Ma tegelikult aasta-kaks (kes enam mäletab) tagasi soovitasin ka seda sama müslit, aga vahepeal ma käisin ainult meie väikses Maximas, kus seda müslit kahjuks pole, nii et pikalt ta mulle koju ei sattunud, kuni hea jumal mulle lausa terve kastitäie head kraami saatis. Näitasin siis instas ka:

Nüüd on mul ainult pooled alles, ma lihtsalt ei viitsi tihtipeale endale süüa teha ja võikud olen asendanud müslidega. Okei, valetan, ma ikka söön mõnikord võikusid ka, aga kui vähegi meelde tuleb, siis võtan parem müslit. Tobe komme neid võileibasid sisse ahmida nagu poolearuline.

Minu meelest on nad kõik üli head, ainuke, mis nüüd suuremat muljet ei avaldanud, on see suhkruvaesem sõbrake. Ega ta paha pole, kuid kui tahad vaid üht proovida, siis ma soovitaks näiteks mango oma, mida ma tänagi sõin. Ma olen sõpradele ka pakkunud, teistele tundub šokolaadi oma peale minevat. Maitsed on erinevad, eksole.

Täna hakkasin ka stuudiosse tulema, aga enne tahtsin kodus midagi süüa ka. Mul nimelt on stuudios SUUR kommikauss ja kui siia tühja kõhuga tulla, sirutub käsi endale märkamatagi kommikausi poole. Seda ennetades tahtsin täna kausitäie müslit nahka panna, aga kus ma siis sain, kui kohe tuli üks väike tegelane ja sõi mul müsli käest ära…Andke mulle andeks neid pilte, suvalised telefoniklõpsud, lihtsalt Lende oli nii nunnu, et pidin üles pildistama :D

Alles jäänud viimased neli kanget :D (viies oli käes :D)

Sees on ikka igasugu head-paremat

Kes tahavad suhkruid vältida, siis soovitan seda proovida. Aga siis ärge teisi proovige :D

Tahtsin instasse pildi panna, aga insta oli täna katki!

Noh, anna mulle ka, mis siin siis ka on?

Enne tuleb igaks juhuks sisse piiluda

Nonii, väga hea!

Proovime piimaga ka

Ega sa enam seda tagasi saa…

Natukene läbu on kahjuks paratamatu :D

Siin otsustas Kardo, et ta ei taha, et Lende ennast täis läbustab ja toitis edasi ise :D

Mulle muuseas vanasti üldse ei meeldinud müsli, tundus alati nii mõttetu ja kuiv asi, mis kõhtu ei täida. Nüüd tean, et järelikult ma polnud enne lihtsalt head müslit saanud. Kõhu saab täis küll! St saaks, kui üks teatud imik sult toitu käest ära ei sööks, sest noh, nüüd ma istun siin ja vahin selle kommikausiga tõtt….

*Tooted kingitusena saadud, kui keegi ülevalt välja ei lugenud (aga ikka head :D)

Jaga: