Ütleme nii, et kui ma olen sunnitud tegema sama pealkirjaga postituse vol 10, siis ma luban, et hakkan uueks paljaks porgandiks ja viin ennast nii vormi, et te nutate igakord proteiinisheike, kui mu ideaalset keha näete, aga nii kauaks ma räägin teile ühe naljaka loo. Eelmine kord rääkisin ma, kuidas üks pesufirma tahtis koostööd ja ühel hetkel ümber mõtles, kui mu mõõdud kätte saanud oli (post siin). Täna räägin teile sellisest pesupoest nagu Bianca.ee.

Nimelt kirjutasid nad mulle 8.aprillil sellise kirja:

Ütlen kohe ära, et üldiselt maksab reklaamartikkel blogis 350-500€, kuid kuna JUST sellel sekundil olime me otsustanud Barcelonasse minna (kuhu me lõpuks ikka ei läinud, hehe) ja ma parasjagu vaatasin bikiine ja nad tegelikult postitust ei tahtnud, siis mõtlesin, et okei, võin paaride bikiinide eest neile paar instapilti ju teha, pole probleemi. Seega vastasin, et ok, teeme siis ja saatsin lingid kahele komplektile. Sain kohe kirja, et kahjuks ühte valikutest minu suuruses pole ja et ma valiks midagi muud. Valisin ja jäin ootama.

Kuna ma jälgin instas BSH’i, siis nägin ma järgmine nädal, kuidas ta uut pakki Biancast avab. No selge, küllap ka minu oma varsti tuleb, eks? Möödus teine nädal. Kui kolm nädalat mööda sai, kargas mulle Instas ette, kuidas Paljas Porgand nende toodetes poseerib, mis mulle omakorda ka minu pakki meelde tuletas. Saatsin siis kirja, et kuidagi maru kaua tuleb see pakk, arvestades, et kodukal on kiri “TARNEAEG 0-2 PÄEVA!”.

Minu küsimusele, et kus siis ka minu pakike olla võiks, sain vastuse: “Tere, Oleme nii alustav ettevõte, et käisid toimingud ja kaup veel saabus. Uuel nädalal saate kätte, lisame ühe komplekti Teile juurde.” See kiri tuli 28. aprill ja kui te arvate, et ma sealt üldse kunagi mingit pakki sain, siis võite muidugi endale vale vastuse eest medali anda :D Ma kirjutasin neile viimast korda 25.mai, et see on neil küll väga tobe suhtumine, aga sellele kirjale ma muidugi enam vastust ei saanud.

See tuli mul hiljuti ühe sõbrannaga jutuks, kes rääkis, et tahab sealt tellida ja siis ma rääkisin talle oma kogemusest, mille peale ta ütles, et kle Mallu, vaata Paljast Porksi, Susannet ja ennast… :D Et ilmselgelt neil polegi nii suuri asju, mis mulle selga läheks ja nüüd nad lihtsalt palvetavad, et see paks jälle neile ei kirjutaks ja oma pakki nõuaks, mida nad ise mulle pakkusid :D Ilmselt tegid nad selle pakkumise ilma elusees mu pilte vaatamata, sest mu keha suuruse nägemise šokk pole neil siiani lasknud mulle trussikupoegagi saata.

Mis teha, elu on selline. Aga kui mõned teist ilusad ja kõhnad on, siis võib-olla saate paki kahe kuu asemel hoopis 0-2 päevaga! Proovige!

Aga teistele pesufirmadele, et ma ei peaks kolmandat korda sama postitust tegema – MA EI OLE XS suuruse ja ideaalse kehaga piff! Ma olen harilik, vähese pekiga ja viiendat kuud rase naine. Kui see ei sobi, siis pliis ärge narrige mind oma koostööpakkumistega ja siis ignoge mind kuni te mu suuruse teada saate, pliis :D

Mina ja mu ihu täna – trussikud on enda ostetud :D

 

 

 

Jaga: