0
Lasteasjad Riided

beebiriided Happeakilt*

4. mai 2018

Nagu ma teile rääkinud olen, saan ma Happeak’i käest iga kuu väikse pakikese. Sedapuhku olid asjad mitte mulle, vaid hoopistükkis sündimata ilmakodanikule. Jah, ma tean-tean, et tema saabumiseni on pool aastat aega ja ma tõepoolest vannun, et ma varsti rahunen maha ja jätan lasteasjade ostmise sügisepoole, aga las ma natukene püherdan oma roosamannas.

Kui Lende väike oli, siis tellisin ma talle ühe valge Happeak’i rüü ja sellest ajast mäletan ma hästi, et see oli imepehme. Muidugi Lende läbustas selle heleda rüü üsna ruttu ära ja alles seda jätta ei saanudki, aga sedapuhku on neile uusi värve müügile tulnud ja nõnda ma just kaht lillakas-roosakas riidehilpu oma beebile tahtsingi. Aga Lende oli ikka nii väike ja nunnuke, eks?! Mitte, et ta praegu ei oleks või nii…

Aga nagu öeldud, sai seekord valitud hiirekesega kostüüm (link) ja hiirekesega body (link). Kahjuks kellelegi selga mul neid hetkel ajada ei ole, sest 56 suuruses asjad ei lähe meie majas veel kellelegi enam selga, kui just kassi poleks kinni nabida suutnud…Talle vist ehk läheks kah 😀 Igatahes peate seekord leppima lihtsalt piltidega asjadest, mis polegi (veel) kellegi seljas. Sügiselaste “rõõm” on see, et põhimõtteliselt ei ole lühikese varrukaga riietega midagi teha, eriti kui toas ka rohkem jahe on, nagu meil olema kipub. Seega on mu rõõm pikkade varrukate üle ebanormaalselt suur.

Minu isikliku kogemuse põhjal julgen Happeak’i beebiasju soojalt soovitada. Need on, nagu mainitud, pehmed, vastupidavad, venivad ja kvaliteetsed. Sobivad ülihästi näiteks mõnele armsale beebile kingikotti panna, näiteks katsikule minnes. Ps! Katsikule minnes soovitan ma alati kinkida pigem 62/68 suuruses asju. Üldiselt paeluvad sellised 50/56 suuruses asjad emasid juba kuid (nagu minu pealt kenasti näha) ja seega on väikseid suuruseid enamasti koju küll ja veel varutud. 62/68 suuruses asjade suhtes nii palju ette ei mõelda ja seega on hea, kui kingitused sinna mõõtu jäävad. Ma mäletan, et Mari ajal kingiti mulle üks komplekt 74 suuruses ja ma olin aasta pärast väga õnnelik seda kapist leides 😀

Ja nagu ikka, on koodiga “mallukas10” kõik Happeak’i tooted 10% odavamad. Mitte vaid beebikraam, ikka kõik, mis e-poes saadaval on. Soovitan teil piiluda ka minu Instagrammi (Mallukaz) sest seal loosin ma ühe nendest beebiasjadest välja ka 🙂

*Postitus sündis koostöös Happeak’iga

Loe ka neid postitusi!

2 Kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Getter 4. mai 2018 at 17:32

    Beebiriided… ise küll plaanis pole lapsi saada lähima paari aasta jooksul, aga poes shoppades leian ikka ennast lõpuks beebiriiete osakonnas ja ahhetades, et vaata kui ilus ja nunnu! Lähisõbrannadest ei taha keegi vedu ka võtta, aga oh, kui peaks, siis oleks beebsi garderoob juba enne sündi eri riideid ja kostüüme täis ? Naudin siis lihtsalt silmailu praegu ?

  • Avatar
    Vasta Lisbet 4. mai 2018 at 16:55

    Mina läksin kohe joonelt titeriideid ostma,kui test kahte triipu näitas 😀