Kardo ema sünnal oli täiega vedamine – mina panin Lendele kodus tema imearmsa Gugguu kleidi selga (link) ja kui peole jõudsime, siis avastasin, et Mari, kes oli mu ema juures külas olnud, oli samasuguse kleidi selga saanud. Nii armas on see, et Lendel on veel suva, mis tal seljas on, aga Mari on tõeline kleidifänn.


We had a sweet coincidence at Kardo’s mom’s birthday – I put Lende in her cute Gugguu dress and when we got to the party I discovered that Mari, who had been staying with my mom, was wearing the same dress. The cutest thing was that Lende couldn’t care less about what she is wearing, but Mari is a true dress fan.

Pildile eelnes vestlus, kuidas inimene ei saa ainult magusat süüa

Mu ema ja Lents

Mulle nii meeldib lastele ühesuguseid riideid selga panna. Marile on muuseas samasugused rohelised sukad ka olemas, aga ma ei taibanud neid kaasa võtta. Ei teadnud, et ma oma emaga nii ühel lainel mõtlen :D Naljakas on ainult see, et Lende ja Mari nii erineva figuuriga on – Marile on Gugguu asjad idekad, Lende on natukene nagu kiles viiner mõne rohkem ümber asjaga :D

Ps! Seda Gugguu kleiti saab hetkel Scandikidsist soodukaga osta (link siin).


I love putting the kids in matching outfits. By the way, Mari also has the same green tights, but I didn’t think of bringing them. I didn’t know me and my mom think so alike :D The funny thing is how different Lende and Mari’s figures are – Gugguu stuff looks ideal on Mari, but Lende looks a little like a wrapped up sausage with a few more form fitting things :D

PS! You can get this Gugguu’s dress with a discount from Scandikids at the moment (Link)

Jaga: