaemale kuna praeguse teki kinkis meile tema siis nüüd sooviksin mina talle Trendsetteri abiga uue teki kinkida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 22. veebruar 2018 at 11:38

    Uued padjad sai soetatud kuskil pool aastat tagasi kuid iga jumala õhtu pean nendega võitlust, et nad kuidagi mugavalt pea alla settida. Need siis mingit sorti sulepadjad. Varem olid kasutuses küll villa ja mingit teist sorti sule ja mingi iks täidisega padjad, aga seda sobivat ei ole veel kahjuks leidnud. Uuest kohevast tekist ei ütleks samuti ära.
    Uusi tekke patju läheks tarvis siis minule ja mu elukaaslasele ning samuti ka minu emale, ehk siis kolmele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 22. veebruar 2018 at 11:38

    Oh jumal seda teab.. Eelkõige sooviks uusi patju ja tekki oma emale. Tema on selline, kes endale võimaldab kõige viimasena midagi uut , ja magab kes teab mis ajast vanade närtsudega. Väikesele õele ja endale kuluksid ka uued padjad ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 22. veebruar 2018 at 11:35

    Sooviksin ühte tekki ja patja endale ning lapsele samuti tekk ja padi.Patjade valimisel pole teinud just häid valikuid 😀 kord on kael valus kord on pea valus, seega uue padja ja teki üle oleks heameel,sest ei mäletagi millal viimati patju ja tekke uuendasin.Ja kuna varsti kolimine plaanis, siis oleks väga hea uude koju uute tekkide ja patjadega minna 😀

  • Avatar
    Vasta Liis J 22. veebruar 2018 at 11:34

    Oiii väga väga oleks vaja uusi patju-tekki! Hetkel veel koosneb meie pere minust ja elukaaslasest, kellel on pidevalt probleeme pinges kaelaga ja üldse magab ta halvasti. Ilmselt suureks põhjuseks on ka meie magamisvahendid, sest kõige uuem padi on meil ostetud paar aastat tagasi jyskist (tekk samuti) ja kõige vanem aeg-ajalt kasutust leidev padi on üldse “kaasavarana”? saadud sulepadi mu vanematelt, kes olid seda ka minu mäletamist mööda juba aastaid kasutanud… päris piinlik isegi kirjutada seda hetkel?? käime mõlemad pikkade graafikutega tööl kodunt eemal ja vabal ajal kodus olles on nii palju tegemist, et see väike asi, et võiks omale lõpuks uued mõnusad padjad soetada, libiseb lihtsalt meelest…. Et öösel jälle kirudes meelde saaks tulla… Igatahes oleksime kahekesi väga VÄGA õnnelikud selle kingi eest ? päikest!

  • Avatar
    Vasta Karolina 22. veebruar 2018 at 11:23

    Oi,kui tore loos. Praegused minu ja mehe Dormeo padjad vajaksid juba uuendamist ja uusi tekke oleks ka vaja. Proovin kord aastas tekke,patju uuendada.Praegused padjad on juba 2 aastat,aga kuna neil saab sisu välja võtta,siis on neid hea pesta olnud. Lapsele sooviks väga uut komplekti. Ehk siis kolm inimest oleksid õnnelikud uute patjade,tekkide üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis J 22. veebruar 2018 at 11:23

    Oiiiii väga VÄGA oleks vaja uusi patju ja tekki. Meie pere alla kuuluvad hetkel veel vaid mina ja elukaaslane, kuid meie kõige uuem padi on ostetud 2 aastat tagasi jyskist ja kõige vanem siiani kasutust leidev padi on siis “kaasavarana” saadud sulepadi vanematelt, mis minu arust oli juba neil hea pool kümnendit kasutuses olnud ?? Oleme mõlemad nädalase graafikuga tööl kodust täitsa eemal ja kui on vaba aeg, on nii palju teha, et läheb selline väike asi, nagu lõpuks omale mõnusate patjade ostmine lihtsalt meelest ära ? kuigi iga öö tuleb jälle meelde… Oleksime sellise kingi eest väga tänulikud ?

  • Avatar
    Vasta Heli 22. veebruar 2018 at 10:43

    Meie pere vahetaks suurima heameelega oma tekid ja padjad välja. Elukaaslane, mina ja poeg. Olen isegi vaadanud ja mōelnud tekkide ja patjade väljavahetamisele aga alati on tulnud midagi muud ette. Hea meelega prooviks ära tōesti kvaliteetsed tekid ja padjad. Siiani olen ostnud need mis poes sooduses on, tekikohapealt ei saa arugi niiväga aga padjad vajuvad tōesti väga kiiresti ära ja kael jääb viimasel ajal kangeks.

  • Avatar
    Vasta mu-muu 22. veebruar 2018 at 10:37

    See postitus on nüüd küll kui rusikas silma auku 🙂 Kuna oleme kohe-kohe kolimas siis olen väga terava pilguga üle vaadanud kõik oma asjad, mida jätta vanasse kodusse ja mis võtta kaasa uude! Ja üks on kindel, et tekid-padjad vajavad kiiresti välja vahetamist, vanad on juba tõesti sellises seisukorras, et ilmselt leiavad nad tee prügikasti!
    Seega proovin loosiõnne ja ehk teeb Trendsetter Europe meile esimese soolaleivakingi :)! Oleks igal juhul mega cool 😛
    Uusi teki-padja soovijaid on meil peres 2- mina ja mu elukaaslane.

    • Avatar
      Vasta Kets 22. veebruar 2018 at 11:15

      Prügikasti asemel viige vanad tekid-padjad ja voodipesud parem loomade varjupaika, koerad on seal pehme pesa üle väga õnnelikud!

      • Avatar
        Vasta Mari 22. veebruar 2018 at 18:47

        Oh see on küll hea idee, ma poleks ise selle peale tulnudki, et kuhu võiks neid viia… Postitust lugedes mõtlesin, et kodus on päris hea hunnik vanu kulunud vatiinipatju, mida keegi enam pea alla ei taha panna ning tundus, et prügikasti asemel võiks olla mingi parem lahendus. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Triin 22. veebruar 2018 at 10:30

    Mina sooviks endale uut tekki ja kahte patja ja lapsele tekki ja patja:)endagi padjad on juba lössi vajunud??

  • Avatar
    Vasta Ingrid 22. veebruar 2018 at 10:29

    Poja, mina ja elukaaslane oleks uute patjade ja tekkide üle väga rõõmsad! Hetkel on meil nõukaaegsed padjad, no nii vanad ja koledad juba ammu 🙁 Olen uusi vaadanud aga hinnad päris krõbedad ja pole täitsa sobivaid leidnud. Nüüd on äkki meie võimalus ja õnn naeratab ?

  • Avatar
    Vasta Elisavete 22. veebruar 2018 at 10:27

    Meil oleks vaja elukaaslasega ühte suurt tekki ja kahte patja. Kolisime kolm aastat tagasi kokku ja praegused tekid ja padjad saime vanematelt ja siiani pole neid välja vahetanud.

  • Avatar
    Vasta Reet 22. veebruar 2018 at 10:22

    Kohe-kohe sündivale beebile oleks hea tekk super.
    Endale ja mehele olen proovinud paljusid erinevaid patju, kuid ikka pole neid kõige mõnusamaid leidnud.
    Meile oleks vaja siis kolmele?

  • Avatar
    Vasta Elis 22. veebruar 2018 at 10:18

    Mina, mu mees ja 2 last ei ütleks kindlasti uutest tekkidest-patjadest ära.. uuendasime neid.. eee.. ma ei teagi millal 😀 niiet päris hea aeg oleks korralikud uued asjad soetada küll..

  • Avatar
    Vasta Marit 22. veebruar 2018 at 10:17

    Varsti kolin elukaaslasega meie oma esimesse kodusse, sinna oleks kõike vaja, aga tekk ja padjad oleks juba algus 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 22. veebruar 2018 at 10:16

    Pojale, mulle ja elukaaslasele. Meil on IIID vanad padjad ja tekid. No ikka need nõukaaegsed, kõik on koledad ja õudsad juba 🙁 Tükkaega plaan soetada uued padjad aga pole leidnud veel neid sobivaid ja no hinnad on ka krõbedad. Äkkki õnn naeratab seekord ! ?

  • Avatar
    Vasta Brigitta 22. veebruar 2018 at 10:06

    Pole ammu vahetatud, kõik on juba mitu aastat olnud ja üsnagi õhukesed. Meil oleks vaja kahele inimesele ehk siis 2 patja ja 1 suur tekk. Tekiga on koguaeg probleem, et 1 meist rebib selle öösel endale 😀

  • Avatar
    Vasta Eliise 22. veebruar 2018 at 09:47

    Tekke vahetan võimalusel alati iga kolme aasta tagant, patju tihedamini. Ei kannata üldse, kui padi kaotab oma kohevuse. Võidu korral sooviksin kolme uut patja ( mina, abikaasa, laps) ja kahte tekki ( mulle, abikaasale üks ja lapsele teine) 🙂

  • Avatar
    Vasta K. T 22. veebruar 2018 at 09:42

    Kohe sündivale beebile vast patja vaja ei ole aga tekki küll. Niisiis on meil vaja tekke ja patju emale, isale, 6aastasele ja beebile.

  • Avatar
    Vasta Sallu 22. veebruar 2018 at 09:37

    Oh. Ma just eile vaatasin uusi tekke ja patju, aga lükkasin selle ostmise edasi, kuna head on ikka kallid. Meil oleks vaja abikaasaga uusi ja 2le lapsele. Üks 5ne ja teine kohe aastane, kuna enamus ajast nad meiega koos siis üks suur UUS tekk oleks väga äge 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 22. veebruar 2018 at 09:31

    Neid imelisi patju ja tekke tahaks küll. Kokku kolmele inimesele. Isegi ei mäleta, millal viimati patju vahetasin. Pidevalt ärkan hommikul kange kaelaga. Seega väga oleks vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 22. veebruar 2018 at 09:23

    Meil on nelja liikmeline pere. Uued tekid ja padjad kuluksid hädasti ära. Mehega ise magame fliisteki all ja ühel lapsel on ajast ja arust tekk ja padi mis ei kannata mingit kriitikat. Õhh! Igakord kui plaanin osta uut, tuleb midagi ette pluss lisa rolli mängib see, et õhtuti võtab väiksem veel lutipudelit ja mõnikord ajab piima sealt ka voodisse, võib vaid ette kujutada, mis vastik piima hais padjal ja tekil küljes on.
    Ühe sõnaga, tekke-patju uuendasime hea mitu aastat tagasi (ei mäletagi kuna). Uni pole ka juba ammu meie majas korralik, vajunud patjade tõttu on hommikune peavalu igapäevane. ?

  • Avatar
    Vasta K. 22. veebruar 2018 at 09:14

    Kolmele vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 22. veebruar 2018 at 09:14

    Õigeid tekke ja patju on tervele perele vaja(ema, isa, 2last). Mõtlen juba aasta(id), et nüüd uuendan kogu pere magamisvarustuse, aga siis jõuan hindadeni ja tundub justkui “vanad käivad kah” ja nii see aeg läheb 😀 ühesõnaga oleks hädasti vaja 😀 aeg on sealmaal juba…

  • Avatar
    Vasta Mari 22. veebruar 2018 at 09:13

    See oleks ülivajalik võit! Meid kokku 5. Lastel vaja just suuremaid tekke. Samas on hetkel allergiad meil esile tulnud ja kahele lapsele kindlasti spetsiaalseid tooteid vaja. Jah, olen juba isegi uurima hakanud, et mida siis eelistada. Kogu perele siiski üsna suur väljaminek.

  • Avatar
    Vasta MS 22. veebruar 2018 at 08:55

    Ma arrrrmastan häid patju ja tekke! Meil vajaks väljavahetamist 5 komplekti ja see oleks niiii toreee!?

  • Avatar
    Vasta Joanna 22. veebruar 2018 at 08:55

    Meie perel oleks vaja 3 tekki ja 3 patja hea une saamiseks ? ei mäletagi kuna neid vahetasime

  • Avatar
    Vasta Tiia 22. veebruar 2018 at 08:49

    Tekid-padjad vaja neljale. Hahaa, patju ostan pidevalt, sest mitte ükski ei sobi!!! Niisama proovides kõik mõnusad ja jummala mugavad, aga öösel käiks nagu paha vaim padjast üle ja kusagile toanurka ta seal pimeduses maabub. Nüüd tuleks kõik need padjad mingiteks diivanikaunistusteks vist vorpida 🙂 Mahavisatud raha…

  • Avatar
    Vasta Merli 22. veebruar 2018 at 08:10

    Meie pisike pere vajaks uuendamist. Oleme pojaga kahekesi ja need tekid padjad on ikka mitu aasat juba kasutuses olnud. Ennekõike oleks ikka lapsel vajalik kõik välja vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 22. veebruar 2018 at 08:04

    Meid on peres neli (2 last ja 2 täiskasvanut). Lastel on paari aasta vanused tekid-padjad. Meie voodis on tekk vist vabariigi algusest. Naliiiii, aga tõesti vana. Juba ammu oleme uue peale mõelnud, kuid hea tekk maksab palju. Mina olen padja suhtes sama meelt nagu sina Mallu. Ei saa magada, kui on täistopitud nagu pühadesiga. Kui sellise otsa satun, siis tavaliselt magan padja alumise nurga peal. Kuna 1,4 magab ka meie juures, siis lepin ka kahe komplektiga ? Üks suur tekk meie voodi ja suurem tüdruk saaks ka uue teki-padja.

  • Avatar
    Vasta Janeli kaljuveer 22. veebruar 2018 at 07:46

    Meie pere on 6 liikmeline kõigil oleks uusi patju ja tekke vaja. Viimati vahetasime 6 aastat tagasi umbes need on ikka palju ära vajunud ja ebamugav magada.

  • Avatar
    Vasta Laura 22. veebruar 2018 at 07:32

    Kahele oleks vaja, kuna tekid ja padjad on ala 4-5 aastat vanad ja öösiti varastan mehelt koguaeg patja kuna enda oma on nii ära vajunud, et maga nagu peaga madratsil

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. veebruar 2018 at 07:29

    Meie peres on kolm liiget: abikaasa, aastane ja mina. Öiste imetamiste tõttu magab abikaasa viimased aasta aega külalistetoas. Minu padi on muidu täitsa mõnus, aga abikaasa oma on nagu tõkisking 😀 Kunagi sai kalli raha eest Dormeost ostetud, aga see on kuidagi nii paks ja võtab vale kuju ja kõva ka veel ja mitme ööga võtab kolmnurga kuju. Lapsel veel oma patja ei ole, aga kaugel seegi aeg enam on. Madrats on mul ka Napsie oma, no ei kujuta ette, et peaks mingi vedruvoodi peal enam magama.

  • Avatar
    Vasta Liis 22. veebruar 2018 at 06:51

    Mul oleks vaja kahte patja ja ühte suurt tekki.
    Padjad on väga vanad. Teki sain suvel sünnipäevaks, aga see on niiiiii paks, et ma keskküttega korteris lämbun selle all ära.

  • Avatar
    Vasta Keiti 22. veebruar 2018 at 06:49

    Meie peres sai viimati välja vahetatud ainult padjad ja see oli 2017. aasta veebruaris, kuna olime niigi pikale selle vahetusega venitanud. Kuna magame diivanil, mis ei ole mugav ja eks seljavaludega kimpus pikemat aega, oleks hea une poole püüdlemiseks sobilik algust teha sellise vahva loosiga ja võita uued padjad ja tekk. Diivanit jagame oma 4-liikmelise pere peale. Ehk loosiõnn naeratab ja saab ka kvaliteetsete toodetega magama jääda 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes S 22. veebruar 2018 at 06:42

    Neljale. Patju ostsine just paar nädalat tagasi, sest nii keeruline on neid õigeid leida.

  • Avatar
    Vasta Airi 22. veebruar 2018 at 06:37

    Meil oleks hädasti uusti patju.,tekke kolmele vaja. Mees juba ammu vingub, et nende patjadega on võimatu magada… Patju ostsinviimati Ikeast paar aastat tagasi ja mingid odavad. Tekk kingiti paar aastat tagasi vist. Loodan väga loosiõnnele!

  • Avatar
    Vasta Eff 22. veebruar 2018 at 05:29

    Viimati vahetasin tekke-patju u 5 a tagasi. Ega neil väga viga pole. Kõige rohkem tunnen puudust patjadest kuid ka tekk võiks pilvelaadsem ja soojem olla. Ei tea, kas minu pidevalt külmetavate varvaste jaoks ühest servast soojemaid tekke ka tehakse ? Vaja oleks kaks kpl. Üks kpl suure ja üks väiksema tekiga pliiiis ?

  • Avatar
    Vasta Mammmu 22. veebruar 2018 at 05:26

    Ma isegi ei mäleta millal sai tekke või patju ostetud.. Nii vanad juba kõik. Meie peres oleks vaja uusi tekke ja patju mul koos kaaslasega, õel ja tema mehel ja kindlasti isal, kes on meile kõige kallim ja tähtsam, et tema uni oleks kvaliteetne! Ise olen suhteliselt halva tervisega ja ei tohi kokku puutuda tolmulestade ja seenbakteritega, niiet oleks viimane aeg voodipesu vahetada ? jään lootma ?

  • Avatar
    Vasta Helen 22. veebruar 2018 at 04:03

    Meil ka suvalised padjad-tekid, uuenduskuuri vajaks lapse padi ja tekk ning suure voodi kaks patja ja suur tekk. 🙂

  • Avatar
    Vasta H.V. 22. veebruar 2018 at 03:46

    Meie peres oleks vaja uusi tekke patju mulle-abikaasale ja lisaks aastasele pojale ja suvel sündivale beebile (:
    Ostsin uued padjad küll mõned kuud tagasi aga kuna olen allergik, siis peaks vähemalt kord aastas ostma uued.

  • Avatar
    Vasta Emiilie 22. veebruar 2018 at 02:02

    Tekke ja patju oleks vaja kolmele. Uue komplekti sain 2016.aastal enne lapse sündi. Patju vahetame tihedamalt. Samas oleks siiski mõistlikum veidi rohkem raha kulutada, mitte iga 3 aasta tagant uus soetada.

  • Avatar
    Vasta Anna 22. veebruar 2018 at 01:42

    Meie peres oleks uusi tekke ja patju vaja kahele inimesele, kuna vanad on juba nii vanad ja juhtus endal sama viga – ostsin uue teki, aga ei pööranud tähelepanu kvaliteedile ja sain maailma kõige ebamugavama sünteetilise teki, mille all hakkab nii palav, et ei kannata lihtsalt magada. Hädasti oleks vaja uusi kvaliteetseid tekke-patju!

  • Avatar
    Vasta Heini 22. veebruar 2018 at 01:41

    Meie oleme 5 liikmeline pere. Vanem tütar on 9 aastane, teine 2 aastane ning poeg saab varsti 4 kuuseks.
    Kui aus olla, siis pole väga ammu vaadanud tekke ega patju, et kas vajavad välja vahetamist. Oleme küll mehega arutanud, kuid siiani on see jutuks jäänud.
    Usun, et see oli äkki 4-5 aastat tagasi kui sai uued tekid ostetud ja paar patja välja vahetatud,kuid see ka kõik.
    Praegu oleks küll uusi tekke ja patju vaja, eriti lastele 😀 endal ja mehel on ükskõik, peaasi, et lastel oleks 🙂
    Aga mis puutub voodipesu vahetamisesse, siis minu 2 aastane on nagu putukas kohe küljes. Kole raske on seda tööd teha, kui ta hüppab voodis või tirib tekid põrandale, et nende sees mängima hakata 😀 ja alati on nii, et lõpuks vahetan voodipesu ala 1-1,5 h, sest praegu on ka pisike beebsu, kes vajab hoolt ja muidugi mu marakratist 2 aastane.
    Igatahes on meie peres voodipesu vahetamine paras ettevõtmine 😀

  • Avatar
    Vasta Merlyn 22. veebruar 2018 at 01:33

    Meil oleks tekke ja patju vaja kolmele – kaks täiskasvanut ning beebi.
    Uued padjad sai soetatud üsna hiljuti, kuid ostsime odavad ning juba on näevad need padjad välja nagu oleks aastaid kasutuses olnud. Seega kuluks üks korralik varustus voodisse ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 22. veebruar 2018 at 01:16

    Meil oleks vaja uusi tekke ja patju neljale inimesele. Laste tekid-padjad on soetatud paar aastat tagasi. Meie mehega oleme häbiväärselt kaua oma vana tekiga läbi ajanud, padjad on umbes 4 aastat tagasi ostetud:)

  • Avatar
    Vasta Aive 22. veebruar 2018 at 01:14

    Viimane kord kui oma pere tekke ja patju vahetatud sai, oli aasta tagasi, kevadel. Nagu näha, siis polnud just parima kvaliteediga asjad. Padjad juba paari kuuga olid nartsud ja teki kohevust annab tikutulega taga otsida. Peres meid kolm 😉

  • Avatar
    Vasta Ege 22. veebruar 2018 at 01:01

    Tekke-patju vajaks kolm inimest. Detsembris alles vahetasin kõik välja ja sain ausalt elu saastamad asjad vist. Padi oli teise ööga täiesti vormitu ja tükkis, tekk ei püsi tekikoti sees mitte mingit moodi ja see täitematerjal on seal ainult kohati olemas. Patju vahetan üldse reaalselt vähemalt iga poole aasta tagant, sest mitte ükski pole hea. Erinevates hinnaklassides kuidagi koguaeg ainult jamade peale sattunud 🙁

  • Avatar
    Vasta Ingrid 22. veebruar 2018 at 01:01

    Oiii… Ma oleksin väga õnnelik kui mina mu mees ja 5 last saaks olla need õnnelikud.. Kuna pere on suur siis see oleks väga suur kingitus…
    Meie 7pealine pere pani pöidlad pihku igaljuhul.

    • Avatar
      Vasta Ingrid 22. veebruar 2018 at 01:07

      Ahjaa.. Polegi tekke ja patju poest ostnud kunagi. Magame mehega villase teki all ja lapsed on 2 ühes voodis 1 paksu vati teki all ja 2 villaste tekide. Beebil fliis tekk ja enda heegeldatud tekikene.. padjad sulgekad niiet kui pesu vahetada siis tuba sulgi täis. Hihi lastel lõbu naljalt?

  • Avatar
    Vasta Mia 22. veebruar 2018 at 01:00

    Meil oleks vaid 2le ? Pragused padjad on suht ära vajunud ja tekk sai pool aastat tagasi uus soetatud – aga seelmise teki ideaalsusele see kahjuks ei vasta??

  • Avatar
    Vasta D 22. veebruar 2018 at 00:54

    Oleks vaja ainult endale ja mehele. Pole kunagi neid uuendanud, kunagi kodust välja kolides emalt sain mingisugused ja siiani kasutuses ?

  • Avatar
    Vasta Viivika 22. veebruar 2018 at 00:13

    Hei, oleks vaja 5 inimsele uusi tekke ja patju 🙂 Ausalt õeldes ei olegi tekke ja patju üle vaatand kuna kahjuks pole vöimalust rahaliselt välja vahetada.

  • Avatar
    Vasta Kadi 22. veebruar 2018 at 00:13

    Uusi tekke-patju vajaksid meie peres neli liiget (kaks last, kaks täiskasvanut). Kriitilise pilgu osaliseks saavad kõik tekidpadjad iga nädal voodipesu vahetuse käigus. Viimane suurem vanad välja, uued asemele aktsioon toimus eelmise aastanumbri sees.
    Trendsetter Europe tootevalikust pakub kõige rohkem huvi anti allergy tekk.

  • Avatar
    Vasta Mellu 22. veebruar 2018 at 00:12

    Pole tekke juba pea 10aastat vahetanud, häbi kohe 😀
    Aga meil peres 5 inimest, oleks tore, kui pooledki uued padjad-tekid saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna-Silvia 22. veebruar 2018 at 00:02

    (Kas sa oskad öelda, miks su blogis kommenteerides ja siis “postita” vajutades vahel kogu tekst ära kaob ega avaldu?)
    Igastahes 😀 Meile kuluks ära viis patja, üks suur meile ja üks väike tekk lapsele 🙂 Viimati teki-padja vahetamine toimus meil.. Äkki paar a tagasi? Ostsime suleteki ja -padjad, aga praeguseks need nii ajavad sulgi välja ja torgivad, et päris tigedaks ajab vahel öösiti. Seega uur varustus oleks väga armas kingitus 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. veebruar 2018 at 00:37

      See avaldub see hetk, kui mina selle käsitsi heaks kiidan 😀

  • Avatar
    Vasta Mann 21. veebruar 2018 at 23:56

    Meie peres on kuus inimest kes magavad voodis, tekk peal ja padi peaall. Eks need tekid, padjad hahakkavad oma.aega ära elama juba küll… sisu ei ole enam ühtlane ja pole enam niii soojad kui tahaks.
    Peaalust olen tahtnud uuendada küll aga pole sobivat leidnud veel ja koguaeg annan ikka lastele/mehele ja lähen vana juurde tagasi.

    Sellist mõnusat pehmeet ja õhulist tekki tahaks niiiiiiiiiii väga. 1 korra elus olen maganud oma unistuste tekika renditud apartmentis aga ei olnud pead, et vaataks firmadki. Niiiii hea uni oli ja ikka mäletan täpselt seda tunnet…

  • Avatar
    Vasta Johanna-Silvia 21. veebruar 2018 at 23:52

    Tekid-padjad kuluks ära kolmele, ja… Millal vahetasime… Paar aastat tagasi äkki ostsime uue suleteki ja -padjad, aga need suled hulllllult torgivad ja tulevad teki seest välja, et päris tigedaks ajab see vahel öösiti. Nii, et uus varustus oleks nii armas kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta R 21. veebruar 2018 at 23:33

    Meid on peres kolm. Viimati ostsime uued komplektid paar aastat tagasi, uued komplektid seega oleks äge võit.

  • Avatar
    Vasta Olga 21. veebruar 2018 at 23:32

    Üldjuhul see teki-padja ost on väga kesine. Ometi tahaks ju ilusti välja puhata hommikuks ja ärgata ilma igasugu selja või peavaluta.
    Viimane ost oli ( ei julge mainidagi ) Hansapost- tekk+2 patja ja see oli enne jõule, ütleme siis nii, et teki alla annab veel magada kuigi õhk ei liigu, padjad voib kohe koertele alla panna. Ühesõnaga Mõtetud ! ?
    Meie peres on 3 pereliiget No ja plus üks pisi, kes veel pole ilmavalgust näinud. Aga sinna jäänud ka vaid 7 nädalat 🙂
    Oleks üliõnnelik kui võidaks ja see oleks vist mu esimene neti-võit üldse ajaloos 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 21. veebruar 2018 at 23:31

    Häbi on öelda aga vähemalt 5a tagasi said uued padjad ja tekk ostetud. Padjad ei kõlba kusagile aga tekk on veel päris mõnna:) Kuna mina ja mu mees oleme seljahaiged, siis uusi patju oleks kindlasti vaja!

  • Avatar
    Vasta Sirli 21. veebruar 2018 at 23:31

    No minul on nelja liikmeline pere. Just täna vahetasin voodipesu ja mõtlesin,et millal see tekk ostetud on? Tuleb välja ,et tekil vanust pea 12 aastat .Padjad on veidi nooremad.Nii et uued kuluks ära küll?

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. veebruar 2018 at 23:27

    Mina sooviks endale ja elukaaslasele ning peagi sündivale lapsele ??
    Paar aastat tagasi vist vahetasime.

  • Avatar
    Vasta Lilian 21. veebruar 2018 at 23:24

    Peres 4 liiget, 2 täiskasvanut ja 2 last :)! Viimati sai kōige pisemale (1a ja 2k) enne sündi tekk ja padi ostetud, ülejäänud tekid/padjad on ikka üsna mitu aastat vanad, seega tagumine aeg oleks välja vahetada :)!

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. veebruar 2018 at 23:23

    Meie peres on 4 liiget 🙂 Viimati vahetasime tekke-patju oi kui ammu.. ma arvan, et sellest on kindlasti rohkem kui 5 aastat möödas.

  • Avatar
    Vasta kerttu 21. veebruar 2018 at 23:22

    väga kuluks ära kahte voodisse tekk ja padjad. viimati sai tekk vahetatud eelmine talv aga padjad on küll vanemad
    kui ma ise ???

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. veebruar 2018 at 23:18

    Olime just hiljuti elukaaslasega jyskis patjade riiuli ees ja mõtlesime mida teha. Mina olen seda meelt, et padi ja tekk võiks midagi paremat olla kui jyski jama, aga samas ei tõuse minu käsi midagi kallimat ostma. Ei raatsi kuidagi. Ja nii me üritame kuidagi nende padjanartsudega siin õhukese teki all vireleda, kuni miskit eriti head sülle kulub. Kuigi seda ilmselt ei juhtu, siis unistada ju võib ?
    PS! Magama lähme kahe erineva teki alla aga ärkan kahe teki all, kolme padja peal ja üks on veel kaisus kah.

  • Avatar
    Vasta Mann 21. veebruar 2018 at 23:15

    Kes ei sooviks ilusaid unesid tutikate patjade ja tekkide all?! Muidugi ihaldaks oma perelegi aga väljaminek kõigile uued osta on ikka parasjagu mõtlemapanev ja alati on just midagi, mida rohkem vajaka. Lastele olen ostnud ca paari aasta tagant aga ise mehega magame ikka vanade patjade-tekkidega. Seega loodan, et õnn naeratab seekord meie 4-liikmelisele perele!

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. veebruar 2018 at 22:58

    Uus tekk ja padjad said ostetud pool aastat tagasi, aga kuna kaheinimesetekk sai veidi liiga väike ja padjad on juba lössi vajunud, siis kuluks uus komplekt marjaks ära. Huvi oleks seega ühele mõnusale laiale tekile ja kahele padjale ?

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 21. veebruar 2018 at 22:56

    Meil oleks vaja ühte komplekti endale ja ühte elukaaslase lapsele. 2 kokku siis 🙂 just mõned päevad tagasi vaatasin kui lääpas ja kulunud meie padjad ja tekid on. Ehk õnnestub järgi proovida, mis tunne nende uhkete tekkide ja patjade vahel magada on 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 21. veebruar 2018 at 22:55

    jeebus, padi on reaalselt 15 aastat vana, millega ma magan, aga miskipärast meeldib. Mehel on uus padi ja jah tõesti kui ta varem tööle läheb siis salaja kobin üle tema padjale? Tekk on eksi kingitud ja kui aus olla tahaks kah nirka visata juba, aga hetkel ei ole raha sellisteks asjadeks planeeritud. Lapsi meil ei ole, seega yks komplektikesepoiss kuluks meile kui kirss tordile.

  • Avatar
    Vasta Triin 21. veebruar 2018 at 22:52

    Meie perel oleks küll hirmsasti neid vaja. Meil mehega on tekk küll juba 10 aastat olnud. Padjad on paar aastat tagasi uued ostetud ja mina isegi olen rahul, aga mees magab ikka oma nooruspõlve padjaga 😀
    Laps alles 1,5 ja talle ostsin just tema esimese padja ja teki. Kuna ostsin need kasutatult, siis oleks ka talle uusi vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 21. veebruar 2018 at 22:50

    U 2 kuud tagasi vahetasin teki – ostsin lambavilla oma – pidi olema hea.
    Hinnaklass umbes sama! Aga ei meeldi – pole see õige.
    Padi on ajast ja arust – kõige paremad on memme juures need vanaaja suured padjad ???? mida enam ei ole müügil näinud – ei oska otsida.
    Aga loosis osalen kindlasti! Meie mehega – laps – ja meie super Mamma! Talveks sooja ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 21. veebruar 2018 at 22:46

    Meil oleks uusi tekke ja patju vaja viiele. Viimati ostsin oktoobris vanemale tütrele korraliku ja kvaliteetse padja. Meile mehega ja pisematele pole veel võimalust olnud selliseid kulutusi teha.

  • Avatar
    Vasta Liisi 21. veebruar 2018 at 22:38

    Meil on neljaliikmeline pere ja uued padjad-tekid teeksid rõõmu küll! Uued padjad soetasin pea pool aastat tagasi, aga nagu sa isegi ütlesid, siis suht kael kahekorra see magamine mul siin käib. Lastel õnneks vähe paremad ikka. Uus tekk meie voodisse tuli aastake tagasi, Dormeo oma, see isegi on täitsa hea,miski aloe vera värk, aga noh, uue üle oleks ju ka hea meel 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 21. veebruar 2018 at 22:36

    Üldiselt üritan patju vahetada iga paari aasta tagant ja tekki vahetan ehk kord viie aasta jooksul. Eelmisel suvel viisin vana teki maale ja polegi uut asemele ostnud. Magan hetkel päevateki all, nii et ei ole eriti rahul.

  • Avatar
    Vasta K.A 21. veebruar 2018 at 22:35

    Meile oleks vaja 4 patja ja 4 tekki. Mina vahetasin teki 2 aastat tagasi ja padja aasta.

  • Avatar
    Vasta Tiina 21. veebruar 2018 at 22:34

    Uus voodipesu kuluks ära muidugi! Villand juba sellest segasummasuvilast, mis meil siin voodites valitseb. Igaühel suvamõõdus tekk ja padi. Mu oma Dormeo padi on kohe kudiagi eriti nukra olemisega juba ja näeb selline välja, et kunagi ta vist tõesti oli padi, aga nüüd on püüri sisse nagu mingi suvad kaltsud aetud. Voodipesu oleks vajalik kõigile neljale pereliikmele. Kõige pisemal on muidugi veel omad tekikesed täitsa hääd, aga mõne öömajalise jaoks võiks ka üks komplekt võtta olla. Kirved on. Ei ole nii palju vaba ressurssi, et korraga see kulutus ära teha :/ Aga eks ma nüüd viskan pisut teistlaadi kirve õhku ja vaatan, äkki trehvab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätu 21. veebruar 2018 at 22:27

    Meil mitme toa peale võib kokku lugeda patju sõrmedel,mis nii tõssiks ja tühjaks läinud, nii ebamugavad ? Viisime eelmine aasta päris suure korraliku laari korralikke tekke,patju loomadevarju paika asemeks,et loomadel külm ei oleks ja oleks kuskil soojas magada. Tekk sai alles hiljuti välja vahetatud… Aga uue padja ostule olen pikalt juba mõelnud. Siiani pole seda õiget leidnud….Peres 2 last, mina ja mees.

  • Avatar
    Vasta Mariika Tamm 21. veebruar 2018 at 22:26

    mina ,mees ja 2 last..patju sai vahetatud aasta tagasi aga tekid on küll juba vist oma 10 aastat vanad kui mitte vanemad….ise kannatan peavalude alla kuna alalõpmata vana padjaga jääb kael kangeks ja mehel astma juba üle 20 aasta

  • Avatar
    Vasta Ilts 21. veebruar 2018 at 22:25

    Meil peres uusi vaja 3-le. Viimati sai laps aasta tagasi uue, aga meil mehega ikka aastaid Jyski padjad tekid. Ei ole tõesti väga mugavad. Oleks mega tore sellise auhinna võita!

  • Avatar
    Vasta Mairi 21. veebruar 2018 at 22:23

    Meie peres vajavad patju tekke ema isa, 2 poissi ja varsti sündiv beebi

    • Avatar
      Vasta Mairi 21. veebruar 2018 at 22:24

      Aa ja viimati ostsin uue teki suvel turult ? a padjad on ürgajast

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. veebruar 2018 at 22:16

    Meid on peres 4, ehk siis vaja oleks ühte suurt ning kahte väikest tekki ning 4 patja. Tekid ja padjad vahetasime välja aasta eest, kuid padjad vajaksid hädasti juba välja vahetamist. Ning tekk hakkab ka vaikselt juba ära vajuma. ?

  • Avatar
    Vasta Pille 21. veebruar 2018 at 22:15

    Peres on 4 inimest.. Abikaasa, 4 aastane plika ja 9 aastane poisiklutt. Tekid ja padjad vahetasin välja kaks aastat tagasi. Ostsin jyskist sulepadjad. kuid olgem ausad midagi erilist nad praeguseks enam pole.. Mees hiljaaegu ütles, võiks teki ja padjad välja vahetada. Suht nartsuks läinud.

  • Avatar
    Vasta Gerli 21. veebruar 2018 at 22:12

    Just on oligi plaanis pere padjad ja tekid jupi kaupa välja vahetada.Mõned neist ikka juba aastaid vanad kh.Peres 2 täiskasvanut ja 3 last.Siiani soetanud tekid-padjad Pärnu Wendre poest,oleme rahule jäänud aga need Trendsetteri omad tunduvad küll palju paremad ning mugavamad olevat ja nh muidugi veits kallid kah.Osalen kindlalt loosis?

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. veebruar 2018 at 22:10

    Meil oleks uusi tekke ja patju vaja kolmele pereliikmele – mina ise, mees ja 1,5-aastane laps. Ma olen niiii kaua otsinud seda “õiget” patja ja no ei leia. Praegu olen kuhjanud kaks lääbakat üksteise otsa ja olukorraga leppinud, aga võiks olla palju palju mõnusam. Ja lapsel võiks samuti üks pehme mõnus pilveke pea all olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 21. veebruar 2018 at 22:07

    4 komplekti tekke patju. Oleme jooksvalt vahetanud, kõige uuem padi on paar aastat vana ja tekk aasta.

  • Avatar
    Vasta K 21. veebruar 2018 at 22:00

    Pole kunagi loosis osalemisega midagi võitnud, ehk õnn naeratab seekord mulle 😀 oleks vaja 3-le pereliikmele uusi tekke ja patju, am pff, kuskil aasta-kaks pole patju vahetand 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Egle Naur 21. veebruar 2018 at 21:58

    Patju vahetasin ca.6kuud tagasi, aga neid ei saa enam patjadeks nimetada. Poest pole ma veel saanud patja, mis meeldiks. Tütrel on hanesule padi, mis on niivana, et ma vanust isegi ei tea. See oli vanaema oma ja sellest ta ei loobu. Käib pesus ja läheb jälle. Kuigi väljanägemine ei kannata enam kriitikat, aga püür läheb ju ümber?? Tekid on ka ca.10aastat vanad lambavilla tekid ja võiks ka ümber vahetada. Võin öelda, et juba ammu on soov saada endale väga häid patju ja tekke, aga kauplustes pole neid leidnud. Ja netist ei julge ilma katsumata tellida.
    Meil on 5 pereliiget, kes oleksid väga õnnelikud, kui võidaksin. Kass muidugi ka, aga temale sobib minuga tekki ja patja jagada.???

  • Avatar
    Vasta Geidi 21. veebruar 2018 at 21:58

    Mina,abikaasa+2last.
    Enda omad vahetasime 2aastat tagasi, suuremal poisil 3 aastat tagasi ja pisike ootab paar kuud, siis saab ka “suurte” padja ja teki.

  • Avatar
    Vasta kty 21. veebruar 2018 at 21:58

    Meil on peres 7 inimest, 5 last 🙂 Uued tekid ja padjad said ostetud paar aastat tagasi, aga minu padi on kindlasti palju vanem ja siiani pole sellest suutnud loobuda ka, sest pole lihtsalt mugavamat patja leidnud 🙁

  • Avatar
    Vasta Heleri 21. veebruar 2018 at 21:57

    Meie 4 liikmeline pere vajaks tekkide ja patjade näol uuenduskuuri küll. Olemasolevad on aastatetagused juba.

  • Avatar
    Vasta Merilin 21. veebruar 2018 at 21:56

    Ooo! Vot see oleks üks mõnus kink. Kohe tahaks ühte komplekti omale ja teist lapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta Merka 21. veebruar 2018 at 21:55

    Tahan ka seda “issand kui hea” tunnet. Oleme samamoodi mitmeid erinevaid patju proovinud ja no pole neid õigeid leidnud. Nii tuttav on tunne-liiga prink või liiga lössis, et lausa mitu korda peab patja sättima. Päris tüütu:) Eriti praegu tunnen puudust ühtede korralike patjade järgi, sest öösel ärkan, nüüd juba pea 5 kuud, pisikese beebi tissitamise pärast 4-5 korda üles ja uneaeg on päris lühike aga tahaks, et see oleks võimalikult kvaliteetne… Meie pere on 3-liikmeline ja üks pisike printsess väärib samuti kõige magusamaid unenägusid uues voodipesus… ja ma usun, et ta oleks eriti õnnelik kui emme saaks samuti ilusti välja puhata 🙂

  • Avatar
    Vasta Kat 21. veebruar 2018 at 21:53

    Tekke tahaks hirmsasti kinkida emale, vàiksele ôele-vennale ning vanaisale. Ausalt öeldes ei màletagi, millal emps uusi tekke vôi patju ostis, seega selline kink oleks maailma parimale emale just sobilik

  • Avatar
    Vasta Agnes 21. veebruar 2018 at 21:52

    Minule piisab ühest tekist ja 2 padjast – mina ja mu härra.
    Vahetust võiks teha küll, eriti padjaga kuna päris tihti magan kaela kangeks.

  • Avatar
    Vasta R. 21. veebruar 2018 at 21:52

    Ammu oleme mõelnud, et vajab välja vahetamist. Võidu korral kingiksin naisele naistepäevaks, kuna kurdab mul ebamugavust ja lõdiks läinud patja, siis sõbrapäevaks sai kingitud jyskist taolise padja nagu dormeol, maksis kuskil 20€ kuid see pidi veel ebamugavam olema, kórgem ja jätma kaela valusaks siis vóttis samuti vana padja tagasi. Võit oleks kirss tordil…. Peres 4 pere

    • Avatar
      Vasta R. 21. veebruar 2018 at 21:53

      Peres 4 pereliiget

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 21. veebruar 2018 at 21:43

    Meid on peres 4. Kõige pisem hakkab kohe-kohe võrekast välja kolima. Padjad vahetasime välja umbes aasta tagasi…

  • Avatar
    Vasta M 21. veebruar 2018 at 21:41

    Peres on 3 liiget- kõigile kuluks uued padjad, tekid ära. Oktoobris ostsin teki, aga see ajas higistama, niiet õige pea võtsin vana kasutusse tagasi.

  • Avatar
    Vasta Jane 21. veebruar 2018 at 21:40

    Oleks vaja 10patja ja 6 tekki. Vahetasime viimati eeee mõned aastad tagasi? Padjad juba ammu ära vajunud ja noh eriti mugav pole, aga pole kurta midagi osadel pole patjugi.

  • Avatar
    Vasta K 21. veebruar 2018 at 21:37

    hetkel oleks uusi patju ja tekki vaja vaid mulle.
    Kuna kolisin aasta tagasi omaette elama, siis sai kiiruga ostetud odavamast hinnaklassist tekid ja padjad, et oleks üürikorteris midagi pea alla panna ning peale võtta.
    Valik just kõige paremaks ei osutunud, kuigi vaatasin ja otsisin ikka parima hinna ja kvaliteedi suhtega tooteid. Nii et uued kvaliteetsed padjad ja tekk kuluks marjaks ära küll, et saaksin üürikas end tunda nagu oleksin ikkagi kodus.

  • Avatar
    Vasta P 21. veebruar 2018 at 21:36

    Olen juba aastaid mõelnud, et peaks uue ja suurema teki ostma. Abikaasa teeb mu üle nalja, sest “esialgu piisas meile ka üheinimese tekist” aga nüüd magame 200×220 all ja no ei mahu ära. Meie esiklapsel on kombeks keset ööd meie vahele ronida, aga kuna tema tekki ei salli, viskab ta jalad meie teki peale ja tõmbab nii mõlemilt teki pealt. Magame oma riismetega. Olen piisavalt suur külmavares ja sellepärast võtsin endale eraldi teki. See on aga ajutine lahendus, sest no nii mõnus oleks ikka ühe teki alla ära mahtuda. Meie pere vajakski ühte hiiglaslikku kaheinimese tekki ja kahte laste tekki. Pesamuna sellest küll veel ei hooli, aga ega ma väga ei ootagi aega, mil ta meie vahele tekki röövima tuleb…

  • Avatar
    Vasta Evelin 21. veebruar 2018 at 21:20

    Patju tuleb vahetada iga paari kuu tagant, kuna samuti vajuvad lötsu. Kuna abikaasa on suur patjade fänn, oleksime üliõnnelikud 4 uue ladja üle 🙂

    • Avatar
      Vasta Evelin 21. veebruar 2018 at 21:21

      atju tuleb vahetada iga paari kuu tagant, kuna samuti vajuvad lötsu. Kuna abikaasa on suur patjade fänn, oleksime üliõnnelikud 4 uue padja üle 🙂

  • Avatar
    Vasta 1 ema 21. veebruar 2018 at 21:17

    Lastel on uued tekid olemas. Pean head voodipesu väga oluliseks, mistôttu olen jupphaaval ikka püüdnid osta. Endal on küll rohkem kui 10 aastat vanad juustud, sest teadagi – esmajoones ikka lastele. Vanemale tütrele on ka hädasti uut patja vaja.

  • Avatar
    Vasta Yutulind 21. veebruar 2018 at 21:16

    Uuendasin patju küll, aga oleks vaja 3 patja veel ja 2 tekki, pigem soojemat 2in tekki.

  • Avatar
    Vasta Anu 21. veebruar 2018 at 21:13

    Meie peres on kuus inimest. Mehega saime hiljuti uued padjad sünnipäevaks ja üks laps sai hiljuti ka uue teki aga lastega peres ei ole patju ja tekke kunagi ülearu.

  • Avatar
    Vasta Terje Kanarbik-Pettai 21. veebruar 2018 at 21:11

    Meid on peres viis. Kaks täiskasvanut ja kolm väikest last. Uuendasin Ikka mitu head aastat tagasi. Jah, see on häbiväärselt pikk aeg

  • Avatar
    Vasta Maria 21. veebruar 2018 at 21:11

    Oleks vaja kahte teki- ja padjakomplekti. Viimati uuendasime komplekte ammu, umbes 7 aastat tagasi.

  • Avatar
    Vasta Jane 21. veebruar 2018 at 21:09

    Meie perre kuluks kolm komplekti. Kaks lastele ja üks meile elukaga. Ämm kinkis jõuludeks uued padjad ja no nii ongi, et kael kahe korra ning võimatu magada. Kõige pisemal veel patja pole, aga läheks mingi aja pärast käiku küll. Poja oleks samuti tänulik.

  • Avatar
    Vasta Daisi 21. veebruar 2018 at 21:08

    Mina pole oma 25aasta jooksul ühtegi tekki ega patja ostnud. Olen kunagi jõuludeks saanud padjad vanemate poolt. Kuid nüüdseks tuleks patjade ja tekkide uuendusele vaikselt mõelda.
    Meid on pere kaks, mina ja pisike 1.6aastane neiu. Neiule oleks just vaja korralikumat patja ja tekki, et uni oleks tal magus ja hea.

  • Avatar
    Vasta Eva 21. veebruar 2018 at 21:03

    Ohoo, see loosimine on midagi mulle! Meil oleks vaja tekke-patju neljale: mulle, mehele ja kahele tirtsule, kes teie pere lastega umbes samas vanuses. Viimati sain ise jõuluks dormeo padja, see päris mõnus 🙂 tekid aga tervel perel nirud juba ja patju kuluks ka veel ära.

  • Avatar
    Vasta Kertu. 21. veebruar 2018 at 21:02

    Meil on kolm liiget peres kes vägaaaa sooviksid uusi patju tekke.
    Lapsel on kõige uuemad – peaks siis poolteist vanad olema nagu ta ise ja meil elukaaslasega hmm padjad äkki 2 aastat logud, tekid isegi vist rohkem – vajame uuendust….

  • Avatar
    Vasta Kerstin 21. veebruar 2018 at 21:01

    Väga paha tunnistada, kuid meie tekid-padjad on õudsalt vanad ja närtsinud, ja needki said kunagi soetatud odavamete hulgast. Nii et kuluksid uued komplektid ära küll, mille vahel saaks end tunda kui pehmetel pilvedel. Oleksime tänulikud kahe komplekti eest.

  • Avatar
    Vasta kb 21. veebruar 2018 at 21:01

    Meie pere 4 liikmeline, võidu korral aga jagaks enda papsiga kellele kuluks need hädasti ära.

  • Avatar
    Vasta Mimi 21. veebruar 2018 at 21:00

    Appi, ma ei mäletagi millal uued padjad, teki ostsin. Hetkel kasutuses olevad on ka sajand vanad, võtsin eksist lahku minnes kaasa, et aah varsti soetan uued. Aga kui nüüd mõtlema hakkan on sellest ka ca 7a või rohkem möödas? Piinlik! Ja siis mõtlen, miks ma ei puhka end öösiti välja..

  • Avatar
    Vasta Ele 21. veebruar 2018 at 20:59

    Meie peres 5 liiget. Vanem laps allergiline materjalide vastu nagu fliis jms tehiskiud. Temal lähevad käed täpiliseks. Teine laps on tohutu higistaja, tekk peaks olema jälle hingav. Kolmas laps on õnneks täitsa tavaline, kes saab tavalise tekiga magatud. Peal ei taha vaid püsida. Ise magan suvel ka vatitekiga, olen külmavares. Mees palavust ei taha, suvel magab linaga. Raske sellistega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerstin 21. veebruar 2018 at 20:58

    Väga paha tunnistada, kuid väga vanad on tekid-padjad. Ja need said ka kunagi ammu odavate hulgast soetatud, nii et sooviks küll mõnuleda selliste pehmete pilvede vahel, oleksime tänulikud kahe komplekti eest.

  • Avatar
    Vasta Katriin 21. veebruar 2018 at 20:53

    Ma isegi ei oska öelda, millal me viimati tekke – patju vahetasime. Ma arvan, et umbes 10 aastat tagasi.
    Peres on mul veel 2 õde, ema ja tegelikult vanaemale oleks ka uusi vaja (kuigi ta kindlasti ütleks, et tal pole vaja ?). Pole kunagi kurtnud padja kohevuse või teki soojuse üle. Tekk on ju lihtsalt tekk ja patja klopid natuke ning sobib jälle ?
    Kuna elame koos kivimajas, siis talviti on ikka päris külm vahepeal, aga ega see magamist ei sega. Alati on võimalus veel mitu tekki peale panna, et soe oleks.

  • Avatar
    Vasta Mimpser 21. veebruar 2018 at 20:52

    Meie pere pole ka ammu tekke/patju vahetanud ja heameelega prooviks midagi mõnusat ja mugavat. Seda enam et olen hetkel lapseootel ja varsti uus beebi majas,oleks hea uni ülioluline.
    Lisaks on meie peres veel aastane pisipiiga ja 10ne aastane tütarlaps.

  • Avatar
    Vasta Efka 21. veebruar 2018 at 20:51

    Meil oleks vaja oma vâiksele perele! Ema ,isa ja pisike piiga! vahetust voiks juba mōelda küll tekkidele ja patjadele

  • Avatar
    Vasta Maira 21. veebruar 2018 at 20:50

    No seda ma ei mäleta. Uute peale alles mõtlesin üks päev. Alati on patjadega probleem minul peavalu tihti ja seega tahaks head patja ja elukaaslane ka ei suuda iga padjaga magada. Tekk on oluline kuid see ei tohi higistama ajada. Pisi poja 11 kuune jumaldab teki all magada. Temale kuluks ka üks imeline tekk ära. Hindan kvaliteetset und

  • Avatar
    Vasta C 21. veebruar 2018 at 20:41

    Neli inimest. Uuendasime äkki 6a tagasi patju ja ostsimegi nö odavad, mis on ebamugavad ja lössis, uusi pole ostnud. Tekke pole väga ammu vahetanud.

  • Avatar
    Vasta C 21. veebruar 2018 at 20:41

    Uuendasime äkki 6a tagasi patju ja ostsimegi nö odavad, mis on ebamugavad ja lössis, uusi pole ostnud. Tekke pole väga ammu vahetanud.

  • Avatar
    Vasta Mailis 21. veebruar 2018 at 20:36

    Meid on peres neli ja viimati sai tekke-patju vahetatud mõni aastat tagasi ☺️

  • Avatar
    Vasta Karin 21. veebruar 2018 at 20:34

    Ma üldse ei viitsi viimasel ajal mingitest loosidest osa võtta, sest see on minujaoks nii tüütu tegevus ja ma ei võida niikuinii. Aga hea une kvaliteedi nimel olen valmis tegema küll kõike! Voodi ja madratsid on juba uued, kuid padjad ja tekk hakkavad juba väsima. Sooviksin väga patja endale ja elukaaslasele ning kahepeale ühte suurt tekki. Nii vähenõudlikud olemegi.

  • Avatar
    Vasta Moonika Kalme 21. veebruar 2018 at 20:34

    4 liikmeline pere järelikult neli komplekti.Viimati vis ostsime uued padjad kolm aastat tagasi,tekid uuemad.Olen siiani eelistanud sulepatju.Aga meeledi sooviks proovida kõike seda imelisust?

  • Avatar
    Vasta Eha 21. veebruar 2018 at 20:32

    Ma ausalt öeldes polegi kunagi ühtegi uut patja ja tekki ostnud. Lapsel oli enne wendre tekk ja padi( mille sai haiglast), aga nüüd tal ka mingi selline nagu vanaaegne?
    tekk 😀 ah mingi pool aastat tagasi ostsime jyskist 2 patja ka, aga vanad padjad ikka paremad.

  • Avatar
    Vasta :)) 21. veebruar 2018 at 20:30

    Meie peres sooviks uusi tekke ja patju 7 inimest. Mina, õed-vennad ja vanemad. 7 patja ja 6 tekki, arvan, et emme ja issi saavad ühte suurt tekki jagatud küll 🙂 Patju oleme aegajalt vahetanud, sest vajuvad täitsa lössi, aga tekid on pikka aega samad olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammu 21. veebruar 2018 at 20:29

    Viimati vahetasin välja meie pere padjad, aga valisin liiga pehmed udusulekad, nii et pidin vanad uuesti kasutusele võtma 🙂 Tekk vajaks kah väljavahetust! Meid on peres kaks ja… kohe varsti kolm 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirlin Raag 21. veebruar 2018 at 20:27

    Meie peres kolm liiget.Kaks aastat tagasi sai padjad ja tekk ostetud.Iga päev voodit tehes jälgin kuidas olukord on ja kas kannatab edasi või tuleb uued soetada.

  • Avatar
    Vasta E 21. veebruar 2018 at 20:24

    Meie peres on kolm liiget, kes vajaksid uusi tekke ja patju. Vanad on tõesti nii ära kulunud, padja täidis ühte nurka vajunud ja tekid on alla igasuguse arvestuse. Ostetud Ikeast aastaid tagasi ja kahjuks pole olnud kõige parema kvaliteediga.

  • Avatar
    Vasta Eve 21. veebruar 2018 at 20:23

    Oi meie perele oleks hädasti uusi patju ja nüüdseks ka tekke vaja. Kokku kolm komplekti :). Juba aasta otsa varun mõttes plaani, et ostan uued ja korralikud aga no need korralikud ikka maksavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. veebruar 2018 at 20:22

    Meil oleks vaja tekke patju enda suurde voodi ja lapsele 🙂 padjad sai vahetatud 3 a tagasi, aga tekk küll vana:)

  • Avatar
    Vasta Kadi kirsch 21. veebruar 2018 at 20:22

    Mina vahetan üsna regulaarselt patju, tekki umbes 1-2 aasta kasutuse järel, patju aga umbes poole aasta järel, jõuluks sain ka padjad kingituseks? Aga mulle ei meeldinud üldse, sest see on see kõva padi, mis peaks olema üüber hea, aga no ei saanud mina sellega magada, ise olen totaalselt sulepadja fänn? Aga tore oleks proovida nyyd midagi uut, meid on peres 3?

  • Avatar
    Vasta Maki 21. veebruar 2018 at 20:20

    Ei mäletagi millal viimati tekid padjad ostsin. Kindlasti mingi kümme või rohkemat aastat tagasi. Hädasti oleks uusi vaja, vanad päris läbi omadega. Soov oleks saada oma kahele lapsele ja iseendale, seega kolme komplekti.

  • Avatar
    Vasta Merli 21. veebruar 2018 at 20:15

    Mul oleks vaja neljale. Laste tekid on umbes 4 aastat kasutuses olnud, enda oma 2 aastat. Patjade vahetusele olen ammu mõelnud, ebamugav magada pole, aga algne kuju on neil kadunud. Samas on mul ka üks uuem Dormeo padi, mis minu jaoks liiga kõrge ja rohkem ilu pärast.

  • Avatar
    Vasta J 21. veebruar 2018 at 20:14

    Mina tahaks need oma elukaaslase korterisse viia. Ta elab juba viis aastat korteris, kus enne elas väga vana naine.. ehk nõukahõng on real. Peale selle, et voodi krigiseb nii, et naabrid tõenäoliselt arvavad, et me oleme hamstrid.. siis tekid-padjad vajad hädasti väljavahetamist.

  • Avatar
    Vasta hedi 21. veebruar 2018 at 20:12

    meie pere on 4 liikmeline alaliselt. 2 last ja siis mina mehega. nädalavahetuseti lisanduvad veel mu õde tütrega ja vanemad. pere suur ühesõnaga ☺ just hakkaski härra tõsisema et padi otsas vaja uut. oleks nagu rusikas silmaauku see võit ?. tekke ja patju meil ei mäleta kunas vahetasin aga lastele said uued 2 aastat tagasi ostetud, veel kestavad

  • Avatar
    Vasta Kristina 21. veebruar 2018 at 20:11

    Meid kokku neli. Vanem laps võtab issilt koguaeg teki ära, enda oma talle ei meeldi. Kuna hetkel väikse lapse kõrvalt niikuinii ööuni hakitud, siis uued tekid ja padjad oleks küll nagu taeva kingitus. Mmmm, ma hoian pöidlaid pihus ☺

  • Avatar
    Vasta Krista 21. veebruar 2018 at 20:10

    Meid on kodus 3. Igapäevane suur tekk, mida elukaaslasega jagame on umbes aastake vana, lapse tekk veidi vanem vist isegi ja patju vahetasime tsut-tsut enne jõule, sooduka ajal sai jyskist ostetud.

  • Avatar
    Vasta Mailis 21. veebruar 2018 at 20:08

    Meie perele oleks uusi patju ja tekke vaja kolmele. Praegused olnud juba väga kaua aega ja plaanis oligi juba uuemaid soetada, see oleks tore võimalus saada endale midagi eriti mõnusat 🙂

  • Avatar
    Vasta B 21. veebruar 2018 at 20:07

    oii, mina nii väga tahaks. olen ise värskelt iseseisva elu peal ja kodust võtsin kaasa igivanad vanad tekid-padjad, mis mingit kriitikat ei kannata. tekid on mingite vildikaplekkide vms koos ja endalgi piinlik tekikotte vahetada, rääkimata sellest, et kui keegi seda tekki nägema peaks. padjad ajavad enamvähem asja ära, üks on küll jube jäik, aga uut tekki oleks niii väga vaja. kindlasti pean selle endale ostma, kui rahakott lubab. 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 21. veebruar 2018 at 20:06

    Patju vahetasime suve alguses, kuid tekk on juba olnud mitu-mitu aastat. Siiani oleme ostnud jyskist erinevat toodangut, kuid seekord minnes patju ostma selgus, et pole mitte midagi sellist, mis tunduks sobilik. Meie elame kahekesi ja peale elukaaslase kaitseväe lõppu oleks tore teda oodata mõnusate uute patjade ja tekiga voodis 🙂

  • Avatar
    Vasta Julija 21. veebruar 2018 at 20:02

    Ma ostsin lapsele uue teki ja padja alles eelmine nv. Endale ja kaasale uued padjad paar kuud tagasi (ei ole rahul!).

    Neljale oleks komplekti vaja küll.

  • Avatar
    Vasta Nele 21. veebruar 2018 at 20:00

    Juba tükk aega valime nii endale kui ka tütrele uut tekki ja patju. Ei suuda otsustada! Tütre tekk 3 aastat vana, meie oma umbes 7 aastat. Padjad nii vanad, et pole aimugi, millal need ostetud sai 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 21. veebruar 2018 at 19:55

    Uut tekki ja patju oleks küll ikka hädasti vaja. ? Mõni aeg tagasi sai vanu patju juba isegi kokku õmmelda, sest nad olid juba nii vanad ja ära vajunud..aga kuna ma mõni aeg tagasi sain üliõpilase staatusest välja…siis uutest patjadest ja heast tekist võib praegu ainult unistada ? ja ma tean, et mu kallis ema vajaks ka uut komplekti.

  • Avatar
    Vasta Triin 21. veebruar 2018 at 19:52

    Just üleeile vahetasin voodipesu ja vaatasin, et mu tekid-padjad on nii nukra moega, et vajaks uuendamist. Õigemini 5le pereliikmele oleks uusi tekke-patju tarvis 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja K 21. veebruar 2018 at 19:49

    Oeh… see artikkel on nagu rusikas silmaauku! Mul oleks tõesti viimane aeg tekid-padjad välja vahetada, igakord kui linade vahetamiseks läheb, mõtlen, et okei,Maarja võta ennast kokku , need padjad ja tekk on oma aja ära elanud……. ja see tekk ei mahu loomulikult ka mu pesumasinasse,kuna ei ole väga õhuline nagu see Sinu uus magic tekk on!!!! 🙁 Ja noh, patku peab vabsjee tihti uuendama, kuna “ära magatud” padjaga mu kael lihtsalt ei lepi….Sooviksin sellist vahepealset tekki, kui peaksin võitma :)!

  • Avatar
    Vasta Laureen 21. veebruar 2018 at 19:48

    Meil oleks ka vaja tekke-patju kahele täiskasvanule ja lapsele.

  • Avatar
    Vasta Jane 21. veebruar 2018 at 19:47

    Juba pikka aega olen hoogu võtnud, et valida voodisse korralik komplekt patju ja tekki. Padjad on ebamugavad ja tekid ei hinga korralikult, öösel hakkab nii hirmus palav.
    Vaja oleks siis kolme tekki ja nelja patja.

  • Avatar
    Vasta Teini 21. veebruar 2018 at 19:44

    Tekke pole ammu saanud vahetatud, patjadega sama teema, mis Sinul. Muudkui ostan neid odavamaid-keskmises hinnaklassis ja ei tuhkagi ? Peres on meid kolm – mina ja mu kaks võrratut poisiklutti ❤️

  • Avatar
    Vasta Getter 21. veebruar 2018 at 19:43

    Patju oleks vaja mulle, peigmehele ja meie vanematele. Elame alles vanemate juures ja koduost poole aasta kaugusel, kuid mõnusat padja ja teki komplekti sooviks küll. Viimati sai uued padjad umbes kahe aasta eest soetatud, kuid need on üsna löngu vajunud.

  • Avatar
    Vasta Madli 21. veebruar 2018 at 19:37

    Tekke/Patju vajaksin endale ja elukaaslasele ja lapsele 🙂 .Tekid on meil küll täitsa suvalised 😀 padjad on dormeo omad ostetud paar aastat tagasi. Lapse voodis olev tekk on ostetud ca 3a tagasi wendre poest ja padi on päris prismast kui õieti mälean.

  • Avatar
    Vasta K 21. veebruar 2018 at 19:37

    Meid oleks 4 inimest. Ja no meie padjad on ka sellised, et neist pole enam peaaegu midagi alles. Ei mäleta millal viimati ostsin uusi patju ja tekke. Just praegu on vaja vennale uut tekki, kuna tal paks suletekk ja koguaeg vingub et tal palav sellega.

  • Avatar
    Vasta Külli 21. veebruar 2018 at 19:26

    Meie pere tekid, padjad on juba üsna kulunud ja väsinud, hommikuti tihti kaelad haiged ning öösiti sageli palav magada. Peres meil kolm liiget ja kõigile uusi tekke, patju tarvis….

  • Avatar
    Vasta V 21. veebruar 2018 at 19:25

    Meie pere pole väääga kaua aega saanud tunda uusi patju ja tekke. Ausalt, häbi hakkab vist isegi kui mõtlema hakata kuna viimati sai need välja vahetatud 🙁 Tegelikult on juba pikemat aega üsna rahutu uni olnud ja vahepeal ka külm, oma kivikõvast madratsist üldse ei rââgi. Meid on kokku peres vaid kaks, ülejäänud on oma elupeal.

  • Avatar
    Vasta Tuule 21. veebruar 2018 at 19:23

    Oiii, viimati sai tekki vahetatud vist 10 aastat tagasi? Aga kuna kogu see aeg on mul ka olnud ühekohaline voodi ning eile jõudis uus suur voodi kohale (nüüd saan peikaga lõpuks kodus ühes voodis magada :D), siis sinna oleks uus mõnus tekk väga oodatud. Kuna elan vanematega (käin veel ülikoolis), siis oleks neile tänutäheks voodi eest uued tekidpadjad suur üllatus.

  • Avatar
    Vasta Triin 21. veebruar 2018 at 19:22

    Meil oleks vaja endale suurde voodisse ja lapsele ehk siis kokku kolmele. Padjad vahetasime tegelikult välja 2016 ja mina olen selle padjaga ülirahul (mäluvahuga padi, mulle need teised üldse ei sobigi, tänu sellele padjale on migreenihood praktiliselt olematuks jäänud), aga elukaaslasele see padi üldse ei meeldinud, tal ongi vanad ja lödid hetkel kasutusel. Lapse voodipesu on ka 2016 ostetud, aga kuna hetkel käsil mähkmetest vabanemine, siis peale selle lõppu, kui voodi öösiti kuivaks jääb, tahaks küll talle uut tekki ja patja 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 21. veebruar 2018 at 19:22

    4 tekki ja 4 patja palun. Kuna elame kahes kohas korraga ja edasi-tagasi vedamine on tüütu, siis oleks sinna uusi komplekte vaja. Või no koju uusi ja vanad sinna

  • Avatar
    Vasta Dagmar 21. veebruar 2018 at 19:16

    Tellisin need puuvillasatiinist linad! Küll mitte lillad ?hea hinnaga satiini kohta, tänks soovitamast. Ootan juba nende vahel mõnnamist
    Aga suurt tekki ja 2 patja sooviks küll võita.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. veebruar 2018 at 19:27

      need voodipesud jaaa niiiii mõnusad, et karju appi 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 21. veebruar 2018 at 19:13

    Appi reaalselt ei mäleta, kuna viimati tekke vahetasime, arvan, et mul on isegi ammu kunagised ema ostetud tekid ja padjad

  • Avatar
    Vasta Liis 21. veebruar 2018 at 19:12

    Meid on peres 4. Viimati uuendasin tekke ja patju umbes pea aasta tagasi. Kuna olen kuulnud, et patju peaks välja vahetama iga 3. kuu tagant, siis peaks kibekiirelt välja vahetama. ?

  • Avatar
    Vasta M 21. veebruar 2018 at 19:10

    Viimati sai vahetatud umbes 5 aastat tagasi. Hädasti oleks uusi juba vaja aga ei ole veel raatsinud osta. Meil on nelja liikmeline perekond, kellele need väga rōōmu teeks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariana 21. veebruar 2018 at 19:09

    Väga väga oleks vaja meie padjad ja tekid ära vahetada, sest need on meil ikka mitmeid mitmeid aastaid olnud. Just täna panin need vanakesed rõdule külma kätte tuulduma.
    Meil oleks vaja 2 väikelapsele ja 2 täiskasvanule.

  • Avatar
    Vasta Kris 21. veebruar 2018 at 19:09

    Tekki ja patju oleks vaja kahele. Mitte ei mahu enam viimasel ajal teki alla kahekesti ära, oleks vaja suuremat. Tekk on ostetud eelmine aasta, aga siis sai ka valitud suhteliselt suvaline, padjad on juba väga ammusest ajast. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. veebruar 2018 at 19:04

    Patju uuendan üsna tihti, tekke harvemini. Praegu oleks vaja paar õhemat tekki suvisemaks perioodiks, praegused jäävad paksuks. Minu jaoks on tähtsal kohal korralikud tekid-padjad ning voodi ja madrats, samuti voodipesu peab olema puuvillane.

  • Avatar
    Vasta Kaija 21. veebruar 2018 at 19:03

    Meil oleks vaja kõigil viiel pereliikmel tekid-padjad välja vahetada, sest praegused on juba väga pikalt kasutuses olnud ning pole üldse mugavad. Niisiis soovin loosis osaleda 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. veebruar 2018 at 19:00

    Meil on juba pikemat aega plaan tekid-padjad välja vahetada aga no kuidagi ei jõua, pole aega, siis pole raha jne. Ise magame teki all, mis kunagi oli väga hea aga siis laps oksendas sinna peale 😀 pidime viima pesumajja ja saime sealt tagasi teki, millel see sisu on nüüd tükkidena ebaühtlaselt laiali. Sellele samale lapsele on vaja nii tekki, kui patja, sest kohe-kohe(loodetavasti) saab valmis tema tuba ja sinna saab juba nö suure lapse voodi. Ainus, kellel veel normaalne tekk on, on beebi(kuigi ideaalis võiks tal veidi õhem tekk ka valikus olla, praegu see wendre oma, mida vahepeal sünnitusmajades anti tasuta). Uued padjad ostsime viimati siis, kui ämm ja äi külla tulid, sest olemasolevaid oli piinlik külalistele anda, nüüd magame ise nendega 😀 Pikk jutt, s*** jutt, nagu mu isa armastab öelda ja siis edasi rääkida, meile oleks vaja 😉 (3-4 tk)

  • Avatar
    Vasta Annika 21. veebruar 2018 at 18:58

    Meie peres 3 liiget. Kõigile kuluks marjaks uus padjake. Tekke oleks vaja 2 ?

  • Avatar
    Vasta Martin 21. veebruar 2018 at 18:57

    Uusi komplekte oleks vaja 2. Viimati sai ostetud padjad pool aastat tagasi, aga no need ei kannata kriitikat.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. veebruar 2018 at 18:52

    Meid on ainult kaks ja ma just rääkisin elukaaslasele, et võiks uued osta…
    Ta muidugi arvas, et selle raha võiks mujale kulutada. Aga oleks hea ta nägu näha, kui uute patjadega uksest sisse tulen 😀 (heheheeeeeeeee..)

  • Avatar
    Vasta Jane 21. veebruar 2018 at 18:51

    Hetkel kahele ?

  • Avatar
    Vasta Helen 21. veebruar 2018 at 18:50

    Väga piinlik tunnistada, aga tekid on kõik “ajast ja arust”. Padjad vahetasin välja ca 2a tagasi.
    Lisaks meie abieluvoodi tekkidele-patjadele, ootaks uut voodiarsenali ka 7ne tüdrukutirts 🙂

  • Avatar
    Vasta Willy 21. veebruar 2018 at 18:46

    Oeh, ma ostsin just ka suure teki ja no niiiii palav ja ebamugav on – uus kuluks hädasti ära. Pereliikmeid meil neli, aga mehega olen ikka nõus oma tekki jagama 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 21. veebruar 2018 at 18:46

    Meid on kolm- mina, abikaasa ja tiinekas 🙂 . Uued padjad ostsin umbes pool aastat tagasi, aga tihti võtame kasutusse ka osa vanadest, sest abikaasa on mul kuum tükk ja higistab suht kiiresti padja märjaks. Uued padjad on aga jube kõvaks läinud, kuigi neil ärakäiv pealiskate, mida siis pesen.

  • Avatar
    Vasta Eve 21. veebruar 2018 at 18:45

    Padjad ostsime paar kuud tagasi kõigile uued. ’Suurte’ tekid on äkki 7 aastat vanad, ’pisikeste’ omasid ostan vastavalt muutuvatele vajadustele tihedamini. Kokku on meid 4 🙂

  • Avatar
    Vasta C 21. veebruar 2018 at 18:39

    Olles üks suur pere, siis vajaksime me kõik uusi tekke/patju. Isal oleks kindlasti murevabam magama minna, kuna on voodi, kus on imelised padjad ja tekk ootamas. Vanemal õel oleks kindlasti heameel peale pikka päeva vajuda voodisse, kus ootavad teda uued kuued, kuna kolm last on ikka mõnusalt ära koormanud.
    Nooremal õel ka ehk heameel, kui saab enda ülikoolitarkuste kõrvalt end natukene koguda ja mõnusalt tunda.
    Mina, mina armastan lamada! Päris ausalt, miks mitte seda veeeelrohkem nautida? ????????

  • Avatar
    Vasta An 21. veebruar 2018 at 18:35

    Minu tekid ja padjad on kõik vanematelt saadud vara oma elu alustades ?
    Meid on peres neli ja selle loosi tahaks küll väga võita ?

  • Avatar
    Vasta Siret 21. veebruar 2018 at 18:31

    Meil on öösiti see eriti tüüpiline juhtum- elukaaslane higistab nagu troopikas, mina külmetan nagu õues oleks. Kaissu pugemine on nunnu küll (vähemalt sellele kellel palavusega probleeme pole?) , aga unistanud oma vatitupsu maailmast juba päris ammu?☁️☁️☁️, miks seda seni juhtunud pole- koi olen veits ?.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. veebruar 2018 at 18:31

    Selles loosis peab küll osalema! 😀
    Uut suurt tekki tahaks endale ja mehele, ning kummalegi lapsele ka ühte! ?
    Uued padjad ostsin pool aastat tagasi ja vaatasin ka keskmise hinnaga ja need seisavad kapis kuna samuti niiiiii puhvis, et ei aita kuhugi, mees soovitas need otse prügisse saata ?

  • Avatar
    Vasta Marilyn Ivask 21. veebruar 2018 at 18:31

    Kui aus olla, siis ma ei mäletagi, millal me viimati patju-tekke uuendasime 🙂 Patju ilmselt pool aastat tagasi, sest need kuluvad ja kaotavad vormi kiiremini kui tekid.
    Meie pere on viie liikmeline, kaks kõige pisemat tekke ja patju veel ei kasuta, seega meie rõõmustame kolme padja ja kahe teki üle (üks tekk siis vanimale pojale ning üks suur tekk meile abikaasaga kahe peale) 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 21. veebruar 2018 at 18:31

    No 4le oleks ikka vaja, hea kui ka külalised saaksid meil ülimugavalt uute patjade ja tekkidega magada!

  • Avatar
    Vasta Raili 21. veebruar 2018 at 18:27

    Uusi pehmeid ja sooje unesid soovib meie 4-liikmeline pesakond. Kui tekke on veel saand vahetatud, siis no padjad …

  • Avatar
    Vasta H 21. veebruar 2018 at 18:27

    Jõuludeks ostsin uue teki. Aga tundub et väike sai ikka vedib mees enamuse endale. Lisaks on meid 5 peres niiet 4 veel vaja ja padjad ei kannata kriitikat niikuinii.

  • Avatar
    Vasta N33 21. veebruar 2018 at 18:26

    No meid on hetkel kolm aga sügisel juba neli 😉 uued tekid ja eriti padjad kuluvad küll marjaks ära. Ma olen lugematul hulgal patju vahetanud ja siiani magan oma vana nässakaga, sest mida uuema ma ostan, seda hullem ta on. Seega padjad on ca 10 aastat vanad, tekid paar, kolm.

  • Avatar
    Vasta sylva 21. veebruar 2018 at 18:20

    no pered on meid 5 🙂 uued tekid oleks superlux . koerad lähevad ka pereliikmetena arvesse? ma mässiks koera ka teki sisse kui saaks 😀

  • Avatar
    Vasta Jaana 21. veebruar 2018 at 18:17

    Minu tekid- padjad on juba oma 4-5 aastat vanad :/
    Aga nüüd, kuna on oerre tulemas tutikas kodanik ja elukoht asendub ka tutikaga, siis peab vahetama välja ka tekid padjad ning tutikale kodanikule ka sobivad leidma 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 21. veebruar 2018 at 18:17

    Meie pere on nüüd kuu aega olnud neljaliikmeline?kõige pisem magab kaisus nii, et temale vast uusi vaja pole, küll aga meile, kes me pole hea mitu aastat uut tekki endale raatsind soetada?

  • Avatar
    Vasta Tiia 21. veebruar 2018 at 18:15

    Oleks seda teadnud, et sul uusi tekke, patju vaja. Mul ema töötab samas firmas, oleks soodsalt saanud. 😉

  • Avatar
    Vasta Kiks 21. veebruar 2018 at 18:15

    Mina ostsin 1,5a tagasi Dormeo padjad ja teki ning olen ka väga rahul. Kuna meil 2 tütart ja nemad varsti ühte tuppa kolivad, siis neile tahaksin küll uusi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annely Grazer 21. veebruar 2018 at 18:15

    Meie 4liikmeline pere vajaks samuti patjade tekkide vahetust. Moned padjad sai uuendatud pool aastat tagasi kuid juba kiikame uusi. Ja tekkidega on nii, lapsed on nii pikaks kasvanud et vajavad suuremaid tekke.

  • Avatar
    Vasta Elli 21. veebruar 2018 at 18:13

    Meid on kolm 🙂 vahetasime u 2a tagasi .

  • Avatar
    Vasta Tiia 21. veebruar 2018 at 18:13

    Meil on neljaliikmeline pere. Lapsed said just kaks nädalat tagasi endale uued padjad, aga endale võiks küll uued võita.

  • Avatar
    Vasta Marina 21. veebruar 2018 at 18:12

    Oehh. Tegelt kogu väike pere tahaks. Endale sai ostetud mingi 3a. Mehele 2a. Tagasi Dormeo. Lastele Jyuskist oli ostetud seega arvan et tuleks kõik vahetada ?. Mulle, mehele ja siis 5 lastele ?. Vaivalt võidame kuna nii suur lere ? 7 komplekti välja käia on ikka suur asi. Aga ikkagi . Proovida ju võib ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 21. veebruar 2018 at 18:11

    Vahetasime mõned aastad tagasi, aga oma kaelavaludega oleks küll vaja ühte head patja! 2le oleks siis vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 21. veebruar 2018 at 18:09

    Meie pere on neljaliikmeline. Viimati vahetasime laste padjad uute vastu, kuskil kaks nädalat tagasi. Aga endale võiks küll uued võita ja ega lastelgi neid kunagi liiga palju pole.

  • Avatar
    Vasta Mima 21. veebruar 2018 at 18:08

    Meid peres kohe kohe 4. Viimati uuendasin 4a tagasi patju…ja tekki ei mäletagi millal viimati uuendasin?

  • Avatar
    Vasta Mannakas 21. veebruar 2018 at 18:07

    Viimati ostsin jyskist uued padjad olid sellised õhulised ja kuu hiljem polnud nagu enam midagi.
    Kuid tekki pole vist aastaid vahetanud ja hädasti vajaks.
    Vahetaks ära endal ja ima pojal

  • Avatar
    Vasta Krissu 21. veebruar 2018 at 17:56

    Meie kolmeliikmeline noor pere vajaks patjade ja tekkide väljavahetamist küll. Praegused padjad ja tekid on “kaasapanu” vanematelt ülikooliks, mis oli nüüdseks juba 7 aastat tagasi. Ja väike poeg hakkab ka varsti täitsa oma patja ja tekki vajama 🙂 Niiet loodame parimat!

  • Avatar
    Vasta M 21. veebruar 2018 at 17:52

    Mina ja minu kaks poega vajaksime küll uusi vooditarvikuid. Viimati hankisin endale uued vist 10 aastat tagasi…hiljem pole see rahaliselt võimalik olnud. Poisid said uued vist 3 aastat tagasi.

  • Avatar
    Vasta Kirsti 21. veebruar 2018 at 17:48

    Hetkel on meid peres viis, kuues kasvab ja peaks sündima juunis. Mainin ka seda, et sünnib meie pere neljas poeg ? Pole tekke ja patju ammmmmu vahetanud, kuigi peaksin… sest neljal meist on tolmulestade vastu allergia. Hetkel olen ikka kasutanud seda taktikat, et kui ikka korralikud miinused õues on, kogun tekid ja padjad kokku ning panen mõneks tunniks rõdule. Niiet oleks väga väga uusi vaja ?

  • Avatar
    Vasta T 21. veebruar 2018 at 17:41

    Ei mäletagi,millal sai uus tekk ostetud,mõned ajad tagasi ikka. Padjad on küll uuemad,kuid ka need ootavad juba väljaviskamist. Meie kolmeliikmeline pere prooviks suurima rõõmuga nende uute tekkide ja patjade vahel und nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Lyna. 21. veebruar 2018 at 17:35

    6 inimesele oleks vaja 2 täiskasvanut ja 4 last. Olen ammu juba mõelnud endaomad välja vahetada aga mõtteks on see seni ka jäänud

  • Avatar
    Vasta Renna 21. veebruar 2018 at 17:18

    Ohh jahh, tekid ja padjad. Praegune tekk on vist justkui aastast 95, jube lääpas omadega. Padjad said ostetud mõned kuud tagasi uued, kuid mina endaomaga rahul pole, enam lödimat patja ei saa olla lihtsalt 😀
    Paraku tunduvad mulle kõik, ka kõige odavamad tekid-padjad nii kirve hinnaga, et lihtsalt ei raatsi uusi osta ka viimases hädas.
    Meil peres 3 inimest-mina, elukaaslane ja poja 🙂

  • Avatar
    Vasta Viki 21. veebruar 2018 at 17:16

    Mina olen pärit paljulapselistest perest, nimelt 9 last pluss vanemad, noorematele õdele –
    vendadele oleks uusi patju ja tekke vaja küll. Ise enda üle ei kurda. Mul on kaks nooremat venda ja kaks nooremat õde, kes veel vanematega koos elavad, vanuses 5-15.

  • Avatar
    Vasta J 21. veebruar 2018 at 17:12

    Oh täpselt meie pere loos. Meil 5 aastasel piigal uut patja vaja niikuinii, plaanis ongi ostma minna. On ka väiksem plika kes veel ilma padjata magab ja tekk ka ei ole sõber, aga kuna ta varsti võrekast oma uude voodisse sobiks uus padi ja tekk tallegi. Ja emmel-issil. Meil vanad Dormeo padjad kust 50% sisust on oma teed läinud ja neid ka veel uusi vaja. Kui ei võida ss loodan et soodushind veel kehtib kui ostma hakkan. Napsie madratsi ostsin ka nädal enne kui jõudsid kiita madratsit. Tundub et meie maitse ühtib 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 21. veebruar 2018 at 17:09

    Meie 3-liikmelisele perele oleks väga vaja uusi tekke-patju. Jõulude ajal küll vahetasin padjad välja, kuid juba hakkavad n-ö ära pulstuma. Uue teki otsingul olen juba pikemalt. Hoian pöidlaid! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 21. veebruar 2018 at 17:09

    Meid on peres neli. Tsinsu jätame ilma. Ta sai mu talvemütsi :). Tema on väga rahul.

  • Avatar
    Vasta R 21. veebruar 2018 at 17:06

    Meil ka juba ajast ja arust tekid-padjad, 3le võiks küll õnn naeratada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiivi 21. veebruar 2018 at 17:06

    Oooo, armas fortuunajumal, kui Sa kuskil seal üleval pehme pilve peal külitad, palun tee nii, et seekord õnn meie perele naerataks! Ma olen häbemata kaua tekkide-patjade vahetust edasi lükanud. Patju vahetasime viimati kolm aastat tagasi, aga said ka sellised odavamapoolsed, mis esialgu olid jube kõrged ja natukese aja pärast juba parajad närakad. Tekkide kohta isegi ei mäleta. Kogu aeg on tunne, et ahh, käravad veel küll, alati on raha kuskile mujale rohkem vaja…
    Meid on peres kokku 5.

  • Avatar
    Vasta Marili 21. veebruar 2018 at 17:05

    Ahoi! Heameelega vahetaks välja enda ja elukaaslase teki ja padjad. Erilist röhku paneks ema tekile, kuna ta elab niigi väga külmas korteris (òhtul kütad soojaks, hommikul ei suuda töustagi kuna nii nii külm), ema muidugi magab tekiga mida kasutasin mina kui väike olin, ehk siis kuskil 13aastat vana tekk) ning sama lugu ka padjaga. Kuna tal on suured probleemid ka seljaga siis üks toetav padi oleks super kink temale.
    Eelköige sooviksin kinki oma emale, aga kuna kirjas oli et mitmele.. siis heameelega vahetaks ka iseenda vana teki/padjad uue vastu.
    Önnele lootma jäädes! ?

  • Avatar
    Vasta MarianneL 21. veebruar 2018 at 17:01

    Tekki otseselt ei olekski vaja, kuna eelmine aasta just ostsime uue, lapsel ka uus tekk, isegi külaliste jaoks olemas. Okei, kingiks ära siis. Aga patju läheks küll vaja, 2-4 patja siis (endale kaks ja külalistele ka). Ma isegi ei tea, millal hetkel kasutuses olevad padjad soetatud said, no ikka aastaid tagasi. Iga natukese aja tagant jälle mõtlen, et peaks uued ostma, aga mõtteks see jääbki.

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 21. veebruar 2018 at 16:54

    Meil oleks uusi tekke ja patju vaja küll. Viimati sai uued padjad umbes aadta tagasi soetatud. Meid 4 – 2 last ja ema-isa.

  • Avatar
    Vasta Marii 21. veebruar 2018 at 16:51

    Enda, mehe ja suurema lapse padjad alles vahetasin ära. Samas kui need nii vinged padjad on siis kuluks ju kõigile uued ära ? ja tekid peaks ka kõigile neljale uued muretsema. Praegu ajavad asja ära.. aga noh uued oleks raudselt ägedamad. ?

  • Avatar
    Vasta Karis 21. veebruar 2018 at 16:43

    Enda ja mehe teki ning patjade väljavahetamist just plaaningi. Lapsel võiks ka uus tekk olla?

  • Avatar
    Vasta Laura 21. veebruar 2018 at 16:41

    Mina just vahetasin meie peres padjad välja. Seda täpselt üheks ööks, sest uued olid nii ebamugavad. Võtsin samamoodi vanad uuesti kasutusele tagasi ja ei julge enam kunagi uusi osta ?.

    Uued tekid ja padjad tuleksid loosiõnne naeratades minu ja abikaasa ning meie tütre voodisse ?

  • Avatar
    Vasta Helina 21. veebruar 2018 at 16:39

    Peres oleme mina, abikaasa ja aastane poeg. Viimati sai ostetud uued padjad omale paar aastat tagasi- odavad ja on praeguseks juba väga ära vajunud ja ebamugavad ning hommikuks on kael valus. Tekk on olnud sama juba mitu aastat ja on liiga kitsas meile, pidevalt tirime üksteiselt tekki ära :D. Uued mõnusad vormihoidvad padjad ja suurem tekk kuluks küll ära ja pojale samuti padi ja uus tekk- vana alt piiluvad varbad juba välja.

  • Avatar
    Vasta Virge 21. veebruar 2018 at 16:36

    Meil on kasutusel tatrapadjad ja lambavillast tekid aga need vajavad hädasti väljavahetamist ?. Kõige väiksemal neiul on ka juba oma patja vaja. Vaja oleks siis neljale pereliikmele uusi tekke-patju.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 21. veebruar 2018 at 16:26

    Uuendasin tekke umbes 3 aastat tagasi ning minul oleks vaja neljale inimesele – seda imelist loosi olen kaua oodanud! ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. veebruar 2018 at 16:26

    Ma enamasti loosidest osa ei võta, nagunii ei võida. Aga seda postitust lugedes hakkasin küll lootma. Meie peres oleks vaja nelja patja. Hetkel on minul ja mehel kokku neli patja, just sellepärast et ei leia sobivat ja proovime kokku kombineerida. Sügisel kolis minu vend ka meie juurde ja tema sai üldse 20 aastat vana sulepadja. Kahju küll, aga nüüd ongi võimalus talle ka sobivat patja saada. Ja loomulikul on vaja patja ka meie armsale pojakesele, kes seni eelistab magada üldse ilma padjata. Seekord võiks loosiõnn küll meie õuele tulla.

  • Avatar
    Vasta Birx 21. veebruar 2018 at 16:24

    Tekki patju on vaja hetkel ainult endale ja mehele , viimati sai vahetatud u aasta tagasi , aga kuna ärkama peab juba kell 5 et tööle minna siis see oleks ideaalne kui voodis ootavad sind pehmed tekid padjad et ikka “õigel” ajal magama kibeleks et iluuni täis magada ?
    Mitte et praegu häda oleks aga prooviks selle veel parema ära ❤️

  • Avatar
    Vasta Kerttu 21. veebruar 2018 at 16:20

    Ma usun, et korralikud tekid-padjad kuluksid meile kõigile ära. Vanematel on käsil maja korrastamine, magamistuba on ilus, hele ja helge, voodi super mõnus, aga tekid ja padjad on ikka ajast ja arust, õhukesed, nirud ja üks tekk vist isegi 90date algusest mil mina ilmavalgust nägin, sest nendele lihtsalt “raha raisata” ei raatsi – on ju olemas, milleks siis uusi vaja? Ometi sobiks nende ilusasse heledasse magamistuppa korralikud ja kohevad tekid-padjad, mis annaks kvaliteetsele ööunele viimase lihvi.

    Mina ise sain pealinna kolides vanaemalt kingituseks patjade-teki komplekti. Jätame mainimata, et juba siis olid nad võrdlemisi vanad. Küll kasutamata, aga siiski vanad. Tänaseks päevaks kui olen juba varsti 10 aastat pealinnas elanud, on mul ikka veel samad tekid ja padjad ning olgem ausad – nad on ennast väga korralikult teeninud, aga olen jõudnud punkti, kus padjad on samamoodi väga niruks ja õhukeseks jäänud ning hommikuti kael kange. Tekk kannatab veel kasutamist küll ja õhukeseks kulunud ei ole, aga kohevusest ja pehmusest pole enam juttugi, mistõttu kuluks endalegi korralik tekk ja padi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 21. veebruar 2018 at 16:18

    Ok, kui on mingi loos, mida ma kogu hingest kõikide looside ajaloos enim võita soovin, siis SEE ON SEE. Ma olen juba kes-teab-kui-kaua kogunud hoogu, et osta eeskätt mulle ja Elukaaslasele uued padjad ja tekk, sest vanad on juba nii läbi omadega (just eriti padjad, aga ka teki seisukord pole kiita). Lapsekese padi ei ole küll tegelikult mitte väga kaua aega tagasi ostetud, aga on ka selline kehvake teine, et nii kui lapse pea patja puutub, siis vajub see nii auku, et ta magab vist ikkagi põhimõtteliselt peaga vastu madratsit.
    Lisaks seisab meil kohe ka kolimine ees ja no see uus komplekt voodiasju oleks niiiiiiiii ideaalne nii uude koju kui ka meie ööunede kvaliteetsemaks muutmiseks!

  • Avatar
    Vasta L. 21. veebruar 2018 at 16:14

    Meil on lausa nii kohutav tekk, et ma reaalselt iga päev mõtlen, et läheks uut vaja. Ostsime kaks aastat tagasi üsna krõbeda hinna eest ja selle raha eest see ainult sahiseb ja nii häälekalt, et öösiti magan ma aastase lapse kõrval õhukese fliistekiga, sest ei taha lutti pannes teda sahistamisega üles äratada. Ma tean! Täiesti ebanormaalne, et karju lihtsalt appi!
    Meid on kodus neli, kaks täiskasvanut ja kaks alla 4-aastast last.
    Siin on mul küll maksimaalselt pöidlad pihus!

  • Avatar
    Vasta Elen Tamm 21. veebruar 2018 at 16:11

    Vaja oleks viiele. Uued said soetatud vast aasta tagasi.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. veebruar 2018 at 16:07

    Meie pere vajaks kahte patja ning ühte laia ja ühte kitsamat tekki 🙂 Padjad on juba mitu aastat vanad ja vajaksid väljavahetamist hädasti.

  • Avatar
    Vasta Minni 21. veebruar 2018 at 16:07

    Minaaaa tahaaaaan! Meil on miljon aastat vana tekk, mis on iseenesest küll täitsa mõnna, aga vajaks juba hirmsasti väljavahetamist. Patjade suhtes olen väga kriitiline ja ei ole leidnud endale veel seda õiget 🙁 no ma ei kannata, kui padi seest nn tükiliseks läheb vōi siis vastupidi liiga jäik on. Viimati ostsin 2 uut patja u 3 aastat tagasi, tekk nagu maisin juba nii vana, et ma ei teagi. Meie pere vajaks seega ühte suurt tekki ja kahte patja perepeadele ja ühte ühe inimese tekki ja supermõnusat patja lapsele, kes kolis ka hiljuti suure lapse voodisse!

  • Avatar
    Vasta Liise 21. veebruar 2018 at 16:04

    Nüüd oleks 2 patja ja 4 tekki vaja, kuna 2 patja tellisin ära? Kusjuures arvesta, et su postitusel on tegudele tõukav jõud, sest ma tegelikult peale selle lugemist ehmatusega avastasin, et tekid-padjad vajavad tõesti vahetamist nii endal, kui lastel ja nüüd asun neid jõudumööda välja vahetama. No olen sellele küll mõelnud aeg-ajalt, kuid pole tegudele jõudnud. Mina olen igatahes müüdud?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 21. veebruar 2018 at 16:04

    Meil oleks vaja uusi patju ja tekki kahele. Viimati vahetasin vist rohkem kui 5 aastat tagasi. Padjad on juba ära vajunud ja ei ole enam mõnus magada.

  • Avatar
    Vasta Liis 21. veebruar 2018 at 16:03

    Kuigi ma elan koos vaid oma elukaaslasega, siis ma heameelega võidaks tekid ja padjad ka oma vanematele, kes magavad kindalsti üle kümne aasta vana patjade ja tekkidega (Kahtlustan, et isa padi ja tekk on midagi 20 aasta kanti pigem). Mina magan ilmselt terve aasta paksu talve tekkiga, aga ülejäänud pere eelistaks keskmist sügisesks sobivat.

  • Avatar
    Vasta G 21. veebruar 2018 at 15:56

    Meil oleks vaja kogu perele (kui ikka 1,5a lapsele tehakse). Viimati uuendasin patju kui kolisime teise linna e siis 2013

  • Avatar
    Vasta Teele 21. veebruar 2018 at 15:55

    Tekke pole vahetanud juba ammu. Aga patju olen ostnud uusi, aga nüüdseks juba ära vajunud. Vajavad pere 4 liiget uusi tekke ja patju. Tegelikult 3, sest mehega magan ikka ühe teki all. ?

  • Avatar
    Vasta Lugeja 21. veebruar 2018 at 15:54

    Uuendasime täpselt 7 aastat tagasi ja nüüd oleks õige aeg taas uuendada:) Vajaksime tekke-patju 4 inimesele. Aga kui loosiõnn ka ei naerata siis igatahes on mõtteline algus väljavahetusega tehtud ning kindlasti uurin nende toodete kohta edasi.

  • Avatar
    Vasta Tiina 21. veebruar 2018 at 15:53

    Vaja oleks neljale inimesele ehk siis kaks väikest ja üks suur tekk ja patju neli 🙂 Ise polegi uusi soetanud. Mehel olid olemas kui kokku kolisime ja on ka kingitud patju ja tekke, niiet uued kuluvad marjaks ära küll:)

  • Avatar
    Vasta Maris 21. veebruar 2018 at 15:53

    Meid on peres 4 ja uued padjad-tekid oleks aeg soetada küll!
    Viimati vist ostsin uue teki 4-5 aastat tagasi. Patju on veidi tihemini vahetatud.

  • Avatar
    Vasta Pisi 21. veebruar 2018 at 15:53

    Meil pere 5 liikmeline. Uusi patju oleks vaja 3le, kuna kaks last magavad ilma padjata. Padi on neil lihtsalt voodis. Tekki oleks vaja 2 lapsele. Pere pisemal oleks vaja suuremat tekki ja ühel lapsel on väga vana tekk.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. veebruar 2018 at 15:53

    Kriitilise pilgu vaatan pidevalt oma pere patju ja tekke. Samuti mingi aeg sai ostetud uued padjad ja nagu sa kirjeldasid siis ikka lahedalt punnis ja ma võtsin endale pea alla vana niru padja tagasi-palju mugavam. Mehele sobib see punnis padi ka 😀
    Kuid meid on 4, kes sooviksid pilve peal magada. Eelkõige tahaks lastele mõnusaid uusi patju ja tekke!

  • Avatar
    Vasta Gerly 21. veebruar 2018 at 15:52

    Oi see oleks magus võit. Meie peres 2 pisikest tütart ning meie, kellele oleks vaja uusi tekke-patju. Tegelikult ka on plaanis leida ja osta uued , kuna suvel kolime majja ja siis tahaks uusi mõnusaid asju sinna 😉

  • Avatar
    Vasta johanna 21. veebruar 2018 at 15:49

    Kuna ma õpin ülikoolis ja mees käib ainukesena tööl, siis viimati saigi ostetud ainult padjad IKEA-st mis olid nii peale paari magamist nii jubedad, et võtsime vanad tagasi. Ja tekk on meil üldse sama tekk tema eelmisest kooselust, seega selle sama tekiga kus tema magas oma eksiga, magan ka mina :D. Aga eelkõige kingiks teki ka oma emale, ta elab üsna külmas korteris seega korralikud talvetekid hoiaks kondid soojas.

  • Avatar
    Vasta Trn 21. veebruar 2018 at 15:48

    Magame abikaasaga eraldi tekkide all, vastasel korral oleks ta ilma tekita 😀
    Ehk siis meie perele kuluks ära kaks tekki ja kaks patja.
    Padjad vahetasime välja eelmine aasta, tekkide osas ei mäletagi 🙁 Just täna vahetasin voodipesu ja vaatasin, et uuendus kuluks küll ära.

  • Avatar
    Vasta Airi 21. veebruar 2018 at 15:48

    2 suurt tekki(tütardele), 1 põnnile ja 1 endale ja no patju ka siis 4. Ma ei mäletagi millal ostsin, aga 3 aasrasele põnnile õmblesin ise teki 2,5 või isegi 2,9 aastat tagasi( sellise 1mx1m)?

  • Avatar
    Vasta E 21. veebruar 2018 at 15:47

    Meie peres oleks vaja kahte tekki ja kahte patja 🙂

    Tekke ja patju uuendasime kahjuks juba liiga kaua aega tagasi, seega taoline värskendus oleks väga vajalik 😀

  • Avatar
    Vasta B 21. veebruar 2018 at 15:43

    Oeh just olen ideaalsete patjade otsingul. Viimati avastasin, et mul 1 padi hallitab(!!!!),kuna korter on liiga niiske, no ei olnud hea vaatepilt. Aga jumal tänatud, et mul oli veel mõni padi kodus, aga nendest ka mõni on liiga pehme, mõni liiga kõva ja kolmas liiga lössis.
    Ehk ideaalis sooviks 2 patja ja 1 suuuur tekk 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagmar 21. veebruar 2018 at 15:41

    Meil oleks vaja neljale. Tekkidega polegi suuremat probleemi, pigem patjadega. Ma magan ikka väga vana padjaga, sest pole veel leidnud sellist parajalt kõrget ja kõva patja. Kõik on sellised, et pea vajub sisse ja siis ei ole ju võimalik magada.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 21. veebruar 2018 at 15:40

    Meid kokku neli: ema, isa, 8 aastane noorhärra ja 4 aastane preili. Meil kõigil oleks uusi tekke-patju vaja, viimati sai neid soetatud u 3 aastat tagasi, seega olekski aeg uute jaoks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 21. veebruar 2018 at 15:39

    Vaja oleks meile endile ja pisipõnnile, enda omi pole vahetanud aastaid, lapsele sai nüüd ikkagi üht-teist hangitud.

  • Avatar
    Vasta vaike 21. veebruar 2018 at 15:38

    meie perre oleks hädasti vaja uut tekki, sest tekk mida oleme kasutanud 4 aastat on endiselt mõnus kuid viimasel ajal on sellega palav magada… tekke vajaksime kolm. Padjad vahetasime välja umbes kuu tagasi (dormeo aloevera) kuid need kuidagi lahmakad ja liiga puhvis.

  • Avatar
    Vasta Nelka 21. veebruar 2018 at 15:35

    meile palun 1 hiigelsuur tekk, seda jagame mehega ja siis 2 väiksemat varianti. Padjad takkaotsa. Uuendatud sai patju eelmisel aastal.

  • Avatar
    Vasta Katrin 21. veebruar 2018 at 15:34

    Meil peagi kolmeliikmeline pere 🙂
    Ja tekke vahetasin 5 a tagasi vast, patju 2. Nii et viimane aeg uuenduskuur teha! ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 21. veebruar 2018 at 15:33

    Pereliikmeid on meil 4 ehk siis 4 komplekti 😀
    Meie padjad ja tekid on ikka päris vanad. Lastele sai pool aastat tagasi uued padjad-tekid muretsetud aga omale siis kohe ei raatsinud.
    Mees ikka hiljem kinkis mulle uue padja – Minu padi peab olema pigem kõva, kui pehme. See aga oli Liiga kõva… ja liiga kõrge. Hommikuks oli kael kange ning pea valutas. Nüüd panen padja õhtul pea alla ning öösel võtan vana padja tagasi- noh.. ei taha mehel tuju halvaks ajada. Tema ju kinkis heast südamest ja üldse mitte odava padja (hõbeniitidega ja puha)

  • Avatar
    Vasta Mammu 21. veebruar 2018 at 15:32

    Ma alles hiljuti kül ostsin uue teki ja padja, valisin suht suvalised jyskist ja ega eriti rahul pole, tekk pole kohev ja padi see eest megapuhvis 😀 vahetasin välja, sest varem olid mul kõik suletekid/padjad ja mingi hetk ma lihtsalt iga jumala õhtu voodisse minnes hakkasin sügelema, no kohe nii et kratsisin käed katki ja magada korralikult ei saanud. Esimene mte oli, et äkki mingi tolmulestade allergia vms, magan lapse ja mehega koos ja nemad ei kurda midagi, no väiksem veel ei oska kurta aga tema uni oli sama magus nagu alati. No ja kahjuks peale uue teki ostu eriti olukord ei paranenud.. ja nüüd otsingi midagi paremat 🙂 Sügelemine kadus nüüd hetkel õnneks tenerife reisil ära ja loodan et tagasi ei tule 😀 raudselt jätsin oma sügelised tenerife hotelli maha 😀 😀
    Aga vaja oleks ühte suurt tekki ja kahte väikest pisikestele härradele ja 4 patja siis 🙂

  • Avatar
    Vasta Gea 21. veebruar 2018 at 15:29

    Kuna ma ilmselt tekke ja patju ei võida (sest ma ei võida kunagi), siis äkki palun Trendsetter Europe tahab su lugejatele ka sooduskoodi pakkuda 🙂 tahaks ostaaa!

  • Avatar
    Vasta Kadi 21. veebruar 2018 at 15:27

    No nüüd võiks küll võita, sest just seda meil vaja ongi!
    Kõigile viiele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. veebruar 2018 at 15:26

    Meie peres on 4 inimest- 2 last ja ema-isa. Voodipesu vajab hädasti uuendust- uuest peast ostsin viimati tekke-patju ca 6 aastat tagasi. Pesemised ja kasutamised on ikka oma töö teinud ja no ei ole jah mugav vanade lötsudega magada, aga lihtsalt ei raatsi ise uusi osta. Loodame õnnele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. veebruar 2018 at 15:22

    Sooviksin padjad ja tekid anda oma sugulastele, kellel on 5liikmeline pere. Nad pole ilmselt aastaid tekke ja patju uuendanud, sest pole võimalust olnud. Samas oleks neil soojemaid tekke kindlasti vaja, sest maja pole talvel väga soe.

  • Avatar
    Vasta Karina 21. veebruar 2018 at 15:21

    Meil oleks vaja 2le. Mu ema ja isa pole vist aastaid ja aastaid vahetanud patju ja tekke, kuna sobivat lihtsalt ei leia ( ehk on mitu korda ostnud kuid mitte sobivuse tõttu on nurka need lendanud) . Nähes seda õudust, lasin neil ise ” Sõbrapäevaks” valida, ikka ei sobinud, selgus ( pärast 2 päeva proovimist) et padjad suured 😀
    Tekid on siiani vist kiviajast pärit.
    Voodipesu asjad vaatan ikka tihti üle, et ikka padjad oleksid puhvis ja vormis jne 😀

  • Avatar
    Vasta Helle 21. veebruar 2018 at 15:20

    Meie peres on 7 inimest, ema-isa ja 5 last. Tekke ega patju pole vähemalt juba üle 10 aasta uute vastu välja vahetanud, kuna ei ole lihtsalt majanduslikult võimalik, see oleks tõeline kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. veebruar 2018 at 15:19

    Meie peres läheks vaja kaks patja ja kaks tekki, kuna me öösel pidevalt “kakleme” teki pärast. Viimati vahetasime ~2aastat tagasi välja.

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. veebruar 2018 at 15:17

    Meil oleks vaja tekki ja patja 2 aastasele lapsele, kaua ikka nende beebikatega magab, niigi sai suure poisi voodisse kolitud ja võiks ju magamisasjad ka vastavas suuruses olla 🙂 ja muidugi mulle ja abikaasale padjad ja tekk, ostsin ka alles hiljuti uued padjad kuskilt maximast ja no on ka nii punnis, et sai vana padi tagasi võetud ?

    Niiet loodan väga, väga võiduõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Kady 21. veebruar 2018 at 15:17

    Meil on neljaliikmeline pere. Kuna jahedamas toas on parem magada, siis ostsin paar aastat tagasi suletekid, mis on head soojad. Patju ostan pidevalt uusi, no ei leia sellist mõnusat ja kohevat patja, mis oleks sama hea ka kuid hiljem.

  • Avatar
    Vasta Sss 21. veebruar 2018 at 15:16

    Kolm tekki ja patja kuluks ära. Padjad u pool aastat vanad aga tekk ikka mitu aastat vana 😛

  • Avatar
    Vasta Riina 21. veebruar 2018 at 15:15

    Meil oleks vaja välja vahetada 4 tekki ja patja. Usun, et laste omas said kaks aastat tagasi soetatud, aga minu ja elukaaslase oma ei tulegi meelde 😀 see oleks kűll väärt vōit!

  • Avatar
    Vasta Helina 21. veebruar 2018 at 15:15

    Plaanis lapsele osta just uus tekk ja padi ja muidugi oma suurde voodisse ei teeks uued tekid ja padjad ka paha 🙂 aga kui võidan viin vanematele oma võidu kuna nendel on neid rohkem vaja .

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. veebruar 2018 at 15:14

    Oooo vau! Just mõtlesin, et niiiiii jahe oli oma tekiga täna öösel magada..tekke oleks meie perre vaja 3 ja patju 4. Vana teki vahetasime uue vastu ca 2a tagasi, aga sai liiga suvaliselt valitud, ei kõlba see kuskile. Lastele oleks juba suuremaid vaja, magavad veel väikelaste tekkidega. Patjade koha pealt on olukord parem..üsna hiljuti soetatud, aga tagavarapatju läheb ikka vaja. 🙂 Päikest!

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. veebruar 2018 at 15:12

    Peres 5 inimest, ehk siis emme-issi ja 3 last. Patju olen ikka vahel vahetanud, täpselt siis kui püüri sees mingi junn on. Kuna terve pere tekkidele-patjadele kulux korraga pääris suur summa, siis pole korraga kunagi raatsinud. Mul endal pidevalt kaela ja peavaluga probleeme, nii et korralikud padjad oleksid juba pool võitu.

  • Avatar
    Vasta Mirje 21. veebruar 2018 at 15:11

    Meie peres 4 liiget. Hetkel mehega on üks suur tekk ja lastel vanaema laenatud tekid ja padjad, kuna kolisime oma uute korterisse ja vanad tekid, padjad jäid vanasse elamisse. Ja ega need oleks ka juba oma paar aastat vanad. Oleks super õnnelik, kui võidaks ehk saaks ka lõpuks õigel ajal voodisse ja poleks hommikul zombi :D.

  • Avatar
    Vasta Karin 21. veebruar 2018 at 15:10

    Meid on peres kolm ja peagi üks pisike ime lisandumas ? Aga kui rääkida kuna viimati on tekke-patju uuendatud..ei meenugi kohe, sest valikut on nii palju ning just sellepärast on ka jäänud ostmata, et pettumus oleks väiksem ning raha kulutamist ei esineks ?

  • Avatar
    Vasta Triin 21. veebruar 2018 at 15:09

    Meil oleks tekke-patju tarvis neljale- 4 patja ja 3 tekki. Patju vahetan ikka aasta-paari järel, kuna need kaotavad tihtipeale oma vormi ? tekke vahetame harvem.

  • Avatar
    Vasta Merike 21. veebruar 2018 at 15:08

    Uusi tekke ja patju oleks vaja mulle, minu abikaasale ja meie suvel sündivale esiklapsele 🙂 Kuna hetkel on mul eriti raske õhtuti magama jäämisega, siis uued padjad ja tekid kuluksid väga ära. Enda padja vahetasin vist umbes pool aastat tagasi välja, sest lihtsalt võimatu oli vana padjaga edasi magada. Tekk sai ostetud siis kui abikaasaga kokku kolisime, seega 5 aastat vana. Mõlemi soov oli ühe suure teki all magada ??

  • Avatar
    Vasta T. 21. veebruar 2018 at 15:05

    Peab ausalt tunnistama, et meil on vanad ja odavad tekid-padjad, Jyski toodang. Isegi ei mäleta, millal ostetud, arvan, et kuskil 8 aastat tagasi. See loos oleks ideaalne mu perele, saaks lõpuks need välja vahetada. Meil 2 last ka, nii et vaja oleks 4 tekki ja 4 patja, magame mehega erinevate tekkide all, sest meil erinev sooja vajadus. Loosijumal, palun-palun, tee meie pere õnnelikuks!

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. veebruar 2018 at 15:04

    Kolme tekki – kahte üksikud ja ühte kaksikut, ja kahte patja, sest mina oma tatrapadjast küll nõus loobuma pole.

  • Avatar
    Vasta Keiti 21. veebruar 2018 at 15:04

    Kolmele liikmele ☺️ Minu ja mehe praeguse padja sees võib vabalt juba mingi elu käia ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 21. veebruar 2018 at 15:04

    Vanad padjad on samuti lõssi vajunud ja päevi näinud. Teki üle ei kurda, pehme ja mõnus 🙂 kuid sooviks väga uusi patju ja tekki !
    Meie peres oleks vaja siis kahele . Seega 2 patja ja 1 tekk 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 21. veebruar 2018 at 15:03

    Meil 3 last ja 2 täiskasvanut. Viimati tõi jõuluvana 2 uut patja, aga võiks ka ylejäänud välja vahetada. Tekk on minul kaasaga olnud sama kaua kui me koos oleme elanud ehk siis ligi 12 aastat. Jube 😀 (eks teda vahepeal ikka pestud ka)

  • Avatar
    Vasta Mari-T 21. veebruar 2018 at 14:59

    Minu peres oleks hädasti tarvis uusi tekke ja patju minu kaheaastasele ja neljaastasele pojale ning ka mina ja mu abikaasa oleksime väga õnnelikud ühe õige teki üle. Praegu on meil üks üsna vana selverist ostetud tekk 😀 mis on vale suurusega igatpidi: laiupidi ei ulata see korralikult minu ja mehe peale ja pikkupidi on tekikott sellele tekile vale mõõduga, niiet pidevalt on mingi osa tekikotist “tühi”. Ei ole jõudnud üldse tegeleda sellega ja midagi uut vaadata. Aitäh soovituse eest!

  • Avatar
    Vasta Mia 21. veebruar 2018 at 14:58

    Meil oleks vaja 2 tekki ja 3 patja. Kuna kõik suuremad asjad ja muidu asjad millele tähelepanu ei pööra osutuvad oluliseks kolimise käigus, siis viimati me just kolides Tartust Tallinna oma padjad/tekid välja vahetasimegi.

  • Avatar
    Vasta Karmen 21. veebruar 2018 at 14:57

    Sooviksin 2 tekki ja 4 patja. Patju ikka aeg-ajalt vahetan, sest need lähevad tükki aga tekki pole üle aasta kindlasti vahetanud.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 21. veebruar 2018 at 14:54

    Kolmele oleks vaja. Mees just ükspäev kurtis, et tal imelik tekk, palav ja külm korraga ja padja suhtes on ta ka väga pirtsakas. Ma nii valiv ei ole ja saan hakkama. Lapsele kuluks ka uued ära kuigi tema veel ennast selles valdkonnas väljendada ei oska.

  • Avatar
    Vasta Liis 21. veebruar 2018 at 14:54

    Osalen loosis: üks suur tekk suveks ja kaks patja.
    Saime elukaaslasega vanematelt eelmisteks jõuludeks teki ja padjad. Parim kingitus! Võidu korral kingiksime mõnusa komplekti vanematele vastu 🙂

  • Avatar
    Vasta ave 21. veebruar 2018 at 14:52

    Alati kui kuskil hotellis peatun naudin sealset voodit- nii mõnusad ja pehmed on sealne voodipesu, tekid ja padjad. Kuluks tervele perele vahetud ära- mina+mees, laps ja ka külaliste tekk ei teeks paha. Viimati vahetatud jeesus- liiga ammu. Laps magab veel haiglast saadud wendre tekiga, 2013 a alates. :S

  • Avatar
    Vasta A . 21. veebruar 2018 at 14:52

    Meie peres oleks tekke ja patju vaja kõigile meile 4le. Lapsed on juba 3 ja 5, kuid endiselt magavad õhukestel wendre patjadel. Ka meil elukaaslasega pole padjad just kõige paremad ja ta tekk, niiet uued oleks väga suureks abiks.

  • Avatar
    Vasta Johanna A 21. veebruar 2018 at 14:50

    Meil oleks vaja 2 tekki ja 3 patja. 🙂
    Praeguse teki soetasin detsembris, aga no ei ole ikka rahul ja padjad sai uuendatud oktoobris ning no esialgu olid mega head padjad, aga väga kiirelt läksid vormist välja, seega nüüd peab põhimõtteliselt kaks patja pea alla panema, et üldse arugi saaks, et midagi pea all on.
    Lapse tekk ja padjad sai soetatud 2016 lõpupoole, aga tekk hakkab vaikselt väikseks jääma ning padi vormist välja minema.

  • Avatar
    Vasta Galina 21. veebruar 2018 at 14:50

    Meile oleks vaja tervele perele uus ring teha. Kahele lapsele ja meile mehega. Tekki sai soetud ammu, isegi ei màleta millal. Ju vist vàga ammu. Kuna pisem saab varsti oma voodi siis oleks vaja sinna ka uut suuremat tekki ja patja.

  • Avatar
    Vasta K&T 21. veebruar 2018 at 14:50

    Mina vajaksin ühte suurt tekki ja kahte patja. Mehele kinkisin korraliku kalli padja üleeelmistel jõuludel aga minu enda padi on lohku vajunud 🙂

  • Avatar
    Vasta Käts 21. veebruar 2018 at 14:48

    Eem, ikka päris kaua aega tagasi, et ei mäletagi ? Piinlik ?
    Nii et meie kolmeliikmeline pere vajaks vist hädasti uusi tekke ja patju ?

  • Avatar
    Vasta Liis 21. veebruar 2018 at 14:47

    Meid on peres ainult 2, kellel oleks uut teki-padja komplekti vaja. Viimase aasta aja jooksul olen ostnud 3 komplekti patju ja üks on hullem valik kui teine. Nüüd siis lõpuks oleks vaja 4ndat komplekti ja mis loodetavasti oleks pikaks ajaks viimane. Vanad viiks koerte varjupaika ilmselt, kuna inimestel nendega normaalselt magada ei ole võimalik. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 21. veebruar 2018 at 14:46

    Meie perel oleks vaja uusi patju kõigile, mina, mees ja 4le lapsele. Viimati ostsime padjad 5 a. tagasi.
    Tekke vajaks uusi 3 last ja ega mehega koos ära ei ütleks ka uuest tekist 😉 Uuendanud tekke me polegi.

  • Avatar
    Vasta Anelle 21. veebruar 2018 at 14:46

    Praegused tekid-padjad on vanematekodust kaasa võetud ning ilmselt ikka aastaid vanad. Uuendamist vajaks meie üks suur tekk ning kaks patja.

  • Avatar
    Vasta Silja 21. veebruar 2018 at 14:46

    Vaja oleks kahele lapsele ja mulle abikaasaga 🙂 Viimati sai uuendatud ilmselt mitu aastat tagasi Ikea valikust!

  • Avatar
    Vasta Aive 21. veebruar 2018 at 14:46

    Tekke ja patju oleks vaja 4jale. Polegi ise vist vahetanud, vanemad uue teki ja ühe padja mingi aeg kinkisid, aga teised kõik iidamast aadamast. Mõelnud mitu korda uued osta, aga kuidagi mõtteks see ongi jäänud..

  • Avatar
    Vasta Karolin 21. veebruar 2018 at 14:44

    Kolmele pereliikmele. 🙂 Ausalt öeldes isegi ei mäleta, millal sai viimati vahetatud.

  • Avatar
    Vasta Kaire 21. veebruar 2018 at 14:43

    Me oleme suur pere (2 täiskasvanu, 3 last). Kõigile korraga neid välja vahetada on paras ettevõttmine.
    Ega need ei maksa vähe ka, eriti kui tahaks korralike saada. Piinlik tunnistada ma isegi ei mäleta, millal need soetasime.

  • Avatar
    Vasta Maret 21. veebruar 2018 at 14:42

    Neljaliikmelisele perele ? kuna 2 kuud tagasi sai päris oma koju kolitud siis kaasa tulid juba nö vanad tekid-padjad ? uued oleks suht vajalikud meie perele ?

  • Avatar
    Vasta Piibe 21. veebruar 2018 at 14:42

    Väga-väga oleks vaja meile elukaaslasega ning ka lapsele. Poja tekk-padi küll tunduvalt uuemad kui meie omad, mida pole kes teab mis ajast vahetatud ning padjad meil ikka juba parajalt lössid ? Maailma mõnusaimad tekid-padjad kuluks meie majja väga ära!

  • Avatar
    Vasta Margit 21. veebruar 2018 at 14:41

    Meie pere teki-padja-uuenduseks kuluks ära 1 suuuur tekk ja 2 ühe inimese tekki, patju oleks 4 vaja, neist kaks midagi pisemat väikelastele 🙂
    Oma tekk on äkki 2 aastat vana, ühe lapse tekk pool aastat vana ja teisel lapsel on umbes 2 aastat kasutuses olnud beebi baikatekk. Padjad on üks ammuilma vahetamata, minu padi vist nii 4 aastat vana, lastel kah aasta või kaks vanad. Et mitte kõige hullem seis, aga vahetus kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu Sõber 21. veebruar 2018 at 14:39

    Meie peres vajaks mina ja elukaaslane uusi patju ja tekke. Just mõtlesin, et tekk on nii niru juba ja uut oleks vaja. Oma 7 aastat vana tekk juba 🙁 Padjad hakkavad ka vanaks jääma.

  • Avatar
    Vasta Kel 21. veebruar 2018 at 14:36

    Meil oleks vaja neljale- ehk siis 3 tekki ja 4 patja 🙂
    Praegused soetasime nii paar aastat tagasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina Kõrgemäe 21. veebruar 2018 at 14:36

    Olen just patjade ja tekkide otsingul. Kolmeliikmeline pere loodab loosivõidule 🙂

  • Avatar
    Vasta Iti 21. veebruar 2018 at 14:36

    Mulle ja poiss-sõbrale, ehk siis kahte suurt tekki ja 4 patja 🙂
    Viimati vahetasin umbes 5 kuud tagasi kui kolisin aga kuna ostsin kõige odavamad, siis nende all on reaalselt jube magada(eriti padjad).

  • Avatar
    Vasta Liisi 21. veebruar 2018 at 14:35

    Olles täna öõ maganud vaid 3h, pole ma muust mõelnud kui voodist! Janiii mega mõnna oleks magada uhiuute tekkide ja patjade vahel. Mul on vaja 2 topeltlaia tekki ja 1 ühe inimese oma. Taivaisa halasta ja las ma seekord võidan ise ?

  • Avatar
    Vasta Sirje 21. veebruar 2018 at 14:34

    Soovin kindlasti loosist osa võtta ,kuna kolimine ees siis viskaks need vanad tekid ja padjad lópuks minema .Kui ausalt útlen ,siis endal ja mehel umbes 2aastat tagasi vahetatud tekid lastel rohkem aega tagasi.Sooviks lastele rõõmu valmistada ja neid vòita.

    • Avatar
      Vasta Sirje 21. veebruar 2018 at 15:19

      Meie pere vajaks kòigepealt lastele keda on 4 ise mehega kannataks veeel âra aga lastele oleks kùll uusi vaja.

  • Avatar
    Vasta Mariel 21. veebruar 2018 at 14:34

    Uut varustust vajaks 3 inimest (2 suurt ja 1 väikene).
    viimati sai uue padja härra isadepäevaks, kuna kaebas pidevalt oma vana üle.

  • Avatar
    Vasta Ave 21. veebruar 2018 at 14:34

    Meil viie liikmeline pere, meie ema/isa ja 2a10k 5a9k ja 4,5k lapsed. Viimati tegin sügisel patjade/tekkide seas inventuuri,päris mitu patja sai minema visatud, nö paremad palad jäid alles, kuid siiski oleks uusi vaja… ja tekid on ka päris vanad, 1 lausa 8a-9a vana, päris piinlik, kuid olen neid suveperioodil hoolega pesnud.

  • Avatar
    Vasta Hiis 21. veebruar 2018 at 14:34

    Meie peres 5 liiget, tekke olen ikka püüdnud uuendada. Eriti siis kui vanemale pojale tolmu allergia diagnoos pandi, vahetasin teki välja sest enne oli tal lambavillane aga see ajas aevastama. Pisematel on wendre tekid padjad aga needki tahaks juba vahetust eriti padjad.

  • Avatar
    Vasta Anu 21. veebruar 2018 at 14:33

    Mul on kõige odavamad Jyski padjad ning 15a (vähemalt) vana tekk…. ja tekk on eelmise pika suhte ajast, nii et juba 2 põhjust välja vahetada!
    Ja padjad… ma tahaks mõnusaid madalaid patju, ma ei suuda kõrge padjaga magada 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari 21. veebruar 2018 at 14:32

    Patju ja tekke sooviks endale ja elukaaslasele ning ka juulis sündivale beebile ? Padjad sai meil vahetatud mõned kuud tagasi aga no üldse pole rahul. ? ning kohe uusi ei raatsi ka osta.

  • Avatar
    Vasta Averiin 21. veebruar 2018 at 14:31

    Meil on kolm inimest ja lapsele sai voodikomplekti sünnitusmajast ja on siiani nendega. Mul on vast oma 10a vanune padi ja abikaasal on 7-8a vanune padi. Tekk on kindlasti oma 14a vana ehk nagu aru saada, siis ilmselt ei ole vahetanud midagi iidamast-aadamast ammu.

  • Avatar
    Vasta Annika 21. veebruar 2018 at 14:31

    Meid on peres 5. Nädal tagasi ostsime lastele uued padjad, aga no ei ole rahul.

  • Avatar
    Vasta Merlys 21. veebruar 2018 at 14:31

    Tekke ja patju oleks vaja nii minule kui ka elukaaslasele. Eelmine aasta vahetasime padjad välja, aga juhtus täpselt sama, mis Sinu uute patjadega- niiii kõrged ja ebamugavad!!

  • Avatar
    Vasta Jandra 21. veebruar 2018 at 14:31

    Tekid ja padjad on meil paar aastat vanad ja ma olen juba tükk aega rääkinud, et vaja uusi, sest padjad on ära vajunud ja tekk võiks olla pehme ja soe, sest mul on koguaeg külm ?
    Meie pere vajaks neid kahele inimesele.

  • Avatar
    Vasta Siiri 21. veebruar 2018 at 14:28

    Kahte tekki ja kolme patja, et saaksime tütrega mõlemad nautida uusi voodeid:) Ja viimati sai alles hiljuti mõeldud, et vajaks vahetust aga seda õiget patja just on tänapäeval mega keeruline leida, vanasti olid ikka mõnusad kauakestvad padjad, praegu tunduvad kõik sellised õhumullid, mega kõrged jne. Ühesõnaga keeruline leida õiget 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 21. veebruar 2018 at 14:28

    Hmmm, kes seda enam mäletab…. Suurde voodisse padjad ehk paar aastat tagasi, tekk 4a tagasi. Aga lastel vaesekestel ei olegi korralikke tekke, vaid nö ise tehtud päevatekid/lapitekid. Padjad on küll suht uued, aga kuna voodid laiad, siis kahe lapse peale läheb neli patja. Et kuluksid marjaks ära küll!

  • Avatar
    Vasta Tuuli 21. veebruar 2018 at 14:27

    meid on ✌? Ja tudume sama teki all, aga patju vaja neli ?

  • Avatar
    Vasta Anu 21. veebruar 2018 at 14:27

    Vaja oleks 4 patja ja 2 suuuurt tekki! Padjad tegelikult alles sain kingiks, kuid noo tõesti- mega hea valik ja mida rohkem, seda mugavam!
    Teki vahetamist ei mäletagi ausalt öeldes….. 🙁

  • Avatar
    Vasta L 21. veebruar 2018 at 14:24

    Oh kuidas meie väikesel perel oleks uusi tekke ja patju vaja.
    Lapsel on tolmulestade vastu totaalne allergia, näidud lausa üle 1000-de, normaalne pidavat arsti sõnul olema 75 ja alla. Eile saime tulemused teada ja automaatselt oli esimene mõte, et kahte voodisse on vaja osta uued ja korralikud tekid-padjad ning juurde voodipesu, sest hetkel kasutusesolevad on ikka niiiiii vanad, et ma isegi ei tea kui vanad.

  • Avatar
    Vasta Jansa 21. veebruar 2018 at 14:24

    Me elukaaslasega just hiljuti ostsime uued padjad.. no niiiii mõttetud 🙁 Nii ebamugavad ja vajuvad kohe ära. Poes müüja kiitis muidugi taevani. Ja tekk on meil vana ja plekiline (ups), sest igast kraami sinna peale läinud, aga 220×200 suletekki pesumasinasse ei topi ja keemilisse pole olnud mahti viia, sest see on nii talvel kui suvel kasutusel 😀 Seega ühed head padjad ja õhem tekk kuluks küll marjaks

  • Avatar
    Vasta Mariliis 21. veebruar 2018 at 14:22

    Meie perel oleks vaja 2 patja ja ühte laia tekki. Miks? Sest ma olen proovinud oma 50 erinevat varjanti patju.. ja ikka magan enda paar aastat vana padjaga. Ja uuest tekist ka ära ei ütleks kuna olen külmavares ja tekk on ka vähemalt 5 aastat vana..?

  • Avatar
    Vasta Terje 21. veebruar 2018 at 14:22

    No just neid uusi tekke-patju oleks meie kolmeliikmelisele perele väga vaja! ? lapse tekk ja padi on ca aasta vanad, aga alati kuluks ju varuks uued ja mõnusad ära. Enda padjad on väga vanad, ei ole ammu-ammu välja vahetanud, kuigi vaja oleks!

  • Avatar
    Vasta Inga 21. veebruar 2018 at 14:22

    Meid on 3. Patju pole vahetanud kindlasti mingi 5 aastat ja on samuti juba oma elu ära elanud, näevad jube plekilisd ja jubedad välja (piinlik). Ühe teki soetasime just, aga ühest on vähe ja ülejäänud on vanad ja vajaksid samuti vahetust. Just oli plaan hakata otsima uusi patju ja lisatekke, ehk veab loosis ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 21. veebruar 2018 at 14:21

    Ise alles enda mini perele soetasime uue teki ja ema kinkis jõuluks uued padjad ka 🙂
    Võidu korral kingiks teki oma vennale, sest millal ikka üksik meesterahvas ise endale uut tekki ostma läheb? Tema igaljuhul kunagi xD

  • Avatar
    Vasta MP 21. veebruar 2018 at 14:21

    Oooh kui suurepärane loos. Minule oleks hädasti vaja nii uut tekki kui patju. Minu patjade vanus on ikka aaastakümneid juba. Näevad väga koltunud välja. Olen ammu mõelnud uute vastu välja vahetada, aga pole mahti seni olnud, just piisava krõbiseva puudumise tõttu. Tekil vanust hulga vähem kui patjadel, 2 aastat äkki? Aga kellel veel peale minu läheks uusi patju ja tekki vaja? Hmm… kõigil teistel peres on uued olemas, seega ma ainukesena tunnen puudust uuest tekist ja patjadest, eriti patjadest! 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. veebruar 2018 at 14:20

    Meil oleks vaja kolme (heal juhul isegi lausa viit) patja. Kolm tükki oleks minu ja elukaaslase voodis ja kaks oleks varuks, kui külalised tulevad, sest hetkel külalistele pole pakkuda muud kui diivanipadjad, mis pole eriti mõnusad. Samuti kuluks ära üks suur tekk.

  • Avatar
    Vasta Mari 21. veebruar 2018 at 14:20

    Väga sobiks meie kookosemadratsiga uued padjad ja tekid. Aastaid vanad. 3 inimest peres.

  • Avatar
    Vasta Brenda 21. veebruar 2018 at 14:19

    Minul alles ees see enda esimese pesa punumine, oleks ju väga tore, kui juba tekid-padjad olemas oleks, polegi ennem pidanud endale ise selliseid asju ostma. Üks potensiaalne mehehakatis on ka olemas, kellel oleks külas olles hea oma patja omada ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 21. veebruar 2018 at 14:19

    Uusi patju ja tekke tahaksid meie peres 4 inimest. Lastetuba on peagi valmimas ja lapsed kolivad (loodetavasti) oma tuppa magama suurematesse vooditesse, tänu millele on vaja ka suuremaid tekke kui siiani olnud on. Kuna remont ja uute madratsite ost on niigi kallis lõbu, siis selline võit oleks tõesti super. Ja no enda ja elukaaslase voodi tekk on ikka väga vana, isegi ei mäleta, kui vana. Padjad said välja vahetatud kusagil pool aastat tagasi, kuid kuna tegemist on odavama hinnaklassi patjadega, siis hakkavad ka need juba oma elu ära elama.

  • Avatar
    Vasta Triinu V 21. veebruar 2018 at 14:19

    Meil oleks vaja kolme patja ja üks tekk mulle ja mehele ning teine lapsele. Mõtlengi just beebile uue teki osta sest praegune tundub väga õhuke ja meil kodus suht jahe.

  • Avatar
    Vasta Ell 21. veebruar 2018 at 14:18

    Kuigi enda tekid/padjad ka vanad, siis sooviksin hoopis oma isale ühte tekki ja kahte patja.

  • Avatar
    Vasta Reimo 21. veebruar 2018 at 14:18

    Vanematele ning mulle. 2 tekki, patja. Ikka aastaid olnud sama. Kui kaua, ei mäleta.

  • Avatar
    Vasta Kair 21. veebruar 2018 at 14:18

    Kolmele oleks vaja uusi tekke ja patju. Teki ostsin uue ehk 5-6 aastat tagsi, padjad ostsin sügisel, aga ka ei raatsi plju maksta ja vist u 5€ ringis nad maksid.

  • Avatar
    Vasta Ülle 21. veebruar 2018 at 14:17

    Meil oleks uusi patju-tekke vaja. Saime jõuludeks ühed padjad, täiesti ebamugavad. Mees tõi ühe poest, suur ja pehme lötakas, ei ole võimalik sellega magada. Sobib ainult diivanile selja taha panemiseks. Poeg on täielik padja fänn, ta on enda oma täiesti ära nätserdanud ja loomulikult minu padjad ka, sest ei ole ju paremat kohta, kui patjade vahel. Mees magab oma padjaga, mis on kõva nagu tsemendi kott, ma ei kujuta ette kuidas sellisega üldse välja puhkab ? Meid on kokku 4, lapsed (kaksikud) hakkavad just suuremasse voodisse kolima ja see oleks super võit ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. veebruar 2018 at 14:17

    Me mehega ühe teki, lastele 2. U 5a vahetamata vist.

  • Avatar
    Vasta Hedi 21. veebruar 2018 at 14:17

    Meid kokku 7 peres 😉 Seda küll ei mäleta millal ostetud on (ilmselt siis väga ammu) tekid ja padjad

  • Avatar
    Vasta Teili 21. veebruar 2018 at 14:16

    Minu peres on 4 liiget, kellest 1 on neljajalgne.

    Lapsele, kes on hetkel 4-aastane, soetasime Dormeo ortopeedilise padja, kuid tundub, et meie kassipreilile meeldib see rohkem, kui mu tütrele. Nimelt öösiti lükkab kass lapse pea padjalt minema ja sätib ennast sinna unele (iga öö võitleme kassi ja tema armastusega selle padja vastu :D). Enda ja elukaaslase tekk ja padjad on umbes 5 aastat vanad ning vajaksid väljavahetamist. Niisiis kuluks meile uued padjad (3) ja tekk (2) väga ära, need garanteeriks meie perele hea une ja öörahu mugava voodipesuga. 🙂 ?

    PS! Voodipesu võiduga oleks ka kassil kasud sees, kuna siis saaks ta selle Dormeo padja päris endale. ;):D

  • Avatar
    Vasta K. 21. veebruar 2018 at 14:16

    Neljale 🙂
    6aastat..

  • Avatar
    Vasta JuliaR 21. veebruar 2018 at 14:15

    Meie peres kaks täiskasvanut ja kolm last.
    Tekke vahetasin u 3 aastat tagasi ja osasid patju 2 aastat tagasi. Kuna pesamuna kolib varsti võrevoodist välja, oleks väga tore kõigil padjad-tekid välja vahetada.
    Vanad saaks siis annetada, päris vanasid tekke võtavad näiteks loomade varjupaigad vastu, suurtele koertele pannakse külje alla 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 21. veebruar 2018 at 14:15

    Meie pere on neljaliikmeline, seega üks suur tekk ja 2 mõnusat patja empsile papsile ning mõlemale lapsele samuti oma komplekt.
    Me just ükspäev mehega arutasime, et peaks tekid padjad välja vahetama. Padjad on jubedalt ära vajunud ja kõvad ja ebamugavad. See võit teeks meie perele küll rõõmu 🙂

  • Avatar
    Vasta T. 21. veebruar 2018 at 14:15

    Kahele, u 2a samad.

  • Avatar
    Vasta Links 21. veebruar 2018 at 14:15

    Oleks väga vaja uusi, uuendasin? ammu?.Vaja oleks neljale pereliikmele?☺️

  • Avatar
    Vasta Katriin 21. veebruar 2018 at 14:14

    Meil läheks tarvis 4 patja ja 2 laia tekki 🙂
    Padjad on küll alles mõni kuu tagasi vahetatud, aga ei ole kõige õnnestunum valik ning kael jääb täitsa kangeks öösiti. Seda, millal tekke vahetatud sai, ei oska kohe isegi öelda..

  • Avatar
    Vasta Mari 21. veebruar 2018 at 14:14

    Voodipesu suhtes olen üpris kriitiline aga kõrval on mul mees, kes ei loobu oma haisvast ja lötsi vajunud padjast mitte mingi hinna eest 😀 Olen salamisi uue padja püüri sisse pannud aga ta saab koheselt aru. Ehk on Trendsetteril pakkuda patja, millega ta on nõus voodit jagama 😉
    Enda patju olen ikka tihti uuendanud, sest pesumasinat nad enamjaolt ei kannata. Sisu läheb tükki. Tekiga oleme mitu head aastat läbi ajanud, täpselt paras meie sooja elamise jaoks.

    Uued tekid-padjad kuluks master bedile ehk ema-isa voodile ja 3 aastase tüdrukutirtsu voodile ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 21. veebruar 2018 at 14:13

    Mina abikaasaga ja meie 2 tütrekest oleksid uute tekkide ja patjade üle väga õnnelikud 🙂 Ma luban iseendale, et kui võidan, siis ostan nendele imelistele tekkidele ja patjadele ka täiesti uued ja korralikud voodipesud ümber 🙂
    Lastele ostsin u pool aastat tagasi uued, aga vaevalt, et parimad. Endal tekk on u 1-1.5a vana. Aga vot patju ei teagi ja ammmuuu mõtleme, et peab uued ostma, aga kuidagi ei jõua selleni 😛

  • Avatar
    Vasta Laura 21. veebruar 2018 at 14:12

    meid on hetkel kaks perekonnas, kuid kindlasti vajaksid uusi patju ja tekke ka mu vanemad, kes on samade asjadega üle 5 aasta kindlasti maganud. Enda ja elukaaslase padjad oleks pidanud juba ammu välja vahetama, kuid pole selleni kuidagi jõudnud. neid saab juba nagu raamatuid kokku lappida. elukaaslase padi on pea 10 aastat vana, minu oma ehk natuke vähem vb 7 aastat. ei taha teada mis elu nende sees käib juba.. tekk on meil kaks aastat vana, soodsalt saadud ja üldse mitte suurem asi.

  • Avatar
    Vasta Maria 21. veebruar 2018 at 14:12

    Meil oleks uusi patju vaja mulle ja mehele. Lisaks oleks tore üks suvine kaheinimese tekk. Pojale oleks ka vaja varsti suure lapse tekki ja patja. Mul juhtus üsna sarnane teema patjadega – ühed uued padjad seisavad kurvalt kapis, sest olid kuidagi liiga tihked ja ebamugavad. Samas iga kord kui voodipesu vahetan vaatan neid vanu padjanässakaid ja mõtlen, et kaua veel…

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. veebruar 2018 at 14:11

    Meil oleks vaja neljale pereliikmele uusi tekke-patju. Tekke polegi vist uuendanud, on need mis ammusest ajast jäänud on, padjad ostsime aasta tagasi uued, kuid needki mulle eriti ei meeldi, liiga kövad ja kael jääb kangeks.

  • Avatar
    Vasta Sandra Pa 21. veebruar 2018 at 14:11

    3a tagasi uuendasin viimati. Oleks vaja hädasti peres 3-le uusi tekke ja patju. Ükskord hotellis sattusin mega hea padja peale … ja ma tõsiselt kaalusin, et naasen oma padjaga sinna teinekord tagasi ja vahetan padjad ära 😀 AGA ma pole selline .. ja vist jääks vahele ka lõpuks !? 😀

    S

  • Avatar
    Vasta Vivian 21. veebruar 2018 at 14:10

    Meie perele oleks vaja 2 komplekti uusi patju-tekke 🙂 Viimati uuendasime ilmselgelt liiga ammu kuna praegu ei oskagi öelda mitu aastat tagasi see olla võis, vatt sees on ka juba päris rõvedaks muutunud, egas midagi, peab end kokku võtma ja vahetuskuuri tegema 🙂

  • Avatar
    Vasta Astrid 21. veebruar 2018 at 14:10

    Kolmeliikmelisele perele. Patju vahetasin aasta tagasi, tekk nii hea, et juba kuues aasta.

  • Avatar
    Vasta Helina E 21. veebruar 2018 at 14:10

    Oh milla need tekid padjad viimati ostetud sai, ei mäletagi 🙂 aasta tagasi ostsime uued padjad aga tekid on antiik :)Ja just plaan lapsele uus tekk ja padi osta/ aga äkki olen mina just see kes võidab ehk siis ootan ja loodan õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta K 21. veebruar 2018 at 14:10

    Meid on peres kolm, mina, mees ja üks kümnekuune hetkel veel tekivihkaja plika 😀 Meie peres ei ole veel tekke uuendatud ehk siis on need, mis on alati olnud.

  • Avatar
    Vasta Karmen 21. veebruar 2018 at 14:09

    Ise ka nende 5-6 euroste patjadega koguaeg olnud, ei hakka Krt rahakott kallimatele peale.
    Tekke-patju oleks vaja neljale, 2 suurt ja 2 väikest 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 21. veebruar 2018 at 14:09

    Meie pere on veel pisike. Ehk meid siis kokku kolm. Pesamuna sai oma teki ja padja aasta tagasi. Aastane kurta ei oska, aga emme see eest küll. Kirjas oli, et tekk sobib talvel ka, aga hommikuks on lapse varbad külmad kui pleedi alla ei pane. Seega polnud parim ost. Endale ja mehele ostsime suvel uued tekid ja padjad. Ei olnud odavad just aga padjad pilve mõõtu välja ikkagi ei anna.

  • Avatar
    Vasta Kristin 21. veebruar 2018 at 14:09

    Oleme kahekesi elukaaslasega. Tekid-padjad said soetatud mõni aasta tagasi kui oma kodu muretsesime. Oleks ju tore need välja vahetada?

  • Avatar
    Vasta Gerli 21. veebruar 2018 at 14:08

    Meie tahaksime ühte tekki ja kahte patja. Uue teki ostsin tegelikult alles mõned kuud tagasi ja padjadki ca pool aastat vanad, aga noh, teadagi need odavad jyskikad.

  • Avatar
    Vasta Marianna 21. veebruar 2018 at 14:08

    Minu pisike pere on 3 liikmeline.Mina ja mu kaks imelist last..Padja ja teki vahetus oleks lihtsalt super kink meile..Need on päris vanakesed juba..Millal viimati välja vahetasin-ei mäletagi..Hetkel ei saa seda lubada kuna peres rasked ajad..kuid saame hakkama..Tahaks kaaa head und omale 😉

  • Avatar
    Vasta Kristin 21. veebruar 2018 at 14:05

    Tegelikult oleks vaja küll uuendada kogu perel padjad-tekid. Meid on 2 täiskasvanut ja 3 last. Pole raatsinud kallimapoolseid kunagi osta. Moodne keskmine palk läheks ära kui korraga ja kvaliteetsemat tahta tervele perele. Viimati sai suvel mõned padjad ostetud, kuskilt laadalt, sealt ohtralt sisu välja kistud, sest muidu olid liiga kõrged. Eks nad parajad ludrid on, tekid samuti, sest pole ju saada normaalset aga mõistliku hinnaga 220x240tekki, kuhu kõik koos mahuksime sooja pugema… Aga peab leppima sellega mis on, osadel ehk pole sedagi.

  • Avatar
    Vasta Evelin 21. veebruar 2018 at 14:04

    Uut tekki ja patju oleks vaja mulle ja elukaaslasele. Padjad ostsime umbes kaks aastat tagasi ja tunnen, et oleks vaja uuendada. Pole küll mingid ära vajunud, aga pole ikka päris need mida tahaks. Teki ostsime umbes aasta tagasi ja on selline odavamate seast, vahepeal hakkab täitsa külm sellega magades.

  • Avatar
    Vasta Regina 21. veebruar 2018 at 14:04

    Meid on küll kokku kaks, kuid mul juhtus üks naljakas lugu 😀
    Enne jõule arvasin, et võiks padjad pesumasinasse pessu panna(2 patja), mõte oli iseenesest hea! Nii ma siis tegin ja lõpptulemus oli see, et pesumasin oli vannitoas kummuli maas ja padjad rikutud. Jäin oma kahest heast padjast ilma 🙁
    Ja nüüd soovin küll uusi ja mugavaid patju 🙂 Hetkel tuleb läbi ajada nö varupatjadega mis samuti ajast ja arust.

  • Avatar
    Vasta Merle 21. veebruar 2018 at 14:04

    Uusi patju ja tekke oleks hädasti vaja nii meile mehega, kuid kindlasti meie 9 aastasele neiule. Hommikuti ärkan kael kange. Ega see Jyski kraam just kvaliteetne pole. Millal uued ostetud sai, ei mäletagi, aastaid aastaid tagasi 🙁 Vajaksid kindlasti välja vahetamist. Kvaliteetne uni on tervisele nii oluline.

  • Avatar
    Vasta Anu 21. veebruar 2018 at 14:04

    Meie pere vajaks kahele inimesele. Kuna me kolisime äsja oma elu peale, siis sai ema-isa tagant tekid ja padjad kaasa haaratud, magame veel põrandal madratsil. Ilmselt vajaks nad siiski uuemate vastu välja vahetamist, sest padjad on väsinud olemisega.

  • Avatar
    Vasta Sirli 21. veebruar 2018 at 14:04

    Kuna me saime oma kodu võinoh kohe kohe saame võtmed, siis on meile väga vajalik kui võidaks, sest ilmselgelt läheb muude asjade peale niipalju raha. Tekkide ja patjade ùle oleksime väga rōõmsad 🙂 Pere on meil pisike, mina, mees ja üks armas 2 aastane plika 🙂 Igale ühele oma padi ja 2 tekki kuluks vâgagi ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 21. veebruar 2018 at 14:03

    Oiii see kuluks mulle küll marjaks ära, siiani olen ostnud jyskist mingi odava teki ja padja. Tahaks ka pilvedel hõljuda ,kui need tekid ja padjad tõesti nii hea on siis ma vajan neid 😀

  • Avatar
    Vasta Merle 21. veebruar 2018 at 14:03

    Oi, ei mäletagi, millal viimati tekke ja patju uuendatud sai. Oleks küll väga uusi vaja, kahele inimesele (ehk kaks patja ja üks tekk)

  • Avatar
    Vasta Kelly 21. veebruar 2018 at 14:03

    Meid hetkel veel kaks, varsti üks ilmakodanik juurde tulemas. Meile oleks hädasti vaja uusi patju, sest praegused ei rahulda meid üldse. Hea padi tagab hea une ja head und pole meil kahjuks ammu olnud. :/ Ma olen kuidagi hästi tundlik patjade suhtes, tahaks kohevat aga samas kaela ja pea järgi kohanduvat patja. Hetkel on prooviks tatrapadi, aga ärkan öösel mitmeid kordi, et patja mõnusalt asendi järgi kohandada. Päris kurnav ja mees juba ammu sajatab, et peaksin endale hea padja leidma.
    Tekk on meil küll kuskil 4 aastat vana, mehe padi vast 3 aastat. Tatrapadi küll kuskil pool aastat olnud, aga nii väga tahaks midagi paremat. 🙂

  • Avatar
    Vasta Joh 21. veebruar 2018 at 14:03

    Minule ja elukaaslasele. Pole kunagi vahetanud tekke, sest kolides yyrikasse võtsin enda lapsepõlvetekid ja padjad kaasa:D päris piinlik ausaltöeldes juba. Niiet meil on väga hädasti vaja, kuna hetkel läheb raha muude asjade tarbeks. Pliiiiiiiiis

  • Avatar
    Vasta Liisike 21. veebruar 2018 at 14:03

    Eile just vahetasin preili 4 aastase voodipesu ja tekk näeb juba üsna kole välja- loe kollane :/
    Igatahes, ma isegi ei mäleta millal ma meile need üldse ostsin…vist kunagi A’la 6 aastat tagasi. Peakski nad täna õue kõik viima, külma tapab ju tolmulesti 😛
    Meile pere on 5 liikmeline , seega see oleks meile parim kink üldse, sest isegi odavad tekid-padjad on kulukas korraga osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Aet 21. veebruar 2018 at 14:02

    Mõni aeg tagasi mõtlesin ka patjade uuendamise peale. Viimati sai seda teha paar aastat tagasi. Tekk on isegi veel vanem, oma 5 aastat kindlasti. Pere on 4- liikmeline, pisikesed kindlasti rõõmustaksid uute tekkide ja patjada üle. ?

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 21. veebruar 2018 at 14:01

    Meil peres kolm liiget. Sai just padjad välja vahetatud. Kuid tekid jäid samad .

  • Avatar
    Vasta Kata 21. veebruar 2018 at 14:01

    Oohh ammu pole uuendanud, padjad ostsin viimati samamoodi valed:( pere oleme kahekesi, mina ja tütreke:)

  • Avatar
    Vasta Maarja 21. veebruar 2018 at 14:00

    Kuna meil elukaaslasega mõlemal selja- ning kaelaprobleemid, siis pole veel seda õiget patja leidnud. Viimati vahetasin padjad-tekid välja ca aasta tagasi, aga need juba räbalad. Eriti patjade sisu…
    Eriti tore oleks ka kallile emale uus komplekt kinkida, tal veel osad sulepadjad 80-kümnendatest…

  • Avatar
    Vasta Eve-Ly 21. veebruar 2018 at 14:00

    Meie pere juba ammu mõnuleb nende tekkide all.Eriti meeldivad talvetekid,nii kohevad ja soojad.Kiidan?

  • Avatar
    Vasta Erli 21. veebruar 2018 at 14:00

    Oleks vaja endale ja mehele ning kahele lapsele. Padjad sai vahetatud eelmisel aastal,tekki ei mäletagi. Oleksime uute üle väga õnnelikud ☺️

  • Avatar
    Vasta Evely 21. veebruar 2018 at 13:59

    Meie peres vajame tekke-patju mina ja elukaaslane, meie 2 aastane tütar ja peagi sündiv beebi. Viimati uue teki saime ehk 2 aastat tagasi, aga padjad on küll juba tsaari ajast.

  • Avatar
    Vasta Efka 21. veebruar 2018 at 13:59

    Meil on neli liiget kellel oleks vaja vahetada tekid padjad 🙂 oleme vahetanud patju palju, tekke mitte nii palju.. Aga no ei leia seda sobivat ja ega ei raatsi koguaeg osta ka kui hiljem selgub et ikkagi pole mugav 🙁 eks kõige olulisem ongi et leiaks lastele need sobivad ja mugavad..

  • Avatar
    Vasta Gea Kiudorf 21. veebruar 2018 at 13:59

    Me oleme hetkel kahekesi ning väga sarnane padjavahetusmöll oli mõned kuud tagasi. Uued said küll, aga no mugavus…..pole päris see.

  • Avatar
    Vasta Sirlika 21. veebruar 2018 at 13:57

    Just hiljuti mõtlesin, et oleks aeg perele uued tekid, padjad osta 🙂 Pere on 4-liikmeline. See oleks küll imeline võit 🙂 Kvaliteetse teki ja padja laseks ilmselt 4-aastane suur kriitik isegi oma voodisse :)))

  • Avatar
    Vasta Ann 21. veebruar 2018 at 13:57

    läksin minagi seda teed, et ostsin mingi 8 eurise padja ja no ei saa magada sellega , nii halb ja läks suht ruttu koledaks, vajus ka lössi?. patjadest on yldse puudus? patju oleks vaja 4 inimsele, endale, ahikaasale ja kahele tütrele. ja teki võtaks endale ja abikaasale. tekk on ka juba ei tea kui kaua aega tagasi ostetud, mina kes olen selline külmavares vajaks hädasti uut??

  • Avatar
    Vasta Cati 21. veebruar 2018 at 13:56

    Tekke patju oleks vaja endale-mehele ja 4a tütrele. Viimati ostsin uue teki umbes 3aastat tagasi oma lapsele. Padjad ei kannata enam mingit pilku, täiesti tükkideks vajunud ja keerame neid kahekorra, et mugav oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu T 21. veebruar 2018 at 13:56

    Hehehe, meil käib viimase kuu jooksul igapäevaselt tugev arutelu, et milliseid patju ja tekke osta. Mõtlesin, et ostame dormeo omad, sest nende odavatega oleme meiegi alt läinud. Siis tuli mees jutuga, et jyskis on ülimugavad padjad ja lisaks ostes kaks on ühe hinnaks 17.99 vms, mina jälle kahtlen, kas jyskist on ikka kõige mõistlikum osta patju ja siis peaks jälle teki kuskilt mujalt ostma. Polnud kedagi, kes soovitaks ka ja nüüd tulid sina postitusega! Win!!!

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. veebruar 2018 at 13:56

    Meie neljaliikmelisel perel kuluksid mõnusad tekid ja padjad ilusti ära. Talvel, kui toas ka külmaks kiupub minema, on mõnus sooja teki alla minna. Tekke-patju oleme ostnud vaid ühe korra, ei olegi nagu tavaliselt meeles, et peaks nii igapäevased asjad ka aja jooksul välja vahetama.

  • Avatar
    Vasta MK 21. veebruar 2018 at 13:56

    Oi meil on suur pere ja ühekorraga kõikidele uus tekk ja padi osta ei tule küll ilmselt kõne allagi ? Ma isegi ei tea, kes endale kõige viimasena uue teki või padja sai, siiamaani on need vanad ilusti om asja ära ajanud ? Aga oi, kujutan ette kui hea oleks uue padja ja tekiga magada ja puhanud pere on alati veeel rõõmsam pere, eks?! Meid on peres ema-isa, 4 õde ja vend (+mina). Sooviksin vaid neilegi sellise vahva kingituse teha 🙂

    • Avatar
      Vasta MK 21. veebruar 2018 at 17:17

      Tahaksin veel kommenteerida et ega ühekorraga ilmselt ei käsigi keegi osta, aga isegi ükshaaval kõikidele uue KVALITEETSE komplekti ostmine võtaks palju aega ja raha ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 21. veebruar 2018 at 13:55

    See postitus on nagu rusikas silmaauku. Just mõtlesin, et peaks hakkama välja vahetama. Tekid-padjad on vähemalt 4aastat vanad, piinlik küll jah. Kõigil korraga ei jaksaks osta, jupikaupa siis. 4 last ja kaks täiskasvanut. Madrats vajaks ka muidugi väljavahetamist, see ka 4aastat vana.

  • Avatar
    Vasta Liis 21. veebruar 2018 at 13:55

    No see oleks küll kirss tordil! Meie voodid karjuvad lausa tekkide ja patjade vahetuse järele. Vajalik olekski minule ja mehele, me mahume ühe teki alla ka ;D ning pooleteise aastasele preilile.

  • Avatar
    Vasta Kaire 21. veebruar 2018 at 13:55

    Uued, tekid ja padjad kuluks ära kolmele. Meid on küll neli aga üks lastest sai eelmine aasta just uue padja ja teki. Patju vahetame välja tihedamini, need väsivad kuidagi kiiremini ära. Viimati saigi eelmine aasta üle vaadatud kõik ja suurema lapse komplekt välja vahetatud.

  • Avatar
    Vasta Kerlin 21. veebruar 2018 at 13:54

    Meid oleks kolm tükki kes hakkaks neid kasutama .üks väike ja teine suur. Enam väga ei mäleta millal sai vahetatud. Aga iga õhtu kui õues on külm mõtlen ma paksema tekki peale 😀 😀 aga kuna ma peres ainukene külmavares siis olen ikka teistele ka mõelnud 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kerttu 21. veebruar 2018 at 13:54

    Emme ja issi ja kaks last jäävad lootma loosi õnnele. Muidugi vahetus kulub väga ära. Ei tulegi hetkel meelde millal uued said soetud.

  • Avatar
    Vasta Egle 21. veebruar 2018 at 13:53

    Mu härra ainukeseks lemmik tekiks on täisvillane tekk, mis on nii raske, et tekib tunne nagu magaks betooni all ning mis on pärit aastast, siis kui minu vanemad sündisid ehk kusagil 60ndate kandis. Härra keeldub seda nn betooni tekki välja vahetamast, sest see pidavat olema kõige parem ja soojem tekk maailmas. Pealegi on võimatu seda tekki tavapesumasinas pesta, sest kui täisvillane tekk võtab vee sisse, siis plahvatab pesumasin 🙂 Ma tahaks väga tema arvamust muuta ja tutvustada uut tekki talle. Teeks lausa kihlveo, et mina arvan, et talle meeldib see uus tekk. Ja muidugi boonuseks uued padjad oleks ka super saada. Palun 2 komplekti siis 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 21. veebruar 2018 at 13:53

    Ohh. See on just midagi meie perele. Oleks vaja oma vanematele uusi mõnusaid patju, et kael kange poleks nendel nirudel. Ja samuti uus tekk ei tee ka paha(parem oleks kaks tavamõõdus ühe inimese oma kaks tükki). Endal saime uuendatud jõulude paiku, aga neil juba mitmeid aastaid olnud.

  • Avatar
    Vasta Liisa 21. veebruar 2018 at 13:53

    Meie perre oleks vaja neid suvekaid. Meil praegu toas 27kraadi, mul paks tekk(mõnulen soojas voodis, aken meil öösel lahti), mehel ja lapsel on selleks kas lina või tekikott, sest nad higistavad nii räigelt 😀 padjad ka meil nii ära magatud et peaks välja vahetama jälle 😀 Niiet mega vahva oleks võita uued ja mõnusad, tervele perele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 21. veebruar 2018 at 13:53

    Pereliikmeid kaks, uute patjade ja tekkide teema tekkis just hiljuti üles. Praegused sai ostetud natuke üle aasta tagasi ja vajavad vaikselt väljavahetamist. ☺

  • Avatar
    Vasta MaKi 21. veebruar 2018 at 13:53

    Uude koju-uur tekiga! Môjuv slogan, eks? 😉 Fingers crossed, et see nii ka läheks ja paari kuu pärast saaksime soovitud korteri endale. Uus teki/padja kompleks oleks “hubane” kirss tordil ?Oleme noor pere: emps, paps ja 11 kuune beebipamps. Tekk tähistas hiljuti 10aastast juubelit , padjad on väheke värskemad…

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. veebruar 2018 at 13:52

    Meid kokku kuus ja sai ka vahepeal uued padjad soetatud aga läks samamoodi nagu sul Mallukas- vôtsime vanad tagasi. Ainuke väga hea padi on meie allergikul- allergiavaba ja mõnus?

  • Avatar
    Vasta Killu 21. veebruar 2018 at 13:52

    Tekke ja patju oleks vaja neljale. 2 last ja 2 täiskasvanut. Viimati sai lastel uued padjad ostetud aga ei ole ka head, eks see odav on ikka jama ja peab rohkem välja käima.

  • Avatar
    Vasta Dagne 21. veebruar 2018 at 13:51

    Meid on peres hetkel ainult 2 aga no ei suuda leida piisavalt häid patju. Hetkel on dormeo omad aga siiski ei ole päris see.
    Seega kuluksid uued asjad ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Piret 21. veebruar 2018 at 13:50

    No emme ja issi vajaksid uut tekki kuna see vist mingi 7-8 aastat tagasi ostetud ja padju kyll tihedamini vahetanud aga no ei ole leid seda ÕIGET..ja loomulikult oleksid meie 2 hüpersupertoredat poega ka uute patjade ja tekkide yle rõõmsad..väiksem poeg hakkab paari kuu pärast “suure poisi” voodis magama ja no uus tekk ja padi tuleks vägagi kasuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 21. veebruar 2018 at 13:49

    Mina sooviksin hoopis uusi tekke ja patju endale ja elulaaslasele ning enda vanematele. Minu mälu nii kaugele ei ulatu, et mäletaksin, kunas vanemad endale uusi tekke vōi patju oleksid ostnud. Elukaaslasega ostsime umbes aasta tagasi uued padjad, kuid need vastavad täpselt sinu postituse alguses kirjeldatud patjadele, kōrged ja nagu täis topitud, öösel peab koguaeg sättima, et kael haigeks ei jääks. Uued tekid ja padjad tuleks väga kasuks!

  • Avatar
    Vasta Mari 21. veebruar 2018 at 13:49

    Meil 4liikmeline pere , 2 last ja 2 täiskasvanut . Viimatinosysin uued padjad ehk mõned kuud tagasi ja on nii jamad padjad. Alguses tundusid ülimõnusad , aga tegelikkuses see sisu seal sees läks nii lühikesse ajaga tükki ja on ebamugav . Ja olin just paar nädalat tagasi ostmas uusi patju , kuid ei suutnud valida , millist . Olid just soodukaga jyskis (15e ja nii) , kuid lõpliku ostuni ei jõudnudki , sest kartsin , et äkki on jälle ainult katsudes head ning kasutada neid pikalt ei saa.
    Seeeega komplekt uusi tekke ja patju oleks väga teretulnud ! Eriti padjad

  • Avatar
    Vasta Karmen 21. veebruar 2018 at 13:48

    Endale ja lapsele 🙂
    Novembris umbes

  • Avatar
    Vasta Helen 21. veebruar 2018 at 13:48

    Meie peres on kolm liiget, kes uute tekkide ja patjade üle väga õnnelik oleks.
    Uued tekid ja padjad ostsin poolteist aastat tagasi kui laps sündis. Aga samuti midagi arvata ei oska, sest uued padjad ostsin juba umbes aasta hiljem, sest olid ära vajunud ja mees kurtis, et imelikud padjad ja tema ei saa magada. Natuke üle aasta neid patju jätkuski. Hetkel 2 kuud vanad padjad, näis kauaks neid jätkub. Ja tekk on vist enamvähem, see on ainult peal ja muud sellelt oodata ei oska kui et soe oleks ?
    Lapsel on veel beebide mõõdus tekk, aga üsna pea kuluks tallegi juba suuremate laste tekk ära ?

  • Avatar
    Vasta Liis 21. veebruar 2018 at 13:48

    Uusi patju ja tekke läheb vaja emmele ja issile ja armsale pojale ?❗️ Vahetasin vist neid… hmm ? Mingi 3-4 aastat tagasi.

  • Avatar
    Vasta Ludmilla 21. veebruar 2018 at 13:48

    Emale ,isale ja tütrele. Viimati sai paar aastat tagasi mees jõuluks padja ?

  • Avatar
    Vasta Merilyn 21. veebruar 2018 at 13:48

    uued padjad ostsime alles paar kuud tagasi, aga nendega ka nii et mulle meeldib ja mehele mitte.
    meil oleks vaja uusi patju ja tekke 4le 🙂

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 21. veebruar 2018 at 13:48

    Meile mehega kuluks küll uus tekk ära, see on meil küll igivana, padjad saime hiljuti kingituseks uued, aga külalistele kuluks ka mugavad padjad ära:). Ja laps saab kohe kohe uue voodi, kuhu uus padi ja tekk marjaks ära kuluksid, titatekieast on teine napilt välja kasvamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 21. veebruar 2018 at 13:47

    Viimati uuendati meie pere patju-tekke kuskil 5-6 aastat tagasi.
    Kingitus läheks jagamisele ema, isa ning minu ja venna vahel.
    Usun, et vanematele oleks see kõige paremaks üllatuseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. veebruar 2018 at 13:47

    Meie peres oleks vaja uusi patju ja tekke lausa viiele. Meil on poeg, kelle tekk ja padi sai välja vahetatud eelmisel aastal. Oma lapsele tahad ikka ju alati parimat. Kuna väikestel lastel aeg-ajalt õnnetusi juhtub ning palju pesukordi ka head ei tee, siis uued tekk ja padi oleksid taaskord hea idee. Lisaks oleks uusi patju ja tekki vaja ka minu ja mehe voodisse, kus peale meie kasutaksid neid veel meie kaks väikest koera. Meie tekk ja padjad pärinevad lausa viie aasta tagusest ajast, kui koos hakkasime elama. Piinlik mõeldagi, aga alati on kümme tähtsamat asja olnud, mida vaja soetada.
    Seega jah, meie pere vajaks hädasti uusi patju ja tekke. Eraldi boonuseks oleks veel see, kui need on mugavad ja kvaliteetsed.

  • Avatar
    Vasta E 21. veebruar 2018 at 13:46

    Meil vaja mulle ja abikaasale ja meie väiksele pojale. Padjad vahetasime vast aasta ja rohkem tagasi, aga tekk on küll iidamast-aadamast, ei julgegi vist meenutada kui vana.. meie pere oleks sellise kingituse eest küll supertänulik ?

  • Avatar
    Vasta Elina 21. veebruar 2018 at 13:45

    Mina sooviks endale ja elukaaslasele, viimati ei mäletagi kuna uuendasime 😀 aga uut patja tahaks külll niiiii väga

  • Avatar
    Vasta Nele 21. veebruar 2018 at 13:45

    Meil oleks vaja nelja pereliikmele uusi tekke ja patju. Vahetanud olen tasapisi, nt sel suvel tellisin uue Napsie madratsi, kuid tekke patju veel ei mitte.

  • Avatar
    Vasta Maris m 21. veebruar 2018 at 13:45

    Kindlasti sooviks uusi ja paremaid. Kahele lapsele ja emmele ja issile uusi vaja ?

  • Avatar
    Vasta Marianne Malberg 21. veebruar 2018 at 13:45

    Tekke ja patju sooviks kolmele pereliikmele. Endale, mehele ja pisipojale :). Viimati sai vahetatud kuskil kolm aastat tagasi, lapsele ostsime muidugi uued padjad, aga ta maganud on nendega kuskil aasta aega. Võidu korral saaks proovida, kuidas on uute patjadega magada.

  • Avatar
    Vasta Liisi K 21. veebruar 2018 at 13:44

    Hei Mariann!

    Soetasin viimane kord teki ja padjad vist ligi kümme aastat tagasi 😛 Patjadega sama lugu nagu Sul – ära vajunud tossikesed. Olen juba mõnda aega mõelnud, et peaks uued ostma aga tean, et kvaliteet maksab ja ausalt öeldes hakkab süda verd tilkuma, kui mõtlen, et pean paarsada euri välja käima 🙂

    Uut komplekti (tekki koos nelja padjaga) olekski vaja minul koos elukaaslasega. Neid naudiks mõnuga lisaks meile kaks lebokiisut 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle Reinsalu 21. veebruar 2018 at 13:44

    Viimati ostsime endale uued padjad mõni kuu tagasi, aga no täitsa lääpas juba. Kusjuures polnud ka mingid kõige odavamad.
    Uusi tekke ja patju oleks vaja lausa kolme voodisse.

  • Avatar
    Vasta Kaire 21. veebruar 2018 at 13:44

    Peres on lisaks emale-isale kolm last. Tekid, padjad on ostetud Unikulmast ja oma 5 – 10 aastat tagasi. Laste tekid on uuemad ja päris korralikud, meie tekk on juba nii ära vajunud, et tundub nagu pigem juba tekikott olevat ? aga samas meile meeldib. Kõik muud tunduvad liiga paksud ja rasked. Patjadega on küll nii, et need on sama head, kui ostes ja seni ajani ei ole ma leidnud paremat patja.

  • Avatar
    Vasta Laura 21. veebruar 2018 at 13:44

    Meile kolmele kuluks küll selline uduvinge kingitus ärä. Viimati sain kaks aastat tagasi juubeliks uued tekid. Padjad on küll vääääääga ammu ostetud ja lapse tekk hoopiski iidamast aadamast. Hetkel kirjutan seda kommentaari haigla voodist ja kujtlen kui suurepärane oleks koju jõudes uus tekk ninani vedada ja pea uue padjapeale panna. Kuigi olgem ausad, juba oma voodisse ja koju pääsemine kaalyb üles kõik muu?

  • Avatar
    Vasta mongu 21. veebruar 2018 at 13:44

    Olen selline pereema kes enda peale ei raatsi raha raisata. Lastel on lambavillatekid aga ise pereisaga magame aegu näinud õhukese Jyski liraka teki all. Olen hirmus külmavares ja selle asemel et uut tekki osta olen endale peale kraapinud kõik majapidamises leiduvad üleliigsed tekid. Oi õudu kui keegi peaks soovima ööbima jääda … siis peaks ühe teki ju loovitama 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi 21. veebruar 2018 at 13:44

    Uusi tekke – patju oleks vaja kahele, eelmised padjad 5 a vanad ja olid ka odavamad, teki vanus ca 10 aastat. Praegu just uue kodu renoveerimine pooleli, nii et uued tekid-padjad kuluksid igati ära.

  • Avatar
    Vasta H 21. veebruar 2018 at 13:44

    Meie perel oleks vaja 2 komplekti tekke ja patju. Kui tekid said tegelikult vahetatud mõned aastad tagasi, siis padjate vahetamist ma isegi ei mäleta, seega liiga kaua aega tagasi 🙁

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. veebruar 2018 at 13:44

    Uut oleks tarvis mulle ja elukaaslasele 🙂 Tibu veel nii pisikene, kuid kuna ta nihverdab ka öösel ennast meie kaissu, saaks temagi nendest oma osa (ilmselt risti meie kahe vahel magades ?). Padjad vahetasime välja ca 3-4 a tagasi aga seda teki vahetamist ei taha mainidagi… ???

  • Avatar
    Vasta Anneli 21. veebruar 2018 at 13:43

    Meil oleks vaja üht kaheinimese tekki + padjad ja kolmele lapsele ka 🙂 Seega kokku 4 tekki ja 5 patja. Ma väga loodan võita, sest plaanis on kõigile uued voodid lähiajal nagunii osta (lapsed on vanadest voodites välja kasvanud) ja mis saaks parem kingitus olla kui uued tekid ja padjad. Väga suureks abiks oleks 😉

  • Avatar
    Vasta Brit 21. veebruar 2018 at 13:43

    Me juba pikemat aega kodus arutame, et on õige aeg vahetada padjad ja tekid välja aga pole siiani selleni veel jõudnud. Meie peres oleks uusi tekke ja patju vaja endale ja mehele ja pojale ka.

  • Avatar
    Vasta Evy 21. veebruar 2018 at 13:43

    Meie tekid padjad kui ma nüüd ei eksi siis ämma-ema ajast äkki? Ehk siis need täiesti teises mõõdus kui tänapäeva omad ning ikka väga vanad ja seega ei saa ka näiteks poest uusi voodipesu komplekte sest sellises mõõdus lihtsalt pole.
    Kuna nüüd lapsed hakkavad vaikselt enda tuppa kolima ja enda vooditesse( meie kaisust ja loodetavasti) oleks hädasti ka neile tekke ja patju vaja. No kaua nad ikka meie teki all siis magavad. ? igatahes läheks igati asja ette, sest tegelikult juba mitu aastat võtame hoogu et kogu see värk välja vahetada aga no nii see ikka siiamaani on.

  • Avatar
    Vasta Aigi 21. veebruar 2018 at 13:43

    Meid on kodus neli. Ja no ma tõesti ei mälet millal tekid ja padjad vahetust said nüüs oleks mega hea võimalus ja mõistlik aeg vast. 😀

  • Avatar
    Vasta Merli 21. veebruar 2018 at 13:43

    Meie perel oleks vaja uusi patju ja tekki kahele inimesele 🙂
    Tekk sai ostetud õhem, aga talvetekk on puudu.
    Padjad vajavad täiesti väljavahetamist ning ongi soiku jäänud sellepärast, et hulluks võib selle valimisega minna….

  • Avatar
    Vasta Jane 21. veebruar 2018 at 13:43

    Meil oleks ka uusi tekke ja patju vaja. Minule ja mehele ja pisikesele neiule .
    Uue teki ostsime aasta tagasi aga sellega on nii kuuum magada , heameelega valiks parem sügise teki 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 21. veebruar 2018 at 13:43

    Meie peres oleks vaja tekke patju 2 le neiule (padja täidis juba rohkem mõõda elamist laiali kui padja sees) ja minule endale. Padjad sai küll ka Maximast suvel soodukaga (3/4 per padi) uued soetatud aga need umbes täpselt samad kui sina kirjeldasid ja tekk saab homme (22.02) sama vanaks kui minu vanem tütar ehk tervelt 10 aastaseks..:)

  • Avatar
    Vasta Sigrid 21. veebruar 2018 at 13:42

    Paar aastat vast pole uusi tekke ostnud,mäletagi täpselt. Padjad mõni kuu tagasi,aga kahjuks need juba A4 läinud. vaja oleks endale ja kahele lapsele.

  • Avatar
    Vasta Triinu 21. veebruar 2018 at 13:42

    Kahele oleks vaja kuna patju on palju aga kõik ebamugavad ja tekk on liiga õhuke minu jaoks 🙂

  • Avatar
    Vasta Enelin 21. veebruar 2018 at 13:42

    Meie oleme hetkel kaheliikmeline perekond, aga maikuus lisandub ka kolmas tegelane ja talle ei ole meil veel patja ega tekki olemas. Padjad ostsime kaks aastat tagasi ja tekk on meil juba 4a vana, igati okeid on veel, kuid patju oleme mõelnud välja vahetada. Siiamaani vahetame, ehk seekord õnnestub 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 21. veebruar 2018 at 13:41

    Tekke-patju on plaan juba hulk aega vahetada, aga muud olulisemad asjad tulevad aina vahele 🙁 Saime hiljuti kolitud ja nii mina kui mu 2 pubekat rõõmustaks uute tekkide-patjade üle väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 21. veebruar 2018 at 13:41

    Mulle/mehele ja kahele lapsele oleks tekki/patju vaja.

  • Avatar
    Vasta Triin P. 21. veebruar 2018 at 13:41

    Meie peres oleks hädasti vaja uut tekki ja patja minu tütrele 🙂 Ma olen pikemat aega mõelnud talle osta teki ja padja aga alati on kuidagi on-hold jäänud see asi. Ta on mul 6-aastane ja tal on sünnist saadik olnud ise tehtud lapitekk, mis on tema “tudukas” ja seda oleme pidanud igale poole kaasa vedama 🙂 See on piisavalt suur ja siiani oma eesmärki täitnud. Aga nüüd oleks aeg juba korraliku teki ja padja järele.
    Ja endale kuluks ka uus tekk ja uued padjad ära, padjad on samamoodi sellised “ludud” juba ja tekk on ka “ajutine” ammune ost 😀

  • Avatar
    Vasta Cerru 21. veebruar 2018 at 13:41

    Oleks vaja meie voodisse 4 patja ja beebsu voodisse tuleviku jaoks patja hetkel kasutamiseks tekki? Endale oleme juba ammu mõelnud, et oleks hädastiii vaja uut tekki ja padjad ka ära vajunud juba?

  • Avatar
    Vasta Margitta 21. veebruar 2018 at 13:41

    Meid on peres kaks, mina ja mu 2-aastane poeg.
    Tekke ega patju pole ma kunagi ise ostnud, mu enda tekk ja padi on mul lapsepõlvest saadik, aga ma pole väga nagu kurtnud ka, sest asja ajab ära. 😀

  • Avatar
    Vasta Mariliis 21. veebruar 2018 at 13:41

    Olek vaja viiele.

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. veebruar 2018 at 13:41

    Meil oleks vaja kolmele. Mulle ja mehele üks suur ,pojale ja juunis sündivale tirtsule. Vahetasime enda teki u 2 aastat tagasi välja ja poja sai nädal tagasi uue teki,kuna kolis suurde voodisse. Aga häid tekke,patju pole kunagi palju, prooviks neid meeleldi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. veebruar 2018 at 13:41

    Piisab kahest uuest väga heast padjast 🙂 Aga tekke oleks ka vist kahte uut vaja… Meile mõlemale meeldib kui ei pea tekki jagama 🙂 Aga kui saaksime ka ainult ühe, siis tuleb õppida uutmoodi elama, saame hakkama 😀

  • Avatar
    Vasta Krista Mägi 21. veebruar 2018 at 13:40

    Hei! Meil suur pere 4 lapse ja kahe täiskasvanuga. Poest polegi ostnud tekke ja patju. Olen soetanud teiselt ringilt. Oleks talvel, saada selline kingitus vinge.

  • Avatar
    Vasta Inuusja 21. veebruar 2018 at 13:40

    Oiiii.. ma arvan ,et minu ja mehe tekk on mingi 8 aastat vähemalt vana .. patjade vanusest pole halli haisugi … tuligi meelde .. need näevad niii jubedad välja ?plaan alati suurtemate soodukate ajal soetada KORRALIKUD a miskipärast on kahel viimasel korral midagi muud ette tulnud ja nii me nende vanadega veel lãbi ajame :/ oma 4 aastasele ostsin uue komplekti ca 8 kuud tagasi ja ütlen ausalt .. nad juba nãevad kohutavad välja 😮 ma ei tea kas ta ise need ära nätsutanud või ongi mega s***d !!! Pisike veel ei vaja uut .. ajab ãra sellega mis on 4 aastat tagasi haiglast saadud 😀 miskipärast pole lapsed suuremad tekiga magajad kunagi olnud vãiksena 😀
    Nii ,et põhimõtteliselt oleks 2 komplekti vaja .. 1 suur tekk emmele ja issile ning vanemale lapsele :p

  • Avatar
    Vasta Maardz 21. veebruar 2018 at 13:40

    Tervele perele (mina-mees, poiss-plika) oleks uusi vaja 🙂 . Mehele kogu age ostame uusi patju, sest tal vale padjaga hakkab pea valutama, aga pole seda õiget veel leidnud :(. Äkki võidame, siis saame Trendsetteri padjad ka ära proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 21. veebruar 2018 at 13:39

    Mehele,mulle ja lapsele 🙂
    Padjad said kunagi uuendatud aga pole ka just kõige mugavamad…tekke isegi ei mäleta 🙂 sooviks väga uusi, pehmeid, mõnnasid 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 21. veebruar 2018 at 13:39

    Minu ja elukaaslase tekk on mingi täiesti suvaline 200×200 tekk mille vanaema kinkis. Pole isegi valge, vaid lilla mingi mustriga. Uut tekki oleks ammu vaja ja patju samuti, sest need on muutunud ebamugavateks. Poja on veel nii väike, et tal pole patja vaja. Siiski, tulevikuks võiks ju ka tal korralik tekk ja padi olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 21. veebruar 2018 at 13:39

    Mina olen inimene, kes armastab magada hunniku patjade ja suure pehme teki sees. Uusi patju üritan endale soetada sagedasti, aga paraku ainult odavaid ja kiirelt ära vajuvaid. Seega sooviksin üht uut komplekti endale ja teise komplektiga üllataksin enda vanaisa, kellel oleks hirmsasti vaja sooja tekki, mille all ei peaks magama villasokkides 🙂

  • Avatar
    Vasta I 21. veebruar 2018 at 13:38

    1 suuuuuur tekk ja 2 patja kuluks ära. Laps magab ka meie juures, seega premeeriksime kogu oma pere uue tekiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliise 21. veebruar 2018 at 13:37

    Kindlasti emme ja issi, kes niigi magavad diivanil ja meie kaks poega.
    Ei tulegi meelde, kuna uue padja või teki ostsime. Padjad on emmel ja issil kindlasti kriitilises olukorras.

  • Avatar
    Vasta Kelly 21. veebruar 2018 at 13:37

    Viimati ma ostsin ligi 5-6 aastat tagasi uue teki ja padjad. Nüüd oleks aeg ümber vahetada et kõigil oleks soe ja mõnus magada. Magamistuba on meil elamises kõige külmem koht ja siis olekski asjalik soe tekk. Vajaksime kahele poisile ja emmele-issile tekke-patju et kõigil oleks soe ja hea oma voodis magada.

  • Avatar
    Vasta Maarja 21. veebruar 2018 at 13:36

    Mulle mehega tahaks ühte suurt ja pojale väiksemat tekki. Ise ostsin endale eelmine aasta uue padja, sest vana oli ka põhimõtteliselt nutsakas, aga ka suht nii-öelda “paksem” padi.

  • Avatar
    Vasta Kelly 21. veebruar 2018 at 13:36

    Meie peres oleks vaja uusi tekke ja patju neljale liikmele. Ei mäletagi millal viimati sai uued soetatud seega kuluks väga ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elise 21. veebruar 2018 at 13:36

    Ma olen küllaltki suurest perest pärit (5 last peres), kuid kuna mul endal veel lapsi pole, siis sooviksin hirmsasti oma vanemaid premeerida mõnusa teki ja padjaga. Sest jummel, kes ikka 5 last üles on kasvatanud, see vajab ka parimaid patju ja tekke! 😀

  • Avatar
    Vasta K 21. veebruar 2018 at 13:36

    Kolm komplekti tekke-patju 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 21. veebruar 2018 at 13:36

    Meie kolime kohe täitsa oma koju üürikast ja uue voodi ning madratsiga kuluksid ka uued tekid ja padjad ära 🙂 4 patja ja 1 tekk on meie pisikesele perele täitsa paras 🙂

  • Avatar
    Vasta Annaliisa 21. veebruar 2018 at 13:36

    Meile kuluks ka 4 tekki/patja ära. Kaks siis lastele ja kaks mulle ja mehele (me ei mahu ühe teki alla lihtsalt ära, kuna ma muidu tirin kogu teki endale öösel ja ta peab külmetama).
    Viimati sai tekid ostetud umbes 7/8 aastat tagasi vist aga siis ostsin ka korralikumad. Padjad on kuskil paar aastat olnud samad aga tunnen, et oleks just õige aeg uued koju muretseda kuna uni pole enam üldse nii magus kui enne.

  • Avatar
    Vasta Katukas 21. veebruar 2018 at 13:36

    Meile sobiks kaks kitsast ja üks laia tekk ja 4 patja. Just ükspäev vaatasin, et mee sikka magab täitsa tombu otsas ja eile tundis kaelas valu magama jäädes ja mõtlesin uutele patjadele. Endale ostsime paksu uue teki äkki 3 aastat tagasi ja samal ajal lastele padjad ka. Ise vist magan juba 7 aastat sama padjaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 21. veebruar 2018 at 13:36

    Pikemat aega juba mõttes uued tekid ja padjad soetada…olemasolevad ka juba väga lääpa…meil oleks neljale inimesele tarvis.

  • Avatar
    Vasta Kärol 21. veebruar 2018 at 13:35

    Meil oleks vaja kolmele kokku, mulle ja mehele 1 komplekt ja siis kohe kohe sündivale beebile ehk miskit kasvõi hilisemaks ajaks. Viimati sai vahetatud padjad välja, aasta tagasi Türi Lillelaadalt ostsin 9€tk 2 patja, kuid needki on juba oma elu lõpetamas. Tekk on kusagil 4 aastat vana juba ja ei kannata enam väga kriitikat. 😀

  • Avatar
    Vasta Eden 21. veebruar 2018 at 13:35

    Võtan heameelega sellest Loosist osa uuendasin ma enda ja lapse tekke patju üle aasta tagasi ja ammu juba mõelnud et peaks uued soetama ja kuna ma olen mega sooja inimene siis pigem talve tekk minu ja elukaaslase tekk on selline et temal on soe küll aga mina ikka tõmban teise teki ka peale ja lapsel oleks ka kindlasti hea meel uue teki ja padja üle

  • Avatar
    Vasta Di 21. veebruar 2018 at 13:35

    Meid on 4. Kõige pisema tekk padi on n wendre oma, esimese lapse ajast. Esimese lapse tekk on vana paikatekk, talle lihtsalt nii meeldib see. Padi on uuem. Meie tekk on umbes 9 aastat vana, sõbranna kinkis, kui elasin jahedas üürikas. Padjad umbes 1-2 aastat vanad.. Magamistuba on mu lemmik koht kodus juba enivei, seega try me, kas saaks veel paremaks ✨

  • Avatar
    Vasta L 21. veebruar 2018 at 13:34

    Vaja oleks uusi tekke-patju endale/mehega ja õele-õemehele ka 🙂
    Padjad on juba küll sellised, et karju appi – aga ei ole viitsinud osta uut, seni kuni veel midagigi seal püüri sees püsib…

    Nii et uued kuluks vägagi marjaks ära! Viimati said uued ostetud enne eelmist kolimist, seega mingi üle kolme aasta tagasi, aga need odavad padjad tegelikult ju ei peagi niikaua vastu, et isegi hästi elanud.

  • Avatar
    Vasta EP 21. veebruar 2018 at 13:34

    Meile abikaasaga ja kahele lapsele. Ega polegi üle vaadanud. Need, mis kodust välja kolides ca viie aasta eest kaasa said, need on. Vaikselt võiks vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 21. veebruar 2018 at 13:34

    Appi, see oleks maailma parim kink. Ma juba aastaid võtan hoogu, et kõik padjad-tekid välja vahetada aga kunagi ei raatsi. Vaja oleks neid kahele lapsele ja meie suurde voodisse?

  • Avatar
    Vasta Mariann 21. veebruar 2018 at 13:34

    Meil peres koguaeg patjadega mingi teema, küll on madalad, küll nutsus ja muidu nõmedad, hirmsasti kuluks normaalsed ja uued ära. Kui padi pole hea ja õige on sellest palju kahju tervisele. Samas ka tekid oleksid teretulnud meie peres 🙂 loodan, et õnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta Galina 21. veebruar 2018 at 13:34

    Meil väga vanad tekid suht õhemaks jäänud ja lastel oleks kindlasti uusi paksemaid tekke vaja,elame veel vanas majas ka kus talviti kipub öösel jahedaks toas minema ja nende tekkidega ei ole just koguaeg soe magada,tihti peale võtavad lapsed veel omale peale fliispleedid et öösel soojem magada oleks.
    Oleksime väga tänulikud kui saaksin lastele paksemad tekid.

    Tervitades Galina

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. veebruar 2018 at 13:34

    Uued tekid ja padjad kuluks väga ära! Häbi tunnistada, aga mina magan 9-aastat vana suletekiga. Juba aasta aega võtan hoogu, et see uue vastu vahetada. Padi on ka ikka päris mitu head aastat vana. Ka see vajaks nüüd väljavahetamist. Mehel on natuke parem seis. Tema tekk on umbes 3-aasta vanune ja käib veel küll. (Me ei saa ühe tekiga magada, mina pidin väidetavalt radiaator olema….ja tema tekivaras!). Padi on tal sama vana kui mul.
    Vanemal lapsel (varsti 3.aastane) oleks uut patja vaja küll. Hetkel veel nö beebide padi, mis jääb juba madalaks. Tekk tal alles 1-aasta vanune, aga selle pärandaks võidu korral väiksemale õele edasi, kes alles beebi.

    Seega ideaalis oleks vaja mulle ja mehele patju, 1 tekk mulle. Suuremale lapsele padi ja tekk. Beebi jääks seekord uutest ilma 🙂

    Muidugi kui soovitatakse tekki ka tihendamini vahetada kui 3-4 aastat, siis võiks ju mehele ka uue teki saada 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 21. veebruar 2018 at 13:33

    Huh, see oleks väärt võit. Elukaaslane kurdab juba pikemat aega oma kehva Dormeo padja üle, seega andsin talle ühe enda patjadest vahelduseks. Ise pean hetkel ka vaid ühega hakkama saama.. ja saangi.. aga vanad on nad ka. Lisaks käib meil niipalju külalisi koguaeg, et vajaksime väga uusi patju/tekke. Pere on meil 3-liikmeline, seega kolm patja + kolm tekki oleks väga hea. Ideaalne oleks aga 4 patja, sest siis pereema ka rahuldatud ja saab 2 padjaga magada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mary 21. veebruar 2018 at 13:33

    Meie peres 4 uute tekkide-patjade huvilist. Arvestades seda, kui vähe jääb aega magamiseks, oleks ju eriti mõnus see üürike aeg mega mugavalt veeta. Ja äkki meelitaks uus voodisisustus lapsed pikemalt põõnama, mis tähendaks ka emmele-issile rohkem und 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 21. veebruar 2018 at 13:33

    Ohh! Uusi patju läheks küll vaja. .. kunagi ammu-ammu sai omale korralik ja hirmus kallis padi ostetud. Ja see oli lihtsalt ideaalne! Aga nüüd peab mees kuulama mu pidevaid heietusi ideaalsest padjast… ja ta kohe üldse ei saa aru, et millest ma räägin. Samas enam ei suudaks odavamat osta, aga hetkel ei raatsi ka uut osta. Ta on ise vist kogu aeg mingite suvaliste juradega maganud. Hetkelgi on tal mingid suvakad – üks vist isegi hea nõukaaegne! Ma ei saa üldse aru, kuidas sellisega võimalik magada on…
    Laps mul üldse patja ei tunnista 🙂
    Seega meie väikesele perele (mina abikaasa ja peaaegu kaheseks saava lapsega) kuluksid padjad ja tekid ära küll.

  • Avatar
    Vasta Hellu 21. veebruar 2018 at 13:33

    Meid on nüüd peres 5, kõige pisem 3 kuud. Oleks vaja küll uusi patju ja tekke. Lastele sai uued padjad soetatud pool aastat tagasi.

  • Avatar
    Vasta Liis 21. veebruar 2018 at 13:33

    Hei,meie pere vajaks küll uut uuendust voodites.
    Tekid on meil mingid hansaposti kingitusena saadud,padjad on kah 6 € sed mis 2 öö olid juba nii tükkis,et rahast hakkas kahju lausa ?
    4 patja ja 3 tekki on meil puudu ?

  • Avatar
    Vasta Ma 21. veebruar 2018 at 13:32

    Meid on paari kuu pärast 5! 🙂
    Ma ei ole juba aaaaastaid oma tekke-patju vahetanud. Nüüd oleks aeg küll!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 21. veebruar 2018 at 13:32

    Uusi tekke ja patju vajavad 3 inimest. Viimati sai ostetud paar odavat patja, sest vanad olid lagunemas. Ei olnud hea ost, sest uued on ka lagunemas. Tekke pole 5 a uuendanud ja ühes tekikotis on teki asemel lahti tõmmatud magamiskott. See on ikka tõeline õnn kui saaks terved padjad ja normaalsed tekid majja!

  • Avatar
    Vasta Älis 21. veebruar 2018 at 13:32

    Ma olen ammu juba mõelnud, et võiks enda ja mehe ja lapse tekid-padjad välja vahetada aga no ei oska valida ja ei raatsi ka 😀 see võit oleks küll magus 🙂 uusi tekke ja patju oleks siis vaja kolmele 🙂 millal ma ise viimati neid uuendasin? eeem, ei mäletagi aga ikka väga kaua aega tagasi. Jään siis loosiõnnele lootma! 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 21. veebruar 2018 at 13:32

    Uued tekid ja padjad kuluksid ära endale-mehele ja tütrele. Viimane vahetus toimus päris ammu 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 21. veebruar 2018 at 13:32

    Meie peres oleks neljale inimesele vaja tekke ja patju. Vanad on ikka väga lääpas juba, ei mäletagi, millal need soetatud sai.

  • Avatar
    Vasta Eylin 21. veebruar 2018 at 13:32

    Oi.Uued tekid/padjad kuluks marjaks ära. Vaja oleks neid nii endale kui ka 9-aastasele ja 9-kuusele põnnile. Ega korraga kogu perel polegi saanud välja vahetada. Viimati sai 1 kompl patju/tekke aasta tagasi välja vahetatud.

  • Avatar
    Vasta Anny Saar 21. veebruar 2018 at 13:32

    Huh, uue teki ja padjad saime pea 5 aastat tagasi. Jah…5 AASTAT.
    Need on juba nii väsinud, et ammu ammu oleks juba uusi vaja.
    Lapsel on vähe uuemad ja korralikud.
    Peres siis mina, mees ja üks peaaegu 4ne poisiklutt.

  • Avatar
    Vasta Carolin 21. veebruar 2018 at 13:31

    Meil läheks vaja kahte komplekti. Varsti jõuabki kätte aeg, kus tuleks uuendus läbi viia 😉 Kõige kiiremini lähevadki just padjad käest ära, täitsa jama kohe

  • Avatar
    Vasta Pille 21. veebruar 2018 at 13:31

    Uusi patju oleks vaja meie peres kahele inimesele: endale ja elukaaslasele. Samuti oleks aeg väljavahetada ka suur lambavillast tekk 🙂 Kui mõtlema hakata millal viimati üldse tekke-patju “uuendasime” siie peab kohe pikalt mõtlema, millal see oli. Julgeks arvata, et tekk-padjad said uuenduskuuri 3 aastat tagasi. Endal ka kohe jube mõelda kui kaua ühe sama padjaga olnud oleme ja mida see kõik endasse nüüdseks kogunud on.
    Kuivõrd sünnipäev märtsis tulemas, siis oleks see ideaalne sünnipäeva kingitus mulle!

  • Avatar
    Vasta Jaana 21. veebruar 2018 at 13:31

    Ma tavaliselt siin loosimistest osa ei võta, aga vot see loosimine kutsus kohe osalema? Korralikud tekud ja padjad päris kallid ja kuna alati on nö midagi muud vaja osta lükkub see ost alati edasi. Padjad samamoodi lössis ja ära vajunud. Meie pere on väike, vajaksime kahte tekki ja kolme patja, kui loosiõnn naerataks.

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. veebruar 2018 at 13:31

    Me peres on kolm liiget. Endale ja mehele pole kunagi uusi patju ja tekke ostnud,mees mul magab üldsegi diivani padjaga sest see talle kõige mugavam.
    Lapsele soetasin uue teki ja padja kuna kolis võrekast suure tüdruku voodi.

  • Avatar
    Vasta Tiina 21. veebruar 2018 at 13:31

    Oi kui mõnus loos 🙂
    Ühe kaheinimese ja ühe üheinimese teki võtaks rõõmuga vastu. Ja lisaks 3 patja.

    Uut tekki pole ammu ostnud omale. Küll aga lapsele sai ostetud uus tekk ja uus padi. Kuid odavamas hinnaklassis ja sellised üpriski tavalised.
    Patju peab aga tihti vahetama, kuna vajuvad ära ja muutuvad ebamugavaks.

    Uued tooted aga oleks väga mõnus üllatus 🙂 Ongi plaanis ka uus madrats soetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Maaria 21. veebruar 2018 at 13:31

    Peres meid viis, üks veel aga päris mini – ei hooli padjast ning vehib maha kõik tekid. Tekid ja padjad said kõik välja vahetatud paar aastat tagasi. Kui tekid on väga mõnusad, siis padjad hakkavad juba mitte ainult nii mõnusaks muutuma, kuigi polnud just odavad… Lastele oleks vaja nüüd juba beebipatjade asemele suuremaid ja asjalikumaid peaaluseid vaja, oligi plaanis uurima hakata. Aga kõigepealt ootan pöidlad pihus ?

  • Avatar
    Vasta Anzeelika Väärtnõu 21. veebruar 2018 at 13:30

    Sattusin just hiljuti sinna lehele uurima neid patju ja tekke aga jäi tahaplaanile, kuna sel momendil alet ei olnud.
    Kuna nüüd võimalus võita äkki, siis meid peres kokku 4, kuid vaja oleks aind kolme voodi jaoks.
    Isegi ilma võiduta kavatsen siiski kevadel sealt soetada kindlasti uued komplektid.

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. veebruar 2018 at 13:30

    Mul pole aimu ka millal neid asju uuendati. Kumbki tassis omad tekid padjad ühisesse voodisse ja nii magame. Aga päris tore oleks kahele inimesele (kahe tekiga!) komplekt.

  • Avatar
    Vasta Merka 21. veebruar 2018 at 13:29

    No see on just mulle. Mu vanim laps (9aastane) magab vene ajal mulle ostetud tekiga 🙂 Teised 3 tüdruku on kõik omale vastavalt vanusele 8aastat,4 aastat ja 1 aasta tagasi uued tekid saanud.
    Meie abikaasaga magame nii halva tekiga et kole,samas ei ole tal häda midagi,puhas.
    Otseloomulikult tahaks uusi asju,aga olen seda edasi lükanud,et kui remont valmis ja rohkem võimalusi.

  • Avatar
    Vasta Merilin 21. veebruar 2018 at 13:29

    Meid on neli
    Mina + mu abikaasa ja meie kaks vingerpussi POISSI 🙂
    Ma pean tõdema piinlikusega et ma ei mäletagi millal uued sai soetatud vast 5-6.aastat tagasi.
    Aga kuna need nii ära vajunud siis ma koguaeg enne magamist porisen nende patjade kallal ja tambin neid et ehk lähevad paremaks – tuhkagi 😀
    Lastel 😀 3-4.aastat kindlasti vanad kui mitte vanem üks teek ühel poisil. Selle saime vanaemalt sest tal oli ka suuremat tekki vaja.
    Tead kui nii mõtlema hakata siis päris KOHUTAV ju.

  • Avatar
    Vasta Tiina S 21. veebruar 2018 at 13:28

    Mulle, elukaaslasele ja meie pisipojale oleks uusi tekke-patju hädasti vaja?

  • Avatar
    Vasta Pohl 21. veebruar 2018 at 13:27

    Minu peres lastel on kõigil korralikud tekid, aga padjad on oma aja ära elanud ja sama on ka minu enda tekiga. Pidevalt mõtlen, et peaks leidma kusagilt selle raha , et parem magada oleks , aga üksikvanemana on iga sent muuks arvutatud.

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. veebruar 2018 at 13:27

    Vaja oleks endale-mehele ja pojale ka muidugi. Ostsin alles hiljuti mingid suvalised uued padjad, odavad ilmselgelt, ning peale kaht ööd nendega magamist otsisin uuesti vanad välja 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 21. veebruar 2018 at 13:26

    Kuna me mehega magame eraldi tekkidega,oleks meil vaja kahte tekki ja ilmselgelt kvaliteetne oleks kordades parem kui iga kuu tagant uusi osta,aga korraga on ikka karm selline summa hakkama panna.

  • Avatar
    Vasta Raili 21. veebruar 2018 at 13:26

    Emme, issi ja kaks poega oleks küll väga õnnelikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 21. veebruar 2018 at 13:25

    Meile oleks vaja ühte suuremat ja ühte väiksemat tekki. Tekke pole üldse ammu ostnud. Viimati mingi 4-5a tagasi äkki valge suure teki. Päris kole vaadata kui tekikotti ümber pole 😀
    Patju oleks vaja kolm. Neid on korra aasta-kahe jooksul ikka vahetatud välja, sest tõesti kipuvad nii lödiks minema ja lõpuks on päris võimatu magada.

    Nii et kuluks meile ära küll uued tekid-padjad 🙂

  • Avatar
    Vasta Gellu 21. veebruar 2018 at 13:24

    Meie pole nüüdseks juba aasta kindlasti midagi uut muretsenud.Tekk on õhukesevõitu ja ikka peab mingid ööriided ka selga ajama.Meie pere on kolme liikmeline,seega vajaksime 5 aastasele lapsele ja emmele-issile uusi tekke-patju.

  • Avatar
    Vasta Sole 21. veebruar 2018 at 13:21

    Meid on kokku viis, mehega mahume veel ühe teki alla, kuigi ta kurdab, et ma kaaperdan öösiti tema osa tekist ka. Patju me uusi ei taha, sest vanad on veel väga head. Beebs magab oma väikse tekikesega, aga varsti ongi suuremat vaja ja padja võiks ta ka juna saada. Ja kui juba, siis mehe kahele vanemale lapsele võiks ka uued tekid-padjad olla. Hihi. Kokku siis 4 tekki ja 3 patja ja uni tuleksi kõigil parem 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 21. veebruar 2018 at 13:17

    Kuna me oleme kahekesi, siis sooviks uusi tekke ja patju kahele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis 21. veebruar 2018 at 13:10

    Meie peres oleks tekke-patju vaja kolmele.
    Ja kriitilise pilguga ei olegi vaadanud neid üle. Kurb aga tõsi. Käivad kah 😀 Natuke kloppimist ja aastake jälle juures.