Jupp aega tagasi võttis ühendust üks firma, mis teeb riideesemeid. Tahtsid reklaami. Edastasin oma hinnakirja, aga nemad ütlesid, et ei ei, pikka juttu nad ei tahaks ja üldse, ehk saaks nii, et ma paneks näiteks ÜHE pildi endast selle rüüga kuskile üles. Noh, rüü oli ilus ja üks pilt just tükki küljest ei võta, no okei. Olin nõus.

Mul paluti edastada oma mõõdud, sest “õmbleja käed juba kibelevad õmblema”, et ikka ruttu kätte saaks asja. Saatsin mõõdud ja… Möödus nädal, kaks, kolm. Unustasin selle teema juba ammuilma, kui see ühel hetkel meelde tuli. Kirjutasin, neile, et tea, kas on postis kaotsi läind või mis. Nad vastasid, et nad ikkagi otsustasid koostöö asjus ümber, aga nad võivad mulle tüli eest 20% sooduka teha, kui rüüd ikka tahan. :D

Ilmselgelt vaatasid nad peale mõõte, et hoia jumal, et see morsk kuskile MEIE RÕIVAGA pildi üles paneks ja tõmbasid koostööle kriipsu peale. Jumal tänatud, et ma nüüd ikka selle 20% ale saan.. :D


A clothing company got in contact with me. Wanted an ad. I sent my pricing list for ads, but they said not – they didn’t want a long blog post and asked if I would just wear their item on just ONE picture and upload that. Well, since the clothing was beautiful and one picture wouldn’t kill me, I said yes. I agreed.

They asked me to send them my measurements because their “seamstress is dying to get to work” so I would receive the clothes quickly. Sent my measurements in and… a week, two and then three went by. I had forgotten about all about this, but then suddenly remembered. I wrote to them saying that I wonder if the clothes got lost in the mail or something…. They replied saying that they had changed their mind about working with me, but they are offering a 20% discount if I still want the clothes :D

Obviously they looked my measurements like – god forbid this whale uploads a pictures with OUR CLOTHES and pulled the plug on working with me. Thank god I now get a 20% discount :D

Jaga: