KURB ON OLLA

piinlik

21. aprill 2018

Ma tahtsin teha sellist postitust, kus oleks nagu 10 küsimust ja vastust ja selle jaoks avasin korraks oma aski konto. Kuna ma sinna lehele juba sattusin, siis hakkasin vanu vastuseid vaatama ja… Issand jumal, mis ma olingi selline närvihaige kunagi või?! Mõni ime, et siiani leidub neid inimeis, kes ütlevad, et ma paar aastat tagasi lugesin seda Mallukat ja ta on mingi segane tropp. Ma vaatan enda vastuseid küsimustele ja tõesti tahaks enda silmad häbistist välja koukida.

Umbes, et keegi küsis mu käest, et kas Kardol on pulmadeks pintsak ostetud ja minu vastus oli “tra see sinu asi on?”. Nagu… veits saiko on selle asja nimi vist. Lugesin neid küsimusi ja vastuseid ja no tõesti, ei mahu pähe, et miks ma üldse vaevusin seal mingitele lollidele küsimustele vastama ja ennast nendega ilmselgelt närvi ajama. Lausa nii mark lugeda, et kustutasin selle aski konto üldse ära, seega kes tahab aidata mu “10 küsimust ja vastust” postitusele kaasa, siis võite siin kommentaariumis ka küsida, ma need mõned küsimused askist kopeerisin endale arvutisse ka, et kes seal küsisid, siis ma vastan ikka. Aeg-ajalt kirjutavad teised blogijad postitusi, et ala 10 asja, mis te minust ei teadnud, aga no ma olen vist enda kohta kõik ära rääkinud, mis rääkida on :D Selle pärast mul teie abi vaja ongi. Aga seda Aski küll enam lahti ei tee, et keegi kunagi ei näeks, mis jubedat juttu ma ajasin.

Samas mõneti nagu silmiavav ka, sest ma olen jumala kindel, et see hetk kui ma seal vastasin ja kirjutasin, siis ma ise küll ei arvanud, et ma nõmedalt käituksin, seega tuletab see ka praegu meelde, et isegi kui ma ISE ei arva, et ma tobedalt käitun või räägin, et see alati tõsi oleks. Ega kriitika ei meeldi kellelegi, aga aeg-ajalt on kasulik teiste kommentaare ka kuulata, isegi kui need mokkamööda pole.

 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

19 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Maruke 22. aprill 2018 at 22:25

  1. Kui peaks terve elu seksima vaid ühes poosis, siis millises?
  2. Meespoliitik, kellega oleks nõus linade vahele ronima kui oleks vaba?
  3. Kõige veidram seksmänguasi, mis kodus olemas?
  4. Kas on kunagi kahtlus olnud, et Kardo sind petab?

 • Reply Arke 22. aprill 2018 at 22:22

  Eluline küsimus :D Kas Su fotoepileerija toimis ka? Andis karvutu tulemuse mõneks ajaks? :D
  Niii tunnen puudust sellisest asjast, aga nii kallist asja ei julge soetada kui ei tea, kas päriselt toimib.

  • Reply Mallukas 23. aprill 2018 at 10:09

   Ma kinkisin selle Miiule, kes raporteeris, et ei toiminud.

 • Reply R 21. aprill 2018 at 23:18

  Sul on FB’s mega palju laikijaid, ilmselt siis ka lugejaid ja kommenteerijaid. Minul on selline küsimus, et kui palju on neid lugejaid, kelle sa nime ja meiliaadressi järgi kohe kokku paned, et ah see on see, kes alati tüütab/head soovib/see, kes on juba 10a kaasa rääkinud jne? Kas on suur hulk lugejaid nö omaks saanud?

 • Reply Evalyna 21. aprill 2018 at 19:24

  Pigem küsiks Kardolt kuidas tal selline tulehark ära kodustada õnnestus.
  Aga samas vastandid pididki sobima. Vähemalt teie suhet kõrvalt vaadates tundub et see ütlus peab paika.
  Pikka õnne teile ja vaata et kuldpulmadest ka mõne toreda ülekande teed hea ju hallipäise ja tudisevana vaadata ja lastelegi näidata

 • Reply Mari 21. aprill 2018 at 18:32

  Loen neid kommentaare siin ja mõtlen, et ikka veel oled ju ülbe – ei vasta inimeste küsimustele, aga siis sain aru, et need kuuluvad 10 küsimuse hulka, millele hiljem vastad ? Mind huvitaks kõige rohkem palju sa umbes kuus teenid? Puht siirast huvist palju on võimalik teenida blogimise ja koostöödega?

  • Reply Mallukas 21. aprill 2018 at 18:50

   haha, jah, ise ütlen, et küsige ja siis never ei vasta :D

 • Reply Kristi 21. aprill 2018 at 14:17

  Ma ei mäleta, et sellest juttu oleks olnud (raudselt on), aga millal kolmanda lapse sünnitähtaeg on?

  • Reply Mallukas 21. aprill 2018 at 14:32

   Polegi vist maininud täpset tähtaega :D

 • Reply Maria 21. aprill 2018 at 13:33

  Mina olen ilmselt see, kes sind ilmselt alati oma kommidega ärritanud on, aga ausõna sa olidki suht saiko, aga kõigele vaatamata su blogi mulle ikka meeldib.

  Vahel ikka tsekkan. Küsida pole mul midagi?

  • Reply Mallukas 21. aprill 2018 at 13:38

   Oled ärritanud või :D? Praegu kui su nime ja meili vaatan, siis meenub küll, et sa nii alati toredasti kaasa rääkinud oled ja üldse mitte ärritanud :D (aga mul jube lühike mälu ka!)

 • Reply Raili 21. aprill 2018 at 12:02

  Küsimus olemas – kas peale lapse sündi kavatsete adopteerimisplaani maha matta või tahate jätkata selle teekonnaga?

  • Reply Mallukas 21. aprill 2018 at 12:03

   hea küss!

 • Reply Maili 21. aprill 2018 at 11:45

  See on see, et kõik inimesed iga aastaga saavad targemaks ?
  Kõik vist on muidugi vale sõna aga noh mõned ikka. ? vaatan isegi vahest vanu asju ja mõtlen, et appi mis jutt. Häbi häbi ?

  • Reply Katre 21. aprill 2018 at 21:18

   Kõik ei saa, kahjuks!

 • Reply Linšik 21. aprill 2018 at 11:17

  Kardol on ka ask olemas ma vaatasin :D

  • Reply Mallukas 21. aprill 2018 at 11:25

   Läheb aina hullemaks :D

   • Reply Linšik 21. aprill 2018 at 11:26

    hahah tal pole seal nagu midagi huvitavat,ta sul nii rahulik mees :D

    • Reply Mallukas 21. aprill 2018 at 11:28

     ta jah ei ole kunagi selline saiko olnud nagu mina :D