Ilmselgelt lähen mina ainult rohkem vormist ära, aga selgus, et Mari on mul paras joogahuviline ja kohe täitsa naljata! Iga jumala päev nõuab ta “sinist raamatut” ja hakkab rahumeeli piltide järgi joogatama. Kuigi tegelikult on raamat rohkem mõeldud beebidega/väikelastega emadele, et neid siis juhendada, kuidas lapsi enda treenimisse kaasata. Aga no mis teha, kui mõnikord on lapsed usinamad kui vanemad.

Tegelikult ma aasta alguses proovisin Lendega neid harjutusi teha, aga see hantel on minu jaoks liiga raske. Küll aga kujutan ma ette, et väiksema beebiga saab sealt igasuguseid ägedaid ideid ja harjutusi, mida suvalises argipäevas teha võiksid, et pekke taltsutada.

Mari lindu tegemas

Ma oleks võinud muidugi lapsel juuksed patsi panna, aga see võimlemissessioon ei olnud teps mitte poseeritud, vaid “mina siin niisama nädalavahetuse hommikul joogatamas” :D

Igatahes ei ole mina kunagi mingi joogafänn olnud, aga tõesti on tore lapsega koos neid harjutusi teha. Muidugi raamatus on tavalisi, mittejooga harjutusi ka, mida võib-olla rohkem tavalise trenni alla liigitada, kui keegi veel minusugune joogakauge on. Raamat on ilusate piltide, paksude kaantega ja väga lapse-retsimis-sõbralik. St lapsed võivad seda rahus lapata ja kapsaks “lugeda” koledaks see ei lähe.

Soovitan seda raamatut kõikidele lapsevanematele. Kui trenni teha ei viitsi, siis lapsele nagunii meeldib nende piltide järgi erinevaid “loomi” teha ja lisaks on ju endal ka tore lapsega koos mingit tegevust teha, isegi kui sa sellega hullu trenni ei tee. Nalja saab igal juhul!

Ps! Kodukalt (kodukas on siin lingil) saab raamatu poehinnast pea viieka odavamalt + tasuta postitamise! Ühele õnnelikule loosin tasuta raamatu kah välja! Selle jaoks ei pea sa tegema muud, kui hakka jälgima Lapsega koos vormi raamatu FBi lehte (see asub siin) ja jäta kommentaar siia, et soovid osaleda. Muuseas soovitan nende FBi ka jälgida siis, kui sa raamatuloosis osaleda ei taha, sest sinna laeb Eliko üles erinevaid videosid harjutustest, mida väikelapsega koos teha!

*Mina sain raamatu kingitusena

Jaga: