SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

soovitan: Lizi’s Granola

22. veebruar 2018

Ma tegelikult aasta-kaks (kes enam mäletab) tagasi soovitasin ka seda sama müslit, aga vahepeal ma käisin ainult meie väikses Maximas, kus seda müslit kahjuks pole, nii et pikalt ta mulle koju ei sattunud, kuni hea jumal mulle lausa terve kastitäie head kraami saatis. Näitasin siis instas ka:

Nüüd on mul ainult pooled alles, ma lihtsalt ei viitsi tihtipeale endale süüa teha ja võikud olen asendanud müslidega. Okei, valetan, ma ikka söön mõnikord võikusid ka, aga kui vähegi meelde tuleb, siis võtan parem müslit. Tobe komme neid võileibasid sisse ahmida nagu poolearuline.

Minu meelest on nad kõik üli head, ainuke, mis nüüd suuremat muljet ei avaldanud, on see suhkruvaesem sõbrake. Ega ta paha pole, kuid kui tahad vaid üht proovida, siis ma soovitaks näiteks mango oma, mida ma tänagi sõin. Ma olen sõpradele ka pakkunud, teistele tundub šokolaadi oma peale minevat. Maitsed on erinevad, eksole.

Täna hakkasin ka stuudiosse tulema, aga enne tahtsin kodus midagi süüa ka. Mul nimelt on stuudios SUUR kommikauss ja kui siia tühja kõhuga tulla, sirutub käsi endale märkamatagi kommikausi poole. Seda ennetades tahtsin täna kausitäie müslit nahka panna, aga kus ma siis sain, kui kohe tuli üks väike tegelane ja sõi mul müsli käest ära…Andke mulle andeks neid pilte, suvalised telefoniklõpsud, lihtsalt Lende oli nii nunnu, et pidin üles pildistama 😀

Alles jäänud viimased neli kanget 😀 (viies oli käes :D)

Sees on ikka igasugu head-paremat

Kes tahavad suhkruid vältida, siis soovitan seda proovida. Aga siis ärge teisi proovige 😀

Tahtsin instasse pildi panna, aga insta oli täna katki!

Noh, anna mulle ka, mis siin siis ka on?

Enne tuleb igaks juhuks sisse piiluda

Nonii, väga hea!

Proovime piimaga ka

Ega sa enam seda tagasi saa…

Natukene läbu on kahjuks paratamatu 😀

Siin otsustas Kardo, et ta ei taha, et Lende ennast täis läbustab ja toitis edasi ise 😀

Mulle muuseas vanasti üldse ei meeldinud müsli, tundus alati nii mõttetu ja kuiv asi, mis kõhtu ei täida. Nüüd tean, et järelikult ma polnud enne lihtsalt head müslit saanud. Kõhu saab täis küll! St saaks, kui üks teatud imik sult toitu käest ära ei sööks, sest noh, nüüd ma istun siin ja vahin selle kommikausiga tõtt….

*Tooted kingitusena saadud, kui keegi ülevalt välja ei lugenud (aga ikka head :D)

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kadri 26. veebruar 2018 at 12:34

  Mina soovitaks ise müslit teha, nii hea saab! Ja odavam ka. Eks see natuke mässamist nõuab, aga mõistlik ongi teha kohe suurem kogus, siis pikalt mureta. Nt tatra- ja kaerahelveste segu lausa jumalik!! Sisse kanepi-jm seemneid, röstid korralikult, lisad mett ja kookosrasva ning viib keele alla.

 • Avatar
  Vasta Jekaterina 23. veebruar 2018 at 10:36

  Aga mul tekkis hoopis küsimus, et kes see veidras kostüümis inimene seal viimase pildi peal on? Alguses arvasin, et Kardo, aga sa kirjutad, et Kardo toidab Lendet. Seega…?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. veebruar 2018 at 10:50

   See “veidras kostüümis” inimene on Kardo ema, kes seisab oma jopega uksel 😀

   • Avatar
    Vasta Jekaterina 23. veebruar 2018 at 12:43

    No nüüd saan aru. Ma vaatasin, et karate kitlis ja mustade boksikinnastega sissetungija 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Katrin 22. veebruar 2018 at 19:00

  On tõesti head! Parimad lausa! ?

 • Avatar
  Vasta Kelly 22. veebruar 2018 at 17:51

  Kas nende müslide sees on ka kuivatatud puuviljatükke? Loodan, et pole?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. veebruar 2018 at 22:45

   Selles konkreetses on jah, aga kui ei taha, võta nt pähklitega 🙂

 • Avatar
  Vasta Maris 22. veebruar 2018 at 17:06

  Need on tõesti head müslid kahju et neid igas poes ei ole . Lapse lemmik on proteiini oma

 • Avatar
  Vasta K 22. veebruar 2018 at 14:49

  Vaatasin et Lendel on nii armas dressipluus ja siis mulle tuli meelde see Lende garderoobi postitus. Seda oli nii huvitav lugeda! Millal Mari oma tuleb nagu lubatud? Ja miks mitte ka Lende vol2, kindlasti on ta juba eelmistest riietest välja kasvanud!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. veebruar 2018 at 15:03

   See on tegelikult jumpsuit, lapsed said täna GugGuu käest megaaa suure kingikoti uute riiietega 😀

   • Avatar
    Vasta Laura 22. veebruar 2018 at 15:57

    So jelly. Meile võiks ka selliseid kingitusi tulla 😀

   • Avatar
    Vasta Kirsti 22. veebruar 2018 at 19:45

    Aaaa kadedus 😀 kas lilla kombe tuleb müüki… kas eelmised väiksed ja müüd mu preilile maha.. ntx jumpsuiti

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 22. veebruar 2018 at 22:44

     Lende lilla kombe on vist veel kuskil alles jah, Mari oma pole ammu näind 😀