Uncategorized

instahunt

11. juuli 2018

Ma muiudu mingi väga instavend ei ole, aeg-ajalt mõne pildi ikka panen, aga mingeid stoorisid viitsin üliharva teha. Kuna ma eile aga seda instamüüki tegin, siis hakkas täitsa meeldima. Kurdan küll, et kiire on ja aega pole, aga vat väikse stoori jõuab ikka ära teha. Kuigi ma seal nagu vanamutt, midagi teha ei oska, pean vahepeal googeldama “how to do swipe up on instagram” ja muud sellist.

Igatahes saaab instas küsse küsida ja ma õhtul teen Kardoga koos FBi laivi nende küsimuste vastamiseks, stay tuned! Küsida saab instas kuni õhtuni!

Ps, hakka mind instas followma ka, ma ei tea miks, aga plz.

Ps2! Jagan tänaseid stooripilte kaa.

Ps3! Mis ise teete ma just juureravile 🙁

Hakkasid followima vä? @Mallukaz noh!

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta aga 12. juuli 2018 at 09:02

  Privaatus ennekõike. Pole vaja ennast ja oma lähedasi eksponeerida. Õpime tarematelt ja teadjamatelt.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 12. juuli 2018 at 09:04

   ok 😀 ma arvan, et see rong mul ammu läind 😀

 • Avatar
  Vasta Yutulind 12. juuli 2018 at 07:21

  Kusjuures mul on kuri kahtlus et lott ja pidev allapoole ekraanide vaatamine on seoses!

 • Avatar
  Vasta T. 12. juuli 2018 at 01:38

  Olen küll igapäevane Insta kasutaja, aga need stoorid ajavad mind 90% ajast lihtsalt närrrvi. Sest inimestel reaalselt ei ole midagi asjalikku öelda/näidata, aga ikka on vaja mingi stoori postitada. Ennist mulle tundus, et inimesed ikka valisid,mida postitada, et oleks mälestused, mingigi kvaliteet postitustel. Aga alates stooride tulekust postitatakse lihtsalt igast soppa, mis enamust ajast ei koti ausalt mitte kedagi peale selle postitaja enda (kuulsused, sina sh, on küll erandid – inimestel ju võimalus nende eraellu piiluda). Aga no kui mingi teretuttav laeb iga päeva 20 pilti oma magavast, koogavast, kakavast, grimasse tegevast titast instastooridesse, siis kellele kurat, ma küsin!? 😀 Või tippklass on muidugi need, kes on kontserdil ja siis panevad 30 paarisekunsilist ERITI halva kvaliteetiga juppi sellest stooridesse üles. Nagu who the fuck cares? Kuula kontserti! 😀 See peaks reaalselt mu ema instagram olema, et ma viitsiks hommikust ööni kellegi päeva läbi saja paarisekundilise jupi vaadata. Isegi ema oma ei viitsiks vist 😀 Ma vist maailma suurim anti-instastory tüüp. Enamus lihtsalt klikin edasi, isegi kui on hea sõbra oma – no mingi tühi materjal lihtsalt. Olen tähele pannud, et Fb-s on ju ka need stoorid, isegi sama paigutuseganagu instas,aga seal need mind ei huvita, kuna Fb-s on muud sisu nii palju,mida lugeda-vaadata. Instagramis aga plõksivad silma ees ja siis kas oota 24h või kliki läbi, et ei vilguks.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 12. juuli 2018 at 07:50

   ma ei vaata ka usually, kui on üle paari story 😀

  • Avatar
   Vasta Gauchy 12. juuli 2018 at 22:00

   Sõna!

 • Avatar
  Vasta A. 11. juuli 2018 at 22:43

  Ma olen küll totaalne pinsionäär. Kingitu täna sünnaks iphone ja midagi ei mõista sellega peale hakata. Täielik kama kaks sellest lutsust. Pigem on tunne, et sain omale lihtsalt uue probleemi.

 • Avatar
  Vasta E 11. juuli 2018 at 21:27

  Kunagi ammu mul oli konto. Nüüd aga Insta väga halva maitse suhu jätnud. Nimelt avastasin, et mees oli salaja sinna konto teinud ning kommenteeris võõraste naiste pilte.

  • Avatar
   Vasta K 12. juuli 2018 at 18:43

   Aga milles see insta muidu süüdi on?

 • Avatar
  Vasta Hekti 11. juuli 2018 at 20:38

  Sry, no idea..mis juureravi?

  See telefoni esikaamera on jaa alati praisless 😀 mõnusaid üllatusi tuleb sealt, samas võib ennast sellega lohutada, et see on kõigiga nii.
  See sinu oma on muidugi parim huumor, piisavalt viisakas, aga nagu briti must huumor.

  Mis ma ise vää??? Niisama ää tegelt. Tšillisin nt terve päev lapsega ja see oli vist tema kõige väsitavam päev ever siiani. Nii, et oleme mõlemad suht surnud. Esiteks pole ta varem nii vähe maganud, kui eile ja täna öösel ja oli juba eos väga väsinud, siis hommikul kuuest üles, trenni, siis mina muidugi võitlesin, mis ma võitlesin, et koju saada keskpäeva paiku, aga väike inimene oli täiesti kindel, et on vaja bussiga pikalt sõita, siis sööma minna ja lõpuks kinno minna ja hljem veel poodi ja mänguväljakule ka. Ja seda kõike JALA, ilma igasuguse käruta mööda linna.
  Päeva uni oli muidugi out ja viie paiku kui pääsesime ja kodu poole liikuma hakkasime, siis no… sellist lamenti ta pole eluski veel löönud mitu tundi järjest nagu täna tänavatel ja bussis u tund :/ :/ :/ 😐 koju sai, siis tegin paar karmimat sõna ja siiamaani magab, ööund õnneks ja loodetavasti…hommikuni 😕
  Ma siiamaani elasin oma õndsa inglikesega, kes täna näitas oma põrguingli poolt. Tänase kõrval on neli eelnevat aastat olnud nagu üks suur rahulik minut enamvähem. Nii ma praegu tunnen °•○●□■♤♡

 • Avatar
  Vasta eq 11. juuli 2018 at 18:11

  Oli juureravi väga hull? Ja palju maksma läks see? Mul eelmisel kevadel tekkis järsku hambasse meeletu valu, kui hambaarstile aja sain siis ta ei uskunud, et mul see hammas valutab ja ütles, et tema seda lahti ei puuri sest see tundub nii terve hammas.. ja puuris selle kõrval oleva hamba välja, tegi ka vist mingit juureravi vms, pani mingi ravimi sisse ja ajutise täidise, kuid kõrvalolev hammas valutas ikka edasi ja läksin uuesti sinna arsti juurde, tehti röntgen, hambaarst ei osanud isegi röntgenpiltu vaadata, ei saanud aru kumb pool on parem kumb vasak…tõmbas ühe närvi välja, kuid ma kurtsin ikka et kõrval olev hammas teeb valu, kuid ikka keeldus seda lahti puurimast. Sain mingid antibiootikumid. Kulutasin kogu oma raha sinna kuid abi ei saanud, nüüd olen ikka veel selle ajutise täidisega, juba peaaegu aasta, ja meeletu hirm on hambaarstide ees nüüd. Valu enam nii hull pole õnneks..

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 11. juuli 2018 at 23:18

   tead, läksin juureravi tegema ja siis hambaarst ütles, et tal see ammu tehtud mul 😀 pani hoopis tagahammastele uued kroonid (st võttis jäljendid ja hetkel pani ajutised).

 • Avatar
  Vasta L 11. juuli 2018 at 17:45

  Ma ei tea kedagi, kes oleks nii miljon storyt pand nagu sina 😀

 • Avatar
  Vasta Liis 11. juuli 2018 at 17:19

  Tee või insta omale, aga ei viitsi 😀
  Penskar olen ilmselt 🙁

 • Avatar
  Vasta K. 11. juuli 2018 at 17:17

  Ükspäev telia esinduses käies ja järjekorras oodates näppisin telefone…
  Igatahes vaatasin sealt mingit samsungi telefoni, avasin kaamera ja ehmatasin ise ka enda lõualoti peale ?

 • Avatar
  Vasta Merili 11. juuli 2018 at 15:35

  Hahaha see viimane pilt is so me!
  Eile peaaegu, et ehmatasin kui kogemata esikaamera avasin… et kas päriselt olengi nii kole või?:D