Kas peale lapse sündi kavatsete adopteerimisplaani maha matta või tahate jätkata selle teekonnaga? –  Mul on väga raske hetkel sellele küsimusele vastata. Või noh, see idee ja plaan jäävad alles, loomulikult. Paraku seda, et kui kaugesse tulevikku see hetkel lükkub, sellele on keeruline vastata. Ei oska ju ette ennustada, milline see elu kolme lapsega olema saab ja millal see tunne peale uuesti tuleb, et nüüd oleks õige hetk. Ma kujutan, et lähima viie aasta jooksul ehk mitte, kuid siis on juba kõik omad lapsed ka nii vanad, et saaks ka mõelda kohe lapsendamise peale. Aga nagu öeldud, ma saan praegu ainult spekuleerida.

Mis sünnitähtaeg uuel lapsel on? Ma ei oska ka seda ette ennustada. Alguses öeldi 21. november. Siis 14. november ja siis 13. november. Ise pakun, et sünnib umbes 8.11.

Minul on selline küsimus, et kui palju on neid lugejaid, kelle sa nime ja meiliaadressi järgi kohe kokku paned, et ah see on see, kes alati tüütab/head soovib/see, kes on juba 10a kaasa rääkinud jne? Kas on suur hulk lugejaid nö omaks saanud? Hehe, nii hea küsimus! Jaa, muidugi on mõned nimed ja e-mailid juba tuttavaks saanud. Mõned lihtsalt räägivad palju kaasa ja nende puhul tekib ka selline tunne, et olekski nagu vana sõbranna, kes kaasa lobiseb. On ka paar sellist nime, kelle puhul ma tean, et nad ükskõik mis teemast mingi asja välja nokivad ja siis inisema kukuvad. Ma ei ütle, et ei või olla teisel arvamusel, aga kui inimesel mitte kunagi midagi head pole öelda, siis lõpuks ma ei lase enam ta kommentaare üles. Ma lihtsalt ei viitsi neile isegi vastata ja kui ma ei vasta, siis ma jätan endale mulje, nagu ma nõustuks. Seda ma ka ei taha, seega jah, ei lasegi enam lõpuks üles. Aga ärge nüüd arvake, et kui midagi negatiivset öelda, siis iial üles ei lase, selliseid inimesi on mul praegu minu meelest kaks (ja eks nad teiste nimede ja e-mailide alt saavad ka edasi võidutseda :D).

Kui peaks terve elu seksima vaid ühes poosis, siis millises? Ma ei tea, sorri, see tundub nii lamp küsimus, või no ma ei oskagi sellele vastata kuidagi. See informatsioon ei annaks vast minu kohta erilisi uusi teadmisi, kui ma just ei vastaks, et loomulikult konksupidi lae alla tõmmatuna! :D

Meespoliitik, kellega oleks nõus linade vahele ronima kui oleks vaba? Ausalt öeldes mul ei tule isegi pähe, kes see olla võiks. Aga no kui ma oleks vaba ja kuskil kellegagi tutvuks, siis ma ei oska küll pakkuda, et kes see niiöelda nii minu masti mees oleks, kellega ma säärast tõmmet tunda võiks.

Kõige veidram seksmänguasi, mis kodus olemas? Ma pean ära mainima, et viimased kolm on ühe ja sama seksihuvilise poolt kirjutatud. Ma ise ei teagi, mis see väga veider asi peaks olema…Et mis ÜLDSE on veider seksmänguasi? Jälle mingid 50 cms raudkonksud, millega inimesed ennast lae alla tõmbavad? Need vist oleks veidrad asjad jah. Või mingid muud sado-maso lelud ei ole ehk nii levinud. Mul aga sääraseid vidinaid ei ole, ainut tavalised, mitteveidrad asjad.

Kas on kunagi kahtlus olnud, et Kardo sind petab? See on küsimus, millele ma saan nii kindla ei öelda, et kui ma peaks sellele küsimusele vastama ja vale vastuse korral põleks mu maja koos perekonnaga maha, vastaks ma ikka rahumeeli EI. Kardo ei julge unes ka võõraid naisi vaadata :D

Kui suur võõrustaja sa oled? Kas sulle meeldib korraldada õhtusööke sõpradele? Hea küsimus jälle. Mõneti nagu meeldib, sest siis on mul põhjust koristada ja kokata ja süüa mulle ka nagu meeldib teha. Sõpradega meeldib ka koos olla. Mis selle aga natukene ebameeldivaks teeb on see, et enamik sõpru käivad ala viieni tööl, seega peaksime ürri tegema kell kuus ütleme. Siis ma koristan, käin poes, teen süüa ja kella kuueks olen ma juba niiiii väsinud, et tahaks rahumeeli diivanile kerra tõmmata, mitte kellegagi suhelda ja oma toidu sisse hingata :D Eriti kuna raseduse imeline tunnus on see, et uni tuleb kell 8 peale. Aga päevasel ajal grillima – muidugi, iga kell! Va see kell kui ma lõunaund teen…

Miks blogijad kogu aeg omavahel kaklevad? Üks kirjutab ühte, siis teine teist. Miks ei võiks inimesed hästi läbi saada või vähemalt viisakaks jääda? Kes blogijatest sulle endale kõige ebasümpaatsem on? Ma arvan, et suurt rolli mängib näiteks fakt, et mõnikord loed kellegi postitust, aga sina näed seda hoopis teisiti. Kommentaari jaoks on aga mõtteid liiga palju, seega panedki oma blogisse vastupidise arvamuse kirja. See ju ei tähendagi alati mingit “mitteläbisaamist” sest arvamused võivadki ju erinevad olla. Viisakaks võiks muidugi jääda, et kui üks kirjutab, et talle meeldib porgand, siis võib teine kirjutada põhjustest, miks talle meeldib ala peet, ilma, et ta seal ära mainiks, et “kõik, kellele porgand meeldib, on täis tondid” :D Ebasümpaatseim blogija? Ah ma ei tea, igal inimesel on oma parimaid ja halvimaid hetki ja üldiselt neid blogisid, mis oma stiililt mulle ei meeldi, ma ei loegi.

Mis on sinu arust sinu kõige halvim omadus? Ma arvan, et see, et ma ei kipu kõiki otsuseid läbi mõtlema, vaid lihtsalt TEEN. Uisapäisa tehtud asjad on enamasti okilt välja kukkunud, aga on olukordi, kus ma hiljem mõtlen, et ah oleksin võinud ju rahuneda, mõelda ja teha ikka teisiti, mitte esimese emotsiooni pealt. Näide elust: sel aastal kui me öösel minu sünnalt koju tulime, käisime mingis kebabipleisis juua ostmas. Seisime järjekorras, kui sisse astus mingi kutt ja kuna libe oli, siis ta kukkus sopase põranda peale selili. Ropendas ja vandus seal, et jope must, ma aitasin tal selga puhtaks kloppida, lohutasin, et pole see nii must midagi, kui ta ümber pööras, mu ära tundis ja hakkas mulle rääkima, et ma olen ju see lehm Mallukas ja et ma teda ei puutuks. Ma olin nagu… eeee ma just siin üritan sind AIDATA, aga okei nagu :D Olime juba asjad kätte saanud ja hakkasime välja minema, kui ta ikka edasi torkis ja pressis, et tõmba jah nahui, vastik ülbik, mõttetu netitont. Ah ma ei mäletagi täpselt, aga ta seisis seal ukse juures, ma ütlesin sõpradele, et okei, lähme ära siit, mille peale ta lisas midagi, et muidugi mine, saabki sust lahti, mine kiiremini. Mille peale mina ütlesin, et ära muretse, ma juba kiirustan, tõstsin oma käe ja valasin oma käesoleva siidri härrale lihtsalt pähe.

Miks? MA EI TEA! Sekund hiljem sain ma aru, et noh, ma oleksin võinud rahumeeli lihtsalt molli ka saada omaenda sünnal, aga tegelikult oli see härra rohkem klähvija (minu õnneks) jooksis mulle natsa aega järgi ja karjus, et annab mu kohtusse ja siis on mind juba KAKS korda kohtusse antud, mille peale ma vastasin: “nali on sinu kulul, sest see oleks juba KOLMAS!” :D Hehe. Ühesõnaga, mega tobe asi ja väga haige on inimesele jooki pähe valada, nagu ma oleks Geordie Shore’ist välja karanud, aga no nii see oli. Esmase emotsiooni pealt, pauh! Selliseid olukordi üritan edaspidi vältida, kui vähegi võimalik. Enne mõtle, siis tegutse!

Jaga: