KODU PILDID

kodu, see ei valmi kunagi?

15. juuli 2018

Ma juba oma uut ja kaunist kööki näitasin SIIN postituses, aga täna lisandus sinna veel miskit, mis minu meelest köögi kohe mõnusamaks muudab. Nimelt värvisin ma kunagi kriidivärvidega kassikapi (sest kasside söök on tavaliselt seal peal) kohale tahvlivärviga musta kasti. Ma ei tea, mida ma endale ette kujutasin, et ma sinna jubedalt kirjutama hakkan, aga noh, ei hakanud. Seega oli seal üks tühi must… kast keset seina.

Mul sõbranna Kätu ühines hiljaaegu Kukupesa tiimiga ja ma kuulsin, et nad avavad kohe päris poe, lisaks veel siinsamas Järve kandis. Seega mõtlesin, et kui pood valmis, siis lähen vaatan sealt endale midagi kööki selle musta kasti peale panemiseks. Lihtsam on ju midagi peale panna, kui hakata kruntima ja värvima ja… lisaks on mu seinad iidamast-aadamast nii ehitustolmused, et ma ei julge lappigi seina panna, sest muidu on randid megalt näha. Seega, kui värviksin, peaksin tervet kööki värvima. #laisaelu

Siis aga mõtlesin, et no ei viitsi mina oodata 19dani, tahaks ju kõike KOHE, nõnda kasutasin juhust, et Kätu tööl tellimusi pakkis ja tellisin kohe kolm postrit ära, mis Kätu mulle veel täna hommikul koju ära viskas. Vot see on minu masti- kiire värk. Selle pärast on pärispoed e-poodidest veits paremad. Midagi ootama ei pea, astud sisse ja olemas!

Minu meelest sobivad sinna kui valatult, kas ei? Veel valatum oleks olnud, kui Kardo oleks natsa paremini mõõta viitsinud, et see must rant ühtlaselt seal ümber on, aga laias laastus mind ei häiri ja perfektsionist ma ka ei ole, seega sobib mulle nii ka täitsa hästi. Kui keegi tunneb nüüd, et tahaks ka Kukupesast kööki (või mujale) postrit saada, siis koodiga Mallukas10 saate tellimuselt 10% alla nigu naksti. Kood kehtib juuli lõpuni.

Eile käisime lastega ja Kardoga Nõmme turul. Nagu reaalselt, ma ARMASTAN Nõmme turgu. Sinna on meil edasi-tagasi täpselt 5km jalutada ja lihtsalt midagi imelist on selle juures, kui saab endale karbikesega tikreid osta, sest oma põõsaste kraam pole veel valmis. Lisaks muidugi värske kartul, kukeseened, VALGE KLAAR ( see on mul täiega rasedusisu praegu, pean lausa  poole kirjutamise pealt püsti tõusma ja õuna tooma minema, sest suu valgub vett täis ainuüksi mõttest!).

Huh, ok, kolm klaari sisse mugitud, saab rahus edasi kirjutada. Ühesõnaga turul on mingi mõnus vaib. On tekkinud omad lemmikud, kelle käest ostame. Minul üks üli-üli vana memmeke, kellel on superhead kollased tomatid ja Kardo ostab alati teise tädi käest kalja. Ja kui mingi vana onu peaks midagi müüma, siis võid üsna kindel olla, et ma tema käest ka ostan. Sinna mu pikk jutt jõuda tahtiski, pildil olev lillekimp tuligi just ühe vanaonu käest, maksis vaid 2€, aga vaadake kui ilus ja kirju!

Rääkides ilusast ja kirjust, siis ma pean teile näitama oma uut lauda ja toole. Kas need pole mitte kõige ägedamad asjad, mida teie silmad näinud on? Noh, eks see muidugi maitseasi ole, aga no minule niii väga meeldivad ja ma iga kord naeratan nagu totakas, kui oma laua poole vaatan. Nii rõõmus ja värviline ja suur ja mugav ja… Ta käib väiksemaks ka, aga mulle meeldib niimoodi hästi, las praegu olla. Kust sain? Ikka VARN, sõbrakesed. Ma ei tea, kuidas ma üldse selle firma peale kunagi sattusin, aga ühesõnaga on tegu ühe naisega, kes siis ostab vana mööblit ja tuunib seda uueks. Mul on juba täiega palju asju kodus just tema käest tellitud. Nii suvaliselt ta kodukalt leitud asjad, kui ka spets tellimustööna ostetud kraami.

Ühel päeval mõtlesin ma, et tahaks endale ümmargust lauda. Nõnda ma Varna FBi kirjutasingi, et kui juhtumisi kuskil mõni ümmargune laud silma jääb, siis mina tahaks. Alguses oli mõte, et kõik toolid võiksid erinevad olla, aga siis leidis ta ise ühelt sõbralt-sõbrale poest need puidust toolid ja ma olin müüdud. Mõnusalt rasked, mugavad ja noh, nüüd ilusad värvilised kah.

Kuna kõik alati küsivad, siis ma ütlen kohe ära, et rohelised lauamatid on Scandikids’ist ja sellised paksust materjalist. Kollased on sellised ludud ja Aliexpressist.

Selle potitaime toa paremas otsas andis mulle üks blogilugeja ja tegelikult üldse stuudiosse. Aga mulle hakkas ta siinsamas ka nii väga meeldima, et otsustasin ta endale koju jätta. Kuna ta oli natsa “välja veninud” siis uurisime netist, kuidas temaga edasi talitada: lõikasime jupi maha ja suskasime mulda. Mahalõigatud jupi tegime neljaks ja panime topsidesse juuri kasvatama, et nendest siis omakorda uued lilled teha. Me ei olnud küll kindlad, et kas me kõik õigesti tegime, aga see suures potis olev tegelane hakkas endale meie lõikusejärgselt uut suurt lehte kasvatama ja tundub, et tema on olukorraga rahul. Alumised kaks lehte on kollakad, aga Kardo ei luba neid veel maha lõigata. Kardo sõnul imeb taim endale veel nendest “elumahlasid” ja alles siis kui leht on üleni kollane, on mõttekas ta maha võtta. Mina aednikuga ei vaidle, seega jääb nii.

Ma olin nii kaval, et andsin oma rotipuuri all oleva uue kummuti kah talle kaasa, kui ta laua-toolid tõi, et ta selle ise ära värviks. Varna tegija värvimiskvaliteet on “veits” parem kui minul ja noh, siis saangi täpselt sellise kollase, nagu laud on. Kes nüüd teab, millal ma selle tagasi saan, sest tegelikult on mul üks häll ka tema käes, aga sellega ma pole veel otsustanud, et milliseks ma seda teha tahan, kus hoidma hakkan ja mis värvi see olla võiks. Eks näis. Ahjaa, ta ütles, et sellel suvel ta ühtegi tellimustööd enam teha ei jaksa, tööd olla jalaga segada, aga minu meelest on tal fbis valmis asju ka, eks vaadake ise, keda huvitab. Ja kui on huvi mingi vana mööblitüki vastu, siis soovitan talt küsida. Tal on päris hea ülevaade, kus-mida saada võib ja ilma tuunimata asju leiab ta teile kindlasti, kui ise kõpitseda viitsite/oskate.

Ikka veel olen seda meelt, et see Mari nukumaja ei sobi siia elutuppa mitte üks teps, aga no üles see ei mahu ja lastele nii meeldib, las ta siis olla pealegi. Jupiduu liumägi on samuti iga päev miljon korda kasutuses, parim ost ever! Kohe päris ausalt. Kallis, aga ilus, vastupidav ja lastele meeldib. Mis muud ikka vaja on.

Selle laua ja toolid tahaks ka kuidagi ära pimpida, aga mina ei tea kuidas ja mis värvi ta olema peaks. Nii kaua kuni ma seda välja ei mõtle, jääb ta selliseks, nagu ta on. Lastel hea seal legosid kokku panna ja aeg-ajalt kausike krõbinat-piima süüa, kui see preilidele teleka ette tõstetakse. Küll aga olen ma ideedele avatud, mis värvi see olla võiks?

Lebotavad siin kahekesti. Ma muidugi olen siin aasta ema kandidaat. Nimelt pildistasin mina rahulikut tuba ja vaatasin, et Lende eriti tasakesti lihtsalt lebab. Arvasin, et no äkki on väss suurest  jalutuskäigust (me käisime metsas prügi korjamas) ja ujumisest (issi tegi lastele suure basseini sooja veega). (Also uus sidebar, aga ma ei tea, miks ma Kardot just issiks kutsusin :D). Igatahes kui ma ta sülle võtsin, siis oli ta superloid ja kuum. Andsime vett ja viisime magama ära. Ehk uni parandab asja. EDIT: Kirjutasin selle eile õhtul valmis, hommikuks polnud haigusest jälgegi. Ei tea, mis tal siis häda oli.

Mari on meil suur rotisõber ja iga hommik hakkab nuiamisega, et ma rotti annaks. Olav on sitarott (konkreetselt), seega on Vello eelistatumas seisuses ja siis tuleb ta diivanile tõsta, et Mari saaks teda musitada, paitada ja nunnutada. “Rott. Sina oled poiss. Ma armastan sind, rott. Kas sa armastad Mari ka?” kudrutas täna Mari Vello kohal.

Velts on naljakas sell. Mul on enne rotte olnud küll, aga sellist, kes lihtsalt diivanil külitaks ja TUNDE lebotaks, ma näinud ei ole. Ta ju saaks vabalt maha ronida, aga ta ei taha. Viskab ennast kuskile lapikuks ja lihtsalt puhkab jalga. Ta pildistamise peale ajas silma lahti, aga muidu vajub ta selliseks lapikuks ja põõnab. On alles Vello, eks.

Selle põrandalambiga oli ikka mega vedamine omal ajal. Sain ta Jyskist mingi 50€ eest, kuigi samasugune maksis Aatriumis pea kaks sotti. Alguses oli ta magamistoas, aga üsna kiirelt sain aru, et seal teda vaja ei lähe, seega sai ta alla lohistatud. Igatahes ühel hetkel oli mul uusi laelampe vaja ja siis saidki uued lambid valitud just samasugused, pronksikarva. Sedapuhku Light24.ee e-poest. Ma tegelikult ei osanud ise absull valikut teha, aga sisekujundajast sõbranna aitas mind valiku tegemisel. Tulemus meeldib mulle väga, valituks said need lambid (link). Hind 170€ per lamp, aga no need olla sellised, et pirni vahetama ei pea, sellised LED tulukesed on sees ja üldse väga ilusad on. Sada korda paremad kui need 10€ valged Ikea plastikkuplid, mis seal enne rippusid. On, eks?

Igatahes olen ma hetkel oma koduga nii rahul, et tahaks iga kord rõõmupisara poetada, kui ma elutuppa või kööki astun. Ok, ok, mujal tubades on ka hea ja no eks igas toas on vist mõni väike nipe-näpe, mis tahaks tegelemist või välja vahetamist, aga tegelikult ei karju midagi kuskil ja kõik tulemus on nii mõnna ja hubane ja hea, et no kohe rõõm on kodus olla ja siin seda ilu nautida. Kõik on just nii, nagu mina tahan ja minu maitse järgi ja… oma. Ja tegelikult igaüks kes nii tunneb, on õnnega koos ja peaks seda väga-väga hindama. Ma olen ise ka elanud lobudikus üürikas, kus kõik oli nii, nagu eelmine üürnik (või omanik) tahtis ja kuna see polnud ka OMA, siis polnud mingit tahtmist ka seal oma raha kulutada, et see ilus oleks. Ja noh, kui ma üdini aus olen, siis toona ei oleks ma saanud endale midagi, kui kõige odavam tapeet ja värvitopsik, nagunii lubada. Seega ma kohe päris ausalt olen õnnelik ja rahul, et nüüd, 10 aastat hiljem, saan ma elada sellises OMA kodus nagu ma tahan. Ja headest asjadest rõõmu tunda ei ole ju patt, ega ju?

Ma nii tahaks, et teie ka enda koju seda eriti mõnusat tunnet saaksite, kus asjad justkui sobivad kokku ja loksuvad paika ja meeldivad teile ihust ja hingest. Seega saan ma ühele teist teha ägeda kingituse. Esiteks säärase vaskse laelambi DELTA (link) väärtusega 187€ ja lisaks pani ka Kukupesa enda poolt välja võitjale kolm postrit võitja enda valikul. Eks siis võitja ise teab, kas tal on vaja postreid kööki, elutuppa, lastetuppa või kontorisse, valikuid leidub kindlasti igasse tuppa ja igale maitsele. Kogu valiku leiate SIIT.

Minu lemmik Kukupesa poster, aga noh, kööki tundus seda naljakas panna, et mida sa seal keset kööki ikka imestad, nagu loll. Pigem peaks selline minu meelest lastetoas olla, et vanematel oleks meeles, et laste lollused ei ole vihastamiseks, vaid hoopis imestamiseks!

Selline imeilus vaskne lamp kaunistaks kindlasti kellegi elutuba, kontorit või miks mitte, magamistuba.

Igatahes, ma tahaks, et osa võtaksid need, kes tõesti tunnevad, et ooo, mulle sobiksid need NII hästi kuskile. Et need muudaksid kodu ägedamaks ja terviklikumaks. Olgem ausad, ega enamikel enivei ei ole raha, et osta KÕIK asjad kohe, mis meeldivad. Ikka tuba-toa kaupa. Asi-asja kaupa. Nagu pusle, mille tükid on segamini ja osad sahtlipõhja kadunud, et tükk-tüki haaval saab ta valmis. Vähemalt mul on küll nii. Ja see oleks minu suurim rõõm, kui võitja saaks pärast võidetud asju vaadata ja mõelda, et vot. Jah! Nii mulle alles meeldib!

Ja et loosis osaleda, siis nii mulle just kommentaaridesse kirjutagi! Rääkige enda kodust 🙂 Juba kolmapäeval loosin võitja välja, et ta nädala lõpuks juba kõik asjad kätte saada võiks. Head loosiõnne!

Loe ka neid postitusi!

144 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kana 1. august 2018 at 09:36

    hei! kust on pärit valged riiulid elutoa seinal? väga ilusad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. august 2018 at 09:44

      ikea 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 24. juuli 2018 at 07:18

    Ma just mõtlesin mingipäev, et meie kodu elutoa seinad on küll täiesti tühjad. Ja tegelikult köögisein veel eriti. Poster oleks sinna lihtsalt mega! Ja elutoas on meil lamp, kuhu mees koguaeg pea ära lööb. Ah need asjad oleksid idekad ühesõnaga!

  • Avatar
    Vasta Gerli K 21. juuli 2018 at 22:54

    Köök ja lastetuba vajaks hädasti pildikesi, seinad puhta valged ja pole jõudnud siiani midagi sinna osta ja pole leidnud sobivat. Kukupesa omi laotaks terve seina täis ??…

  • Avatar
    Vasta Tairi 18. juuli 2018 at 20:09

    No mul seda kirjutamis soont ei ole. Aga kodu on perekonnas olnid pikalt ja kuna suur maja siis jagan seda venna ja emaga. Majal hetkel valmimas dušši ruum ja wc. Ehitus täpset selline nagu rääkisid. Kraan oli juba näiteks juba ple aasta olemas. Vaat et kadus ära vahepealgi. Pildiraamid mod tulevasse lapsetuppa lähevad olemas, aga toas pole veel seinadki paigas. ? Ühesõnaga äratundmisrõõm missugune. Vask on mulle väga meelt mööda ja usun et elutuppa sobiks see väga hästi, kui selle ette võtame. ?

  • Avatar
    Vasta Greete 18. juuli 2018 at 19:19

    Kolisime päris oma koju alles mais ning meie korter vajaks lisa postreid. Nimelt mõned Kukupesa omad mul siin juba on. Aga absoluutselt sama tunne valdab ka mind kui oma kodu vaatan, nii uhke ja õnnelik. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirly 18. juuli 2018 at 16:29

    Me oleme elanud oma praeguses kodus 1,5a. Tehtud on täielikult mag tuba ja üks lastetuba. Teine lastetuba ootab veel valgustit ja uut põrandat, elutuba vajab veel kõike uut koos köögimööbliga. Seega, osalen loosimises ja ootan imet 🙂

    Ps! Nii hea ja huvitav postitus!

  • Avatar
    Vasta G 18. juuli 2018 at 13:38

    Meie oleme oma uues majas elanud juba kaks aastat. Arvestades seda, et majas on kokku 5 tuba ja ostes oli see täiesti tühi, siis on sisustamine olnud üsna aeganõudev ja ka kulukas. Selle kahe aastaga oleme jõudnud sellesse punkti, et lõpuks on what-we-need listis ainult kaks asja ja needki üsna väiksed – seega võib oma kodu algusest lõpuni sisustamise vägagi õnnestunuks lugeda 🙂 Küll aga on meie kodus läbivaks aksessuaaride tooniks just täpselt sama nagu loositav lamp, seega hoian pöidlad-varbad et see endale skoorida!! Lisaks olen ka suur Kukupesa postrite fänn, punase veini oma nagu Sul on juba olemas aga seinadel ruumi jagub 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 17. juuli 2018 at 22:19

    ma arvan et see on üks mu lemmikumaid postitusi sinult! Nii tore on selliseid teemasid lugeda ja näha, milliseid stiile ka teised inimesed enda kodus kasutavad.
    Enda kodust räägin ma suure hea meelega – ootasime selle valmimist enda elukaaslasega veidi alla kahe aasta. Broneerisime selle august 2016 ning kuniks see valmis sai, elasime tema vanemate juures. Nüüd oleme ühe kuu ja poolteist nädalat enda oma päris kodus elanud ja kõik hakkab vaikselt paika loksuma. Küll aga on kogu see teekond palju kulukam, kui arvestasime ja selle ajaga kogunud olime. Ikka on siit-sealt nipet näpet puudu, eriti kui oled just pesast välja lennanud ja uude koju kaasa võtnud ainult riided. Kukupesa postrid oleksid ideaalsed meie minimalsitlikusse koju, kuhu tegelikult olin ka ise plaaninud graafilist disaini sobitada. Eriti hästi näen ma neid sobimas meie kööki, kus on üleni valge köögimööbel ja söögilaud. Söögilaua ääres on tumedamast türkiissinisest(umbes nagu sinu diivan) sametist söögitoolid. Hetkel ripub söögilaua juures oleval seinal Bold Tuesday maailmakaart ja selle juurde sobiks eriti hästi mõni kukupesa pilt. Kindlapeale!

    Kuna tegelikult on kogu see koduteema nii uus ning on palju detaile ja infot, mida kirjutada, siis tegelikult on väga raske seda täielikku interjööri siia kirja panna. 🙂 Kahju et pilte lisada ei saa, nii vahva oleks!

  • Avatar
    Vasta Piia 17. juuli 2018 at 22:10

    Meie saime just täna teada, et meie uus korter on valmis, nüüd on vaja noteri juures viimased asjad korda ajada ning võimegi sisse kolida. Oeh seda rõõmu, et saame oma päris kodu! Ainuke lugu on see, et kõike mööblit me korraga osta ei jaksa ja planeerime igal kuul mõned asjad soetada, et vaikselt sisustis paika loksuks. Hetkel on olemas köök ja voodi, järgmised asjad on kardinad ning laud-toolid, et saaks kuskil taga süüa. Lambid ning muu, mis hubaseks muudab, tulevad kõige lõpus, sest kõigepealt tuleb soetada eluks vajalik, seega peab omajagu aega leppima laes rippuvate pirnidega. Seega armas loosiratas või kesiganes selle otsuse teeb, palun kingi mulle see imeline lamp, et saaksin selle oma tulevase diivanilaua kohale riputada ning unistada, et ükskord on mul kõikjal nii ilusad lambid. Jaaaa loomulikult teeksin Kukupesa plakatitega oma kodu hubasemaks ning hakkaksin nende ümber vaiksel oma ilusat pildiseina kujundama ☺️

  • Avatar
    Vasta Marta 17. juuli 2018 at 21:44

    Elame kahetoalises korteris. Vaikselt siin ka toimetame. See ära vihasta plakat sobiks meile megahästi, sest mul mees saaks seda siis iga kord vaadata kui ta närvi läheb mu lolluste peale? aga lamp sobiks megahästi meile magamistuppa, meil siin õige niru seasilm ? või siis minu emale värskelt remonti saavasse sauna eesruumi.

  • Avatar
    Vasta C 17. juuli 2018 at 15:15

    Meie oleme oma kodus nüüd elanud varsti aasta. Ja just nii nagu pusle tükk tüki haaval loome oma unistuste pesa. Kui korteri ostsime oli see üsna kehvas seisus, puitpõrandad kulunud, seinad koledad jms, nädalaga (tegime iga päev öösel 1-2ni) vahetasime tapeedid, värvisime seinad, lihvisime ja lakkisime põrandad ja saime sisse kolida 🙂
    Nüüd see kuldne lamp täiustaks ideaalselt meie elutuba mis märkamatult sai kujundatud must-valge-punaste toonidega, kööki hakkame remontima ja ka sinna valisin ma jälle mitte teadliku mõttega mööbli punased ülemised kapid ja alla matt mustad, kapirea vahele valged keraamilised plaadid ja need postrid oleks meie uude kööki täis idekad.

    Ps! Su kodu on niii ilus, nii rõõmus ja peegeldab selles kodus elavaid imeliselt:) Ja tõesti oma kodu on parim tunne 🙂

  • Avatar
    Vasta Joanna Marie 17. juuli 2018 at 12:45

    Kolisime elukaaslasega päris oma koju detsembris. Varasemalt olen elanud vanematega, ühikas ja üürikorteris, seega nõustun, et oma kodu on imeline tunne! See on nii suur rõõm, et saan enda kõige kallimaga koos mõelda ja luua midagi päris oma! Lillekimp või pilk enda uutele ilusatele nõudele võivad muuta tuju hoopis paremaks. Seinapostrid sobiksid suurepäraselt meie külalistetuppa ja lambi paneksin magamistuppa!?

  • Avatar
    Vasta Annika 17. juuli 2018 at 11:47

    Selline laelamp sobiks meile magamistuppa või koridori. Väga ilus lamp on ? Ja no mis kodu see ilma postriteta on ? Väga väga soovin

  • Avatar
    Vasta Kelly 17. juuli 2018 at 11:26

    Ostsin elukaaslasega oma korteri selle aasta alguses, aga et tegemist on uusarendusega, siis sisse saame kolida alles augustis. Kohe kohe on ootamine läbi ja siis läheb suureks sisustamiseks. Suurem osa mööblit on tegelikult ka juba ostetud aga lambid ja väiksemad sisustuselemendid veel puuduvad. See lamp sobib ideaalselt meie söögilaua kohale. Et köök on hallides toonides, siis olengi mõelnud mida rõõmsamat sinna sisse tuua. Ja see lamp püüaks pilke küll ja veel. Ita Everi poster on väga vinge ja just selline, mis teeb ühe kodu koduks ja mõnusalt hubaseks.

  • Avatar
    Vasta M. A. 17. juuli 2018 at 11:02

    Et aasta pärast ootab meid uus ja suurem kodu, mis vaja algusest lõpuni sisustada, ja et kogu raha on ilmselgelt selle ostu alla magama pandud, siis hullult tuus oleks mõni asi “muidu” saada. Ja mis veel olulisem, mul pole hetkel õrna aimugi, kust sisustamisega algust teha. Üks lamp oleks hea koht, kust alustada, ja mille ümber “ehitama” hakata.

  • Avatar
    Vasta Stella 17. juuli 2018 at 10:45

    Meil just valgustus ongi puudu. Liistud on vähemalt maha pandud ( win) ☺️Kodu on scandinaavia tüüpi väikeste vimpkadega. Kuldset ikka ka natuke lubati mulle detailide näol sisse tuua ?

  • Avatar
    Vasta Kuld 17. juuli 2018 at 10:38

    Sooviks postrit. Just remondime nullist oma kodu ja pingsalt nuputanud, mida seinale riputada. Lambiga poleks miskit teha sest panime koht valgustid lakke . Nii ootan juba et saaks sissekolida ? üks sein tehtud samamoodi sinine nagu teil elutuba. Pikalt meeldinud teie kodu sisustus ja kui tekkis võimalus remontida teadsin et tahan ka sellist sinist.

  • Avatar
    Vasta K. 17. juuli 2018 at 09:39

    Minu kodus on kõik laelambid vasksed/vaskse sisuga. See lamp sobiks ideaalselt kas välja vahetama magamistoa IKEA lambikest või planeeritavasse juurdeehitusse jätkamaks meie lambitemaatikat.
    Kodus figureerivad peamiselt täispuit, valge krohv ja punane tellis, seega antud lamp sobiks i-de-aal-selt!

  • Avatar
    Vasta K 17. juuli 2018 at 09:24

    Kolm aastat saab nüüd oma majas elatud ja toa kaupa remonti tehtud mehega. Postrid sobiks kööki väga hästi, lambid on meil lae sees.

  • Avatar
    Vasta Pômm 17. juuli 2018 at 09:02

    Mina olen mitu aastat tahtnud köögi seinale teksti-pilti, kujundus ka kôik oli ammuammu vàlja otsitud netist, aga pole kusagilt leidnud ideeteosajat. Vb on Kukupesa minu vôimalus oma laimirohelistseina hoopis nende postritega kaunistada? Loodan väga ?

  • Avatar
    Vasta Kenely 17. juuli 2018 at 00:05

    Ostsime noormehega korteri aasta tagasi. Remont oli küll tehtud, aga ikka vaja oma nägu teha. Seega vaikselt olema nokitsenud ja oleme palju rääkinud, et seinad kuidagi “paljad” ja oleks vaja postreid või pilte. Lambiga see lugu, et kevadel otsustas elutoa lamp otsad anda, saime küll mingi lambi ostetud aga see vaskne lamp sobiks hoopiski ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Katri 16. juuli 2018 at 23:37

    Mis ma ikka oskan öelda…soovin osaleda loosis…?

  • Avatar
    Vasta Greete 16. juuli 2018 at 22:41

    See on nii mõnus tunne, kui kõnnid oma kodus ringi ja lihtsalt korrutad mõtteis, kui ilus ja mõnus kõik on, endal imetlus ja naeratus korraga näol. Olen oma kodus remondiringiga valmis jõudmas. Aga reaalsus on see, et kohe varsti vajab järgmine asi tegemist. Aga see ongi tore, järelikult kodu elab!
    Kukupesa postreid mul veel pole, kuigi isegi sobiv koht on juba olemas.
    Ja no vaskne laelamp oleks kirss tordil minu hiljuti värske ilme saanud koridoris ?

  • Avatar
    Vasta Daisi 16. juuli 2018 at 21:26

    Minule väga meeldiks sellise loosi võit. Plaanis on vaikselt hakata lapsele tuba nokitsema. Hetkel on alles peas mõenud ideed ja nende ideedega sobiks see lamp nagu valatud. ? Kindlasti leiaks ka ilusad postrid lapse tuppa ?. Muud toad jäävad tuleviku plaanidesse. Tegelikult vajaks terve elamine värskendust aga üks tuba korraga ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 16. juuli 2018 at 21:22

    Minu kodu on minu vanemate kodu, kuhu tuli taas peale lapse sündi kolida.
    Ka siia palju tulnud läbi taaskasutuste.
    Tasakesi olen alustanud remonti, kuid vaja rohkem, kui jöuaks. Ideid ka endal meeletult ning enamusasju tahan ise teha, kuid kööki üks ilus lamp ja postrid kuluks ära küll.
    Isegi kui mulle loosiõnn ei naerata,siis loodan et keegi saab ônnelikuks ?
    Ja küll ma ka need postrid seina ehk saan.

  • Avatar
    Vasta Kätu 16. juuli 2018 at 21:06

    Ma olen täpselt nagu sina! Algul saab valmis üks asi,siis ikka naased teise asja kallale tagasi. Ja kunagi lõppu ei näe olevat. Alati midagi vaja teha ja nokitseda. Suur unistus on omada oma kodu! Aga eks kunagi ehk unistus täitub…kukupesa seinapildid kuluks väga ära, et hubasemaks muuta kodu.

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. juuli 2018 at 20:55

    Minu kodu on üks korralik segasumma suvila kui aus olla?

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. juuli 2018 at 20:50

    Minul oma kodu veel ei ole. No seda päris täitsa enda oma ma mõtlen. Olen elanud üürikodudes kuid hetkel olen tagasi oma lapsepõlve kodus, et natukene veel raha koguda ja siis loodetavasti millalgi saabub see päev, kui sissemaksu raha kokku saan ning endale ja oma beebipojale päris meie enda pesa osta saan! Unistan sellest väga ja näen praegu tohutult vaeva selle nimel. Üksi on päris keeruline aga kes väga palju soovib ja pingutab, see lõpuks ikka saab ka ? Igaljuhul olen ma praegu lapsepõlve kodus juba mõned asjad siit-sealt selle pilguga kokku ostnud, et mis meile lapsega paari aasta jooksul oma koju sobiksid ? Meil on juba olemas nii mõnigi mööblitükk, ägedad kapid, lapsele tegin oma kätega ise voodi, mille üle jube uhke olen. Hetkel on mul käsil ühe puidust mänguasjakastile uue elu andmine. Ehk natuke siit ja natuke sealt ja pilt on jube silme ees milline kõik olema saab 🙂 Meile kuluks üks lamp tulevase koju suurde tuppa ning postrikesed lapse tuppa kindlapeale ära ja tooksid meile kodutunnet kuhjaga juurde! Loodan, et võidame ?

  • Avatar
    Vasta B 16. juuli 2018 at 20:05

    Minu ametlik kodu, saan nimetada oma pesa niimoodi juba 5 kuud! Nii palju on veel teha, magamistuba on nagu betoonmaja sein : DD aga kes meist siin miljonär on eksole! Tekstidega pilte ma armastan!!!! Ma paneks neid terve toa täis, ausõna! Ja loodan südamest, et võtame end kätte ja teeme vähemalt 1 toa suve jooksul valmis! Iseenesest tapeedid ja kõik juhtmed värgid on olemas! Aga hakkamist ei leia… aitaks jumal ?

  • Avatar
    Vasta Siret 16. juuli 2018 at 18:49

    Meie kodu on paarismajast pool. Hetkel on meil valmis alles magamistuba ja kohe-kohe saab wc-dušširuum valmis, siis hakkame elutuba-kööki ehitama ja siis edasi..Meie ehitamine on ka nagu üks pusle praegu, tükk tüki haaval ja tahame teha hästi omanäoliseks. Magamistoas praegu kusjuures ongi puudu laelamp, hetkel hängib seal ainult üks halogeenlamp, mis mega valjuhäälse klõpsuga lülitiga tööle läheb ja mille lülitid pidevalt otsast kukuvad ? Kuna laps sündimas, siis tuleb ka see lüliti välja vahetada, sest see teeb tõesti mega kõva klõpsu ? Meie magamistoas on 1 sein poolikult palk ja pool valge, ülejäänud seinad musta-valge kirju tapeediga. Valge mööbel ning vasekarva pildiraamid, mõned detailid. Seega kuna meie toas on ka vaske, siis see lamp sobiks meile küll. Postrite fänn olen ma ka. Üldiselt olen ma tekste ja niisama pinterestist ideid ammutanud, jyskist mõned lõuendid ostnud ja sinna akrüülvärvidega ise peale joonistanud/kirjutanud. Mõned lõuendid aga ootavad oma kohta tulevikuks, kui kõik teised toad ka valmis saavad, sest magamistuppa kõik ei mahu/ei sobi. Niipalju siis meie kodust ja soovin ka loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta E 16. juuli 2018 at 18:23

    Mina värviks toolid kollaseks ja laua selliseks sinakaks nagu suure laua taga olevad kaks tooli või kui arvad et läheb liiga kollaseks nt siis teeks nii laua kui toolid sinakaks.
    Ise üritan hetkel magamistuba sisustada, mulle megalt meeldib halli ja heleroosa kooslus, aga kuna mu magamistuba on hetkel lihtsalt hall siis üritan tuua heleroosat sisse. Kui tead, siis võid soovitada, kust leida odavaid ja ilusaid heleroosasi padjakatteid, läbipaistvat kardinat ja laelampi (hetkel lambi asemel ripub lihtsalt juhe ja pirn). Riidekapi sain tasuta fbst ja värvisin ise tumeda kapi valgeks ning panin ebayst tellitud ringi kujulised ja erinevate suurustega peeglid peale, moodustasin mingi kuju nendest. Diivaniparadiisist leidsin voodi kõrvale pisikese valge kummuti, millel 2 sahtlit roosad ja 2 hallid, perfektne! ja aatriumist ostsin ülinunnu roosa tooli. Veel oleks vaja meigilauda/kirjutuslauda, aga pole veel leidnud seda õiget. Elutuba ja köök vajaksid ka veel sisustamist.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 18:43

      Ma tellisin padjakatteid alist (u 2€tükk). Läbipaistvad kardinad 7€ ikea 😀

  • Avatar
    Vasta MarianneL 16. juuli 2018 at 17:26

    Oi kuidas mulle meeldib su kodu stiil, just see, et kõik on nagu nii juhuslikult kokku pandud ja sobib. Nii palju värve ja taaskasutust. Ma ei tea miks on see valge-hall nii teemas, kui on sellised värvid nagu kollane ja sinine jne. Ahh, tahan oma kodu ka sama õhinaga sisustada kunagi. Hetkel on meil maja remondi-ootel (aknad, siis seinad jne), aga loodan ka just selliste lahedate leidude otsa sattuda kunagi.

  • Avatar
    Vasta Edith 16. juuli 2018 at 16:50

    Sildid sobiksid minu köögi -palkseinale. 100 a vanas majas peab juba kirjutama teatud asju üles ,noored kõike veel ei tea. Tegelikult need loovad mõnusa meeleolu.

  • Avatar
    Vasta Anny 16. juuli 2018 at 15:49

    Me kolisime oma koju aasta ja üks kuu tagasi ning oleme jooksvalt sisustanud ja ostnud olulisi asju, aga poole peal tahtis tulla hoopis väike vend meile koju ja nii see sisustamine veel ikka kestab, kõik vajalik on olemas ja kokku laenutatud, nipet näpet puudu. Köögist ongi puudu selline vaskne kuppel laua kohalt ja valgetelt seintelt poster v paar, sest isadepäevaks meile pannkoogi oma jõudis. No ja nüüd see ühikute teisendamise oma on ka puudu.

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. juuli 2018 at 15:47

    Alustaks sellest,et ma olen meeletu taaskasutuse fänn! Elame ca 130 aastases talus.Kui siia 9 aastat tagasi kolisime,siis pööningult kukkusid alla nastikud ja väikesed nahkhiirepojad pugesid palkide vahelt meid “aeg-ajalt” tervitama.Maja oli olnud suvilana kasutuses palju aastaid ja mitmeid omanikke.Sellel samal hetkel,kui seda kohta esimest korda vaatama sõitsime,teadsin juba autost väljumatagi,et see on meie kodu.Meil ei ole paksu rahakotti,aga kodu sisustades on asjad ise meie juurde tulnud.Kuidagi kipub nii olema,et kui leiad ühe meeldiva asja,siis ümber selle hakkad ûlejäänud kodu sisustama.Alustuseks muidugi leidsid väärika koha minu vanaema kummut,suur veimevakk-kirst ja seinakell,mille tiksumist mäletan juba lapsepõlvest suviti vanaema juures olles ja tema selja taga magades (telefonitraatite undamine on ka üks heli,mis siiani kõrvus).Kuna meie majas oli väga puudulik elektrisüsteem,sai seda ka uuendatud.Üheski ruumis polnud laelampe ja seinaski oli mõni üksik pistik.Olgu mainitud,et majas on 3 tuba ja köök.Köögis polnud 9 aastat tagasi akentki,rääkimata mööblist või veest majas.Väike,aga armas.Ühes toas elame meie mehega,teises meie 2 poega ja kolmandas minu ema.Ema kolisime enda juurde ca 7 aastat tagasi peale mitut insulti.Ja vot tema toas pole siiani laelampi.Mööbel on seal toas valdavalt tumepruun.Üks sein on värvitud oranžiks.Selline lamp sobiks antiigi vahele modernse kontrastina ideaalselt.Kujutan ette,kuidas ta selle oranži seina ja pruuni mööbli peal oma valgusega mängiks. Kuhu iganes meie kodus vaadata,igalt poolt vaatab vastu kas Sõbralt-Sõbrale pood,mõni FB taaskasutusgrupp,second hand või siis lihtsalt leid meie enda talust.Nii taastasime pööningult leitud lastevoodi või siis meisterdasin vanast suitsusauna aknast ema tuppa pildiraami.Külalised alati küsivad,kust see,teine või kolmas asi pärit on ja imestavad,et mitmendalt ringilt selliseid asju leiab.Sellel aastal tuli mulle suure üllatusena,et vald oli esitanud meid “Kauni kodu” konkursile.Kuna olen see aasta seoses haigusega pidanud 3 kuud antibiootikume võtma,siis olen ka pidanud hoiduma päikese eest,aga arvestades seda suve,on see olnud paras piin.Minu õu on kindlasti vähem hooldatud,kui ükski teine aasta ja ma olin ikka väga üllatunud,kui kutse sellele üritusele saime.Meil on nii palju siin talus teha ja kohe kindlasti kaugeltki ei pretendeeriks me ise Kauni Kodu tiitlile.Muidugi on meeldiv sellist tunnustust saada ja eks meie kodu külastavad inimesed vaimustuvad samuti ennekõike sellest kohast ja ümbrusest.Ilmselgelt vajavad meie hoonete katused vahetust ja muust ma parem ei räägigi…aga nüüd läks lappama.Osalen kindlasti selles loosimises.Saagu ema/vanaema tuppa valgus! Postrid jaotaksin aga kõigi kolme toa vahel.Selliseid asju ma ka kodusistuses armastan.Olen leidnud tõeliselt vahvaid postreid ja silte taaskasutusest.Oskaks siia fotot lisada,jagaksin oma viimast leidu,mille ühest kiriku-kaltsukast leidsin.Plekist silt,millele Sõbralt-Sõbrale poest raami ostsin ja nüüd leidis ta väärika koha minu voodi poolel seinal. (Ehk võin FB kommentaariumisse lisada?!).Jätkugu suvi!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 16:16

      Ma tahaks su kodu näha küll, lisa fbi kommidesse!!

      • Avatar
        Vasta Kadi 16. juuli 2018 at 18:13

        Külvasin nüüd sinu FB üle oma koduga.Ise küsisid ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. juuli 2018 at 15:20

    Oh kui hästi sobiksid mingid ägedad postrid minu valge tühja seina peale.
    Laelamp sobiks aga ideaalselt vastvalmivasse vanemate suvekoju.

  • Avatar
    Vasta KL 16. juuli 2018 at 15:14

    Olen peatselt päris oma esimesse koju kolimas ja kuna kodu ost on päris kulukas siis mul tulebki tuba toa haaval sisustada ning oleksin väga õnnelik sellise vinge lambi üle ja postrid kaunistaksid mõnda tühja seina, et rohkem kodutunnet luua.

  • Avatar
    Vasta Angela 16. juuli 2018 at 14:59

    Mul on ka ideid aga no tahtejõudu ja ajast jääb lihtsalt puudus.. äkki laenad oma aega mulle ka.. teeks ka elamises natuke uuendust.
    Supper äge ikka on sul see kõik ?? 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 16. juuli 2018 at 14:50

    Äh, kodu on tõesti selline asi kus ALATI vajab miski tegemist..
    Loosist võtan osa.. Elan oma lapsepõlve kodus (teisel korrusel oleme) oma kahe lapsega ja nüüd selle nädala lõpus või uue alguses tuleb õde mulle appi, et laste tuba saaks ka ilusaks tehtud! ?
    See sama lamp sobiks mu laste tuppa kui valatud- seda enam, et hetkel on lihtsalt rippuv pirn seal laes ? Postritega veel mõtleks aga samas tahaksin oma tuppa mõnda ägedat või siis koridori või laste tuppa..
    Meie maja renoveerimine käib küll aeglasevõitu aga siiski vähemalt edeneb midagi aeg-ajalt ?
    Saaks selle laste toa ka ilusaks ja kenaks siis oleks jälle üks mureke vähem ? Aga samas muresi on veel ja veel ja ma usun, et igas majas on neid alati ? Aga samas on ju nii tore, et teed ise asjad nii nagu ise heaks arvad ja täpselt nii nagu endale meeldib!
    Minu toas on pool tuba vana palk, mida sai lihvitud ja peitsitud (palkidel vahed lasime silikooni täis ?) ja teine pool on kips ja tapeet.. Tapeet vajab vahetust aga selle teen kunagi siis kui leian endale uue ja väiksema kapi ?
    Lastetoast kakume liistjd seinast ja sinna läheb paneel ja see sein, kus aken on- sinna tuleb kips ja arvatavasti miski värvitav tapeet, et aegajalt saaks tuba “värskendada” ?
    Remontimine on tore, kui sa seda päris üksi tegema ei pea.. Üksi hakkab kuidagi igav.. Aga samas hiljem on nii hea vaadata ja mõelda, et ikkagi ISE TEHTUD ??

  • Avatar
    Vasta KRO 16. juuli 2018 at 14:37

    Ilus tuba! Kas sa tead, et see taim, diifenbahhia on mürgine, hoia seda nii, et lapsed seda kogemata suhu ei pane.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 14:41

      tean 🙂

      • Avatar
        Vasta KRO 16. juuli 2018 at 15:07

        Siis on hästi. Kusjuures ma olen terve lapsepõlve elanud selle taimega koos. Ega siis ei teadnud, et see mürgine on, õnneks ei söönud seda. Ema juures see alles ja kuna nüüd tean, siis sinna minnas tõstame selle kõrgemale, et poisid hambaid sisse ei lööks vms.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 15:15

          meil siiani pole jah keegi nagu huvi ka tundnud.

  • Avatar
    Vasta Kärol 16. juuli 2018 at 14:10

    Oleme kohe-kohe kolimas ning uues kodus puuduvad KÕIK laelambid, isegi pirne pole, ainult juhtmed. Kuna väljaminekud niigi kolimisega väga suured, siis oleksin väga õnnelik kui selle lambi võidaks. Paneksin ta elutuppa 🙂
    Kukupesa poe loomisele olen läbi instagrammi kaasa elanud ja neil on kõik väga lahedad postrid! Sealt valiks ilmselt lastetuppa midagi 🙂

    Hoian sõrmed-varbad risti ja looda õnnele!

  • Avatar
    Vasta Hannaj 16. juuli 2018 at 13:48

    Meil on kodus väljajäetud palkseina ja laetalasid ning just pronksjat ja vaskset tooni. Kui esialgu arvasin, et vot mulle tuleb kõik valge mööbel, siis nüüd on kõik peale köögi hoopiski tume pruun ? Ehitame hetkel teisele korrusele kaks magamistuba juurde ja see lamp sobiks meie magamistuppa just! Alumise korruse magamistuba jääb siis lastele mängutoaks ja kindlasti valiks postrid sinna!

  • Avatar
    Vasta Mari 16. juuli 2018 at 13:28

    Minu kodu… Sellest võiks kirjandi kirjutada või kui aega rohkem, romaani. Kuid keegi ei viitsi toda viimast nagunii lugeda. Lühidalt aga…. On see maja, kus on alati midagi katki, alati mingi asi katki minemas või kus iial tööd otsa ei saa. Kodu ostsin viis aastat tagasi. No edusammud on selles, et alla sain lambid lakke, ent ülrval on ikka juhtmed vaid. Kuid kuna suurem laps tunneb huvi üleval olemise vastu, tuleb see viga ka peagi parandada. Teine laps on kohe sündimas, temaga on aega. Kõik tahaks nagu kõpitsemist. Ainult et… Maja ainuke meesterahavas on 2,2 aastane ja teine veel kõhus, peab omama a)rahakotti b) häid töötegijaid. Ja suurema osa ajast on kummastki puudus. Muidugi ma vahest nurisen ja olen enda peale tige, et vaene ja saamatu. Samas, teen seda kõike ju endale ja näpuga näitajaid ma suurt ei vaja. Kuigi neidki jagub palju. Oma kodus on alati midagi nokitseda. Eriti, kui nee kodu on tilluke maja

  • Avatar
    Vasta L 16. juuli 2018 at 13:16

    Oleme parajasti renoveerimas oma koridori ning igasugu nipsasjakesed ning dekoratsioonid on mega teretulnud ?. Ostsime enda maja aastakese tagasi ning oleme seda remontinud ning renoveerinud terve aeg. Endale meeldib selline skandinaavia stiil, kus hall kõrvutatakse igasugu värvidega. Magamistuba on meil nt kuldse tapeedi, halli ning puidu värvi mööbli ning mustade lampidega ?. Lastetoas aga hõbehall tapeet ning valge voodi koos roosa öökapiga. Loosis tahaksin osaleda, võibolla lõpuks ka võidan midagi ?( pole mitte ühtegi loosimist kunagi võitnud)

  • Avatar
    Vasta K. 16. juuli 2018 at 13:01

    Wow, see lamp oleks absoluutselt perfecto meie trepihalli!!! Meil on koridoris sarnast tooni pisemad valgustid, aga trepihallis ripub kolimisest peale (kohe 2a juba) laest alla juhe. Juba kaks talve kirume, et pime on veits, aga pole sobivat lampi ka leidnud. Ja siis tuleb taas suvi ja unustame selle juhtme… Nüüd näen seda lampi siin pildil ja no idekamat sinna poleks olemas. Kui võidan, siis oh õnne! Kui ei, siis no ma pean end kokku võtma ja selle asjanduse lõpuks ise ära ostma siis. Tänks soovituse eest sel juhul 😀

  • Avatar
    Vasta Kelly 16. juuli 2018 at 12:51

    Omggg, see lamp 😀 meie magamistuppa palun! Meil on hetkel selline Porno seal laes, nagu vanal ajal see vedruga lamp, kausikujuline,valge ja suure pirniga. Sa hakkaks oksele? Postrid paneks ka magamistuppa, vähemalt 2 😛 siis saabki lisaks mõned uuendused teha.
    1 paneks köögi ja elutoa juurde?

  • Avatar
    Vasta Riina 16. juuli 2018 at 12:49

    Meie pesa on just selline, mis toa ja nurga haaval tasapisi oma st meie nägu hakkab minema. Koridori kõpitsemine hakkab lõpule jõudma ja wc ootab oma järge. Meil on garderoobis vaskne lamp. Ma ei oska öelda, kui suur see loositav lamp on. Koridori on see too much, aga me wcsse võiks küll see pilgupüüdjaks sobida. Meile meeldib selliseid nö aktsente ikka ka kasutada, kuigi värvidega me väga ei ekperimenteeri. Skandinaavialik stiil väikese kiiksuga ja loodusest inspireeritud värvidega.

  • Avatar
    Vasta K. 16. juuli 2018 at 12:42

    Mul on köök ja elutuba koos, laelamp on sellel nii elutoa poole peal.
    Ja see lamp sobiks minu arust sinna nii hästi. Siis on tunne nagu oleks elutoas, mitte ei istu kogu aeg köögis :).

    Ja mõned naljakad postrid sobiks ideaalselt poiste tuppa 😉

    Seega võtan ka loosist osa ?

  • Avatar
    Vasta E* 16. juuli 2018 at 12:41

    Me oleme ka 1.5a juba oma uues/suuremas kodus elanud ja tõesti on see kodu valmimine üks suur protsess. Ikka midagi on puudu ja just seda õiget ei leia. Vahel leides, ei ole jälle hind see õige jne….
    Hetkel oleme magamistuppa õigete detailide otsingul. (Kardinad/lamp). Vaatasin, et see pronksikarva lamp oleks küll hea pärl meie mahedas beežikas/valges magamistoas 🙂
    Jään loosiõnnele lootma 😉

  • Avatar
    Vasta Krissu 16. juuli 2018 at 12:40

    Meil on poja tuppa sellist silti vaja 🙂 Just iseenda pärast, et mitte vihastada (no ja ta oskab lollusi korda saata küll ja rohkem). Ta vahest ise ka küsib üllatunult, et miks ma karjun 😀 et emme, kas paneme sildi, et ära karju? seega jah, meil oleks seda silti vaja küll. Lamp läheks ka poja tuppa – praegu tal selline lamp, et ma enam isegi ei suuda nerfi kuule iga päev sealt pealt kokku korjata – paras ettevõtmine on. Samas on endal kogu aeg hirm, et äkki mõni neist süttib seal. Seega jah lamp leiaks meil kohese kasutuse poja toas. Tema toa remont sai ka hiljuti valmis ja lamp on täitsa vana nüüd seal.

  • Avatar
    Vasta Ene 16. juuli 2018 at 12:38

    Magamsitoa lamp on ajast ja arust, eelmise oamnike pärandus , imelinevaskne sigrimigri oleks lemmik, ülejäänu joondaks siis juba lambi järgi , arvan remont saaks uue hoo sisse;)

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. juuli 2018 at 12:36

    Kahjuks elan üürikorteris, kus väga oma maitse järgi seinu värvida ei saa, kuid kõige muu vallas on meile antud vabad käed. Ajapikku oleme igas toas kõik eelmiste üürnike jäljed eemaldanud. Täitsa oma kodu tunnet ei ole, kuna üürikas siiski. Aga mida enam oma maitse järgi dekoreerida, seda armsamaks see koht muutub.

  • Avatar
    Vasta S 16. juuli 2018 at 12:29

    Kukupesa postrid sobiksid mulle elutuppa väga hästi ja nii saaks lihtsalt uue ilme toale. Tahaksin väga korteris remonti ka teha, siis oleks ikka värskemat sisustust vaja.

  • Avatar
    Vasta Alicia 16. juuli 2018 at 12:18

    Hei, mina sooviks lampi, sobiks magamistuppa asendamaks ebay koletist, mis pidi olema ajutine lahendus aga rippub juba aasta aega. Posterite fänn ei ole, need kingiks asjatundjatele :))))
    Toataime nimi on diifenbahhia ja Sulle juba keegi kirjutas, et on mürgine ja tõesti on. Teda ei ole soovitatav puudutada ja juhul kui mahl sattub nahale, siis kohe pesta rohke veega. Minul endal olemas üle 8 aasta, lapsed sellega ilusti kasvanud aga sõnad tuleb peale lugeda, et ei tiriks jne. Ta on väga hea õhu puhastaja ja kasvab ilusaks. Minema küll ei viskaks, lihtsalt ettevaatust (jõulutäht veel mürgisem).

  • Avatar
    Vasta janeli 16. juuli 2018 at 12:11

    Kukupesa postrid oleks lausa kingitus selgest taevast . mul magamistoas terve üks sein tãis positiivseid lauseid (neid kleebitavaid mis netist tellida saab ) teisele seinale panen meeletult pilte ja paar positoivae noodigaKukupesa postrit kuluks sinna just valatult . niihea on hommikut alustada kui silmi avades loed ainult positiivset . teeb kohe pãeva paremaks ja enesetunde supper heaks . ??

  • Avatar
    Vasta V 16. juuli 2018 at 12:08

    Meie kodu suht poole peal. Lastetoad täiesti tegemata ja köök üsna poolik.Enamik mööbli on teinud mul kuldsete kätega mees ja remondib ta ka ise. Kõik aga tasa ja targu, rahakott ei võimalda ?
    Elutuba aga vajab hädasti mingit suurt lampi ja postrid muudaksid ka ilmet ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 12:10

      Veab sul, mul Kardo ei tee ise mööblit 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari 16. juuli 2018 at 12:05

    Meie soetasime neli aastat tagasi vana talumaja. Esimesed poolteist aastat kulusid puhtalt lammutamisele – ja ega siit suurt lõpuks alles jäänudki: kolm palkseina ja sarikad. Nüüd vaikselt kõpitseme, nii nagu vahendeid leidub. Pangalaen sai peamiselt juba lammutamise käigus otsa. Esimene suvi elasime mehega kahekesi telgis. Järgmisel suvel oli meid juba kolm – soetasime 2*2,2 meetrit aiamaja. Kolmandal suvel ütlesime oma üürika üles ja kolisime enne jaanipäeva aiamajja veidi üle aastase põnniga ja mina teise lapse ootel. Kolmas suvi oligi kõige rängem, siis pingutasime elueest, et enne sügist ikka katuse peale saaks ja ühe toakese valmis. 6. september oli siis see imeline päev, kui sai lõpuks tuppa, katuse alla voodisse (!) magama. Nüüdseks on käes viies suvi, esimese korruse restaureerimine pole veel päris valmis, ikka igas ruumis on veel midagi nokitseda lõpetada, väljas on pool laudist pandud, vast saab sügiseks ringi peale. Suur seiklus on meil see metsa kolimine olnud, aga kuidagi muud moodi ei kujutaks ette ka. Aiamajast on nüüd lastele mängumaja saanud.. vahest vaatan ja ei suuda ära imestada, et me seal reaalselt peaaegu kolm kuud elasime. Aga noh, inimene harjub kõigega 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 12:10

      Issand, sa oled ikka tugev naine! 😀 Ma ei suuda ühte ööd ka telgis magada 😀 Aga jõudu teile remondis!

  • Avatar
    Vasta Tups 16. juuli 2018 at 11:58

    Jälle peab kiitma sind! Väga vahvad detailid oled leinud, mulle täiega meeldib laelampide värvitoon. Ja lauakomplekt on väga vahva. Ja põrandalamp ja see väike lauake, kus arvuti peal on. Diivani värvitoon ka meeldib, täiega fännan sellist sinakasrohelist või mererohelist (kuidas keegi seda tooni nimetab). Võiks elada küll su kodus 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 12:03

      Aitäh! :))

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. juuli 2018 at 11:52

    See lamp oleks super minu elutoa lakke. Elame oma kodus juba (juba?!) 10 aastat ning visuaalset uuenduskuuri on vaja teha küll. Elutoa lagi on servamata lauast ja mitte lame vaid viilus ning sobivat lampi sinna leida on olnud alati keeruline.
    Postrid on ägedad aga nendele ma ei pretendeeri, kuna seina pinda ja/või riiuleid mul napib 🙂
    Aga sinu kodu uuenduskuur on väga julge ja äge! Särav nagu sa isegi 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 16. juuli 2018 at 11:52

    Meie pooleliolevasse majja sobiks lamp ideaalselt. Ilmselt hakkaks see lamp kaunistama magamistuba ☺️

  • Avatar
    Vasta Kris 16. juuli 2018 at 11:51

    Teil on väga hubane ja mõnus kodu :). Ja tänan kasulikke linkide eest, otsin just rippvalgustit kööki, lähen kohe vaatama, mis huvitavad pakutakse.

  • Avatar
    Vasta K. 16. juuli 2018 at 11:50

    Me elame oma majas, mis on hetkel hästi pime ja meenutab väikest metsonnikest. Ei taha ära sõnuda, aga mõtleme praegu majaehitusele, mis oleks kõrgete lagedega ja avarate ruumidega…. Peaks sel nädalal selguma, mis saama hakkab.
    Eks oma koduga on ALATI midagi uut vaja, korda teha, alles jätta…. Mulle see oma koduga toimetamine väga meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 16. juuli 2018 at 11:46

    Oh see lamp sobiks ideaalselt minu magamistuppa. Kogu korteris sai remonti tehtud ja nüüd on magamistuba pidanud pikalt leppima laest alla rippuva juhtme ja juhtme otsas rippuva pirniga kuna lihtsalt ei ole sobivat lampi leidnud. See vaskne toon sobiks ideaalselt pronksikarva detailidega elutoas ning ka kõigi uste ja aknalaudade ning muude puitdetailide ja mööbliga korteris, mis on siis ka kergelt punaka vahaga toonitud. Kogu korter on hallides ja türkiisi/mündikarva toonides, seega punakas vaha või pronksikarva detailid muudavad kogu kombot soojemaks ja hubasemaks 🙂 Samuti ootab magamistoas üleni valgeks vööbatud sein midagi, mis teda isikupärasemaks muudaks. 🙂 Kusjuures see tunne on sõltuvust tekitav, pidevalt elamises midagi nokitseda ja ümber tõsta, ära värvida jne, seega olen sinuga samas paadis. Kahjuks saavad ühel hetkel otsa mööbliesemed mida tuunida, seega olen läinud seda teed, et meisterdan ise puuduolevad mööbluesemed, läheb rohkem aega 😀 Viimati leidsin nt ideaalse türkiisi värvi euroaluse, millest sai meie elutoas diivanilaud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätrin 16. juuli 2018 at 11:45

    Minu kodu alles valmib. Sai ostetud eelmine aasta Valdeku tânavale armas kolme toaline korter millel plussiks veel juures suur aed. Võtsin ette suure töö terve korteri renoveerimise nimel. Praegu olemas juba uued laed ja pôrandad. Veel vaja paar seina sirgemaks saada ja hakkab vaikselt looma. Kauatehtud kaunike nagu öeldakse!!!
    See lamp sobiks ideaalselt mulle magamistuppa kuna sinna veel valgustist välja valitud pole ja postrid sobitaks kööki. Kuna kindlat tähtaega korteril pole siis loodan aasta lõpuks juba sisse kolida. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 12:00

      No peaaegu naaber mul siis ju :D!

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 16. juuli 2018 at 11:44

    Meie oleme enda uues Saksamaa kodus elanud nüüdseks juba pool aastat. Enamasti oleme investeerinud suurematesse mööbliesemetesse nagu diivan, kapid jne. Lampe pole meil kodus ühtegi, tavaline pirn ripub lihtsalt laes. ? Oleksime väga rõõmsad, kui saaksime natukene mõne disaini elemendiga oma kodukese hubasemaks teha. Need postrid sobiksid meile ideaalselt kööki ja lambike elutuppa. Loodan, et loosiõnn ükskord mulle ka lõpuks naeratab. ?

  • Avatar
    Vasta G. 16. juuli 2018 at 11:44

    Väga väga sobiksid, paneksin sobima need asjad, sest ostsime vana maja ja remont alles käsil 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirts 16. juuli 2018 at 11:43

    Oeh, lampi oleks küll hädasti vaja. Mul lamp elutoas vast juba 10 aastat vana plastiku närakas. Elutoas läheb mingi aeg tapeedi vahetuseks. Noh, põrand vajab ka parketti, ehk jaksan selle ka kunagi osta. Loodan sügisel ise tööle saada kui pätu lasteaia tee jalge alla saab.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. juuli 2018 at 11:40

    Kukupesa postrid on nii ilusad ! Aastakese olen neid vahel piilunud ja mõelnud,et tahaksin endale kööki mõnda. Oma kodu veel ei ole aga ehk looksid üürikas hubasema tunde.Ideaalis unistan, et mul oleks kunagi oma maja rahulikus kohas ja kena hoolitsetud aed:D Ei jõua ära oodata, et saaks asju teha oma maitse järgi.

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. juuli 2018 at 11:33

    Poja sündis. Otsustasime kolida suuremasse korterisse kuid ei soovinud mingeid riske võtta ning selleks ajaks kui koduvahetus käis , tulime üürikorterisse. Ma olen nii väsinud ja tüdinenud sellest kastimajandusest. Tahaks juba oma koju ja oma asju kujundada ja planeerida. Tahaks kutsuda sõpru külla ja tahaks vaipa maha panna ja normaalseid ruloosid et päike ei tapaks hommikuti. Üürikorterisse ei taha midagi osta eksju. Kogu see jant on kestnud 5 kuud.. Ma ju olen olnud kannatlik eksjuonju ? 🙂 Ootame nüüd uue korteri notari aega.. suvel ei liigu üldse need asjad! Selle loosimise võitmine annaks jälle natuke unistamist juurde. Aitäh vinge postituse eest !

  • Avatar
    Vasta Hekti 16. juuli 2018 at 11:33

    Postrid on jah head ja see lillekimp on NII ilus, eriti sellel taustal. Kollane laud ja toolid jah ka ilusad ja need lambid jälle NII ilusad, need vasksed laelambid. Oh kuidas ma ka igatseks neid tundeid mis sul kodusisustamisega seoses, oma maja aiaga ja mõnusat olemist. Ja turule kärutamis mõned kilomeetrid ja seal mõnusat ostlemist. Nii võiks täitsa õnnelik olla 😀
    Praegu pole sentigi oma kõdunevat hurtsikut korda teha. Kui oleks, siis võtaks raudselt osa postrite ja lambi loosist, aga no praegu ma arvan, las jäävad kellegile, kellele reaalselt sobivad. Ma vahetaks lihtsalt oma nõuka aegsed lambid välja ükskõik mille vastu, ses suhtes mul vahet pole.
    Aga vb Veltsil on ka ikkagi midagi viga, miski haigus või midagi, kui ta juba nii ebaloomulikult pikka aega aint jalga puhkab diivanil. See ravi mis ta eelmine kord sai, mõjus?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 11:59

      Ei ole tal ausalt midagi viga, näpp ju paranes ära, sööb ja jookseb puuris küll, aga vot diivanilt ära ei jookse. Vb on palav?

      • Avatar
        Vasta Hekti 16. juuli 2018 at 14:26

        Ouu..maby he’s an alien.

      • Avatar
        Vasta Hekti 16. juuli 2018 at 14:27

        Ouu…maybe he’s an alien.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 14:30

          või laisk 😀

          • Avatar
            Hekti 16. juuli 2018 at 15:04

            Aga vb see teine tüüp ei lase tal magada ja nii kui Velts puurist välja saab, laseb silma looja. Kardo ju ka ütles, et vahel nad öösel täiega mürgeldavad seal puuris, et nagu…mis asja nad teevad? Samas, kui sa oled neid päeva ajal magamas näinud puuris, siis vist jah Veltsi laiskus pole puhtalt terrori tulemus.

          • Mallukas
            Mallukas 16. juuli 2018 at 15:06

            Rotid magavadki päeval ju 😀

          • Avatar
            Hekti 16. juuli 2018 at 15:15

            Aa jah…no siis see on ju loomulik, et ta diivanil põõnab päeval.

          • Mallukas
            Mallukas 16. juuli 2018 at 15:25

            Noh, põõnamine polegi imelik, see on, et ta minema ei lähe. Ta võiks ju ükskõik kuhu magama minna, mitte sinna, kus ma ta anen 😀

          • Avatar
            Hekti 16. juuli 2018 at 17:33

            Ma räägin sul on seal mingi tulnukrott, kogub raudselt andmeid ega oska roti moodi käituda.

            Aga tundub, et täna tuleb teine medal ka ära. Sa oled ikka uskumatult tubli sõnapidaja 😀
            Aastaematiitel juba tuli, ravisid Lentsi üleöö terveks. Raudselt sa tegid seda, ära üldse hakka tagasihoidlikku mängima.

          • Mallukas
            Mallukas 16. juuli 2018 at 17:44

            Öösel kui ise magama kebisin, siis ta oli veel kuuum, aga kuna ta ei ärganud, siis ei hakanud rohtu ka toppima. Ja oligi terve hommikuks! 😀

          • Avatar
            Hekti 16. juuli 2018 at 19:31

            Super!

  • Avatar
    Vasta Sirli 16. juuli 2018 at 11:25

    Mina sooviks ka osaleda. Meil on kohe-kohe algamas magamistoa remont. Praegu on seinad helekollased, aga kuna meil on hiiglaslik aken ja õhtupäikeses on siin ikka liiiiiiga hele, et mõnusalt magama jääda, siis värvime seinad tumedamaks sinakas-halliks. Vasetoon sobiks sellega hästi. Ma tahan mööbli valgeks värvida, aga mees ajab sellele sarved veel vastu. ? Me pole remondis just väga osavad, aga nende asjadega saame kindlasti hakkama ja olen oma uue magamistoa ootuses juba päris elevil. Ilusas kodus on kuidagi kergem elada, rõõmu rohkem, motti koristada ka… ?

  • Avatar
    Vasta G 16. juuli 2018 at 11:10

    Ma olen Kukupesa postreid pikalt juba igatsenud aga no ei vea kuidagi välja praegu omale koju asju osta. Postrid sobiksid just elutuppa riiuli peale ja lambi paneks esikusse ka IKEA näkatsi asemele, saaks natuke ilusamaks. Esikus on meil tumepruun sein ja Hall!!!! Kummut, saaks seina värvitud siis oleks enamvähem juba rahul.

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. juuli 2018 at 11:09

    Esiteks ma tahan lihtsalt rääkida natuke sellest suurest lillest. Usun, et tead et see mega mürgine. Minul juhtus nii, et olin Tartus vanematel külas ja aastane tütar magas vanemate toas oma reisivoodis ja mina teises toas. Voodi kõrval oli see sama lill, maast laeni. pidin selle Tartus Tallinna transportima aga see ei mahtund autosse?. Üks hetk ärkasin meeletu kisa peale üles jooksin teise tuppa ja nägin et see suur lill oli kukkundus lapse voodi peale risti ja lehed olid puruks rebitud ja lapsel suus. Mõtlemata võtsin lapse ja telefoni helistasin kiirabisse ja samal ajal pesin oma röökiva lapse suud oma mega värisevate kätega.. Päev enne seda lugesin uudist kuidas ka väike laps pani suhu selle sama taime mahlaga koos olema käe ja sai kõriturse ja suri. aga no ei mõelnud et mul nii läheb kuigi ma kartsin seda. õnneks pääsesime paistes moka, põletushaavade ja shokiga aga selle vältimiseks hoia oma lapsi ja loomi selle taime eest, eriti kui kõige väiksem sünnib. mul oli neid taimi kodus 3tk ja vanematel 4tk ja ma viskasin kõik minema?. kahju! väga meeldisid aga pidin selle viha kuidagi välja elama et ei osanud ennetada kuigi teadsin et mürgised on. Oleks teadnud oleks sulle toond?. mis puudutab neid loosi asju siis magamis toas on mul lae- ja öölamp mis on seest vasetooni ja oleks äge kui saaks sellega ka kööki edasi minna sest ka seal jätkub samatooni detaile.. ja kuna ma olen mega loll toiduainetemõõtmises siis see poster mis sul köögis on oleks vapse idekas mulle. üks suur sein on tühi ja valge sinna oleks see superluks?Minu kodu on ka püha koht kus on alati hea olla ja mida ma igapäev tõstan ja tuunin, kõik kes tulevad külla ütlevad et nii mõnna on?. oleks pappi tuuniks veelgi rohkem. Minu unistus on saada kunagi endale magamistuba kus ei ole ühtegi asja peale seinast seina madratsite seinapeal telekas ja riiul ja katuse aken. Ja me teen kõik et ma unistuse kunagi saaksin täide viia?.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 11:18

      No ma tean jah, et see mürgine, aga meil pole keegi never ühtegi taime näppinud, ei oska väga karta. Ja no kuidas kukub üks taim magavale lapsele SUHU :D?

      • Avatar
        Vasta Maarja 16. juuli 2018 at 11:47

        Mul ka polnud. kodus oli 3 taime.. ühtegi ei puutund.. aga tõmbas selle voodi peale rebis lehe puru ja toppis suhu. ma magasin teises toas ju ta ärkas enne mind ja toimetas seal?. ega ei pruugi muidugi.. mina olin teadlik aga kuni selle päevani ei uskund et minu lapsega see juhtub. varem ta ju neid ei puutund.

      • Avatar
        Vasta Maarja 16. juuli 2018 at 11:57

        Ma ei saa aru kuhu mu vastus kadus aga ja. ega ma ka ei uskund et minu lapsega see juhtub.. aga näe.. kodus olid põrandal 3 sellist lille ja ei puutund. ja magavale lapsele suhu see ei kukkunud. mina magasin teises toas ja ju tema ärkas varem ja timmis selle voodi peale ja hakkas lammutama. 13ja reede oli peale seda pauku helistas lapse isa et kass pani öösel pliidi tööle ja pliidi peal olev pitsakarp blenderi juhe ja pistikud olid tuhaks põlenud ja elamine haises nagu suitsuruum. ju oli sitt päev.. aga no inimesed kes loevad blogi ja ei tea et see nii mürgine on siis oskavad ehk hoiduda halvast. tõstavad kõrgemale vms.?

  • Avatar
    Vasta Tiina Verzibikovs 16. juuli 2018 at 11:03

    Kahjuks elan mina üürikorteris. Seega kõik mis ma olen siia teinud siis siia ta ka jääb! Väljaarvatud minu mööbel. Aga endiselt pole ma oma “koduga” rahul! Tahaks niiiväga euroremonti teha siin ja siis teisel hetkel mõtlen et tahaks hoopis sellist hubast olekut…ei oska kuidagi. Oii kui ma vaid saaksin viskasin ma selle koleda vanaaegse pruuni suure seksiooni välja. Fuiii kuidas mulle ei meeldi see…hmm aga samas kui ma saaks nüüd endale selle vahva laelambi siis ma vbla ei paneks seda pruuni rõvedust niiitähele! Huvitav?
    Või kui keegi loeb seda komentaari siis äkki oskab mulle õelda kas ma saaksin ta kuidagi ilusamaks teha( see suur rõvedus on lakitud) 🙂
    Aitäh tähelepanu eest! 🙂

    • Avatar
      Vasta ML 16. juuli 2018 at 14:26

      Tiina! Värvi üle ? Ei ole meeletult raske töö, lihtsalt veidi ettevõtmist ja usu mind, hoopis teine tera ?

  • Avatar
    Vasta Kairit 16. juuli 2018 at 10:58

    Ostsin kevadel korteri ja tegeleme remondiga. Need asjad sobiks 110%oma koju, isegi kui loosiõnn ei naerata, siis peaks rohkem tööd tegema, et need endale osta:D

  • Avatar
    Vasta Triin 16. juuli 2018 at 10:57

    Selline ripplamp sobiks meie magamistuppa, mille ehitamist alustame alles sügisel. Aasta aega uues kodus, remonti vaja siiin 100 aastases majaosas igalpool ja kolme lapse kõrvalt kõike korraga ei saa. 3, 4 meetriste lagede all ripuks see lamp nagu valatult!

  • Avatar
    Vasta Kady 16. juuli 2018 at 10:57

    Elame väikses ja hubases puumajas äärelinnas park-metsa kõrval. Sisekujundus oli mu suur unistus, mida tahtsin õppima minna, kuid elu läks teisiti. Õnneks on elu ise mulle andnud võimaluse muudkui ehitada ja kujundada. Mida aasta edasi, seda suuremat tänu- ja õnnetunnet oma pere ja kodu üle tunnen. Lambi ja postrid paneksin oma hobituppa, mille tahaks nüüd ägedaks tuunida, see on nö minu ruum, mille loomise olen nö emale kohaselt kõige viimaseks jätnud 😉

  • Avatar
    Vasta Mariann 16. juuli 2018 at 10:56

    Meie ostame oma esimese kodu selle nädala lõpus. Me oleme otsinud peaaegu 2 aastat ja lõpuks leidsime. Sellel on suur terrass, kuhu tahaks panna lebotamiseks kiige ja diivani. Sellel on puupliidiga köök, kus saab head leiba küpsetada ja imelisi ahjupraade/-kartuleid teha. Sellel on garaaž, kus mees saab oma autosid putitada, ja aed, kus ma saan oma maasikaid ja kõike muud kasvatada. Sellel on saun, kus me saame peale rasket nädalat leili võtta… Ei ole meil eriti mööblit, kuid vähemalt on varsti kodu 🙂 kui end sisse oleme seadnud, küll siis see mööbelgi meie juurde oma tee leiab.

  • Avatar
    Vasta D 16. juuli 2018 at 10:47

    Soovin loosis osaleda. Meie ostsime alles hiljuti oma esimese korteri ning plaanisime ka kohe sisse kolida, ent siis selgus, et remonttöödest me ei pääse ning asusime magamistuba remontima. Veidi hiljem oli selge, et me ei pääse ka köögi remondist. Kuna tegemist on vana puumajaga, siis üllatusi on jagunud kõvasti. Pliit oli kasutuskõlbmatu ning tuli välja lammutada, köögi põrand hallitas, magamistoas põrandal soojustus puudus täielikult jne. Kuna oleme noor pere ja ehitustööd on osutunud plaanitust mitu korda suuremaks, siis hetkel püüamegi tasa ja targu oma jõududega toime tulla ning ise töö käigus õppida. Hetkel oleme palju mööblit ka ise meisterdanud ning kuna pruunid ja vasksed toonid on meil vägagi esindatud, siis see vaskne lamp sobiks meie planeeritavasse rohekasse magamistuppa ideaalselt. Kukupesa lehelt veetles mind elevantidega plakat, mis on eriti armas ning sobiks nagu valatult meie planeeritava rohelise magamistoa seina peale.

  • Avatar
    Vasta Triinu V 16. juuli 2018 at 10:44

    Me alles natuke aega tagasi alustasime oma maja renoveerimisega. Ja see lamp sobiks väga hästi tulevasse kööki ja postrid lapse tuppa.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. juuli 2018 at 10:38

    Mina sooviks osaleda! Mul endal tegelikult köögiremont pooleli ehk ootan mööbli saabumist. Võtsin asja korralikult käsile ning vahetan kogu köögitehnika ka välja (need juba pea kuu aega ootavad mul kodus koos seinaplaatidega ?) – sai pere jaoks suur side-by-side külmkapp ostetud ning eriti elevil olen nõudepesumasina pärast, sest seda mul varasemalt kunagi pole olnud ning ära on tüüdanud laste ja mehe järgi nõude pesemine ?. Pronksikarva lamp sobiks hästi mu söögituppa, seal tuba järgmiselt värvitud: all tume šokolaadipruun, keskel bordüür ponksivärvi spreivärviga tehtud ja ülemine osa on piimakohvi värvi ?. Hetkel on laes eelmistest omanikest igav kolmeharuline säästupirnidega valgusti, hea meelega vahetaks selle välja. Ja samuti plaan söögitoas suur klaasist söögilaud mingi mugava istumisnurga vastu vahetada. Igatahes kuu lõpp saab põnev olema, kui lõpuks tegutsema saan hakata ?

  • Avatar
    Vasta sirli 16. juuli 2018 at 10:38

    Kuna just on käsil kolimine ja uue kodu remont, siis sobiksid remondi lõpuks väga lapse tuppa ja mingisugune ka kòöki poster, alles ykspaev vaatasin kukupesa lehte ja tahtmine oli tellida aga kõige pealt oleks vaja remont valmis saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsikka 16. juuli 2018 at 10:38

    Me kolime kohe-kohe uude korterisse sisse, aga no esialgu ei ole meil suurt midagi peale köögimööbli ja voodite 😀 Igasugune abi kodu sisustamisel on väga teretulnud! Kukupess postreid olen ammu vaadanud ja loodan, et kunagi, kui mu laste toad valmis saavad lõpuks, kaunistavad neid ka mõned ägedad mõtteterad. Lamp on äge ja efektne, pronks mul praegu teemas, ma ei teagi, kas ma paneks selle elu- või magamistuppa, tahaks mõlemasse sellist tooni 🙂

    • Avatar
      Vasta Kirsikka 16. juuli 2018 at 10:39

      Muidu mulle väga meeldib su kodu, toonid on täpselt sellised valitud, nagu mulle ka tuleb – kollane ja münt 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 10:54

        jee 🙂

  • Avatar
    Vasta kaie 16. juuli 2018 at 10:36

    Mina sooviks lampi ja postreid elutuppa, kuna see on nii masendavalt igav tuba. Olgu, lapsed on püüdnus seda värvikamaks muuta rasvakriidi ja pastakaga, aga sellest pole ka piisanud 😀

  • Avatar
    Vasta K 16. juuli 2018 at 10:34

    Oleme ostmas enda päris esimest kodu ning värskema ilme andmiseks kuluvad üks äge lamp ja postrid marjaks ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna 16. juuli 2018 at 10:34

    Postrid ma paneksin endale kööki, sobiksid väga hästi tühja seina. Olengi juba tükk aega mõelnud, et mida sinna panna. Aga lambi kingiksin enda õele, kellel just praegu majaehitamine käsil. Neile leiaks elutuppa kindlasti sealt mõne sobiva lambi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kes 16. juuli 2018 at 10:27

    Meil vana maja millest üritame midagi kokku klopsida…sinna sobikski see ära vihasta vaid vaata ja imesta….hull projekt 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. juuli 2018 at 10:26

    Meil on kolme peale suurem kahetoaline korter, mida me remondime 1 aastase lapse kõrvalt 🙂 Seega oleks väga suureks abiks postrite, millede saaks üles riputada, kui kõik kenasti valmis: annaks viimase mõnusa koduse touchi 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 16. juuli 2018 at 10:26

    Meie kodu on 3 toaline veel palju remonti vajav korter. Eelistaks muidugigi elada metsa ääres oma majas aga praegu ajab asja ära. Magamistuba on kuldsetes toonides ja oleme püüdnud kasutada kodus nii paljy kui võimalik taaskasutust. Suurema poja pikendatav voodigi koju tulnud taaskasutuse nagu ka vanema poja riidekapp. Seinad meil peamiselt heleda tapeedi ja mustritega. Põrandal laminaat(ise eelistaks täispuitpõrandaid).

  • Avatar
    Vasta Merilin 16. juuli 2018 at 10:23

    Kodu remondiks ilmselt varsti läheb küll.
    See põrandalamp ( https://www.kukupesa.ee/tooted/postrid-touse-ja-sara-t309 ) ja poster ( https://www.kukupesa.ee/tooted/postrid-touse-ja-sara-t309 ) oleksid täiesti ideaalsed magamistuppa, kuigi elutoast ilmselt alustame, aga sinna hetkel lihtsalt midagi ei leidnud nendelt saitidelt, mis nn vat-see-on-meie-oma-ja-peab-meie-koju-tulema tunde tekitaks.

  • Avatar
    Vasta Katre 16. juuli 2018 at 10:22

    Septembri lõpus täitub meil kaks aastat päris enda kodus. Kui me selle ostsime, siis oli see natuke nukras seisus, aga tunne, mis meid siin sees valdas, oli see-eest nii õige, et otsustasime selle osta. Esimene aasta läks remondile – uued põrandad, laed, seinad, uksed jne. Mööblist rääkimata… Aga nüüd on kõik täpselt selline nagu me abikaasaga unistasime! ? Igasugu tahvlite fänn olen ma ka, näiteks on mu kodus 11 Decotahvlit. Aga toredaid tahvleid pole kunagi liiga palju ning mul on köögis just üks vaba nurgake veel mõne jaoks ?

  • Avatar
    Vasta Blondonk8 16. juuli 2018 at 10:17

    Lastelaud ja toolid sama tooni nagu söögilaud,-toolid? Lauaplaat diagonaalselt üht ja teist värvi ning lauajalad ka üle ühe. Toolid siis ka üks üht ja teine teist. Meil kodus samuti palju värvi. Söögilaua taga on oranzid, mustad ja hallid toolid. Alguses ei plaaninud sedasi osta, aga poes oli igat värvi vaid 2 ja nii see värv meile majja jõudis. Täiega meeldib!

  • Avatar
    Vasta A 16. juuli 2018 at 10:17

    Ostsime sügisel maja ja nüüd vaikselt kõpitseme siin. Neid postreid olen juba pikka aega Pinterestist vahtinud aga ei teadnud, kus eesti keelseid müüakse. Kui ei võida, siis vähemalt tean. 🙂 Ilgelt tahaks võita neid asju, sest maja on nagu must auk- kõik raha kaob kuskile ja tore oleks võita midagi nii ägedat.

  • Avatar
    Vasta A. 16. juuli 2018 at 10:13

    Tahaks oma uude septembris valmivasse kortetisse lampi ja postrit, lambi tahaks panna magamistuppa ja postri elutuppa.
    Valgust oleks tuppa ikka tarvis ?
    Praegu pole mul korterisse valmis mõeldud mitte miskit. Tore oleks kui vähemalt mingigi asja võidaks ja oleks miskitki kohe uude koju panna ?

  • Avatar
    Vasta Piret 16. juuli 2018 at 10:07

    Tead, ma olen juba 8 aastat üürikates elanud ja pole ilmselgelt raatsinud midagi sinna osta. Nüüd lõpuks hakkame mehega teise lapse sünni eel omale korterit ostma. Oleks nii tore, kui saaks sinna kohe esimese täiesti oma näoga asjakese ??

  • Avatar
    Vasta Liis 16. juuli 2018 at 09:52

    Mina sain oma kodu omanikuks kaks aastat tagasi. Korteris oli viimane remont tehtud u aastal 1970, seega võib ette kujutada, mis seisus see oli. Kuna esmased tööd seisnesid lammutamises ja vannitoas-köögis põrandate valamises, pidin palkama oskajamad mehed. Kuna raha vähe, leidsin ühed napsuvennad. Nendega sai ka ikka päris parajalt nalja… Kipsi seina lasin ka “professionaalidel” panna, aga viimistlustööd olen ise teinud. Õppisin töö käigus, seega järgmise korteri oskaks juba päris kenasti teha :). Kodu valmis ei ole, aga iga aastaga on saanud olukorra natuke paremaks. Samas, saad ühe asja valmis ja kohe tekib tunne, et peaks selle seina ikkagi teist värvi värvima, või et kurat, oleks pidanud ikka toonitud põrandaõli kasutama. See on lõppematu nuputamine – alates sellest, kuidas saada raha ja aega, lõpetades sellest, et kas männi- või tammepuust põrandaliistud. Lõbus hullumaja. Oma närvide korrashoidmiseks ei kasuta ma sõna “remont”, vaid nagu üks sõbranna ütles – tõeline “remontika”.

    Lambi paneksin kööki, postrid samuti. Oleks igati lahe ja saaks jälle ühe tibusammu võrra kodule lähemale!

  • Avatar
    Vasta aadu 16. juuli 2018 at 09:34

    Ei või sa iial kindel olla, et keegi lastest seda diifenbahhiat näppima ei lähe, ilusaid ja ohutuid toalilli on küllaga, nt, havisabad, kes tõepoolest saavad ka varjus kasvamisega hakkama.

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. juuli 2018 at 09:25

    See lamp sobiks ideaalselt mul venna koju, kes just tegi värskenduskuuri ühes toas ja seina peal on palju kullavärvi. Seega võidu korral kingiksin selle vennale!

  • Avatar
    Vasta J 16. juuli 2018 at 09:14

    Minu uus kodu on hetkel ehitamisel, siseviimistlus on välja valitud ja nüüd ootan pingsalt et karp valmis oleks ja saaksin sisustama hakata. Üldjoones idee on peas valmis, puudu on veel detailid, valgustid jne. Loositav lamp oleks väga äge variant, mis mulle elutuppa sobiks! Ja muidugi Kukupesa poster, kus mõõtühikud peal, on see mis mulle kindlasti kööki tuleb! Oeh, olen nii elevil juba et saan teha kõik täpselt enda käe ja maitse järgi 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 16. juuli 2018 at 08:09

    Ma üldiselt ei viitsi erinevatest loosimistest osa võtta, kuid see on midagi just mulle!
    Septembrikuus kolin koos oma mehe ja paku kassiga ühetoalisest üürikast oma uude pesasse. Kuna tube on täpselt neli, võtab kõige sisustamine ja ostmine oioiii kui palju aega ja raha.

    Just hetkel on meil käimas valgustite valimine. See lamp sobiks ideaalselt meie elutuppa. Otsime sinna just midagi stiilset, sest valgustid annavad ruumile ilme. Kui nendest IKEA lampidest rääkida, siis on meil augustis plaan ka Riiga sõita, et kõike vajalikku koju vaadata.

    Kukupesa postritega on selline lugu, et … neid ei ole kunagi liiga palju! Hetkel kaunistab mu kodu üks poster, kuid plaan oleks neid veel juurde soetada.

  • Avatar
    Vasta Katariin 16. juuli 2018 at 08:01

    Oooo. No vot nüüd on küll niimoodi, et ma lausa tunnen et see lamp tahab mu koju tulla!!
    Kolisime uude koju jõulude ajal ning kuna ressursid olid piiratud tegelesime sisustusega jooksvalt ning nüüd oleme lõpuks jõudnud punkti kus puudu on elu-/söögitoa laelambid. Okei nipet-näpet kindlasti veel, aga just nende kahe lambi puudumine häirib hetkel kõige rohkem.

    Kodu ise on meil pigem minimalistlik – neutraalsed värvid ja võimalikult vähe asju. Seda just selle plaaniga, et saaks ägedate detailidega aktsenti lisada. Aga kuna meie perega liitus kevadel väike tüdrukutirts, siis näen juba praegu, et minimalismist ja võimalikult vähestest asjadest võin ainult unistada. Neiu mänguasjad vallutavad juba praegu elutoa 😀 Just sellepärast mulle sinu kodu-postitused meeldivadki – näen mis mind suure tõenäolsusega ees ootab ja mõtlen juba praegu kuidas oma kodust samasugune mõnus ja mänguline koht luua, kus laps saaks ikka laps olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 16. juuli 2018 at 07:57

    Kuna elan üürikas, siis pole ka raatsinud siia midagi osta. Okei ostast ostsin kohe uued lambid 10 sendiga ( kõige odavamad olid). Aga enne olid siin paksu tolmukihiga riidest kaetud plastikkupliga lambid, nii kõik sobis paremini :D. Nii et selline kuldne lamp sobiks ideaalselt ja neid köögi postreid tahaks ka. Ma ei tea küll kuhu ma need paneks. Ma elutuppa olen kaks ostnud (või noh mees võitis mingis loosis 😀 ) ja sain kaks omanikku maali ära asendada 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. juuli 2018 at 07:25

    Meil on elukestev remont pooleli. Ostime oma maja (polnud sees elektrit, vett, puudus wc ja vannituba, köögis olid pruunid seinad, pruun lagi ja pruun põrand 😀 ) 5 aastat tagasi ja nüüd vaikselt kõpitseme seda vastavalt rahalistele võimalustele. Hetkel on käes elutoa-köögi kord. Eile just saime elutoa “musta” põranda valmis….mul on nii hea meel, kui kuskil miskit korda saab ja areneb. Kuna seinad-põrandad tuleb välisvoodrini-mullani paljaks kiskuda ja uuesti soojustada ning üles ehitada, siis ega seda rahakest nipsasjade jaoks väga jätkugi…niiet ehk loosiõnn seekord naeratab.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. juuli 2018 at 07:21

    Oma esimese päris oma kodu ehitus on hetkel käsil, enamus sisekujundusest on paika loksunud, aga vot elutoa seinad ja tubade valgustid on veel täiesti lahtine, sest enamik valguseid pole lihtsalt mind kõnetanud. Pildil olev valgusti tundub aga väga äge ja sobiks hästi elutuppa. Kukupesa postrid aga ootavad nagunii järjekorras, et neid kööki tellida (kindlalt mõõtühikute oma ja pannkookide oma ning võib olla maitseüridid neid kokku sobitama, sest värvigamma on valge ja tumepruun/must, lisaks võib olla veel midagi, pole veel otsustanud, mis saab köögi tasapinna tagusest seinast).

  • Avatar
    Vasta Silvia 16. juuli 2018 at 07:07

    Loosis osaleda ei soovi, sest elan üürikas ja ootan hirmsasti aega mil saaks lõpuks oma kodu nokitseda ilusaks ? loodan et ma 10 aastat ei pea ootama ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. juuli 2018 at 05:42

    Minu ja minu mehe kodu on selline vana maja, kus on ainult seinad püsti, täielikult tühi. Eks hakkame seda tulevikus ehitama TÄIESTI algusest. Mõtteid jagub, kuidas miskit teha.
    Lambid kuluksid täitsa ära ja postrid on kiftid.

  • Avatar
    Vasta Maribel 16. juuli 2018 at 02:45

    See diifenbahhia on jube mürgine ja laste käeulatuses ei peaks kindlasti olema. Ka paneksin mina ta kuskile valgemasse kohta, akna juurde.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 07:50

      Mürgine on ju see sisuvedelik, terve taim puudutamisele ju mürgine ei ole. Näppinud ei ole lapsed seda kordagi. Lisaks lugesin, et sellele taimele meeldib just varjus olla, otsene päike ei sobi.

  • Avatar
    Vasta mar.loor 16. juuli 2018 at 01:26

    Hea et sulle endale meeldib, see mis hetkel on.

    Muuseas, eelmised toolid olid väärtuslik disain. Ilusad toolid olid. Selliseid tihti ei näe.
    Uued vanad kollased toolid on masstoodang.
    Küll sa varsti jälle ära tüdined nendest uutest toolidest, need on parajalt kobakad ja lisaks võtavad palju ruumi, sest nad ei mahu korralikult laua alla.
    Laud on ok. Tavaliselt sellise laua pikendatav lisaosa on ühes tükis, sul mitmes osas, torkab koheselt silma.

    Aga jah, eelmised toolid olid ilusad ja ainulaadsed. Seda tulingi ütlema.

    Igaks juhuks mainin kohe ära, et ei imestaks sugugi kui sinult midagi vastikut või sarkastiliselt vastu tuleb, see ei tuleks teps mitte üllatusena.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. juuli 2018 at 07:51

      Sul on õigus oma arvamusele 🙂 mul pole vahet, kas asjad on maru erilised või masstoodang, nende järgi küll ei vali. Aga seda, et varsti tüdinen- raudpolt! Seni naudin 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 16. juuli 2018 at 00:24

    See lamp oleks nii khuul! Ehitan hetkel omale kodustuudiomajakest ning paneks selle sinna töötuppa lakke! Samas… Võib-olla võiks ise mingi sarnase valgusti meisterdada, aga no täiega kardan, et siis tekib mingi lühis raudselt ja põletan kogemata uue majakese maha! 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 15. juuli 2018 at 22:53

    Imeline lamp! Kuigi ma kasutaks seda vastupidi- ehitaks ymber lambi ylejäänud toa. Nimelt vajab sisustamist emale ostetud korter, vabad käed on mulle antud, kuid kuna emal peab olema mööbel jm erivajadusele vastav, siis pole ‘ylesanne’ lihtne?. Seega toa sydameks kaunis laelamp aitaks oluliselt edasi!

  • Avatar
    Vasta Egleli 15. juuli 2018 at 22:03

    Minu heleroosasse tuppa sobiksid need detailid ideaalselt ?

  • Avatar
    Vasta Yutulind 15. juuli 2018 at 22:02

    Postrit sooviks kingituseks ja lampi ämmale.

  • Avatar
    Vasta Liis 15. juuli 2018 at 21:48

    Meil on oma kodu…aga lambid on nii lääpas ja mees ei viitsi neid laest ka ära võtta ?? ütles, et enne pole mõttet neid ära võtta kui uued leiame…aga kohe kuidagi ei leia sobivaid..need siin on aga väga kenad ja sobiks. Ka postrid on vahvad ? seega ehk õnn naeratab ? saame lambid ära vahetatatud ? kodu on kyll kenasti remonditud..aga need lambid! ?

  • Avatar
    Vasta Brit 15. juuli 2018 at 21:23

    Mina sooviks oma värskelt valminud elutuppa kus valgustite asemel alles juhtmed ripuvad:))