Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

katsetan: Kivvi tooted*

18. mai 2018

Kui veel lumi maas oli, kirjutas mulle Kivvi esindaja ja küsis, kas ma olen nende toodetest midagi kuulnud. Ausalt öeldes ei olnud, aga kui ma sain aru, et tegu on Lätis toodetud looduskosmeetikaga, olin nõus katsetama küll. Noh, ikkagi Ecocert sertifikaadiga pärjatud, vegantooted, ei ole testitud loomadel ja täiesti alkoholivaba. Mul on üsna tundlik näonahk ja alkoholiga tooted ei sobi mulle kohe üldse.

Et ma saaksin Kivvi tooteid täiel rinnal “testida” saadeti mind esiti Helen Heinroos Hair salongi, kus mulle tehti Kivvi näohooldus koos masssaažiga. Ma olen kuulnud, et minu vanuses (hehe) naised peaksid vähemalt kord paari kuu jooksul kuskil sügavpuhastavas hoolduses käima, aga no kuidagi ei leia nagu seda aega ja ei ole ka endale oma näonahka prioriteediks seadnud. Noore inimese värk – kuni otseselt probleeme pole, siis ei näe põhjust kah.

Aga hooldus oli eriti mõnus ja minu jaoks oli selle tipphetkeks see, kui mulle mätsiti peale väga tihke koostisega mask, mis lõhnas nagu šokolaadi ja vetikate segu, mis kuivas mu näkku kummimaskiks ja hiljem tõmmati see ühes tükis üle pea maha. See on näiteks üks Kivvi toodetest, mida koju osta ei saa ja selle mõnusid saab nautida ainult salongis. Eks seda oleks vist endale raske teha ka, sest see on alguses jube vedel ja selili vedeledes oleks raske ka maski näkku panna.

Peale hooldust olin ma küll natukene laiguline (sest mind natukene pigistati ja putitati) aga nahk lausa säras ja põsed olid nunnult punased ja nägu korralikult niisutatud. Seega kellel parasjagu nägu turgutust vajab, siis 30€ eest saab peale näohoolduse ka mõnusa näo- ja käemassaaži!

Koju sain kaasa kingikoti ka, millest kaks võtsin kohe esimest päevast kasutusse. Esiteks dušigeeli, sest mul oli eelmine just otsa saanud ja alles oli ainult poolik pudel mingit kookoselõhnalist FA dušigeeli, mille haisu ei suuda ma rasedana silmaotsaski sallida. Küll mul oli hea meel, et saan nüüd lõpuks midagi naturaalsemat kasutada.

Ps! Ma saan aru, et vigade üle ei ole ilus naerda, aga kui ma teile praegu seda linki otsisin, siis ma hakkasin täiega naerma, et ei tea, kas see konkreetne dušigeel oligi otseselt kohe mulle mõeldes välja vaadatud, või oli kokkusattumus juhuslik. Igatahes natukene naeru kulub igasse päeva ja miks mitte kasutada pesus “litse niisutavat dušigeeli”. Ka lits tahab niisutust… 😀

Dušigeelist endast rääkides, siis alguses valasin seda suure hurraaga nuustikule ja mõtlesin, et oot, kas see on üldse dušigeel või? Koostiselt tundus rohkem nagu selline valge ihupiim ja esimese sekundiga ta kohe vahutama ka ei hakanud. Aga kui paar nuustikuringi ära teed, siis vahutab nagu vana mees ja lõhnab ka nii mõnusalt taimeselt.

Teine asi, mille ma kohemaid kasutusele panin oli silmakreem. Ma tean, et MINUEALISED peaksid seda ammu kasutama, aga ma pole jälle sellega pühalikult tegelenud. Seega mõtlesin nüüd tubli olla ja panin mustsõstraekstraktiga silmakreemi kenasti vannituppa nähtavasse kohta. Muidugi ma nüüd kodukalt loen, et ma oleks pidanud seda hommikuti kasutama, ma just olen õhtuti peale pannud, et see siis öösel mu silmaauke niisutada saaks. Ma küll 10a noorem välja ei näe, aga äkki olen ma nüüd midagi teinud, et mu kanavarbad suuremaks ei läheks.

Pakis oli ka kehamarmelaad rasedatele naistele, mida ma alguses ei hakanud isegi avama, sest ega mul ju pole veel mingit kõhtu ja see tundus olevat rohkem sellise suure kõhu sissemäärimiseks, aga ühel hetkel polnud kätekreemi käepärast ja tegin potsiku lahti. Püha pele, kus see alles niisutab! Tõsiselt ka, mu käed olid 4h peale määrimist ikka veel mega niisutatud. Mulle tundub, et seal on kookosrasva ja… noh, igast muud head kraami ka, aga kuna ta nii hästi niisutas, siis määrisin ühel ööl oma kabjad jalad ka sellega kokku ja hommikuks olid nad tõesti pehmemad. Ega nad muidugi kaua pehmed püsinud, sest mu kannad oleks nagu tellisest tehtud, aga no kui ma viitsiks iga öö selle niisutusega tegeleda, saaks ka vb inimese jalad. Igatahes peaks seda ikka kõhu jaoks säästma, kuigi mul venitusarme tulnud ei ole ja ei karda ma neid ka sedapuhku.

Huulemarmelaadi sain ma vaid korra kasutada ja siis pidin ma ta ära viskama. Täitsa kurb lugu, sest see oli mõnusalt niisutav ja piparmündine, aga kuna mul tekkis kohe peale seda väike ohatis, siis ma ei julenud seda uuesti kasutada, sest ma olen igasuguse ohatisepoisile nii tundlik, et ma oleks raudselt teinekord seda määrides uuesti villi huulele saanud. Kellele aga meeldivad sellised õrnad ja “õhulised” huulepalsamid, mis rohkem isegi oma sheavõi sisalduse poolest läiget meenutavad, siis soovitan proovida.

Kas tahaksid ka midagi Kivvi toodetest proovida? Kui jah, siis mine vaata nende kodukale SIIN, vali välja üks toode, mis sinu iluarsenali marjaks kuluks ja juba esmaspäeval loosingi ühe õnneliku, kes saab enda valitud toote kingituseks!

*Postitus sündis koostöös Kivviga

Loe ka neid postitusi!

69 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Potsataja 21. mai 2018 at 10:43

  Tere,

  Mina prooviksin Kivvi Skin Renewals Anti-Age Facial Day Cream päevakreem 30ml.

 • Avatar
  Vasta brit 21. mai 2018 at 10:42

  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-day-cream-with-raspberry-oil-and-apple-extract-paevakreem-50-ml.html

  Selline näokreem kuluks täpselt marjaks ära 🙂

 • Avatar
  Vasta Kirsi 21. mai 2018 at 08:29

  Ohatisest – ka minul tekivad nad kergesti ja siis on SUUURED ja mokk on paistes ja pärast on mul veel nähtav punane laik tükk aega huule peal. Aga viimane megaohatis paranes mul kõigest nädala ajaga ja see on tõeline ime. Esiteks panin ma talle kohe, kui avastasin (mis oli muidugi juba siis, kui ta oli suur, sest mul tekivad nad alati magades) peale viirukiõli (Frankincense, nt see http://terapeutilisedolid.ee/tooted/43/viiruk). See aitab ka muidu punnide ja kuplade puhul väga hästi. Teiseks, kui kärn tuli, määrisin ma sinna kogu aeg peale astelpajuõliga salvi, mis sisaldab ka taruvaiku ja mesilasvaha, mis teatavasti on kõik antibakteriaalse toimega, põletikuvastased jne. Mina kasutan seda http://www.tervix.ee/astelpajusalv/
  See kõlbab igale poole,id mis on põletikuline.
  Minu ohatised paranes silmaga nähtavalt! Täna pole mul enam midagi näha ja vaid nädal on möödas. Ja käsi südamel, mitte üks kuramuse asi pole siiani aidanud.
  Aamen selle peale.

 • Avatar
  Vasta K. 20. mai 2018 at 22:05

  Sooviksin proovida toitvat öökreemi granaatõuna ja mustsõstra ekstraktidega – see tundub nii mõnusa lõhnaga olevat!

 • Avatar
  Vasta Taki 20. mai 2018 at 21:55

  Näokreem just hakkab lõppema 🙂
  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-day-and-night-cream-with-birch-and-bilberry-extracts-paeva-ja-ookreem-50-ml.html
  Selle lõhn võiks olla hea 🙂

 • Avatar
  Vasta Laura 20. mai 2018 at 15:54

  Mustika marmelaad kõlab nii hästi, et nõuab vist suurt distsipliini selle maitse mitte proovimine! Valiksin selle…või kollase ploomi, mmm.

 • Avatar
  Vasta Anna 20. mai 2018 at 14:59

  Katsetaks ka https://www.wakuorganics.ee/kivvi-mummy-tummy-body-marmalade-emmekohu-kehamarmelaad-120-ml.html emmede marmelaadi, niisutust ei saa kunagi olla liiga palju, eriti kui kodus on vesi, mis juba dushi all nahka kiskuma hakkab.

 • Avatar
  Vasta Gerli 20. mai 2018 at 13:58

  Mul sama jama, et kuiv nahk. Aastaid vòitlesin aknega, peale rasedust sain näonaha korda AGA kuivus on jäänud ja pole veel leidnud kreemi mis poore ei ummistaks, seega prooviks heameelega hoopis seda näopesuvedelikku

  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-pyrus-cydonia-facial-cleansing-wash-kudooniaekstraktiga-naopesuvedelik.html

 • Avatar
  Vasta Kadri 20. mai 2018 at 12:59

  Kuna mul on endal olemas hunnik erinevaid dušigeele ja huulepalsameid ning silmakreem ja näokreem ka hetkel ilusti olemas, siis prooviksin hea meelega seda kehamarmelaadi. Olen kasutanud igasuguseid erinevaid vähem ja rohkem niisutavaid kreeme erinevatelt firmadelt, aga kuskil poole tunni pärast ikka nahk kuivab ja ketendab. Äkki sellest on siis kasu, mis sest et rase ma ei ole 😀

 • Avatar
  Vasta M 20. mai 2018 at 09:40

  Mina prooviks hea meelega sidruni ja mündiga kehamarmelaadi

 • Avatar
  Vasta G 20. mai 2018 at 06:46

  Tahaks ka seda imelist kõhukreemi 😀

 • Avatar
  Vasta Triin 19. mai 2018 at 22:16

  Võidu korral prooviks niisutavat kätekreemi.

 • Avatar
  Vasta K.U. 19. mai 2018 at 21:22

  Mina valiksin toote: https://www.wakuorganics.ee/kivvi-mummy-tummy-body-marmalade-emmekohu-kehamarmelaad-120-ml.html

  Mul siin 7 kuud kohe täis ja kõhuke hakkab vaikselt nii suureks minema, et peab venitusarmidele mõtlema hakkama. Paljukiidetud Palmersi kreemid mulle näiteks ei sobi, sest on liiga rasvased ja… rasked oleks vist õige sõna.

 • Avatar
  Vasta Birgit 19. mai 2018 at 19:55

  Mina tahaksin seda mustsõstraekstraktiga silmakreemi proovida, võtaks nii öö kui päeva oma, aga sobib ka ükskõik kumb.

 • Avatar
  Vasta S. 19. mai 2018 at 16:16

  Ma sooviks seda kehamarmelaadi rasedatele naistele. Rase ei ole, aga sinu eeskujul niisutaks oma kandasid nendega. Need nii kuivad ja karedad, et jäävad isegi voodis lina külge kinni 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Liisa 19. mai 2018 at 15:27

  Prooviks kehamarmelaadi rasedale naisele – olgugi, et kõht ei ole teab mis suur, siis mu nahk kuivab… vajab kohe midagi üliniisutavat! 🙂

 • Avatar
  Vasta Mirel 19. mai 2018 at 14:46

  Mina tahaks proovida cranberry näopuhastusgeeli?

 • Avatar
  Vasta Enely 19. mai 2018 at 13:31

  See tundub huvitav toode mida sooviks proovida 🙂 https://www.wakuorganics.ee/kivvi-cranberry-facial-wash-naopuhastus-150-ml.html

 • Avatar
  Vasta C 19. mai 2018 at 13:05

  Nii hea tundub see Kivvi Body Marmalade Bilberry kehamarmelaad mustika 120ml, https://www.wakuorganics.ee/kivvi-body-marmalade-bilberry-kehamarmelaad-mustika-120ml.html

 • Avatar
  Vasta johhi 19. mai 2018 at 12:33

  Kivvi Skin Renewals Anti-Age Facial Day Cream päevakreem 30ml

 • Avatar
  Vasta K. 19. mai 2018 at 09:56

  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-ribes-nigru-eye-cream-silmaymbruskreem-15-ml.html

  Minu vanuses, peaks tõesti ka silmaümbruskreemi hakkama kasutama vist 😀

 • Avatar
  Vasta D 19. mai 2018 at 08:55

  Mulle meeldiks nende puhastav marjakokteil näole 🙂

 • Avatar
  Vasta Birgit 19. mai 2018 at 07:33

  https://www.wakuorganics.ee/naohooldus/kivvi-body-marmalade-yellow-rose-kehamarmelaad-120-ml.html – selline kehamarmelaad oleks hea üllatus 🙂

 • Avatar
  Vasta Mia 19. mai 2018 at 07:25

  Mulle jäi silma teepuu ja nurmenukuga šampoon,katsetaksin selle hea meelega ära. Tõlked on seal lehel tõesti põnevad 😀 Üks šampoon kaitseb nt juukseid looduskosmeetika eest.

 • Avatar
  Vasta B 19. mai 2018 at 07:23

  Väga sooviks kehamarmelaadi oma suurenevate kõhule 🙂

 • Avatar
  Vasta L 19. mai 2018 at 07:19

  olen plaaninud minna ka ülelooduskosmeetikale, mis oleks vegan. siiamaani ei ole selleni jõunud, kivvi tooteid tahan kindlasti proovida, esimena vajaksin:
  Kivvi Skin Renewals Anti-Age Facial Day Cream päevakreem 30ml

 • Avatar
  Vasta Ma 19. mai 2018 at 06:55

  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-mummy-tummy-body-marmalade-emmekohu-kehamarmelaad-120-ml.html
  Kindlasti tahaksin ma seda võita!!! 🙂

 • Avatar
  Vasta N33 19. mai 2018 at 06:50

  Kehamarmelaad rasedatele kõlab suurepäraselt. Alustasin kreemitamist üsna raseduse algul, sest mul on väga kuiv nahk mis kipub venides sügelema. Nüüd 18. nädala lõpus on kohe esimene tuub Babe kreemi otsas ja prooviksin hea meelega midagi uut 😉

 • Avatar
  Vasta Bimm 19. mai 2018 at 05:54

  Mul oleks nii hea meel , kui selle kehamarmelaadi saaks – paisumine on täies hoos ja keha vajab niisutamist. Tunduvad marumõnusad tooted! ☺️

 • Avatar
  Vasta Maria 19. mai 2018 at 00:57

  Ma tahaks seda Mummy Tummy kehamarmelaadi!

 • Avatar
  Vasta Mariliis 19. mai 2018 at 00:46

  Oo, märkasin neid tooteid Apollis ja jätsid kohe hea mulje.. Äkki nüüd veab?!:)

 • Avatar
  Vasta Merlyn 19. mai 2018 at 00:11

  Mina sooviksin Kivvi Mummy Tummy Body Marmalade emmekõhu kehamarmelaadi.
  Minu nahk on väga kuiv, vajan väga niisutavat kreemi ning saaksin kreemitada oma kasvavat kõhukest.

 • Avatar
  Vasta Kaidy 18. mai 2018 at 23:47

  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-ribes-nigrum-night-cream-ookreem-15ml.html
  Sooviks proovida seda öökreemi 🙂

 • Avatar
  Vasta T. 18. mai 2018 at 22:58

  Olen pidevalt hädas üli kuivade kätega, siis hea meelega katsetaksin Kivvi niisutavat kätekreemi ☺️
  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-nourishing-hand-cream-niisutav-katekreem-50-ml.html

 • Avatar
  Vasta K 18. mai 2018 at 22:43

  Kivvi Skin Renewals Anti-Age Facial Day Cream päevakreem 30ml

  See kuluks väga ära. pole väga raatsinud korralikke kreeme varem osta aga kuna vanus juba seal maal, siis tuleks hakta mõtlema ?

 • Avatar
  Vasta N33 18. mai 2018 at 22:23

  See kehamarmelaad rasedatele kõlab suurepäraselt… Isegi kui ma seda ei võida, siis kavatsen osta nagunii. Mul on väga kuiv nahk ja alustasin kreemitamist juba 8dal rasedusnädalal. Nüüd saab kohe 19 ndlat täis ja üks suur tuub Babe kreemi kohe otsas… Ongi aeg midagi muud ka proovida 😉

 • Avatar
  Vasta Jansa 18. mai 2018 at 22:17

  Mind võlus su jutu põhjal ära see kehamarmelaad:
  https://www.wakuorganics.ee/naohooldus/kivvi-mummy-tummy-body-marmalade-emmekohu-kehamarmelaad-120-ml.html

  Mu kõht küll tõmbus nii 8 kuud tagasi uuesti krimpsu, aga venitusarmid tahavad hoolitsust saada 😀 kõik hästi niisutavad kreemid on vägagi IN

 • Avatar
  Vasta Kairit 18. mai 2018 at 22:08

  Mina olen hetkel uue näoseerumi otsingutel ja just sellise, mis oleks cruelty free ja nahale õrn. Seega kivvi Soots reducing näoseerum kuluks jube hästi marjaks ära 🙂
  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-pigmentation-spots-reducing-serum-30ml.html

 • Avatar
  Vasta Karin 18. mai 2018 at 21:57

  Minule sobiks Skin Renewals Anti Age päevakreem 🙂

 • Avatar
  Vasta L 18. mai 2018 at 21:50

  Mina prooviksin hea meelega kehamarmelaadi. ?
  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-body-marmalade-bergamott-litsi-kehamarmelaad-120-ml.html

 • Avatar
  Vasta Kaija 18. mai 2018 at 21:45

  https://www.wakuorganics.ee/les-argiles-du-soleil-savet/argile-du-soleile-purple-clay-frontenac-lilla-savi-250-g.html
  See savi tundub päris mõnus olevat 🙂
  PS: ilusat värvi ka 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Neti 18. mai 2018 at 21:38

  Ikka tahaks proovida. 🙂
  Jube palju valikut on ka kodulehel.
  Mina valiksin:
  Kivvi Day Cream With Raspberry Oil And Apple extract päevakreem vaarikaõli ja õuna ekstraktidega 50ml

 • Avatar
  Vasta Moonika 18. mai 2018 at 21:38

  Olen hea loodusliku näopesugeeli otsingul, mis eemaldaks ilusasti ka ripsmetušši, seega valiksin selle: https://www.wakuorganics.ee/kivvi-facial-wash-with-burdock-and-peppermint-nao-puhastusvahend-150-ml.html

 • Avatar
  Vasta Anette 18. mai 2018 at 21:31

  Usaldan sinu arvamust ja selle arvustuse põhjal oh kus tahaks seda kreemi proovida
  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-mummy-tummy-body-marmalade-emmekohu-kehamarmelaad-120-ml.html

 • Avatar
  Vasta Elis 18. mai 2018 at 21:16

  Vat jah.. tahaks seda rasedatele naistele mõeldud kehamarmelaadi proovida. Olgugi, et ma pole rase, aga imetan oma pea neljakuust põnni ja see imetamine mõjub mu kätele kohutavalt.. käed nii.. kummalised 😀 õhtuti torgivad ja on päevad läbi kuivad ja nahk tuleb maha ja oeh, muudkui aga määrin siis kreemi peale, aga see marmelaad kõlab just sellena, mia mind aidata ehk võiks 😛

 • Avatar
  Vasta K.K. 18. mai 2018 at 21:16

  https://www.wakuorganics.ee/kivvi-pigmentation-spots-reducing-serum-30ml.html

  Oi kuidas tahaks seda proovida. Ülahuule pigmendilaik on mega nõme asi 🙁

 • Avatar
  Vasta Mai 18. mai 2018 at 21:10

  Ma olen paljusid näokreeme proovinud, aga millegipärast ei ole siiani ükski sobinud. Sellepärast sooviksin proovida Kivvi Skin Renewals Anti-Age Facial Day Cream päevakreem 30ml. Ilus kingitus sünnipäevaks, mis kuu lõpus tulemas 🙂

 • Avatar
  Vasta lillll 18. mai 2018 at 21:03

  Näopuhastusgeeli sooviks! Ammu otsin sellist näopesugeeli, mis nägu jõle kuivaks ei muuda, äkki joppab!

 • Avatar
  Vasta Margit 18. mai 2018 at 21:03

  Dilemmatasin öökreemi ja silmakreemi vahel, kuna mu iga hakkab ka vaikselt silmanurkades avalduma (29?) aga no valiksin siiski 25+ vanusele mõeldud kreemi, äkki silub mu silmaümbrusi ka ikka ?

  Kivvi night creme with pomegranate oil toitev öökreem granaatõuna ja mustsõstra ekstraktidega 50ml

 • Avatar
  Vasta Daisi 18. mai 2018 at 21:00

  Mina prooviks hea meelega kehamarmelaadi, https://www.wakuorganics.ee/kivvi-body-marmalade-bergamott-litsi-kehamarmelaad-120-ml.html
  Mul küll loosiõnne pole kunagi olnud, aga kui osa ei võta ja ei proovi, siis ei saa kunagi võita ka ?

 • Avatar
  Vasta Helen 18. mai 2018 at 20:45

  Ikka tahaks proovida :). Kuigi mina ja loosiõnn pole elus kokku saanud, siis valisin siiski välja sellise toote:
  Kivvi Pigmentation Spots Reducing Serum näoseerum. Nii kui päike vähe kõrgema kaarega käima hakkab, on minul laksti otsaesine plekine :(. Siiamaani pole üksi ussi- ega püssirohi aidanud sellest lahti saada.

 • Avatar
  Vasta Elis 18. mai 2018 at 20:41

  Mina sooviks proovida kehamarmelaadi. https://www.wakuorganics.ee/kivvi-body-marmalade-bilberry-kehamarmelaad-mustika-120ml.html

 • Avatar
  Vasta Merli 18. mai 2018 at 20:36

  Mina tahaks koorivat dušigeeli proovida. https://www.wakuorganics.ee/kivvi-citrus-mint-peeling-shower-gel-kooriv-dusigeel-250-ml.html