Uncategorized

see paganama tukk, iluteenused ja perepildid

21. aprill 2018

Öelge palun, et ma ei ole ainukene, kes aeg-ajalt endale tuka lõikab, siis seda aasta aega välja kasvatab, ise pühalikult vandudes, et mitte kunagi enam ta tukka lõigata ei lase. Seda täpselt selle hetkeni, kuni sa leiad kuskilt selle ühe pildi, kus sa tukaga üli hea välja nägid ja hakkad mõtlema, et oota tegelikult sobis ju tukk väga hästi! Ja nii sa lasedki endale tuka lõigata ja imetled enda uut imelist soengut selle hetkeni, kui sa esimest korda kodus pead pesed ja avastad, et kui sa ise juukseid kuivatad, hoiab tukk viide lehte laiali ja ei näe nagu enam üldse nii hea välja, kui juuksurist tulles.

Nagu te võite aru saada, siis mul oli igakuine Sarita külastus. Ega ma palju ei viitsi igasuguseid iluasju teha, aga kuna Sarita juures olen ma aastaid käinud, siis see on nagu vanale sõbrannale külla minek. Alati lobiseme, et mis vahepeal tehtud on ja kuidas läheb ja no niisama selline tsill aeg. Boonuseks saan ma oma väljakasvu üle võõbatud ja viimased kaks korda olen kasutanud ka Sarita salongi maniküüriteenuseid. Nimelt ei taha Sarita mind väga blondeerida ja üritab elu eest mu juukseid säästa, mistõttu istun ma seal alati tunde. Toonijad, Olaplexid, maskid särgid-värgid, kõik, et enda juukseid paremasse korda saada. Ja kuna ma seal nagunii olen ja ootan, siis päris hea mõte oli vahepeal lasta küüned korda teha.

Pikad ja teravad kunstküüned on minu jaoks nii inetud, aga lihtsalt enda tavalise küüne geellakiga üle tõmbamine on jumala hea variant. Esimene kord olid mul küüned täiesti lühikesed, siis värvisin nad punaseks, sedapuhku lasin teha prantsuse maniküüri. Kavalus – siis pole väljakasvu nii palju näha ka, sest kuu ajaga kasvavad nad kahjuks ikka välja küll. Life hack, või kuidas selle kohta öeldakse.

Ma olen üldse suur aja kokkuhoidja, kui vähegi võimalik. Kord kuus käin ripsmetes ka ja nii kaua, kuni see lash lifti vedelik mõjub, siis samal ajal teeb Lydia mu kulmupuhmase ka korda. Kaks ühes on päris hea ajasääst ja nõnda ei pea ma rohkem üldse mõtlema, et kuhu ma veel ronima pean, et inimene olla. Okei, vahatama võiks tihemini jõuda, aga kahjuks ei ole sellega veel ühtegi samaaegset tegevust välja mõeldud. Kuigi nüüd rasedana peab umbes kord kuus ämmaka juures käima, aga ma kardan, et ta vaataks mind natsa viltu, kui ma pakuks talle välja, et ta võiks hakata vahatamisteenuseid ka pakkuma. Vähemalt see käimata jätmine pole teistele näha…Nii kaua kuni püksid jalga mahuvad 😀

Kaldun siin teemast kõrvale, aga ühesõnaga käisin  Sarita juures ja ütlesin, et kuule, ma mõtlesin siin endale uuesti tuka lasta lõigata. Ainult 15 mintsa anumist, palumist ja veenmist, oli Sarita kenasti nõus, ise ainult pobisedes, et kui ma seda hiljem kahetsen, siis süüdistagu ma vaid iseennast. Ega mul kedagi teist muidugi süüdistada ei oleks ka!

Muuseas, vastupidiselt sellele, mis ma postituse alguses kirjeldasin, ei ole ma veel oma tukka vihkama hakanud. Võib-olla on asi selles, et ma pole veel pead pesnud ja Sarita sätitud tukk on veel omal kohal ja päris kabe! Ja kuna ma eile niimoodi ennast vuntsida lasin, siis tegime väikse grilli ja natukene perepilte ka, enne kui meid on veel sama palju kui lapsi ja jõud veel üle käib.

Nagu näha, siis alati ei käi praegu ka. Pagan, laps nagu lutsukala, valgub käest ära 😀

Praegu mulle küll tundub, et tukk sobib täitsa ilusasti!

Minu perekond 🙂

Muidugi päris hea oli avastada, et sul on sõbrannaga suht üks-ühele sama soeng 😀 Pildi pealkiri võiks olla “Kerli vanaemaga” 😀

Vaieldamatult kõige kaunim tukakandja maailmas!

Rääkige välja, kellel veel tukk on? Ja mitu korda te selle lõikamist kahetsenud olete? Ja kui me juba lobiseme, siis millistel igakuistel iluteenustel teie käia viitsite?

Loe ka neid postitusi!

73 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta m 24. aprill 2018 at 17:55

    sa meenutad ühel pildil seda papad mammad tegelast halli peaga.
    a tegelt mõtlik pilt on väga südamekujuline ja helde ilus pilt 🙂

    täielik röövlitütar sul selline väike mürgel lahe:P tukakandja:D

    olen elus paar korda juuksurisse sattunud ja ühekorra võitsin kulmuhoolduse ka
    kuid küüsi lakin ise ja kulme üritan ka ise hooldada jms.

  • Avatar
    Vasta m 24. aprill 2018 at 17:47

    mul noorena lõigati kätt peale surudes tukka, hiljem kätt tõstes, tukk oli viltu ja nii ma siis klassipildile jäin, õnneks oli see mingi põhikoolis või varem
    olen elus vist paar korda tuka ette lõiganud suht ilusti või lasknud ka teha, kuid kohe ka välja kasvatanud, nüüd on tukk aastaid pea juustega ühepikkune veerand poolde selga, et ei ole viitsinud muutust teha.

  • Avatar
    Vasta meow 23. aprill 2018 at 20:16

    Omfg, kui head sa välja näed!!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. aprill 2018 at 20:18

      omggg, mis sa nüüd 😀 (mul oli ikka proffi tehtud meik ka :D)

  • Avatar
    Vasta Evelin 23. aprill 2018 at 18:01

    Minul on suht terve elu tukk olnud, vahepeal mõned aastad tagasi kasvatasin välja, aga siis tekkis see probleem, et ma ei osanud oma juustega enam midagi teha. Selline tunne, et kogu aeg on sama soeng, sest juuksed ei hoia kuidagi.
    Tuleb meelde, et ühe korra on mul juhtunud selline lugu, et käisin mingi võõra juuksuri juures, ilus hoolitsetud välimusega noormees. Kõik muidu tore, aga tema keeldus mulle tukka lõikamast ja väitis, et tukk teeb vanaks. Kangesti tekkis tahtmine talle öelda: Ema on sul vana! Kuna ma olen viisakas inimene, siis ma seda muidugi kõva häälega välja ei öelnud. No ja seekord ma ei saanudki tukka.
    Kõik juuksurid, kellele ma seda lugu hiljem olen rääkinud, ei jõua ära imestada, et mis hull jutt see ometi on, sest tukk teeb ju hoopis nooreks:)

  • Avatar
    Vasta Mai 23. aprill 2018 at 12:51

    Minul oli sirge tukk umbes 12 aastat. Juukseid pesen kaks korda nädalas, kuna kannan neid alati kinni, aga tukka pidi igal hommikul pesema ja koolutama. Aga no see oli juba nii rutiin, et ma ei mõelnud kordagi sellele, et ei viitsi ja kasvataks välja ja nipid olid ka käes. Nüüd kasvatasin tuka viltuseks ja ikka pean igal hommikul pesema ja kuivatama. Aga mis sa teed, kui sa näed ilma tukata nagu ufo välja.
    Aga selles osas oli tüütu, et mütsi kanda ei saanud, sest see jättis joone ja vajutas tuka lihtsalt otsaesise külge kinni.

  • Avatar
    Vasta MP 23. aprill 2018 at 11:56

    Kiidan pilte taevani… No nii nii ilusad! 🙂

  • Avatar
    Vasta mrln 22. aprill 2018 at 22:46

    Mina ei käi hetkel kusagil, sest pole aega. Vanasti ikka käisin nii 4x a juuksuris ja vahel pediküüris. Kusjuures polegi midagi hullu, saan kodus ise hakkama 😀
    Aga tukk sobib sulle väga hästi!!

  • Avatar
    Vasta Birx 22. aprill 2018 at 15:18

    Tukka olen lasknud elus ikka mitmeid kordi lõigata, aga seda ma ei mäleta millal viimati tuka lasin(ja viimased korrad vist olid ka rohkem küljetukad) Igatahes nüüd on see välja kasvanud ja kunagisest impulsiivsest minusugusest soengu muutjast ja tüdinejast on saanud ühe kindla kõige sobivama soengu kandja. Tuka puhul ma juba tean et see on enamjaolt ikkagi täielik tüütus ja ainult kuni esinese pesuni tundub mulle see uus ja huvitav. Ja näen kindlasti parem ilma selleta välja. Lisaks on ka juuksetüüp selline lokki tõmbav ja kahune seega nüüd big no 😀

  • Avatar
    Vasta Mel 22. aprill 2018 at 02:07

    Ma olen suutnud end ohjeldada viimased 10 aastat. Aga praegu sinu tuka postitust lugedes tuleb kyll isu j2lle tukk l6igata. 10 aastat tagasi (17-aastaselt) olid mul lokkis juuksed, siis kirusin end kyll maa tasa, et mitte kunagi enam ei l6ika, aga selle 10 aasta jooksul on mu juustest t2iesti sirged pulgad saanud, niiet ehk peaks j2lle proovima 🙂 aga muidu k2in igakuiselt kulme v2rvimas ja vahatamas ning kaenlaaluste depis. Ja no suveperioodil teen muid deppe ka loomulikult 🙂 manikyyri ja pedikyyri hullust pole mul kunagi olnud, kunstkyysi pole kunagi lasknud panna. Kindlasti on see tulenenud ka minu eriala spetsiifilisusest.

  • Avatar
    Vasta G 21. aprill 2018 at 22:52

    Mul oli tukk mõned aastad ja see oli selline jebimine, et enam kunagi ei taha. Nüüd ca 4 aastat tukatu olnud, õudusega meenutan möödunud aegu 😀

  • Avatar
    Vasta Annu 21. aprill 2018 at 22:11

    Nii kihvtid perepildid! Blond on ikka nii helge ja ilus, kahju, et nii palju vaeva nõuab vaid, et seda hoida.

    Ise käin kord kvartalis kulme niiditamas ja juuksuris juukseid lõikamas. Kevadeti värvin heledamaks, siis suvel pleegib väljakasv ära, talvel sujuvalt tumedamaks ja uuele ringile. Laisk, mis teha 🙂
    Küüned kodus. Ise otsustan, millal värvin, maha võtan, värvi muudan ja kas üldse seekord värvin. Vabadus. Peab lihtsalt head pealislakki kasutama, siis jõuavad küüned enne välja kasvada, kui värv maha tuleb. Ripsmed-kulmud värvin kord kuus keemiliselt kodus. Epileerin ja vahatan ise kodus, kui sobiva hetke leian. Karvateemaga vahest mõtlen, et oleks ehk isegi mugav lasta seda kellelgi teha, kiirem, aga pole jõudnud selleni, et kuskile helistada või sisse astuda.

    Juuksuris käies ikka vaatan, kuidas naised jaksavad istuda maniküüris tunde… ja siis kui lahkun hakatakse veel varbaid tegema.. Ma alati nii hämmastunud, et wow, kuidas nad viitsivad istuda nii kaua ja leiavad aega selleks. Need, kes veel juukse-ripsmepikendustega jauravad tunduvad mulle kannatlikkuse etalonid. 😀 Täielik stressiallikas minu jaoks.

    Olen kuulnud, et lastega emad kasutavad seda hetke, et end poputada ja lapsest puhata. Ma läheks siis juba pigem massaaži või trenni 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 21. aprill 2018 at 21:26

    Nii..sa inspireerid mind minema juuksurisse tukka lõikama. Mul see olnud suht terve elu, ainult viimased 2 aastat olen sellest loobunud ja välja kasvatanud. Kuna ma just eile vahtusin enda kortse laubal, siis tukk oleks väga hea variant nende peitmisel :D. Ja teeb väljanägemise suts nooremaks ka :D.
    Sulle muide väga sobib see soeng ja hästi kenad pildid on :).

  • Avatar
    Vasta Merit 21. aprill 2018 at 20:52

    Käin iga 3 nädala tagant ripsmetes ja maniküüris. Iga 1,5kuu tagant juuksuris ja kulmudes. Iga 2 Kuu tagant pediküüris. Iga tehnik eraldi. Hullumaja, milline klapitamine. Tahaks deppi ka jõuda, aga kuidagi ei jõua.
    Tukk on sul ikka megailus! Mul on ka noorena olnud ja nüüd mõtlen, et jube ilus oli. Mul on laines juuksed, seega ei ole tuka lõikamine hea mõte. Aga sinu oma vaadates, nooo nii kaunis ju!

  • Avatar
    Vasta K. 21. aprill 2018 at 20:49

    Tukka tuleb osata kuivatada peale pesu. Mulle endale sobib tukk väga hästi aga alguses ka kirusin ja vandusin, kuni juuksur näitas, kuidas peale pesu fööniga kiiresti tukk korda saada. Enam mitte kunagi ei ole hoidnud tukk imelikult.

  • Avatar
    Vasta Helina 21. aprill 2018 at 20:25

    Tukk oli mul lapsest saati kuni täisealiseks saamiseni umbes, või noh, millalgi hilistiinekana tüdinesin ära sellest kord ühtpidi viltusest, kord teistpidi viltusest tukast. Lapsena oli üldse mul klassikaline bob + tukk. Hea lihtne oli emal ise lõigata, ei pidanud kuskile juuksurisse mind viima.

    Aga nüüd naudin tukavaba elu, juukseid käin ka 2 kuu tagant lõikamas, siis hoiavad normilt veel.

    Muid iluteenuseid väga ei kasutagi, kosmeetikut külastasin eelmine aasta esimest korda elus(vanust 23), väga sageli vajadust ei näe, sest õnneks näonahk suhteliselt korras. Nagu üks kommenteerija ütles, siis kulubki peamiselt näo- ja kehahooldustoodete peale, sest ka küüsi ega kulme ei taha värvimas käia. Küüntele olen varem lasknud püsilaki panna, aga tuleb ikkagi maha mõne nädala möödudes ja varvastel oli küll pikemalt, aga viskas üle pidev aegade sobitamine + rahaline kulu selle peale. Seega enamus aega püüan säästlikumalt elada ja üldse ilma iluteenusteta hakkama saada. Kulme võiks osata ise niiditada, aga värvimisel ei näe mõtet, tihtipeale tulemus on nii tume, et elukaaslase arvates mul armeenlase kulmud. Ei sobi need esialgu tumedad kulmud, mis pikapeale küll heledamaks kuluvad, sest näonahk nii hele, et tulemus ei jää loomulik.

  • Avatar
    Vasta Evalyna 21. aprill 2018 at 19:30

    kord kuus juuksuris ja küüntes kaks korda kuus kuna tüdinen kiiresti ja vajan vaheldust

  • Avatar
    Vasta Mommi 21. aprill 2018 at 19:02

    Tukk oli lapsest saati, teismeliseks saades muidugi muutus kõik 😀 Minu probleem on pigem juuste värvimine. Original on ginger. Nii siis ongi mõnda aega ginger siis tüdinen, siis mõtlen, et original ikka parem ja nii see nokk lahti saba kinni läheb 😀

  • Avatar
    Vasta kate 21. aprill 2018 at 18:25

    Iluteenuste kohapealt siis olen suht korralik. Näohoolduse ja kulmud teen ise, kuna kosmeetik ise. Juuksed, maniküür ja pediküür iga kolme nädala tagant. Jalgadele teen deppi ise aga brasiilias käin hmm no korra kuus pooleteise kuu tagant. spray tanis iga kahe nädala tagant et mitte lubjakas välja näha.
    Tukka kasvatasin välja kuna juuksuri kes oskas mulle sobivat lõigata lahkus eestist siis kergem on nii. Nüüd Mallukas ajasid isu peale, tuleb ka sammud Sarita juurde minema.

  • Avatar
    Vasta Maarja 21. aprill 2018 at 17:35

    Mul on tukk olnud aastaid, vahelduva eduga. Kui otse on olnud, siis vajab kindlasti igal hommikul pesemist ja harjamist, aga see mind ei häirinud ja polnud ka tüütu tegevus? Hetke otse tukast paus, kuna soenguga otse tukk hetkel ei sobiks. Seega on külje peale.
    Ise küll kiidan, aga otse sobib minust väga hästi ja teeb ka nooremaks.. Hmm, äkki peaks ikkagi proovima jälle otse tukka ?

  • Avatar
    Vasta Õnne 21. aprill 2018 at 17:27

    Tukk on ajalugu kuna mu juuksed ei hoia kohe kuidagi ja on koguaeg sassis ja palju parem on juuksedid kinni panna kui kõik patsi ulatub ? Juuksuris käisin viimati poolteist aastat tagasi siis kui otsustasin, et aeg on oma juuste piinamine lõpetada ja blondist pruuniks minna. Iga kuu käin ripsmetes, kulmudes. Rohkemaks ei näe vajadust ?

  • Avatar
    Vasta Sirly 21. aprill 2018 at 17:24

    Unustasin juba.
    Väga hästi sobib sulle tukk, aga ilma on ka super.
    Perepildid on väga õnnestunud, nii armas pere olete (nagu ma ilmselt sada korda ennem öelnud juba olen 😀 ) (y)

  • Avatar
    Vasta Kätz 21. aprill 2018 at 17:22

    Minu igakuised protseduurid hõlmavad juuksuris ja küünetehniku juures käiku. Ripsmeid tahaks ka panna, aga mees lubas põlema need panna, loomulikult olevat ilusam 😀

  • Avatar
    Vasta Sirly 21. aprill 2018 at 17:21

    Tukk viimased 15a (olen 36). Ilma tukata olen ilus sinnamaani kui vaja juuksed kinni panna ja kinni on nad mul 99% ajast 🙂
    Juuksuris käin 2kuu tagant juuksevärvi värskendamas ja lõikamas ning küünetehniku juures 3 nädala tagant. Kosmeetiku juures vast kord kvartalis, kulmude pärast oleks vaja 2x kuus käia, aga ei ole aega noh ?

  • Avatar
    Vasta marta 21. aprill 2018 at 16:47

    Mul on terve elu tukk ja tegelen iga päev sellega, harjunud vist.

    AGA sulle sobib ülimalt hästi tukk. ÜLIMALT HÄSTI. Ilusam on tukaga kui ilma.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2018 at 17:09

      aitäh! 😀

  • Avatar
    Vasta Katre 21. aprill 2018 at 16:27

    Kes pilti tegi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2018 at 16:32

      Fotoraat, ehk siis Kerli ja Mikk!

  • Avatar
    Vasta Lisbet 21. aprill 2018 at 16:07

    Vihksn tukkasid ja enda tirts käib juuksed silmil,sest niikui ma patsi teen tõmbab ta kummi naksti ära,õnneks hoiab tal tukk kuidagi viltu,niisiis lükkan lihtsalt käega silmilt ära tal. Mõni on oma lapse välimuse tuka lõikamisega pekki keeranud! Mul oli ka lapsena ja oh seda õudu,ma sain vist psühhotrauma sellest. Pildid algkoolist on sellised,et nutt tuleb peale:D

    • Avatar
      Vasta annemai 21. aprill 2018 at 19:20

      ma kahtlustan, et mu tütar vaatab samasuguse õudusega oma lapsepõlve pilte. mina igatahes vaatan ja mõtlen, et vaene laps, mida ta tulevikus mõtleb
      ma viisin ta juuksurisse ja ise ootasin magava beebiga eemal
      ütlesin, et tehke 2cm lühemaks ja kui ma ta tagasi sain oli ta tukk 2cm pikk
      ja siis tuli ta sünna…….
      ja siis on veel paar korda olnud katastroofilised käigud juuksurisse, kus on vaja olnud parandamiseks tal mega lühikseks lõigata kõik juuksed

      • Avatar
        Vasta Lisbet 21. aprill 2018 at 21:52

        No vot just,mina oma last traumeerida ei lase 😀

      • Avatar
        Vasta M 21. aprill 2018 at 22:44

        Sellega tuleb meelde… Mul lõikas isa juukseid, kui pisikene olin. Märkamatult läks see aeg mööda ja kui isa venna juukseid lõikas, olin ma platsis, et tahan tukka. Isa puikles vastu, et ta ei oska, aga ema andis mulle paar salku pihku ja ütles isale, et lõika sirgelt jupp maha ja korras. Isa siis lõikas, muud polnud tegelikult viga, kui ainult mingi sakk tuli sisse. Ema saatis mu siis mingi võõra juuksuri juurde asja parandama. Salongist väljusin 1cm tukaga… Isa lõigatud tukk oli kordades etem.

  • Avatar
    Vasta Geidi 21. aprill 2018 at 15:40

    Mul on tuka juures pöördekoht, seega ei saa ma seda iialgi. Üks kord proovisimee – kahetsesin pikalt.
    Aga Juuksuris käin harva. Küüntest sai ka villand.
    Juuksuriga on hea see, et kui ma ise pikalt pole tema juurde jõudnud, siis ta aegajalt helistab ise stiilis “Juuksurisse ei taha tulla?” no lükkame edasi selle. Siis juba helistab “Kuule nägin Sind, Sul aeg juuksurisse tulla” No ja siis ma lähen ja mõtlen, et ma hakkan tihedamini käima.
    Mhmmm ja ikkagi saab aastas 2 korda.
    Eelmine aasta käisin juuksuris 4 korda. Woaw see on ime. Aga kuna mu juuksed on ilusti terved ja ma neid ka väga ei värvi, siis ma tihti ei käi ka.
    Kuus korra käin ripsmeid ja kulme värvimas + kulme kitkumas või mida iganes see neiu ka ei tee.
    Rohkem ma ei viitsi.
    Vahel käin maniküüris ja vahel käin massaažis. Aga harva.

  • Avatar
    Vasta Ave 21. aprill 2018 at 15:37

    Mul on tukk olnud kuni 20aastaseks saamiseni, nüüd olen 28/29(? :D) ja vahepeal täiega tahaks. Õnneks olen endale suutnud meenutada, kui tüütu on seda tukka pesta tihti ja enamik ajast hoiab tõesti nii kuis jumal juhatab 🙂

  • Avatar
    Vasta T 21. aprill 2018 at 14:56

    Mul on hästi paksud juuksed. Ja kasvavad ülikiiresti! Ja mul on tukk. Lisaks hoiavad mu juuksed lokki. See tähendab, et igal hommikul ma pesen, föönitan ja sirgendan oma tukka, et see norm välja näeks. Kuus korra käin lõikamas, muidu kasvab mega metsa ikka, ausalt.

    Ma tahtsin küsida, kas Olaplex on hea? Ma pole kunagi raatsinud proovida, aga kuna sa käinud, ehk oskad siis natsa nõu anda.

    Seda ka, et tukaga sa jumala kena :D.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2018 at 14:57

      Jaaaa, olaplex teeb juuksed ikka mega pehmeks! Mul see kodune versioon ka, kord kuus proovin ikka maskitada selllega.

  • Avatar
    Vasta Printsess 21. aprill 2018 at 14:50

    Ma kunagi käisin bikiinivahatuses kord kuus, aga nüüd raseerin ise 😀 Nüüd käin iga kahe kuu tagant kulme ja ripsmeid keemiliselt värvimas – muud suurt ei teegi. Juuksuris käin paar korda aastas ja tukka pole kunagi olnud. Ripsmepikendui pole ka olnud ega plaani panna ka.

  • Avatar
    Vasta Hanna 21. aprill 2018 at 14:46

    Sirge tukk oli siis kui veel väike tüdruk olin, aga teismelisena oli selline viltune. Nüüd täiesti välja kasvatanud ja enam ei lõikaks ka ?
    Iluteenuseid kasutan pea igakuu, pediküür maniküür säärte depp ja kulmud.
    Pärnakatele soovitan käia kutseka õppesalongis. Saab kõik pediküür/maniküür ja näohoolduse kiirelt korraga ~2h. Kulmud ja ripsmed sinna aja sisse sama moodi. Muideks väga soodne ka seal, võrreldes muidu mis salongides on ?

  • Avatar
    Vasta Stella 21. aprill 2018 at 14:37

    Täpselt samad tunded tuka osas… peaks juuksurisse minema…???? 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 21. aprill 2018 at 14:36

    Mul on täpselt sama jama. Juuksuri juures ja esimese pesuskäiguni näeb jumala kena välja kõik.
    Praegu on mul uus rekord: kolm kuud tukka 😀
    Igakuiselt ei käigi iluteenuseid saamas. Juuksuris käin iga paari kuu tagant. Kulmude ja küünte värvimine mulle ei meeldi, seega seal ei käigi. Iluteenustest kulub mul ainult raha nahahooldustoodete peale.

  • Avatar
    Vasta Lillllll 21. aprill 2018 at 14:31

    Vot olen ilmselt jube niru fänn, aga terve postituse aja olin segaduses – mäletasin nagu, et sul on tukk olnud pidevalt juba päris kaua aega ?. Sobib igatahes täiuslikult! Ise käisin juuksuris ja kulmudes viimati 2015 vms? Ime, et juuksed veel peas on…

  • Avatar
    Vasta Anneli 21. aprill 2018 at 14:15

    Minul olnud lapsest saadik tukk. Pole kunagi kahetsenud. ? Ja koht kus igakuiselt käin on maniküür. Talveperioodil lasen iga kahe kuu tagant sääri vahatada ja siis suvel juba igakuu. ☺

  • Avatar
    Vasta Laura 21. aprill 2018 at 14:14

    Hahaaaa, ma täpselt sama. Iga kord kui ta on JUST igati ilusti välja kasvanud, tuleb mõte tukk lõigata ja see mõte piinab ja piinav… Kuni ma selle vea teen ja KOHE kahetsen, et faaaaakkkkk , no Jälle seda jama (sättimist) vaja.
    Juukseid ei saa üle pea kinni panna…tukk läheb nii ruttu rasvaseks, sest “daaa” Mul on kombineeritud näonahk ja üldsegi… mulle tegelikult vist see tukk ei sobi ka nii väga. Piisab teiste ilusatest piltidest ?
    Nagu sinu omad praegu..orhhhhh

  • Avatar
    Vasta Mammu 21. aprill 2018 at 14:13

    Sulle ju sobib tukk väga hästi 🙂
    Mul on aeg ajal ka mingi imelik vajadus omale tukk lõigata ja no mulle see nii hästi ei sobi..vist 😀 pole õnneks ammu katsetanud. Aga soovitan tuka ilusa hoidmisel katsetada neid tuka sirgestajaid ja Sebastiani kuumakaitset (flaunt shine define), minu arust parim sirgestusvedelik ever, jätab hästi mõnusaks juuksed 🙂 Kui tukasirgestajat vaja, siis võin hea meelega ära anda 😀 mul LOODETAVASTI enam tuka tuhinat peale ei tule 😀

  • Avatar
    Vasta Reku 21. aprill 2018 at 14:04

    Mingi aeg oli päris pikalt tukk, viltune ja ikka iga kuu pidi käima juuksuris tukka lõikamas. Käin küüntes iga kuu, juuksuris 1-3 kuu tagant ja kulmudes siis kui meelde tuleb et oleks vaja minna ja rahulikum nädal, et viitsin 🙂 tglt nii juuksuri kui kulmudes käimisega on see et kui oled 9 tundi tööl istunud siis no kuidagi ei ahvatle see lisaistumine ?

  • Avatar
    Vasta K 21. aprill 2018 at 14:03

    Tukk oli viimati üle eelmine suvi, tuli ka mõte pähe aga mul juustes see keerd vms ja ss see tukk ei hoidnud väga ilusti, kandsin lõksuga ülespandult kuniks välja kasvas ?
    Igakuiselt ei käi ma kuskil, unustan alati aja panna. Kord 3 kuu jooksul käin kulmudes, vahepeal pikemad karvad kulmu alt kitkun ise ära ja kui värv kulunud siis teen ise pliiatsiga. Juuksurisse jõuan veel harvem viimati käisin nädal tagasi ja enne seda juunikuus ?

  • Avatar
    Vasta R. 21. aprill 2018 at 13:45

    Jaa, olen eluaeg tukaga hakkama saanud. Ei võta see hommikune sättimine tühjagi kaua aega (isegi 3 lapse kõrvalt) ja olgu mainitud, et n.ö perfect tukk mul pole – vajab igal hommikul sirgendamist ikka 🙂 Iga 5 nädala tagant käin kärpimas juuksuris. Muid iluteenuseid ei kasuta.

  • Avatar
    Vasta Ei 21. aprill 2018 at 13:42

    Minul oli tukk viimati lapsena, nüüd ei kujutaks ettegi ennast tukaga :I AGA sa oled alati nii ilus, tahaks ka nii fotogeeniline olla:( <3

  • Avatar
    Vasta Laura 21. aprill 2018 at 13:41

    Ise käin regulaarselt küüned + kulmud. Sõbranna teeb mõlemat nii et alati üks käimine 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 21. aprill 2018 at 13:40

    Minul on aegamööda tukk. Kuna ma olen halb juuksuris käija ehk satun sinna umbes aastas korra, siis aastast max 2 kuud kannan tukka. Aga olen täheldanud, et kui sul on lõigatud tukk, siis seda peab koheselt töötlema ehk föönitama/sirgendama. Muidu ongi tukk viide lehte laiali. 😀

    Minu meelest sobib tukk sulle nagu valatult!

  • Avatar
    Vasta Merje 21. aprill 2018 at 13:34

    Juuksuris käin väga harva, enamasti lõikan ja värvin ise. Nii hoiab raha kokku ja aega ka. Hiljuti avastasin head looduslikud värvid, mille kasutamise järel lõhnad mitu päeva küll heinajahu järgi, aga muidu sobivad mu juustele ülihästi. Halle karvu katavad ka. Tukk on, sest esiteks see sobib mulle ja teiseks varjab kortse ? Muid iluteenuseid regulaarselt ei kasuta, ise piiran kulme, depileerin ja teen muu vajaliku. Geelküüned, kunstripsmed jms on küll kunagi ära proovitud, aga enam uuesti ei tahaks.

  • Avatar
    Vasta Anna 21. aprill 2018 at 13:32

    Oi, tukk on tõesti tore esimesed paar tundi. Siis hakkab tulema hirm, et huvitav mis hommikul saab?
    Mina lõikasin täpselt aasta tagasi tuka ette ning praegugi on tuulise ilmaga soeng kui krõllil, sest tee kuhu tahad see pats kuid ikkagi on kuskil mingi salk varsti tuustina lahti. Ja mainiks, et tuka puhul on mul rusikareegel, et kui see on just lõigatud, siis kasvab tukaosa uskumatu kiirusega. Aga nagu jõuan otsusele, et hakkan välja kasvatama, siis põmm! ja aeg nagu peatuks mu juuksekasvul:) aga teades ennast, siis kirun ja kirun ning varsti on taas tukk ees:)

  • Avatar
    Vasta Aiki 21. aprill 2018 at 13:29

    Mul on tukk olnud peaaegu terve elu. Väiksena ema lõikas tuka ette, 1-3 klass kasvas tukk välja, aga 6ndas tahtsin uuesti tukka ja nii ma siis tegingi, kui keegi teine polnud nõus mulle tukka lõikama siis võtsin ise käärid ja lõikasin ise. 😀
    Ja sellest ajast on mul tukk olnud ja pole kordagi kahetsenud, pluss mul hoiab tukk väga kenasti koguaeg, isegi peale pesu. Paar erandit on olnud aga pigem hoiab ilusti. 🙂

  • Avatar
    Vasta N 21. aprill 2018 at 13:23

    Jep, tukateema on väga tuttav. Olen mingi 5x omale tuka lõiganud ja päev hiljem seda kahetsenud. Nüüd avastasin enda jaoks clip in tuka. Mõnipäev kui tuju tuleb panen tuka pähe ja kui ei meeldi võtan jälle ära. Hea lihtne ja ei pea pärast aasta või rohkemgi kasvatama tukka. ? väga mingitel iluteenustel ei käi. Mulle meeldib kodus endal katsetada igasugu asju. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. aprill 2018 at 13:22

    Päris iga kuu ma kuhugi hooldusesse ei jõua – küll, aga pooleteise, kahe kuu tagant. Kulmud ning juuksur on see, kus käin. Tukk sobib mulle väga hästi, aga kuna mul loomulik lokk sees, siis see püsib täpselt nii kaua ilus kuni sirgendaja käes. Muidu hoiab külgedelt nagu hiina majade katus – ülespoole. Jube tüütu! Nii, kui vihma sajab või õues niiskem on, siis minul tukk lainetab. Seda ei saagi tukaks nimetada vaid mingi tukalaadne moodustis. Seega pole viimased 4 aastat seda viga korranud, aga kiusatus seda teha on oi kui suur!

  • Avatar
    Vasta Triin 21. aprill 2018 at 13:20

    Mul on olnud tukk kümneid kordi…Lõplikult välja kasvatasin ma selle kuskil paar aastat tagasi ja kuigi mul on aegajalt sama mõte, et see ju sobis mulle niiiii hästi, siis olen suutnud senimaani endale kindlaks jääda. Peamiseks argumendiks on see, et ma saan kodus krunni teha ilma, et peaks tukka eraldi klambritega kinni panema, vaid kõik ulatub patsi ? Ja no muidugi see, et pesed pea ära ja valmis…tukk tahab ikka ja alati mingit sättimist saada.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. aprill 2018 at 13:19

    Käin ripsmehoolduses iga 3-4 nädala tagant. Kuna mu õde on juuksur, siis õnneks ta värvib/lõikab mul kodus juukseid, muidu ei saaks nii tihti (iga kuu) lubada seda teenust. Küüsi lakin ise, nad kasvad mul nii kiiresti, et geellakk kasvab välja juba nädalaga, igavene tüütus. ?

  • Avatar
    Vasta Di 21. aprill 2018 at 13:14

    Aaahh, tukaga on alati igavene jant, aga kurat see näeb ilus välja. Igatahes soovitan iga hommik tukka pesta ja föönitada pead ligi ja siis sirgendada ka veel. Ja lisaks pean ütlema, et sa näed väga ilus välja tukaga!

  • Avatar
    Vasta C 21. aprill 2018 at 13:12

    Minul oli tukk viimati 2016 alguses ja nii oligi, et alguses nii lahe ja üsna varsti ajas see mind täiega närvi 😀 nüüd on see enamvähem õlgadeni väljakasvanud ja kui mul mõnikord tuleb mõte ooo tukk!? Siis ma kiiresti tuletan meelde kuidas ma varsti seda vihkan ja ei jõua oodata kuni see välja kasvab.
    Praegu käin juuksuris kuidas kunagi 1-3k tagant ja geelküünte hoolduses ~3-4ndl tagant, vahest harva jääb suurem vahe ka sisse ? suvi tuleb, mõtlen juba ka ripsmepikendustele..?

  • Avatar
    Vasta Neti 21. aprill 2018 at 13:10

    Mina ei käi kusagil…juuksuri juures salongis ei ole juba kaua kaua käinud, kuna 2 sôbrannat ja elukaaslase sugulane juuksur. Ehk siis oleneb, kellele külla sattida, saab vastavalt juukseid lôigata 😀 täielikult vãrvinud ei ole kunagi, 2 korda elus olen lasknud ennast triibutada. Ja muid asju vãga teha môtet ei ole- maalaps ja nãpud/varbad kogu aeg mullas, nãevad nii rôvedad vãlja, et maniküûri/pediküûri minnes minestaks teenindaja ära 😀 kunstripsmeid ka panna ei saa, need hakkavad tuule kães liikuma ja siis ei saa enam ûldse tööd teha – proovisin korra jãrgi 😀
    Tuka suhtes, noorena ikka lasin endale lôigata, eriti kuna mul on hâsti vistrikuline nahk…siis tukk oli nagu varjamiseks rohkem. Aga kuna nahk oli rasune, siis ka tukk sai alati kiirelt mustaks ja rôvedaks. Seega otsustasin ka sellest loobuda. KUIGI, just hiljaaegu môtlesin, et peaks tagasi laskma lôigata, mitte kûll sirge, aga viltuse tuka.

  • Avatar
    Vasta C 21. aprill 2018 at 13:04

    Minul tukaga sama jant. Kasvatan aasta välja ja siis lähen juuksurisse anuma uut tukka. Mu juuksur kavalaks saanud – lõikab mulle tuka viltu ja täpselt nii pika, et saaksin selle vajadusel patsi sisse kinni panna ja ohtra lakiga ära peita . St et enamus ajast mul tukka ees pole ?
    Korra kuus käin küüntes, enda omad lihtsalt niiiiii kuradima haprad, et olla ei kannata. Küüne sessiooniga lasen kulmud ka korda teha – hea kui sõbranna on multifunktionaalne 🙂 rohkem pole vaja teenust,niigi ilus, kellele ei meeldi, ega ei pea vaatama ?

  • Avatar
    Vasta Liis 21. aprill 2018 at 13:03

    Ma arvan et tukk on ikka päris palju olnd,ise ma selle endale lõikan kah(youtube õpetab kõike ),kahetsen igakord kui lõikan ja ss sätin viltuseks selle, ? lapsel lõikan ka tuka ise . Iluteenuseid laste kõrvalt pole veel lubada saand nii et ma istun kodus oma krõhva näoga ? muidu tahaks ka proovida seda lash lifti kas on hea ? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2018 at 13:05

      Jaaa, lash lift on ausalt da best. Ma varsti lähen ja teen enne-pärast pildid ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 21. aprill 2018 at 13:03

    Ei käi igakuistel iluteenustel. Juuksuriski käisin viimati poolteist aastat tagasi. Ei ole endale seda Üht ja Õiget juuksurit leidnud, kellel hinna-asukoha-kvaliteedi suhe oleks paigas ja siis igakord vaja otsida jälle kedagi. Küüsi lakin ise geeliga, kulme värvin ja vahatan ise. Polegi vaja kuskil käia. Pole seda aegagi… Argipäeviti jõuan koju 18.30 ja siis ei jaksa küll enam kuhugi minna. Nädalavahetused kuluvad koristamisele-kokkamisele-sünnipäevadele (ja nüüd ka aiatöödele) ja mõnikord tahaks ka niisama vedeleda…

  • Avatar
    Vasta A. 21. aprill 2018 at 13:01

    Mul oli tukk enne rasedust, lõikasin selle u 5a tagasi aga mul on kohutav pööris täpselt pea keskelt. Ja kui ma igahommik pead ei pesnud ja normaalselt ei föönitanud siis see oli nagu nokamütsi nokk ees. Peale lapsesündi ma enam juuksuris igakuu tukka lõikamas ei viitsind käia ja nüüd ma olen siin ilma tukata. ?Praegu käin ripsmepikenduste ja geelküünte hoolduses, sinna aja panek on ka üks korralik müsteerium, kes hoiab last ja kas tehnikul üldse aega on. ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta K. 21. aprill 2018 at 13:01

    Mul on tukk aastaid olnud, ilma ei tahakski 🙂 kyll ma muudan tuka pikkust ja olekut aga muidu peab alati ees olema 🙂 igakuiselt isiklikult kàin ripsmetes ja kulmudes 🙂 juukseid värvin endal ise v lasen sõbrannal pähe panna kuna siis saan ainult iseend syydistada kui miskit ei meeldi – ametilt olen juuksur ( igaksjuhuks mainin) ??? aga minu arust tukk sobib sulle ideaalselt ?

  • Avatar
    Vasta Päevalilleke 21. aprill 2018 at 13:00

    Tukka pole ja iluteenuseid enam pole viitsinud kasutada ka 😀 Tegelikult olen mõelnud ripsmepikenduste tagasi panemisele, kuna vanad pildid nendega, siis ma olen niii ilus! Aga see hoolduses käik oli alati selline piin minu jaoks ja kuna mu ripsmed kiire kasvuga, siis kui tahtsin, et pikendused ilusad oleksid, pidin iga kahe nädala tagant käima. Aga see seal istumin/pikutamine oli õudneeee, mu pea alati suri ära ja läks raskeks ja valusaks, silmad kipitasid ja olid valusad aga no mis teha, kui nii tundlikud ja oeh, ühesõnaga ripsmepikendusi ma tõesti igatsen aga no eiiii viiiitsi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2018 at 13:03

      Jaaa, mul olid ka kunagi ripsmed ja tõesti ilus oli, aga esiteks see silmad kinni lamamine on niiiii tüütu, aga lash lifti boonus on see, et see nn ei “kasva välja” nähtavalt, saab silmi sügada ja boonus on korras kulmud ka 😀

    • Avatar
      Vasta Annu 21. aprill 2018 at 21:58

      Tuttav tunne. Ma pidasin täpselt 4 kuud ripsmepikendustega vastu – hoolduses käimine oli tõeline piin. Lihtsalt passida nii kaua ja siis isegi mõnus ei ole. Kuna ripsmetes veel pöörised, siis kasvades keerasid ripsmed viltu üksteise peale ja nuttes olid silmad tulipunased alati ja ripsmed kokku kleepunud 😀 Üks iluteenus, mille puhul ei saa aru, kuidas inimesed viitsivad ja seda veel mugavaks ka peavad? Magada padi näos ei ole mugav, nutta ei ole mugav, silmi hõõruda-pesta ei saa…

  • Avatar
    Vasta Stella 21. aprill 2018 at 13:00

    Ma kaalusin pikalt soengu muutust ja oktoobri lõpp lõikasin tuka, noo ajutiselt et kohe kasvatan välja. Fakk mulle hakkas tukk nii meeldima, et käin hoopis kord kuus tukka lühemaks lõikamas ?. Mulle nii meeldib mu tukk. Varem ma kodus kunagi fööniga juukseid ei kuivatanud, nüüd kuivatan ainult tukka???( mulle ei meeldi fööniga kuivatada). Tukk nõuab aega ja viitsimist, mille kohapealt mina olen mega laisk. Aga samas ma ei kahtse seda lõikust yldse. Ilusa tuka nimel olen nõus 5 minutit oma aega pyhendama:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2018 at 13:02

      Mulle ka nii meeldib… praegu vähemalt 😀

  • Avatar
    Vasta Pille 21. aprill 2018 at 12:56

    Ma nii vaene et ei saa juuksurissegi??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2018 at 12:57

      Muuseas, ma nüüd Sarita juures käinud….2 aastat vist. Enne seda käisin juuksuris max paar korda aastas 😀