Kingiloos LAPSED PILDID

mida sinna Lottemaale iga aasta ronida?*

24. juuli 2018

Just nii küsis mu sõbranna minu käest. “Kas te mitte eelmine aasta ei käinud? Kas seal muutub midagi igaastaselt?”. Ma jäin mõtlema, et vist ei muutu. Üldjoontes on kõik sama. Majad on samad, tegelased on samad, atmosfäär on sama. Ainult ilm on selline asi, mis igal aastal erinev olla võib. Esimene kord Lottemaad külastades, mis oli juba neli(!) aastat tagasi, sadas näiteks vihma. Aga näed, ikka läksime järgmine aasta tagasi ja olemegi jäänud käima. Aga miks siis, kui see on a-la-ti sama?

Ma olen nüüd aus – Lottemaal käimine on tohutu ettevõtmine. Muidugi mina olen kehva näide, sest ma olen hetkel rase ja meie käigu ajal tõmbas mul kõht pidevalt toonusesse ja päev läbi oli iga kiirema sammu tegemine tohutult vaevaline. Pole harjunud nii abitu ja jõuetu olema, sest enamasti olen ma omadega päris kabe, aga vot seal aastal oli just nii, et iga samm tegi haiget ja mina jalutasin ringi just nii kiiresti, et lastel silma peal hoida, kuid nii aeglaselt, et mitte endale rohkem haiget teha. Hakkasin tänasest pühalikult igapäevast magneesiumi võtma, et sääraseid jamasid edaspidi vältida.

Ja no, 50% ajast, kui ma Lottemaal käinud olen, olen ma rase olnud. See jälle tähendab, et 50% ajast olen ma ka mitte rase olnud, aga sellegipoolest on pärast Lottemaal käiku tohutu väsimus peal. Pärnusse reisimine, laste järgi jooksmine, teineteise ära kaotamine, laste kilkamine, keegi nutab, keegi kukkus, keegi saab nõelata. Üks tahab ujuma, teine hoopis kuskile tornitippu ronida, käi ja majanda siis kogu seda kupatust. Palju lihtsam oleks ilusa ilmaga kodus olla, terrassiuks lahti teha ja lapsed aeda “lahti lasta”. Palju lihtsam! Aga no mida me sinna Lottemaale siis ronime?

Sel aastal tundub mulle, et ma saan seda seletada väga lihtsasti vaid piltide abil. Me lähme iga jumala aasta Lottemaale tagasi just selle pärast, et:

Seiklus hakkab juba enne Lottemaale territooriumisse sisenemist, sest …RONG! Enne rongi liikuma hakkamist on lihtsalt ootusärevus…

Kui rong sõitma hakkab, täituvad pisikesed silmad rõõmusära ja põnevusega. Päriselt ka, vaadake ise kui ei usu!

Täpselt sama on ka suuremate lastega. Rongis võib küll palav olla ja ei taha ju oodata, tahaks juba sõita! “Emme, miks me ei sõidaaa?”

“Jeeee, liiigumeeee!” Ja just niimoodi, eheda rõõmuga saavad lapsed sõita Lottemaa värava taha. Kus mujal hakkaks kogu pull puhta ENNE kohale jõudmist, ah?

Mari vaatas ümberringi ja kilkas: “Vaata, loodus!” 😀

Lende nägu, kui tore rongisõit julgeb otsa saada. Vihaselt lendab maha müts ja kulm läheb kortsu. Ta veel ei tea, mis teda ees ootab, sest eelmine aasta oli Lende liiga väike.

“Jaaa, issi, viska viis! Siin on tegelikult sees ka täitsa lahe!”

Mis on Lottemaa juures veel eriti vägev – et olgugi vanematele kohutavalt väsitav (ei, ma ei räägi vaid endast, vaid vaatasin seal ümberringi higist leemendavaid vanemaid, kes oma präänikuid taga ajasid) siis lastele on need tõesti väga erilised hetked. Ma ei saa küll kõigi eest rääkida, aga üldiselt on argipäev segu lastest, kodust, loomadest, sõpradest, olmest, arvetest, tööst – KÕIGEST. Aga Lottemaa on lastele nagu mingi võlumaa. Rääkimata sellest, et see on täis kohti, kuhu joosta, turnida, ronida ja on mida avastada, on see ka võimalus 100% olla oma vanematega. Lottemaal ei ole maksmata arveid ja pesemata pesu. Lottemaal ei ole töö tähtaega ja ei ole “tasa, beebi magab!”. Lottemaal ei ole “Ära seda puutu, seda ei tohi võtta!”Lottemaal on kõik katsumiseks valla ja no Lottemaal on ainult lust ja pull ja seda kõike koos emme-issiga. Ausalt, nad hindavad seda niii-iii väga!

Ma loodan, et ma ei kõla, nagu ma muidu lapsi keldris hoiaks ja neile sealt luugi kaudu kord päevas kääru leiba viskaks, sest nii see loomulikult ei ole. Aga no neli tundi järjest iga päev ka tõesti lastega jutti ei mängi ja tegele, seda peab tunnistama. Lottemaa on aga ainult lastele ja laste rõõmuks. Jah, mõned ütlevad, et oh ma käiks lapsetagi, aga ma ei käiks 😀 Laste rõõmu nimel olen aga nõus kord aastas aga hea meelega käima, jooksma ja lapsemeelne olema. Ma muidu olen jube lapsik küll, aga niisama lolli mängida lastega küll 24/7 ei viitsi 😀

Lottemaal võib kõike teha, mille kohta kodus öeldakse, et issand jumal, hull oled või? Mida sa siin kolistad? Lottemaal mine ja kolista palju süda lustib. Okei, meie kodus väga kolistamist ei keelata, aga kui me elaks nt korteris, siis ei saaks ju lastel lasta kilgata ja möirata ja kolistada vastavalt väikeste inimeste soovidele, siis tuleb teistega ka arvestada. Seega korteriinimesed, saatke kõik oma lapsed Lottemaale kilkama ja kolistama! Nad hindavad seda ja kolistavad kogu südamest.

“MINA tahtsin just SELLE potiga kolistada…”

Jällegi ei ole meie lapsed parim näide, sest need suviti minu meelest ainult jäätisest toituvadki, aga Lottemaa külastus on ideaalne maiustamisepäev. Mis oleks üks kuum suvepäev jäätiseta? Ei olekski üldse mitte mingi päev! Muidugi maksis see jäätisega plätserdamine Lendele valusalt kätte, sest mõnusalt kleepuvaks olemine “võitis” Lendele ta elu esimese herilasenõelamise. Õnneks tuli korraks vaid pisar silma ja sai edasi tormata ja ronida. Väike suts või üks korralik šokolaadijäätis? Pole küsimustki!

Mul on kombeks öelda, et ma olen nii laisk inimene, et teen ühe käigu päevas. Ehk siis kui lastega on ujumas käidud, siis no et ma sellel päeval veel ennast kuskile lohistada viitsiks, küll ei ole. Aga Lottemaal on rand kaks sammu astuda. Ja kuidas sa siis EI lähe vette, kui merevesi on soe nagu supp. Ma tõesõna ei ole mitte kunagi elus nii sooja merevett katsunud, isegi mitte väljamaal. Ehk siis mõelge, mis rõõm. Saab joosta ja ronida ja mängida ja avastada JA ujuda. Kas see on paradiis või?!

Sealt ta läheb, sest veemaailm tahab avastamist

Mari põhitegevus vees oli osutada lepatriinudele, keda ma päästma pidin. Esimest korda tuli Mariga teemaks “surnud olemine”. Nimelt olid osad lepakad tõesti elus ja ka mulle tundus igati õige neid kaldale toimetada, aga paraku olid enamus juba lännud. Nii seletasingi Marile, et nemad on juba surnud ja nendega pole enam midagi teha. Mari nentis kurvalt, et lepakad said ai-ai , pritsis neile vett peale ja ütles kurvalt: “head aega lepatiinu…”. Kui nunnu!

Lottemaal võib emmet veega ka pritsida. Pull värk!

Lende avastas, et vee all on midagi pehmet ja pudisevat. Liiv?!

Veekaldal on lastele igasugu lõbustusi, kus saab näiteks karusselli peal keerutada ja kiikuda.

Otse rannast kimasime me Lottemaale tagasi, muusika kutsus! Laval käis kontsert, Lende vihtus issiga tantsu, Mari pidas vajalikuks väike jätsipaus teha ja jalga puhata. Ega kõike tralli kaasa tegema ei pea, vahepeal peab inimene jalga ka puhkama, onju. Iga natukese aja tagant võis jälle ennast kuskile etendusele või kontserdile sättida, mis saaks parem olla? Tahad, istud ja vaatad, tahad – jooksed nigu hull!

Lapsed on ikka nii erinevad. Mari Lende vanuses minu meelest küll nii palju Lottemaa atraktsioone ei julenud kasutada, aga Lende on nagu väike vanainimene. Tasa ja targu proovib ta kõike, mida teisedki. Kuigi jah, need lapsed ta selja taga ei olnud aeglase kamraadi üle just rõõmsad, aga Lende ise küll oli, kui terve raja edukalt läbitud sai.

Muidugi ei ole Lendel meie pere turnimiseksperdi medalit oodata, see kuulub vaieldamatult Marile. Ei ole kohta, kus tema ronitud ei saaks. Ka Lottemaa seiklusradadel oli ta nagu vana kala, kiikus suure kiige peal….

…turnis hulljulgelt mööda kõiksugu köisi ja köisteid….

…vahepeal vilistas muretult viisijuppi (millal ta ometi vilistama õppis ja kes talle seda õpetas?!)

….ja vahepeal oli platsi “ment”, sest osad lapsed tulid tagurpidi suunas ja meie korraarmastajale see ei sobinud. “Eiiiii, vale koht. See ei ole koht!” kisas meie väike mures Mari. Vaadake seda korralooja nägu, ma ei või. Ise nii räämas ja must, aga vot mööda köit peab õiget pidi tulema! Saate aru jah?!

Igatahes ma loodan, et need pildid seletasid teile, miks me sinna oleme neli aastat jutti roninud ja miks me veel kindlasti ka edaspidised neli aastat sinna kindlasti igal suvel ronime. Kõikide postituses kaasarääkijate vahel valin aga reedel ühe õnneliku, kes endale neli piletit võidab. Ehk siis saab juba sel nädalavahetusel lapsed kolkima, kilkama, jooksma, turnima ja jäätist sööma viia 🙂

*Postitus sündis koostöös Lottemaaga

Loe ka neid postitusi!

361 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kaelkirjanik 1. august 2018 at 17:00

    Muide. Oleme käinud perega kõik 5 aastat suvel Lottemaal ja 2 hooaega ka talvel. Iga aasta on seal uusi atraktsioone, mida eelnevatel polnud, uued etendused ja uued näitlejad. Siis on lahe võrrelda eelnevatega. Endale tõsi küll enam wow effekti majad ei paku, küll aga olen ise aega veetnud kohvikus või rannas kuni laps majades mängib koos isaga. Isa omakorda vaatab kuidas ta tulevikus samasuguse ägeda maja ehitab nagu Lotte maja. Kõigile midagi. Igal aastal 🙂

  • Avatar
    Vasta 4 lapse ema 28. juuli 2018 at 18:20

    Ma lugesin praegu su postitust ja tuli tahtmine sinna minna ja kui vaatasin palju see meil laheb maksma siis jahm… lapsi 4 pluss veel sõit ka sinna ja toit… lapsed on suuruses 1a-8a 😀 et päris krõbe hind … 100 euri pliss kütte 30 euri ja pluss toit …

    • Avatar
      Vasta Jaanika 29. juuli 2018 at 10:51

      3- ja enamalapselistel perededel on võimalik soetada Perekaart, sellega saab Lottemaale ja ka mujale veidi odavamalt!

  • Avatar
    Vasta Carmen 27. juuli 2018 at 13:33

    Meie polegi veel Lottemaale jõudnud, loodaks see suvi ikka minna 🙂 Mu neljasele ja kahesele meeldiks väga, ma juba tean 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. juuli 2018 at 13:11

    Lotte on meie lapse suur lemmik. Nii huvitav, sest muidu meeldivad talle ainult kraanad ja ekskavaatorid ja siis Lotte. Heegeldan talle just Lilleliisi mustri järgi päris oma Lottet ja kahjuks olen selles liiga aeglane. Siis ta käib ja musitab ja kaisutab veel ilma silmade, käte ja jalgade ja kleidita Lottet. Tingimusteta armastus vist. 🙂 Ühesõnaga, need piletid teeksid ta super rõõmsaks!

  • Avatar
    Vasta Ingrit 27. juuli 2018 at 10:26

    Lottemaa oleks tõesti vahva väljakutse. Mu peaaegu neljane polegi veel käinud ja kindlasti lustiks rõõmuga. Kaasa veame ikka issi ja teismelise ka, kvaliteetaeg perega ?

  • Avatar
    Vasta Jaana 27. juuli 2018 at 08:16

    Niii vinge!!! Me ka just motlesime et voiks minna sinna, meil kyll 1,5aasgane, aga ta ka selline hakkaja ja julge et kindlasti oleks mega põnevv ??

  • Avatar
    Vasta Mari 27. juuli 2018 at 07:18

    Pole veel lottemaal käinud, aga tahaks väga minna. Õe lapsele ka kindlasti meeldiks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 26. juuli 2018 at 23:26

    Ma olen terve selle suve kaalunud kuhu minna lapsega sel aastal augustis ja siiani arvasin, et lähen ikka vudilasse, aga nüüd mõtlesin ringi ja tundub, et mu pea 2-aastasel tütrel oleks ilmselt seal palju huvitavam ? Pole seal varem käinud ka…

  • Avatar
    Vasta Ebe 26. juuli 2018 at 23:08

    Olen seal käinud korra oma lasteaiarühmaga ja see oli talvel kui pidasime ka jõulupeo seal. Eriti meeldis lastele Jõulujänes – ta oli tõesti tasemel ja energiline lastega tegeleja, vahelduseks kohmakale jõuluvanale. Päev seal oli küll lumeta, kuid väga äge. Rongi asemel olid endi jalad ja mudilased lahkusid süles ning kukil ?
    Nüüd sooviks päevaga Lottemaal rõõmustada oma elukaaslase väikesi lapsi ja külastada seda kohta ka soojal ajal. Muide mu elukaaslane on selle koha rajamisele ka olulise panuse andnud enda ehitustööga. Nii armas oleks neid kõiki nüüd rõõmustada. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 26. juuli 2018 at 22:22

    Mina sooviks väga neid pileteid, ilmselt mu 2 aastane aktivst oleks väga ônnelik lotemaa külastuse üle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Hannak 26. juuli 2018 at 22:17

    Mina käisin eelmine aasta 2-aastasega, aga see aasta oleks juba palju rohkem tegutsemist seal kindlasti ja ka Lotte tegelased rohkem teada talle. Mina võtaks kaasa oma vennanaise ja tema lapse, siis jätkuks võidurõõmu ka neile ☺️

  • Avatar
    Vasta Krissu 26. juuli 2018 at 22:01

    Lottemaa on lihtsalt võrratu! Kahjuks rahakott nii ei arva. Aga sellest hoolimata on plaan kunagi veel Lottemaale minna, loodetavasti pole lapsed siis juba liiga suured.

  • Avatar
    Vasta Marika 26. juuli 2018 at 21:18

    Pole veel Lottemaale jõudnud , kuid arvan et meie pere lapsed oleks küll rõõmsad väljasõidu üle ja eriti veel sellise söödu üle kus pulli saab ka ?

  • Avatar
    Vasta Janika 26. juuli 2018 at 20:28

    Just mõtlesin ja kaalusin, et kas minna Lottemaale või vudilasse. Lottemaa vist võitis nüüd 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 26. juuli 2018 at 20:02

    Lottemaal oli nii lõbus! Kõiki kohti ei jõudnudki läbi käia,hea meelega läheks kohe uuesti ☺

  • Avatar
    Vasta Aa 26. juuli 2018 at 18:45

    Pole veel Lottemaal käinud, aga sooviks väga minna!

  • Avatar
    Vasta Gellu 26. juuli 2018 at 18:01

    Tahaks ka oma perega minna sinna.Pole võimalust olnud veel.

  • Avatar
    Vasta Triin 26. juuli 2018 at 16:55

    Loomulikult läheme 🙂 3-a tüdruk on suur fänn!
    Etendused on iga aasta erinevad, tegelased ju ka.
    Pileti hind on igati OK selle kõige eest!

  • Avatar
    Vasta Siiri 26. juuli 2018 at 16:17

    Meie pliks saab augusti lõpus 2 ja Lottemaale pole me veel jõudnud. Eelmine aasta oli liiga väike ja see aasta pole veel suutnud aega leida. Kuid kindel on see, et peame seal ära käima ja Sinu tehtud pildid aitavad sellele mõttele kindlasti kaasa! 🙂

  • Avatar
    Vasta Yutulind 26. juuli 2018 at 14:18

    Su kleit on fenomenaalne! Punule nii sobib.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2018 at 14:32

      aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 26. juuli 2018 at 14:17

    Ma võtan hoogu, et suurema pojaga sinna minna. Lugenud olen selle koha kohta vaid head. Noja seda, et kes kord käinud on, see käima jääb. Nagu seljaopil ? väiksema pojaga on ses suhtes veel lihtne, et tema on sellega rahul, kui on mini külge haagitud ja poogitud ja elu ongi lill. Aga jah, suurem on see, kes meelsasti naudiks elu ?

  • Avatar
    Vasta Angela 26. juuli 2018 at 14:04

    Meie 3-aastase neiu unejutud tulevad hetkel just Lotte sarjast. Oh seda jama, kui raamat loetud sai, aga selgus, et küla raamatukogu puhkusele on läinud. Täna saime taas raamatukokku ja uus Lotte raamat ootab riiulil, et issi koju tuleks. Nimelt ei luba issi teistel sealt lapsele ette lugeda, muidu ta ju ise ei saagi loo detailidest osa ? Kui see raamat ka läbi, lubasime Lottemaa ette võtta. Esialgne plaan oli pere 2 kutti koju jätta, kuna piletid on üsna krõbeda hinnaga, aga 4 pileti võitmise korral saaks kogu pere Lottemaale ?

  • Avatar
    Vasta Hanna-Leena 26. juuli 2018 at 11:17

    Meie käisime see aasta esimest korda. Olin eeltööks korduvalt suuremale lapsele Lotte raamatut muinasjutuna lugenud. Jõudsime kahjuks nii hilja, et pooled asjad jäid vaatamata ja tegelase nägemata. Ja nagu ikka ei saanud algul hoogu sisse lõpuks kui sulgemise aeg saabus, et tahtnud laps enam ära tulla ?. Ka endale jäi Lottemaa väga hinge, armsad tegelased, huvitavad maja. Oleks vaid teadnud, et seal reaalselt hommikust õhtuni läheb. Nüüd kriibib nii hinge, et kõike tehtud ja käidud ei saanud ja lotte veelgi rohkem südames. Loodame, et avaneb võimalus veel sellele aastal Lottemaa külastada.

  • Avatar
    Vasta Silja Russak 26. juuli 2018 at 09:30

    Meie perele ka Lottemaa meeldib. Mõelda vaid, mis meile kodusesse Eestisse kätte on toodud! Ma isegi ei näe põhjust hinna pärast viriseda, sest noh – mine lastega kuhu tahad – ikka on kallis. Aga Lottemaal tegelevad lastega kogu päev toredad tegelased, on näidendid, jutu nurgad, mängutoad. Kõike võib katsuda ja kõigega mängida ja ükski neist asjadest ei nõua lisa kulutust. Lisaks on lubatud siseneda oma toidu ja joogiga. Meil kulub Lottemaal kogu päev – viimati olime kohal esimese rongiga ja lahkusime viimaste hulgas, sest teha ja vaadata on nii palju.

    Uudistes oli juttu, et Lottemaa on kahjumis. Loodan siiski, et nad suudavad kuidagi toimetada ja sama kvaliteediga teenust edasi pakkuda. Sest jube kurb oleks, kui Lottemaa paari aasta pärast kinni pandaks või lihtsalt amortiseeruks. Just see on üheks põhjuseks, miks me ka sellel suvel püüame selle toreda käigu ette võtta ja Lottele külla minna. 🙂

    NB! Teine koht, kuhu meil kindlasti plaanis minna on, on Kiviõli seikluspark – vaja oleks nüüd vaid puhkuse algust! 🙂

  • Avatar
    Vasta mai 26. juuli 2018 at 09:10

    Olen käinud igal aastal Lottemaal kaks korda, algusaastal ka õhtustel täiskasvanute etendustel (kahjuks neid enam ei ole). Samuti ka talvel. Olen suur Lotte fänn, õnneks ka on lapsi, keda kaasa võtta 🙂
    Rahakotile nii hullusti ei mõju, kui vb keskmisel külastajal, sest elan lähedal, kasutan sooduspakkumisi, teen alati ise oma piknikukraami kaasa ja suveniire ei osta.
    Kui saaksin tasuta piletid, siis kingiksin need paljulapselisele sõbrannale, kes toimetab päevast-päeva kodumuredega ja kellel oleks suurem kulu neid pileteid ise osta.

  • Avatar
    Vasta Riin 26. juuli 2018 at 08:22

    Meie oleme ka iga aasta käinud. See aasta ei saa 🙁 Kolimine ja muud kohustused lihtsalt ei luba eelarvesse seda. Lapsed kurvastavad, sest mäletavad, et eelmine aasta jäi meil üks mäng pooleli, pidi telefoniga mingeid asju otsima. Me ei leidnud viimast üles, sest park pandi kinni 😀 Lihtsalt ajast jääb seal puudu. Alati. Seega praegu piletid võita oleks lihtsalt suurepärane 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 26. juuli 2018 at 08:20

    Pole perega ka kunagi Lottemaal käinud, kuigi mõttes ikka on olnud. Kolmele väiksele tüdrukule seal kindlasti meeldiks. Ehk õnnestub??

  • Avatar
    Vasta Anks 26. juuli 2018 at 08:14

    Võit oleks väga lahe. Saaks lõpuks ka oma lapsega ära käia. Kui see aasta ei saa siis üritab järgmine aasta minna. Siis on ta juba suurem ja saab aru ?

  • Avatar
    Vasta Riin 26. juuli 2018 at 08:12

    Mina olen plaaninud terve suve sinna minekut, aga nüüd saab juba puhkus läbi ja polegi kâinud! Aeg lihtsalt kaob kuhugi!
    Aga kuna olen kuulnud ka nii palju häid sõnu Lotemaa kohta, siis lähme kindlasti kogu perega!

  • Avatar
    Vasta Liia 26. juuli 2018 at 00:35

    Väga väga tahaks neid pileteid. Suve alguses oli plaanis minna, aga muud tegevused on aega ja raha võtnud. Selle postituse peale tekkis küll tunne, et peaks ennast ikka kokku võtma ja minema. Tasuta piletid oleks niii head. Elame Pärnust kaugel ja see sõit niigi kulukas 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. juuli 2018 at 23:37

    Pole samuti veel perega Lottemaale jõudnud. Järgmisel nädalal on tulemas minu synnipäev – nii lahe oleks see koos lastega seal veeta… sest no parim kingitus ühe ema jaoks on KINDLASTI rõõm laste silmis!

  • Avatar
    Vasta Hedi 25. juuli 2018 at 23:32

    Me käisime eelmine aasta esimene kord. Mina olen juba muidugi neli aastat kihelenud sinna minna aga paraku oli laps alles eelmine aasta minu hinnangul nii vana, et sellest päriselt rõõmu tunda 🙂

    Nii me siis sinna läksime. Mina teadsin, et aega peab varuma, mees arvas, et palju me ikka jaksame ..
    .. läks nii, et jõudsime sinna kell neli õhtul ja mees nentis, et oleks pidanud tõesti varem tulema 😀
    See aasta läheme varem sinna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 25. juuli 2018 at 23:30

    Lottemaa on ülilahe koht, ma olen üks nendest inimestest, kes läheks sinna ka ilma lasteta. ? Aga kuna ilma lasteta oleks imelikminna ?, siis läheksin sinna heameelega kvalieetaega veetma oma väikeste õelastega.

  • Avatar
    Vasta Merite 25. juuli 2018 at 23:22

    Pole veel kahjuks lastega Lottemaale jõudnud. Sinna minek on tòesti suur ettevòtmine (eriti, kui ees ka pikk tee Vòrust Pàrnuni). Ehk sel aastal ònnestub neile seda ròòmu teha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 25. juuli 2018 at 22:54

    Jaa! Ma pole käinud veel seal ja täiega tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiku 25. juuli 2018 at 22:53

    Tahaks ka minna lõpuks seda kohta vaatama. Sõitnud palju mööda ja tundub väga vahva!

  • Avatar
    Vasta Liise 25. juuli 2018 at 22:49

    Mulle endale meeldib ka lottemaal-ülinunnud majad, rand, kohvik ja tegelased on minuarust nii naljakad. Seega ma lähen ise ka sinma hea meelega, mitte pole selline käik, et prab laste pärast ära kannatama

  • Avatar
    Vasta Ranely 25. juuli 2018 at 22:46

    Lottemaast on nii palju räägitud, et see aasta tekkis ka endal mõte lapsed sinna viia,aga veel pole seda jõudnud, oleme lähemal asuvaid teemaparke külastanud. Aga kui piletid võidaks, siis kindlasti läheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 25. juuli 2018 at 22:34

    Heameelega läheks koos oma peaaegu 2aastase poisi ja mehega Lottemaale möllama ja võtaks sõbra pere ka veel kaasa ? kindlasti meie lastel oleks palju avastamis ja turnimis rõõmu ?

  • Avatar
    Vasta Annika 25. juuli 2018 at 22:22

    Meie värske kolmene ei ole veel Lottemaale jõudnud. Aga kindlasti härra soovib sinna minna! Ja rongisõit – boonus!

  • Avatar
    Vasta Raili 25. juuli 2018 at 22:03

    Meie pere pole veel sinna jõudnud, aga eks kunagi ikka. Tore kui keegi saadab varem avastama Lottemaad ja lahedaid tegelasi.

  • Avatar
    Vasta Kuld 25. juuli 2018 at 21:55

    Viiks meeleldi oma aastase plika kuhugi kolama ja kaasa haaraks neljandaks oma kuuese õe, kes kodust õhtust hommikuni lote multikaid vaatab ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 25. juuli 2018 at 21:54

    Lottemaa on tõesti üks väga tore koht, kuhu reisiks igal vabal võimalusel oma lapsega ?

  • Avatar
    Vasta Merily 25. juuli 2018 at 21:30

    Meie põrutame homme hommikul otse Lätist Lottemaale. Üleüldiselt on meie kahene väga suur Lotte fänn, aga Teletorni sünnipäeval olid ka need tegelased külas ja ta lihtsalt põles elevusest, niiet ma kujutan ette, kui pöördesse ta läheb, kui homme üllatuseks avastab, et on jõudnud päris Lottemaale!

  • Avatar
    Vasta Geidi 25. juuli 2018 at 21:30

    Oleme käinud kaks eelmist aastat + jõulumaal ka.
    Sel aastal pole veel jõudnud.
    Tahaks ka sel aastal jõuda.
    Eks pasitab
    Seal on tõesti maailm omaette ja kõik mõtted/mured/ka aeg-kiirustamine jääb autosse maha .
    Meil ilmaga ei ole vedanud ja ujuma me pole saanud.
    Üks aasta osalesime mängus ja võitsime Rootsi kruiisi. Minu pere ja õe pere mõlemad, seega saime veel koos seiklemist nautida tänu Lottemaale 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 25. juuli 2018 at 21:06

    Olen käinud ühe lapsega seal. See oli umbes kolm suve tagasi. Mäletan seda rongisõidu rõõmu lapse silmis ja jooksuvõistlust staadionil. Lemmiktegelane oli siis Bruno isa Mati, kes lendas vasaraga ümber maailma. Temaga kohtumisest pilt kaunistab lapse albumit siiani. Nüüd on aga teine laps ka olemas. Täpselt sama suur ja vana kui Lende. Ja kui Lendele kõik nii hästi sobis,siis usun et minu väike präänik tunneks sellest päevast ja külatusest sama suurt rõõmu kui kõik tema vanused lapsed. Seega tuleb ikka ise oma silmaga kaema minna, et kuidas see imeline Lottemaa minu kahele põnnile sooja suvesse rõõmu ja lusti lisab.

  • Avatar
    Vasta Carmen 25. juuli 2018 at 20:54

    Ei ole kahjuks veel kordagi lottemaal käinud, kuigi võiks ju.. sest mul on 4.5a poja, kes oleks ilmselt väga vaimustuses sellest.
    See aasta minek plaani võetud, kuigi ei tea millal saab minna täpsemalt.

  • Avatar
    Vasta M 25. juuli 2018 at 20:40

    Olen mitu aastat mõelnud sinna minna, aga alati on see jäänud ainult mõtteks… sest meie pere laps on pisut teistmoodi ja temaga sinna minek oleks tõeline katsumus. Samas lugesin praegu seda postitust ja mõtlesin kui väga talle seal meeldiks kolistada, ronida, muusikat kuulata, vees sulistada ja lihtsalt vahelduseks tavaline laps olla. Äkki sel aastal ikka võtame julguse kokku.

  • Avatar
    Vasta Marit K 25. juuli 2018 at 20:31

    Minagi olen pikalt mõelnud, et võiks lapsed (4 ja 2) Lottemaale viia aga Tartust on pikk sõit. Tegelikult üldse see konseptsioon on mulle sümpaatne, et maa lastele, kus saab tõesti ajada lapseasju. Piletite võit kindlasti motiveeriks minema!

  • Avatar
    Vasta Kadri 25. juuli 2018 at 19:55

    Tahaks ka Lottemaale lastega

  • Avatar
    Vasta Kristelle 25. juuli 2018 at 18:58

    Vot Lotemaa on üks koht kuhu me jõudnud pole, iga suvi räägime et lähme aga jutuks see ainult jääbki. Lastel oleks kindlasti mega hea meel kui need piletid võidaksin, siis ei saa küll minekut enam edasi lükata ?

  • Avatar
    Vasta Lote 25. juuli 2018 at 18:49

    Pildid ütlevad rohkem kui tuhat kirjutatud sõna ? pole samuti seal käinud ja võtaksin loosist osa, et ka seal ära käija lastega ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 25. juuli 2018 at 18:45

    Ma nägin sinu postitust sellest kuidas unustasid Mari ilusa kleidikese maha ja Adalbert selle sulle ülese leidis ja pärast seda ma kuidagi kukkusin Lottemaa videosid vaatama ja mõtlesin, et osssa pele, tahan ka väike olla:D Ja ma reaalselt avastasin umbes kaks tundi hiljem, et issand mida ma teen:D Aga seal oli minu meelest nii palju toredat lusti ka vanematele, vähemalt minusugusele 😀
    Mul küll lapsi ei ole, aga mu vennal on pere, kahe imearmsa pudinaga, kes seda räigelt fännaksid ja mina ju mahuksin nii kenasti kampa, et olla taas väike laps:D

  • Avatar
    Vasta Merje 25. juuli 2018 at 18:24

    Lõbus lugemine 🙂 Tekkis küll soov üle kahe aasta jälle Lottemaad külastada (eelmisel aastal sai lihtsalt aeg enne otsa, kui me omadega Pärnusse jõudsime).
    Mulle on ka eriti hea mulje jätnud see, et Lottemaal tohib suht kõike – katsuda, proovida, kaasa lüüa! Ja mida ühe väikese inimese hing veel ihkaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 25. juuli 2018 at 18:12

    Meie ei ole veel jõudnud sinna, aga nii väga tahaks minna! Kindlasti peame suve jooksul veel jõudma. Olen nii palju head selle kohta kuulnud. Oma lapsega olen küll mõnes muuseumis ja nt loomapargis korduvalt ja korduvalt käinud. Ei tüdine need lapsed nii kiiresti midagi ja muudkui kasvavad ja arenevad ju ja märkavad uusi asju iga kord.

  • Avatar
    Vasta Reelika 25. juuli 2018 at 17:46

    Meie sinna jõudnud ei ole. Siis kui Lottemaa avati, siis ma kuskil loosimises osalesin oma poja nimega. Ja kujutage ette-ta võitiski pileti. Aga ainult endale, mina oleks pidanud ise ostma. Aga see õnn jäi üürikeseks, kuna mul endal oli käsil just lahutus ja olin sel hetkel ka töötu, siis lihtsalt ei olnud võimalust sinna sõita ja endale pileti ostmisest võisin ainult und näha.
    Aga tore on Mari ja Lende silmis seda sära näha 🙂
    Ja üleüldse, te olete hüpersuper lahe perekond 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 25. juuli 2018 at 17:18

    Olen käinud enda õega koos meie väikse vennaga seal 2 suve järjest ja Lottemaa on mega super lahe koht! Plaanis on ka sellel suvel see tripp ette võtta nii, et piletid kuluks välja marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta Agne 25. juuli 2018 at 16:47

    Ei ole kunagi käinud,väga tahaks,just laste pärast. Kahjuks pole see rahaliselt võimlik,loodame loosiõnnele?

  • Avatar
    Vasta Kerli 25. juuli 2018 at 16:43

    Viiks heameelega oma õelapsed Lottemaale =)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. juuli 2018 at 16:22

    Meie pere läheb sinna juba 3 aastat? Ja just nüüd, kui elukaaslase puhkus kestab ja oleks saanud ilusti minna, on ämmal kibekangesti käru tagasi vaja ja pidime tagasi Saarde kebima. Ptüi!. Piletid kuluksid väga ära, sest memme-taadu lubatud Lottemaa külastus on siiamaani ikka veel lubaduseks jäänud.. Aga vat lapsel on ju kõik meeles.

  • Avatar
    Vasta M. 25. juuli 2018 at 16:05

    Lottemaa on lastele nii tore!
    Kel vähegi võimalust, peaks ikka käima. Meie sel aastal ei ole plaani võtnud, sest poisu on veel nii pisike, et hullult tahab igale poole minna, aga kardan et jääb seal teistele lastele “jalgu”. Õeke ootab aga väga seda külastust. Ehk järgmisel aastal ?

  • Avatar
    Vasta Ti Ka 25. juuli 2018 at 16:03

    Ikka peaks ka ära käima, seni asi piletite taha jäänud, sest kui kolmega minna …

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. juuli 2018 at 15:19

    Oleme ka igal aastal käinud kss suvel või siis hoopis Jõulumaal ja lähme ka alati tagasi 🙂 Sel suvel ongi veel käimata, plaanime augustis minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja Viira 25. juuli 2018 at 15:01

    Minu lapse unistus on olnud minna Lottemaale.Aga ma isegi ei tea,miks ma seda ette võtnud ei ole.Osaliselt ka kindlasti kallis piletihind,hetkel lõpurasedana raske liikuda.Aga kui pileti võidaks,siis oleks motivatsiooni end liigutada ja lapsele suurim elamuskink pakkuda 🙂

  • Avatar
    Vasta A 25. juuli 2018 at 14:58

    Lapse vanavanemad elavad Pärnus ja ikka pole veel Lotemaale jõudnud. Plaan on jõuda, sest suve veel jätkub.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. juuli 2018 at 14:45

    Mina viiksin oma kaks parimat sõbrannat koos oma lastega Lotemaale ja olen rõõmuga valmis lastega terve päeva mängima. Loodan et seekord loosiõnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. juuli 2018 at 14:42

    Mina tahan oma kahe parima sobranna ja nende lastega lotemaale minna ja neile see üllatuseks kinkida! Sooviksin väga et loos seekord naerataks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 25. juuli 2018 at 14:19

    See aasta on laps just-täpselt nii vana, et võiks Lottemaale minna! Miskipärast ei ole see enne su postitust kuidagi nagu pähe tulnud 😀 Kuna elame Lottemaast päris kaugel, kuluksid piletid igatahes ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 25. juuli 2018 at 14:10

    Ma olen mõelnud, et Lottemaa on suurematele lastele… aga su Lende on küll hullult aktsioonis ju! Minu oma on juba usinati üle 2 aasta, ka hullult avastamis/uurimishuviline. No jah, mis me rongidest üldse räägime. Seega tundub, et on aeg minna!

  • Avatar
    Vasta Salme-Marta 25. juuli 2018 at 13:38

    Need erilased olivad seal jah õige õelad ka sada aastat tagasi, mil ma oma nooremad, kaksikudlapsed, kättpidi sinna tarisin. Aga kahetsend põle ma seda kordagi. Ikka enamvähem tead, mis siuke asi endast ära kujutab. Eks nüüd mõne aastaga ole vast midagi ehk muutund ka, ma usun.
    Kõikse ebameeldivam kogemus oli, et kui lapsed ise kuskisse kellelegi sabaalla ei trügi, siis nad ongi tähelepanuta. Nii tulimegi ära, ilma et nad oleks kumbki korrakski mõne kuulsuse kõrval seisnd. A õnneks nad ise lõbustasivad teineteist ja suuremat häda sest ka polnd.
    Imekombel ei saanud kumbki minu mankidest nõelata, küll aga ravitsesin teisi lapsukesi(sest esmaabikott on kõikse parem abimees alati!), niiet lapsevanemad – erilaste invasioon teie nupsikukese suunas on vägagi tõenäuline, hoidke oma sumadanis alati abivahendeid, sest nuttev laps põle õnnelik laps. ; )

  • Avatar
    Vasta Ave 25. juuli 2018 at 13:22

    Issand ma ei või kui lahe! Vot nüüd tahan selle tripi kindlasti ette võtta. Mis siis , et nii palav ja õues liikumine on jube ülesanne aga tahan ka Leenuga nii aega veeta ja kolistada ning kilgata ? kasvab ta ju nii kiirelt ning varsti läheb ülikooli ja siis enam ju ei taha emme ja issiga niimoodi ringi kolistada.
    Aitäh Sulle hea informatsiooni eest Mallukas ??
    Nii, et soovime pileteid Lottemaale
    Aitäh
    ??

  • Avatar
    Vasta Anette 25. juuli 2018 at 12:52

    Mina olen mõeld, et vast peaks selle asja ka üle vaatama, aga niiiii kaugel on 😀 (st risti üle Eesti meist). Tegelikult oleks tàitsa tore minna Pàrnu ja sinna lapsega suvel, tuleb lihtsalt ette vôtta!

  • Avatar
    Vasta Kris 25. juuli 2018 at 12:51

    Niii elavad, siirad ja ilusad pildid..kohe kutsuvad sinna seiklema. Meil laps veel natuke noor selle jaoks, aga järgmine aasta tahaks kindlasti minna 🙂

  • Avatar
    Vasta liana 25. juuli 2018 at 12:51

    Ma just umbes kuu tagasi rääkisin oma tütrele et minu jaoks tundub see Lottemaa nii mōtetu ,et meie sinna küll ei lähe.
    Polnud mõelnud seda üldse nii et lastel vōiks seal päris tore olla!?
    Ja vōibolla tōesti lastel vaja ka vahel end korralikult välja elada?
    Ja eks see korteris elamine vist muud polegi kui iga asja peale on tasa ja tss?‍♀️Küll naabrid tahavad elada ja venna tahab magada ja ise tahaks ka vahel vaikust?

  • Avatar
    Vasta Pauliine 25. juuli 2018 at 12:35

    Mariann, Sa oled lihtsalt imelineeee ema! Mul ausalt ei jätku piisavalt sõnu. Tuhat südant teie pihta ning palju tervist, armastust terveks eluks ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. juuli 2018 at 12:23

    Ma ise olen juba aastaid suur Lottefänn, ma olin kunagi vanal hallil ülikooliajal isegi nii rebel, et mul oli Lotte voodipesu ja Lotte vihmavari ja Lotte helkur jne. Lottemaal veel käinud ei ole, aga mõtlesime vähemalt järgmisel suvel minna, sest meie pooleteisene praegu veel Lottest ei tea ööd ega mütsi. Kui piletid võidaks, siis läheks ikka sel aastal 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 25. juuli 2018 at 12:16

    Meil just käsil lastega ringreis mööda Eestit , mina+mees+5 last(meie lapsed ja mehe nooremad vennad ka). Lottemaa oleks kirsiks tordil meie reisi lõpetamise päevaks tagasiteel Tallinna poole. Kahjuks pole Lottemaale veel jõudnud käima ja pole pisikut külge saanud….vbla ühel päeval. Hetkel tundub 100+€ sissepääsu eest ulme summana 🙁

  • Avatar
    Vasta Piret 25. juuli 2018 at 12:12

    Meil on Lottemaa külastus plaanis järgmisel nädalal. Ma juba isegi nii ootan, mis siis lapsest veel rääkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 25. juuli 2018 at 12:10

    Meie käisime ka eelmine aasta esimest korda Lotemaal. Jõudsime sinna suve lõpus, viimastel avatud päevadel ja ei osanud ka sellega arvestada, et oleks pidanud võimalikult varakult kohale jõudma. Kuna jõudsime lõunast ja ka õhtul oli vist vähem aega lahti, siis jäi aega ikka puudu (seiklusrajale ei jõudnud lapsed üldse minna). Sellepärast on kindlasti plaanis see suvi uuesti minna. Lastel oli tõesti tore ja kohe kuidagi ei saa neile öelda, et rohkem me sinna ei lähe, sest te olete seal juba ju käinud… 🙂

  • Avatar
    Vasta Heili 25. juuli 2018 at 12:00

    Käisime lastega eelmine aasta Lottemaal ja mulle väga meeldis, lastele muidugi ka ? Sellel suvel tahaks ka minna, aga vaatab kuidas rahaliselt on võimalik. Suurem laps on väga vaimustunud Lottest ja kõigest temaga seonduvast!

  • Avatar
    Vasta Kaie 25. juuli 2018 at 11:56

    Mina läheksin Lottemaale oma õelastega, pole veel keegi meist sinna jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Siret 25. juuli 2018 at 11:50

    Pole kordagi veel sinna jõudnud. Suurem laps käis vanaemaga eelmine aasta aga kuna teine laps oli väike siis pidin temaga koju jääma. See aasta saame juba kõik koos minna ?

  • Avatar
    Vasta Monika 25. juuli 2018 at 11:28

    Lotte on meie kodus au sees. Isegi meie koer on nime saanud tema järgi. Kahjuks aga ise oma pisiperega sinna jõudnud ei ole kordagi, aga kindlasti sooviks. 🙂

  • Avatar
    Vasta K 25. juuli 2018 at 11:28

    Oleme mitu suve hoogu võtnud, et Lotemaale minna aga kuna meie perel on mingi huvitav komme just suvel suureneda on asi selle taha jäänud :D..
    40-16 minutiliste sünnitustega julgeb ainult haigla ümber luusida viimastel nädalatel 😀 😀
    Õnneks on meil pande koos ja pesamuna esimest suve omal jalal 🙂 oleks jube tore see suvi selline killer seiklus nelja lapsega ette võtta.

  • Avatar
    Vasta aga 25. juuli 2018 at 11:17

    mängumaale paneks ikka midagi praktilisemat lastele selga. ausalt ka. sits-sats seelik…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2018 at 11:28

      Maril oli kleit seljas, inimene valib ise oma riided, mitte mina ei PANE 🙂

  • Avatar
    Vasta Kair 25. juuli 2018 at 11:04

    Oleme korra Lottemaal käinud, kui laps oli 4. Sellel aastal on ta juba korduvalt küsinud, et millal juba uuesti lähme.

  • Avatar
    Vasta M. 25. juuli 2018 at 10:55

    Me oleme kolm aastat Lottemaal käinud ja plaanime augustis ka neljandat korda 🙂 minu meelest on Lottemaa just kui seikluspark, teater ja temaatikakeskus ühes!

  • Avatar
    Vasta Anu 25. juuli 2018 at 10:53

    Mulle meeldib Lottemaa juures see, et tegelikult sa ei peagi seda Lotte lugu teadma, lapse jaoks on see lihtsalt nii tore ja maagiline koht. Mu lapsed on seal käinud kahel suvel ja korra ka jõulumaal. Viiene käib nagu uni peale, et millal jälle läheme ja õnneks 10- ja 12- aastased õed ei pea seda ka veel liiga titekaks. Nii et viimane aeg meil see tripp ette võtta, enne kui suvi otsa saab.

  • Avatar
    Vasta CC 25. juuli 2018 at 10:38

    Meie sooviks väga pileteid. Seni pole veel kordagi Lottemaal käinud. Lapsed tahaks väga, aga pole võimalik olnud. 3 last, siis piletid juba 85 eur + sõit + söögid, jätsid… Tütrel juuli lõpus sünnipäev ja oi kui vahva üllatus see oleks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 25. juuli 2018 at 10:01

    Lottemaad külastaks küll rõõmuga. Mõelnud sinna minekule küll, kui nüüd 2a preili kodus. Aga pole veel jõudnud. Võidu üle oleks super õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Laura Lätt 25. juuli 2018 at 09:37

    See on tõesti tore koht! Kõik tegelased on terve päeva oma rollis ja alati valmis lapsi lõbustama. Ning kõik majad on toredasti värvikirevad. Minuarust Eestis nr 1 lahe park lastele.

  • Avatar
    Vasta mjauh 25. juuli 2018 at 09:25

    Elan Lotemaast nii palju kaugel, et see tähendab 3,5 tunnist sõitu. Edasi tagasi teeb see kokku 7 tundi.
    Kui loosiõnn piletitega mulle tuleb, siis võtame selle retke ette küll. Kunagi sai seal käidud ning kõigil oli tore.
    Seni käime lastega lähemaid kohti uudistamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 25. juuli 2018 at 09:23

    Tüdruk juba 5ne ja pole me siiani Lottemaale jõudnud. Miskipärast on mul alati arusaam olnud, et päris pisikese lapsega pole seal midagi väga teha ning Lottemaa on ikka vähe suurematele lastele mõeldud (alates 5 aastast). Aga see aasta tahaks kohe kindlasti ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta K 25. juuli 2018 at 09:10

    Oleme juba see aasta Lottemaad külastanud. Selleks aastaks on lapsest saanud tõsine Lotte fänn ja tal oli nii palju äratundmisrõõmu ning varsti pärast külastust küsis, et kuna uuesti lähme. Emotsioonid, mille lapsed sealt saavad, on lihtsalt hindamatu väärtusega ?

  • Avatar
    Vasta Gerly 25. juuli 2018 at 08:59

    Meie käime ka iga jummala aasta 😀 terve suure perega. Ja kui piletid võidaks ,läheks jälle ja ikka oleks põnev. 😉

  • Avatar
    Vasta Inga 25. juuli 2018 at 08:47

    Meie pole veel Lottemaal käinudki. Selle postituse põhjal tundib nii vahva. Väga tahaks minna.

  • Avatar
    Vasta Reelika 25. juuli 2018 at 08:45

    Me oleme ka lastega igal aastal käinud lottemaal aga see aasta ei ole veel jõudnud.?

  • Avatar
    Vasta Karmen 25. juuli 2018 at 08:42

    Lottemaa on tõesti hästi sobilik lastele kuna seal saab lausa igaüks tunda ennast nagu tõeline laps + tegelased ümberringi. Mida veel tahta?! 🙂 minu 2 aastane poiss oleks ka kindlasti väga rõõmus piletite võitmise üle.??

  • Avatar
    Vasta Greete 25. juuli 2018 at 08:12

    Pole ise veel Lottemaale jõudnud, aga kindlasti tahaks minna millalgi (eriti, kui piletid võidaks ??). Enamgi veel, et elame Pärnus, pole just pikk maa ?

    Küll aga on üks mu lemmikutest artiklitest just Lottemaast kirjutatud: http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/kulastaja-taiskasvanute-jaoks-on-lottemaa-hea-alternatiiv-keelatud-ainetele?id=69498977

  • Avatar
    Vasta Tiina 25. juuli 2018 at 08:10

    Meie ei ole veel jõudnud Lottemaale, aga väga tahaks minna sel suvel!

  • Avatar
    Vasta Evelin 25. juuli 2018 at 07:55

    Väga äge! Meie oma 1.5a poisiga sinna veel jõudnud pole, aga kindlasti tahaks minna. Tundub, et ka pisematele seal ikka tegevust ja põnevust jätkub.

  • Avatar
    Vasta Anete 25. juuli 2018 at 07:42

    Täiesti teistmoodi tagasisidet lugeda on super 🙂 Ainult kuulnud, kui ülehinnatud, tegevusi ei ole, vanemad põhimõtteliselt peavadki ainult järgi jooksma. Aga usun, et minu pliks oleks megarahul 🙂

  • Avatar
    Vasta M 25. juuli 2018 at 07:23

    Meil on üks 1.5aastane, les roniks ja sueks päevläbi vist… kõlab nagu vaja sammud sinna seada..

  • Avatar
    Vasta Lily 25. juuli 2018 at 07:17

    Soov minna on igal suvel olnud, aga ikka saab suvi ja puhkus enne otsa, kui meie kuskile jõuame?Pere on meil suur ja muidugi saab meie puhul väikeseks takistuseks ka piletihind. Kuigi ma täielikult mõistan seda ja usun, et need inimesed seal on väärt rohkematki. Kuna kõigilt, kes on seal käinud, kuulen alati üht, et seal on supervahva ja inimesed teevad oma tööd südamega. Praeguste ilmadega oleks seal lihtsalt fantastiline perepäev❤

  • Avatar
    Vasta M-M 25. juuli 2018 at 07:15

    Pole kordagi käinud ja laps juba kolmene,elame korteris nii,et üks mõnus potikolkimine oleks jube vahva?

  • Avatar
    Vasta Iris 25. juuli 2018 at 07:10

    Oleme mõelnud sinna minna.,ehk augustis jõuab. Vahepeal on käinud peast läbi mõtted et 1a9k pole seal nii põnev. Kuid sinu postitust lugedes peab proovima 🙂

  • Avatar
    Vasta Inga 25. juuli 2018 at 07:06

    Niiii armas kuigi mul 3last pole mina Lottemaal käinud …kõik on Maha ka laitnud kuigi praegu tundub küll super koht …

  • Avatar
    Vasta Ülle M 25. juuli 2018 at 07:06

    Lapselapsed on seal korra käinud, kui ma ei eksi, siis eelmisel aastal ja vanused 4 ning 2,5..lapsed olid jubedalt vaimustunud, rääkisid veel tagant järgi pikalt ja laialt, mis toimus ning mis tegelased seal olid. Vanemad olid vist tõesti pisut kurnatud, nemad jäid rõõmu väljendades pisut tagasihoidlikumaks. Ühte ütlesid küll ja seda nägin ka piltidelt, et Lotte ,Bruno ja Jänku suhtlesid hästi palju lastega. Olen kuulnud, et nad igaks aastaks teevad uue näidendi, mis on minu meelest hästi tore. Kui nüüd äkki peaks Fortuuna minu vastu lahke olema, siis võtaks lapsikud ja vanaisa näppu ja läheks vaataks ise selle ilu üle ning järgmine kord saaksin rääkida juba enda kogemustest.

  • Avatar
    Vasta H 25. juuli 2018 at 07:00

    Lotemaale tahaks minna küll, pole veel kordagi jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Liisi 25. juuli 2018 at 06:42

    Meie pole veel Lottemaale jõudnud. Mu kaks põnni oleks kindlasti üliõnnelikud kui selline võimalus avaneks. Mis seal salata: ma ise ka muidugi.

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 25. juuli 2018 at 06:38

    Me oleme eelmine aasta korra käinud. Lastega oli ikka nii, et alguses ei saanud vedama ja pärast pidama. Neile meeldis, aga minu jaoks oli väsitav. Kuna tundub, et kôiksugu spad ja liutorud on neile sügavama mulje jätnud, siis esialgu pole tagasi läinud.

  • Avatar
    Vasta Riina 25. juuli 2018 at 06:26

    Mul on kaks last 3a ja teine on 7kuud. Alati olen arvanud, et sellele 3sele liiga vara kogu see Lottendus. Ta pole sellega kursis. Aga tundub, et see oleks niisama ka pull koht olemiseks, ei pea need Lotte tegelased kõik tuttvada olema. Põnev! Peaks ikka minema….

  • Avatar
    Vasta Merilin 25. juuli 2018 at 06:20

    Ma just mõtlesin, millal meie lapsed seal käisid.. Talvel! Siis oli päris külm seal isegi niisama jalutada.

    Olels võidu korral ehk uus kogemus ja uued emotsioonid.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Erika 25. juuli 2018 at 06:05

    Lottemaal sai käidud 2 aastat tagasi kui ootasin oma teist last. 8 aastane tütar oli nii vaimustuses. Nüüd kui kolmandat ootan, räägib tütar, et on täitsa paras aeg minna jälle Lottemaale, kuna emme jälle rase ja siis tema saab vennaga uudistada ? enne kui kolmas tuleb segama ☺️.

  • Avatar
    Vasta Kristina 25. juuli 2018 at 05:20

    Pole lastega käinud mitte ühtegi korda. Iga aasta ma luban endale, et lähme aga siis tulevad ootamatud väljaminekud. Üksikvanema värk. ? See oleks küll vahva kui võdaks piletid.

  • Avatar
    Vasta Britt 25. juuli 2018 at 04:04

    Ma kogun ka juba paar aastat hoogu, et minna. Kuna elame Tartus, siis on ka meil see minek paras ettevõtmine, aga pärast selle postituse lugemist tundub, et asi on igati seda väärt ning tuleb ikka minna ?.

  • Avatar
    Vasta Maire 25. juuli 2018 at 01:35

    Sel aastal plaanis oma kuuese ja kahese tüdrukuga lottemaale minna. Eelmine aasta jäi vahele. Muidu oleme ikka ka plaanidesse võtnud suviti ja korra ka jõulude ajal.

  • Avatar
    Vasta Liisi 25. juuli 2018 at 01:06

    Me oleme käinud 2 korda ja ka lapsele tohutult meeldib..see aasta ei ole veel jõudnud kuigi vabalt läheks tegelikult veel uuesti..nüüd väiksem ka 1 a 4 k ja saab ka juba aru mis seal toimub veidi..eelmine aasta oli ta alles päris imik vankris kui seal käisime 😀 Suurem õde sai ainult möllata 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 25. juuli 2018 at 00:29

    Meiegi oleme Lottemaal iga suvi käinud alates avamisest ja alati oleme seal pea kogu päeva veetnud, tegevust on nii palju. Tahaks kindlasti ka see suvi sinna jõuda.

  • Avatar
    Vasta Kati 25. juuli 2018 at 00:24

    Ausalt öelda mu kaks pliksi küsivad sinna juba paar aastat ja ma muudkui ütlen “ja ja küll lähme”.
    Olen alati mõelnud, et no tegelt mida ma vaatan seal seda ühte maja ja maskotti.
    Seda lugedes, tundub,et olen oma lastele ülekohut teinud ja tuleb siiski minna, sest minu arvatust on asi ikka väga kaugel nagu näha.
    Tänud Mallukas, võtan järgmise suve plaani. 🙂

  • Avatar
    Vasta S. 25. juuli 2018 at 00:24

    Omg, mul on täiega neid pileteid vaja! Ma ei ela Eestis, aga homme tulen kaheks nädalaks ja laps on just nii vana, et on kõige õigem aeg Lottemaale minemiseks. Ja meie vanaisa on Lotte KÕIGE suurem fänn ka!

  • Avatar
    Vasta Janely 25. juuli 2018 at 00:16

    Meie pole veel sinna jõudnud, kuid väga tahaks minna kogu perega, tundub üliägee! ?

  • Avatar
    Vasta E 24. juuli 2018 at 23:59

    Nii nii armas postitus! Ja Lende on vist siiani mu kõige lemmikum laps 😀

  • Avatar
    Vasta Marii 24. juuli 2018 at 23:52

    Oleme ühe korra käinud ja tahaks väga veel minna, aga kuna see ongi nii suur ettevõtmine ja välja minek siis kahjuks ei jõua sinna. Käime küll saaremaalt tihti pärnus arstil, aga need on sellised kiired otsad 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 24. juuli 2018 at 23:50

    Mul on kolme ja poole aastane poja. Meie pole veel lottemaale oma jalakesi tõstnud. Muidugi seda peamiselt, et enamus tuttavaid kes lastega seal käinud laidavad seda väga maha. Keegi polegi reaalselt vastupidist väitnudki meile. Kes ütleb, et raha raiskamine, kes ütleb, et seal sured palavuse kätte ära ja lastel pole ka midagi erilist teha. Kelle lapsed siis rohkem kardavad kui naudivad. Sellised arvamused polegi eriti sinna poole meid tõmmanud. Seega suur tänu, et seda meiega jagasid ja kindlasti tuleb see tee ka ette võtta, sest mu pojakesele meeldivad kõik need samad tegevused mis Lendele ja Marikesele. Seega tean, et tal oleks seal maailmatuma tore 🙂 aitäh, kasulik postitus! ♥️

  • Avatar
    Vasta Eltsu 24. juuli 2018 at 23:37

    Mina saadaksin Lottemaale oma õetütre koos ona emme-issiga. Preili pidevalt seletab Lottest, Brunost ja teistest tegelastest. See oleks kindlasti vahva suveseiklus. Ja oleks mida meenutada. Oskar loll kui lammas, tal puudub purihammas! Seda oleme juba ammusest ajast koos laulnud!

  • Avatar
    Vasta Kristina 24. juuli 2018 at 23:35

    Ei ole veel perega Lottemaale jôudnud aga vōtame plaanidesse?

  • Avatar
    Vasta Ann 24. juuli 2018 at 23:34

    Puhkuse lõppu sobiks hästi üks Lottemaal kolistamine? Lapsele väga seal meeldib ja mis seal salata, siis endale ka? Eriti lahedad on Lotte tegelased muidugi, andekad inimesed!

  • Avatar
    Vasta Kris 24. juuli 2018 at 23:33

    Meie käisime Lottemaal esimest korda alles eelmisel nädalal ja väga meeldis. Väga palju on kuulda nurinat piletihinna üle, aga minu meelest väga õigustatud- päev otsa tegevusi, teatrit, laule. Igatahes läheme uuesti 🙂

  • Avatar
    Vasta Silks 24. juuli 2018 at 23:32

    Me pole veel kunagi käinud, aga täiega tahaks ?

  • Avatar
    Vasta Angela 24. juuli 2018 at 23:15

    Polegi sina veel oma 2 pätuga jõudnud. Ja nyyd ei oskagi kohe kaasa rääkida ☺

  • Avatar
    Vasta Heleryn 24. juuli 2018 at 23:15

    On olnud plaanis ka sinna minna see aasta, aga võidetud piletid kindlustaks kindla mineku.

  • Avatar
    Vasta Kristin 24. juuli 2018 at 23:13

    Oli Lottemaa meie pere kaige unistus vist! Õe poegade esimene küsimus kui külla lähme : Kiku, kas mw täna ikkaveel ei lähe Lottemaale! Ja kuust-kuusese lükkub see edasi ja nii kals aastat juba! Küll tahaks ära käija ja just laste pärast ? Endalgi põnev ma kujutan ette aga laste rõõm tundub nii ehe! Omal poeg alles 9 kuune kuid õe poisid viiks kohe kindlasti lustima! ??

  • Avatar
    Vasta G 24. juuli 2018 at 23:13

    Me polegi veel perega Lottemaal käinud. Arvasin, et septembris 2 saava lapsega, veel vara. Kaasa võtaks kindlasti õe pere, et oleks koos lõbusam

  • Avatar
    Vasta Kristi 24. juuli 2018 at 23:09

    Me käisime eelmime suvi esimest korda ja ei jõudnud poole päevaga kõike seal läbi käidud. Lastel oli nii põnev! Ja Lottega sai pilti teha!

  • Avatar
    Vasta Alice 24. juuli 2018 at 23:04

    Noo Lottemaa on ka nn “suurematele lastele” täielik võlumaa- eks kogu Lottemaa temaatikaga sai üles kasvatud ja seetõttu kogu teemapark vaimustus vaimustuse otsa. Läheks-läheks-läheks!

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis Rennit 24. juuli 2018 at 23:03

    Viimati kàisin tütrega 3 aastat tagasi. Viimane aeg oleks jälle Lottemaa üle vaadata ?

  • Avatar
    Vasta Laura 24. juuli 2018 at 22:55

    Me käisime eelmine suvi 2x. Esimese korraga oli nii et võitsime üleannetuse loosiga perepileti Lottemaale ja läksime terve perega, ent tol ajal 1a3k väikevend ei arvanud sellest käigust midagi ja uni kippus peale, seega oli see rohkem selline nö läbi jooksmine. Hing jäi aga kripeldama ja läksin augustis tolle ajase 3a3k suure õega kahekesi uuesti, ning lapsele väga meeldis!! Olime hommikul ühed esimesed kes väravast sisse astusid ja õhtul lahkusime viimase rongiga. Jäime lapsega mõlemad rahule, mina eelkõige sellepärast et laps oli terve päeva väga õnnelik ja laps sellepärast et sai Brunoga mängida ja friikaid süüa ?. Peale seda käiku on meil kodus ka teemaks Lotte ja sõbrad – kaisukas, pidśaama jms on Lotte multikast :).
    Sel aastal veel käinud pole, aga ehk jõuame veel.

  • Avatar
    Vasta Liis 24. juuli 2018 at 22:51

    Kui kolm aastat tagasi Lottemaal sai käidud ootasin meie pere kolmandat tüdrukut ? ehk siis 100% rase,et see olukord nüüd 50-50 tasakaalu viia läheks suurima hea meelega ka see aasta.

  • Avatar
    Vasta Gerli 24. juuli 2018 at 22:50

    Meil on nii, et käisime eelmisel aastal esimest korda ja milline elamus :), mitte ainult lastele, vaid ka meile, lastevanematele! Kui palju märkamist, hoolimist ja kaasamist. Supertore oli see leiutajateküla pere. Eriti jäid meie perele silma Susumu, kes ümberküla jooksul hoolitses selle eest, et ka meie väiksem poeg kenasti finišisse jõuaks; Lotte, kes käis lastega seiklusrajal; Doktor Ave, kes kuulas ära laste mured, määras jääpurika ravi ja ka tõi lastele hiljem jääd. Meie pere suurema poja südame võitis aga Julia, kes terve päeva vältel temaga vahetevahel aega veetis, enne sulgemist mõnusad tantsud tegi ja lõpuks lapse lausa rongini saatis. Oli tõeline vau-elamus ja poisid kibelevad juba tagasi!

  • Avatar
    Vasta Kait 24. juuli 2018 at 22:49

    Ma arvan, et mu 1,5 aastane preilna heas mõttes hulluks seal kuna tegevust paitab olema päris palju ??

  • Avatar
    Vasta Kätu 24. juuli 2018 at 22:45

    Ma tahaks täiega minna ja oma väikseid elu õisi viia lotemaale. Mu suurem tütar(6 a) jumaldab lottet ! Aga kuna meie perepea arvab,et lottemaa pole väärt sellist hinda ja käiku, tuleks väga pikk sõit siis need piletid oleks kirss tordil ja super võit. Mu tütre suur unistus oleks saada lottemaale… Kahjuks issit pole siiani nõusse saanud. Ja tahaks tõestada talle,et on hea koht, kuhu minna tagasi ka järgnevatel aastatel. Lastele oleks kindlasti palju rõõmu ja tütre unistus saaks teoks.

  • Avatar
    Vasta Enely 24. juuli 2018 at 22:43

    Mina näiteks käisin seal ilma lapseta ja siis mulle tundus see hea lahe koht, kus mõnuleda ja niisama vaadata kusmis toimub, võrkkiiges jäätist süüa jne. Muidugi ma päris ûksi polnud, et ikka õrd olid ka, aga ma ei pidanud neid seal jälgima ja sel hetkel olin ma ise rase ja ootasin millal enda põnniga minna sinna. Nüüd just olekski õige aeg! Mulle seal ka meeldis, terve päev sisustatud ja poole suve asjad saab tehtud ?

  • Avatar
    Vasta Janne 24. juuli 2018 at 22:40

    Sellel suvel oli plaan kindlasti minna, oma kolme väänikuga. Kes on 5, kohe 2 ja 8 kuud.
    Ja no tirtsule oleks see justkui ka sünnipäeva kingitus.
    Temal läheb juba Lottemaa kodulehe peale silm särama?

  • Avatar
    Vasta Reigina 24. juuli 2018 at 22:38

    Ma saan siis kaasa rääkida kui ka ükskord ära käinud oma lastega olen ?

    Tundub igati tore koht ☺

  • Avatar
    Vasta Maret 24. juuli 2018 at 22:35

    Me oleme käinud vist kolm korda suvel ja korra jōulumaal, lastele väga meeldib. Hea meelega läheks ka sel suvel.

  • Avatar
    Vasta Terje 24. juuli 2018 at 22:31

    Kusjuures üks päev just mõtlesin, et peaks vist see suvi lastega Lottemaale minema veel enam et nii ilusad ilmad on, nad on küll kunagi käinud, kuid vaevu mäletavad. Kuna miks minna kuhugi välismaale rändama, kui meil Eestiski on lastele nii palju huvitavaid ja avastamata paiku. Ja üle üldse tegelikult on nad täiega Lotte fännid, kampsunid, pluusid, püksid, sokid… No igalpool on Lotte peal. Nüüd on neile seltsiks ka pisike õeraas ja tulevane Lotte fänn, kellele vast meeldiks ka seal põneval maal ära käia. 🙂

    Ja ma ei saa mainimata jätta, kui vinge piltidest postitus see oli, nii numpsikud lapsed! ?

  • Avatar
    Vasta Estelle 24. juuli 2018 at 22:31

    Me tahaks perega nii väga sinna minna, aga kolme lapsega on see ikka paras põnts rahakotile. Pisikesed piigad on mul just sellises Lotte fännamise vanuses, neile väga meeldiks.

  • Avatar
    Vasta Kadi 24. juuli 2018 at 22:30

    Meie oleme ka Lottemaa fännid, nii et piletid kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 24. juuli 2018 at 22:30

    Meie oleme käinud kaks korda ja mina olen väga rahul. Sest tõesti on see väga lahe koht nii endale kui lastele. Kuidagi kõik seal õhkab soojusest. Kuna meil kodus lotte üldse väga popp teema siis plaanisime külastada ka sel aastal ja väikese plikaga oli kokkulepe, et paneb oma luti Oskari lutimasinasse?sest ta meil väike sõltlane

  • Avatar
    Vasta Hüüdnimetu 24. juuli 2018 at 22:30

    Me elame Pärnus aga Lottemaale pole veel jõudnud. Lapsed väga Lottest vaimustuses pole ja seepärast pole seda käiku ka ette võtnud, samuti arvasin, et mis seal ikka nii väga teha on..
    Aga see postitus oli nii tore ja tekitas huvi, niiet käiks isegi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 24. juuli 2018 at 22:26

    Meie pole veel Lottemaal käinud sest asume sealt u 2 tunni kaugusel ja niisama lihtsalt nii suurt kulutust vist see suvi ette ei saa enam võtta. Nimelt käisime just hiljuti Rõõmsate laste festivalil ja see tripp läks ikka kõvasti maksma võrreldes näiteks ala loomaaias käiguga. Kuna olen hetkel lapsega kodune ja elukaaslane käib ainukesena tööl siis otsustasime raha säästma hakata et kodu valmis ehitada lõpuks. Lapsega aga külastaks küll seda kohta kui ainult võimalus antaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 24. juuli 2018 at 22:24

    Ei ole käinud. Aga mu kahene oleks kindlasti maru õnnelik. Korteris muidugi kolistab ja kriiskab 3lapse eest, aga see on elu ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. juuli 2018 at 22:24

    Meie oleme käinud täpselt kaks korda ja saan samuti öelda, et 50% olen rase olnud ?.
    Esmakordselt sai Lottemaad külastatud 2016 suvel, kui pere pisemat piigat ootasin. Vanem neiu oli siis 5 aastane. Super elamus oli ja ma vist nautisin (vaatamata iiveldusele, kuumusele ning sellele, et meie käru pihta pandi) seda külastust vist isegi rohkem kui plika ?. Mul oli kindel plaan preilit iga Lottemaa tegelasega pildile püüda aga neiu mu vaimustust selles vallas ei jaganud ?.
    Sellest 8 tunnist jäi isegi puudu ja oleks täitsa kaks järjestikust päeva vajanud, et kõik majad läbi vaadata ja igas tegevuses kaasa lüüa.
    Teist korda käisime eelmine suvi, pisi oli kotiga kõhul ja suurem möllas nii sama. Emotsioonid taas laes ja vaimustus sama suur kui esimesel korral.
    Lihtsalt mega vahva koht, kus üks tore päev perega veeta ?.
    Sellel suvel veel jõudnud pole aga kindel plaan on minna.
    Suurem neiu juba 7 aga endiselt meeletult ootab Lottemaa külastust. Pisi meil 1a ja 4k ning saab asjadest suurepäraselt aru ning naudiks imelist seiklust täiel rinnal ?.
    Ja sellelgi korral rändaks meiega kaasa kõhubeebi ?.
    Soovitan soojalt Lottemaad ja olen sama meelt, et külastada seda ägedat kohta vähemalt korra aastas, pole sugugi palju ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 24. juuli 2018 at 22:22

    Oleme käinud kahel eelneval suvel ja see suvi on ka plaanis minna.

  • Avatar
    Vasta Ragne 24. juuli 2018 at 22:17

    Kirjutasin telefonist pika postituse, kuid see kadus kusagile…
    Lottemaa ON üliäge koht, isegi mina kui täiskasvanu olen vaimustuses 😀
    Eelmine aasta jäi küll beebi pärast vahele, kuid sellest eelnevatel aastatel on alati midagi uut tehtud (ühel aastal lisandus nt dr Ave purikate kasvuhoone, teisel aastal sai kärbes Jaak lätlasest pruudi jne).
    Kuidas ujumisrand oli?
    Kui see võimalus loodi, oli seal päris palju vetikaid, põhi kivine ning normaalseks ujumiseks pidi omajagu kõmpima.
    Võidu korral oleksin ülimalt tänulik, sest plaanime hoolimata väikesest eelarvest mehe sõbra 6-liikmelisele perele abi eest (pereisa aitab meil oma pere arvelt nädalavahetustel remonti teha) päeva Lottemaal välja teha.
    Nemad ei ole seal kordagi käinud ja see oleks vahvaks üllatuseks.

  • Avatar
    Vasta ai ki 24. juuli 2018 at 22:16

    Pole ka oma kuttidega sinna veel jõudnud aga peaks vist?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 24. juuli 2018 at 22:14

    Tundub päris huvitav koht kus lastega minna. Meie pere pole suutnud siiani Lottemaad külastada, kuid piletite võidu korral saaksid mu väikesed kutid (2.5 ja 1.5 a) seal ära käidud. Emme ja issi oleks lausa kohustatud võtma plaani minna sinna.

  • Avatar
    Vasta Birx 24. juuli 2018 at 22:14

    Meie käisime eelmine aasta esimest korda ja väga meeldis. See aasta pole veel jõudnud aga kui piletid võidame siis lähme kindlalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Janika 24. juuli 2018 at 22:11

    Lottemaa valmis kahjuks siis kui minu noorim poeg juba selle jaoks liiga vanaks sai ja selle pärast on mul seal veel käimata. Aga õnnekd ssin kuu alguses vanaemaks ja paari suve pärast saan juba pisipiigaga sinna minna. Kuid augustis on plaan minna Lottemaale sõbranna lapselastega, kes igapäevaselt elavad Soomes ja teavad rohkem muumisid aga meie arust võiksid nad ka tutvuda Lotte ja sõpradega?

  • Avatar
    Vasta Maris 24. juuli 2018 at 22:09

    Lastel oli seal väga tore, kindlasti läheksime veel.

    • Avatar
      Vasta Gerdan 24. juuli 2018 at 22:54

      Ma olen koos lastega käinud paar aastat tagasi ja järgneval nädalal plaan Pärnu kanti sattuda puhkuse käigus. Viiks härra Isa ka leiutajate külla 🙂
      Kusjuures meie randa ei jõudnudki ja paljud majad jäid veel läbi käimata. Paar aastat hiljem on lapsed paar aastat vanemad ja vaatavad asju juba uue pilguga 🙂 olen kindel, et sellest ühest päevast jääb seekordki aega väheks ja tuleb ikka ja jälle uuesti tagasi tulla. Seal olles oledki nagu muinasjutu sees ise 🙂

  • Avatar
    Vasta stiina 24. juuli 2018 at 22:08

    Meie oleme káinud kahel suvel. Ja láhme veel ja veel. Meile ka vága meeldib. Lastel on tōesti tegemist palju. Ja lōpuks kui sealt ára tuled tunned ennast kui vaimuhaigena??(need tegelased káivad ja räágivad sinuga ju koguaeg nagu lastega ja panevad sind ka ikka veidrusi tegema?)

  • Avatar
    Vasta Manu 24. juuli 2018 at 22:08

    Ise olles pärnust, ei ole mina sinna veel saanud.
    Aga ehk nüüd 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 24. juuli 2018 at 22:05

    Meie käisime esimest korda Lottemaal eelmisel aastal. Lastele meeldis seal väga! Lubasime lastele, et ka see aasta läheme. Nüüd on ka kõige noorem tütar piisavalt suur (1a9k), et kõike nautida.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 24. juuli 2018 at 22:02

    Oi nii väga tahaks minna, mu 4- ne tüdruk koguaeg küsib sinna ja 2 aastasel oleks ka seal palju toimetamist. Kahjuks me ei saa endale seda mitte kuidagi lubada. Et kui mingi ime läbi õnn meile ei naerata, siis jääb meil see paraku minemata. Ma usun et seal oleks väga hüper super tore. Ja nii äge oleks oma tüdrukuid sellega üllatada.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 24. juuli 2018 at 21:58

    Meie perel on ka veel käimata, kuid kindlasti plaanis veel suvel sinna jõuda:) esialgu jäi mulje, et ülehinnatud koht, kuid nüüd järjest kuulen kuidas pered kiidavad ja palavalt soovitavad:)

  • Avatar
    Vasta kerli 24. juuli 2018 at 21:58

    Meie oleme 3 aastat tagasi käinud esimese lapsega. Samuti sattus vihmane päev ja olin rase. Seal on tõesti raske lastega sammu pidada ? Nüüd peab jälle minema kuna aastaid mööda läinud ja teinegi laps juba teab kes see Lotte on ?

  • Avatar
    Vasta Riinu 24. juuli 2018 at 21:57

    Hei! Tundub, et seal on täitsa tore. Kahjuks ei ole mul võimalust olnud, et sinna minna. Aasta Inglismaal ja õe laste eest hoolitsemine, kui emme töötab no kohe ei ole jõudnud. Olen ammu unistanud sellest, et viiks oma õe kaks printsessi ka sinna- eriti Arabeli, kes meil on nüüd kahe aastane ja oma pisikese elu jooksul väga palju läbi elanud. 🙂 Siin väikene link minevikust, et saaksid Arabeli looga tutvuda:

    https://parnu.postimees.ee/3777773/parnu-noorpere-palub-kriitilises-seisundis-pisitutre-nimel-abi

    Ja muidugi on tal lisaks veel paar liigest puudu, kuid see ei takista teda ronimast, turnimast jne. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 24. juuli 2018 at 21:56

    Pole kahjuks kunagi saanud minna. Hea meelega võtaks oma kamba kaasa ja läheks uudistaks. Tütar on mu supper Lotte fänn.

  • Avatar
    Vasta Kelluke 24. juuli 2018 at 21:54

    Olen ka mõelnud Lottemaa peale ja piletid oleks väga hea tõuge 🙂 polegi saanud perega koos aega veeta see suvi…

  • Avatar
    Vasta S 24. juuli 2018 at 21:53

    Meie oleme käinud kahel suvel ja eelmisel aastal ka talvel Lottemaal. See on tõesti üks vägev koht ja sinna tasubki minna hommikul kui väravad avatakse ning õhtul lahkuda siis kui hakatakse kohta sulgema. Tegevust leidub seal julgelt terve üks päev. Sellel suvel veel pole jõudnud sinna, aga kindlasti peame minema. Suurem tüdruk ootab juba ammu, et saaks Lottemaale. Sellel suvel on kindlasti lõbus ka pisemal neiul.

  • Avatar
    Vasta JuliaR 24. juuli 2018 at 21:52

    Oleme perega käinud kolm korda, eelmine suvi jäi miskipärast vahele.
    Aga kõige selgemalt on meeles see esimese aasta külastus, eks seda kohta oli kõvasti reklaamitud aga ise olin küll skeptiline, et ja-jaah, vaatame-vaatame. Ja no tõesti – vau!
    Äge on, et saab ise vaadata, kas ja kui palju seda programmi (teater jne) kaasa teha v laste tempos lihtsalt kulgeda. Eriti ägedad on muidugi tegelased. Ei ole kellelgi vingus nägu ees, et on tal alles raske töö, nad nagu lustiksid seal päev otsa. Oleme alati olnud terve päeva ja isegi kui juba sulgema hakatakse (no ok-ok, kell juba 18 läbi ja viimased külastajad väljapääsu poole longivad) on tegelased ikka rõõmsad ja saadavad kõik külastajad ära. Tõeline hea tuju süst!

  • Avatar
    Vasta Katre 24. juuli 2018 at 21:50

    Meie käisime perega Lottemaal esimest korda eelmisel aastal. Selgus, et valisime ideaalse päeva – jaanilaupäeva, ehk suurem osa inimestest valmistus vist kuskil juba lõket tegema ja kohal olid mõned eestlased ja lätlased. Sel aastal pole veel tagasi jõudnud, aga kindlasti tahame minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Ragne 24. juuli 2018 at 21:49

    Olen samamoodi vaimustuses nagu laps, sest see ON üliäge koht 😀
    Eelmine aasta jäi minul küll beebi pärast vahele, kuid sellest eelmistel aastatel on igal aastal midagi uut tehtud (ühel aastal nt dr Ave kasvuhoone purikatele).
    Kuidas ujumisrand oli? Esimesel aastal, kui see võimalus loodi, oli küll palju vetikaid ning kive ja jube pikalt pidi kõmpima, et normaalselt ujuda saaks.
    Võidu üle oleksin ülimalt tänulik, sest plaanime hoolimata väikesest eelarvest mehe sõbra 6-liikmelisele perele tänutäheks (mees aitab oma pere arvelt meil remonti teha) Lottemaa reisi välja teha. Kujuta pilti, Eestimaal leidub üks pere, kes ei ole seal veel käinud! Meil on see küll iga-aastane must be väljasõit.

  • Avatar
    Vasta Kata 24. juuli 2018 at 21:49

    Väga tahaks Minna sest pole sinna veel oma perega jôudnud ???Ehk seekord on meie kord ???

  • Avatar
    Vasta Riina 24. juuli 2018 at 21:45

    Me ei ole veel Lottemaal käinud kuna varem olid lapsed liiga väiksed. Sellel aastal plaanime minna, suurem tüdruk väga ootab. See oleks ideaalne võit, mis teeks lapsed väga rõõmsaks 🙂 niiet pöidlad pihus!

  • Avatar
    Vasta Triinu 24. juuli 2018 at 21:45

    Meie perele ka see koht tohutult meelids ja läheks sinna iga kell tagasi.

  • Avatar
    Vasta Ave 24. juuli 2018 at 21:44

    Meie pere käis Lottemaal eelmine suvi (2 täisk+3last). Tõsine ettevõtmine. Kohati tundus, et kõige enam olid vaimustuses mina ja elukaaslane. See oli nagu nii äge. Üldse on meil Lottega “head suhted”. Raamatud on praktiliselt kapsasteks loetud, erinevad repliigid lastel peas. Sama lugu ka cd-ga.
    Kahjuks see aasta see plaanis ei ole – päris suur väljaminek (sõit ja majutus lisaks). Muidu oleksin iga kell nõus uuesti minema – lapsed vääriksid seda.

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. juuli 2018 at 21:44

    Ei ole käinud seal ega ära ei ütleks?

  • Avatar
    Vasta Eleri 24. juuli 2018 at 21:44

    Mu laps hetkel 1a5k ja olen siiani mõelnud, et ilmselt sel aastal veel poleks tal seal suurt midagi teha, küll järgmisel suvel läheme, aga tundub, et ikka võiks see aasta ka plaani võtta ☺

  • Avatar
    Vasta Kiivi 24. juuli 2018 at 21:42

    Ohhoo, no vat see oleks elamus meie preilidele. Nö mängumaadest oleme käinud ainult Pokumaal. Küll on mõni olnud alles beebieas, küll on ilmad kehvad, remondid pooleli jne. Lotemaa puhul kartsin ma natuke seda ka, et kuna lapsed pole otseselt Lote fännid ja sellest muinasjutust suurt midagi ei tea, siis neile väga ei lähe peale, kui maskotid ringi hüppavad ja väga pealetükkivalt sõbraks üritavad saada, aga tundub, et seal saab lõbusasti aega veeta ka otseselt näitlejatega kokku puutumata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 21:45

      Mari pole ka suur Lotte multside fänn, rääkimata Lendest, aga no kui jänku või kiisu tuleb lapsega lobisema, siis miks ei peaks laps seda tahtma 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 24. juuli 2018 at 21:40

    Mul on kodus üks suur 3 aastane Lotte fänn ja kui me võidaks, siis oleks see lottemaal käik aasta parim sündmus!?

  • Avatar
    Vasta Helen 24. juuli 2018 at 21:40

    Piletitega pole midagi peale hakata, aga väga meeldis see piltide põhine ülesehitus ? Super postitust!

  • Avatar
    Vasta Kristina 24. juuli 2018 at 21:39

    Pagan küll! (vabandust)
    Lõpuks keegi kes mõistab mind seoses Lottemaaga. Minu kutt alles väike, kohe 9kuud (just pühapäev minikas, super kink oleks ju 😛 ), ja kõik targutavad, et liiga vara minna. Mina ütlesin, et tahaks enda pärast minna. Nagu maad kuulama või nii 😀
    Me käime vahel Reiu rannas ujumas ja mina pean kurvalt vaatama kuidas inimesed seal lustivad. Ja ainult selle pärast, et ilma lasteta on olnud imelik minna ja nüüd kui mul lõpuks on laps, siis liiga vara, kuna ta ju nii väike! EI OLE LIIGA VARA!
    Aitäh Mariann, kõigile neile, kes kritiseerivad, et vara minna, ma näitan sinu blogi postitust 🙂
    Võit oleks kohe eriti magus, siis oleks kindel minek juba sel suvel 😀

  • Avatar
    Vasta Brigitta 24. juuli 2018 at 21:39

    Lottemaa kohta kõike head kuulnud,aga pole jõudnud veel minna.Äkki võidan piletid,saan lastele suure üllatuse teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Anželika 24. juuli 2018 at 21:38

    Me oleme oma kahe jumbuga käinud ja väga kiidan. Eriti meeldis abikaasale, kes oli siiralt üllatunud, et see koht on nii detailideni täpne. Alustades majadest ja lõpetades kardinapuudest. Pärast on eriti soe tunne Lotte multikat vaadata ja kuidas lapsed räägivad kaasa, et said seal või seal käia. Ja tegevust jagub terveks päevaks. Mõnus on ka lebomaja, kui laps või ise ära väsid. Hea meelega läheks seikleks seal. Pole see aasta veel jõudnudki.

  • Avatar
    Vasta Angelina 24. juuli 2018 at 21:35

    Meie oleme oma lastega (12, 8 ja 2) käinud Lottemaal täpselt kaks korda. See aasta ei ole veel jõudnud kahjuks.
    Aga Lottemaa on tõesti koht kus võimalusel käime ka meie kindlasti iga aasta korra. See õhkkond, need töötajad ja see kõik kokku seal on nagu “väike” võlumaa. See on koht kus isegi mul ja elukaaslasel on nii huvitav, sest ei ole mina näinud enne nii pühendunud töötajaid kui seal. Seal olles ununevad igasugused argipäeva mured. Sa tunned ennast seal nii oodatud külalisena. Kui oleks võimalus siis läheks kasvõi homme kohe sinna.
    Nii et hoian põidlad, et loosiõnn naerataks ja saaksime ka see aasta käidud oma kolme poisiga seal.

  • Avatar
    Vasta Elen 24. juuli 2018 at 21:33

    Minu poiss on juba eelpubekas ja ta nendest Lottedest enam ei hooligi. Kahju muidugi,sest ise oleks tahtnud küll minna ,aga abikaasaga kahekesi vist ei lähe ,oleks nagu natuke naljakas vaadata kuidas 2 hilistes 20ndates “last” kolistavad kahekesi pottidega , ronivad seiklusrajal ja tantsivad Lottega. 😀
    Mina kingiks need piletid hoopis naabritele 🙂 neil on ägedad põnnid ja need kaks väikest maailma avastajat naudiks kindlalt kogu täiega seda teemat.

  • Avatar
    Vasta Merje 24. juuli 2018 at 21:32

    Meie oleme korra käinud, eelmisel aastal. Kuna meil oli sulgemiseni kuskil 4 tundi, päris kõike põhjalikult läbi uurida ei jõudnud. Nii et võiks küll uuesti reisi ette võtta, päris vahva oleks näha, kuidas minusugune jahedaarmastaja peaaegu 8 kuud rasedana lapsi, eriti 1,5 aastast, taga ajab ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu-Liisa 24. juuli 2018 at 21:32

    Meil on peres täpselt sama teema, miks ma tahan sinna Lottemaal ronida, et see kõik on nii kallis. Aga mulle ja lapsele nii meeldib ka just selle kõige sama pärast ja tegelased on nii toredad ja viivadki su nagu päris Võlumaale. Ootame juba augusti, et saaks jälle auto sinna poole suunata.

  • Avatar
    Vasta H 24. juuli 2018 at 21:25

    Ei ole käinud,aga lapsed kindlasti sooviks minna 😉 Piletid sobiks hästi kingiks (27.07) sünnipäev lapsel.

  • Avatar
    Vasta M. 24. juuli 2018 at 21:25

    Meie pere pole sinna veel kordagi jõudnud, aga suuuur soov on minna! Niiet oleksime selle võidu üle rohkem kui väga õnnelikud 🙂

  • Avatar
    Vasta EP 24. juuli 2018 at 21:24

    Oi, minu mudilased tahaksid väga Lottemaale minna! Seni polegi veel käinud.

  • Avatar
    Vasta Kristina 24. juuli 2018 at 21:23

    Mitu päeva juba mõtleme, kas tasub jälle minna või ei. Kui võit tuleb siis on minek ka ☺

  • Avatar
    Vasta Maris 24. juuli 2018 at 21:21

    Me polegi veel jöudnud ja eelmine kord kui eestis käisime tahtsime minna aga aega nappis, aga see kord tahaks minna ja kui peaks vöit tulema siis kindlasti minek, meil kaks lotte fänni kodus kes naudiks.

  • Avatar
    Vasta Laila 24. juuli 2018 at 21:18

    Mina oma lapsega polegi veel sinna jõudnud. Plaani oleme võtnud aga miskipärast käik ära jäänud. Nüüd ka augustis plaan minna. Vast saab ka käidud, sest tundub vahva.

  • Avatar
    Vasta Kaari 24. juuli 2018 at 21:17

    Kahjuks pole kunagi Lottemaale jõudnud. Selle suvel tahaks küll korra ära näha, mis on seal huvitav

  • Avatar
    Vasta Nele 24. juuli 2018 at 21:17

    Me pole veel jõudnud sinna oma pudinatega. Aga kindlasti on megalahe seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli Kruus 24. juuli 2018 at 21:16

    See oleks ideaalne mu krattidele. ?

  • Avatar
    Vasta Egle 24. juuli 2018 at 21:16

    Meie oleme ka väga palju positiivset Lottemaa kohta kuulnud, kuid ise kohale pole veel jõudnud.
    Antud postitus tekitas küll huvi ja hakasinkasin kohe kodulehelt rohkem infot otsima.
    Mis saaks veel parem olla kui nädalavahetuseks tasuta piletid? 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu 24. juuli 2018 at 21:15

    Meile väga meeldib. Oleme käinud 2 korda. Õnn oli, et keegi soovitas hommikul minna. Olime seal avamisest kuni sulgemiseni. ? Kindlasti tahaks veel minna. Lastel on nii suur äratundmise rõõm neist tegelastest ja kogu külast. Tegemist on seal kuhjaga. Ja loomulikult loodame loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Maaris 24. juuli 2018 at 21:14

    Oleme käinud aga siis oli lapsi vaid kaks nüüd on kahest lapsest saanud neli. Lastel oli rõõmu küll ja veel aga 6 st tunnist jäi tegelikult väheks , sest kõike tahaks ju näha ning avastada kuid puhata tahaks samuti . Soovin, et kaks pisemat saaks selle elamuse osaliseks ja ega suuremadki ühest toredast päevast ära ütle 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 24. juuli 2018 at 21:14

    Meil plaanis Pärnusse minna ja Lotemaa piletid oleks nagu kirss tordil. Plikast sai just hiljuti lotefänn. Ei möödu päeva ka ilma multifilmita.

  • Avatar
    Vasta Kerli 24. juuli 2018 at 21:13

    Käisime eelmine kuu Lottemaal ja puges ikka südamesse see armas kohake. Lapsel oli 6 tundi jutti tegevust ja oleks rohkemgi veel olnud. Juba tahaks uuesti minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 24. juuli 2018 at 21:13

    Me käisime, kui poiss oli kahene ja uuesti sellel järgnenud suvel. Eelmine aasta jäi kahjuks vahele ka ka sel aastal pole veel jõudnud. Poja oleks aga raudselt õnnelik, kui läheksime. Ta on igal külatusel sealt endale kaisuka saanud. Esimene aasta Lotte ja järgmisel korral Bruno. Nüüd ta juba pikka aega unistab, et millal jälle lähme ja räägib, kuidas ta nüüd väga kolme kõrvaga kuujänest sooviks 🙂 Seega see võit oleks lahe! Oleks kindel põhjus end kokku võtta ja suvel vähemalt korra Pärnu suunal vurada. Hoian pöialt, et loosiõnn meile naeratab, sest Lottemaa on tõesti vinge koht! ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 24. juuli 2018 at 21:13

    Eelmine aasta oli ka plaan minna aga kahjuks tuli igasugu asju vahele ja jäi minemata :/ agaa see aasta kindel plaan peale kolmanda lapse sündi minna, ehk siis kohe kohe uue kuu keskel 🙂 ja see postitus pani veel rohkem tahtma oma lapsi sinna viia ja neile anda üks lõbusaim päev Lottemaal. Nad tegelt juba niii ootavad kohtumist just nimelt Bruno ja Albertiga 🙂 Oh ja kui nüüd kordki õnn naerataks ja võidaks ka miskit oleks eriti vinge ?
    Tekkis muidugi küsimus kohe ka kas sinna rongi mahub päriselt ka koos käruga kenasti sisse? Ilma et peaks kokku käru pakkima 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 21:16

      Kaks käru mahub jah lahtiselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidy 24. juuli 2018 at 21:13

    Me polegi veel ükski aasta Lottemaale jõudnud aga kodus on üks 5aastane neiu kes kindlasti sinna sooviks minna. Lisaks on ka üks 1,5aastane, kes jookseks heameelega ja möirgaks seal ning elaks end välja :). Ise tahaks muidugi ka selle vahva koha üle vaadata!

  • Avatar
    Vasta Anneli 24. juuli 2018 at 21:12

    Tahame väga perega minna ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 24. juuli 2018 at 21:09

    Olen ka uurinud selle kohta..aga pole saanud mahti minna ja eks see pileti hind ka määrab palju. Hetkel on põnn juba sellises vanuses, et talle kindlasti meeldiks seal väga ?

  • Avatar
    Vasta Anny 24. juuli 2018 at 21:08

    Me sooviks ka võita Lottemaa pileteid. Kui teistel aastatel on majad need põhilised mängukohad, siis sel aastal oleks vaieldamatult Lottemaa rand ja meri, sest harva on suvel nii soe nagu praegu ja ka mina ei mäleta millal viimati veekogud nii soojad olid

  • Avatar
    Vasta Mairis 24. juuli 2018 at 21:07

    Siiras rõõm ja lustimine paistab piltidelt 🙂
    Mul on üks huvitav jutt rääkida sellega kui Lottemaa avati.
    Elame Pärnu mk, seega Lottekas meil lähedal, aga käinud pole, sest meil oli avamise ajal suurem poiss.
    Kui Lottemaa avati, oli mu poiss 1.klassis ja 7-aastane. Kuna ta oli poiss ja jumala eest ei tohtinud välja näidata sõpradele, et Lottemaa cool koht ka tema vanusele poisile on!
    Õpetaja korraldas neil klassis võistluse, kes joonistab kõige ilusama Lotte, saab auhinnaks tasuta pääsmed. Hindavad töid teised klassid ja hindavad neid tähe kujuliste klepsudega.
    Üks päev tuleb minu oma nuttes koju, et isssaaand jumal ta võidab need piletid vist ja peab Lottemaale minema ? ühesõnaga oli ta teinud ainult ühe punase kriipsu paberile ja kõigi meelest oli see nii naljakas olnyd, et panid talle palju kleepse ? aga ei, loobusime ja andis võimaluse klassiõele, kes väga tahtis minna.

    Nüpd on meil lisandunyd veel aastane noormees, kes soovib juba väga Lottemaale minna(isegi see pubekas on nõus mimema), seega ehk on mul ka võimalus Lottemaa ära näha ?

  • Avatar
    Vasta Meriliis 24. juuli 2018 at 21:06

    Olen lugenud nii positiivset kui ka negatiivset tagasidet Lottemaa kohta ja hea meelega vaataks oma preilidega koha üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Heli 24. juuli 2018 at 21:04

    See aasta pisem ise tahab Lottemaale minna, kuigi me pole kunagi käinud. Lasteaiast tuli teiste laste poolt see jutt ja alati kui küsida, et kuhu lähme, saame vastuseks Lottemaale. Piletihind paneb veits kukalt kratsima ja seepärast polegi jõudnud 🙁
    Oleks super äge võita ja saaks lapse soovi täita!

  • Avatar
    Vasta Debi 24. juuli 2018 at 21:03

    Loen ka koguaeg selle kohta,aga no kuidagi käsi ei tõuse et minna… äkki peaks 🙂 kui võidaks siis ei jääks lihtsalt muud üle ?

  • Avatar
    Vasta Mari 24. juuli 2018 at 21:03

    Me käisime kaks aastat tagasi ja lastele ka väga meeldis. Noorem sai isegi kärus oma lõunaune tol ajal tehtud. Aga ega ta sellest käigust suurt midagi ei mäleta, oli ta tol korral veel alla kahe aasta vana. Lubasime lastele, et millalgi läheme sinna uuesti. Sel aastal sai valituks Kiviõli seikluskeskus, nii et Lottemaa jääb mõne teise aasta peale. Läheks selgi aastal, aga rahaline väljaminek on parasjagu suur, et mitut asja lubada saaks.

  • Avatar
    Vasta Keit 24. juuli 2018 at 20:59

    Ma sooviksin ka oma lapse lottemaale minna. Talle kindlasti meeldiks seal. Mu plika on ka hull turnina ja mässaja ja saabuva synna puhul oleks need 4 piletit ka maru head vôita. Saaks sôbrad ka kaasa võtta ja koos möllata! ?

  • Avatar
    Vasta Sirlin Raag 24. juuli 2018 at 20:58

    Tere

    Meie külastame lottemaad igal aastal kas korra või isegi kaks :).Sünnist saati on lotte meie peres väga tähtsal kohal.Kõik tegelased kodus rõõmsalt istuvad.Ka see aasta kindel plaan minna 🙂

  • Avatar
    Vasta T 24. juuli 2018 at 20:58

    Nii vahvad pildid! 🙂 Me kahjuks oleme lastega vähe reisinud,kuna rahaline seis ei võimalda rohkemat. 🙁 Lottemaa ilmselt jääbki laste unistuseks,kuna sellist “vabaraha” lihtsalt ei ole. 🙁 Oleme õnnelikud,kui saame aastas korragi loomaaias käidud. 🙂 Aga teiste pilte on ka tore vaadata.

  • Avatar
    Vasta Merit 24. juuli 2018 at 20:58

    Ma olen terrrrve selle suve mõelnud,et meie kahene peab sinna saama! Samas olin ma ka eelmise esmaspäevani superrase ja vabandatav oli see venitamine,nüüd juba jaksaks minna küll. Pilet on muidugi mega kirves 🙁
    Lotte multikas on mu enda lemmik ka,kuidas me siis seda retke ette ei võta .

  • Avatar
    Vasta Liis 24. juuli 2018 at 20:57

    Nii äge päeva kirjeldus sul!
    Ma korra juba kirjutasin, aga tundus, et see ei läinud läbi ja et mitte võimalust maha magada kirjutan uuesti.
    Ma sooviks kindlalt osaleda et oma vennalapsed õnnelikuks teha. Viin nad augustis sinna kindlasti, aga tore oleks piletid tasuta saada ja selke raha eest veel muud toredat koos teha.

  • Avatar
    Vasta Maret 24. juuli 2018 at 20:55

    Ise pole veel käinud, laps aga ühe korra klassiga käis. Ja kogu perega vöiks ikka löpuks ära käia küll (10 kuune tüdruk ja issi ka muidugi!) ?

  • Avatar
    Vasta Krista 24. juuli 2018 at 20:55

    Meie pere pole veel Lottemaale sattunud, aga kindlasti tahaks külastada.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 24. juuli 2018 at 20:55

    Meie läheks ka. Oma perega ja võtaks kaasa ühe Lotte fänni, kes oma perga sinna kuidagimoodi ei saaks.

  • Avatar
    Vasta Triin 24. juuli 2018 at 20:54

    Kui oleks loosiõnne, siis võtaks kaks last ja abikaasa ühes ja läheks ka.

  • Avatar
    Vasta Sofia 24. juuli 2018 at 20:54

    Olen ka mittu korda mõelnud sinna minna,aga pilet nii kallis 🙁 Samas oleks väga hea sünnipäeva kink lapsele kui piletid võidaks 25.07 sünnipäev tal 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 24. juuli 2018 at 20:53

    No super et teile seal meeldis! Ma nimelt elan siin lähedal ja just see nädal oli plaan viia oma lapsed sinna hullama! Eelmine aasta sai käidud aga kuna läksime Nii hilja jäi Palju nägematta! Nüüd tänan kohe hommikul kohal olla! ? võiks ju piletid võita oleks tore! ☺️

  • Avatar
    Vasta Keiti 24. juuli 2018 at 20:52

    Plaan on olnud minna, aga tegudeni pole veel jõudnud ?

  • Avatar
    Vasta Keili 24. juuli 2018 at 20:51

    Huvitav.. mu eelmist kommentaari ei näita, seega kirjutan uuesti.
    Mu pojal tuleb laupäev sünnipäev ja mõtlesingi, et kas minna Vudilasse või Vembu-Tembumaale? Eriti äge oleks hoopis, kui võidaks Lottemaa piletid. Seega pöidlad pihku! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 20:55

      Kommentaaride nägemiseks tuleb oodata, kuni ma nad heaks kiidan – ma pole robot, sekundipealt ei jõua 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 24. juuli 2018 at 20:50

    Ma pole veel oma kahesega sinna jõudnud aga plaan on kindlasti külastada. Eriti peale seda postitust ja pilte, tekkis isu sinna minna. ?

  • Avatar
    Vasta Karo 24. juuli 2018 at 20:50

    Mina sooviks ka pileti loosis osaleda .
    Kuna plaanis on sinna minna juba 2aastat aga pole siiani sinna jõudnud !
    Printsessid oleks kindlasti väga õnnelikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 24. juuli 2018 at 20:50

    Meie pole ka veel Lottemaad külastanud, igal suvel mõtlen, et võiks ju minna…aga ainult mõtteks ongi jäänud. Suht kallis pilet meie jaoks. Nii, et kui võidaks, siis kindlasti see käik rõõmustaks lapsi.

  • Avatar
    Vasta Liis 24. juuli 2018 at 20:49

    Plaanisime ka Lottemaale minna, aga siis läks puhkus remondi ja selleks vajalike asjade ostmise tähe all. Nüüd on puhkus läbi, remont ukka kestab ja Lottemaale ei ole ikka jõudnud. Hetkel taksitab natukene minekut ka lapse kipsis jalg?

  • Avatar
    Vasta Tiina 24. juuli 2018 at 20:49

    Sel aastal on nii võrratu suvi. Sellest võrratusest ongi puudu veel vaid Lottemaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 24. juuli 2018 at 20:49

    Ma nii ootan Lottemaad. See multikas on nii äge ja mõte et selle järgi laste unistuste maa on tehtud, on imeline! Plaanin augusti algul oma vennalastega minna, kuna sai lubatud. Ja ma ei jõua ära oodata, et nende ärevuses rõõmsaid nägusid näha 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 24. juuli 2018 at 20:47

    Meie tegelikult juba sel aastal käisime. Oli mõnus vihmane 14 kraadiga ilm, mis tähendas, et rahvast vähem ja kogemus personaalsem. Plika kõndis pool päeva ringi Lotte käest kinni hoides. Esiti ei arvanud minagi, et seal väga kaua läheb, aga olime esimesed, kes saabusid (ja milline vastuvõtt on esimesele rongile, kõik on seal!) ja peaaegu et viimased, kes lahkusid. Plika räägib, et tema armastab päris-Lottet, kostüümi-Lottet ja filmi-Lottet kõige rohkem maailmas. Ilmselgelt oli see elu kõige parem päev.
    Nüüd räägib ta lisaks, kuidas ta minu kord muumimaale viib…

  • Avatar
    Vasta Mc 24. juuli 2018 at 20:46

    Tahaks ka traditsiooniks teha.
    Lapsel neljap sünnipäev, oleks vahva kink ja abiks ka, sest minekule kuluks juba samapalju raha kui piletitele. Kuigi, laste rõõmu rahas ei tohiks hinnatagi.

  • Avatar
    Vasta Keili 24. juuli 2018 at 20:45

    Minu pojal tuleb laupäeval sünnipäev ja mõtlen ka, et kas minna Vudilasse või Vembu-Tembumaale. Eriti äge oleks aga hoopis, kui võidaks tasuta pääsme Lottemaale. Niiet pöidlad pihus 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 24. juuli 2018 at 20:44

    Ma olin üks neist kes rääkis kui mõttetu koht see Lottemaa ikka on. Ise seal käimata…
    Kuni eelmise aastani. Ema tiris mind enda ja lastega kaasa. Ja õhtuks oli arvamus kõvasti positiivsem. Nii tore koht. Loodame, et jõuame see aasta ka ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle P. 24. juuli 2018 at 20:42

    Pole varem käinud, aga sel suvel on plaanide nimekirjas küll. Suuremale lapsele kindlasti meeldiks.

  • Avatar
    Vasta Triin 24. juuli 2018 at 20:38

    Mina ise olen Lottemaal käinud, tööürituse raames, aga mu peagi kahene plika veel mitte. Arvasin, et see aasta on veel vara, aga vaadates Lendet, peaks ikka ka minema! Mulle endale tohutult meeldis see koht ja ma lägeks vist üksi ka veel 😉

  • Avatar
    Vasta Jaanika 24. juuli 2018 at 20:38

    Meiegi pole sinna jõudnud veel kahjuks 🙁 aga arvan et meie neiud(10 Ja 3) oleksid igast kivikesest ka seal vaimustuses…kasvas suurem üles Lotte seltsis, küll oli vaja kokku osta kõik DVD’d, siis oli kord jälle vaja raamatuid mida sai pool aastat igapäev loetud, siis jällegi paluti kõigilt sünnipäevaks Lotte tegelasi jne…nüüd sai selle hulluse pisem…temale on õnneks kõik need plaadid, raamatud, tegelased, pildid jpm edasi pärandatud kuid siiski on see hullus päris vinge. Ja no ma ei saa jätta oma saladust paljastamata, mulle meeldivad need multikad ja raamatud siiani; võin neid vaadata ja lugeda veel ja veel. Noh; nendest karvastest tegelastest ma just rõõmust saltot ei viska aga kuna nad juba u.7-8 aastat meie peres oma koha on leidnud…siis hea küll…elagu pealegi 😀 ja Lottemaal oleks meil kindlasti kõigil palju tegemist; avastamist jne…teeksin ilmselt isegi kõik suure põnevusega kaasa, rääkimata sellest et kuuleksin kahe neiu suust neid jutte veel terve aasta 😀

  • Avatar
    Vasta Merli 24. juuli 2018 at 20:38

    Seda aega, mis pühendad ainult lastele, peab jah eraldi võtma. Selline perereis on igati sobilik, sest nagu sa kirjutasid, seal olles ei hakka pesu pesema ega arveid maksma, võib heaga need kohustused unustada :).

  • Avatar
    Vasta Helen 24. juuli 2018 at 20:38

    Käisime möödunud nädalal esimest korda Lottemaal ja see oli armastus esimesest silmapilgutust ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 24. juuli 2018 at 20:38

    Meie pere pole veel Lottemaale jõudnud, kuigi soov selleks aina kasvab. Eelmine aasta oli väiksem veel liiga väike, seal aastal…ei olegi nagu põhjust 😀

  • Avatar
    Vasta Erli 24. juuli 2018 at 20:38

    Ei ole ka lottemaal käinud,kuid võiks ära käia küll…

  • Avatar
    Vasta Vaike 24. juuli 2018 at 20:38

    Meie pere käis just paar kuud tagasi Lotemaal. Olime vist ise suuremas vainustuses kui laps, kuid ta veel Lendes veidi noorem. Soovitan kôigil sinna minna, meie meelest on see nii äge koht. Kas olite sulgemiseni? Meie olime ja ausalt see oli päeva vingeim osa. Nii ägetat koju saatmist pole ma veel kusagil kogenud. Kôik leiutajate küla elanikud on väga soojad, sõbralikud ja abivalmid. Kuigi paljude arvates on pileti hind kõrge siis minu meelest on see igat eurot vààrt! Minge kõik Lotemaale!

  • Avatar
    Vasta Diana 24. juuli 2018 at 20:37

    Mulle endale ja ka mu lastele meeldib väga Lottemaa. Eelmine aasta käisime Lottemaa sünnipäeval.
    Ka homme oli mul plaan minna koos lastega..aga asjad läksid teisiti ja jääb kahjuks minemata:(
    Tõsiasi ongi see et : bensiin,piletid,toit jne läheb kokku päris palju!
    Kurb,et paljud pered ei saa seda endale lubada ja seekord ei saa meie kaa 🙁

    Eks siis loodame järgmise aasta peale !

    PS: Sinu muljed teemapargist ning pildid on väga väga vahvad ! Täpselt niii lahe seal ongi.

  • Avatar
    Vasta Elis 24. juuli 2018 at 20:35

    Meie pole Lottemaal kordagi kàinud. Minu 2 lotte fànni oleks kùll ròòmsad,kui ema vòidaks piletid☺

  • Avatar
    Vasta Liia 24. juuli 2018 at 20:34

    Pole veel käinud, aga võib-olla kunagi rahakott lubab seda teha, kuigi vähe tõenäoline. Poisid juba suured, ei tea, kas neid enam huvitakski, aga kes seda teab, võib-olla isegi huvitaks. Piiga saab juba varst 3 aastaseks, temale kindlasti meeldiks seal.

  • Avatar
    Vasta Ema 24. juuli 2018 at 20:34

    Me pole käinud.. plaanisime see aasta terve perega selle reisi ettevõtta, aga kahjuks mängis elu halva vingerpussi ja peab tunnistama, et kaugemale ja lõbusatesse kohtadesse nagu näiteks Lottemaa ja loomaaed mis olid see suvi kindlalt plaanis ei olegi meil võimalik see suvi lapsi viia.. Põhjus on ka lihtne rahaline seis ei luba.. Kuna enamus raha kulub arvetele ja väiksema poisi ravikuludeks.. kahjuks suutis end hullusti ära põletada kevadel kuuma veega ☹
    Seda postitus aga lugedes tekkis veel suuremad süümekad et pole võimalik oma lastele pakkuda seda lõbu ☹
    Teie aga olete vahva perekond ja mul on siiralt heameel alati näha kui naerusuised päiksekesed Teil on ?

  • Avatar
    Vasta Triin 24. juuli 2018 at 20:32

    Me ka avamisest peale igal aastal käinud ja kindel plaan minna ka sel aastal, sest seal on lihtsalt niiiii vahva! ?

  • Avatar
    Vasta Mari 24. juuli 2018 at 20:30

    Vaga vahva 🙂 osalen Ka loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 24. juuli 2018 at 20:30

    Meie tahaksime ka oma kolme aastase pojaga minna,piketid võita oleks super ?
    Väga ilusad pildid !

  • Avatar
    Vasta Mai 24. juuli 2018 at 20:30

    Mina olen ka igal aastal Lottemaal käinud. Lihtsalt super koht ja see laste silmis olev elevus, kui kuulevad, et Lottemaale minek on. Mina väga ei nõustu teemag , et pilet kallis oleks, kui nüüd võrrelda batuutidega kus laps saab 2-3 euro eest 10 min. hüpata on ju Lottemaa ime odav. Heelimiga õhupallid 5-6 euri. Näiteid on palju,palju
    See aasta oleme juba ära käinud aga ikka sooviks veel minna, soovin ka osaleda loosis

  • Avatar
    Vasta Mai 24. juuli 2018 at 20:28

    Mina olen ka igal aastal Lottemaal käinud. Lihtsalt super koht ja see laste silmis olev elevus, kui kuulevad, et Lottemaale minek on. Mina väga ei nõustu teemag , et pilet kallis oleks, kui nüüd võrrelda batuutidega kus laps saab 2-3 euro eest 10 min. hüpata on ju Lottemaa ime odav. Heelimiga õhupallid 5-6 euri. Näiteid on palju,palju

  • Avatar
    Vasta E 24. juuli 2018 at 20:28

    Lottemaa on väga lahe koht!! Oleme sinna ühe korra jõudnud ja me olime elukaaslasega täpselt sama vaimustuses kui laps (või isegi veel rohkem?)
    Ja täpselt nii ongi, et kõik algab juba rongist, lapse silmad lähevad särama ja see ärevus kõige tuleva ees..
    Kõik tegelased on lihtsalt niiii südamega oma rolli juures, super!
    Kindlasti tahaks tagasi minna kui rahakott jälle natuke paksemaks saab ?

  • Avatar
    Vasta MT 24. juuli 2018 at 20:28

    Minu oma tahab niiii väga minna, aga ikka see sama mõte et mis hull ettevõtmine jne. Noo piletid ka kallid suht…just vanematele. Tuleb see ikka ette võtta, plikale kindlalt meeldiks ja ta suur lotte fänn. Puhkuse ajal nüüd vast jõuab minna. Tore oleks muidugi piletid niisama saada ??

  • Avatar
    Vasta Marju 24. juuli 2018 at 20:27

    Meie tahaksime oma kolmeste pojaga sinna päevaks lõbutsema minna !!!
    Pildi on tõesti toredad !

  • Avatar
    Vasta Eve 24. juuli 2018 at 20:27

    Minu laste unistus on sinna juba ammu minna kahjuks aga on alati jäänud raha taha asi, kuna terve perega minekuks peab arvestama piletitele ainuüksi 100€ (5 liiget peres) lisaks tulevad ju muud kulutused seal. Eks püüab nüüd sügisest kuni suve alguseni koguda, et saaks lastele seda lubada ? siiski loodan ka õnnele ?
    Olen Lotemaa kohta ainult head kuulnud ning laste rõõm on ju väga tähtis ?

  • Avatar
    Vasta E 24. juuli 2018 at 20:26

    Käisime juunis ja kindlasti veel plaan minna see suvi, isegi minul oli seal mega lahe rääkimata lastest (3last)…olime 10-18 ni seal ? lemmikuks osutus adalbert lastel. 5plussss koht !

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 24. juuli 2018 at 20:25

    Meie oleme käinud perega kolm aastat. Sel aastal säästsin meest javõtsin ema kaasa, et näidata, kui äge Lottemaal on 🙂
    Aga oleks väga äge kui piletid võidaks, siis tariks ikkagi mehe ka sel aastal Lottemaale 😀

  • Avatar
    Vasta Krista 24. juuli 2018 at 20:24

    No totaalne ebaõnn, kaks korda trükkisin telefoniga pika teksti, aga mu postitust siin ei ole. Kolmandal korral olin nutikam, võtsin läpaka.
    Ühesõnaga(või noh mõne lausega):
    Ma olen umbes 4-5 aastat mõelnud, et peaks ja võiks…
    Nüüd kui suurem poiss on juba 8, siis oleks üsna tagumine aeg, enne kui see tore pubekas- igaaav, nõõõme, titekas, mõttetu jne peale tuleb 😀
    Aga minek on tõesti jäänud suuresti selle taha, et üsna kulukas ettevõtmine, eriti mittepärnakatele.
    Saan aru küll, et vahvale päevale koos kallimatega pole hind just üüratu, aga millegi pärast on ju alati midagi “tähtsamat” vaja teha, osta…
    Seegaoooarmasfortuunapalunnaeratamulle! 🙂
    PS. tõsiselt vahvad piigad 🙂

  • Avatar
    Vasta Laureen 24. juuli 2018 at 20:22

    Pole kahjuks veel sinna jõudnud, aga väga tahaks selle koha ära näha. Piltide järgi tundub küll väga lahe!

  • Avatar
    Vasta Kristi 24. juuli 2018 at 20:22

    Meie ise pole käinud, kuid vanem tütar käis koos vanavanematega paar aastat tagasi. Nüüd poiss ka juba 2 ja saab rohkem aru, siis hea meelega läheks kõik koos sinna. 🙂

  • Avatar
    Vasta maki 24. juuli 2018 at 20:21

    Ei ole kordagi seal käinud kuid suur soov oleks minna. Rahaliselt oleks see meie perele megasuur väljaminek kuna kasvatan lapsi üksi. Kujutan vaid ette seda sära laste silmis kui ütleks neile et nüüd on minek Lotemaale. Väga sooviks minna.

  • Avatar
    Vasta Merle 24. juuli 2018 at 20:21

    Ehk jõuan ka mina kunagi sinna. Nüüd uuest nädalast juba tööpostil tagasi. Puhkus oli küll pikalt aga nii ruttu läks see aeg. Selle ajaga sai maal vanavanemate juures käidud ja sünnipäevadel 🙂
    Ja ikka tavapärane rutiin- koristamine, söögi tegemine, kasvuhoone,nõude ja pesu pesemine.

  • Avatar
    Vasta Tene 24. juuli 2018 at 20:21

    Ei ole veel Lottemaale jõudnud, aga minemise mõtteid olen mõlgutanud küll.
    Nüüd jääb loota, et tore loosiõnn naerataks ja tulebki kindlalt ära käia!
    Pildid on vahvad. Ilusad lapsed teil!

  • Avatar
    Vasta Sigrit 24. juuli 2018 at 20:21

    Ma ei ole veel kordagi seal käinud. Aga väga tahaks minna. Kampa võtaks lisaks enda lapsele ja kaks õelast. ?

  • Avatar
    Vasta Liina 24. juuli 2018 at 20:21

    Äge postitus! Sain sünnipäevaks hotelliweebi kinkekaardi ja majutus oleks justkui olemas. Oleksime perega Lottemaa piletite üle väga õnnelikud. 4 aastane on täielik Lotte fänn ja 2 aastast ei jäta ka Lottemaa külmaks.

  • Avatar
    Vasta mari 24. juuli 2018 at 20:20

    Mul kaks poega, kes Lotet fännavad.Mõtlesime tükk tükk aega mida teha vanema poja sünnipäeval, kas lotemaa või vembutembu.Läksime siiski vembukale(asub lähemal).Lotemaale tahaks ka siiski minna aga see sünnipäev tõmbas rahakoti kuivale:DPluss ma olen 34 nädalat rase ja vembukal pidin juba igalepoole tagumiku maha panema:DAga kõik siiani Lotemaad mulle kiitnud ja soovitavad minna.Näitlejad pidid super olema ja lastega tegeletakse palju.Aru ma ei saa miks pidevalt kirjutatakse, et Lotemaa rahaliselt raskes seisus, kui ainuüksi pilet vist oli ühele 17 eurot ja Kõik käivad seal:DHoian siis näpud risti, äkki õnnestub ennem ära käia kui ainult veereda suudan.

  • Avatar
    Vasta Melani 24. juuli 2018 at 20:18

    Ei ole ka veel Lotemaale jõudnud,kuid kui pileti saaks siis peab minema 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 24. juuli 2018 at 20:18

    Meie ei olegi veel kordagi jõudnud, aga minu vanematel on plaanis kaks suuremat(minu 7a ja õe 5a) lapselast kaasa võtta ning seal ãra käia. Kui õnn naeratab, siis annaks need piletid neile, et neil see plaan kiiremini teoks saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta C 24. juuli 2018 at 20:17

    Mina saadaks sinna hoopis enda õe koos perega, kuna tal on kolm präänikut kodus. Kõik kolm on ka täpset sellises vanuses, et see käik oleks nagu rusikas silmaauku. Kuna see minek on üsna kulukas sinna, siis selletõttu polegi nad veel jõudnud seda imelist Lotemaad külastada, aga mine sa tea. Ehk on lõpuks see aeg, millal mulle loosiõnn naeratab ning saan kellelegi head teha sellega ✌??

  • Avatar
    Vasta Ave 24. juuli 2018 at 20:17

    Mul on 3a ja 1a plikad, pole veel jõudnud Lottemaale seega väga sooviks. Kuna 3.tulekul, siis oleks väga tore teha enne perepäev ?

  • Avatar
    Vasta D. 24. juuli 2018 at 20:14

    Käisin kui suurem oli pea 2 nii et üsna ammu aega tagasi.. ? Siis tundus et pliksil oli küll põnev aga nii palju avastada ja leiutada kui seal saab ta siiski ei teinud. Nüüd juba koosseis ka suurem ja miks mitte uuesti üle vaadata mida seal uut leiutatud on! ?

  • Avatar
    Vasta Maarika 24. juuli 2018 at 20:14

    Tundub nii põnev. Sõit sinna on ettevõtmata hirmus sõidu ees. Mu neljane ei kannata ühegi masinaga sõitu peale rongi. Viljandist saaks kuidagi suure ringiga ka rongiga ilmselt pärnu. Piletid tunduvad kuidagi kallid, aga ilmselt teeb see säraga lapse silmades kuhjaga tagasi. Vembukal meeldis piigale küll väga.

  • Avatar
    Vasta Piia 24. juuli 2018 at 20:12

    Käisime Lottemaal kohe kui see avati,mõni koht isegi ei olnud siis avatud. Käisin suure kõhuga ja ilm oli päris kuum. Kahjuks me ei võtnud ujumseks asju kaasa. Päris tore oleks uuesti minna avastama.

  • Avatar
    Vasta L. 24. juuli 2018 at 20:11

    Ma ausalt ei tea, miks ma siia kirjutan. Esiteks võtan ma üliharva loosimängudest osa. Teiseks olen ma siiani väga skeptiline olnud Lottemaa osas (kõrvu jäänud kuidagi arvamus, et pole oma raha väärt) ning juba teist aastat oleme teadlikult oma plaanidest selle käigu välja jätnud. Ilmselt ainuke põhjus, mis mind siia kirjutama ajendab, on meie 3.5-aastase lemmik hellitussõna ning selleks on Lotte. Kui tal tuleb mingisugune eriline tunne peale, et kedagi tarvis väga kiita või tänada, siis Lotte on key word. Nimelt on ta veendunud, et ka teisele õele tuleks nimeks just Lotte panna ning kui me ei pane, siis kavatseb ta teda nii ikka kutsuda 🙂 ja muidugi mees puhkab ka augusti alguses, ehk on see miskine märk.

    Pika jutu lühike mõte – annan ka osalemisega meile võimaluse.

  • Avatar
    Vasta Kats 24. juuli 2018 at 20:10

    Laste rõõm ongi see mille pärast vanemad paljusi asju teevad ?
    Läheksime hea meelega oma kahe rõõmupalliga Lottemaad avastama ?

  • Avatar
    Vasta Laura 24. juuli 2018 at 20:10

    Meie ei ole ka veel Lottemaale jõudnud. Preilna just sellises *lähen-teen-tahan-ise!* vanuses ja vahva oleks tal seal kindlasti ?

  • Avatar
    Vasta Anu 24. juuli 2018 at 20:06

    Oleme korra käinud, läheks veel aga suht kallis ettevõtmine. Aga samas on see asi seda hinda väärt.

  • Avatar
    Vasta Signe 24. juuli 2018 at 20:06

    Vapustavad pildid, Mallukas, sul on annet!
    Ma ei ole enda noorima, 9a tütrega, veel Lottemaale jõudnud. Mitte ühelgi aastal. Loodan, et saan ükskord ikkagi ära käia, enne kui piiga liiga suureks kasvab. Kaks vanemat last on suured juba, vanim tütar 19a ja poeg 16a, nemad pole kunagi tahtnud sinna minna, kuigi jah, ilmselt nad ükskord endi lastega lähevad, kui nende elud pereloomiseni jõuavad, kuhu nad ikka pääsevad. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 24. juuli 2018 at 20:04

    Mul on see aasta kindel plaan minna oma kolmeaastasega. Ja 24n rasedakõhuga. Mõtlesin selle leitsaku mööda lasta, sest iga väiksem liigutus on niiiii kurnav. Aga me lähme, seda ma juba lubasin lasele ja kõigile teistele 😀 Hetkel otsin veel kamraadisid kaasa, et oleks põnevam ja seltsis segasem.

    Pildid on ilusad ja täiesti arusaadav, miks igal aastal selle püha ürituse ette võtate!! Jõudu Teile!

  • Avatar
    Vasta Kats 24. juuli 2018 at 20:04

    Ei ole samuti kunagi Lottemaal käinud. Lastel oleks kindlasti huvitav ja tore. Eriti minu 2 giga aktiivsetel lapsel, kes pudeliski paigal ei seisa. ? Vahel mõtlen, et mu lastele oleks suurt hamstri jooksuratast vaja, ehk nad siis väsiksid. ?Kolmas on alles beebi, ehk tuleb rahulikum ?

  • Avatar
    Vasta Katre 24. juuli 2018 at 20:02

    Meie pere pole kunagi Lottemaal käinud aga meie 2 aastane nõuab hirmsasti, et me sinna läheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 24. juuli 2018 at 20:02

    Ei ole veel Lottemaal käinud, aga tahaksime väga minna 🙂

  • Avatar
    Vasta R 24. juuli 2018 at 20:02

    Ei ole kunagi Lottemaal käinud, aga võiks küll minna

  • Avatar
    Vasta Liis 24. juuli 2018 at 20:02

    Minaminamina! Ehk naeratab loosiõnn, sest minu kahene preili oleks kindlasti vaimustuses ja kellegi krabaks kaasa veel, sest meid ainult kolm.

  • Avatar
    Vasta Neke Kõli 24. juuli 2018 at 20:01

    Ei ole veel Lotemaale jõudnud. Kindlasti võtame plaani

  • Avatar
    Vasta R 24. juuli 2018 at 20:00

    Pole varem Lottemaal käinud

  • Avatar
    Vasta Marju 24. juuli 2018 at 20:00

    Meie peres on noorhärra aasta ja kolme kuune ja hakkan su postituse peale siin mõtlema, et äkki oleks juba paras aeg sellele Lottemaale sõrm ulatada. Küllap peagi terve käsi siis kaasa läheb. Teine laps (täna sain teada, et tüdruk 😀 juhheiii) on kaa juba varsti varsti saabumas seega neid suvesid ja Lottemaasid saab ka meie peres olema kindlasti veel palju. Varem ma ei mõelnudki jah, et äkki juba see aasta algust teha aga kutt on super ronija jausun, et naudiks juba täiega sellist seiklust.

  • Avatar
    Vasta Kerli 24. juuli 2018 at 20:00

    Olen Sinuga täitsa aus praegu 🙂 Ise ma Lotemaale ei läheks, küll aga… Kingiksin need piletid sõbrannale. Miks just temale? Vaadates Sinu Marit (energiapomm, kes ei seisa pudeliski väga paigal 😀 Rõõmsameelne, särtsu täis tirts 🙂 ). Minu sõbrannal on kaks sellist tirtsu ja kõige kahjuks elavad nad korteris. Üllataval kombel on nende põrand (alumiste naabrite lagi ) veel elus 😀 Ning majaelanike kõrvakuulmine ka alles 😀 Olgu, nii hull see asi nüüd kaa ei ole 🙂 Kuid need tüdrukud on tõesti väga väga energilised ja jutupaunikud lisaks sellele. Nad võivad tõesti päev otsa ringi joosta ja mööda mänguväljakuid turnida-nende jaks ei paista lõppevat. Just sellepärast sooviksin need piletid sõbrannale kinkida, et ta enda tirtsudega saaks pottidega laamendamas käia seal, kus tohib 😀
    Kui ei võida, pole hullu. Nad plaanivad niikuinii minna. Kuid nende piletide raha eest, mis alles jääb, saab ta perega veel muid “ära väsitavaid” kohti külastada 🙂

  • Avatar
    Vasta Hele 24. juuli 2018 at 19:59

    Läheks heameelega aga 2 last ja 2 lapsevanemat, pluss sõit sinna oleks meie perele liiga suur väljaminek. Kuigi üldse ei kahtle selles, et seal on supervahva ?

  • Avatar
    Vasta Annika Penkova 24. juuli 2018 at 19:59

    Väga lahe postitus, tekitas endalegi tunde, et tahaks sinna minna. Tuleb vaid see pealehakkamine nüüd leida 🙂

  • Avatar
    Vasta R 24. juuli 2018 at 19:58

    Ei ole kunagi Lottemaal käinud

  • Avatar
    Vasta Marje 24. juuli 2018 at 19:58

    Me polegi ühtegi korda käinud Lottemaal. See oleks päris vahva üllatus lastele 🙂

  • Avatar
    Vasta M 24. juuli 2018 at 19:58

    Kui piletid võidaks, siis stardiks kohe pärast poja sünnipäeva Lottemaa suunas. Lastel oleks kindlasti väga väga lõbus! Hetkel oleme mõelnud, et lükkame selle järgmisesse suvesse. Suure õnne korral võiks aga sel aastal juba Lottele ja sõpradele külla minna.

  • Avatar
    Vasta Silvia 24. juuli 2018 at 19:56

    Me oleme korra käinud, siis oli plika meil nii väike et ta ilmselt ei mäleta midagi. Läheks küll uuesti, pere ka vahepeal suurenenud.

  • Avatar
    Vasta Ma 24. juuli 2018 at 19:56

    Mina sooviksin enda võidetud piletid oma armsale sugulasele-sõbrannale Evelynile kinkida, kellel on kolm last. Neil oleks seal perega kindlasti väga tore. Ise ma pole juba paar aastat seal käinud, sest toona 8aastasel pojal tundus seal juba igav olevat ja teine laps on mul alles nii pisike. Lisaks ei jaksaks ma oma 35nädalast vatsa seal ringi lohistada. ??
    Aga loosiõnnele loodan ikka! ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. juuli 2018 at 19:55

    No pagan, kui see ei ole loosimine, millest osa võtta, siis ma ei tea mis on. Juba selle aasta juunist mõlgutan mõtteid minna Lottemaale ja alati on midagi muud teha, ei mitte kodus laiselda, aga loomaaeda või lõbustusparki minna näiteks. Võiks ikka lõpuks külastada Lottemaad, seda enam, et see asub meist praktiliselt kiviviske, küll väga hea viske, kaugusel.

  • Avatar
    Vasta Maire 24. juuli 2018 at 19:54

    Minul mõlemad lapsed sinu omadest mõni kuu nooremad ning samuti iga aasta käidud, kas eelmine või üleeelmine sai isegi kaks korda käidud, elukoht Pärnus siis hea lähedal minna. See aasta on veel käimata kuna kardan üksi kahe lapsega minekut ja issil vaba hetke pole olnud.
    Kuid suuremat vaadates siis minu arust just see aasta (neljane) on tal kindlasti väga lõbus. Ta üsna ettevaatlik laps eelnevad aastad olnud. Samas väiksem poiss on seiklushimulisem ning temal juba nüüd kindlasti lõbus. Pelgangi nüüd et kas minna ja riskida üksi ära käia et suvi enne läbi ei saaks või tirin ma oma närvid seal krussi 😀 Lotte multikatega ka suuremale juba eeltööd palju tehtud.
    Varasemad korrad on oldud paari tunni kaupa ja alati jäänud mulje et aga ikka midagi jäi tegemata. See aasta tahaks terve päeva ära olla.
    Aga samas kuidas nende palavate ilmadega on? Umbne pole seal olla?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 20:30

      ikka oli palav jah, aga siis tulebki vahepeal ennast vette kasta võo varjus võrkkiikedes lebada 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 24. juuli 2018 at 19:54

    Eelmine aasta käisime 🙂 Hea meelega läheks uuesti!
    Eelmisel aastal oli väiksem laps natuke liiga väike, et seda niimoodi nautida, aga sel aastal on juba 2-aastane ja oskaks käimist rohkem hinnata 🙂 4-aastane on mitu korda öelnud, et tahaks uuesti minna ja kui mõnda pilti näeb Lottemaast, siis tunneb ära, et me ju käisime ka seal.

  • Avatar
    Vasta Esta 24. juuli 2018 at 19:53

    Just sel nädalavahetusel plaanis Lottemaad külastada, hinna tõttu jääb samuti issi välja ootele… Kuna kaugelt sinna sõit, siis kokku saab hoida pileti pealt ja ega issi nii vaimustuses polegi seal hullamisest. Odavamalt sisse pääsedes moosiks ta ikka lapsehoidjaks kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliise 24. juuli 2018 at 19:52

    Mina tahaks koos oma kahe väikse õega sinna minna. Pole varem kunagi käinud. Piletid on alati liiga kallid tundunud

  • Avatar
    Vasta Krista 24. juuli 2018 at 19:52

    Deem, kirjutasin pika teksti ja ei leia oma kommentaari 🙁
    Ühesõnaga juba 4-5 aastat mõelnud, et peaks ja võiks. Nüüd kui suurem poiss on 8, siis üsna tagumine aeg, enne kui kõik igavaks ja mõttetuks ja nõmedaks muutub 🙂
    Aga jah, paraku on mõtteks jäänud, sest hind on ikka krõbe, eriti kaugemal elajatele 🙂 jah, tean, et raha ei asenda toredat päeva kallimatega, aga hetkel on jälle nii palju “tähtsamaid” asju mida vaja osta või teha 🙂
    Oooarmasfortuunapalunnaeratamulle! 😉

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai 24. juuli 2018 at 19:50

    Pole käinud aga plaan oli see aasta sinna minna. Ükskord sõitsime mööda ja siis nägime seda rongi. Rong tundub juba lahe olevat. Pöidlad pihku, et õnn naerataks 😀

  • Avatar
    Vasta M. 24. juuli 2018 at 19:50

    Me plaanime ka Lottemaale minna. Oleks rahakotile väga kasulik? kui nüüd võidaks hoopis piletid . Eelmine aasta käisime ja lastele väga meeldis. Ootavad pingsalt kuna saavad Lottet jälle näha.

  • Avatar
    Vasta Signe 24. juuli 2018 at 19:48

    Plaanisime just laupãeval minna. Ja need piletid kuluks mu pisikestele lotte fãnnidele ära küll 😉

  • Avatar
    Vasta Janne 24. juuli 2018 at 19:48

    Meil on ka juba piletid ostetud! Käinud oleme korra aga tõmbab ikka tagasi. Kõik on nii lapsemeelne ja mõnus vaheldus argipäevale!

  • Avatar
    Vasta Helen 24. juuli 2018 at 19:48

    Loen pea iga Su postitust, aga kommenteerin esimest korda, palun kergemat karistust??Endal pole lapsi, aga olen mitmekordne tädi, lastel vanustes 3-18,seega midagi lastest jagan:) Tahtsin lisada tähtsa punkti Lottemaa ja ka teiste kohtade igaaastase külastamise põhjustesse( Sinu põhjendused muidugi ka 100% õiged). See punkt on nimelt see, et lapsed iga aastaga arenevad ja vaatavad asju erinevate pilkudega. Ei saa võtta asja nii, et ma lapsega seal käisin, kui ta oli 3,nüüd on 7,rohkem pole mõtet… Laps peab ilma nägema, kogemusi saama, lõbutseda saama. Ja seda iga aasta, kasvõi samades kohtades:) Päikest kõigile!

  • Avatar
    Vasta Annika 24. juuli 2018 at 19:48

    Meil ei ole tuttavat, kes poleks Lottemaal käinud…..arvan, et oleme ainuke pere, kes sinna mingil teadmata põhjusel pole jõudnud ?? Saaks ka äkki ühistel üritustel muljetada, kui tore seal oli. Augusti puhkuse ajal oleks tore ära käia…..varsti ei kannata enam edasi lükata…..sest vanus tiksub peale ja mis neil teismelistel seal ikka teha oleks….siis juba teised huvid ?

  • Avatar
    Vasta Aire 24. juuli 2018 at 19:46

    Tunnistan pattu, et ma ei olegi lastega seal käinud ?
    Nüüd 4-aastane soovib seda väga väga, eks siis peab minema. Võit teeks asja kergemaks ? ja kolm last õnnelikuks.

  • Avatar
    Vasta Marianne 24. juuli 2018 at 19:46

    Meie 5-aastane preili on suur Lotte fänn, oleme talle juba mitu suve lubanud, et ka Lottemaale lähme, kuid siiani pole kahjuks sinna jõudnud. On siis süüks ajapuudus või mõni muu põhjus. Oleksime väga õnnelikud kui piletid võidaksime, siis ju PEAB minema 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 24. juuli 2018 at 19:45

    Oo, tahaks ka minna!!

  • Avatar
    Vasta Ragne 24. juuli 2018 at 19:44

    Oleme käinud Lottemaal, kui see avati. Lapsed jäid rahule, nii me läksime ka eelmine aasta Lottemaa sünnipäeval Lotte kostüümides. Väga vaffa kohake peredele. Justnimelt nagu ütlesid igal aastal muutub vaid ilm. Lottemaale läheks uuesti koos oma kahe vaffa jõnglase ja nende issiga, et veeta perega üks tore päev.

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin Urb 24. juuli 2018 at 19:43

    Minu hakkaja kahene tahab aegajalt Lotte multikat telekast vaadata, kindlasti oleks ta rõõmus ka Lottele külla minemise üle ☺️ Ise tunnen, et pole tükkaega töö pärast lapsega kuskil käia saanud ega midagi teha ja ometigi tahaks ju suve jooksul ühe sellise suurema sõidu ette võtta, miks mitte siis just sinna ?

    Mari ja Lende ikka üli armsad pisikesed preilid! ??

  • Avatar
    Vasta Greete 24. juuli 2018 at 19:43

    Ma pole täpselt 3 aastat lottemaal käinud. Kauge ja kallivõitu sest mul on auto selline paras kütuseneelaja ja piletid ka just odavad pole.
    Tollal ma käisin ainult vanema lapsega sest pisem oli siis liiga titt ja polnud mõtet teda kaasa vedada, mees jäi heameelega temaga koju. Võtsin hoopis sõbranna pere kaasa siis oli mul huvitavam ja lastel ka tore seal koos lõbutseda 🙂

  • Avatar
    Vasta K 24. juuli 2018 at 19:43

    Meil on muidu plaanis järgmine aasta see külastus ette võtta, aga oleks vinge muidugi ka juba see aasta minna.
    Tütar on 2,5 aastane ja kindlasti talle juba praegu meeldiks seal.

  • Avatar
    Vasta Ruth 24. juuli 2018 at 19:42

    Ma olen mitu korda mõelnud et äkki peaks minema. Olen palju erinevaid arvamusi kuulnud et seal on igav mõni ütleb et pole viga. Seega pole sinna veel oma põnnidega sattunud, kuigi ise elan pärnumaal. Aga teisalt on pilet suht krõbe ja kui ma millegi eest tasun tahan teada kas ikka on seda väärt. Aga lugedes nüüd seda postitust ja seda et juba neljas kord, hakkas ennastki huvitavama ja peaks selle reisi ette võtma. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. juuli 2018 at 19:42

    Ei olegi veel õnnestunud käia. Aga tudub huvitav ?

  • Avatar
    Vasta Siret 24. juuli 2018 at 19:42

    Tahaks minna küll ja kuskile kohe ööseks ka jääda. Poiss on küll alles 1,5 a aga põnev oleks tal kindlasti ? ise ka rase, seega paneks mehe tanki lapsega ja limpsiks põõsa all jätsi?

  • Avatar
    Vasta Jaana 24. juuli 2018 at 19:42

    Tahaks väga koos perega minna ja avastada Lottemaad. Pole kunagi käinud ja pileteid võita oleks väga vahva.

  • Avatar
    Vasta Krista 24. juuli 2018 at 19:41

    Ja mina olen umbestäpselt 4-5 aastat mõelnud, et peaks minema. Nüüd kui vanem poiss on 8 oleks vist üsna viimane aeg, sest varsti on ilmselt kõik nõme, igav ja titekas. Aga tagasi tulles selle juurde, et peaks ja võiks ja miks me siis seda teinud ei ole- mis siin salata, pileti hinna taha jääb 🙁 Neljaliikmelise pere piletid koos parkimise ja rongisõiduga on juba ca 80.- kui arvestada veel sõit Võrust juurde…on veidi kallivõitu! 🙂 Ma tean, et tegelikult saab selle raha eest lastele palju rõõmu valmistada ja lõbusalt terve pärva trallida, aga… 😀 ma ei oleks ju eestlane kui ma ei vinguks!
    Oooarmasfortuunanaerataometi! 😀

  • Avatar
    Vasta PreiliA 24. juuli 2018 at 19:41

    Ma olen tihti mõelnud, et see oleks üks super koht, kus mu kolmene ennast välja elada saaks. Kahjuks on meil sinna minek väga kulukas- trantsport, söök,ilmselt ka ööbimine sest sinna minek võtab juba paar tundi..seega pole siiamaani veel välja mänginud see. Iga kuu on tulnud ka mingi ootamatu väljaminek ja abikaasa oli ka mõnda aega rivist väljas..suutis trelliga näpu endal otsast rebida(õnneks õmmeldi tagasi)..seega kurb, eks üritame ikka kunagi, võibolla veel see suvi ka sinna jõuda. 🙂
    Armas näha seda siirast rõõmu laste näos 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. juuli 2018 at 19:41

    Õde tahab juba ammu minna oma lastega, läheksin hea tädina kindlasti kaasa ?

  • Avatar
    Vasta päike 24. juuli 2018 at 19:40

    Sooviks kyll Lottemaale perega ,polegi seeaasta käinud 😉

  • Avatar
    Vasta Jaana 24. juuli 2018 at 19:39

    Ei ole kunagi lastega Lottemaal käinud ja tahaks väga sinna minna ja avastada ringi..

  • Avatar
    Vasta Hekti 24. juuli 2018 at 19:38

    Nii ilusad pildid. Mari on enamustel nii ilus. Ja no Lende… see on igal pool priceless.
    Oleks mõnda üldist Lottemaa pilti ka taht näha, kus kõik suuremalt peal, kui oleks tohtind ega ma ei tea ju ka 😛 vb pistavad pröökama.
    Igastahes..miks mitte piletid võita, endal raha pole, et sinna minna, aga hea meelega käiks ära, väike inimene oleks raudselt sillas. Olen juba pikka aega mõelnud. Nii, et osalen loosis 😉
    Ma hakkan nüüd teie saadet järgi vaatama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 19:40

      Ma ei tihanud üldisemalt teha, lapsed igal pool ja nende vanemad oleks võinud pahandada 😀

      • Avatar
        Vasta Hekti 24. juuli 2018 at 19:42

        Tõsi

        • Avatar
          Vasta Hekti 24. juuli 2018 at 22:54

          Issand see teie Lotte on ikka hea vend. Hull elu käib, kõik askeldavad midagi ja tegutsevad ja siis kontrastina näidatakse vahepeal paar sekki vaibal lebavat laipa. Tüüp konkreetselt mitu korda terve saate jooksul kuskil põrandal või vaibal vedelb hambad laiali, tundub nagu ei hingaks ka. Kõik elavad oma kiiret elu ja Lotte lihtsalt eirab 😀 see oli selle saate parim nali mu meelest.

          • Mallukas
            Mallukas 24. juuli 2018 at 22:59

            Ma just ise vaatasin ka eilse saate järgi, vedeles jah teine 😀 Nii palav oli ju 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 24. juuli 2018 at 19:36

    Meie 7ne ootab pikkisilmi see nädalavahetus sinna minekut. Kuna oleme terve perega seal lähedal telkimas, siis jäi kokkulepe, et lähevad issiga kahekesi sinna uudistama ja möllama. Kõik koos me sinna minema ei hakka seekord just kõrge piletihinna tõttu. Kui aga oleks võimalus minna soodsamalt/kinkepiletitega oleksime kõik neljakesi raudselt platsis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirx 24. juuli 2018 at 19:33

    Ei ole kunagi Lotemaal käinud, aga sinu postitas tekitas huvi küll.
    Lapsed on nii kihvtid teil ?

  • Avatar
    Vasta Lisete 24. juuli 2018 at 19:33

    Mina käisin oma sõpradega just eelmisel nädalal Lottemaal ja ma nii nautisin seda.. sai korralikult sisemine laps välja lastud. Ma võiks teiega igal aastal Lottemaal käia!

  • Avatar
    Vasta Piret 24. juuli 2018 at 19:32

    Kurb lugu küll, kui ise elan Pärnus, aga pole Lottemaale ikka veel jõudnud. Endal lapse nimeks veel Charlotte ?
    Niiet peab jalad kõhu alt välja võtma ??

  • Avatar
    Vasta Krista 24. juuli 2018 at 19:32

    Ohh, ma just unistan lapse 4a sünnipäeva puhul koos perega Lottemaale viia. Kuna tulek Hiiumaalt, siis aja- ning rahakulu tohutu (sõit, ööbimine, piletid). Aga isu on suur ja postitust lugedes läks veel suuremaks!

  • Avatar
    Vasta Karin 24. juuli 2018 at 19:31

    Oleme kaks korda käinud ja loodaks nüüd kolmandat korda jälle minna. ?

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 24. juuli 2018 at 19:31

    Lottemaa tundub mega äge koht olevat, aga pole veel jõudnud minna. Tundub kallis ettevõtmine olevat- majutus, kohalesõit, piletid, söögid, joogid jne.
    Laps on juba mitu korda maininud, et võiks minna. Piletite võitmine oleks super 🙂
    Maril on nii ilus trikoo! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 24. juuli 2018 at 19:30

    Minu 5a tütar ei teagi veel kes Lotte on ?läheks ja tutvustaks talle ?Veedaks imeilusa päeva koos oma kolme tütrega ?
    Teil nii vahvad pildid ?

    • Avatar
      Vasta mirjam tammerik 24. juuli 2018 at 19:35

      Meie pole oma perega veel Lottemaale jõudnud aga soov on suur kuna pere pesamuna on tõeline Lotte fänn 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 24. juuli 2018 at 19:30

    Me oleme korra käinud, siis kui esimese laps oli veidi üle 2. Ja teine alles kõhus. ? Plaan nüüd sel suvel uuesti minna lapsed 5a3k ja 2a8, ning kolmas on kõhus. ?? Ma olen siis see 100% rasedana käija.

  • Avatar
    Vasta Carmen 24. juuli 2018 at 19:30

    Poja saab kohe-kohe neljaseks ja pean tunnistama, et me pole veel Lottemaale joudnud.
    Ilmselt asi pisut ka selles, et pileti hind ysna krõbe.
    Tundub vahva koht ?

  • Avatar
    Vasta Karin 24. juuli 2018 at 19:29

    Oleme ka Lottemaal käinud kaks aastat järjest. Väike Emily sooviks jälle meil minna kohe hirmsasti sinna. Eks peab vist augustis seal kindlasti ära käima jälle. Igaljuhul jään lootma õnnele ja äkki võidan need neli piletit. ?

  • Avatar
    Vasta Aire 24. juuli 2018 at 19:29

    Kahjuks ei oska kaasa rääkida. Juba viies aasta üritame minna, aga välja ei tule sellest midagi.. Muidugi me üritame see aasta ikka lõpuks jõuda, enne kui lapsed liiga suureks kasvavad (no, selle jaoks ei kasva vist iial suureks). 🙂
    Siiani on alati midagi vahele tulnud, ilm halb olnud või pole olnud võimalusi, et minna.. Loodan, et peagi saame ka meie kaasa rääkida kui tore ja põnev seal on ja kui rõõmsad lapsed olla võivad 🙂

  • Avatar
    Vasta Arde Kai 24. juuli 2018 at 19:28

    Meile ka meeldib Lottemaal käia. Esimesel suvel sattusime lausa kaks korda sinna ja edaspidi ka ikka korra suve jooksul käinud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katil 24. juuli 2018 at 19:28

    Väga lahe koht. Peaks ka oma lapsega sinna minema. Perepiletid võiks kyll võita ja minna kaema?

  • Avatar
    Vasta K. 24. juuli 2018 at 19:28

    Me pole veel Lottemaal käinud. Lapsed vaatavad pidevalt ühte ja sama Lotte lastesaate osa lastenurgast. Mul ka juba need laulud peas sealt ?
    Piletite võit oleks väga lahe 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 24. juuli 2018 at 19:28

    Pole kunagi Lottemaal käinud. Käisime ammu-ammu Vembu-Tembumaal ja kord isegi Soomes Linnanmäkis, aga nüüd pole juba aastaid nii suurt ettevõtmist ette võtnud. Muidugi võiks ja peaks.

  • Avatar
    Vasta Marlen 24. juuli 2018 at 19:26

    Läheks ka tagasi. Siiani 2x käinud – eelmisel aastal ja nüüd juunis. Meie lapsed ei saa alguses seal vedama ja pärast enam pidama. Paras oleks veel kord ära käia veel sel aastal.

  • Avatar
    Vasta Kat 24. juuli 2018 at 19:26

    Oi Lottemaale tahaks küll enda perega minna!

  • Avatar
    Vasta Krista Leppil 24. juuli 2018 at 19:26

    Meie pere lapsed käisid paar suve tagasi ja väga meeldis. Sooviksime väga tagasi minna ja näha, mis aastatega muutunud on.

  • Avatar
    Vasta Nele 24. juuli 2018 at 19:24

    See postitus kohe kutsub Lotemaad kylastama 🙂