Ilukraam

nunnudus kuubis või nii

15. juuni 2018

Lugesin eile kellegi blogist, et eile olla olnud blogijate päev, mille point oli blogijaid tunnustada ja kiita. Ma küll kiitsin ainult iseenda soengut, aga nüüd kiidan vahelduseks kedagi teist ka. Nimelt Sandrat, ta oli enne blogija, keda ehk teatakse rohkem nime all Sandrelle. Enam ta vist kahjuks ei blogi, aga kui ta seda veel tegi, siis ma aeg-ajalt sattusin teda lugema. Tegu on imeilusa ja armsa tütarlapsega, kelle kohta vist saaks vist öelda NUNNU. Tõesõna, alates ta sellisest ülevoolavast sõbralikkusest, hästi helgest loomusest ja siirusest. Ma kõlan nagu ma hullult teaks teda, aga tegelikult olen ma temaga vaid paar korda suhelnud ja kogu mulje on mulle jäänud ta blogipostituste ja insta konto põhjal.

Ma ei tea, saaks nunnum olla või?

Ma mäletasin, et ta hakkas mingi hetk kreeme tegema ja müüs neid vist kuskil laatadel, aga kuna see mind eriti ei huvitanud, siis rohkem sellele tähelepanu ei pööranud. Mulle saadetakse ilutooteid rohkem, kui elus ära kasutada jõuan, seega ise ostma ma neid ei kipu, olgu nad nii head kui tahes. Rääkimata sellest, et ma kuskile laadale neid ostma sõidaks oma olematu autoga.

Nädala alguses kargas mulle instas ette, et Sandrelle Beauty e-poes oli juba 100 tellimust ja Sandra tänas nii armsalt kõiki, kes tema tegemisi toetanud on. Kell oli palju, ma panin lapsi magama ja vaikselt scrollisin netis, kui tundsin, et ma tahan ka just tema tegemisi toetada. Millegi alustamine on alati keeruline ja see, kuidas ta nii südamest rõõmustas selle saja tellimuse üle pani mind küll tahtma see 101. tellimus sisse anda. Ma küll suutsin nii kaua tooteid valida, et olin hoopis 103. tellija, aga mis seal ikka. Tasusin arve ja jäin ootama.

Ma vaatasin Sandrelle Beauty instakontot ja seal oli pilt, et keegi võõras klient oli saatnud talle paki kätte saamisel kingituse. Ma mõtlesin, et no sellist asja ma näen küll esimest korda, et mis ühes pakis nii erilist olla saab, et ma hakkaks mingile “poele” tänutäheks kingitust saatma. Aga no vaata lopsu, sain oma paki kätte ja mul tekkis ka selline tunne, et issand, ma saan nüüd aru. Terve pakk on nii suure hoole ja armastusega kokku pandud ja kõik tooted on nii hoolikalt tehtud, pakendatud ja imelise lõhnaga, et tahaks lausa ise ka kingituse talle saata. Sorri, Sandra, ma olen nii halb asjade postitaja, et ma lihtsalt ei VIITSI sulle kingitust saata, aga ma võin selle postituse “kingituse” pähe ära määrida 😀 Palju õnne, oled saanud kingituseks tasuta reklaampostituse Malluka blogis, halleluuja 😀 (omg, ma nii leim, sorri :D).

Peal kreemid, all küünlad ja koorijad. Nunnu pakk, eks?

Armas kaardike 🙂

Shoks kaasa pandud!

Ehk siis nagu te aru saate, siis tellimuse tegin ise, tasusin arve oma rahaga ja mingit muud seost siin “tellimustööga” ei ole. Kuigi Sandra oli nii armas ja pani paar asja mulle tellimusega kingitusena kaasa. Või noh, mis mulle. Lastele ja Kardole 🙂 Kardo oli muidugi viimane, kes sellest lillelõhnalisest pakist midagi leida lootnud oleks, aga ometi oli sinna peidetud Samurai kehakoorija meestele (link).

“Kuule, see on suhkur ju? Mida sellega kooritakse? KEHA? Millest ma oma keha koorima pean? Nahast või?” Ilmselt oli Kardo segaduses 😀

Väiksematele oli pakis lõhnatu kehasuflee (link) ja Marile kerge lõhnaga suflee (link). Ma andsin Marile kohe tema “kreemi” kätte, sest tegelt on mõlemad tüdrukud kreemide järgi HULLUD. Seega ei hakanud ma kinki Mari eest varjama ja ütlesin, et näed, see on temale kingitud ja nüüd kreemitagu ennast sellega segaseks. Hästi kergelt magus lõhn, Mari muudkui kiitis, et see on kommi lõhnaga. Isegi Lendele otsustas kõrgeausus “näpuga” anda.

“Näe, võta näpuga. Aga rohkem ei saa, see on Mari oma!”

Siiras rõõm, mis ühel preilil ISIKLIKUST kreemitopsist tulla saab

“Seda ei saa süüa, see ei ole komm?”

Mulle endale oli seal ka üliiiii palju kraami, nii et ma ei jõua õhtut ära oodata, et saaks lapsed magama panna ja vanni minna, et saaaks ennast rahus koorida ja pärast sufleega kreemitada. Kuigi pakk oli nii suur, et ma viisin kaks asja ämmale ka, et tema ka proovida saaks. Temale andsin vaarikaga kehakoorja ja Fresita kehasuflee – ta lubas ka esimese pesuga kõik ära proovida, aga lõhn talle meeldis ka täiega.

Ämm tuli ka küsima, et palju sellised uhked asjad siis ka maksavad. Ma ütlesin, et suflee on 8.60 ja koorija 5-6€. Ämm hakkas kohe ohkima, et issand jumal – purk ju maksab ja see kleepsude tegemine maksab ja kreemi/koorja materjal maksab ja lipsukesed maksavad, kuidas ta üldse midagi teenib??? Ma ise kipun arvama, et kuna ta selle e-poe alles avas, et hind on praegu sellele vastav ja kes ees, see mees. Kahtlen, et need soodsad hinnad elu aeg kestavad.

Nagu öeldud, ma veel ei ole ise proovinud, aga kui me lähtume ainult lõhnast, siis esiteks jäi mulle kohe silma see sädelev granaatõuna ja vaarika suflee (link), mis jääb veits päevitunud nahal nii ilus. Ma oma käsivarre kreemitasin sellega kokku ja ilus on! Mõni ime, et see laost otsas on.

Kodukal olevast blogist lugesin, et papaia on SUUR hitt ja kuigi mul polnud plaani nii palju asju tellida, siis ma ikka mõtlesin, et pean siis selle kiidetud papaia suflee ära testima. See oli parim mõte ever, sest seda lõhna ja värvi pole võimalik sõnadesse panna. Kellel vähegi midagi niisutavat kehale vaja ja armastab magusaid lõhnu, siis see on MUST HAVE, mida tellida! Ikkagi staartoode, nagu blogi lubab, näe, loe SIIT.

Ühesõnaga, pikk jutt, mis ma siin ikka tund aega kiidan, aga mina soovitan soojalt Sandrelle Beauty lehelt tellimus teha. Ma olen üsna kindel, et jääte rahule! Sooduskoodiga “mallukas” saab lausa TERVE suve 20% soodukat niigi headelt hindadelt, nii et kasutage terviseks! Sellega saab suflee ainult kuuekaga!

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. juuni 2018 at 22:27

    Mul hakkas suu vett jooksma 😀 😀 Näevad nii ahvatlevad välja. Minu pesamuna on kreemihull ja tema heameelega plötserdaks päev läbi. Kahjuks on kõik sellised otsas, millega ma tal saaks lasta rahumeeli kreemitada. Kuna kood kehtib terve suve, siis ehk ikka jõuan ka väikesele põngerjale midagi head tellida 🙂 Aitäh koodi eest 🙂
    Ja selline reklaam on kindlasti kõige “tulusam” Sandrale. Lennukaid ideid talle 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. juuni 2018 at 12:38

    Tellisin ka mõniaeg tagasi endale vanilje ja piparmündi huulevõi, papaia suhkruga kehakooriga ja suflee ja abikaasale samuti samurai kehakoorija. Ise olen super rahul ja abikaasa samuti, need lõhnad on super head ja niisutavad keha ülihästi… ühesõnaga super tooted!

  • Avatar
    Vasta Helina 15. juuni 2018 at 23:06

    Vaatasin su viimast pilti ja mõtlesin, kas teadlikult tegid südame sellest kreemist oma sõrmel 😀 Ilmselgelt liiga sooda juba.. Aga näeb süda välja küll, kui natuke sooda peast olla 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 23:10

      tead ma ise ka silmanurgast pärast vaatasin, et veitsa nagu süda 😀 peaks fotoshoppima seda 😀 Teengi seda vot! 😀

  • Avatar
    Vasta Lisbet 15. juuni 2018 at 23:04

    Paljud asjad laost juba otsas kahjuks

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 23:07

      Ma arvan, et ta ei olnud sellise müügiga arvestanud (tavaliselt oli tal vist 100 tellimust KUUS, nüüd poole kuu pealt juba 200 :D). Aga ma soovitan, et kui midagi konkeetset tahad, siis kirjuta talle meilile, ta raudselt teeb 😀

      • Avatar
        Vasta Lisbet 16. juuni 2018 at 08:45

        Tegelikult ei tea ju mida valida 🙂 ma lõhnade suhtes tundlik,teiseks apelsini suhtes allergia…. Sufleed olid vist pm apelsiniga,mingi asi,millest ei saanudki aru,mis lõhn on ja see,mida sina kiitsid…. Jätsin suflee teiseks korraks,praegu tellisin huulevõide ja kehakoorija

  • Avatar
    Vasta Lisbet 15. juuni 2018 at 22:37

    Selge,mul ongi praegu oma olematust “pereelust”nii siiber,et ostan endale tõeliselt head kreemi 🙂
    Äkki tuleb hea lõhna peale normaalne mees ka mu ellu 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. juuni 2018 at 21:51

    Minu tellimus oli nr 208. Aitäh koodi eest!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 23:06

      tänada tuleb Sandrat, kes mulle selle koodi kirjakesega pakki poetas 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 15. juuni 2018 at 21:49

    Looduslikud need siiski ei ole sest kasutatud on parfüüme ja aroomiõlisid 🙂

  • Avatar
    Vasta G 15. juuni 2018 at 21:40

    Lugesin postitust ja siis vaatasin fbst seda kodulehte ning seepeale lihtsalt pidin tellimuse tegema 😀 Jään oma pakikest ootama 🙂 Muide, mina olin juba 199 tellija 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 15. juuni 2018 at 20:32

    Peale selle lugemist tegin ka kiiresti kohe tellimuse ära ?

  • Avatar
    Vasta meow 15. juuni 2018 at 20:27

    Aitäh, tegin kohe tellimuse! Olen suuur kehakreemide jms fänn. Koodi ei kasutanud meelega ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 20:27

      no anna siis teada, kuidas sulle meeldisid! 🙂

      • Avatar
        Vasta meow 15. juuni 2018 at 20:37

        Jaaa! Kuigi see suflee juba kõlab nii hästi, et peab meeldima ?

  • Avatar
    Vasta liisu 15. juuni 2018 at 19:43

    Igaksjuhuks küsin, et kas need on looduslikum kraam?
    Kui jaa, siis sooviks ka osta 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 19:45

      kõik koostisosad on kodukal olemas 🙂 minu napi aru jaoks tunduvad küll 😀

  • Avatar
    Vasta Mannakas 15. juuni 2018 at 19:29

    No ega mina ei saa erineda, tellisin ka 🙂

  • Avatar
    Vasta katrin 15. juuni 2018 at 19:12

    Nii tore oli seda postitust lugeda. Sandra käis kunagi aastaid tagasi kohalikust noortelehest rääkimas valga gümnaasiumis ja tegemist on tõesti üliarmsa ja siira inimesega. 🙂 Palju palju edu talle!

  • Avatar
    Vasta S 15. juuni 2018 at 17:43

    Sandrelle kreemid on parimad! Tellisin ka mõni nädal tagasi ja see on lihtsalt sõnadesse pandamatu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 17:44

      milliseid proovisid? 🙂

  • Avatar
    Vasta MP 15. juuni 2018 at 17:43

    Kuradima hea reklaam. Ma juba kujutan ette, et need lõhnavadki just nii imeliselt ja fantastiliselt nagu sa kirjeldasid. Peab ka ikka tellima ja ära proovima. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 17:44

      tõsijutt, et lõhnavadki, ma ei valeta :D!

  • Avatar
    Vasta Marilyn A. 15. juuni 2018 at 17:34

    Kiidan ka väga Sandrat. Super tooted ja üli armas teenindus. Soovitan soojalt kõigile! 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi 15. juuni 2018 at 17:34

    Mine pekki, ma pean ostma .
    Kuigi ma eriline kreemitada pole siis seda ma tahan!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. juuni 2018 at 17:42

      ma ka peale igat pesu ei viitsi, aga täna juba kibelen proovima 😀 mul terve tuba lõhnab 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 15. juuni 2018 at 17:27

    Ei no see reklaam laks asja ette kull nuud 🙂 suur huvi tekkis