Ma ajutiselt kaotasin usu nõidadesse, kui TV3 peol üks nõid mulle valetas, et ma viis last saan: kaks tütart ja ühe poisi. Ei no takka targemaks! Aga nüüd selgus, et ma olen ise paras nõid. Päriselt kah!

Nimelt näen ma iga öö und. Iga. Jumala. Öö. Aga igal hommikul ma ei mäleta, mida täpselt. Mõnikord on aga uni nii hästi meeles, et räägin mingil põhjusel lausa Kardolegi. “Mingil põhjusel”, sest minu meelest oma unedest rääkimine on NII LAMP. Nagu… Kedagi ei huvita :D

Aga. Ühel ööl nägin ma unes, et mu sõbranna kolis mulle hästi lähedale, sest tal olid oma mehega suured probleemid. Kuna me jupp aega rääkinud ka polnud, siis kirjutasin talle, et ma nägin nii head und, et sa varsti lähemale kolid ja nii, sest mehega tülis. Ta vastas, et no sa oled ikka hea oraakel. Saate aru, ta oli JUST teada saanud, et ta mees mingit kõrvalliini ajas! Nagu….

Okei, ütleme, et SEE kord oli kokkulangevus. Aga siis nüüd paar päeva tagasi nägin ma unes, et kaks mu sõbrannat avasid poe. Ühel oli seal igast lastekaupa ja kraami, teisel… Teise poe sisu ma nii täpselt ei mäleta. Ja jälle kui sõbrannale naljakat und mainisin, ütles ta casually, et kle ma avangi tegelikult e-poe, kus hakkan igast kraami müüma. Ja teine sõbrants hakkab just poejuhatajaks. Nii et jah.

Tulge aga minu pühadeboksi – 70€ eest jätan sünniaugu puutumata ja ennustan tulevikku!

Kas teil on kunagi nii olnud, et olete midagi unes näinud, mis täide läheb? Või kuidagi niisama midagi ette näinud või ennustanud?

Jaga: